Page 1

durgol® express Universele snelontkalker voor alle huishoudelijke voorwerpen bijv. (filter-) koffiezetapparaten, watersnelkokers, stoomstrijkijzers, kraanzeefjes, douchekoppen, pannen, vazen, glazen etc., armaturen en oppervlakken in keuken en badkamer. durgol® express verwijdert snel en eenvoudig alle kalkaanslag van huishoudelijke voorwerpen. De speciale formule garandeert een efficiënte ontkalking, tast daarbij het materiaal niet aan, is veilig voor levensmiddelen en voor het milieu.

Gebruiksaanwijzing (Filter-)koffiezetapparaten: schenk 1 à 2 kopjes durgol® express in het waterreservoir. Met dezelfde hoeveelheid leidingwater verdunnen. Bij sommige machines is meer water nodig voor het verdunnen om het ontkalkingsproces te kunnen starten. Na het ontkalken met leidingwater (1 à 2 maal het volume van het waterreservoir) uitspoelen. Raadpleeg de bedieningshandleiding van het apparaat. Voor het ontkalken van hoogwaardige espressomachines van alle merken adviseren wij het gebruik van de speciale ontkalker durgol® swiss espresso®. Waterkokers, pannen, vazen, glazen etc.: afhankelijk van de graad van verkalking, met verdunde of onverdunde durgol® express vullen tot aan de kalkrand en max.1 uur lang laten inwerken. Vervolgens grondig uitspoelen met koud leidingwater. Kraanzeefjes, douchekoppen, verstuivers: onderdeel demonteren en in een met onderverdunde durgol® express gevuld glas of plastic beker plaatsen. Na ca. 10 minuten afspoelen met koud leidingwater. Stoomstrijkijzers: ontkalken volgens de bedieningshandleiding van het apparaat. Armaturen en oppervlakken in keuken en bad: met een gedrenkte doek behandelen, vervolgens direct met koud water naspoelen en droogwrijven.

Algemene opmerkingen durgol® express in combinatie met metaal steeds koud toepassen (uitzondering: koffiezetapparaten). Niet in combinatie met andere reinigingsproducten gebruiken. Zorg ervoor dat durgol® express niet in aanraking komt met zuurgevoelig materiaal zoals marmer, kalkhoudende steensoorten, sommige soorten chroomstaal, dunne/defecte chroomlagen, email en zilver, omdat deze kunnen worden aangetast. Bij het weggieten van de verbruikte ontkalkingsoplossing goed naspoelen met koud water. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet inslikken. Bij contact met ogen of huid deze onmiddellijk grondig met veel water uitspoelen resp. afspoelen.

Durgol Express NL  

Buiten het bereik van kinderen houden. Niet inslikken. Bij contact met ogen of huid deze onmiddellijk grondig met veel water uitspoelen resp...