__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 52

Admicom Oy tuo teollisuuteen uuden toiminnanohjausjärjestelmän ”Teollisuuden toimialaosaamisen ja nykyaikaisen toiminnanohjauksen yhdistävälle palvelulle on jo ollut kysyntää”, kertovat Antti Seppä (vas.) ja Jarmo Räihä.

”Muita vastaavia nykyaikaisia, pitkälle automatisoituja ja visuaalisia ratkaisuja ei teollisuudessa vielä ole. Nyt pystymme tarjoamaan teollisuusyrityksille täysin uudenlaista ja erittäin kattavaa palvelukokonaisuutta, joka sisältää myös kirjanpidon ja palkanlaskennan palvelut”, toimialajohtaja Jarmo Räihä jatkaa.

Kokonaispalvelulle on kysyntää

Admicom Oy laajentaa palveluliiketoimintaansa voimakkaasti teollisuuden toimialalle. Vuoden vaihteessa Admicomille siirtyi pitkään markkinoilla ollut, teollisuuden toimialalle räätälöity tuotannonohjausjärjestelmä Adjutant. Mukana siirtyi myös alan osaamista, kun Adjutantin parissa toimineet henkilöt siirtyivät vahvistamaan Admicomin tiimiä.

Uusi vaihtoehto teollisuuden yrityksille Admicom Oy on kotimainen talotekniikan ja rakentamisen kokonaisjärjestelmien markkinajohtaja, jonka kehittämään Adminet-toiminnanohjausjärjestelmään on tuotu kevään aikana teollisuuden erikoispiirteitä palvelevia ratkaisuja. Kun syvällinen tuotannonohjausosaaminen yhdisteettään moderniin ja automatisoituun toiminnanohjaukseen, on lopputuloksena vahva kokonaisjärjestelmä teollisuuden yrityksille. ”Adjutant-kaupalla saatiin heti kovan luokan teollisuuden toimiala- ja järjestelmäosaamista, jonka ansiosta voidaan nopeammin jalkauttaa Admicomin pilvipohjainen toiminnanohjaus ja sen mukanaan tuomat hyödyt myös teollisuuteen”, Admicomin toimitusjohtaja Antti Seppä kertoo.

Adminetin teollisuusalan asiakkaat pääsevät nauttimaan järjestelmäkokonaisuuden tuomista eduista jo kesän aikana ja syksyllä alkavat toimitukset uusille asiakkaille. ”Alalla on selvästi tarvetta tuotannonohjauksen ja yrityksen muut toiminnot yhdistävälle järjestelmälle, sillä olemme saaneet jo nyt yhteydenottoja asiasta kiinnostuneilta teollisuuden yrityksiltä. Joitakin sopimuksiakin on jo solmittu, jotta ensimmäiset pääsevät heti syksyllä hyödyntämään uutta kokonaispalvelua”, Räihä kertoo.

Kaikki toiminnot yhdessä järjestelmässä Adminet-toiminnanohjausjärjestelmässä yhdistyvät talous- ja palkkahallinnon, tuotannon ja raportoinnin toiminnot sekä toimialan erityispiirteitä palvelevat työkalut. Yhdellä automatisoidulla ratkaisulla yritykset säästävät aikaa rutiinityöstä, parantavat kilpailukykyään ja tehostavat prosessejaan. ”Teollisuuden pk-yritysten järjestelmät näyttävät jämähtäneen viime vuosituhannelle, mikä vaikuttaa myös prosessien tehokkuuteen. Tarvitaan vaihtoehtoja ja uutta haastajaa, siksi tuomme Adminetin hyödyt teollisuuden ulottuville”, Seppä toteaa.

INFO Antti Seppä toimitusjohtaja puh. 040 575 9709 antti.seppa@admicom.fi

Moderneilla työkaluilla yrityksen toimintaa voi hallita etänä missä ja milloin vaan. 52

5–6 | 2017 • w w w.eurometalli.com

Jarmo Räihä toimialajohtaja puh. 050 599 4104 jarmo.raiha@admicom.fi www.admicom.fi

Profile for Eurometalli

Eurometalli 5-6/2017  

Kone- ja metalliteollisuuden erikoislehti

Eurometalli 5-6/2017  

Kone- ja metalliteollisuuden erikoislehti

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded