Page 1

Träningsläger 2013 De bästa anläggningarna till marknadens bästa priser

Eurotravel Sports startade 1999 och är idag Sveriges mest kompletta sportresebyrå. Vi har träningsläger och cuper för de flesta idrotter, fotbolls- och hockeyresor, resor till Formel 1 samt företagsresor och upplevelseresor. Vår målsättning är att erbjuda marknadens lägsta priser utan att tumma på kvalitén samtidigt som vi ger en personligare service än någon annan i branschen. Kontakta oss när du skall ut och resa - det lönar sig!

Fotboll

Simning

Handboll

Friidrott

Tennis

Badminton


Spanien - Albir Garden, Alfas del Pi Albir Garden har ett perfekt läge i charmiga byn Alfas Del Pi, på gångavstånd till havet och den härliga stranden. Här förlägger ett flertal La Liga-klubbar sina läger varje år. Boendet är högklassigt, maten bra och träningsfaciliteterna närmast perfekta för fotbolls-, friidrotts- och handbollsklubbar. Till Valencia är det endast 13 mil och vi ordnar givetvis biljetter till deras hemmamatcher. Flygförbindelserna till Alicante (ca 5 mil från Alfas Del Pi) är mycket bra och bokar ni i god tid är priserna låga.

Från 3.890:-/person

I priset ingår: Flyg t/r, busstransfer flygplatsen-hotellet t/r, fyra nätters logi, helpension, fyra träningspass och sänglinne.

Spanien - Lloret de Mar, Barcelona Costa Bravakusten ligger strax norr om Barcelona och har ett härligt milt klimat året om. Här bor ni på 3-stjärniga hotell med pool, bar, restaurang m.m i den trevliga turistorten Lloret de Mar. Hotellen ligger nära den härliga sandstranden och på bekvämt gångavstånd från både fina fotbollsplaner och friidrottstadion. Ni måste naturligtvis besöka fantastiska Barcelona med alla världsberömda sevärdheter under lägret. En match på Camp Nou med Xavi, Iniesta, Pique, Villa och alla andra superstjärnor sätter guldkant på resan.

Från 3.890:-/person I priset ingår: Flyg t/r, busstransfer flygplatsen-hotellet t/r, fyra nätters logi i lägenheter för 2-4 personer, helpension, fyra träningspass och sänglinne.

Spanien - Calella, Barcelona Calella ligger mitt på den härliga Costa Brava kusten utefter en lång och bred sandstrand. Calella har funnits i mer än 650 år och har en historia som en traditionell fiskeby. Under 1960-talet utvecklades turismen och sedan dess har mängder av turister gästat byn som numera har ca 20.000 invånare. Här finns en av Europas mest populära 50-metersbassänger, som regelbundet besöks av bland annat Rysslands och Spaniens landslag. Hotellen ligger 10-150 meter från poolen, på gångavstånd från sandstranden. Tidig bokning är ett måste!

Från 4.190:-/person

I priset ingår: Flyg t/r, busstransfer flygplatsen-hotellet t/r, fyra nätters logi i 3-bäddsrum, helpension, fyra träningspass och sänglinne.

Portugal, Monte Gordo Monte Gordo ligger i Algarve, både så långt söderut och österut man kan komma i Portugal. Orten förfogar trots sin litenhet (ca 7.000 invånare) över en imponerande träningsanläggning som fotbolls- och kanske framförallt friidrottsklubbar vallfärdat till i många år. Bland de världstjärnor som varit här kan nämnas Wilson Kipketer, Carolina Klüft, Ivan Pedroso, Susanna Kallur med flera. Hotellen håller bra klass och ligger i princip på den fina sandstranden, på bekvämt uppvärmningsavstånd från träningsanläggningen.

Från 4.290:-/person

I priset ingår: Flyg t/r, busstransfer flygplatsen-hotellet t/r, fyra nätters logi i 2- eller 3-bäddsrum, helpension, fyra träningspass och sänglinne.


Italien, Garda, Milano Med ett behagligt klimat tidigt på våren och kort avstånd från Milanos flygplatser utgör Garda vid Gardasjön ett perfekt resmål för träningsläger. Gräsplanerna är bra tidigt i mars och det finns även konstgräs att tillgå. Miljön är fantastiskt vacker med höga berg som fond till Gardasjöns glittrande vatten. Det italienska köket är världsberömt och sätter guldkant på ert läger. En utflykt till Milano med match på mäktiga San Siro är ett ”måste” under vistelsen. Vi ordnar biljetter till alla matcher både i Serie A och Champions League.

