__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 26

Uuden teollisuuden toiminnan­ohjaus­ järjestelmän suosio yllätti toteutettu monta alan yrityksiä helpottavaa ratkaisua.

Tarjoukset helposti tuotantoon Adminetin myyntitilauksilla tarjotaan asiakkaalle hänen tarvitsemansa kokonaisuus ja muutetaan se helposti edelleen tuotantotilaukseksi. Vanhan myyntitilauksen voi kopioida uuden pohjaksi ja tarvittaessa muokata hintoja, työvaiheita ja muita ehtoja. Tuotteen osto- ja myyntihistoria sekä tilaukset ja tarjoukset dokumentteineen jäävät järjestelmään talteen, mistä ne ovat helposti löydettävissä pitkänkin ajan päästä. Adminetissä tuotannon pullonkaulat näkee yhdestä näkymästä. Töitä saa siirrettyä jonosta toiseen ja muutosten vaikutukset kokonaistuotantoon näkyvät saman tien.

Admicom Oy toi keväällä markkinoille teollisuuden yrityksille räätälöidyn Ad­ minet-toiminnanohjausjärjestelmän. Vaikka uuden kotimaisen järjestelmän odotettiin herättävän mielenkiintoa, on Adminetin saama suosio päässyt sil­ ti yllättämään. Helpotusta teollisuusyritysten arkeen Adminetissä on yhdistetty moderni tuotannon- ja toiminnanohjaus yhteen järjestelmään. Pitkälle automatisoitu järjestelmä toimii kertakirjauksen periaatteella, mikä poistaa turhan työn ja helpottaa yritysten arkirutiineja.

”Teollisuusyrityksissä kiinnostusta ovat herättäneet erityisesti Adminetin visuaalisuus ja helppokäyttöisyys. Myös järjestelmän automatiikka on otettu innolla vastaan, koska sen avulla esimerkiksi tuotantolaskelmat saa hoidettua automaattisesti”, toimialajohtaja Jarmo Räihä kertoo. Adminetin sovellusvalikoima kattaa ratkaisut kaikkiin yrityksen toimintoihin, mukaan lukien tilitoimistopalvelut: ”Alalta löytyy selvästi kysyntää tuotannonohjauksen ja yrityksen muut toiminnot yhdistävälle järjestelmälle”, Räihä jatkaa. Koska järjestelmä on kehitetty yhdessä suomalaisten teollisuusyritysten kanssa, on alan erityispiirteet otettu alusta asti huomioon. Erityisesti tuotannonohjaukseen on

Tuotantotilausten kuormitusta on helppo seurata yhdestä näkymästä liikennevalosymbolien avulla.

Helppo työjonojen hallinta sujuvoittaa tuotantoa Tuotantotilaukseen liittyviä työjonoja hallitaan selkeässä näkymässä, jossa tuotannon tilannetta on helppo seurata värillisistä pallosymboleista. Näkymästä huomataan tuotannon pullonkaulat, jolloin niihin ehtii reagoida ajoissa. Töitä siirtelemällä jonosta toiseen näkee muutosten vaikutukset välittömästi kokonaistuotantoon. Myös työvaiheiden valmistumisaikatauluja ja työkokonaisuuden tilannetta saa seurattua samasta näkymästä. Järjestelmä antaa työvaiheista myös tarkkaa jälkilaskentatietoa.

Dokumenttienhallinnalla laatua ja ajansäästöä Kaikki tarvittavat dokumentit (esim. mittapöytäkirjat) saa tallennettua Adminettiin sähköisessä muodossa. Kun tieto löytyy yhdestä paikasta, työnjohdossa tai työntekijöillä ei kulu turhaa aikaa dokumenttien ja työohjeiden etsimiseen tai paperinpyörittelyyn. Samalla varmistetaan, että työt tehdään aina uusimmalla revisiolla vähentäen turhaa työtä ja hukkakappaleita.

Tutustu Adminettiin Tampereen Alihankinta-messuilla 26.–28.9. Alihankinta-messujen osastolla C404 voit tutustua Adminettiin tarkemmin ja saat aiheesta lisätietoa.

INFO Admicon Oy Jarmo Räihä toimialajohtaja puh. 050 599 4104 jarmo.raiha@admicom.fi www.admicom.fi

26

7 | 2017 • w w w.eurometalli.com

Profile for Eurometalli

Eurometalli 7/2017  

Kone- ja metalliteollisuuden erikoislehti

Eurometalli 7/2017  

Kone- ja metalliteollisuuden erikoislehti

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded