Page 1

LUXE BEDRIJFSHUISVESTING ‘DE HAARDIJK’

VERKOOPBROCHURE


BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW DE HAARDIJK

INHOUDSOPGAVE

2

Algemene informatie

3

Situatie Haardijk

4

Kopers informatie

5

Technische informatie

6

Technische tekeningen

8


BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW DE HAARDIJK

ALGEMENE INFORMATIE Op de hoek van de Koningsspil & de Korte Spruit op het bedrijvenpark Haardijk II in Hardenberg, wordt het bedrijfsverzamelgebouw De Haardijk gerealiseerd. De Haardijk is een overzichtelijk pand, gevestigd op een prominente hoekkavel. De architectuur is modern met een chique uitstraling. Niet het gehele bouwblok wordt bebouwd, waardoor u over veel parkeerplekken beschikt en er genoeg rangeerterrein is. Het perceel is goed bereikbaar via de Korte Spruit. Het totale plan bestaat uit 13 nieuw te bouwen bedrijfsunits, die variëren in grootte van ca 104 m2 tot 132 m2, met of zonder kantoor en die als zelfstandige unit of meerdere units als combinatie kunnen worden gekocht of gehuurd. De units zijn elk voorzien van een eigen entree en bieden ruimte voor divers gebruik. De units mogen worden gebruikt als werkplaats, opslagruimte [voor bijvoorbeeld uw boot, camper of klassieker], atelier, magazijn, groothandel, transport- of montageruimte en voor de bouw en industrie. Aan de kopgevel komen 3 riante kantoren. Bij de overige units is het ook mogelijk deze als kantoor uit te voeren of op te delen in een deel opslag/werkplaats en een deel kantoor. Standaard worden beganegrondvloer, gevels en dak optimaal geïsoleerd. In de kozijnen wordt standaard HR++ beglazing toegepast. Optioneel kunt u ook kiezen voor 3 dubbele beglazing. De units worden standaard casco aangeboden. Daarnaast kunt u kiezen voor diverse opties waarvan u er hier enkele uitgewerkt ziet. Verdere aanpassingen zijn mogelijk in overleg met de aannemer. Ook indeling en plaats van de trap zijn aan te passen, in overleg met de aannemer.

Oppervlaktes Unit: A B C D E F G H I J K L M

Beganegrond: 68,0 m2 60,7 m2 56,9 m2 53,7 m2 53,7 m2 53,7 m2 53,7 m2 53,7 m2 53,7 m2 53,7 m2 53,7 m2 53,7 m2 53,7 m2

Verdieping: 64,2 m2 58,0 m2 54,2 m2 50,5 m2 50,5 m2 50,5 m2 50,5 m2 50,5 m2 50,5 m2 50,5 m2 50,5 m2 50,5 m2 50,5 m2

Totaal: 132,2 m2 118,7 m2 111,1 m2 104,2 m2 104,2 m2 104,2 m2 104,2 m2 104,2 m2 104,2 m2 104,2 m2 104,2 m2 104,2 m2 104,2 m2

Door de flexibele opzet zowel geschikt voor kantoren, opslag of werkplaats

De kantoorunits A,B en C worden –als gekozen wordt voor het afbouwpakket- voorzien van vloerverwarming op de beganegrond en verdieping. De andere units zijn optioneel te voorzien van vloerverwarming. Ook andere duurzame opties zijn mogelijk, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen op het dak.

3


BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW DE HAARDIJK

SITUATIE HAARDIJK Het bedrijvenpark Haardijk is een goed ontsloten ,kwalitatief, hoogwaardig bedrijvenpark en is gunstig gelegen aan de kruising tussen de N34 en de N343. Het bedrijvenpark ligt op fiets afstand van het centrum van Hardenberg. Op het bedrijvenpark zijn onder andere reeds bedrijven als De Jong & Laan, Leen Bakker, Gamma en Praxis gevestigd. Op een prominente hoekkavel bij de kruising tussen Korte Spruit & Koningsspil wordt ‘De Haardijk’ gerealiseerd

Optimale geluidsisolatie door toepassing van betonvloeren en kalkzandsteen wanden 4


BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW DE HAARDIJK

KOPERS INFORMATIE FinanciĂŤle zaken De koop/aannemingsovereenkomst wordt samen met de algemene voorwaarden op uw verzoek door de makelaar ter beschikking gesteld. De voorwaarden voor de betaling van de zekerheidsstelling en de bouwtermijnen regeling zullen bij aankoop door de makelaar overhandigd worden. Omzetbelasting koop Koper dient bereid te zijn mee te werken aan een met BTW belaste levering Mandelige zaak Voor het gemeenschappelijke beheer en onderhoud van het gebouw en terrein, ook wel de mandelige zaak geheten, wordt bij iedere koopakte een mandeligheidsakte opgesteld waardoor iedereen naar evenredigheid van het aantal bebouwde m2 grondoppervlakte verantwoordelijk is. Bouwaanvraag Het aanvragen van de bouwvergunning en legeskosten hiervoor zijn in de aanbiedingsprijs opgenomen. De koper is zelf verantwoordelijke voor de voor zijn bedrijfsvoering benodigde vergunningen, zoals bijvoorbeeld vesteging, milieu en hinderwetvergunning. Wanneer er gekozen wordt voor een inbouwpakket, anders dan het standaard pakket, dient hiervoor een separate bouwvergunning te worden aangevraagd. De verkoper behoudt zich het recht voor de bouw pas aan te vangen zodra 70% van het bruto vloeroppervlakte [BVO] verkocht is. Hoewel deze informatiebrochure met grote zorg is samengesteld, aanvaard de aanbieder ervan geen verantwoordelijkheden voor onvolledigheden, afwijkingen en/of tussentijdse wijzigingen. Ook moeten wij een voorbehoud maken voor wijzigingen die voortvloeien uit eisen van Brandweer, Overheid en Nutsbedrijven. Deze informatie is geheel vrijblijvend en aan deze brochure kunnen dus geen rechten worden ontleend.

5


BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW DE HAARDIJK

TECHNISCHE INFORMATIE Grondwerk / Fundering Het grondwerk annex de fundering wordt naar aanleiding van het grond mechanisch advies bepaald. De kosten hiervoor zijn in de koopsom opgenomen. Draagconstructie De draagconstructie van het gebouw bestaat uit gelijmde kalkzandsteenwanden van minimaal 150mm dik. Elke bedrijfsunit wordt kolomvrij overspannen. In elke unit wordt een verdiepingsvloer aangebracht, welke bestaat uit een beton kanaalplaatvloer van 200mm dik met daarop een afwerkvloer. De bedrijfsunits D tot en met M worden voorzien van een cellenbeton dakvloer. De units A,B & C worden voorzien van een staaldak. Variabele belastingen De beganegrondvloer is geschikt voor een nuttige gelijkmatige belasting van 1250 kg/m2. De verdiepingsvloer is geschikt voor een belasting van 500 kg/m2. Gevels De buitengevels van het gebouw worden uitgevoerd in sandwichpanelen, aan de buitenzijde in de kleur antraciet [ral 7016] en aan de binnenzijde een interieurcoating in witte kleur. De gevels hebben een Rcwaarde van 2,5 K/W.m2. De panelen worden aangebracht op achterliggende staalconstructie. De luifel aan de voor- & rechterzijde met enkele wandpanelen, wordt uitgevoerd in bruine kleur. Vloeren De beganegrondvloer wordt uitgevoerd als een monolithisch afgewerkte betonvloer ge誰soleerd aan de onderzijde. [isolatiewaarde Rc 2,5 K/W m2, vlakheidsklasse 2 volgens NEN 2743]. De verdiepingsvloer wordt uitgevoerd als een geprefabriceerde betonnen systeemvloer [kanaalplaatvloer] met een dekvloer van ca 30mm. Kozijnen & Puien De buitenkozijnen en ramen worden uitgevoerd in kunststof kleur antraciet [ral 7016]. Bij de units A, B & C wordt een brievenbus aangebracht in de entreedeur. De kozijnen van de units A,B en C zijn waar nodig voorzien van ventilatieroosters, t.b.v. luchttoevoer. De deuren en ramen worden voorzien van hang- & sluitwerk dat aan het Politiekeurmerk voldoet. In alle kozijnen wordt isolatieglas toegepast. Optioneel kan gekozen worden voor triple glas. De overheaddeuren van de bedrijfsunits worden vervaardigd van ge誰soleerde antraciet segmenten [ral 7016] in handbediende uitvoering. Optioneel kan gekozen worden voor electrische bediening. De overheaddeuren zijn 3 meter breed en 2,75 meter hoog. Optioneel kan voor de units D t/m M gekozen worden voor een afzonderlijke loopdeur. Voor de units I t/m M kan optioneel gekozen worden voor een kozijn op de 1e verdieping.

6

Dakconstructie De dakconstructie van de units D t/m M bestaat uit een cellenbeton vloer. De dakconstructie van de units A,B & C bestaat uit constructieve stalen dakplaten, die op afschot liggen. Op deze constructies komt een dampremmer, isolatie van polystyreen. De daken worden afgewerkt met een 2-laags bitumineus dakbedekkingssysteem op basis van APP en voorzien van 10 jarige garantie op product en verwerking. De dakranden worden afgewerkt met in kleur gecoate plaatstalen afdekkappen. De isolatiewaarde van het dak is 2,5 K/W m2 Reclameuitingen Reclame uitingen kunnen in eigen beheer worden aangebracht in de daarvoor gereserveerde zone op de gevel. Hierin is in de koopsom niet voorzien. Hiervoor dient de koper/huurder zelf een vergunning c.q. toestemming van de gemeente te verkrijgen. Trappen Om de verdiepingsvloer te bereiken wordt een gegronde vuren houten trap aangebracht. De trap wordt voorzien van een houten traphek en leuningen. Het trapgat wordt afgetimmerd en voorzien van een hekwerk. Glas- & schilderwerk De buitenbeglazing wordt uitgevoerd als hoogrendement [HR ++] Daar waar nodig wordt veiligheidsglas toegepast. Bij de kozijnen die doorlopen tot vloerniveau, wordt in het onderste vlak een ge誰soleerd paneel aangebracht. Riolering De riolering wordt uitgevoerd in PVC met voldoende straatkolken. De hemelwaterafvoeren worden inpandig aangebracht in slagvast PVC. Sanitair/vuilwaterafvoer Alle units worden voorzien van een afgedopte vuilwateraansluiting ten behoeve van een toilet. Optioneel op deze toiletaansluiting kan tevens een fonteintje of pantry aangesloten worden. Bij deze optie wordt tevens beluchting aangebracht.


BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW DE HAARDIJK

TECHNISCHE INFORMATIE Gasaansluiting Alle units worden in de meterkast voorzien van een gasaansluiting. Aansluitkosten zijn inbegrepen. Wateraansluiting Alle units worden voorzien van een wateraansluiting. Het maken van een aansluiting is in de aanbiedingsprijs opgenomen. Electraaansluiting Per unit wordt een elektra aansluiting gemaakt [zijnde 1keer 40 Amp] Zowel op de beganegrond als op de verdieping wordt TL verlichting aangebracht. Buitenverlichting Het terrein zal worden verlicht door 13 energiezuinige verlichtingsarmaturen, geplaatst in het midden boven de overheaddeur. Uitvoering naar keuze verkoper. Geschakeld d.m.v. een schermerschakelaar. De stroom per lichtpunt wordt afgetapt van elke unit afzonderlijk. Buitenterrein Het parkeerterrein, alsmede de inritten worden verhard door het aanbrengen van bestrating van betonklinkers in de kleur grijs, 8cm dik. Deze verharding wordt water aflopend aangelegd. Het parkeerterrein bevat tevens een voldoende aantal hemelwaterafvoerkolken, aangesloten op het riool.

Scherpe prijzen: Unieke kans voor startende ondernemers

Casco oplevering Om u als koper zoveel mogelijk vrijheid te geven, worden de units casco aangeboden. Dit houdt in dat de koper zelf zorg draagt voor alle aftimmeringen, stukadoorswerk, installaties, binnenmuren, afdichtingen of alle niet hiervoor genoemde werkzaamheden. Ook is het mogelijk deze werkzaamheden voor de oplevering door de aannemer uit te laten voeren. Om de units aan de gestelde eisen te laten voldoen, kunnen ventilatie of verwarmingsinstallaties noodzakelijk zijn. De koper is verantwoordelijk voor het goed aanleggen hiervan. De beganegrondvloer wordt monolithisch afgewerkt. Tijdens de bouw kunnen hier enkele gaatjes of kleine beschadigingen aan komen. Dit is geen reden tot afkeur. Diversen Wijzigingen op tekeningen als gevolg van eisen van overheidswege, alsmede kleine wijzigingen in de uitvoering op verzoek van architect, constructeur e.d. zijn voorbehouden.

7


Bedrijfsverzamelgebouw De Haardijk  
Bedrijfsverzamelgebouw De Haardijk  

Nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw op bedrijvenpark Haardijk Hardenberg. 13 units geschikt voor kantoren, bedrijfsruimte of opslag. Verkooppri...

Advertisement