Från 4.290:-/person

I priset ingår: Flyg t/r, busstransfer flygplatsen-hotellet t/r, fyra nätters logi i 2- eller 3-bäddsrum, helpension, fyra träningspass och sänglinne.

Holland, Hunzepark, Gasselte Ungefär tre mil söder om trevliga universitetsstaden Groningen ligger det stora och populära feriecentret Hunzepark i ett vackert område intill en liten sjö. På anläggning finns mängder av aktiviteter såsom bågskytte, hinderbanor, överlevnadskurser, kanotpaddling m.m. Från maj till oktober är även det stora och fina badlandet öppet (bilden). Endast 3km från Hunzepark ligger Hoogte der Heide med norra Hollands bästa gräsplaner. Tack vare det milda klimatet kan vi erbjuda fotbollsläger året om på planer som håller hög klass.

Från 1.795:-/person I priset ingår: Tre nätters logi i stugor eller 3- och 4-bäddsrum i egen byggnad, helpension, måltidsdryck, fem träningspass och sänglinne.

Tyskland, Strausberg, Berlin Mysiga Strausberg med drygt 25.000 invånare ligger strax öster om Berlin. Det tar endast 40 minuter med tåg till världsmetropolens pulserande centrum. Berlin erbjuder ett hektiskt nattliv, fantastiska sevärdheter, en rik historia och mängder av bra shopping. Anläggningen i Strausberg är även den något utöver det vanliga. Inom samma område finns naturgräs- och konstgräsplaner, friidrottstadion, inomhushall, hall för alla racketsporter, fyra grustennisbanor, boxningshall, skjutbana, bowling och inkvartering. Måste bokas väldigt tidigt!

Från 1.795:-/person

I priset ingår: Tre nätters logi i 2-4 bäddsrum i egen byggnad, helpension, måltidsdryck, fem träningspass och sänglinne.

Tyskland, Timmendorfer Strand, Lübeck Fräscha Hotel Atlantis ligger intill en av Tysklands mest kända sandstränder i Timmendorfer Strand, i Lübecks utkanter. Reseavståndet från Sverige är perfekt, det är endast 7 mil till Puttgarden och 2 mil till Lübecks flygplats (lågprisflyg från Skavsta landar här). På hotellet blir ni serverade högklassig mat och har tillgång till inomhuspool och bastu. Rummen har ofta panoramautsikt mot havet. Träning sker på en nyanlagd konstgräsplan endast 400 meter från login.

Från 2.145:-/person

I priset ingår: Tre nätters logi i 3-bäddsrum, helpension, måltidsdryck, fem träningspass och sänglinne.


Danmark, Ishöj Strand, Köpenhamn I utkanten av Köpenhamn ligger Ishöj Strand, vårt mest populära resmål för träningsläger. Ishöj Strand drivs av ett mycket rutinerat värdpar som jobbat med svenska idrottsgrupper i mer än 15 år. Maten är det alla gästande lag prisar mest och många återkommer år efter år. Inom gångavstånd från den fräscha login finns mer än tio fina gräsplaner, konstgräsplan, simhall med 50-meters bassäng samt inomhushall. Till Köpenhamns pulserande centrum är det endast 20 min med lokaltåg.

Från 1.395:-/person

I priset ingår: Två nätters logi i 4-6 bäddsrum, dusch och WC, helpension, måltidsdryck, tre träningspass och sänglinne.

Danmark, Helsingör Helsingör Danhostel har ett fantastiskt läge på Öresunds strand. Anläggningen är mysig och familjär och har privat strand, bastustuga, rymlig fräsch matsal med panoramafönster, TV- och aktivitetsrum, teorilokaler, biljard m.m. Läget är perfekt, färjan tar bara 20 min från Helsingborg. Till Helsingörs trevliga centrum med mängder av restauranger, barer och butiker är det endast 2 km. Inom gångavstånd finns natur- och konstgräsplaner, badmintonhall samt stor inomhushall för alla inomhussporter inklusive handboll och innebandy.

Från 1.345:-/person

I priset ingår: Två nätters logi i 4-6 bäddsrum med dusch och WC, helpension, måltidsdryck, tre träningspass och sänglinne.

