Page 1

1

AZ EVOPAY PARKOLÁSI RENDSZER HASZNÁLATA


Az evopay mobilparkolási rendszer regisztrációhoz és egyenlegfeltöltéshez kötött. A vállalatoknak szóló regisztrációs felület a http://evopay.hu/reg_smallcompany.php oldalon érhető el. REGISZTRÁCIÓ FOLYAMATA 1. Első lépésben a honlapon válasszuk ki a regisztrációs menüt: www.evopay.hu 2. A lenyíló menüben kiválasztjuk a vállalatnak megfelelő menüpontot (Kis vagy nagyvállalat regisztrációja lehetséges. Amennyiben Ön maximum 5 rendszámot szeretne regisztrálni, válassza a kisvállalat menüpontot!) Kisvállalat: http://evopay.hu/reg_smallcompany.php Nagyvállalat: http://evopay.hu/reg_new_bigcompany.php 3. Végül az új ügyfelek regisztrációja” menüpontra kattintva a regisztrációs felületen megjelenik az űrlap, (Ha regisztrált már a rendszáma elküldésével, akkor a „meglévő ügyfeleknek” menüpontot kiválasztva folytathatja a regisztrációját) 4. A regisztrációs űrlap kitöltése után, a megadott e-mail címre elküldjük az aktiváláshoz szükséges kódot, amelyet 06-30 453-04-33 számra kell visszaküldeni. 5. Az aktiválás sikerességéről tájékoztató üzenetet kap a megadott e-mail címére, illetve SMS üzenetben elküldjük Önnek ügyfélszámát és PIN kódját. (Az ügyfélszámra az egyenlege feltöltésekor, míg a PIN kódra bármilyen adat módosításakor lesz szüksége) 6. Végezetül töltse fel egyenlegét, hogy parkolást tudjon indítani! Kérdés esetén hívja ügyfélszolgálatunkat vagy írjon emailt! 06-1-9999-799

ugyfelszolgalat@evopay.hu

2


EGYENLEGFELTÖLTÉS

Átutalás Kedvezményezett neve: evopay Kft. Bankszámlaszám: CITIBANK 10800014-80000006-11299567 A megjegyzés mezőbe tüntesse fel az evopay ügyfélszáma utolsó 8 számjegyét és a telefonszámát! Online egyenlegfeltöltés Az Online egyenlegfeltöltési szolgáltatás igénybevételéhez be kell jelentkezni a honlapunkra. Az online egyenlegfeltöltés a következő bankkártyákkal vehető igénybe: Visa Classic, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Electronic, Maestro (csak az OTP által kibocsájtott) és AMEX. A bankkártya számára, a lejárati időre és a kártyatulajdonos nevére lesz szükség, valamint CVC2 vagy a CVV2 kódra. A rendszer az OTP Bank és az evopay Kft. közös együttműködésén alapul. A sikeres befizetésről minden esetben visszaigazolást kap az evopay honlapján, illetve SMS üzenetben. Windows operációs rendszer használata esetén a szolgáltatás használatához a következő típusú és verziószámú böngészőket ajánljuk: Microsoft Internet Explorer 6.0, Firefox 1.5, Opera 8.5 vagy ezeknél későbbi verzió. Amennyiben Ön nem a jelzett verziószámú böngészőket használja, javasoljuk, hogy töltse le a Microsoft vagy a Netscape oldalairól. Természetesen, más operációs rendszer vagy más böngésző használata esetén is igénybe vehető a szolgáltatás, amennyiben az adott böngésző teljesíti a szükséges technikai feltételeket, azonban ezekben az esetekben az alkalmazás működését nem tudjuk garantálni. Adatbiztonsági rendszerünk teljes egészében nem ismertethető, de az OTP honlapjára kattintva ellenőrizheti a használt biztonsági csatorna legfontosabb paramétereit. Az OTP Bank az információbiztonság területén a mai legmodernebb technikát alkalmazza. Az OTP internetes szolgáltatás rendszere az adatforgalmat egy 128 bites titkosító kulccsal rejtjelezett csatornán bonyolítja, és egyéb titkosítási eljárást is alkalmaz. Aktuális szolgáltatási díjainkról kérjük, tájékozódjon honlapunkon!

