Page 1

WO vo UT or ER wo or SÂ 2 dje iaste s u o h t n e g a D es j t r e t r o p p u s voetbal Het paaskamp zit er al weer op... Maaaaaar, niet getreurd! Er is nog een heel trimester vol plezier en ravotten gepland met als kers op de taart een grootkamp. Wij hebben alvast onze voetbalschoenen aangetrokken om snel van start te kunnen gaan. Hopelijk hebben jullie er even veel zin in.

Groetjes, Jullie supporterende leiding

Cedric-Emma-Josep hine-Serge


ac WO tiv U ite TE ite R nk SÂ ale 2 nd er 21 april Hebben jullie al gehoord van de nieuwe mascotte Red?

28 april - SWITCH Misschien toch een andere selectie uitproberen?

5 mei Tickets bemachtigen is toch niet zo simpel...

12 mei Kennen alle spelers het volkslied al? Inschrijvingen voor grootkamp na de activiteit

19 mei Groot feest, we mogen naar het WK!

n we e k k e li tr t 7 ju r het o t a a 2 n n p Va m ootka Rusland. r g p o n 018 i 2 K W r zeke m u t a eze d d d u Ho vrij!

26 mei - GEEN ACTIVITEIT 2 juni - TOPDAG Meer info volgt.

Alle activiteiten gaan door op het scoutshof van 14u tot 17u, tenzij anders vermeld.


WO ka UT mp ER ve rs S 2 lag Dag 1 Het is 8u ’s morgens. Plaats: Station Roeselare. Het weer ziet er niet veelbelovend uit. Toch staan Wouters 2 samen met hun leiding en al 1/4 van het kookteam vol enthousiasme klaar om met de trein te vertrekken richting Bonheiden, hun verblijfplaats voor de komende dagen. Nog een laatste kus en knuffel aan de ouders en weg zijn ze! Na een lange treinrit met maar liefst 3 overstappen gevolgd door een lastige wandeling bereikten ze hun kampplaats: de scoutslokalen van scouts St. Paulus Bonheiden. Na het verorberen van hun picknick, het zich installeren in de slaapzalen en verkennen van het terrein werd voor het avondeten nog een spelletje Stratego gespeeld. Ondertussen kwamen de andere 3/4 van de foeriers toe. Na het avondeten werd er nog ‘geweerwolfd’, popcorn gegeten en een kruisverhoor afgelegd bij de foeriers. Moe maar tevreden kroop iedereen in zijn bed.

En de leiding zag dat het goed was.


Dag 2 Natuurlijk moest iedereen veel te vroeg opstaan. Na het verorberen van de boterhammetjes was het tijd voor de start van een heuse 1 tegen allen. 150 nagels lakken, praten tegen een boom, een voetbalmatch tegen de leiding, ‌ . De wouters hadden hun werk voor hen uitgesneden. Toch slaagden ze er in om net voor de namiddagactiviteit de laatste opdracht af te werken, HOERA!

Daarna was het tijd om uit te zoeken wie Jezus vermoord had. Door spelletjes te spelen konden aanwijzingen verzameld worden om de dader te vinden. ’s Avonds was het tijd voor een belangrijk moment. De belofte. Op het einde van de avond waren Wouters 2 bijgevolg een kentekentje rijker. Nog vermoeider dan de voorgaande avond kroop iedereen in zijn bed.

En de leiding zag dat het goed was.

Dag 3 De dag startte met een zucht van opluchting. Daar was het prachtige weer dat ons beloofd was dan eindelijk. Om op gang te komen werden er wat balspelletjes gespeeld in de voormiddag. Er werd natuurlijk wat vroeger gestopt, want het weer smeekte gewoon om wat tijd om in de beek te spelen. Na het middageten was het tijd voor het bordspel. Door spelletjes te spelen moesten onze apostelen proberen nog op tijd alles bij elkaar te krijgen voor het laatste avondmaal. De dag werd na het avondeten afgesloten met heuse party voor zij die het nog aankonden. Stikkapot kroop iedereen dan voor de laatste maal in zijn nest in de scoustlokalen van Bonheiden.

En de leiding zag dat het goed was.


Dag 4 Aan deze dag worden niet teveel woorden vuilgemaakt. Opstaan, opkuisen, eten, bus nemen, trein nemen. We kwamen aan in het station van Roeselare met 20 minuten vertraging omdat we nog steeds in ons Belgenland waren. En na de formatie en tijaja(‘s) ...

... zag de leiding voor de laatste maal dat het goed was!

Trim3 #wou2  
Trim3 #wou2  
Advertisement