Page 55

Honeywellin teollisuus­ automaatioryhmälle uusi jakelija Suomessa

Palvelumme kattaa joustavasti metalliteollisuuden tarpeet yhdestä varaosasta koko tehtaan koneistukseen.

Uutta pintakäsittelyyn:

Wheelabrator Groupin sinkopuhdistuskoneet

H

oneywellin (NYSE: HON) teollisuusautomaatioryhmä on vahvistanut jakelijaverkostoaan Suomessa, mitä tulee teollisuuskäyttöön tarkoitettuihin kenttälaitteisiin. Näitä ovat esimerkiksi innovatiiviset SmartLine®tuotteet, jotka on tarkoitettu vertikaalisille markkinoille, kuten öljy- ja kaasuteollisuuteen, sähkö- ja energiateollisuuteen sekä sellu- ja paperi­ teollisuuteen. KLINGER Finland Oy:n Aseko-liiketoimintayksikkö, joka on tunnettu ja arvostettu teollisuuden toimittaja Suomessa, on nyt Honeywellin teollisuusautomaatioryhmän suomalainen jakelija. Aseko on erikoistunut teollisuusventtiileihin, toimilaitteisiin, automaatiokomponentteihin ja valvontajärjestelmiin. Honeywellin laaja kenttätuotteiden tuotevalikoima sisältää tuotteita ja järjestelmiä, jotka auttavat yrityksiä laitteistojen hallinnassa ja optimoinnissa. Nämä kenttälaitteet suoriutuvat vaativimmistakin olosuhteista ja mahdollistavat turvallisen, luotettavan ja tehokkaan toiminnan.

”Aseko ja Honeywellin teollisuusautomaatioryhmä muodostavat erinomaisen kanavan teollisuuskäyttöön tarkoitetuille kenttälaitteille ja mahdollistavat hyvän asiakaspalvelun”, sanoo Honeywellin teollisuusautomaatioryhmän myyntijohtaja Pekka Nevalainen, joka vastaa Suomen ja Baltian maiden markkinoista. ”Olemme erittäin iloisia siitä, että voimme yhteistyössä Asekon kanssa tarjota korkealaatuisia kenttätuotteita kilpailukykyiseen hintaan.” Asekolla on 75 vuoden kokemus asiakkaiden tarpeita vastaavien venttiilien ja laitteistojen kokoamisesta, huollosta ja testauksesta. ”Teollisuuskäyttöön tarkoitetut kenttälaitteet ovat täydellinen lisä tuotevalikoimaamme. Niiden avulla voimme täyttää asiakkaiden tarpeet entistä paremmin”, sanoo KLINGER Finlandin toimitusjohtaja Markku Ivanoff. ”Honeywellin kenttälaitteet edustavat markkinoiden uusinta teknologiaa, joten ne vastaavat kaikin puolin omia arvojamme ja laatu­ odotuksiimme.” n

Maailman johtava valmistaja tekee paluun Suomen markkinoille. Laaja valikoima sinko- tai raepuhdistuskoneita sekä maalaushuoneita. Tarjoamme juuri tarpeesi mukaisen ratkaisun.

Wheelabrator Plus kulutus- ja varaosat sekä palvelut

TITAN sinkopyörät antaa parhaan tehokkuuden sekä pisimmän elinkaaren. Tarjoamme kaikki alkuperäisosat ja huollot sekä modernisoinnit, myös muiden valmistajien sinkopuhdistuskoneisiin ASTRAL Collectionista. Pyydä tarjous FredServe kuntotarkastukseen ja tehosta sinkopuhdistustasi.

www.fredko.com Hiekkamäentie 8, 01150 SÖDERKULLA Puh. 010 839 1200 Sales@fredko.com

5–6 | 2015 55

Eurometalli 5-6/2015  

Kone- ja metalliteollisuuden erikoislehti

Eurometalli 5-6/2015  

Kone- ja metalliteollisuuden erikoislehti