Danmark, First Hotel Marina Vedbaek, Köpenhamn First Hotel Marina ligger i mysiga Vedbaek, precis vid havet endast 2 mil norr om Köpenhamn. Hotellet är fyrstjärnigt och håller mycket bra klass på både mat och boende. Om det vittnar att de genom åren haft mängder av landslag som gäster, bland annat har danska A-landslaget varit här mer än 20 gånger. På gångavstånd från hotellet ligger fina fotbollsplaner, ca 10 min med lokalbuss finns ytterligare fotbollsplaner, simhall och idrottshall. För lag som kräver det lilla extra under lägret är Vedbaek det perfekta resmålet.

Från 1.695:-/person

I priset ingår: Två nätters logi i 4-bäddsrum med dusch och WC, helpension, måltidsdryck, tre träningspass och sänglinne.

Danmark, Skagen Skagen är känt över hela Europa för den fantastiska naturen, de vidsträckta vita sandstränderna och det speciella ljuset. I Skagen finns även ett brett utbud av bra och mysiga restauranger, pubar och nattliv. Även idrottsgrupper har mycket att hämta i Skagen; Skagen Sportcenter har fräsch inkvartering, två idrottshallar för badminton, handboll och innebandy flera samlingsrum och ligger på gångavstånd till Skagen Stadions sju fina gräsplaner. Dessutom får varje gästande grupp nära och personlig service från anläggningens chef.

Från 1.245:-/person

I priset ingår: Två nätters logi i 4-5 bäddsrum med dusch och WC, helpension, måltidsdryck, tre träningspass och sänglinne.


Danmark, Ebeltoft Endast tre mil från färjeterminalen i Grenå ligger byn Ebeltoft, känt för sitt mysiga centrum med korsvirkeshus och fina sandstränder. Här finns ett imponerande idrottscentret med åtskilliga vårtidiga fotbollsplaner, två idrottshallar, nyrenoverad 25-meters bassäng och ett hypermodernt fitnesscenter. Boende sker på Ebeltoft Danhostel som ligger vackert med utsikt över havet, endast 300 meter från idrottscentret. Anläggningschefen har över 20 års erfarenhet av träningsläger och ger en fantastisk service.

Från 1.245:-/person

I priset ingår: Två nätters logi i 4-bäddsrum med dusch, WC och TV, helpension, måltidsdryck, tre träningspass och sänglinne.

Danmark, Farsö

Farsö, 5 mil sydväst om Ålborg, förfogar över ett helt fantastiskt idrottscenter för er som vill ha det där lilla extra. Den nybyggda logidelen håller bra hotellstandard med dusch/WC och platt-TV på alla rum. Alla de högklassiga träningsfaciliteterna ligger inom gångavstånd från boendet; flera fina gräsplaner, 25-meters bassäng, två idrottshallar, gym m.m. Som gästande lag har ni tillgång till eget omklädningsrum under hela vistelsen. Anläggningen ligger i utkanten av centrum med gångavstånd till ett trevligt shoppingcenter.

Från 1.345:-/person

I priset ingår: Två nätters logi i 4-bäddsrum med dusch, WC och TV, helpension, måltidsdryck, tre träningspass och sänglinne.

Sverige, Ronneby Redan på 1800-talet började turisterna strömma till Brunnsparken i Ronneby för att dricka brunn och vila i den vackra miljön. Numera är det snarare idrottsklubbar som vallfärdar hit. Här finns en rad fina faciliteter: 25-meters utomhusbassäng, 25-meters inomhusbassäng, välvårdade tennisbanor, golfbana, bordtennishall, idrottshall, elljusspår och tre vårtidiga gräsplaner. Logi på gångavstånd antingen på vandrarhemmet eller superfina Hotel Hviide Hus. Till centrum, med trevliga barer och restauranger, är det bara 800 m.

Från 995:-/person

I priset ingår: Två nätters logi i 2-4 bäddsrum med handfat, helpension, måltidsdryck och sänglinne. Planhyra tillkommer.

Sverige, Hotel Solliden, Stenungsund Hotell Solliden erbjuder precis allt som ett lyxigt hotell erbjuder, men i en mysigare och mer familjär atmosfär. Varje rum är speciellt inrett för att ni skall känna er som hemma. Hotellet är litet, ni blir de enda gästerna under vistelsen. Solliden ligger i centrala Stenungsund med närhet till både uteliv, shopping och havet. Träning sker på Stenungsunds IFs nyanlagda konstgräsplan, ca 5 min med bil från Solliden. Solliden var en nyhet i vårt utbud förra och det blev en fullständig succé med idel nöjda grupper. Måste bokas tidigt!

Från 1.195:-/person

I priset ingår: Två nätters logi i 2-4 bäddsrum med dusch och WC, helpension, måltidsdryck och sänglinne. Planhyra tillkommer.


