__MAIN_TEXT__

Page 18

18

Groen Nederland - Milieutechnieken, Food, Agri- en Horticultuur analysenederland.nl

Feiten Wim Bens begon zijn carrière in de bancaire sector, maar begin 2019 stapte hij over naar de landbouw. Hij werd voorzitter van de Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie (ZLTO), de zuidelijke tak van het landelijke LTO. Toen Marc Calon op 13 mei aftrad als voorzitter van het LTO nam Bens zijn positie tijdelijk over.

Land- en tuinbouw zijn belangrijk als het gaat om het gezond en veilig inrichten van de voedselvoorziening ADVERTENTIE

STA OP TEGEN KLIMAATVERANDERING Samen met Nederlands grootste Green Tech Icoon

De Groasis Ecologische Waterbesparende Technologie stelt mensen van over de hele wereld in staat bomen te laten groeien. Productieve bomen zijn niet alleen een voedselbron, maar dragen ook bij aan het neutraliseren van CO₂-uitstoot. De Groasis Ecologische Waterbesparende Technologie wordt nu al gebruikt door klanten in 43 landen en de vraag groeit snel.

*

Met onze gepatenteerde technologie stellen wij mensen van over de hele wereld in staat om bomen te laten groeien in combinatie met groenten, onder droge omstandigheden tegen 90% lagere kosten, met 90% minder water en met een overlevingspercentage van 90%.

2014 – Green Tulip Award 2016 – Nationaal Icoon van Nederland 2018 – Meest innovatieve bedrijf van Nederland 2019 – Khalifa International Award for Date Palm and Agricultural Innovation

Binnen 20 jaar moeten we 40% meer voedsel verbouwen om een groeiende bevolking te voeden. Tegen het einde van het volgende decennium zullen 48 landen kampen met ernstige watertekorten, mits er niets verandert.

Draag ook bij aan een groene toekomst en kom in actie: investeer in Groasis! * Raadpleeg onze garantie voor de indicatie van het overlevingspercentage.

https://groasis.investments

Profile for ANALYSE. | European Media Partner

Analyse #66 - Groen Nederland  

Gedistribueerd met Het Financieele Dagblad.

Analyse #66 - Groen Nederland  

Gedistribueerd met Het Financieele Dagblad.