Page 1

by Think global. Think big Dossier informatiu BAKTUN+ Programa MagazĂ­n de TV per Internet

www.videovalles.com www.santcugatonline.com www.clubxtreme.es


Si tens quelcom a dir, una idea original, vols ensenyar el teu currículum, ets o vols ser famós, t'agrada actuar davant d'una càmera, vols donar una sorpresa a algú de forma original, felicitar les festes a tothom o a algú en particular; vols exposar un producte, queixar-te, cridar, ballar, cantar, has fet un vídeo interessant, toques un instrument, tens una afició, vols criticar, BAKTUN+ és el teu programa. El programa s'emet en Internet mitjançant el sistema Livestream en alta definició, a través del Canal Original Multimèdia Group. Està realitzat per www.videovalles.com amb la col·laboració de professionals reconeguts del sector audiovisual i patrocinat per Sant Cugat Online.

Cada secció del programa es promociona de forma massiva a través de las xarxes socials i Internet, mitjançant les pàgines web del grup Original MMTV Group.

www.originalmmtv.com - www.videovalles.com - www.santcugatonline.com www.clubxtreme.es Interessats poseu-vos en contacte amb Sílvia mitjançant el següent correu.

mailto:silvia@videovalles.com http://videovalles.com/blog-and-noticies/13-0-0-0-0.html O bé poseu-vos en contacte con Toni mitjançant el següent correu.

toni@santcugatonline.com http://www.santcugatonline.com/test/ca/article/48-baktun-2012-show-el-21-de-desembre QUÉ ES EL BAKTUN? Baktún és el nom del programa que va iniciar la seva emissió en directe el passat 21 de desembre de 2012 coincidint amb el canvi d'any maia. Aquest programa és un magazín variat en el qual, a més d'entrevistes d'actualitat general, de cultura, d'oci, d'esport i d'entreteniment, inclou actuacions musicals, fragments d'humor, vídeoclips, reportatges i entrevistes realitzats prèviament. A més, és un punt de partida per a possibles programes posteriors dels temes tractats i que tinguin el suficient interès.


El programa magazín està format per seccions que per sí soles formen un programa de contingut propi. Aquestes seccions, similars a les peces d'un trencaclosques, composen les diferents parts del tot i són col·locades en l'ordre i disposició que ens convé per a cada programa. Així podem donar èmfasi amb seccions dinàmiques quan l'atenció de l'espectador decau per altres seccions que, mantenint la qualitat, tenen un ritme més lent com són les entrevistes, les presentacions, els informatius i alguns debats. Això ens permet, d'una banda, aconseguir un contingut de qualitat i, per una altra, mantenir l'atenció de l'espectador a cada minut.

Plató virtual dissenyat per a la presentació del Dakar Desert Challenge que se celebrarà entre el 26 de desembre de 2013 i el 9 de gener de 2014.

Detall del vídeomur amb imatges de la presentació del Dakar Desert Challenge 2013.

El programa BAKTUN+ Tracta temes d'actualitat en tots els sectors que requereixen transmetre un missatge audiovisual de forma global: documentals, espectacles, reportatges, informatius, sèries, cinema, religió, debats, presentacions, esports...


CLUB XTREME TV

EL projecte CLUB XTREME va començar el mes de Novembre de 2006, sis anys d’activitat STOP a la ràdio, fins que va esclatar la crisi.

NON

Des del seu adéu a la radiodifusió a finals de 2011, hem seguit amb la informació a través del portal www.clubxtreme.es. Però també estem iniciant un nou periple informatiu, aquest cop amb imatge HD i so, amb la qual cosa guanyem molt ara. CLUB XTREME torna a l’escenari, en aquesta ocasió de la mà d’Original MMTV.

Baktun aporta cada setmana cuina, turisme, psicologia, ball i, a partir d’ara, oferirà motor de camp en totes les seves especialitats de terra, així com el Motocross, Enduro, Trial, Quadcross i Freestyle.

La nostra idea és oferir inicialment un producte de qualitat en cada secció de motor per, en un futur molt proper, expandir la idea de CLUB XTREME TV a un espai d’una hora de motor de camp.

La nostra idea és fer poc i bé perquè, aquells que vegin el programa, rebin qualitat, professionalitat i


eficàcia informativa. Així que, aficionats del motor de camp, prepareu-vos perquè en breu enregistrarem les nostres primeres seccions que es podran veure en el programa BAKTUN d’Original MMTV semanalment.

Aquests són alguns dels nostres programes. Podeu accedir al contingut de tots ells a través del


següent enllaç: https://new.livestream.com/originalmmtv/baktun Per a més informació: https://www.facebook.com/BaktunTV Esperem sigui del vostre grat.

EQUIP TÈCNIC Director del projecte: Jordi Andreu (+34.619747585) – jandreu@originalmmtv.com Club Xtreme TV Julio García (+34.620335614) - radiodifusion@telefonica.net Dakar Desert Challenge Ignasi Calvo - ignasi.calvo@gmail.com Màrqueting i comunicació Toni Rabascall (+34.619878466) - toni@santcugatonline.com Relacions Públiques Jordi Pascual (+34.687010111) – jpascual@originalmmtv.com Disseny Web Eva Blas - eva@santcugatonline.com Comercial i vendes Sílvia Serra (+34.936748114) - silvia@videovalles.com

Desitja promocionar la seva marca en el Programa BAKTUN+? Si desitja ser col·laborador del programa, no dubteu en contactar amb nosaltres. Estudiem cada cas en particular i acordem la millor manera perquè la vostra marca se’n beneficiï de la proposta de valor afegit del programa.

Contacte: Edicions Vídeo Vallès Sílvia Serra Martín / silvia@videovalles.com / +34.936748114

www.videovalles.com

Dossier Baktun  
Dossier Baktun  

Dossier informatiu BAKTUN+ Programa Magazín de TV per Internet - Clave personal: f4cb42670

Advertisement