Page 1

or dje

G vo IV or ER wo S

i t t u t a o a Ci Na een uitermate leuk paaskamp in het idyllische De Brink is het nu tijd om andere oorden te verkennen. Alle troeven die de streek rond Herentals te bieden heeft, zijn inmiddels door ons ontdekt. Frituur de Wijngaard, kasteel Le Paige, de uitkijktoren, Bobbejaanland, de geitjes enzoverder hebben voor ons geen geheimen meer. We richten onze ogen dit laatste (snik) trimester op het zuidelijke en heerlijk warme ITALIĂ‹! We maken een heuse rondreis in dit laarsachtige pareltje en staan elke activiteit stil bij een andere stad. De eerste activiteit wordt wellicht voor velen de spannendste. Hij wordt namelijk afgesloten met de KAMPVOORSTELLING van het Grootkamp. Al jullie twijfels en speculaties zullen dan eindelijk bevestigd of net ontkracht worden. Tot dan!

Eva n e l l E sa c u L k Vi Jasper -


ac tiv GI ite VE ite R nk S ale nd er 22 april - KAMPVOORSTELLING VERONA

29 april - SWITCH TURIJN

30 april - 4 mei OPBOUW RIBBEDEBIE Meer info volgt.

5 mei - RIBBEDEBIE Meer info volgt.

20 mei NAPOLI


27 mei CREMONA

2 juni - TOPDAG Meer info volgt.

10 juni FIRENZE

1 juli - INSCHRIJVING GROOTKAMP Meer info volgt.

Belangrijke data RIBBEDEBIE // 5 mei Opbouw: ma 30 april - di 1 mei: 10u - 18u woe 2 mei: 14u - 19u do 3 mei - vrij 4 mei: 17u - 20u za 5 mei: 9u - ...u GROOTKAMP // 17 - 31 juli

Alle activiteiten gaan door op het scoutshof van 14u tot 17u, tenzij anders vermeld.


rs lag

G ka IV mp ER ve S

Paaskamp '18 zaterdag Na lang wachten konden we eindelijk vertrekken richting de brink te Herentals, joepie! We zorgden voor de zon, stapten een dolle tocht, zetten enkele tentjes op, smulden heerlijke macaroni en speelden nog een super avondspel. Daarna was het al tijd om lekker te slapen.

zondag We stonden op met een stralend zonnetje op onze snoeten. Het eerste spel van de dag was een 'special edition' van ĂŠĂŠn tegen allen. Er hing een leuk sfeertje en al snel zat het spel er op. Na een belegd broodje te happen begonnen we aan een toch iets moeilijker spelletje... We werden projectontwikkelaars en boswachters. FUN FUN FUN! 's Avonds stond alweer een dol spel op ons te wachten: het enige echte Rad van Fortuin! Heel wat letters en geld later kropen we alweer ons bed in.


maandag OMG!! Was het gewoon geen daguitstap naar Bobbejaanland?! Ja hoor, echt waar! Na een lange tocht die het meer dan waard was kon de pret(park) beginnen. Van de Typhoon naar de Sledge Hammer met de bende van de hamer naar de Brink! 's Avonds lekker smullen en chillen aan het kampvuur met een spelletje blackbox. WAT EEN MOOIE, VERMOEIENDE DAG!

dinsda g De zon liet ons vandaag wat in de steek. Maar gelukkig hadden we toffe foeriers namelijk PJ en Freek die ook een beetje zonnetjes zijn, jawel! Maar wat is een paaskamp nu eigenlijk zonder een paaseitjeszoektocht? De paashaas moet hetzelfde gedacht hebben, want die fixte voor ons een paaseitjeszoektocht :)) Daarna hebben we de paashaas een aantal keren gevangen. 's Middags speelden werden de vier groepen geholpen door vier kleine paashaasjes en werden toffe spelletjes gespeeld. Helaas is Tommy Boy gesneuveld. 's Avonds werd de kampvuuravond getransformeerd in een toiletfeesie en daarna nog eens in een fouragefeestje. Joepie!!

g a d s n e woMooie liedjes duren helaas niet lang. Tentjes gingen op deze laatste dag vlot de zak in. Piketten in de bak. Ennnnnnnnnnnnn naar huis :(( ECHT EEN DOL KAMP!!!

Groetjes, Janneke (en een beetje Leni)

Trim3 #givers (3)  
Trim3 #givers (3)  
Advertisement