Page 1

If we visualize the world, we will remember it b e t t e r.


INLEIDING


swemijn beleving ik at la e ti ca li een b Via deze pu nstaan van uit o jn zi n e ld e e b maakt. reld zien.Deze ijn reis heb ge m s n e jd ti ik eningen tekening die ik ook aantek b e h is re ze heid e Tijdens d nieuwschierig n ij m ik r o o gemaakt waard beschrijf.


Wegen kruisen op mijn pad. Auto’s die ontmoeten mijn blik, maar zullen niet het belangrijkste wegennetwerk zijn, die ik op mijn zal tegenkomen


FASCINATIE


WACH-


Wachtend op iemand, en ik? Ik zwaai iemand uit en voel een leegte. De wachtende wacht op lucht, en ik? Ik wacht op een bericht.

TEND


GEDACHTEN Ordenen van stapeltjes, stapeltjes die een plek moeten krijgen. Een plek ver van hier of juist heel dichtbij. Wees er voorzichtig mee. Ze lijken niet belangrijk, maar spelen een part in je gedachten.


ONT H C I Z BARE D L E R WE De onzichtbare wereld is zichtbaar voor jou. Zoveel keus en zo veel opties, welke is die van jouw? De onzichtbare wereld is eindeloos, Waar bevind zich die van jouw?


AMSTERDAM

Amsterdam, onderweg naar Amsterdam. Wat zal ik zien, wat de Amsterdammer niet meer ziet?


DIMENSIE


O N T M O E T I N G

Waar ga je heen? Waar bevind je zich? We ontmoeten elkaar in gedachten. Maar waarom is onze ontmoeting niet in het nu. In het nu op dit tijdstip recht voor me. Waar blijf je?


H E T N I W H L I J

I E A E K

S T T T T


GELUID

Meisje in de bus, je hebt een eigen wereld. Waar dwarrelen ze rond? Dwarrelen onze werelden mischien bij elkaar rond? Ontmoeten wij elkaar ooit? Of dwarrelen we in onze eigen werelden rond...


COLOFON

Met dank aan: Docenten en mede studenten Papier: Canson 200 gram Vormgeving: Eva Vissers


Eindwerk periode 2  

Vanuit mijn wereld en zelf geschreven gedichten