Page 1


Met veel fun komen alle vecht sport gerelateerde sporten aan bod verwerkt in aerobic gerela teerde, conditionele, maar ook spierversterkende training. Zonder fysiek contact op bags, dus geen blauwe plekken!

Twaalf maanden lang zijn wij je persoonlijke trainer. Wij houden

BODY KICK

BODY VITAAL SYSTEEM

BO

DY

AC T

ION

X-CO

WWW.BODYACTIONSCHAGEN.NL

362 dagen per jaar geopend MA / DO 07.00 tot 22.00 uur VR 07.00 tot 21.30 uur ZAT & ZON 09.00 tot 15.00 uur

bepalen trainingsvormen en houden je aan je afspraak!

RUIME OPENINGSTIJDEN!

Body Vitaal Systeem is de sleutel tot het behalen van je trainingsdoelen.

In 45 minuten je hele lichaam trainen: conditie, spieren en stabiliteit.

e: schagen@bodyactionschagen.nl Like ons! Volg ons!

Je verbrandt calorieën en het is de optimale buik/rug (core) workout.

a: Groeneweg 1a - 1741 TZ Schagen t: 0224 - 295158

ALLE TRAININGSRESULTATEN ONDER PROFESSIONELE BEGELEIDING Dat is de X-CO Workout!

DE SLEUTEL TOT UW GEZONDHEID! worden? Daag jezelf uit en kom naar de lessen van Body Kick!

- 1 maand gratis sporten! (bij 12 maanden abonnement) - Hoe langer de looptijd van uw abonnement hoe meer korting! - *vraag naar de actie voorwaarden

Je kunt bij Body Action Alkmaar ook terecht voor medische training onder professionele begeleiding van fysiotherapeuten en medische trainers! Dit is belangrijk voor mensen met een klachtenverleden aan het bewegingsapparaat of met chronische lichamelijke klachten. Voor meer informatie: Corpora Fysiotherapie, tel. 072-5400828, alkmaar@corporafysiotherapie.nl

Naamloos-1 1

20-4-2011 17:53:09

n e ’s o l i k r e m o z Dump


The Secret Garden

Een kronkelend pad, dat het kaf van het koren weet te scheiden door middel van puntige doornen. Wees niet beangstigd want de roodgekleurde rozenbladeren op de grond doen beseffen dat de richting juist is. Terwijl de zon schittert aan de hemel en vogels hun meest jazzy lied zingen, strijkt ze haar witblonde haren naar achter. De bries in haar gezicht voelt verfrissend aan en zenuwachtig baant ze zich een weg naar de ingang. Ze kijkt een laatste keer naar krant in haar hand; “De Muziektuin”, staat er in gekrulde letters geschreven. De doornen weet ze lenig te ontwijken en met de punt van haar naaldhakken laat ze een spoor achter in de rozenbladeren. Plots ziet ze zijn gespierde postuur in de verte verschijnen. Hij zwaait en ze voelt een vlinder ontwaken in haar buik. Ze stopt het krantje terug in haar tas en bindt de zilveren appelketting om haar hals. Nonchalant geeft ze hem een kus op zijn wang, complimenteert hem met zijn slangenprint schoenen en gearmd loopt het tweetal vol verwachting naar de poorten. The Secret Garden; waar zondes niet bestaan... Het hoogseizoen mag dan wel haar eindpunt naderen, dat is nog geen reden om het ‘zomers plezier’ tot een halt te roepen. Culinair genieten, als op een tropisch oord. Zomers heerlijke muziek, in een Caribische en Jazzy stijl. Housey tunes in een speciale setting, als een waardig festival betaamt. Specialiteiten voor jong en oud. En een sprookjesachtige wereld, waar The Secret Garden haar niveau op vaststelt; een magisch samenzijn, om samen van te genieten!

Smakelijk

In het weekend van 22 en 23 september zal De Muziektuin in Schagen het decor bieden aan al dat The Secret Garden te bieden heeft. Om te beginnen biedt The Secret Garden een culinair hoogtepunt met een culturele inslag. Het evenement presenteert in samenwerking met negen bekende restaurants een heerlijk aanbod van allerlei smakelijke hapjes, drankjes. Schuif dus gezellig aan en proef de lekkerste maaltijden in een tuin die alles te bieden heeft!

