Page 1

Nr. 5/20XII

Formanden har ordet Side 3

Nyt i nyt format Side 8

Velkommen i mandagsklubben Side 8

Jule- og nytårsanretninger ud af huset Side 11

Odense Eventyr Golf Klub Falen 227 · DK 5250 Odense SV · Tlf. +45 7021 1900 · post@eventyrgolf.dk · www.eventyrgolf.dk


Vi fører et stort udvalg i funktionsbeklædning til dame og til herre. Kom ind og oplev de nyeste modeller fra Sunice udført i GORE-TEX® med livstidsgaranti på vandtæthed og åndbarhed.

Sunice Regntøj

Odense · Herlev · Aalborg · Aarhus · Kolding · www.progolf.dk


Formanden har ordet: 2 5-201

I N D H O L D Formanden har ordet

3

Mandagsklubben

4

Tak til sponsorerne

6

Nyt i nyt format

8

Velkommen i mandagsklubben

8

Erhvervsklubben

10

Onsdagsdamerne

12

Juniorudvalget

14

Vinterregler

15

Hole in One

17

Tak til sponsorerne fra Proark

20

Tankevækkende

22

Resultater Andeturneringen

24

Booking af starttid

26

Velkommen til nye medlemmer 27 28

Regeludvalget

29

Bestyrelse og udvalg

30

Forsidefoto: Birger Bromann

Ordensregler

Kopiering af foto- og illustrations­materiale i Eventyr Nyt er ikke tilladt. Kopiering af artikler i bladet er kun til­ladt med redaktionens samtykke. Meninger og hold­ninger i Eventyr Nyt er ikke nødvendigvis Odense Eventyr Golf Klubs meninger og holdninger.

Harry Pape Henriksen, papehenriksen@mail.dk

Samarbejde med kurator Konkursudvalget har afholdt et indledende og orienterende møde med kurator advokat Henrik Bert Sanders, som repræsenterede FIH erhvervsbank. Mødet var med henblik på at komme lidt ned i detaljerne omkring driften, herunder bemanding, før og efter 1.1. 2013, shoppens åbningtider, Cafe og restaurant, trænerne, kontingentbetaling og nye medlemmer i 2013, samt Eventyr Golf Klub, som en eventuel køber. Vi forventer et nyt møde med kurator ultimo november, for nærmere at drøfte driften i 2013, herunder betaling for de ydelser, som vi kommer til at modtage. Ny klubsekretær Klubben har de sidste 2 år haft et samarbejde med Proark omkring sekretærarbejdet, dvs een til regnskab og Bo i Shoppen, det har været en udmærket løsning og vel også brugbar i en rolig drift, men som året har formet sig, så har det ikke været mulig at få leveret den optimale vare, selv om Bo har gjort en flot indsats, Bo vil forhåbentlig stadig være tilknyttet shop og center efter 1. jan 2013. Pr. 1. januar tiltræder Søren Emdal i klub regi og vil have kontor i klubkontoret, som er ved at blive istandsat, med gode møbler fra velvillige sponsorer, tak for det. Søren har indtil nu arbejdet i tøj branchen senest som butikschef hos Butler/ Loftet i Vestergade, men hans golfmæssige opdragelse har han fået i Eventyr Golf, hvor han startede som junior og nu her, hvor han er 27 år gammel, spiller han en god gang golf i hcp. 6. Vi ønsker Søren velkommen som klub sekretær i Eventyr Golf. Banen Her hen over vinteren får green keeperne travlt med vedligeholdelsen af maskinerne, så de er helt i top til sæsonstart.

Derudover går de i gang med at anlægge den planlagte bunker på nord 9 og har en bunker i projekt med bunker på syd 7, som formentlig også står klar inden sæson 2013. Et tilbagevendende diskussionsemne er skæve tee steder, dem vil man ny påbegynde opretningen af til stor glæde for os alle, det er ikke alle der er skæve, men man vil tage et par stykker ad gangen, så det ikke vil give gener for vinterspillerne.

Planlægningen 2013 Når du læser dette nyhedsbrev, så er de første udvalg gået igang med deres handlingsplaner, indeholdende målsætning og budget, alle vil være færdige til det første bestyrelsesmøde i januar 2013, hvor budgetter og aktiviteter, vil blive godkendt for det nye år. Jeg kan allerede røbe at vi i jubilæumsåret vil tilstræbe, at der bliver rigtig mange spændende aktiviteter og mon ikke det hele ender i en fest ifm afslutnings matchen, men mere om det en anden gang. Den fynske green fee ordning Er selvfølgelig fortsat aktuel i 2013 til en fast pris på kr. 200.- på alle fynske baner, endvidere kan man spille til samme pris alle dage, incl. søn – og helligdage på Ringe Golfklubs dejlige bane. Info fremadrettet Det er klart at vi står midt i en turbulent tid, med en baneejer, som er gået konkurs og en kurator, som efter bedste evne forsøger at finde en køber til en eller flere golfbaner. Vi kan her love at vi vil være meget informative om det der sker og vi kan jo også mærke en fantastisk interesse og opbakning til bestyrelsens arbejde på dette område. Jeg vil på bestyrelsens vegne ønske jer alle en glædelig jul, samt et godt nytår og med ønsket om en ”grøn” vinter. Pbv Harry Pape, Formand

EVENTYR NYT NR. 5 - 2012

3


Mandagsklubben:

Sidste nyt fra Mandagsklubben Ja, endnu er der gået et år. Hvor er tiden dog blevet af? Men vi kan jo konstatere at den er gået godt. Vi har her i efteråret været begunstiget med nogenlunde vejr, vi har endnu ikke spillet på vintergreens. Men uanset hvad spiller vi jo som sædvanligt mandag, efter mandag. Vi afholder (har afholdt vor ”julefrokost” den 10. december) og her overrakt vore ”order of merit” vindere deres velfortjente pokaler m.v. Som tidligere nævnt har vi en vinder både for ”9” og ”18 huller. Vi er ikke helt klar over ”hvem” på nuværende tidspunkt((10/11) der vinder, men vi vil som sædvanligt offentliggøre afgørelsen i første blad 2013.

