Page 1

EventLink360 și Liga Studenților Români din Străinătate te cheamă ACASĂ!

Eș student sau absolvent cu experiență academică internațională? Eș interesat de oportunități de dezvoltare profesională în România? Atunci...

HAI ACASĂ!


Creează-ți contul!

Click aici pentru a te putea înregistra.

Înregistrarea presupune completarea unui PROFIL și încărcarea unui CV ACTUALIZAT (în română sau engleză), pe baza căruia se va opera verificarea respectării condițiilor de par cipare (experiență internațională de studii de minim un semestru la o ins tuție de învățământ acreditată din străinătate). * CV-ul actualizat va reprezenta și baza interacțiunii par cipanților cu reprezentanții companiilor.

Vei fi logat apoi direct în contul tău. În urma înregistrării, vei primi o parolă de acces! Cu această parolă și cu adresa de mail introdusă te vei putea loga în aplicație până la sfârșitul campaniei de pe orice dispozi v (laptop, smarphone sau tabletă), îți vei putea modifica profilul și te vei putea bucura de toate funcționalitățile, accesând linkul:

Click pentr u a accesa pagina ofic ială „Hai acasă“ !

www.el360.ro/eventlink


Descoperă oportunitățile!

Accesează SECȚIUNILE MENIULUI:

Contul meu Agenda Par cipanți Companii Ches onare

Te invităm să explorezi spațiul virtual oferit de LSRS și pus la dispoziție de EventLink360.

pentru a îți personaliza contul și a îți crea cărți de vizită virtuale; Poți importa date LinkedIn; unde vei putea vizualiza programul detaliat al evenimentului offine din data de 22 iunie; pentru lista alfabe că a par cipanților și networking: schimb de cărți de vizită virtuale (Contact Sharing), stabilire de întâlniri (Mee ng Request); Dispui, de asemenea, de un vector de căutare după cuvinte-cheie și poți verifica statusurile cererilor în submeniul secțiunii; pentru lista companiilor par cipante cu oferte profesionale și a reprezentanților acestora în cadrul evenimentului; pentru a putea oferi feedback atunci când ches onarele evenimentului vor fi ac ve.


Ce este EventLink360 ? EventLink360 este prima companie SaaS (so ware-as-a-service) pentru evenimente interac ve din Romania.

Funcționalități

Credem în INOVAȚIE, în PROFESIONALISM, în REVOLUȚIONAREA evenimentului clasic, de aceea am creat primul instrument so ware din România care: oferă networking accelerat și permite interacțiunea în mp real între speakeri și audiență.

Agenda Implicarea audienței

Întrebări/ răspunsuri, Votare feedback instant

Rapoarte specializate

Profile speakeri și par cipanți BRANDING sponsori, organizatori, parteneri

Content web

Networking schimb de date de contact, realizarea de întâlniri la locaţie

SOCIAL MEDIA Jocuri & Import date entertainment LinkedIn Share

Ches onare diverse real- me/ post-event


Tipuri de evenimente Conferințe Congrese Simpozioane Evenimente interne Workshopuri Traininguri, seminarii Lansări de produse Târguri și expoziții Evenimente de presă

De la evenimente interne, la lansări de produse, sau conferințe de presă, organizațiile și companiile creează evenimente care le ajută să comunice cu un public diversificat. Funcționalitățile și adaptabilitatea serviciilor și a sistemului EventLink360 în funcție de specificul fiecărui eveniment, interfața intui vă și accesibilitatea de pe orice dispozi v, din orice locație, înainte, în mpul și după eveniment revoluționează evenimentele clasice printr-o viziune de 360 de grade.

EVENIMENTELE INTERACTIVE: instrumente strategice de comunicare și business development


connect:

Cere o versiune DEMO pentru evenimentele organizate de ne:

+40741010468 oďŹƒce@eventlink360.ro www.eventlink360.ro

Brosura Eventlink360, LSRS  
Brosura Eventlink360, LSRS  

Instrucţiuni şi alte informaţii utile pentru utilizarea EventLink360 în cadrul evenimentului "Hai acasă"!

Advertisement