Muzikaal

Zaterdag 22 september 15.00 - 23.00 UUR

DIVERSE OPTREDENS EN PROEFERIJEN 15.00 - 16.00 UUR

KIDSMUSIC 16.00 - 17.00 UUR

KIDSACT/PROFESSOR ELECTRICITY 17.00 - 18.00 UUR

DJ EDWIN GEELS 18.00 - 18.30 UUR

WINKE WAGNER JAZZ QUARTET 18.30 - 19.30 UUR

DJ EDWIN GEELS 19.30 - 20.00 UUR

WINKE WAGNER JAZZ QUARTET 20.00 - 21.00 UUR

DJ EDWIN GEELS 21.00 - 21.30 UUR

WINKE WAGNER JAZZ QUARTET 21.30 - 23.00 UUR

DJ EDWIN GEELS B2B BOOTSMAN2BOOTSMAN (Bootsman2Bootsman special act)

ZONDAG 23 september 15.00 - 23.00 UUR

DIVERSE OPTREDENS EN PROEFERIJEN 15.00 - 16.00 UUR

KIDSMUSIC 16.00 - 17.00 UUR

KIDSACT/CLOWN JULIAN’S KINDERSHOW

De avonduren in The Secret Garden zijn besteed aan een muzikale inkleuring van diverse optredens door jazz- en salsabands. Heupwiegend met salsa tunes het weekend door, waarbij ook de jazzy instrumenten voor een onvergetelijke beleving zorgen. Daarnaast voorzien DJ Edwin Geels en Bootsman2Bootsman de diepgewortelde verlangens naar zomerse tunes vanachter de draaitafels, zodat Schagen nu al spreekt van een zomerse reünie.

17.00 - 18.00 UUR

Entertainment

19.30 - 20.00 UUR

Ook aan de kleinsten onder ons heeft The Secret Garden gedacht en wordt er in samenwerking met My Greatest Party een speciale kinderhoek ingericht. Daarnaast zal er op zowel 22 als 23 september een speciale theatervoorstelling voor kinderen van 3 tot 10 jaar plaartsvinden.

General info

The Secret Garden is er klaar voor om Schagen met open armen en gratis in ontvangst te nemen. Toegangstickets zijn immers overbodig in een paradijs als dit! Bij regen heeft The Secret Garden haar areas vanzelfsprekend overdekt zodat er ongeremd van al het moois genoten kan worden.

DJ EDWIN GEELS 18.00 - 18.30 UUR

van banque

(swingend, bluesy en jazzy)

18.30 - 19.30 UUR

DJ EDWIN GEELS “GEWOON” CHRISTA 20.00 - 21.00 UUR

DJ EDWIN GEELS 21.00 - 21.30 UUR

van banque

(swingend, bluesy en jazzy)

21.30 - 22.00 UUR

“GEWOON” CHRISTA 22.00 - 23.00 UUR

AFSLUITING: ED BROWN & FRED FUNKY


! k j i l e k a m s t e E


MIDDAG PROGRAMMA van 14.00 tot 19.00 uur

CLOWN JULIAN´S KINDERSHOW

Clown Julian reist momenteel door het land om allerlei feestjes te bezoeken. Overal weet Clown Julian passend vermaak toe te passen. Op geweldige wijze weet deze fantastische clown de kinderen te verrassen, te verbazen en bovenal te vermaken met zijn show. Uiteraard kan deze leuke clown ook de meest bijzondere goocheltrucjes waardoor jong ĂŠn oud verbaast zullen staan. Clown Julian heeft een hoog interactieniveau; de kinderen kunnen actief meedoen in de show. Een aanrader voor ieder feest!

