Page 1

Fulltime Grafisch / ICT medewerker Functieomschrijving: Als Grafisch / ICT medewerker ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van grafische programma’s ICT. Als Grafisch / ICT medewerker ben jij de vraagbaak voor alle medewerkers wanneer zij problemen ervaren met hun computer of (maatwerk) software. Indien mogelijk los je deze problemen zelf op of overleg je de ICT Manager, netwerkbeheerder of de ontwikkelaars van onze (maatwerk) software. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor grafische werkzaamheden. Denk hierbij aan het bewaken van de huisstijl bij het opmaken van flyers en andere communicatie uitingen. Ervaring met Photoshop en/of Illustrator is dus ook een pré. Wat houdt de functie in grote lijnen in:    

Je bent verantwoordelijk voor de borging van de huisstijl en verzorgt communicatie uitingen; Jij bent het eerste professionele aanspreekpunt voor klanten en medewerkers op gebied van Grafische vraagstukken en ICT; Je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de organisatie; Je bent de schakel tussen EWS en onze ICT partners.

Wat ga je doen:     

Door te luisteren, de juiste vragen te stellen en goed te analyseren weet jij altijd de juiste actie te nemen; Waar mogelijk los je storingen zelfstandig op; Leveren van ondersteuning op systemen zoals desktops, laptops, telefoons, tablets, smartphones en multifunctionals; Je ontwerpt flyers, banners, posters, stickers en overige uitingen; Je zorgt voor een continu onderhoud en verbetering de website en social media.

Deze functie vereist van jou:      

Een opleiding op minimaal MBO werk- en denkniveau; Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een pre; Gedegen kennis en ervaring van het gehele Microsoft Officepakket; Accuraatheid en gestructureerde uitvoering van je werkzaamheden; Een stressbestendige, positieve en flexibel werkhouding; Sterke communicatieve vaardigheden.

Interesse in deze veelzijdige functie ter ondersteuning van de afdeling Grafisch / ICT bij EWS Group? Voldoe je aan het profiel? Reageer nu met je CV en motivatie.

Fulltime medewerker ict  

Als Grafisch / ICT medewerker ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van grafische programma’s ICT. Als Gra...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you