Med hensyn til vor anden vinterbeskæftigelse, bowling, ser det ud til at det er noget som er kommet for at blive. Vi er rigtig mange, der fredag efter fredag, hygger os på Rugårdsvej. Det er altid dejligt at nogen støtter op omkring denne aktivitet. Ellers er der kun et at tilføje: Vi i ”MANDAGSKLUBBEN” ønsker alle medlemmer i ”Odense Eventyr Golfklub” vore sponsorer, staben på banen og kontorerne, os selv en ”glædelig jul og et godt nytår” og håber at vi også i det nye år kan fornøje os på vor dejlige bane. Udvalget hofa

Mandagsklubben ønsker alle en Glædelig Jul og Godt Nytår

4

EVENTYR NYT NR. 5 - 2012


Frit valg

299,-

Sengetøj dessin ”Little Hills”

STR. 140 X 200 CM

Sengetøj dessin ”Next Stripes” Sengetøj dessin ”In Stereo” Fås kun i 140x200 cm. og 140x220 cm.

Str. 140x200 cm. Str. 140x220 cm. Str. 200x200 cm. Str. 200x220 cm.

Nupris kr. 299,Nupris kr. 349,Nupris kr. 499,Nupris kr. 599,-

÷30% PÅ ALT Gælder ikke i forvejen nedsatte varer

Södahl Damask Dug med overfladebehandling Staincoat, der gør dugen væske- og smudsafvisende.

SPAR

50%

Vælg mellem dessin Star i sort, lilla el. hvid. Eller dessin Flaminco i rød, lilla el. hvid Str. 140x220 cm. Normalpris kr. 549,Str. 140x270 cm. Normalpris kr. 649,Str. 140x320 cm. Normalpris kr. 749,-

Blangstedgårdsvej 3 - 5 • 5220 Odense SØ • Tlf 66 15 25 00 • www.nordfjeld.dk • info@nordfjeld.dk

EVENTYR NYT NR. 5 - 2012

5


tak til alle vores sponsorer - uden jeres støtte var Odense Eventyr Golf Klub's brede virke, fra nybegyndere og juniorer til Elitespillere på højeste plan, slet ikke muligt! Team Eventyr sponsorer - GULD: Fyens Stiftstidende Hvem ellers dækker verden og dyrker Fyn?

Altid billig benzin

Team Eventyr sponsorer - SØLV: Kielberg

FormueFyn

Advokater

Kloakmester Fyn

Lars Broe

Trip2Golf

Rustfri stål A/S

Carl Hansen & Søn

Tornier Scandinavien

Handelsbanken

XP Bil

Top-cnc Top-cnc

Maskinfabrik

Bolighuset

Werenberg

Hansson & Partners

Team Eventyr sponsorer - BRONZE: Pack Consult

ORLOFF

Turneringssponsorer:

Fyens Stiftstidende Hvem ellers dækker verden og dyrker Fyn?

Hole-in-one sponsorer:

6

EVENTYR NYT NR. 5 - 2012


mm

the datejust collection is also available in 31 mm, 34mm and 41 mm.

36

oyster perpetual datejust in yellow rolesor

EVENTYR NYT NR. 5 - 2012

7


Mandagsklubben:

MedlemsInfo

2013

Velkommen i Mandagsklubben

Bestyrelsen har vedtaget at 2013-jubilæumsåret skal byde på forandringer i den måde medlemmerne vil modtage info fra klubudvalg, bestyrelse og lignende.

Vi spiller HVER mandag hele året, såfremt vejret er til det. Undtagelse: 2. påskedag, 2. pinsedag, og mandag efter jul, (alt efter hvordan julen falder, samt mandagen i uge 28, grundet ”Eventyr Ugen”). Ud over at du skal brænde for golf og et socialt netværk skal du ikke være alt for ung. Højt eller lavt handicap er underordnet, blot du lever op til nedenstående: Damer: fylder 50 i indeværende år Herrer: fylder 55 i indeværende år Alt efter hvad dagen tillader, spiller vi 9 eller 18 huller. Rækkeinddeling: 9 huller: Damer & Herrer max. hcp. 54 18 huller: Damer & Herrer max. hcp. 36 Hvordan deltager man?: Der ligger en deltagerliste på skranken for hver række. Man skriver medlemsnr., navn og handicap. Når man er færdig med runden skal man selv skrive sit resultat på listen. Hvad er prisen ?: Kr. 10,- pr. gang (indskrivning og betaling inden man går ud). Startstidspunkter: både for 9 og 18 huller – se opslagstavlen. Afslutninger: Hver 3. måned er der afslutning med spisning, og præmieoverrækkelse for den forgangne periode. Man skal være til stede for at få sin præmie. Årsafslutningen: Foregår i forbindelse med julefrokost, hvor årets golfere kåres. Årets golfer, i henholdsvis 9 og 18 hullers matcherne, er den person der har fået flest point i hele perioden. Øvrige arrangementer: Vi arrangerer hvert år ture til andre baner, en i foråret og en i sensommeren. Alle der spiller om mandagen er velkomne til at deltage. Øvrige spørgsmål: Se opslagstavlen. Man er altid velkommen til at kontakte udvalget.

NYT i nyt format Vi siger med dette nr. farvel til det NYT vi kender. Men bare rolig, det nedlægges ikke helt, det er blevet vedtaget at NYT skal decimeres fra fem til kun én udgivelse om året, men i større format. Det nye årsmagasin vil stadig blive postomdelt ( til forskel fra DGU’s Dansk GOLF ), til trods for at det koster godt 25,- per husstand at distribuere via PostDanmark. Det nye blad udsendes ultimo februar, hvert år.

eadlirtnikeler Nynd oncer og a

for an r 2013 08. februa

Ny web til alle Allerede i januar vil klubbens nye hjemmeside “gå i luften”. Her vil man med tiden kunne finde endnu flere aktuelle nyheder og rapporter fra de enkelte udvalg, bestyrelse og andre. Som noget nyt vil de enkelte udvalg gøres ansvarlige for at opdatere deres del af websiderne, i form af nyheder, kalendere og relevante medlemsinformationer. Direct e-mails eller Nyhedsmails, som de også kaldes, vil i fremtiden udsendes fra klubbens egen web, med et mere genkendeligt look, end det vi kender fra dem der udsendes idag. Medieudvalget håber at de store investeringer og mange kræfter, der er lagt i og skal tilføres projekterne, vil blive vel modtaget af klubbens medlemmer.