Sverige, Scandic Hotel Segevång, Malmö Äntligen kan vi erbjuda träningsläger i Malmö, Sveriges tredje största stad! På Hotel Segevång, endast 8 km från Malmös trevliga centrum, bor ni i lugn miljö i fräscha rum med Burlövs Golfklubb som närmaste granne. På hotellet finns utomhus 25-meters bassäng, inomhuspool, gym, restaurang och mötesrum. För fotbollslag sker träning på Staffansvallen i Staffanstorp. Där har en 100-miljoners investering i nytt klubbhus, omklädningsrum och tre nya konstgräsplaner resulterat i en av Sveriges finaste träningsanläggningar.

Från 1.195:-/person

I priset ingår: Två nätters logi i 3-bäddsrum med dusch, WC och TV, helpension, måltidsdryck och sänglinne. Planhyra tillkommer.

Sverige, First Hotel Carlshamn, Karlshamn Karlshamn är perfekt för träningsläger både vår och sommar för de flesta idrotter. Boendet på First Hotel Carlshamn, mitt i centrum, är förstklassigt och ni serveras väldigt bra mat. Hotellet har en trevlig relaxavdelning med bastu och gym. På gångavstånd finns både 50-meters utomhusbassäng, inomhus 25-metersbassäng och idrottshallar. Två helt nya konstgräsplaner ligger på kort köravstånd med bil.

Från 1.195:-/person

I priset ingår: Två nätters logi i 3-bäddsrum med dusch, WC och TV, helpension, måltidsdryck och sänglinne. Planhyra tillkommer.

Sverige, Profilhotel Horisont, Helsingborg Helsingborg är en väldigt trevlig stad med bra utbud av både shopping och nöje. Hotel Horisont är beläget på bekvämt gångavstånd från den mysiga stadskärnan. På hotellet finns restaurang, konferenslokaler och på översta våningen, med fantastisk utsikt över Öresund, en uppskattad relaxavdelning med gym och bastu. Fotbollsträning sker på natur- eller konstgräs 1-5 km från Horisont. Passa på att ta en Danmarkstur under vistelsen, det är gångavstånd till färjan som tar er till Helsingör på endast 20 minuter.

Från 1.245:-/person

I priset ingår: Två nätters logi i 3-bäddsrum med dusch, WC och TV, helpension, måltidsdryck och sänglinne. Planhyra tillkommer.

Sverige, Nya Kurhotellet, Ulricehamn Lassalyckan i Ulricehamn är förmodligen Sveriges mest kompletta idrottsanläggning. Inom området finns fyra helt nya konstgräsplaner, en inomhus konstgräshall (70 x 40 meter), 25-meters simhall, inomhushall, ishall, inomoch utomhusbanor för tennis samt konstsnöbesprutade längdspår. Här finns även Nya Kurhotellet, ett familjedrivet mindre hotell med fräscha och helt nyrenoverade rum. Hotellet och Lassalyckan ligger i en härlig lugn och vacker naturlig miljö, ca 2 km från Ulricehamns centrum.

Från 1.295:-/person

I priset ingår: Två nätters logi i 4-bäddsrum med dusch, WC och TV, helpension, måltidsdryck och sänglinne. Planhyra tillkommer.


WILSON TENNISCAMPS

Under ett antal år har Pontus Bergevi utvecklat Wilson Tenniscamps i Båstad och det har blivit otroligt populärt. Wilson och Eurotravel Sports har inlett ett samarbete som gör att vi kan utveckla konceptet ännu mer. Redan säsongen 2013 kan vi erbjuda Wilson Tenniscamps i underbara Alicante, Spanien. Vi ändrar inte på ett vinnande koncept, oavsett om du väljer Båstad eller Alicante kommer innehållet rent tennismässigt att vara detsamma. Under dessa lägerdagar kommer fokus ligga på individen och din personliga utveckling. Du kommer att få träning och inte instruktioner som du kan ta med dig hem i vardagen. Vår målsättning är att utöka Wilson Tenniscamps med en internationell ort varje år. Kontakta oss för information om datum m.m.

WILSON DE LUXE CAMPS

Här riktar vi oss i första hand till vuxna som under trevliga former vill utveckla sina tennisegenskaper med kvalificerade tränare. Vi kommer under 2013 att genomföra läger i såväl Båstad som Alicante, Spanien. Dessa båda läger är öppna för alla som vill. Har du ett företag som vill åka iväg med personal och/eller kunder, skräddarsyr vi ett upplägg efter era önskemål. Det kan till exempel vara en fyra dagars resa till vackra Garda, norr om Milano, där ni hinner med tennis, golf, besök på några av de mest kända vingårdarna i världen och en match på San Siro.

