Page 1

d gned de des desi ned by y Jau Jaume me e Fa arré r s / TACA ré ACA AC CADIS DIS S


Neteges de: Oficines FĂ briques i magatzems Comunitats de propietaris Escoles Clubs esportius Segons necessitats

Mkn\ZglZe


Benvinguts / Bienvenidos / Welcome En nom de la Generalitat de Catalunya, m’alegra comprovar que una entitat referent del hockey català com el Club Egara manté viu per sisè any l’European Mami’s Hockey Festival al voltant d’un esport amb molta tradició i èxits a Catalunya. Ens preparem tots plegats per viure tres dies intensos que ajudaran a promoure el hockey al públic femení i que portaran a les instal·lacions del club centenars de jugadores adultes d’equips de Catalunya i de diversos països. Un nombrós grup de visitants que gaudiran de partits i d’activitats lúdiques, i que generaran una despesa molt ben rebuda per l’economia i el turisme de Terrassa i el seu entorn. L’històric Egara, a través de la incansable tasca organitzativa de les ‘mamis’ ratllades i l’esforç dels voluntaris, excel·leix any rere any oferint unes atractives jornades d’esport i convivència a les participants, alhora que contribueix a promoure els valors del hockey i les aportacions de les dones a l’esport, un àmbit que, malgrat fa passos endavant, encara és lluny de la igualtat amb el masculí. Amb accions com l’organització de l’European Mami’s Hockey Festival, contribuïm a fomentar aquesta modalitat esportiva a Catalunya. Però també acostem al col·lectiu de dones els beneficis que l’activitat física produeix a tots nivells i avancem cap a un país més saludable i menys sedentari on l’esport sigui accessible a persones de totes les edats, condicions i sexes. A banda de tots aquests al·licients, aquesta festa del hockey té afegida una projecció internacional que s’ha consolidat amb els anys. Aquest caràcter obert, molt propi dels catalans i catalanes, permet mostrar al món el potencial esportiu de Catalunya i la capacitat organitzativa de les nostres entitats, virtuts que reforcen l’esport català a primera línia mundial. Gaudim del festival i cuidem-lo entre tots perquè continuï fomentant la pràctica esportiva saludable i els seus valors entre la ciutadania. Bon torneig a tothom!

Gerard M. Figueras i Albà Secretari general de l’Esport Generalitat de Catalunya


Benvinguts / Bienvenidos / Welcome L’European Mami’s Hockey Festival s’ha consolidat plenament com una activitat esportiva i festiva alhora, que constitueix una bona oportunitat per reivindicar la plena igualtat al món de l’esport i que fomenta l’esperit competitiu i de cooperació en un context d’amistat. L’hoquei, com tots els esports en equip, ens aporta sempre valuoses lliçons sobre la vida, que van molt més enllà de la competició al camp: la capacitat de sacrifici i de superació, l’ambició d’anar sempre més enllà i superar nous reptes, el plaer de compartir un somni o un projecte amb els companys i companyes... Aquest festival s’ha situat ja, al llarg de les darreres cinc edicions, com una de les grans festes de l’hoquei femení a escala europea justament perquè al darrere hi ha passió i treball en equip, a més de la solidesa i la capacitat organitzativa que aporta el Club Egara. Per a una ciutat com Terrassa, que té en l’esport i l’olimpisme un dels seus grans signes d’identitat, és un motiu d’orgull acollir una nova edició, la sisena, de l’European Mami’s Hockey Festival, que ens permet gaudir del millor hoquei femení en un clima de fraternitat i complicitat que li donen un caràcter molt especial. Fomentar l’hoquei i l’esport que practiquen les dones de totes les edats, aquest és un dels objectius de l’European Mami’s Hockey Festival i un poderós missatge que es projecta cap a tota la societat: l’esport ha de ser, cada vegada més, un espai sense barreres de cap tipus, obert a tothom. L’esport és també una escola de valors on es forgen les persones, i en aquest sentit, el caràcter lúdic, esportiu i de convivència del festival és el que millor garanteix que ens deixi cada any una profunda empremta i una gran lliçó. Enhorabona, doncs, a totes les “mamis” participants, així com al Club Egara, i que sigui per molts anys!

