Page 1

Nakupovalno

središče Maribora

POGLEJTE OD BLIZU 2600 brezplačnih, večinoma pokritih parkirnih mest 120 prodajaln in lokalov

Poslovalni čas: ponedeljek–petek od 9. do 21. ure, sobota od 8. do 21. ure, nedelja od 9. do 15. ure


Največje nakupovalno središče v regiji

Europark je največje nakupovalno središče v severovzhodnem delu Slovenije, ki na enem mestu združuje 120 prodajaln in lokalov. Je več kot le prostor nakupov – je središče modnih trendov, družabnega življenja in doživetij za vso družino! Brezplačno parkiranje, vrhunska ponudba, aktualne akcije in osebje, ki je prijazno do kupcev, so le delček vseh ugo-

dnosti, zaradi katerih se v Europarku zmeraj počutite dobrodošlo in sproščeno. Na vsakem koraku vas presenetijo najnovejši modni trendi in svetovno priznane blagovne znamke. Za prijeten oddih in druženje poskrbi gostinski kotiček s številnimi lokali in restavracijami, za popestritev prostega časa pa pester program dogodkov in drugega dogajanja.

Številne nepogrešljive storitve vam zmeraj olajšajo vsakodnevne obveznosti in poskrbijo za uresničitev vseh vaših želja. Z darilnim bonom Desetak lahko uresničite tudi najbolj skrite želje svojih najbližjih. Ker znamo v Europarku poskrbeti za vse! Vabljeni v našo družbo. V Europark, kjer ni nikoli dolgčas.

Dobrodošli v središču nakupov!


informacijska pisarna

Pritličje

otroški park »Čarobni svet«

defibrilator

brezplačna izposoja otroških vozičkov

toaleta

dostop za invalide, brezplačna izposoja invalidskih vozičkov

soba za previjanje in dojenje otrok

poštni nabiralnik

avtobusno postajališče (3, 9, 10, 12, 13, 16, 17, 20)

dvigalo

menjalni avtomat

bančni avtomat

prva pomoč

dvigalo

Pošta Slovenije

internetni kotiček

soba za previjanje in dojenje otrok

defibrilator

toaleta

polnilna postaja za mobilne telefone

bančni avtomat

136

Prvo nadstropje


PRITLIČJE Boss shop Cecil Comma H&M Hervis Lisca Levi’s New Yorker Orsay Pepe Jeans Palmers Peek&Cloppenburg Pimkie s.Oliver in s.Oliver Selection Socks s.Oliver Junior Street One Tally Weijl Tom Tailor Zara Zero

Moda in šport 58 44 43 51 56 50 13 47 11a 59 29 55 23 45+46 9 30 6 11 28 1 26

PRVO NADSTROPJE Bershka Calzedonia Exclusive H&M Intimissimi Sportina Jones Luna Mura Okaidi Peek&Cloppenburg Promod Polzela Pull & Bear Stradivarius Tekstil Timeout Triumph Women’secret Tomas sport 7Camicie

101a 138 145 146 137 142 110 107 131 122 149 105 143 101 101b 127 147a 130 106 154 126

Sprehod po nakupovalnih ulicah Europarka spominja na potepanje po svetovnih modnih avenijah. Ženske, moške in otroške kolekcije sledijo najaktualnejšim modnim zapovedim. Številne uveljavljene blagovne znamke pa obljubljajo, da so najnovejši trendi primerni za vsako priložnost. Zahtevnejši kupci vedo, kje kupovati. Ob široki ponudbi modnih zapovedi Europark postreže tudi z ozko specializiranimi prodajalnami, kjer zagotovo najdete prav tisto, kar iščete. PRITLIČJE Biotopic Cvetličarna Larisa Čajnica Chai Galanterija La’Mans Interspar Trafika La Chocolate Lekarna Loterija Slovenije Tisoč in en dar

20 16 41a 17 22a 40 7 21 18

PRVO NADSTROPJE Art Baby Center Direndaj Svilanit Estela La’Mans Spalni Studio Vitapur Hitex Zootic

117 141 125 120 113 121 133 104

Specializirane prodajalne


Čevlji in usnjeni izdelki

Če kdo, potem ljubitelji usnja vedo, kaj je strast nakupovanja. Paleta prodajaln z uveljavljenimi blagovnimi znamkami čevljev in usnjenih izdelkov zagotovo skriva nekaj prav za vas.

PRITLIČJE Ars 36 Bata 8 Ecco 39 Geox 35 Mass 60 Nike Shop & Tomas Sport 10 Toko 4 Transport 12

PRVO NADSTROPJE Exclusive Shoes 135 Humanic 116 Princess 134

Po vznemirljivih nakupih se vselej prileže sproščujoč klepet ob kavici, v dobri družbi in dobrem vzdušju. Z lahkoto si privoščite tudi pravo gurmansko razvajanje, saj vas v gostinskem kotičku Europarka pričakujejo številni odlični okusi užitka!

