Page 1

Vidste du, at... ...vi stiller de strengeste krav til alle Top Table producenter mht. fødevaresikkerhed, miljø, arbejdsforhold og dyrevelfærd?

Vi stiller krav til dyrevelfærd !

Gør du?


Vidste du, at... ...hvis du erstatter 75% af dit forbrug af oksekød med kylling, vil behovet for landbrugsjord falde med 40%, og at driften af landbrugsjord er en af de største CO2 udledere?

Vi påstår, at vi kan f inde verdens bedste fjerkræ til dig! VI STILLER KRAVENE FOR DIG Når du køber fjerkræ fra Top Table, får du automatisk en service med i købet, der giver dig tryghed. Som menuskaber kan du uden bekymringer koncentrere dig om at skabe de bedste smagsoplevelser i dit køkken. Vi har taget stilling til alt, der kan spille ind i forhold til bæredygtighed, dyrevelfærd, arbejdsforhold og fødevaresikkerhed – uanset hvor kyllingerne stammer fra.

VERDENS HØJESTE STANDARDER Det er ikke uden grund, at Euro Poultry får leveret en stor del af Top Table sortimentet fra Thailand. Vi har for længe siden fået øjnene op for, at standarderne her er højere, end hvad EU’s lovgivning kræver. Over de sidste 30 år har Thailand gennemgået en eksplosiv vækst, især på grund af eksport. Producenterne har været omstillingsparate og tilpasset sig efterspørgslen på de bløde værdier.


Vidste du, at... ...kylling udleder mindre CO2 end drivhusgrønt, og i forhold til andre kødtyper som oksekød, lam og svin er kylling markant mere bæredygtigt?

BAG OM TOP TABLE Kyllingernes trivsel er et vigtigt punkt for os. Derfor kan du være sikker på, at de kyllinger, som du serverer i dit køkken fra Top Table, har levet i et stressfrit miljø, og deres levetid er op til 20% længere end konventionelle kyllinger efter EU-standarderne. Du kan også være sikker på, at kyllingerne går frit på tør strøelse i staldene, og at de har 15% mere plads omkring sig til at

baske med vingerne, end hvad EU’s lovgivning foreskriver. Kyllingerne har fri adgang til frisk vand og mad døgnet rundt, og foderet er fuldstændigt antibiotikafri. Det er alt sammen med til at sikre, at kyllingernes livscyklus bringes så tæt på deres naturlige levevis som muligt. Vi er stolte af, at vores sortiment repræsenterer bæredygtigt fjerkræ fra verdens bedste producenter.


Vidste du, at... ...Top Table arbejder kontinuerligt for at reducere antallet af E-numre?

Vidste du, at...

Vidste du, at...

...hvis et top table produkt indeholder palmeolie er det en selvfølge for os at olien er certificeret for at sikre bæredygtigheden?

...alle Top Table produkter gennemgår de strengeste fødevarekontroller og at Euro Poultry aldrig går på kompromis?

R

www.europoultry.eu

Profile for Euro Poultry

Vi stiller krav til dyrevelfærd! Gør du?  

Vi stiller krav til dyrevelfærd! Gør du?