Page 1

VOPSELE 1.VOPSELE FLOOR PAINT

Descriere: Vopseaua de podea este un produs de vâscozitate scăzută, rezistenta pe baza de poliuretana, conceputa pentru a oferi un finisaj rezistent si curat suprafetelor de beton, piatră şi podele din lemn supuse la trafic, inclusiv motostivuitoare, accesoare cu foarfeca, etc. Este ideal pentru utilizarea la pardoseli de garaj, ateliere de lucru, magazii, pasarele, etc. Produsul oferă durabilitate sporită, rezistenta la abraziune si o buna rezistenta la acizi diluaţi / baze şi uleiuri.

2.MARKERI SURVEYLINE

Descriere: Un spray vopsea de aplicat marcaje pentru contractori / inspectori. Codificat dupa culori pentru electrice, gaze, apă şi pentru utilizare de catre companii de cablul. Formula semi permanent dureaza cel putin 3 luni de la aplicare. * Surveyline este noul nume pentru Everline.


VOPSELE SURVEYLINE APPLICATOR

Descriere: Aplicator unic de mână pentru utilizare cu Surveyline şi alte aerosoli de marcaj. Canistra pur şi simplu se fixează în poziţie, previne patarea degetelor si mareste viteza de aplicare.

TRAFFICLINE

Descriere: Un spray vopsea de aplicat marcajul folosit pentru linia de marcaj permanent. Formula de latex rezistent se utilizeaza pe beton, asfalt şi pe cele mai multe suprafete. Este ideal pentru marcaje la parcari auto, depozite, terenuri de tenis, terenuri de joacă etc. Marcajul devine circulabil la 1 oră de uscare la temperaturi normale. Proiectat pentru a fi utilizat cu Aplicator Trafficline sau de mână.


VOPSELE TRAFFICLINE APPLICATOR

Descriere: Aplicator rezistent de marcaj linii cu 4 roti pentru utilizare Trafficline şi aerosoli Turfline. Transportă până la 12 aerosoli pentru confortul la schimbarea canistrelor.

Vopsele  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you