GodtNytÅr! Medieudvalget

8

EVENTYR NYT NR. 5 - 2012

Udvalget: Ole Christensen 6596 1983 /mobil: 2656 0318 malteser@get2net.dk Hanne Schønberg 6614 2658 /mobil: 5135 1718 finnschoenberg@mail.tele.dk Finn Schønberg 6614 2658 /mobil: 2423 7476 finnschoenberg@mail.tele.dk Anker Poulsen 66172523 /mobil: 2480 6291 logstrup@dsa-net.dk


Sekretariat og shop:

God jul Så er året ved at gå på hæld, og vi går den søde juletid i møde. Sekretariatet og shoppen hos Odense Eventyr Golf vil gerne ønske alle medlemmer en glædelig jul og et godt nytår. Vi ses i det nye år til en spændende golfsæson! Venlig hilsen Odense Eventyr Golf Ulla Vahl-Møller og Bo Damgaard

Byens hyggeligste Buffet Restaurant

Den Grimme Ælling • H. Jensens Stræde 1 • Tlf. 65 91 70 30 EVENTYR NYT NR. 5 - 2012

9


Erhvervsklub:

Odense Eventyrs Erhvervsklub En klub i klubben, som har det formål at forene det sportslige med det forretningsmæssige og skabe et stærkt social og forretningsmæssigt netværk, til glæde for sponsorer i Eventyr Golf. Dette var formålsparagraffen, og har vi så levet op til det – Det må vi vist sige – vi har haft 6 spændende arrangementer i 2012, hvor vi har haft skiftende værter i spændende virksomheder og med gode foredragsholdere. Vi har kunnet glæde os over at der i snit har været 50-60 deltagere, som på denne måde har benyttet sig af at spille golf, lidt god mad, et kort foredrag og alm. netværking.

Vi har i dag 105 virksomheder som medlem og der kommer stadig flere til og et spændende program for 2013 er ved at være klar og vi glæder os til at præsentere det. Skulle nogen ønske yderlig information om, hvordan man kommer ind i denne klub i klubben, så henvend jer til undertegnede. Ellers vil udvalget ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår og vi glæder os til at vi mødes til det første møde i marts. Harry Pape Formand

Gulve, tæpper, gardiner og markiser... Uanset dit ønske og behov, har vi den helt rigtige og professionelle løsning til din bolig og dit erhverv. Vi har det største udbud af moderne og klassiske designs, i de skønneste og mest slidstærke materialer der findes. 2.000 m² Udstilling

Klinker og vinylgulve

Ægte tæpper

Gardiner - egen systue

Gulve og Gardiner til erhverv og private XL-BYG

Odense

GS TE DG .VE

EJ

J

KV

Kjær & Co. A/S

ROSENGÅRD CENTER

OK

GULVE

EVENTYR NYT NR. 5 - 2012

VEJ

ØR

10

N

IS KER

AN

MU

Blangstedgårdsvej 3 · 5220 Odense SØ · 6615 9935 · www.okgulve.dk

NYBORGVEJ

MOTION

BL

Åbningstider : Man-torsdag: 10-17.30 · Fredag : 10-18 · Lørdag : 10-14 · ( Søndag : 10-14 )


Se også vores Juleanretninger ud af huset

t.dk

www.eventyrrestauran

! D E H NY

Fredags-Jul /12·14/12·21/12 1·7 1· /1 23 uffet fra kl 12-15 u eb ebu leb Julle Ju

149,-

Julebuffet

Serveres i vores julepyntede l d restaurantt den 1. og 8. december kl. 18.30 - samt alle andre dage ved min. 20 personer

ert Pr. couv

199,-

Nytårsmenu Forret: Anretning bestående af: Kold gazpacho med tigerrejer, agurk og citron Unghaneterrin med estragoncreme og vanillesyltet tomat Canneloni af røget laks med purløgscreme og ørredrogn Hjemmebagt brød og smør Hovedret: Helstegt oksemørbrad med rodfrugttimbale, braisseret fennikel og vintersalat med salte mandler, hertil pom. rissolés med chili og timian samt rødvinssauce Dessert: Hjemmebagt chokoladetærte med mangomousse, vanilleparfait og hindbærcoulis

Tilkøb af natmad: Aspargessuppe med kødboller, hertil brød kr. 40,- pr. couvert

ert Pr. couv

279,-

Bestilles senest d. 28. december. A�hentes 31/12 kl. 11-14

Falen 227 | 5250 Odense SV | Tlf. 65 65 20 10 | www.eventyrrestaurant.dk

EVENTYR NYT NR. 5 - 2012

11


Onsdagsdamerne:

Nyt fra onsdagsdamerne "Her i denne mørke vintertid ser vi ikke så meget til hinanden, da golfen for en stund er lagt lidt på hylden. Onsdagsdamernes bestyrelse vil ønske Jer alle en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår. På glædeligt gensyn til sæsonstart i april 2013". Onsdagsdamernes bestyrelse December 2012

Design selv

1-2-klik... og vi leverer ved døren

Du designer og vi producerer - lynhurtigt og billigt :

Messingskilte

Plakater

Dørskilte

Stof banners

Posterprint

Facadeskilte

Whiteboard

Tapet

Streamers

Vindue-sol-folie

Tæpper Duge

Laptop Covers

EVENTYR NYT NR. 5 - 2012

Klistermærker

Det er nemt - klik ind: NYT

Wallstickers

12

NYT

Foto på lærred

NYT

NYT


Rigtig Grøn golf vinter

Slå et slag ind på Hovborg Kro Kroen er ideel som udgangspunkt for at spille golf på gode golfbaner i nærheden: Brande, Blåvandshuk, Esbjerg*, Give, Gyttegård, Holsted, Jelling, Kaj Lykke*, Ribe, Varde*, Vejen, Breinholtgård*, Royal Oak* eller Skærbæk Mølle.