Alfredo Vega Alcalde de Terrassa


Benvinguts / Bienvenidos / Welcome Benvolgudes Mami’s El Pla del Bon Aire es torna a vestir de gala femenina amb motiu de les mamis que juguen a hoquei. El Club Egara ja fa mesos que treballa en l’organització, un any més, de l’ European Mami’s Hockey Festival (EMHF), que aquest any arriba a la seva sisena edició. És ben cert que l’esport ens activa químicament amb el vessament de les hormones de la felicitat, les endorfines, en el nostre cervell. Això es veu clarament als camps on jugueu defensant amb perseverança els colors dels vostres respectius clubs. El Festival, que es va consolidant any rere any en linea ascendent, esdevé cada vegada més internacional i s’espera la participació de quasi bé 600 mamis, a la vegada que es podrà corroborar que el festival es supera any rere any, gràcies a l’empenta de l’organització i la dedicació de tot un club per fer realitat un esdeveniment esportiu de primer nivell. Aquest any a més a més comptareu amb un nou camp on poder jugar. Durant un llarg cap de setmana el Club Egara tornarà a demostrar la seva fantàstica capacitat organitzativa, acollint equips i jugadores arribades d’arreu del món. El hoquei que estarà amanit amb festa, esforç, amistat, superació, somriures, balls i show, que converteixen l’European Mami's Hockey Festival en un esdeveniment senyalat dins el calendari de l'hoquei internacional femení al peu del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt. Des de l’ajuntament de Matadepera volem felicitar-vos per tota la bona feina d’organització i execució que suposa una gran feinada per part de moltes persones voluntaries i, especialment el coratge i la il·lusió de moltes Mami’s. Per molts anys, European Mami’s Hockey Festival !

Mireia Solsona Alcaldessa de Matadepera


Benvinguts / Bienvenidos / Welcome Dear Mamis, Again it is a pleasure to welcome you all to a new edition of the European Mamis Festival here in Club Egara! It is the 6th time you come together! It is -again- a busy year for Club Egara, now they also will host the tenth anniversary of “Torneig Hockey Solidarity� , and at the end of July the EXIN MASTERS WORLD CUP. The European Hockey Federation supports you once again. This festival is a great example that hockey understands the message: hockey is a family sport: while the mamis are playing hockey, the papis are taking care for the babies. Together we are stronger! Hopefully the joy of the hockey game is also the beginning of a new future for you: to be involved in coaching, umpiring or decision making bodies. Because if we play hockey in a 50-50% division, we also have to share the side jobs. Without the help from the men around us we don't get the job done. They have to support and stimulate us. Together we will make a better world, also in hockey. That's why I ask you again to embrace the HeforShe policy of the United Nations and IOC. Thomas Bach is a true ambassador. I like to emphasize you personally to create a HeforShe moment during dinner!

Many thanks to Club Egara for their wonderful initiative and to the organising committee for their hard and dedicated work. From our side a big applause to all your volunteers!

Marijke Fleuren EHF President


Benvinguts / Bienvenidos / Welcome

Queridos amigas y amigos, Parece que fue ayer cuando unas madres atrevidas y amantes de nuestro deporte decidieron crear este festival y este año ya estamos celebrando el 6º “European Mami’s Hockey Festival”, un gran festival, tanto a nivel deportivo como de convivencia, integración e igualdad y que este año además coincidirá con la inauguración de un nuevo campo de hockey del Club Egara, para poder dar cabida a su numerosa escuela de hockey, ya que año tras año siguen aumentando el número de alumnos interesados aprender a jugar a Hockey, deporte rey en esta gran ciudad de Terrassa. Como Presidente de la RFEH, os deseo mucha suerte a todos los equipos participantes, jugadores y técnicos, y mis más sinceras felicitaciones y agradecimiento al Club Egara y a todo el Comité Organizador de Mamis y voluntarios por la organización de este gran festival.

