Page 1

Eventure Zambia Uniting People Through Eco-venture

Projekt Zambia har brug for din hjælp

Allerede inden du forlader Danmark for at deltage i projekt Zambia, kan du være projektet meget behjælpelig. Der er få, men vigtige genstande, som ikke kan anskaffes i Zambia, og som enten er vigtige eller rigtig rare at have på stedet. Hvis du skaber plads til én eller flere af nedenstående genstande i din taske, vil foreningen eventure værdsætte det meget. Det er ikke et krav vi stiller, det er helt frivilligt og op til dig. Her kommer dog et par simple ting, som vil gøre gavn og som ikke fylder eller vejer alverden:

1.

Viskestykker + karklude (om viskestykkerne er brugte eller nye, gør ingen forskel)

2.

Fryseposer (almindelige gennesigtige plastikposer – fås i ruller)

3.

Danske stikdåser (trestiks dåse el. lign)

4.

Knorr tomatsalat breve (det er pulver som blandes med vand og olie i det nordlige zambia er der ingen dressing til salaten, og heller ingen cremefraiche!)

5.

En eller flere DVD’er med gode film, også meget gerne Disney tegnefilm ;-)

6.

En god bog som efterlades i Zambia

Punkt 6 håber vi at alle bakker op om. Der vil være gode bøger allerede i Zambia, både danske og engelske, men når der kommer flere til, er det til stor glæde for mange. Det kan være fagbøger, romaner eller børnebøger og de behøver ikke at være nye, blot i god stand. Der vil ofte være specielle ting som vi har brug for i forbindelse med byggeriet. Det kan eksempelvis være skruer, bits, eller andre specielle ting, som ikke fås i området. – Hvis du har lidt plads og måske kan tage 2-3 kg materiale med for os, er det en stor hjælp. Det er ikke sikkert at vi her brug for noget når du skal af sted, men har du bestilt billet med afgang indenfor en måneds tid og vurdere at du godt kan have lidt med, så send os venligst en besked på: forening@eventure.dk og lad os vide at du har en smule ekstra plads, så sender vi dig noget materiale hvis vi har brug for noget.

Vi ses i Zambia - På forhånd mange tak! Mvh Eventure

småting i rygsækken - stor hjælp  
småting i rygsækken - stor hjælp  

hvad kan du medbringeaf småting til gavn for campen.