Eux grilje katalog

Page 1

HR

Eux grilje

www.eux.com.hr | eux@eux.com.hr

Katalog proizvoda


Eux grilje

EUX grilja nudi brojna rješenja: • Jednostavna ugradnja bez obzira na debljinu fasade

Razvili smo EUX grilju kako bi udovoljili raznim estetskim i funkcionalnim zahtjevima u skladu s tradicionalnim konstrukcijama koje se primjenjuju u pojedinim područjima. Nova EUX grilja nudi idealno rješenje za sve debljine fasade i za više tipova ugradnje.

• Mogućnost ugradnje prije postavljanja stiropor fasada neovisno o debljini izolacije, izbačaj do 28cm • Štok grilje pričvršćuje se direktno za štok prozora (drvenog, alu i PVC) - Sa jednom ugradnjom rješite prozor i grilju • U štok se može ugraditi komarica i sve skupa namontirati na objektu - Sa jednom ugradnjom rješite prozor, grilju i komaricu • Bez štoka, ugrađuje se direktno na štok prozora - Najjeftinija alu grilja po m2 na tržištu - Nema ugradnje ni silikoniranja grilje • Mogućnost regulacije izbacivanja krila grilja, ovisno o postavljenoj fasadi

EUX grilja nudi više mogućnosti montaže: • Ugradnja direktno na štok prozora (PVC, drveni ili alu)

Mogućnosti izvedbe i ugradnje alu grilja:

1

Fasadna alu grilja sa štokom

2

Eux grilja sa štokom- integrirani komarnik

3

EUX škura, ugradnja na kamenu ertu

4

Eux grilja ugrađena direktno na štok prozora

5

Harmo i klizne grilje

6

Protuprovalna grilja

• Ugradnja sa štokom 30 x 40. Grilja bez komarice ili grilja sa EUX komaricom. Štok grilje se sa samoureznim vijcima, kroz obradne rupe, pričvršćuje za štok prozora. Nema potrebe bušenja cigle ili betona sa SDS bušilicama • Ugradnja sa štokom 50 x 70. Na taj štok može se ugraditi komarica bilo kojeg proizvođača. Nakon sklapanja štoka grilje on se pričvrsti za štok prozora i nakon toga se integrira komarica. Sva 3 elementa zajedno se ugrađuju sa 4 turbo vijka. Navedena grilja nudi mogućnost i naknadne ugradnje komarica

Okovi: Prilikom proizvodnje EUX grilja koristimo visokokvalitetni EUX te Maco rustikalni okov koji se odlikuje najboljom antikorozivnom zaštitom od sličnih proizvoda na tržištu.

1

Fasadna alu grilja sa štokom

Klasične fasadne grilje ugrađuju se na rub fasade. Osim svoje primarne funkcije zasjenjivanja i protuprovalne zaštite imaju i vrlo važnu estetsku ulogu na vašem objektu.


2

Eux grilja sa štokom – integrirani komarnik

3

Eux grilja ugrađena direktno na štok prozora

Eux grilja sa štokom montira se do samog prozora. U štok grilje može se ugraditi rolo komarnik. U ponudi imamo dvije vrste štoka za različite serije komarnika. Eux grilja sa štokom odlično je rješenje za stiripor fasade ili ugradnju grilja prije postavljanja stiripor fasade.

Eux grilja nudi mogućnost ugradnje direktno na štok prozora, neovisno radi li se o PVC, alu ili drvenom prozoru. Odlično rješenje za stiripor fasade, ili ugradnju grilja prije postavljanja stiripor fasade.


4

EUX škura, ugradnja na kamenu ertu

EUX aluminijske škure savršeno se uklapaju na stare kamene kuće i odlično odgovaraju svakom rustikalnom dizajnu. Za takav tip ugradnje mi smo odabrali visokokvalitetan rustikalni okov renomiranog svjetskog proizvođača MACO.

5

Harmo i klizne grilje

Harmo i klizne grilje su idealno rješenje za velike balkonske otvore. Kod nas možete pronaći razne izvedbe koje vama najviše odgovaraju. Sa kliznim griljama i sa harmo griljama dobivate još više! Poboljšana funkcionalnost, bolja iskorištenost prostora i visoka razina estetike.

6

Protuprovalna grilja

U zatvorenom položaju, učvršćene su uporišnim sustavom koji se zaključava cilindrom na zahtjev kupca. Mogu se jednostavno prilagoditi bilo kojem tipu jednokrilnog / dvokrilnog prozora ili vrata. Pomične lamele sadrže čelične šipke radi osiguranja od skidanja lamela.

Euro Tim d.o.o., Trviž 6a, 52000 Pazin, Croatia Tel. +385 52 691 350, Fax. +385 52 691 263 e-mail: eux@eux.com.hr, www.eux.com.hr

Cijelokupna proizvodnja okova i gotovih grilja organizirana je u skladu s ISO standardima pri čemu se ispunjavaju najstroži zahtjevi za postizanje visoke kvalitete. Svi proizvodi tvrtke Euro Tim d.o.o. podložni su kontroli te prema normi za EU standarde EN 13659 posjeduju oznaku CE.