Santiago Deó Valera Presidente de la Real Federación Española de Hockey


Benvinguts / Bienvenidos / Welcome

Un any més, i ja en són sis, ens tornem a retrobar tots els amants del hockey al Club Egara per assistir a l’entranyable EUROPEAN MAMI’S HOCKEY FESTIVAL. Un festival que any rere any creix i aquesta vegada ho fa amb un camp més per a la practica del hockey. Una gran noticia per al Club Egara i alhora també per al hockey català. Un clar indicador de l’aposta ferma de l’Egara per seguir creixent i apostant per assolir grans reptes com és aquest festival o el proper EXIN MASTERS WORLD CUP, sens dubte el més gran repte organitzatiu que ha tingut l’Egara i que de ben segur seran un gran èxit. Uns èxits que vindran de la ma de la amplia experiència dels seus comitès organitzadors, de la feina desinteressada dels voluntaris, de l’ajuda dels col·laboradors i de l’imprescindible suport de les institucions i patrocinadors. Moltíssimes gràcies a TOTS!! En nom de la Federació Catalana de Hockey tan sols em resta donar la benvinguda a totes les jugadores i staffs dels equips participants. Gaudiu d’aquest festival, gaudiu de la nostra gent i de la nostra terra, gaudiu del hockey.

Moltes felicitats Egara!!

Xavier Adell Salvatella President Federació Catalana de Hockey


Benvinguts / Bienvenidos / Welcome

Es un orgullo para nuestro Club el poder celebrar, un año más, una nueva edición del European Mami's Hockey Festival 2018. No es fácil mantener la fuerza y el espíritu de un evento de estas características durante 6 años, por ello desde aquí, quiero agradecer el esfuerzo de todas y todos los socios del club que colaboran y ayudan a que dicho acontecimiento sea todo un éxito. Quisiera también dar la bienvenida a todos los equipos participantes, así como a todos los seguidores y demás personas que participen, de una forma u otra, durante todos los días del Festival, que disfruten de su estancia en nuestro querido Club Egara y que pasen unos días inolvidables entre amigos y familiares. Saludos

Pere Per e Marc M Marcet arcet Sal Sala ala President Presid Pre s ent Club Cl Egara


Benvinguts / Bienvenidos / Welcome

En nombre de la sección de Hockey del Club Egara quisiera dar una calurosa bienvenida a todos los equipos participantes en esta sexta edición del European Mami’s Hockey Festival. También quisiera agradecer el gran trabajo desarrollado por los voluntarios que, año tras año, nos permiten organizar eventos de gran formato. Para nosotros el European Mami’s Hockey Festival representa mucho de nuestros valores y es por ello por lo que queremos cuidarlo y mantenerlo. Valores como la integración, la convivencia, la participación de la mujer como protagonista de manifestaciones deportivas son parte de nuestro ADN. Valores que se palpan en los 3 días de Festival. Los que nos visiten estos días verán unas instalaciones renovadas que ponemos a vuestra disposición para celebrar este festival en las mejores condiciones. Os deseamos un buen Festival!!

In the name of the Club Egara section, I would like to give a warm welcome to all the teams participating in this sixth edition of the European Mami’s Hockey Festival. I would also like to thank the great work done by the volunteers who, year after year, allow us to organize large-format events. For us the European Mami’s Hockey Festival represents a lot of our values and that is why we want to take care of it and maintain it. Values such as integration, coexistence, the participation of women as protagonists of sporting events are part of our DNA. Values that are felt in the 3 days of Festival. Those who visit us these days will see renovated facilities that we put at your disposal to celebrate this festival in the best conditions. We wish you a good Festival !!

