Page 1

Balinese bedden Aan boord is het pure verwennerij. “De gasten kunnen een boek uit onze bibliotheek lezen of één van de 300 DVD’s bekijken. Maar ze kunnen ook gewoon relaxen en genieten op onze Balinese Dream Beds. Hier kan je zelfs ’s nachts onder de blote sterrenhemel te slapen. We hebben een zwembad op het achterdek, jacuzzi en een golf simulator. In de SeaDream’s Spa & Fitness staan niet minder dan acht Thaise massagespecialisten ter beschikking van de opvarenden die zich volop kunnen laten verwennen met een weldoende massage, stoombad of sauna. Reizen met de SeaDream jachten betekent ook genieten van de culinaire topgerechten, wat meteen verklaart waarom ons aanbod het zo goed doet in België. Wij zijn vrijwel de enige die iedereen buiten ‘al fresco’ op het dek kunnen laten dineren, maar ook het exclusieve Dining Salon is het speelterrein van onze topgastronomen. Er is een 24-uren Small Bites menu beschikbaar en regelmatig verrassen onze topchefs de gasten met heerlijke hapjes. Niet alleen de maaltijden zijn van het hoogste niveau, we bieden ook een exquise selectie wijnen uit de oude en nieuwe wereld, de beste champagnes en vintage ports. En wie echt geen keuze kan maken, laat zich graag adviseren door onze eigen sommelier.”

“It’s yachting, not cruising” Only 112 Guests

95 Award-Winning Crew

Enjoy the difference.

5-Star Cuisine

Inclusive

Luxe buitenkajuiten Luxueus reizen kan uiteraard niet zonder het nachtleven. “Met de Main Salon, het Casino, de Piano Bar en de Starlit Movies™ Poolside is de keuze gevarieerd. Een aperitiefje of poussecafé nemen kan aan de Top Of The Yacht Bar, waar ’s avonds ook intieme dansgelegenheid is. Echt grote shows zoals op de massacruises bieden we niet. Ons internationale cliënteel houdt immers veeleer van informele sociale contacten en kiest voor ingetogen, aangenaam vertier. In de standaard buitenhutten, die een oppervlakte hebben van ruim 19 m², zijn alle faciliteiten voor een zorgeloos verblijf aanwezig. In alle kajuiten zijn de badproducten bijvoorbeeld standaard van Bvlgari en opteren we voor het fijnste Belgische bedlinnen. Verder hebben we overal flat screen TV, DVD, CD, gevulde minibar en toegang tot e-mail. Uiteraard geldt ook hier 24/24 room service.”

EXCLUSIEVE AANBIEDING VOOR

LEZERS !!

Vergezel Levi Roots, GB Celebrity Chef

Beleef de Griekse Eilanden

SEADREAM I / 4 - 11 Dec., 2011 St. John’s, Antigua Round Trip

SEADREAM II / 8 - 14 Juli, 2012 Piraeus (Athene), Griekenland Retour

Brochure prijs (All Inclusive): vanaf ¤ 5.209

Brochure prijs (All Inclusive): vanaf ¤ 5.904

BLACK OVAL prijs (All Inclusive): vanaf ¤ 2.279 per persoon cruise only* Havengelden en fooien inbegrepen en ontvang 200 USD seadream spa credit per hut en een fles champagne bij elke boeking !.

BLACK OVAL prijs (All Inclusive): vanaf ¤ 3.475 per persoon cruise only* Havengelden en fooien inbegrepen en ontvang 200 USD seadream spa credit per hut en een fles champagne bij elke boeking !.

Antigua • Anguilla • Tortola • Norman Island • Virgin Gorda• Saba • St. Barts (overnachting) • Nevis • Antigua

Piraeus (Athens) • Delos • Mykonos • Lindos (Rhodes) • Bay of Fethiye • Gocek • Bodrum (overnachting) • Cruise Aegean Islands • Piraeus (Athens)

Droombestemmingen Ten slotte willen we het ook nog even hebben over de talrijke bestemmingen. “Naast traditionele toppers zoals de Griekse eilanden en de Middellandse Zee in de zomer en de Caraïben in de winter biedt SeaDream Yacht Club ook andere bijzonder exclusieve reizen vanuit San Juan, Puerto Rico en Sint Maarten, rond de Grenadine Eilanden vanuit Barbados en Antigua en de ganse Amazone rivier af (Barbados-Iquitos). Met Oud en Nieuw 2012 leggen onze beide jachten aan in St. Barths voor een spetterend feest in deze unieke locatie die een adembenemende mix brengt van de Caraïbische flair en de mondaine sfeer van de Franse Riviera. En er is nog meer: hoewel beide schepen een druk programma voor de boeg hebben, zijn er voor bedrijven of verenigingen speciale chartermogelijkheden vanaf vier dagen.”

Meer info: www.seadream.com of bij de gespecialiseerde reisagent of Paul Nuyens: pnuyens@seadream.com, +32 473 13 13 30

*Reserveer vóór 31 Oktober 2011 en geniet van dit exclusieve

38 | Black Oval Range Rover

aanbod

Selectair-Thalassa Reizen

REIZEN SARLEE

Brasschaat Travel bvba

‘uw cruisespecialist aan zee’ Vindictivelaan 6, 8400 Oostende Tel: 059/80.29.21, fax: 059/50.40.67 email: rudy.verburgh@thalassa.be

Maastrichterstraat 29, 3500 Hasselt - Belgium Tel +32.11.22.77.51, Fax +32.11.22.56.05 reizen@sarlee.be, www.sarlee.be IATA 082-5390-6, Lic. A 1019

“Omdat wij écht meer weten van cruises ….” Bredabaan 413, 2930 Brasschaat Tel. 03.653.43.23, Fax03.653.43.35 www.brasschaattravel.be www.cruiseplus.be/brasschaat nathalie@brasschaattravel.be

Black Oval Range Rover | 39

seadreampublicatie  
seadreampublicatie  

seadream,blackoval

Advertisement