Met ruim tien jaar ervaring in het organiseren van de leukste parties voor kinderen en tieners van alle leeftijden weten wij wat een feest tot een succes maakt. Of het nu gaat om een Pirate Party voor uw 4 jarige zoon of een Sweet 16 voor uw dochter... wij regelen het en nemen de organisatie uit handen. Zo heeft u de tijd om mee te genieten van deze voor uw kind zo belangrijke dag. Of u nu een compleet feestje door ons wilt laten organiseren, een door u gekozen thema wilt laten uitwerken of alleen een schminker en traktaties wilt bestellen, alles is mogelijk, ons enthousiaste team staat klaar.

MY GREATEST PARTY

Professor Electricity geeft op geheel eigen wijze zijn kijk op techniek. In een 3 kwartier durende show wordt jong en oud verrast met spannende trucs van een verdwaasde professor. Zo laat hij ook zijn nieuwste uitvingen zien, een prachtige machine waarmee hij het gehele gebouw wil laten vliegen.

PROFESSOR ELECTRICITY

Of dit goed gaat is natuurlijk nog maar de vraag... Dat het een spektakel wordt staat vast !


AVOND PROGRAMMA van 18.00 tot 23.00 uur

WINKE WAGNER JAZZ QUARTET Het Winke Wagner Quartet is een stijlvolle easy listening band. Winke Wagner zingt graag nummers à la Norah Jones, Diane Krall, en Jamie Cullum en wordt daarbij fantastisch begeleid door Alex (gitaar), Lucas (Contrabas) en Aad (drums). Haar repertoire is een mix van jazz, lounge en soft pop en doet erg denken aan dat van de radiozender Arrow , een muziekje waar je nog lekker bij kunt praten en dineren. Jarenlange muzikale ervaring kwam samen en nu vormt het Winke Wagner Quartet al enige tijd de ideale muzikale omlijsting van recepties, bruiloften, diner-dansants en privé-partijen. Zij staan altijd open voor verzoek nummers.

VABANQUE BAND Het afgelopen jaar speelde de band met zangeres Annette Zwaagstra, gitarist Dave Visser en bassist Henk Kuip. VaBanque is een swingend, bluesy en jazzy kwartet. Met enige regelmaat wordt van instrument gewis seld. Dit betekent naast afwisseling van stijl ook afwisseling van klankkleur. De meeste nummers zijn van een eigen arrangement voorzien. Voor meer informatie: www.bandvabanque.nl

Kom genieten van deze unieke act tijdens The Secret Garden!

BOOTSMAN2BOOTSMAN

DJ EDWIN GEELS Edwin Geels maakt van ieder evenement een onvergetelijke happening! Tijdens The Secret Garden zal Edwin een zeer divers muzikaal aanbod ten gehore brengen. Verzoeknummers zijn toegestaan!

De voorliefde voor muziek is tot stand gekomen doordat er thuis een grote variatie aan muziek werd afgespeeld. Alle grote Jazz, Soul en Funk artiesten hebben de revu gepaseerd. Tijdens en kort daarna werd er door de heren ook vooral geluisterd naar Hip-Hop en R&B. Wat rond 2003 snel omsloeg naar een dance genre. Daarbij is het heel belangrijk voor beide heren dat de Soul en Jazz invloeden nog steeds naar voren komen. Met een set aan grote variatie en een frisse maar vooral energieke uitstraling gaan we nog veel van deze heren horen. De stijl is zoals eerder gezegd niet als eenduidig te omschrijven. En dat maakt ook niet uit vinden zij. “ Wij draaien wat er gevoelsmatig in ons opkomt, zo kunnen we zelf het beste ons gevoel over brengen op het publiek. Daarbij is ieder moment dus uniek”.


Dreamtents worden gekenmerkt door elegantie, warmte en originaliteit. Ze stretchdoek zorgt er voor dat de tenten op zeer uiteenlopende manieren kunnen worden gebouwd. Hierdoor vormen een ongelijke ondergrond, bomen of andere obstakels niet langer een probleem bij het opbouwen van een tent. Dreamtents zijn dus op vrijwel elke locatie inzetbaar. Onze tenten bieden tal van mogelijkheden voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Ons team bestaat uit gepassioneerde denkers en doeners die met een creatieve geest en goed kennis van zaken in staat zijn om op basis van uw wensen een droom te creëren. Uiteraard krijgt u van ons altijd een passend advies. Zo krijgt u een unieke Dreamtent die nauw aansluit bij uw persoonlijke ideeën, smaak en levensstijl. DreamTents Europe - Fluorietweg 14 B - 1812 RR Alkmaar Tel: 072 53 454 76 Mob: 06 50 295 192 Mail: info@dreamtents.com -

VERHUUR, VERKOOP EN REPARATIE VAN MOBIELE VERWARMING • BOUWDROGERS • VENTILATOREN

DEALER VAN REMKO • THERMOBILE • DRY FAST • OKLIMA • HEYLO • MASTER PRIMAGAZ • AIR PRODUCTS TECHNISCHE GASSEN

Witte Paal 42 | 1742 NL SCHAGEN | Telefoon 0224-212448

www.wardenaarverwarming.nl


Het adres voor al uw inbouwapparatuur! Met een breed assortiment op voorraad en een snelle levering bieden wij u kwaliteit en- service voor de beste prijs. Ons ruime aanbod loopt uiteen van inbouw koelkasten, kookplaten tot vaatwassers en combi-magnetrons. Tevens leverenwij keuken accesoires en scherp geprijsde werkbladen. Heeft u advies nodig of een vraag over de prijs van een van onze producten, neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom gerust eens langs in onze showroom. Inbouwtoppers. nl staat garant voor een goed product voor een scherpe prijs.

Onze contactgegevens zijn De Fok 7 1742 PC Schagen 0224 745 003 info@inbouwtoppers.nl


Met veel fun komen alle vecht sport gerelateerde sporten aan bod verwerkt in aerobic gerela teerde, conditionele, maar ook spierversterkende training. Zonder fysiek contact op bags, dus geen blauwe plekken!

Twaalf maanden lang zijn wij je persoonlijke trainer. Wij houden

BODY KICK

BODY VITAAL SYSTEEM

DY

AC T

ION

X-CO

WWW.BODYACTIONSCHAGEN.NL

362 dagen per jaar geopend MA / DO 07.00 tot 22.00 uur VR 07.00 tot 21.30 uur ZAT & ZON 09.00 tot 15.00 uur

bepalen trainingsvormen en houden je aan je afspraak!

RUIME OPENINGSTIJDEN!

Body Vitaal Systeem is de sleutel tot het behalen van je trainingsdoelen.

In 45 minuten je hele lichaam trainen: conditie, spieren en stabiliteit.

e: schagen@bodyactionschagen.nl Like ons! Volg ons!

Je verbrandt calorieën en het is de optimale buik/rug (core) workout.

a: Groeneweg 1a - 1741 TZ Schagen t: 0224 - 295158

ALLE TRAININGSRESULTATEN ONDER PROFESSIONELE BEGELEIDING Dat is de X-CO Workout!

DE SLEUTEL TOT UW GEZONDHEID! worden? Daag jezelf uit en kom naar de lessen van Body Kick!

- 1 maand gratis sporten! (bij 12 maanden abonnement) - Hoe langer de looptijd van uw abonnement hoe meer korting! - *vraag naar de actie voorwaarden

Je kunt bij Body Action Alkmaar ook terecht voor medische training onder professionele begeleiding van fysiotherapeuten en medische trainers! Dit is belangrijk voor mensen met een klachtenverleden aan het bewegingsapparaat of met chronische lichamelijke klachten. Voor meer informatie: Corpora Fysiotherapie, tel. 072-5400828, alkmaar@corporafysiotherapie.nl

Naamloos-1 1

20-4-2011 17:53:09

n e ’s o l i k r e m o z Dump


Zaterdag 22 september The Secret Garden

AFTERPARTY

Markt vijftien

DIVERSE DJ’S

LIVEACTS Drinks & Food Vanaf 23.00 - 04.00 uur

gratis entree !

Markt15 - 1741BS - Schagen - info:www.markt15.nl

The Secret Garden krant  

The Secret Garden krant, 2012, Muziektuin, Schagen