KLUBBLÄGER

Eurotravel Sports har jobbat med träningsläger för svenska idrottsföreningar i snart 15 år. Det känns roligt att vi nu tillsammans med Wilson även tar klivet in på tennismarknaden. Vi har drygt tio resmål i Sverige och övriga Europa där vi kan erbjuda tennisläger till riktigt bra priser. Vi har ett färdigt koncept som går att genomföra på alla de anläggningar vi valt att samarbeta med. Vårt förslag ska ses som en ram, som vi naturligtvis anpassar efter era önskemål. Oavsett årstid har vi flera alternativ som passar era önskemål. Våra resmål för tennisläger är: Båstad, Ulricehamn, Ystad, Hörsholm, Garda, Umbrien, Alicante och Costa Brava. Kontakta oss för mer information!

Är ni intresserade och vill ha mer information? Kontakta Stefan Rask på Eurotravel Sports E-post: stefan@eurotravelsports.se Mer info finns på eurotravelsports.se och tenniscamps.se


Fotbollsresor Alla ligor - Alla matcher - Alla lag Eurotravel Sports erbjuder marknadens lägsta priser på fotbollsresor. Vi har resor till alla ligor och alla matcher, naturligtvis även till FA-Cupen, Champions League och Europa League. England, Tyskland, Spanien, Frankrike, Italien, Skottland, Holland eller Turkiet, oavsett vart du vill åka, har vi resan som passar just dig. Vi erbjuder ett helhetskoncept där resa, boende och matchbiljett inkluderas utifrån dina önskemål och för din trygghet. På vår hemsida, www.eurotravelsports.se, finns mer information om hela vårt utbud av fotbollsresor.

NHL

Marknadens bästa priser till NHL Se världens bästa hockeyliga på plats i Nordamerika! Vi arrangerar resor till NHL:s alla 30 lag. New York, Toronto, Miami, Los Angeles, Montreal, Vancouver eller Chicago, oavsett resmål är varje resa unik. Vi skräddarsyr arrangemanget och sätter ihop en resa du sent kommer glömma – till marknadens bästa pris! Nordamerika erbjuder oändliga upplevelser för besökaren och vi hjälper till med alla detaljer som kompletterar resan, exempelvis hyrbil, sightseeing, nöjesparker, golf, musik och teater. Se förslag på olika resmål på vår hemsida, www.eurotravelsports.se

Formel 1 - MotoGP - Motorcykelresor

Motor

Farten, ljudet, atmosfären och dramatiken – det är helt enkelt ett ”måste” att uppleva motortävlingar på plats! Upplev en hisnande Formel 1-helg på exempelvis Circuit de Catalunya, Silverstone, Hungaroring eller Monza, det är en något utöver det vanliga! Eurotravel Sports erbjuder också förmånliga paket till säsongens olika MotoGP-race, hör av dig till oss för upplägg av din resa! Vill du själv köra motorcykel på din semester? Vi har motorcykelresor till ett antal olika länder. Hyr en Harley Davidson och glid längs klassiska Route 66, upptäck Klippiga Bergen eller rundresa i Australien!

FLER RESMÅL FÖR TRÄNINGSLÄGER ÖVER HELA EUROPA Utöver resmålen i denna broschyr har vi många fler destinationer för träningsläger. Läs mer om dem och håll utkik efter nyheter och specialerbjudanden på vår hemsida! Paris, Frankrike • Kamen, Tyskland • Skåne Tranås, Sverige • Prag, Tjeckien • Hobro, Danmark • Torremolinos, Spanien • Båstad, Sverige • Bryssel, Belgien • Valkenswaard, Holland • Halmstad, Sverige • Zadar, Kroatien • Jenfeldt, Tyskland • Lökken, Danmark, Heino, Holland • Landskrona, Sverige • Teneriffa, Spanien • Parchim, Tyskland • Lysekil, Sverige • Roslev, Danmark m.fl.

Eurotravel Sports, Box 16, 518 21 Sandared • 033 - 25 88 50 • www.eurotravelsports.se

Eurotravel Sports | Trainingcamps 2013  

De bästa anläggningarna till marknadens bästa priser Eurotravel Sports startade 1999 och är idag Sveriges mest kompletta sportresebyrå. Vi h...