Page 1


Índex: Delfines................................................................................pàg 3. Foques...............................................................................pàg 3. Girafes..................................................................................pàg 4. Coales...................................................................................pàg 5. Lleons...................................................................................pàg 5. Tigres....................................................................................pàg 6. Óssos rentadors...................................................................pàg 6. Óssos panda........................................................................pàg 7. Óssos polar..........................................................................pàg 7. Ànecs....................................................................................pàg 8. Pingüins................................................................................pàg 8. Tortugues recent nascudes...............................................pàg 9.


El dofí és un mamífer aquàtic, mesuren entre 2 i 9 metres de llarg.

Les foques són la família de carnívors més adaptada a la vida aquàtica amb totes les característiques que això comporta.


La girafa és un mamífer , nadiu d'Àfrica i conegut sobretot perquè és la més alta de totes les espècies vivents d'animals terrestres. Els mascles poden arribar a mesurar de 4,8 a 5,5 m d'altura i pesar fins a 900 kg.


El Coala és un mamífer marsupial que habita als arbres d'Austràlia.

El lleó és un mamífer carnívor de la família dels fèlids i una de les quatre feres del gènere Pantera.


El tigre és un mamífer de la família dels felins, dels quatre "grans felins" del gènere Pantera.

L'ós rentador és un mamífer de grandària mitjana autòcton del Centre i Nord d'Amèrica.


El panda és una espècie en perill d'extinció que necessita protecció.

L’ós polar és un mamífer de la família dels úrsids que habita les regions àrtiques del món, per la qual cosa també es coneix com a ós polar.


Els ànecs són ocells principalment aquàtics, normalment més petits que cignes i oques, i es poden trobar principalment en aigua dolça, però també a la mar.

Els pingüins australs són un grup d'espècies d'ocells no voladors que habiten l'hemisferi sud.


Les tortugues són rèptils caracteritzats pel fet de tenir un tronc ample i curt, protegit per una closca o cuirassa formada generalment per plaques òssies revestides de plaques còrnies, i a vegades només per plaques còrnies.


Animals  

Descripció d'animals

Animals  

Descripció d'animals

Advertisement