Javier Ruíz Presidente de la sección de Hockey


Benvinguts / Bienvenidos / Welcome És un plaer i un honor per a les Mami 's Ratllades donar-vos la benvinguda a l'European Mami's Hoquei Festival 2018. És la sisena edició d'aquest gran esdeveniment i les ganes, la il·lusió, la intensitat amb la qual tot un club s' uneix segueix intacta any rere any. Fruit de la il·lusió de rebre i acollir una multitud de companyes, amigues i familiars de tot Europa, una gran quantitat de socis / es del club Egara i les Mami 's Ratllades treballen durant mesos per oferir tot el que necessiten per poder gaudir de tres dies que desitgem que per a tots siguin inoblidables. Sense tota la gent que treballa i col·labora seria impossible organitzar un esdeveniment d' aquesta magnitud, és per això que els brindem el nostre més sincer agraïment. Aquest any comptem amb la presència de 22 clubs, 32 equips i 326 participants, els quals podran participar en totes les activitats i sorpreses que hem preparat. Només ens queda desitjar-los a tots que gaudeixin d' aquesta gran festa de l' esport, el 6th. European Mami 's Hoquei Festival. Mami 's Ratllades Es un placer y un honor para las Mami's Ratllades daros la bienvenida al European Mami´s Hockey Festival 2018. Es la sexta edición de este gran evento y las ganas, la ilusión, la intensidad con la que todo un club se une sigue intacta año tras año. Fruto de la ilusión de recibir y acoger a una multitud de compañeras, amigas y familiares de toda Europa, una gran cantidad de socias/os del club Egara y las Mami's Ratllades trabajan durante meses para brindarles todo lo que necesitan para poder disfrutar de tres días que deseamos que para todos sean inolvidables. Sin toda la gente que trabaja y colabora sería imposible organizar un evento de esta magnitud, es por ello que les brindamos nuestro más sincero agradecimiento. Este año contamos con la presencia de 22 clubs, 32 equipos y 326 participantes, los cuales podrán participar en todas las actividades y sorpresas que hemos preparado. Sólo nos queda desearles a todos que disfruten de esta gran fiesta del deporte, el 6th. European Mami's Hockey Festival. Mami's Ratllades It's a pleasure and an honor for Mami's Ratllades to welcome you to the European Mommy's Hockey Festival 2018. It is the sixth edition of this great event and the desire, the illusion, the intensity with which a whole club joins continues intact year after year. As a result of the enthusiasm to receive and host a multitude of partners, friends and family members from all over Europe, a large number of members of the Egara club and Mami's Ratllades work for months to offer everything they need to be able to Enjoy three days that we wish for all to be unforgettable. Without all the people who work and collaborate it would be impossible to organize an event of this magnitude, that is why we give them our most sincere gratitude. This year we have the presence of 22 clubs, 32 teams and 326 participants, who can participate in all the activities and surprises that we have prepared. We just want to wish everyone to enjoy this great sport party, the 6th. European Mami's Hockey Festival. Mami's Ratllades

Comitè Organitzador 6th European Mami’s Hockey Festival


Gràcies / Gracias / Thanks L’European Mami’s Hockey Festival no sería possible sense la col.laboració de gran part de l’entramat del club Egara i d’associacions con Fupar. Cada any han estat protagonistes, juntament amb les mamis del festival, fent que cadascuna de nosaltres pugui lluïr la motxilla que amb tanta dedicació i amor fan per totes nosaltres. El disseny de la motxilla ha estat obra d’ells i el logo de la Laura Font, la nostra il.lustradora oficial. T’agraim Laura la teva implicació.

The European Mami’s Hockey Festival wouldn't be possible without the colaboration between Club Egara and the F.U.P.A.R. Association. Along with the festival mami's, they are the protagonists. Thanks to them, each of us recive our backpack made with love and devotion. They themselves have designed the knapsacks and the logo has been designed by our official illustrator Laura Font. Thank you Laura for your participation.

fotografies: Rafa Martín

El European Mami’s Hockey Festival no sería posible sin la colaboración de gran parte del entramado del club Egara y de asociaciones como Fupar. Cada año han estado protagonistas, junto a las mamis del festival, haciendo que cada una de nosotras pueda lucir la mochila que con tanta dedicación y amor hacen para todas nosotras. El diseño de la mochila ha sido obra de ellos y el logo de Laura Font, nuestra ilustradora oficial. Te agradecemos Laura tu implicación.