TILBUD 1:

3 x green-fee, 2 x overnatning m. morgen Ta’-selv-bord, 1 x 2 retters diner, 1 x 3 retters diner. Pris pr. person på dobb. værelse Kr. 1.845,-

Spil golf søndag eftermiddag og mandag:

TILBUD 2:

2 x green-fee, 1 x overnatning m. morgen, Ta’-selvbord, 1 x 3 retters diner. Pris pr. person Kr. 925,-

*)=tillæg Ring og reservér

Holmeåvej 2, 6682 Hovborg - Tlf. 75 39 60 33 - Fax 75 39 60 13 info@hovborg-kro.dk - www.hovborg-kro.dk

Ses vi?

Her får du vores kort - og en invitation til at komme tættere på en bank, der forstår dig. uerlund Jesper Fr r tø ek ir D 12 52 72 Telefon 63 rd.dk jgf@sparno

o Allan Pic f ndeche u tk Priva 52 79 2 1 3 6 Telefon k rnord.d api@spa

Spar Nord Odense Fælledvej 3 Telefon 63 12 52 70

tættere på EVENTYR NYT NR. 5 - 2012

13


Juniorudvalget:

Nordea Fyn Tour 2012 Så gik endnu en runde Nordea Fyn Tour på held, og igen vil vi gerne takke Nordea for de flotte præmier de har sponseret matcherne med. Vi har haft rigtig god tilslutning til alle seks matcher. Det er rigtig, rigtig dejligt, at så mange har haft lyst til at spille med i matcherne. Ifølge reglerne kan vi repræsentere klubben med ni spillere - men vi har været helt op til 13 juniorer nogle af gangene. Igen i år var vi værter ved afslutningsmatchen den 15. september, som forløb rigtig fint. Vi havde godt 40 spillere ude i fire rækker fordelt på 9 - og 18 huller - og selvfølgelig flot spillende juniorer fra OEGK. I 2012 forsøgte klubberne sig med en eliterække men der var ikke så stor tilslutning til rækken, og den nedlægges derfor igen til næste år. Oprindeligt er matchen tænkt som en turnering for begyndere, og det vil den fortsat være. Rigtig mange har i løbet af sæsonen spillet sig ned i handicap, og sluttede defor af i B-rækken.

14

EVENTYR NYT NR. 5 - 2012

Men alle rækker har været repræsenteret af vores juniorer - herligt! Vi forventer helt sikkert, at der også til næste år vil være en Fynsk Tour for juniorer, men meget mere om det på opstartsmødet til foråret.

Tak for denne gang Jeg har af arbejdsmæssige årsager været nødt til at trække mig fra juniorudvalget for denne gang. Det har været en skøn tid med dejlige oplevelser, og jeg vil opfordre alle, der har lyst til at arbejde med vores juniorer - til at melde sig i udvalget. Det er ikke nødvendigt at du selv spiller golf eller kender reglerne - der er mange andre opgaver, som skal løses. Ved opstartsmødet vil den nye ansvarlige for Nordea Fyn Touren blive præsenteret. Mange tak for en dejlig Nordea-sæson - og på gensyn. Kitt Schou Morgen


Baneudvalget

Vinterregler

• D  er skal lægges op på fairway.* Inden for et scorekort og ikke nærmere flaget. • T  ee-stedet på driving-range er lukket. Udslag skal ske fra måtterne eller foran tee-stedet. • V  ed frost må der ikke spilles ind på sommer­greens. Benyt de anlagte ­vintergreens. • N  år der spilles på vintergreens skal der benyttes bærebags. Der kan ikke søges dispensation til kørsel med hverken buggy eller trolley. • V  ed frost må teestederne ikke benyttes. Tee op uden for teestedet.

*T  il nye spilleres information betyder dette i praksis at man skal løfte sin bold fra underlaget og placere den inden for et scorekorts afstand fra boldens oprindelige placering, men ikke nærmere flaget. Husk denne regel gælder kun på fairway. På syd og vest er der etableret vintergreens. Disse greens har en diameter på ca. 10m. En bold er på vintergreen, når den ligger indenfor den afstand fra flaget, der udmåles med den snor, der er monteret på flagstangen. Når der spilles til sommergreens er vintergreens ” forkert green” jf. regel 25-3. Når der spilles til vintergreens er sommergreens ”forkert green”. Der skal droppes fri af ”forkert Green”. Hvis det ikke sker tildeles 2 straffeslag.

Reglerne betyder kort og godt, at der ikke skal reguleres handicap, hverken op eller ned, så længe "der skal lægges op".


Det kan være svært at vælge, når alle siger det samme! - men vi har historien, til at bakke os op! I mere end 25 år har Clausen Grafisk været naturligt samlingspunkt for fagfolk, kunstnere og andre feinschmeckere i den grafiske branche.

En af vores største kompetencer, er rådgivning. Lige fra de første tanker eller streger, til valg af papir, farver og endelig færdiggørelse - som indbinding, forsendelse og lign. Vi går aldrig på kompromis og gør alt for at kvalitetssikre det endelige produkt. Tag os med på råd - det er helt uforpligtende og uden omkostninger.


Hole-In-One: Sponsorer:

Hole-in-one

30.09: Jørgen Mikkelsen lavede Hole-in-One på Syd 7 med en 3 kølle.

på Odense Eventyr Golf ADVOKATFIRMAET

JAN MOOSMAND Møderet for Højesteret

Nørregade 32 . 5100 Odense C . Telefon 6612 8500 . Fax 6612 7438 moses@moosmand.dk . www.moosmand.dk EVENTYR NYT NR. 5 - 2012

17


Vi ønsker alle medlemmer en glædelig jul samt et godt nytår med tak for sæsonen 2012 Venlig hilsen Jeanette & Jørn Kyhn

Selvklæbende tekster/logoer

Facadeskilte / Bogstaver

Inden- og udendørsskiltning

Flag / Flagstænger

Bildekoration

Byggeskilte

Reklameartikler / Profilbeklædning

Markiser

Serigrafi / Streamers

Pyloner / Galgeskilte

Lysskilte og neon

Gadeskilte / A-skilte

Tryksager

GRATIS konsulentbistand og skitseoplæg

Telefon 66 14 90 55 · www.elhskilte.dk · info@elhskilte.dk

18

EVENTYR NYT NR. 5 - 2012


Centerinfo:

