Page 1

LA CONQUESTA DE L’OEST JUAN CHAUMEL MONCHO


INDEX : 1-Per què es va plantejar la Conquesta del Oest ? 2-Com vivien ? 3-Quines armes tenien ? 4-Quins medis de transport utilitzaven ? 5-Qui va colonitzar l'oest ? 6-Quines ciutats van fundar ? 7-Quins medis de transport van crear ? 8-Quins emigrants van ajudar en aquestes creacions ? 9-Com vestien ? 10-Quines tribus es van trobar durant el trajecte ? 11-Per que he elegit aquest treball ? 12-D’on he tret aquesta informació ?


LA CONQUESTA DEL OEST (1.848-1.890)

Per que es va plantejar la Conquesta del Oest ? La Conquesta del Oest , es va plantejar per la conquesta de l'or , quan E.E.U.U. va aconseguir la independència d’Anglaterra

Com vivien ? En aquesta conquesta els vaquers, vivien en cabanyes de fusta fetes amb troncs d'arbres , i amb taulers de fusta.I els indis , vivien en cabanyes de tela.


Quines armes tenien ? En les tribus dels indis , utilitzaven aquestos tipus d'armes :per a matar a distàncies llargues , utilitzaven els arcs de fusta , que disparaven fletxes , en les quals , en la part de darrere , tenien les pells de la tribu que llançava.Per a matar a distancies curtes o en un u contra u , utilitzaven el ganivet , o una destral.

Els vaquers , per a matar ,tenien dos tipus de revòlvers :els Smith and Wesson i el Colt.També , tenien un tipus de escopeta , el Winchester.

Quins medis de transport utilitzaven ? Com a medis de transport , els vaquers , utilitzaven , la carreta i els cavalls.Els indis , utilitzaven , els cavalls , i la canoa.

Qui va colonitzar l'oest ?


L'oest , el van colonitzar els americans de l'est , quan E.E.U.U , va aconseguir la independència d’Anglaterra , en l'any 1.848 d.C.

Quines ciutats van fundar ? Van fundar moltes ciutats noves , com per exemple:San Francisco , Tenessee , Ohio , Texas , Missisippi , Alabama , Misouri , Luisiana , Kentucky , Indiana San José, Santa Mónica , Santa Barbara ...

Quins medis de transport van crear ? Van construir medis de transport , molt importants , com per exemple el ferrocarril. Quan es va acabar el ferrocarril , van aparèixer una espècie de vaquers , molt coneguts ara , (els cowboys), que tenien com a misió iniciar el procès de comercialització , que no va tenir molt d’èxit.


Quins emigrants , van ajudar en aquestes creacions ? A part dels americans , van ajudar molts tipus de persones i paœsos , en major part , els xinesos i els polacs.

Com vestien ? Els vaquers , vestien amb robes de llenyador. Els indis , vestien amb pantalons de pell de bĂşfal , i per a distinguir una tribu d'una altra , el que feien , era agafar plomes d'aus , i pintar-les , amb els colors de les seues tribus.

Quines tribus es van trobar durant el trajecte ? Es van trobar , principalment , Apaxes i pells roja.


Per què he elegit , aquest treball ? He elegit aquest treball , perque sempre m'han agradat els inidis i els vaquers , i de xicotet , solament m'agradava jugar amb ells , i encara m'agraden moltíssim i també , molts dels videojocs que tinc , son d’indis i de vaquers.

D’on he tret aquesta informació ? Aquesta informació la he tret de Viquipèdia, la Conquesta del Oest i les fotos de google imatges.

Treball fet per :Juan Chaumel Moncho .Sisè de primària.

La conquesta de l'Oest  

Treball dels alumnes de 6é de Primària.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you