EQUIPS · EQUIPOS · TEAMS

BENVINGUDES,

VOSALTRES SOU LES ESTRELLES

BIENVENIDAS,

VOSOTRAS SOIS LAS ESTRELLAS

WELCOME,

disseny gràfic de la revista : Jaume Farrés / TACADIS

YOU ARE THE STARS


EQUIPS ¡ EQUIPOS ¡ TEAMS

1

2

The Bel Chicas 1 De Schouwer, Barbara Debreuck, Ellen Duprez, Delphine Goemanne, Jane Laurence, Debrabandere Renneson, Julie Silvia, Cozzi Van de Velde, Sandrina

The Bel Chicas 2 Beele, Olivia Catherine, Chartier Deraedt, Veronique Evelien, Caimo Muylle, Hilde Potselouieva, Svitlana Vanhollebeke, Anouck Wonchu Zinpa, Thendup Doma

3 Hockey Forever Leuven Anke, Grooten Beatrijs, Lambie Beckers, Katrien Clerckx, Anne Marie De Backer, Yasmine Folens, Barbara Gils, Ann Ine, Beunen Kris, Jacobs Lieve, Kwanten Mergeay, Sofie Mirjam, Croes Rentmeesters, Peggy Sisk, Clara Stroobant, Caroline


EQUIPS · EQUIPOS · TEAMS

4 The Blues Mothers Bekenes, Carla Dekker, Jet Nijland, Marijke Van riet, Jacqueline Vreugdenhil, Marion Wijnen, Margot Yvonne, Ootes Zwaard, Loes

5

6 Bichettes 1 Corinne, Etienne Delphine, Van den Eede France, Vandermeulen Gahide, Anne Lanniaux, Laethitia Olivia, van Eetvelde Virginie, Petit

Bichettes 2 Audrey, Delobbe Fabienne, De Clerck Jacquet, Amandine Jacquet, Céline Laurence, Quertinmont Locus, Marie-France Van Kerckhove, Caroline


EQUIPS · EQUIPOS · TEAMS

7 Red Leopards An, Vervloet Benedicte, Bernolet Christelle, Van saet Florence, Van saet Moens De Hase, Sophie Van den Driessche, Nancy Verbiest, Ann Wittevrongel, Ilse


EQUIPS · EQUIPOS · TEAMS

8 Victory Ladies Ann, Lavet Bonne, Kathy Cortois, Wendy Daelman, Tina De Jonghe, Caroline De Moor, Charlotte Dewart, Stephanie Kelly, Camps Lucas, Ellen Vorushylo, Yana

9 Snel Bauwens, Kathleen Courtejoie, Astrid Cuvelier, Aurélie Dumont, Catherine Julie, Nootens Marie, Cavalier Marie, Cuypers Snel, Pasca Valérie, Wittmann Vandresse, Marie


EQUIPS · EQUIPOS · TEAMS

10 Golden Girls Ann, Roscam De Clerck, Marie Charlotte Delvaulx, Benedicte Ingeborg, Boon Karen, Haenen Karen Kelly, Patsy Pauwels, Shirley Philippi, Ghita Thiry, Cecile Van der Pluym, Diane Willems, Ann Yvette, Verleisdonk


EQUIPS · EQUIPOS · TEAMS

11 Real Grupo de Cultura Covadonga Alvarez Alvarez, Gema Ballesteros Terol, Gloria Cardeñoso García, Cristina Fernández Martínez, Paula Fierro Fonseca, Mónica García De la Fuente, Araceli (Cheli) Garcia Menendez, Sofia Gómez Lorenzo, Mónica López Díaz, Inés Martín De la Rosa, Eva Martinez Permuy, Elena

12 Thunderchicas Astrid, Nobels de Jonge-Bonefaas, Elly Monster, Sveta Noomen, Femke Ottink, Debora Van den Ende, Marije Van den Oever-Hoge, Hanneke Veerman, Magdalena


EQUIPS · EQUIPOS · TEAMS

13 Conxaloc Bálsamo, Diana Carminatti Martinez, Claudia Chapa Villalba, Josefina Esteve Barbera, Berta Pulpon Lopez, Mª Begoña Rodriguez Martinez, Elena Sellens Madrid, Emi


