Page 1

e

KA vo PO or E wo N or EN dj Dag kapoentjes,

Na een schitterend paaskamp naderen we bijna het einde van het scoutsjaar. Maar niet getreurd, we hebben nog een aantal leuke activiteiten op het programma staan! Hopellijk zien we jullie allemaal dus, goed uitgerust van het paaskamp, snel terug. Dit trimester is ons thema F.C. De Kampioenen, een ideaal excuus om de afleveringen nog eens opnieuw te bekijken. Doorheen de activiteiten zullen we de vele misverstanden proberen op te lossen en samen met Markske, Bieke, Doortje, Xavier, meneer Boma, Pascaleke, Pol, Fernand en alle anderen vele avonturen beleven. Elke aflevering treedt er een nieuw misverstand op dat we op de activiteit zullen proberen op te lossen. Drink maar al een warme choco met ijsblokjes of een dagschotel. We verwachten jullie op 21 april voor de eerste activiteit. Tot dan!!! Er zijn ook een paar speciale activiteiten, dus kijk zeker het takboekje na of check de website.

Vele Groetjes, or o l F s e r d n A n a h t MarieLucaNa


ac KA tiv P ite OE ite N nk EN ale nd er 21 april De tribune

28 april - SWITCHACTIVITEIT Jullie vertrouwde leidsters en leiders worden voor een activiteit ingeruild voor nieuwe leiders en leidsters!

5 mei De nieuwe truitjes

12 mei Soirée Privé

19 mei Het huwelijk

mp rootka g p o n i. We gaa ot 7 jul van 2 t ker vrij, e z a t a ed oeite! Houd d m e d t d t wor want he over de o f in r e Me volgt. g in v ij r insch

26 mei - Geen acitiviteit De leiding zit met de neus in de boeken.

2 juni - Topdag Meer info volgt. Alle activiteiten gaan door op het scoutshof van 14u tot 17u, tenzij anders vermeld.

Trim3 #kap  
Trim3 #kap  
Advertisement