Nu tændes lyset på driving range LYSTIDER: Lyset på driving range kan nu tændes fra det er mørkt og indtil kl. 21.30. Lyset slukker af sig selv. Poletter købes i sekretariatet eller poletautomaten i klubhuset. ÅBNINGSTIDER: Fra den 22. oktober til den 28. februar 2012 - 2013 Proark Golf Shoppen/Sekretariatet: Tirsdag.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kl. 10.00-14.00 Torsdag. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . kl. 10.00-17.00 Telefonisk henvendelse på tlf.: 57 53 88 30

Ny GeNeratioN

af farve multimaskiNer Ny serie af farve multimaskiner med kopi, print, scan til net og e-mail og fax, med alle former for efterbehandling. fra 22 til 75 print pr. minut Develop +654 Data Sikkerhed, personlig print kø

Ny dobbeltsiddet scanner Scanner 180 sider pr. minut Scanner begge sider på en gang

Develop +224 Nyt LCD display som iPhone og iPad

GULDFELDT A/S Kontor & Data

koNtakt os for besparelses tilbuD Der passer Deres behov altid den rigtige pris – fØrste GaNG!

Landsdækkende service

Kalder selv tekniker Fra 60 til 300 g karton

Efterbehandler til sortering, falsning og hæftning af brochurer

Grøn Energi

Tilbehør: • Fax • Kasette bank 2 x 500 ark eller 1 x 2.500 ark • Intern sortering • Brochurer efterbehandler

www.guldfeldt.com Hans Egedes Vej 8 • 5210 Odense NV • Tlf. 7020 6095 • Fax: 7020 6099 • E-mail: post@guldfeldt.com

EVENTYR NYT NR. 5 - 2012

19


Tak til sponsorerne i Eventyr Golf Vi vil gerne takke vores sponsorer for deres opbakning i 2012. Andelskassen Fyn Den Grimme Ælling TG-CLEAN ApS Rynkeby Foods Advokatfirmaet Jan Moosmand OK Gulve EXHAUSTO DK Scandic Hotel Odense Eventyr Café & Restaurant El Andersen a/s Byggros Holding A/S Codan Dansk Overfladebehandling I/S Bach, Drud & Larsen A/S To-Plus A/S Marius Pedersen A/S Centrum Skilte Meier Profil & Glas aps BrygSelv Malerfirmaet Jørgen Hansen & Søn EDC Åløkken Hr. Larsens Rengøringskompagni ApS IDéHuset SBS Radio A/S Tømrerfirma Ulrich Larsen BBGrafisk Svendborg Sparekasse Naturgas Fyn Malermester Carsten Thomsen Pack Consult

20

EVENTYR NYT NR. 5 - 2012

CalWin A/S VVS Installatør H. Knudsen & Søn ApS PAC Dæk og Udstødning ApS BLR Holding Fyens Stiftstidende Vestjysk Bank Orloff Firmatøj A/S Nordea Totalbanken Dansk Skilte Center E. Christiansen & Søn Tømrer- og Murerfirma ApS Odd Fellow Palæet Erhvervsakademiet Lillebælt Sydbank Kitchn McDonald’s Bendix Capital Fyns Ejendomsservice Guldbageren Dyrup City Hotel Odense SMC-Biler Odense FOCUS ADVOKATER DAN-GLAS A/S Secura ApS FKS Slamson A/S Nybolig Erhverv Odense Odense Tømrerfirma ApS KC Byg Økonomiafdelingen.dk El-Team Fyn A/S


no | excuse

træningstilbud

I samarbejde med Eventyr Golf tilbyder vi alle klubbens medlemmer og deres nærmeste familie en fantastisk mulighed for fri træning i Danmarks flotteste omgivelser. Et medlemskab hos os giver adgang til squash, badminton, kinesis, spinning, aerobic, gymnastik og ikke mindst styrke og kredsløbstræning.

Vi står klar med den rigtige vejledning til netop din træning, også når det vedrører golf. Eliteafdelingen hos Eventyr Golf træner allerede hos os, og vi har også plads til dig. Kom ind forbi til en rundvisning Er du interesseret i et kig rundt i vores center, viser vi gerne vores faciliteter frem. Ring til centret på 65 90 80 80, eller kom bare forbi. Vi står altid til rådighed.

For kun kr. 249,pr. md. *

får du fri adgang til vores unikke omgivelser, atmosfære og alle centrets aktiviteter. Det eneste vi behøver, er dokumentations for tilknytning til Eventyr Golf i Odense. Ved indmeldelsen betales startpakken, der indeholder 1 time personlig programlægning og 3 programopfølgninger til i alt kr. 299,-. Tilbuddet er gældende indtil den 31.12.2012 )

www.exerzice.dk / Nyborgvej 341b Tlf. 6590 8080 / ejbygade 4 Tlf. 6612 7778 / 5220 odeNse sØ

Fyens Stiftstidende Hvem ellers dækker verden og dyrker Fyn?

EVENTYR NYT NR. 5 - 2012

21


Regeludvalget:

Tankevækkende Skotten Stephen Gallacher fik sig for nyligt en lærestreg, som han sent vil glemme. To forskellige regel-forseelser kostede ham tre straffeslag, hvilket i sidste endte kostede ham en lille mio kr. i præmiepenge. I Alfred Dunhill Links Championship fik han i første runde et straffeslag. Årsagen var, at han i et prøvesving kom til at ramme en tørv, der så igen fløj hen og ramte og flyttede hans bold i spil. Efter Regel 18-2a kostede dette ét straffeslag, og bolden skulle genplaceres. Søndag var den så gal igen. Undervejs i runden gik Gallacher frem til, hvad han troede var hans egen bold, og slog til den. Det viste sig imidlertid at være en bold tilhørende hans medslagspillers amatør-partner, og Gallacher fik derfor to straffeslag for at have slået til en forkert bold. Hans egen bold blev efterfølgende fundet i noget rough venstre om fairway.

- Det var slet ikke noget, jeg overvejede [at det ikke var hans egen bold, som han slog til] fordi han [medslagspillerens amatør-partner] ledte efter sin bold 50 yards længere fremme. Jeg er naturligvis skuffet, men der er jo ikke noget at gøre ved det, udtalte han efterfølgende ifølge Europa Tourens hjemmeside. Gallacher endte søndag på en delt femteplads til ca. 750.000 kr. Hvis ikke han havde fået de tre straffeslag, var han endt på en delt tredjeplads til ca. 1,6 mio kr., og straffeslagene kan derfor siges at have kostet ham ca. 850.000 kr. Nu kan man jo altid sige hvis og hvis, men faktum er i hvert fald, at det var nogle ærgerlige straffeslag at få. Kilde: Teetime

Profil-Beklædning - til alle formål

Skilte Folie tekster

tarup

Digitale printopgaver Storformat print

Få et tilbud på kvalitetstryk -tryk der holder..