EQUIPS · EQUIPOS · TEAMS

14 Catalonicas Balcells Escudé, Elisabet Barnadas, Rita Calisaya González, Adriana Marisol de Mingo, Marta González, Eva Linares Gonzalez, Laura Navarro Garcia, Luisa Portero Royo, Imma Reynoso Cesaro, Eleanora Samanta Spliet, Martine Trugeda Ferreiro, Cristina Yvern, Anna

15 The Wolve Mami's Baglio, Natacha Cambrier, Sophie Catherine, Botquin Godeau, Judith Herreman, Cathy Laurence, Durant Libert, Catherine Miramontes Hernandez, Norma Popeler, Isabelle Vandevelde, Virginie


EQUIPS · EQUIPOS · TEAMS

16 Les Noies de la Barca Álvarez Quílez, Susana Barrios Gallego, Miriam Cívico Bonilla, Pili Clubb, Sally Coll Vilà, Eva Díaz Moscoso, Cristina Estévez Castilla, Ma José Fuentes Diaz, Anabel Gallardo Moya, Maria Elena Martin, Eunice Montejo Borràs, Marta Pascual Herrera, Olga Sison Ferrés, Laia Trasierra Jiménez, Eva Vázquez Portillo, Yolanda


EQUIPS · EQUIPOS · TEAMS

17 Gintonicas Aubert , Sandra Coll , Africa Dicenta , Charo Gallostra , Ester Margenat , Sonia Martinez Aguado , Silvia Palau Ribes, Natalia Parmigiani, Pilar

18 Abelles Bogner, Carmen Chueca Abanco, Nuria Ferrand Aranda, Montserrat Jover Alsina, Ester Malgosa Paloma, Cristina Márquez Pérez, Laura Trias Vilar, Carmina Villoria Sánchez, Vanessa


EQUIPS · EQUIPOS · TEAMS

19 CastellCats

Castell Lions

20

Albaladejo ezequiel, Gemma Ariza toledano, Mariajose Catalan Amigo, Sandra Cobo Guerrero, Sílvia Gallach, rosa Hurtado Barriga, Lourdes Moreno Forcada, Helena Rodó Flotats, Mayte Sangrador Aya, Amaya

Aurellio Buquete, Cintia Castelló, Miriam Cini cabrera, Nancy Gonzalez Vingut, Pilar Greig Cerizola, Silvana Hernández Martínez, Mara Joaquin Ferreyra, Laura Elizabeth Morichetti, Romina Villanueva Fernandez, Ana

COMERCIAL AUTOMATISMOS Y NEUMÁTICA S.A. C/. COBALTO Nº 16-20 NAVE B1

TEL. 93-331.72.50 FAX 93-422.63.72 08038 BARCELONA E-MAIL: comercial@accutomatismo.com MATERIAL ELÉCTRICO ELECTRÓNICO Y NEUMÁTICO


EQUIPS · EQUIPOS · TEAMS

21 Club de Campo - Coto Al hashimi al Attar, Hala Campoy, Teresa Garcia-Barrosa Vinielles, Brenda Llosent, María López Matas, Mariana Melones Garcia, Ana Van der Vorst, Ines

22 Qgates-1 Barbany, Joana Fortea Laguna, Emma Irazusta Saez, Patricia Nuñez Alvarez, Inma Rico Coll, Mónica Sahun Cacho, Mireia Seto Armillas, Lluïsa Sole Porta, Silvia Vilagines Ros, Carme-Silvia

Qgates-2

23

Barceló del Monte, Judit Brady, Susan Calvo, Joana Mas, Silvia Mayo Subirats, Núria Pla Cugat, Núria Soler Santias, Blanca Troiano, Gabriela Maria Wall Montalvo, Karin


EQUIPS · EQUIPOS · TEAMS

24 Jolaseta Azaola, Lujan Basterra, Mercedes Elorduy, Leo Fernandez, Sandra Gortazar, Fátima Goyoaga, Paloma Lapeyra, Vicky Mardaras, Cristina Solaun, Inés Solaun, Mercedes Solaun, Mónica