PRITLIČJE Al Capone Caffetteria Caffe Illy McDonald’s Sandwichcafe Tako’s Dos Un Momento

37 2 33 32 34 31 16a

PRVO NADSTROPJE Kavarna Ginger Restavracija Interspar Slaščičarna Romansa

155 114 102

Gostinstvo in kulinarika


Prehrana in živila

Tudi vsakodnevni nakupi lahko postanejo doživetje. Sprehod po bogato obloženih policah daje nove ideje za pripravo družinskega kosila, hitre malice ali svečane večerje v dvoje.

PRITLIČJE Megamarket Interspar Miklavška pekarna

22 42

Še posebej sproščujoč je dan, kadar lahko vse stvari uredimo naenkrat, na enem mestu.

PRITLIČJE Frizerski salon Simple Insa menjalnica in fotokopirnica Izdelava ključev Štiftar Manikira − Oaza za roke Nova KBM Otroški park »Čarobni svet«

19 41b 54 61 3 38

PRVO NADSTROPJE Eventim − Hiša vstopnic Frizerski salon Estela Insa nepremičnine Relax turizem Pošta Slovenije Turistična agencija Sonček

148 113 129 144 147 139

KLETNA ETAŽA Avtopralnica Čistilnica Žajfa

156 157

Storitve


Drogerije in parfumerije

Ljubitelji kozmetike, izbranih dišav in skrbno izbranih izdelkov vedo, da je prava izbira zmeraj težka. Prav zato je nakupovanje v Europarku tako prijetno in enostavno.

PRITLIČJE L’Occitane 25 Melvita 27

PRVO NADSTROPJE dm drogerie markt 140 Limoni 109 Müller 150

Posebnih daril zase in za tiste, ki jih imamo radi, ne kupujemo vsak dan. Zato jih izberemo s srcem in tam, kjer najdemo prav tisto, kar smo iskali.

PRITLIČJE Six Sten Time Exclusive Swarovski

49 48 24

PRVO NADSTROPJE Accessorize Sten Time Zlatarna Celje Zlatarna Opal

136 123 103 128b

Zlatarne, urarne in nakit


Elektronika, hi-fi naprave, fotografiranje in optika Biti sodoben. Biti v koraku s trendi. To je čar zabavne elektronike in drugih izdelkov, ki nam polepšajo ali poenostavijo dan.

PRITLIČJE Foto Tabor Optika Galerija Si.mobil Tele Mobiltel

5 57 52+53 15

PRVO NADSTROPJE Amis Big Bang Mega Comshop Telekomov center Maribor Europark

108 115 128a 112

Besede, skrivnostne misli, sproščene vsebine in veliko, veliko zanimivosti. To je tista lepota, ki se skriva v knjigah, revijah, na številnih knjižnih policah in v pestri izbiri trendovskih izdelkov.

PRVO NADSTROPJE Leonardo Mladinska knjiga

111 124

Papirnice in knjigarne


Otroški park »Čarobni svet« in praznovanja otroških rojstnih dni Da bo čas, ki ga družina preživi v Europarku, kar se da prijeten za vse družinske člane, smo v bližini gostinskega kotička uredili edinstven otroški park »Čarobni svet«. Otroci lahko uživajo v družbi kraljev in kraljičen, čarobnega govorečega drevesa, na mostovih, toboganih in v številnih drugih zanimivostih. Medtem se lahko vi brezskrbno posvetite nakupovanju in urejanju osebnih zadev. Naša izkušena ekipa poskrbi tudi za nepozabno praznovanje otroških rojstnih dni. Vaši otroci in njihovi prijatelji se bodo podali na ustvarjalno in rekreativno potovanje po »Skrivnostnem gozdu«, kjer jih čaka ogromno nenavadnih in zanimivih doživetij.

Prijave sprejemamo v informacijski pisarni Europarka. Več informacij na www.europark.si.

Nakupovalno središče Europark ne poskrbi le za vaše nakupovalne želje, temveč tudi za pestro in zabavno preživljanje prostega časa. Skozi vse leto se na nakupovalnih ulicah in na osrednjem prireditvenem prostoru odvijajo številni zanimivi dogodki in koncerti, ustvarjalne delavnice, zanimive razstave in druga posebna doživetja za najrazličnejše okuse in starostne skupine. Pridite in se pridružite vrtincu zabave!

Doživite naše zabavno dogajanje!


DRAVOGRAD

sta

A

ce Tit ov a

Drava

AVSTRIJA A1 MURSKA SOBOTA A5

Železniška postaja

Avtobusne linije: 3, 9, 10, 12, 13, 16, 17, 20

Pobreška cesta

Tit ov a

ce

sta

Iz smeri Ljubljana: na avtocesti iz Ljubljane proti Mariboru izberite izvoz Maribor – jug. Na razcepu pri semaforju zavijte levo. Nadaljujte naravnost po Ljubljanski cesti, sledite znakom Maribor - center in nato izberite izhod desno za Dravograd/ Ruše/Ptuj, ki vas pripelje na Tržaško cesto. Nadaljujte naravnost po Titovi cesti do prvega krožišča, kjer izberete prvi izvoz na Pobreško cesto.

