Page 7

Kraftige dampmaskiner – en allsidig løsning

ANNONSE

Vanndamp har lenge vært kjent for sine mange gode egenskaper innen renhold. Damp kan både rengjøre, desinfisere og sterilisere i en operasjon. Men det er først den seneste tiden hvor teknologien har fått på plass effektive nok løsninger, at mulighetene virkelig kommer fram. Tecnovap har som markedsleder, og et selskap som utelukkende satser på dette området, utviklet et bredt sortiment av maskiner og opsjoner som gjør damp til et allsidig verktøy i din bedrift. Ikke lenger bare til renhold. Med maskiner som holder temperatur på 184 grader og 10 bar trykk, dreper man alt og kommer til i alle steder.

Grøntanlegg/Gartnerier:

Kjøkken/storkjøkken:

Fiskeri/oppdrett:

At varme er effektivt mot ugress er en kjent ting. Etter som forbud mot bruk av kjemi mot ugress trår i kraft, har tecnovap utviklet flere løsninger til bekjemping av ugress. Dampens evne til å trenge inn og overføre høy varme gjør det svært effektivt mot uønskede vekster. Tecnovaps løsninger gjør at man kan behandle store områder på kort tid. Våre effektive maskiner bruker kun 66 liter vann i timen, noe som gjør at man enkelt kan ha med seg nok vann til en arbeidsdag. Gjentatte turer for å fylle vann unngåes, og arbeidsdagen blir mye mer effektiv. Våre maskiner er også kraftige nok til at 2 personer kan jobbe med hver sin slange uten problemer.

Damp har vært brukt i mange kjøkken de siste årene for effektivt rengjøring, og desinfiserende virkning. Tecnovap har små, men svært kraftige dampmaskiner, som man kan installere fast i kjøkkenet. Fra maskinen har man en slange til å gjøre rent de forskjellige områdene på kjøkkenet. Ovner blir rene, fastbrent fett og sukker, forsvinner lett. Alle flater blir rene og desinfiserte. For restauranten kan også våre maskiner dyprengjøre møbler og tepper uten at de blir gjennomvåte og må stå et døgn eller mer til tørk. Ved normal rens, vil man møblene igjen være tørre etter en halvtime. Klar til nye gjester.

Damp er et fantastisk middel, hvor man kan gjøre rent og desinfisere i samme operasjon. Vi har laget løsninger hvor man kombinerer høytrykkvasker og dampmaskin. Slik at man kan spyle av flater først og raskt dampe over etterpå. Alt fra samme lance. Effektivt i produksjonslokaler og områder hvor bakterier ikke bør finnes. Og som i hele næringsmiddelbransjen, effektiv automatisk rengjøring av produksjonsbånd og fryselagere. Damp kan også effektivt brukes til ting av is. Tecnovap jobber også med løsninger for oppdrettsbransjen, med en tilnærming for skånsom avlusing av oppdrettsfisk. Vi søker samarbeidspartnere til å utvikle dette videre.

Tecnovap kan med over 70 forskjellige maskiner, samt egen avdeling for spesialtilpassning, finne en maskin til nærmest alle behov. Enten du trenger til renhold av bad og kjøkken, eller mer spesialtilpassede løsninger for isfjerning fra båter, renhold av mekanisk industri og bekjempelse av lakselus, så er Tecnovap det naturlige valget.

Bakeri: Bakeri bransjen har en rekke utfordringer, hvor damp effektivt løser problemene, med minimal bruk av vann og om ønskelig helt uten kjemikalier. Rengjøring av ventilasjonshetter, nedvask av fabrikker, rengjøring av fryserom/lager under full drift, automatisk rengjøring av produksjonsbånd er noen av områdene vi løser med våre effektive maskiner.

Kontakt oss for en uforpliktende prat og demonstrasjon om hvordan vi kan løse deres problemer på en miljøvennlig og effektiv måte.

Kongensgate 22 1530 MOSS Telefon: 41778888 Epost: post@tecnovap.no Web: www.tecnovap.no

Analyse Næringsmiddel #1  

Distributed with Dagens Næringsliv June 27, 2017