Page 1

Travel Hypermarket Turcia, Bulgaria, România, Grecia, Spania, Croaţia, Muntenegru, Malta, croaziere, circuite şi evenimente


O nouă etapă, un nou început, un nou spirit. În luna iunie 2011, Grupul “Căutăm de câţiva ani cele mai bune soluţii pentru a pătrunde pe Eurolines România a încheiat un piaţa de distribuţie a turismului din România şi suntem fericiţi că parteneriat strategic cu am găsit în Eurolines partenerul potrivit pentru o colaborare TUI Travel PLC, liderul mondial în strategică şi pe termen lung”, declară Dr. Klaus Pümpel, domeniul turismului. CEO TUI Austria Holding. Acest parteneriat reprezintă “Misiunea declarată a TUI este aceea de a aşeza un zâmbet pe finalizarea unei tranzacţii care chipul fiecărui client, iar aceasta se poate îndeplini numai dacă extinde operatiunile Grupului Eurolines şi marcheaza începutul noi toţi punem clientul în centrul activităţilor şi preocupărilor noastre. Noţiuni ca “siguranţă” şi “calitate” vor primi o nouă colaborării pentru piaţa din dimensiune cu TUI în România. Prin TUI Travel Center turistului i România şi Moldova. se va comunica explicit că Eurolines însumează un portofoliu de Reţeaua de distribuţie Eurolines – servicii de primă mână, adăugând acum activităţii cunoscute de cele 52 de agenţii care constituie transport cu autocarul şi pe aceea de distribuţie a produselor TUI” baza acestui parteneriat – rămâne în continuare fidelă concepa declarat Dragoş Anastasiu, Preşedintele Grupului Eurolines. tului de “Travel Hypermarket”. O parte însemnată din agenţiile reţelei Eurolines a primit deja noua identitate vizuală TUI TravelCenter, iar procesul de rebranding continuă. O cotă importantă din totalitatea ofertelor turistice din agenţii este reprezentată de produsele „World of TUI”. Grupul TUI reprezintă cea mai mare companie de turism din lume, operează în 180 de ţări, are în jur de 30 de milioane de clienţi anual şi peste 71.000 angajaţi la nivel mondial.

Semnarea acestui parteneriat ne permite să vă răsplătim fidelitatea, aducându-vă un brand turistic a cărui misiune este aceea de a aşeza un zâmbet pe chipul fiecărui client şi de a transforma vacanţa într-o experienţă specială. Acest lucru este posibil datorită pachetelor de produse garantate TUI, calitatea serviciilor germane fiind recunoscută. Adăugaţi la acesta şi varietatea destinaţiilor, complexitatea ofertei şi preţurile competitive raportate la calitate şi veţi avea o imagine corectă a beneficiilor „World of TUI”.

Brandurile de sub cupola TUI oferă gama completă de servicii asociate ideii de vacanţă şi călătorie. Cele 3 sectoare TUI Travel, TUI Hotels and Resorts şi TUI Cruises formează “World of TUI”.

Travel Hypermarket Parteneri turism

FIBULA

Parteneri linii aeriene


RECOMANDARILE NOASTRE

Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile TUI TravelCenter și Eurolines. La cerere oferim rent a car.

10%

reducere

GRECIA - INSULA CORFU

GRECIA - INSULA KOS

Grecotel Eva Palace 5*

Puravida Resort Blue Lagoon Village 5*

CONFORT DIVIN: hotelul se recomanda familiilor, cuplurilor si persoanelor care calatoresc singure, resort de inalta calitate cu piscine si peisaje minunate, bucatarie greceasca rafinata cu produse locale, ospitalitate cordiala

ACTIUNE SI WELLNESS: hotelul se recomanda familiilor, cuplurilor si persoanelor care calatoresc singure, gama larga de servicii wellness si SPA, sali de sport cu traineri, bucatarie de inalta calitate cu accent pe sanatate si echilibru, amenajari moderne

7 nopti cazare in camera dubla, demipensiune, bilet avion, transfer, taxe aeroport. Plecare din Bucuresti.

