Page 1

Núm.3­Octubre 2009

ARRIBA LA PREAVALUACIÓ!

Els exalumnes han estat fent examens o treballs de totes les  matèries, dels que en surt la temida preavaluació. Els mestres  diuen: “No és una nota com totes, és orientativa”


BLOC

NOVETATS

Nova seccions a l’N de notícies,una  Nova enquesta al bloc d’exalumnes:  “Quins extraescolars fas?” I ara per primer  és: Re­Com@na! Es tracta de recomanar pagines web o  cop, pots votar més d’una resposta!!! programes d’ordinador sobre el que  volguem! Us recordem també, que podeu tenir les  fotos o el vídeo del casament d’en Juanjo.  Per participar­hi, només cal que ens  envieu un e­mail a : exalumnes2000.2009@gmail.com Per més informació: www.exalumnes2000­2009.blogspot.com Ja sabeu que sempre que vulgueu,  podeu participar! Tan a l’N de  notícies com al bloc!

SECCIONS Us presentem dues noves seccions a l’N de notícies: el Re-Com@na i l’empelicula’t! Re-Com@na

Per començar, hem pensat recomanarvos un programa per escoltar tot tipus de música o CD’s sencers LEGALMENT i sense baixar-te-laEl programa es pot descarregar gratuïtament a internet. Tot i així, és millor, (per precaució), tenir un antivirus instal·lat. El programa es diu Spotify. Té un buscador on hi poses la cançó o el CD que vols escoltar i t’ho busca. És TOTALMENT LEGAL i molt útil i ràpid.

Empelicula’t!

En aquesta secció us recomanarem pel·lícules que es facin al cine perquè les pogueu anar a veure amb la familia, amb amics, amb la parella... Doncs bé, la primera pel·lícula que us recomanarem és THIS IS IT. Aquesta pel·lícula va sobre el que tenia pensat fer en Michael Jackson abans de morir. La peli, només es farà durant dues setmanes, així que ràpid a comprar entrades!


www.exalumnes2000-2009.blogspot.com exalumnes2000.2009@gmail.com ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Redacció N de notícies­ tercer número del primer noticiari  mensual on­line dels exalumnes! No et perdis el número del novembre!

N se notícies-núm.3/Novembre 09  

el primer noticiari mensual on-line dels exalumnes.