25 Neguri Amasuno, Rebeca Arbeo, Sofia Galdom, Myriam Garcia Ruiz, Mª Rosa Guinea, Cecilia Lapeyra, Mónica Ochandiano, Kaitin Ochoa, Iciar Rodriguez, María Luisa Sanchez, Eva Urbano, Susana Urquijo, Ana


EQUIPS · EQUIPOS · TEAMS

26

27

Angeles de Carly

Los Demonios de Anico

Alonso, Silvia de Andrés, Susana Espejo, Ainhoa Fernández, Sara García, María Jenaro, Blanca Manzanares, Raquel Martínez, Cristina (Kity) Pereda, Paloma Quintana, Teresa (Titi) San Martín, María

Aranceta, Rocío Cobrijo, María Jesús (Chus) de la Lastra, Sira de Pablo, María Luisa Escalante, Begoña García, Silvia Guadalupe, Menchu Mimendez, Ana Pérez, Ana Salvador, Eva Yllera, Elena

28 Limbo Cagigas, Ana Escalante, Anico Diaz, María Dolores Lafuente, Marian López, Alejandra Monar Arritu, Teresa Montequi, Laura Ortiz, María Ortiz, Natalia Rey, Carlota Rey, Tatiana Rodriguez, Paula Rubio, Sonia


EQUIPS · EQUIPOS · TEAMS

29

30

31

32

Egara Alcántara Martos, Beatriz Alins Presas, Susana Amat Duran, Mese Amat Comerma, Anna Armengol Puig, Gemma Batet Santcliment, Gemma Bardulet Arroyo, Sara Campos Marti, Raquel Casanovas Pardo, Carme Datzira Puigbò, Tere Liliana Capurro, Valeria Carreras Corderas, Silvia Castro Parejo, Paquita Contreras Rosell, Esther Contreras Rosell, Judith Crespiera Portabella, Judith

Duran Morales, Susana Fabregas Torras, Imma Fernández Viciana, Alícia Forcada Matheu, Núria Gaba Muñoz, Mireia Gómez Monrós, Mercè Guerrero López, Mònica Herms Fontquerni, Karina Herrera Gómez, Sònia Herreros Sala, Itziar Ibáñez Argemi, Nuria Lakusta, Shannon Lara Castro, Mari Carmen Llacer Delgado, Eva Molins Duran, Gemma Morlà Clavero, Gemma

Palet Esteve, M Àngels Perez Codinachs, Asun Planas Bacardit, Mone Portella Fauria, Montse Remón Celada, Àngels Reverté Gonzàlez, Judith Roldan Palau, Montse Samarra Calderó, Rosa Mª Serres Roldán, Jeanette Soler Marín, Anna Suñe Ortega, Maite Torrella Marcet, Anna Tortajada Montlleó, Marta Valls Puyol, Cristina Vila Puigmarti, Susi Voces Gutierrez, Minerva