de la

673

7 nopti cazare in camera dubla, all inclusive, bilet avion, transfer, taxe aeroport. Plecare din Bucuresti.

de la

712 €

Reducere valabila pana la data de 30.04.2012. Perioada: iunie- septembrie 2012

Perioada: iunie- septembrie 2012

15%

reducere

SPANIA - FUERTEVENTURA

PORTUGALIA MADEIRA

Sensimar Calypso Resort & Spa 4*+

Hotel RIU Palace Madeira 4*+

INTIMITATE: hotelul este recomandat cuplurilor, este situat pe plaja si dispune de numeroase activitati sportive si de divertisment, facilitati wellness

STARE DE BINE: hotelul se recomanda familiilor, cuplurilor si persoanelor care calatoresc singure, reflecta arhitectura locala, peste 50% dintre turisti sunt clienti fideli, ospitalitate cordiala

7 nopti cazare in camera dubla, demipensiune, bilet avion, transfer, taxe aeroport. Plecare din Dusseldorf.

de la

721

7 nopti cazare in camera dubla, mic dejun, bilet avion, transfer, taxe aeroport. Plecare din Frankfurt.

de la

727

Perioada: iunie- septembrie 2012

Reducere valabila pana la data de 31.03.2012. Perioada: iunie- septembrie 2012

TURCIA - BELEK

PORTUGALIA - TAVIRA

Club Magic Life Waterworld Imperial 4*

Robinson Club Quinta Da Ria 4*

MOMENTE MAGICE: hotelul se recomanda familiilor, cuplurilor si persoanelor care calatoresc singure, multitudine de servicii All Inclusive bugetul este in siguranta, atmosfera de club informala, activitati diversificate de sport si divertisment pentru fiecare categorie de turisti

SENTIMENTE: hotelul se recomanda familiilor, cuplurilor dar si persoanelor care calatoresc singure, atmosfera comunicativa, calitate impresionanta de servicii si confort, programe diverse de divertisment

7 nopti cazare in camera dubla, all inclusive, bilet avion, transfer, taxe aeroport. Plecare din Bucuresti.

de la

Perioada: iunie- septembrie 2012

772

7 nopti cazare in camera dubla, pensiune completa, bilet avion, transfer, taxe aeroport. Plecare din Munchen.

de la

1036€

Perioada: iunie- septembrie 2012

1


Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines și TUI TravelCenter. Ofertele nu includ taxele. La cerere oferim rent a car.

TURCIA - LARA 10%

15%

reducere

reducere

Hotel Saturn Palace 5*

Hotel Kervansaray 5*

Localizare: la 50 m de plaja, la 15 km de aeroport. Facilitati: restaurant, bar, bar pe plaja, bar la piscina, piscina interioara si exterioara, sauna, baie turceasca, masaj, centru SPA. Camerele dispun de baie cu dus, aer conditionat, TV, minibar, telefon, balcon.

Localizare: la 9 km de aeroport, pe malul marii. Facilitati: restaurante, baruri, 4 piscine, tobogane, plaja privata, debarcader, centru SPA, activitati sportive, miniclub, animatie, sezlonguri si umbrele la plaja. Camerele dispun de vedere la mare, aer conditionat, TV, minibar, seif.

Iunie de la 595 €

Iulie de la 671 €

August de la 755 €

Septembrie de la 615 €

de la 99 €/luna

de la 112 €/luna

de la 126 €/luna

de la 103 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all inclusive, bilet avion,transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Bacau, Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara.

Iunie de la 615 €

Iulie de la 615 €

August de la 760 €

Septembrie de la 648 €

de la 103 €/luna

de la 103 €/luna

de la 127 €/luna

de la 108 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all inclusive, bilet avion,transferuri, Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Bacau, Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara.

10%

12%

reducere

reducere

Hotel Royal Wings 5*

Hotel Delphin Palace Deluxe 5*

Localizare: pe maul marii, la 15 km de aeroport. Facilitati: aqua park, parc de distractii, cinema, SPA, discoteca, bowling, umbrele si sezlonguri la plaja (gratuit). Camerele dispun de aer conditionat, TV, telefon, seif, minibar, balcon.