3


Ön az alábbi módok közül választhat parkolása elindításakor az evopay rendszerben: PARKOLÁS HANGAUTOMATÁVAL Tárcsázza a 06-1-9999798 számot! Kövesse a kezelő utasításait! Adja meg az automatán található evopay matricáról a 4 jegyű zónakódot! A hangautomata tájékoztatja a sikeres parkolás indításról, valamint visszaolvassa a rendszámot, amelyre a parkolást elindította 4 (csak a telefonszámhoz tartozó rendszámra indítható, kivéve flotta)

Parkolás leállítása Tárcsázza a 06-1-9999798 számot! Nyomja meg az 1-es gombot! A hangautomata tájékoztatja a sikeres parkolás leállításról. A rendszer tájékoztatja az aktuális egyenlegéről.


PARKOLÁS SMS-BEN

Az SMS üzenet formátuma: ’zónakód’ ’rendszám’ (Példa: 1111 abc123) Az SMS üzenetet a következő számra küldje: 06-30-4530433 A parkolása csak akkor tekinthető érvényesnek, ha SMS üzenetben kapott értesítést a parkolás sikeres elindításáról! 5

Parkolás leállítása A SMS üzenet formátuma: ’rendszám’ (Példa: abc123) Az SMS üzenetet a következő számra küldje: 06-30-4530433


PARKOLÁS ANDROIDOS ALKALMAZÁSSAL Az alkalmazás segítségével indított parkolásokra nem számítunk fel kényelmi díjat!

Telepítés

Olvassa be a következő QR kódot

Kattintson az install gombra! Sikeres telepítést követően az alkalmazások között megjelenik az evopay logó, amelyre kattintva az alkalmazás elindítható. Alkalmazás beállítása Az alkalmazás első használatakor meg kell adnia néhány adatot. Ezek a következők: Ügyfélszáma utolsó 8 számjegye (melyet a regisztrációs SMS üzenet tartalmaz) Telefonszám (példa: 36701234567) Pin kód (amelyet a regisztrációs SMS üzenetében megtalál)

6


Parkolás indítása GPS alapú indítás: Az alkalmazás a telefon GPS adatai alapján felkínálja Önnek azt a zónát, amelyben Ön tartózkodik, és ezt követően parkolását egyetlen gomb megnyomásával indíthatja. Kézi indítás: Adja meg azt a zónakódot, amelyre a parkolását szeretné elindítani, majd válassza ki a rendszámot. (A zónakód az automatáról leolvasható) A sikeres parkolás indításról tájékoztatjuk! Parkolás leállítása Válassza ki a Leállítás menüpontot, majd azt, hogy melyik rendszámú autó parkolását szeretné leállítani. Egyéb szolgáltatások Egyenleglekérdezés: Az egyenleglekérdezés menügomb megnyomásával lehetősége van aktuális egyenlegét lekérdezni.

7


PARKOLÁS INDÍTÁSA WINDOWS 7 ALKALMAZÁSSAL A Windows Phone 7 alkalmazásokkal indított parkolásokra nem számolunk fel kényelmi díjat!

Telepítés Nyissa meg a Market menüpont és keressen rá az „evopay” kifejezésre. Kattintson az install gombra (telepítés) Amennyiben a telepítés sikeres, megjelenik az evopay logó az alkalmazások között.

Alkalmazás beállítása és parkolás, leállítása és egyéb szolgáltatások indítása → lásd androidos alkalmazás

Kiegészítő szolgáltatások -

Futó parkolás értesítő: Mobiltelefonjára meghatározott időközönként emlékeztető SMS-t küldünk futó parkolásáról. Alacsony egyenleg értesítő: Amint egyenlege eléri az ön által megadott minimum összeget a rendszer SMS-ben értesíti. (emailben is kérhető: ugyfelszolgalat@evopay.hu) Parkolás megszakítás értesítő: evopay értesítést küld, ha parkolása megszakad (korlátozott parkolás időzónákban ajánlott)

8


AHOL JELENLEG IGÉNYBE VEHETI PARKOLÁSI SZOLGÁLTATÁSUNKAT BUDAPEST I., II., V. VI. XIII. kerület KESZTHELY BADACSONYTOMAJ EGER GÖDÖLLŐ PÉCS SIKLÓS VÁC SZENTENDRE TAPOLCA HÓDMEZŐVÁSÁRHELY KECSKEMÉT TIHANY

9


10

KÉRDÉS ESETÉN HÍVJA ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKAT VAGY ÍRJON EMAILT! I.

06-1-9999799 ugyfelszolgalat@evopay.hu

evopay_parkolasi_utmutato_cegeknek  

parkolas, evopay, mobile

evopay_parkolasi_utmutato_cegeknek  

parkolas, evopay, mobile

Advertisement