LJUBLJANA A1 S V

Z

ZAGREB A4

(iz smeri Ptuja in Hrvaške)

J

HR

LJUBLJANA A1

Titov a ce

sta Uvoz tudi za dostavo

5.ivnoi 4n.ivno 3.ivo . 2 ivno 1. n

ška bre

ta

ces

Dr av a

Po

UVOZ IZVOZ

Iz smeri Šentilj: na avtocesti proti Mariboru izberite izvoz Maribor/Dravograd in se priključite na hitro cesto. Izberite izvoz Dravograd/Maribor - center in na razcepu zavijte desno na Meljsko cesto. Po 450 metrih na prvem odcepu zavijte levo na Industrijsko ulico, peljite 130 metrov in nato ponovno zavijte levo na Oreško nabrežje. Po 200 metrih izberite prvi odcep desno za Pobreško cesto. Iz smeri Ptuj: s Ptuja proti Mariboru se priključite na avtocesto A4/E59. Vozite proti Mariboru in izberite izvoz Maribor - jug. Na razcepu pri semaforju zavijte levo. Nadaljujte naravnost po Ljubljanski cesti, sledite znakom Maribor - center in nato izberite izhod desno za Dravograd/ Ruše/Ptuj, ki vas pripelje na Tržaško cesto. Nadaljujte naravnost po Titovi cesti do prvega krožišča, kjer izberete prvi izvoz na Pobreško cesto. Iz smeri Dravograd: peljite mimo Kamnice naravnost po Koroški cesti. V krožišču izberite drugi izvoz in peljite proti Glavnemu trgu. Nato zavijte levo na Svetozarevsko ulico in zapeljite na prvi odcep z desne na ulico Heroja Bračiča. V krožišču izberite prvi izvoz za Titovo cesto in potem za priključek proti Pobreški cesti. Nato zavijte desno na Pobreško cesto.

vo

AVSTRIJA A1 HRVAŠKA

Kako do nas?

Zemljevid garažne hiše


Svetovna ponudba priznanih blagovnih znamk

caffé

2600 brezplačnih, večinoma pokritih parkirnih mest • 120 prodajaln in lokalov


Desetak

darilni bon

DARILNI BON

Čarobno! Desetak izpolni vse želje v 4 nakupovalnih središčih Slovenije.

DESETAK JE NOVA NAKUPOVALNA VALUTA PO VSEJ SLOVENIJI. Odkrijte raznolike prednosti Desetaka: magični darilni bon lahko unovčite v vseh prodajalnah, gostinskih in storitvenih lokalih v 4 najboljših nakupovalnih središčih Slovenije. Naj bodo to modna oblačila in dodatki, tehnika ali kulinarične dobrote – Desetak bo izpolnil vse vaše želje. Doživite čarobnost Desetaka – novi darilni boni v vrednosti 10 € so vam na voljo v informacijski pisarni Europarka.

Podrobnejše informacije so na voljo na: www.desetak.si

SES-00109_EPM_205x98.indd 1

01.06.12 12:24

informacijska pisarna

otroški park »Čarobni svet«

menjalni avtomat

lekarna

2600 brezplačnih parkirnih mest - večina pokritih

soba za previjanje in dojenje otrok

menjalnica in vračilo davka

defibrilatorji (v informacijski

NEOparkirišče, posebej za nosečnice

brezplačna izposoja otroških vozičkov

bančni avtomati in banka

internetni kotiček

parkirišča za družine

dostop za invalide, brezplačna izposoja invalidskih vozičkov

pošta

brezžično omrežje

polnilna postaja za električna vozila

avtobusno postajališče (3, 9, 10, 12, 13, 16, 17, 20)

ekološki otok

pisarni, lekarni in Telekomovem centru Maribor Europark)

darilni bon Desetak

(lahko jih kupite v informacijski pisarni Europarka)

Kupcem prijazno nakupovalno središče


Poslovalni čas Banka Nova KBM ponedeljek−petek

ponedeljek−petek

od 9. do 21. ure

sobota

od 8. do 21. ure

nedelja

od 9. do 15. ure

sobota in nedelja

Lekarna ponedeljek−petek sobota nedelja

od 9. do 19. ure od 8. do 13. ure ne posluje

Pošta Slovenije ponedeljek−petek sobota nedelja Peek&Cloppenburg ponedeljek−sobota nedelja

od 9. do 12.30 ure in od 14.30 do 18. ure ne posluje od 9. do 19. ure od 8. do 13. ure ne posluje od 9.30 do 21. ure od 9.30 do 15. ure

Izdajatelj: Europark d. o. o., Šmartinska c. 152 g, 1000 Ljubljana Poštni naslov: Europark d. o. o., Pobreška cesta 18, 2000 Maribor Kontaktni podatki: T + 386 0(2) 320 82 10, F + 386 (0)2 320 82 11, E marketing@europark.si Datum izida: oktober 2012 Za napake v tisku se opravičujemo. www.europark.si www.facebook.com/Europark.Maribor

Brošura - SI  

Brošura z najpomembnejšimi podatki o nakupovalnem središču Europark Maribor

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you