6tth EUROPEAN MAMI'S HOCKEY FESTIVAL 2018

GRUP A

GRUP B

EGARA 1 THE BEL CHICAS 1 BICHETES 2 SNEL CONXALOC GINTONICAS CLUB DE CAMPO-COTO NEGURI

EGARA 2 THE BEL CHICAS 2 BICHETES 1 GOLDEN GIRLS CATALONICAS ABELLES QGATES 1 ANGELES DE CARLY

GRUP C

GRUP D

EGARA 3 HOCKEY FOREVER LEUVEN RED LEOPARDS COVADONGA THE WOLVE MAMI´S CASTELLCATS QGATES 2 LOS DEMONIOS DE ANICO

EGARA 4 THE BLUES MOTHERS VICTORY LADIES THUNDER CHICAS LES NOIES DE LA BARCA CASTELL-LIONS LIMBO JOLASETA

AGRAÏM LA COL·LABORACIÓ DE


Empreses

COL·LABORADORES del BAR A totes les empreses

COL·LABORADORES,

639 763 963 col·laboració en el DISSENY DE LA REVISTA MAMI’S 2018


A totes les empreses

COL·LABORADORES,

T. 93 712 86 48


6th EUROPEAN MAMI'S HOCKEY FESTIVAL 2018 PROGRAMA D’ACTIVITATS / PROGRAMA DE ACTIVIDADES / ACTIVITY PROGRAMME PRO DIVENDRES 18 / VIERNES 18 / FRIDAY 18th 09:30 BENVINGUDA EQUIPS / BIENVENIDA A LOS EQUIPOS / TEAMS WELCOME 10:00 REUNIÓ C. COMPETICIÓ / REUNIÓN COMITÉ COMPETICIÓN / COMPETITION MEETING 11:00 ACTIVITATS DIRIGIDES / ACTIVIDADES DIRIGIDAS / INSTRUCTED ACTIVITIES 12:00 INICI DELS PARTITS / INICIO PARTIDOS / COMPETITION BEGINS 13:00 - 15:00 SERVEI DE RESTAURANT PER LES JUGADORES SERVICIO RESTAURANTE PARA JUGADORAS RESTAURANT SERVICE FOR PARTICIPANTS 19:00 FINAL DELS PARTITS / FINAL PARTIDOS / GAMES FINISH 20:00 SERVEI DE RESTAURANT PER LES JUGADORES SERVICIO RESTAURANTE PARA JUGADORAS RESTAURANT SERVICE FOR PARTICIPANTS DANCING SHOWS PARTICIPANTES / PARTICIPANTS DANCING SHOWS DISSABTE 19 / SÁBADO 19 / SATURDAY 19th 10:00 INICI DELS PARTITS / INICIO PARTIDOS / GAMES BEGUINS 12:30 - 14:00 DESFILADA DELS EQUIPS / DESFILE EQUIPOS / PARADE WITH PARTICIPANTS TEAMS 14:00 - 15:30 SERVEI DE RESTAURANT PER LES JUGADORES SERVICIO RESTAURANTE PARA JUGADORAS RESTAURANT SERVICE FOR PARTICIPANTS 16:00 ACTIVITATS DIRIGIDES / ACTIVIDADES DIRIGIDAS / INSTRUCTED ACTIVITIES 19:30 FINAL DELS PARTITS / FINAL PARTIDOS / GAMES FINISH 21:00 SOPAR OFICIAL / CENA OFICIAL / OFFICIAL DINNER 23:00 CONCERT I FESTA / CONCIERTO & FIESTA / CONCERT & PARTY DIUMENGE 20 / DOMINGO 20 / SUNDAY 20th 10:00 12:00 14:00 13:00

14:30 16:00

INICI DELS PARTITS / INICIO PARTIDOS / GAMES BEGUINS ACTIVITATS DIRIGIDES / ACTIVIDADES DIRIGIDAS / INSTRUCTED ACTIVITIES FINAL DELS PARTITS / FINAL PARTIDOS / GAMES FINISH SERVEI DE RESTAURANT PER LES JUGADORES SERVICIO RESTAURANTE PARA JUGADORAS RESTAURANT SERVICE FOR PARTICIPANTS LLIURAMENT DE PREMIS / ENTREGA PREMIOS / AWARDS CEREMONY COMIAT DEL FESTIVAL / DESPEDIDA DEL FESTIVAL / FAREWELL OF THE FESTIVAL

C/ Jacint Badiella, 5 08225 Terrassa, Barcelona Tel: 937 35 27 09 WIFI: Club Egara-Prevencontrol

C/ Rambleta del Pare Alegre, 98 08224 Terrassa, Barcelona Tel: 937 33 33 00

Av. de Santa Eulàlia, 236 08223 Terrassa, Barcelona Tel: 937 00 44 00

C/ Milena Jesenska, 40-60 08206 Sabadell, Barcelona Tel: 937 46 04 98


  ` g b i i h a l  ^gchr

Revista mamis 2018  

Programa del European Mami's Hockey Festival 2018

Revista mamis 2018  

Programa del European Mami's Hockey Festival 2018

Advertisement