Laminering Visitkort Erhvervsbeklædning Profil-tryk

Stærmosegårdsvej 14 5230 Odense M

22

EVENTYR NYT NR. 5 - 2012

Tlf. 66 15 42 14

E-mail: erhverv@chrisholm.dk

www.chrisholm.dk


Torsdagsherrerne:

God Jul & Godt Nytår Husk at støtte vore sponsorer! De støtter os og er med til at gøre vores torsdage ekstra spændende og dejlige. Torsdagsherrer-udvalget Søren Nielsen . Sten Nielsen . Kim Boulanger

EVENTYR NYT NR. 5 - 2012

23


Resultater:

Andeturneringen Resultater: 1

Frank Christensen Per Bahry Bjarne Westergaard Anette Winding

2

Søren Linaa Larsen Agi Scocska Anne-Mette Rohde Thomas Axelsen

3

Carl Erik Neermann Thomas Pedersen Leib Falk Hansen Annette Falk

Sponsor:

112 deltagere

1. plads

24

EVENTYR NYT NR. 5 - 2012


Resultater:

2. plads 3. plads

EVENTYR NYT NR. 5 - 2012

25


Der skal bookes starttid hele året! Det kræver tidsbestilling at spille på: 18-hulsbanen og 9-hulsbanen samt Pay & Play banen alle dage - hele året, fra kl. 07.00-19.00. På Par-3 banen er der ikke tidsbestilling. For at spille på banen skal man booke tid og rettidigt bekræfte sin tid. Har du ændringer: - evt. at hele bolden eller kun enkelte spillere ikke kommer, SKAL du ændre det i Golfbox! ...ellers udnyttes banen og starttiden ikke optimalt

Top-cnc Top-cnc

Top-cnc Top-cnc Maskinfabrik

Maskinfabrik

Hvis du forventer Hvis du kvalitet inden forventer for CNC og kvalitet inden for CNC og spåntagende spåntagende bearbejdning.

bearbejdning.

26

EVENTYR NYT NR. 5 - 2012


Centerinfo:

Velkommen til nye medlemmer 4122

Andreas

Højrup Nielsen

4118

Jane

Godskesen

4117

John

Jensen

4125

Kalle

Bundsgaard Thorsager

4127

Katja

Nielsen

4123

Mads

Linaa Larsen

4130

Michael

Storm Buchholdt

4128

Per

Toft

4129

Simon

Kaltoft

4120

Simon

Storgaard

4126

steen

Nielsen

4121

Søren

Enevoldsen

4119

Thomas

Larsen

4124

Thomas

Liokouras

FORETRÆKKER DU EN LOKAL BANK, SÅ SKIFT TIL VORES. VIL DU HELLERE HAVE EN STOR BANK, SÅ GØR DET SAMME

Altid en golfbane i nærheden

M A L E R F I R M A E T JØRGEN HANSEN & SØN

Rugårdsvej 204 5210 Odense NV mail: post@maleren.org

Vi har mere end 150 hoteller i Europa, hvoraf de fleste tilbyder golfpakker, hvor greenfee, overnatning og stor morgenbuffet er inkluderet. Læs mere på www.scandichotels.dk

Tlf. 20 25 89 00 / 20 95 50 99 Fax 66 16 25 00 www.maleren.org

På gensyn i ... Spar Nord Odense Sukkerkogeriet EVENTYR Fælledvej 3 Tlf. 63 12 52 70 www.sparnord.dk

NYT NR. 5 - 2012

27


Regeludvalget:

Ordensregler for bane og klubhus i OEGK Klubhus:

Banen:

• Medbragt mad og drikkevarer må ikke nydes i og omkring klubhuset.

• Der er tidsbestilling. Golfbox anvendes, hvor der højst må være 4 spillere i hver bold. Starttider bekræftes i golfbox senest 10 minutter før starttiden. Ikkebekræftede starttider annulleres.

• I områder med trægulv er der forbud mod alle former for spikes. • Bags, køller mv. må ikke medtages i klubhuset eller på terrassen. • Håndklæder må ikke fjernes fra omklædnings­ rummene. De skal efter endt brug lægges i de dertil indrettede kurve. • Opslagstavler må kun bruges af de respektive udvalg og af sekretariatet. • Udenfor golfsæsonen, når restauranten er lukket, kan restaurant vest anvendes som klublokale. Adgang hertil aftales med sekretariatet.

• Alle klubmedlemmer skal på banen medbringe medlemsbevis i form af bagmærke, hvor farven angiver spillerettighederne. • Start på hul 10 må ikke finde sted før kl. 9.30. • Banekontrollens anvisninger skal ubetinget følges. • Banepersonalet har fortrinsret på banen. Det er s­pillernes ansvar, at personalet har givet grønt lys inden der slås i deres retning. • Barnevogne og hunde i snor må medtages på banen. • Vinterregler annonceres særskilt på opslagstavlen, når det er relevant. • Nedslagsmærker udbedres, turfs lægges på plads og bunker rives HVER GANG. • Hvis man ikke kan følge med en forangående bold, eller hvis der er mere end et helt hul frit foran en, skal man lukke en bagfrakommende hurtigere bold igennem. • Færdsel med trolleys og buggies på området mellem greenbunkers og green skal undgås.

Omkring klubhuset: • Afmærkningen af parkeringspladser skal respekteres. • Opsamling af bolde på drivingrange er ikke tilladt. • På grund af klipning er drivingrange lukket søndage efter kl.19.00 Overtrædelse af disse regler kan medføre påtale, karantæne og / eller bortvisning!