Localizare: pe maul marii, la 10 km de aeroport. facilitati: piscine, tobogane, SPA, bowling, internet cafe, umbrele si sezlonguri la plaja (gratuit). Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV, telefon, seif, minibar, balcon.

Iunie de la 868 €

Iulie de la 909 €

August de la 950 €

Septembrie de la 834 €

Iunie de la 867 €

Iulie de la 888 €

August de la 942 €

Septembrie de la 867 €

de la 145 €/luna

de la 152 €/luna

de la 158 €/luna

de la 139 €/luna

de la 145 €/luna

de la 148 €/luna

de la 157 €/luna

de la 145 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, ultra all inclusive, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari:Bucuresti, Bacau, Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara.

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, ultra all inclusive, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 31.03.2012. Plecari: Bucuresti, Bacau, Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara.

10%

10%

reducere

reducere

Hotel Rixos Lares 5*

Hotel Royal Holiday Palace 5*

Localizare: pe plaja, la 8km de aeroport si 10 km de centrul statiunii. Facilitati: restaurant, bar, piscina, tobogane, centru SPA, umbrele si sezlonguri la plaja (gratuit). Camerele dispun de baie, TV, minibar, aer conditionat, balcon.

Localizare: pe plaja, la 15km de aeroport si 17 km de centrul statiunii. Facilitati: restaurante, baruri, coafor, miniclub, animatie, piscine, sezlonguri si umbrele la plaja (gratuit), fitness, sauna, baie turceasca, activitati sportive Camerele dispun de aer conditionat, TV, internet wireless, minibar, telefon.

Iunie de la 700 €

Iulie de la 766 €

August de la 843 €

Septembrie de la 700 €

de la 117 €/luna

de la 128 €/luna

de la 141 €/luna

de la 117 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all exclusive all inclusive, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 31.03.2012. Plecari: Bucuresti, Bacau, Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara.

2

Iunie de la 925 €

Iulie de la 936 €

August de la 1013 €

Septembrie de la 856 €

de la 154 €/luna

de la 156 €/luna

de la 169 €/luna

de la 143 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, ultra all inclusive, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Bacau, Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara.


Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines și TUI TravelCenter. Ofertele nu includ taxele. La cerere oferim rent a car.

TURCIA - BELEK 10%

10%

reducere

reducere

Hotel Belek Beach 5*

Hotel Crystal Paraiso Verde 5*

Localizare: pe malul marii, la 40 km de aeroport. Facilitati: centrul wellness, cinema, piscine cu tobogane, sezlonguri si umbrele la plaja (gratuit). Camerele dispun de aer conditionat, TV, minibar, seif, balcon.

Localizare: la 250m de plaja si 40 km de aeroport. Facilitati: restaurante, baruri, piscine exterioare, piscina interioara, fitness, aerobic, baie turceasca, sauna, aquapark, miniclub, sporturi acvatice, acces internet. In camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, telefon, canapea.

Iunie de la 513 €

Iulie de la 583 €

August de la 671 €

Septembrie de la 513 €

de la 86 €/luna

de la 97 €/luna

de la 112 €/luna

de la 86 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all inclusive, bilet avion,transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Bacau, Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara.

Iunie de la 520 €

Iulie de la 577 €

August de la 646 €

Septembrie de la 520 €

de la 87 €/luna

de la 96 €/luna

de la 108 €/luna

de la 87 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, ultra all inclusive, bilet avion, transferuri.Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Bacau, Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara.

10%

10%

reducere

reducere

Hotel Cornelia Deluxe 5*

Hotel Papillon Zeugma 5*

Localizare: pe plaja, la 35 km de aeroport. Facilitati: mai multe restaurante si baruri, piscine, animatie, sauna, baie turceasca cu piscina privata, baie de aburi, centru infrumusetare, cinema, activitati sportive. In camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, balcon.

