Page 13

Annonse

Denne temaavisen er en annonse fra European Media Partner

CONTENT WITH A PURPOSE

BYTT LÅS OG DROPP NØKKELEN Foto: PR-foto

Foto: Anette Marie Antonsen

ANALYSENORGE.NO – DRØMMEBOLIG 13

De fleste nordmenn låser fremdeles ytterdøra til boligen med en tradisjonell nøkkel. Dette har vært normen i lang tid, men de siste årene har teknologien også gjort et inntog på dette markedet. – Stadig flere velger å benytte seg av en elektronisk dørlås til boligen som kan åpnes med app, kode, eller nøkkelbrikke. Per dags dato har rundt ti prosent av alle boliger i Norge en slik lås og vi forventer at det skal øke, forteller Per Bugten hos Låshuset i Oslo som er tilhenger av teknologien.

FAKTA Navn: Linni Meister. Alder: 32 år. Yrke: Skuespiller, modell & artist. Trener helst: Thai-boksing & Poledance. Største svakhet: Sjokolade & kjæresten min. Ser opp til: Grandma (bestemoren min på 94 år). Motto: Det er bedre å angre på noe man har gjort, enn å angre på at man aldri gjorde det.

Salget av elektroniske dørlåser startet for alvor i Norge i 2011 og har siden den gang bare økt. Til sammenligning har 70 prosent av alle boliger i teknologi-landet SørKorea elektronisk dørlås. Bugten mener at det er alle fordelene som følger med låsen som gjør det så attraktivt. – Man kan legge ut på løpetur uten nøkler i treningsbuksa. Man kan varsles når barna kommer hjem fra skolen. Har man glemt å skru av noe før man dro på ferie kan man enkelt åpne døren for naboen via appen, sier Bugten. Tekst: Eirik Knutsen ANNONSE

LES FLERE ARTIKLER PÅ ANALYSENORGE.NO Besøk vår kampanjeside for inspirasjon og for å lese flere interessante artikler.

CONTENT WITH A PURPOSE

Analyse Livsstil #4  

Distributed with Dagbladet 30th of May 2018

Analyse Livsstil #4  

Distributed with Dagbladet 30th of May 2018