Overtrædelse af disse regler kan medføre påtale, karantæne eller bortvisning. Bestyrelsen

Klubhuset er røgfrit område. Alle Bagrum er røgfrit område. Banen er ikke et askebæger. Skal du absolut ryge under spil. Tag sportslig hensyn til medspillere og venligst, smid ikke overskydende cigaretfiltre på banen. Tak! Bestyrelsen

28

EVENTYR NYT NR. 5 - 2012


Regeludvalget:

RegelSpørgsmål Søen på Vest 2. Nedslag kan ikke ses fra Teested Jeg har oplevet en del tvivl om fremgangsmåde efter reglerne på dette hul. Derfor tror jeg dit/dine svar på følgende ville være oplysende :-) Spillerens drive flyver mod venstre, ind mod træer og søen (og tæt på Out of Bounds) og ingen kan se hvor bolden lander... den har vi alle prøvet. Det naturlige er - når man står helt nede ved hvid tee - at slå en provisorisk bold ! Spilleren annoncerer at han slår en provisorisk bold (lander midt i fairway). Og så er det at det bliver interessant når vi når hen til søen: Agenda 1) Man finder ikke bolden (og det kan med sikkerhed hverken konstateres at bolden er Out, i Søen, eller blot forsvunden): 1- Er det den provisoriske bold der er i spil? 2- Skal man tilbage og slå en ny bold? Agenda 2) Man finder og identificerer bolden i søen (hazarden), desværre på et uspilbart leje: 1- Er det den provisoriske bold der er i spil? 2- Skal/kan man droppe efter reglerne og fortsætte med den første bold? Agenda 3) Man finder bolden i en busk ved roughen og må erklære den uspillelig: 1- Kan man erklære den provisoriske bold for at være i spil? 2- Skal/kan man droppe efter reglerne og fortsætte med den første bold? mvh Birger Bromann

Svar: Hej Birger - Dine spørgsmål er klassiske. Baggrunden for svarene er: 1. (se indledningen til regel 26), at en bold kun er i søen, hvis man kan påstå det med rimelig sikkerhed. Det betyder enten, at man ser den gå i søen, finder den i søen eller hele området, hvor bolden kan være landet omkring søen, er så tætklippet, at man ikke kan undgå at finde den. 2. Desuden regel 27, hvor det fastslås, at man kan spille en provisorisk bold i tilfælde af, at man frygter ikke at kunne finde den. Man kan ikke slå en provisorisk bold, fordi man tror, at der er risiko for at bolden er uspillelig. Hvis man slår en provisorisk bold giver man udtryk for, at det ikke er sikkert, at bolden er i søen. Da der ikke er tætklippet i det område, hvor bolden kan befinde sig er konklusionen, at bolden kun er i søen hvis man finder den. Hvis man finder bolden er den provisoriske bold ude af spil. Svaret på spørgsmål 1: er derfor, at det er den provisoriske bold, der er i spil. Spilleren ligger i 3. Svar på spørgsmål 2: Det er bolden i søen, der er bolden i spil. Man går frem efter regel 26-1a ( droppe en ny bold på linjen fra flaget gennem det sted bolden formodes at have passeret hazardgrænsen, spilleren ligger i 2) eller 26-1b (gå tilbage og slå en ny bold, spilleren ligger i 3). Den provisoriske bold kan ikke anvendes i stedet for at gå tilbage!! Svar på spørgsmål 3: Det er den oprindelige bold der er bolden i spil. Spilleren kan erklære den uspillelig og gå frem efter regel 28. Den provisoriske bold kan ikke blive bolden i spil. Så er der lige et spørgsmål du ikke har stillet: Hvad nu hvis man om det 1.drive er helt sikker på at den er i søen, da det gav et ordentligt plask. Spilleren går frem efter regel 26-1b og slår sit 3. slag. Da de går frem opdager de at den oprindelige bold har slået smut på vandet og ligger glimrende i semiroughen på den anden side søen. Hvad nu? Svar: Den oprindelige bold er tabt selv om den er fundet. Spilleren ligger i 3, med den nye bold han har sat i spil.

EVENTYR NYT NR. 5 - 2012

29


PR udvalget: Harry Pape Henriksen...................................... tlf. 6594 2580 Regel- og Handicapudvalget: Lars Elbrønd. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . tlf. 6617 2518 Holger Warmbier. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . tlf. 2166 7074 Bestyrelsen: Harry Pape Henriksen, Formand, Forretningsudvalget. . . . . . . . tlf. 6594 2580 Samarbejds- og Sponsorudv.: papehenriksen@mail.dk Jens Peter Henriksen, Næstformand, sportsudv. forretningsudv.. tlf. 4010 7814 jph@ellebye.dk Lars Elbrønd, Samarbejds- og forretningsudvalget, mandagsklubben, regel- og handicapudvalget.. . . . . . . . . . tlf. 6617 2518 Baneudvalget: larsoggurli@dsa-net.dk Leib Falk Hansen, Turneringsudvalget... . . . . . . . . . . . . . . tlf. 4044 9966 mail:lfh@fer.dk Arne Dirckinck-Holmfeld, Sports- og sponsorudvalget. . . . . . . . . . tlf. 5944 4363 Frank Frederiksen, Sportsudvalget. . . . . . . . . . . . . . . . . . . tlf. 2032 6214 Lene Thomsen Juniorudvalget. . . . . . . . . . . . . . . . . . . tlf. 6613 7383 Suppleanter: Michael Mørk, mim@edc.dk.. . . . . . . . . . . tlf. 2123 3702 Klubkontor: Klubsekretær: Bo Damgaard. . . . . . . . . . . . tlf. 7021 1900 Afbud til turneringer . . . . . . . . . . . . . . . . . tlf. 6565 2015 post@eventyrgolf.dk - www.eventyrgolf.dk Turneringsudvalget: Leib Falk Hansen, formand. . . . . . . . . . . . . Ruth Henriksen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . John Rasmussen.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Ulla Kielstrup. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Tine Frederiksen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

tlf. tlf. tlf. tlf. tlf.

4044 9966 6594 2580 6617 0444 3117 0047 4084 0163

Sportsudvalget: Frank Frederiksen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . Jens Peter Henriksen.. . . . . . . . . . . . . . . . . Connie Donsager Jessen. . . . . . . . . . . . . . . Jane Jensen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Børge Jensen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Michael Jørgensen. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

tlf. tlf. tlf. tlf. tlf. tlf.

