Issuu on Google+

VYTVOŘENO VE VÝUKOVÉM PRODUKTU SPOLEČNOSTI AUTODESK

VYTVOŘENO VE VÝUKOVÉM PRODUKTU SPOLEČNOSTI AUTODESK


1992

narozena v Klatovech

1999-2012

ZUŠ Josefa Kličky /hra na klavír/výtvarná tvorba/

2004-2012

Gymnázium Jaroslava Vrchlického v Klatovech

2012-

Fakulta architektury ČVUT

2013-

Nimbus Architects

dovednosti:

ArchiCad, AutoCad, 3DsMax design, Google SketchUp, Rhinoceros Adobe Photoshop, Adobe InDesign anglický jazyk, německý jazyk

kontakt:

e.martinaskova@gmail.com +420 777 225 496


Podzemní prostor

Do prostoru vstupujete po dlouhém schodišti, na jehož první části zcela nevíte, co vás čeká. Jakmile se však dostanete na odpočívadlo, otevře se vám prostor ohraničený sloupy, které vám již dovolují částečně nahlédnout, co se děje dole pod vámi. Po příchodu do vstupní haly si můžete vybrat, zda zůstanete zde, kde je dostatek světla, jelikož slouží jako výstavní prostor, nebo se vydáte do tmavé části vlevo od schodů, která slouží jako prostor relaxační. Můžete hledat rovnováhu, ideál, stejně jako autor textu.

ZAN Schleger ZS 2012

Příliš se podobám každému z vás Minuta v místě, čase i ději V sutinách paměti odkrývám předobraz Jen jeho barvy se rozpíjejí. Z siluet blíženců zbyly jen paprsky Na jejich úpatí popraská země Když louky krvácí, drolí se na třísky, co ale zůstane, co zůstane ze mě.

situace


půdorys

pohled na střechu

řez A-A'

řez B-B'


Loděnice na Císařské louce

ZAN Schleger LS 2013

Loděnice se nachází v severní části ostrova Císařská louka na pražském Smíchově. Dřevostavba je orientována podélně s ostrovem a říčním tokem. Člověk zde nenajde pouze půjčovnu lodí, ale také posilovnu a kavárnu. Tím se stává budova využitelnou i po ukončení vodácké sezony. Chtěla jsem, aby stavba komunikovala s okolním prostředím, proto jsem zvolila 3 fasády prosklené. Prosklená komunikace téměř po celé délce budovy otvírá výhled na Vyšehrad. Je možné vystoupat až na střechu, kde se výhled umocňuje. Střecha je však návštěvníkům přístupná jen z části, neboť se zde nachází solární kolektory pro ohřev užitkové vody a zbytek nevyužité části je koncipován jako zelená střecha pro snížení její tepelné zátěže a nahrazení zeleně, která byla kvůli stavbě odstraněna.


půdorys 1 NP

A

3

1

3

2

6

2 4

8

5

7

A

půdorys 2 NP

1 posilovna 2 šatna ženy/muži 3 sprchy ženy/muži 4 WC muži

5 WC ženy 6 kancelář trenéra 7 komunikace 8 kavárna


půdorys 3NP

řez A-A'


východní pohled

západní pohled


jižní pohled

severní pohled

izometrie


Modely


Výtvarnå tvorba


YTVOŘENO VE VÝUKOVÉM PRODUKTU SPOLEČNOSTI AUTODESK

VYTVOŘENO VE VÝUKOVÉM PRODUKTU SPOLEČNOSTI AUTODESK

Logo na čepice


portfolio_2014