2032 6214 4010 7814 2145 8503 3025 1871 2144 3856 2061 4464

Sponsorudvalget: Harry Pape Henriksen.. . . . . . . . . . . . . . . . tlf. 6594 2580 Frank Frederiksen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . tlf. 2032 6214 Arne Dirckinck-Holmfeld. . . . . . . . . . . . . . tlf. 5944 4363

30

EVENTYR NYT NR. 5 - 2012

Medieudvalget: Harry Pape Henriksen.. . . . . . . . . . . . . . . . tlf. 6594 2580 Birger Bromann. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . tlf. 6616 0506 Steen Svendsen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . tlf. 6611 6840 Begynder- og kaninudvalget: Søren Heilskov, formand. . . . . . . . . . . . . . tlf. 2171 8102 Uffe Hafstrøm. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . tlf. 2346 8150 Lars Balslev.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . tlf. 2616 4076 Onsdagsdamer: Lone Draborg Jørgensen, formand lone.draborg@gmail.com. . . . . . . . . . . . . . Annette Falk, kasserer, afh@fer.dk . . . . . . . Birgit Wahlgren, referent, bw@kielberg.dk.. Susanne Donsager Ramsing sdr@hotmail.dk. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kirsten Ahlmann, ka@fynskemedier.dk. . . . Birgit Nørremark, noerremark@mail.dk. . . .

tlf. 2255 3909 tlf. 2462 0644 tlf. 2048 3482 tlf. 2230 7203 tlf. 4014 4150 tlf. 6613 1117

Torsdagsherrer: Søren Nielsen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . tlf. 2033 6834 Sten Nielsen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . tlf. 2623 9304 Kim Boulanger. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . tlf. 2236 3524 Juniorudvalget: Lene Thomsen, formand, let68@live.dk . Mette Kaysen, mettekaysen@hotmail.com.. Dorthe Petersen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Susanne Salling, sus@scan.dk. . . . . . . . . . . Hans Henrik Søllested, hh@sollested.dk.. . . Thomas Axelsen, thomas@idehuset.dk. . . . .

tlf. 6613 7383 tlf. 3013 8924 tlf. 2231 7575 tlf. 2343 3518 tlf. 2254 5895 tlf. 2713 1114

Baneudvalget: Lars Elbrønd, formand. . . . . . . . . . . . . . . . Bendy Sørensen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Steen Svendsen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Søren Andkjær. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

tlf. tlf. tlf. tlf.

6617 2518 6617 0260 6611 6840 2869 8998

Klubhusudvalget: Harry Pape Henriksen, formand.. . . . . . . . . tlf. 6594 2580 Arne Dirckinck-Holmfeld. . . . . . . . . . . . . . tlf. 5944 4363 Jørn Kyhn. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . tlf. 6565 2010 Mandagsklubben: Ole Christensen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Hanne Schønberg. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Finn Schønberg. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Anker Poulsen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

tlf. tlf. tlf. tlf.

6596 1983 6614 2658 6614 2658 6617 2523


CENTERINFORMATION

Falen 227, 5250 Odense SV E-mail: pgoe@proarkgolf.dk Bane/klub: www.proarkgolf.dk Sekretariatet: Golf Manager: Ulla Vahl-Møller Sekretariatsmedarbejdere: Bo Damgaard og Agnete Holm Larsson Tlf.: 5753 8830 Restaurant: Restauratør Jørn Kyhn. . . . . . . . . . Tlf.: 6565 2010 info@eventyrrestaurant.dk www.eventyrrestaurant.dk Golfshop: . . . . . . . . . . . . . . . . . . Tlf.: 5753 8832 Pro: Dansk Golf Akademi:. . . . . . . . . . . Tlf.: 3063 9227 Martin Holm Larsson: larsson@danskgolfakademi.dk Dennis Christiansen: dennis@danskgolfakademi.dk Greenkeeper – daglig leder: Bendy Sørensen. . . . . . . . . . . . . . . Tlf.: 3063 9224 Banekontrol:. . . . . . . . . . . . . . . . Tlf.: 2869 8998

Medlemsblad for Odense Eventyr Golf Klub Redaktion:

Ansvarshavende redaktør: Steen Svendsen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . tlf.: 6611 6840 e-mail: steen.svendsen@nal-net.dk Jan Dorscheus . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . tlf.: 6133 1500 e-mail: jd@jand.dk Annonce- og sponsorudvalget: Harry Pape Henriksen . . . . . . . . . . . . . . . . tlf.: 6594 2580 Arne Dirckinck-Holmfeld . . . . . . . . . . . . . tlf.: 5944 4363 ERHVERVSKLUBBEN: Henrik Damsgaard . . . . . . . . . . . . . . . . . . . tlf.: 2175 2449 Ulla Vahl-Møller . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . tlf.: 3016 3130 Harry Pape . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . tlf.: 4073 1287

Overførsel af video, audio, dias og negativer

VHS • VHS-C • Video8 • MiniDV : >> Få dine film overspillet før det er for sent <<

SMALFILM : Super-8, Regular-8 og Super-8 med lyd (filmen skannes billed-for-billed i fuld HD)

Kassette • spolebånd • LP : til CD, mp3 eller smartphone

Skanning af DIAS og NEGATIVER : i professionel Nikon CoolScan kvalitet

Se mere på: jand.dk

Oplag: 1.800 stk. Tryk: Clausen Offset Forsendelse: Postbesørget. Årsskrift 2013 udkommer ultimo februar. Deadline 8.februar 2013. Alle artikler og andre indlæg bedes sendt på e-mail til redaktøren. Fotos: Steen & Crew Kopiering af foto- og illustrationsmateriale i ­Eventyr Nyt er ikke tilladt. Kopiering af artikler i bladet er kun tilladt med redaktionens samtykke. Meninger og holdninger i Eventyr Nyt er ikke nødvendig­ vis Odense Eventyr Golf Klubs meninger og ­holdninger.

EVENTYR NYT NR. 5 - 2012

31


Odense Eventyr Golf Klub, Falen 227, 5250 Odense SV

B

EventyrNYT 5-2012  

Klubblad for Eventyr Golf Klub. Nr. 5. 2012

EventyrNYT 5-2012  

Klubblad for Eventyr Golf Klub. Nr. 5. 2012

Advertisement