Localizare: pe plaja, la 35 km de aeroport si 40 km de centrul Antalyei. Facilitati: restaurante, piscina exterioara cu tobogane, piscina pentru copii, piscina interioara incalzita, jacuzzi, centru SPA, sauna, centru fitness, baie turceasca. In camere: aer conditionat, minibar, seif, telefon, balcon.

Iunie de la 753 €

Iulie de la 841 €

August de la 917 €

Septembrie de la 854 €

Iunie de la 786 €

Iulie de la 800 €

August de la 875 €

Septembrie de la 755 €

de la 126 €/luna

de la 140 €/luna

de la 153 €/luna

de la 142 €/luna

de la 131 €/luna

de la 133 €/luna

de la 146 €/luna

de la 126 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all exclusive all inclusive, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Bacau, Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara.

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, high class all inclusive, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Bacau, Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara.

15%

15%

reducere

reducere

Hotel Calista Luxury Resort 5*

Hotel Maxx Royal Golf & Spa 5*

Localizare: pe plaja, inconjurat de o padure de pini. Facilitati: restaurant principal, 6 restaurante a la carte, 9 baruri, 5 terenuri de tenis, piscine interioare si exterioare, Callos SPA, activitati pentru copii. In camere: aer conditionat, minibar, seif, TV, telefon, uscator de par.

Localizare: pe malul marii, la 35 km de aeroport. Facilitati: 9 restaurante, 14 baruri, piscine interioare si exterioare, centru fitness, centru SPA, animatie, activitati sportive, servicii speciale pentru luna de miere. Camerele dispun de aer conditionat, TV LCD, halat, papuci.

Iunie de la 922 €

Iulie de la 1044 €

August de la 1120 €

Septembrie de la 1001 €

de la 154 €/luna

de la 174 €/luna

de la 187 €/luna

de la 167 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all inclusive, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 15.05.2012. Plecari: Bucuresti, Bacau, Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara.

Iunie de la 1149 €

Iulie de la 1401 €

August de la 1387 €

Septembrie de la 1060 €

de la 192 €/luna

de la 234 €/luna

de la 231 €/luna

de la 177 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, maxx inclusive, bilet avion, transferuri.Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Bacau, Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara.

3


Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines. Ofertele nu includ taxele.La cerere oferim rent a car.

TURCIA - KEMER 15%

20%

reducere

reducere

Hotel Fantasia Deluxe 5*

Hotel Fame Residence 5*

Localizare: pe plaja, la 65 km de aeroportul Antalya. Facilitati: restaurante, bar, bar pe plaja, piscina interioara si exterioara, tobogane, sauna, baie turceasca, sala fitness, masaj, centru SPA, animatie, miniclub, scoala de scufundari, activitati sportive, 2 terenuri de tenis.

Localizare: pe malul marii, la 40 km de centrul Antalyei. Facilitati: restaurant, bar, snack bar, piscina, bar la piscina, magazine, coafor, acces internet (contra cost), spalatorie. Camerele dispun de aer conditionat, TV, minibar, seif, telefon, uscator de par.

Iunie de la 501 €

Iulie de la 579 €

August de la 692 €

Septembrie de la 520 €

de la 84 €/luna

de la 97 €/luna

de la 115 €/luna

de la 87 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, ultra all inclusive, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Bacau, Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara.

Iunie de la 516 €

Iulie de la 572 €

August de la 656 €

Septembrie de la 516 €

de la 86 €/luna

de la 95 €/luna

de la 109 €/luna

de la 86 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all inclusive, bilet avion,transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Bacau, Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara.

10%

15%

reducere

reducere

Hotel Sensimar Turkiz Kemer Marina 5*

Hotel Akka Antedon 5*

Localizare: in centrul statiunii Kemer, in apropiere de port. Facilitati: restaurante, baruri, plaja privata, centru SPA, activitati sportive, coafor. Camerele dispun de aer conditionat, TV, minibar, seif, telefon, uscator de par, balcon.

Localizare: pe malul marii in statiunea Beldibi, la 13 km de orasul Kemer. Facilitati: restaurante, baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, 3 tobogane, centru SPA, cinema, birou de schimb valutar, room service. Camerele dispun de aer conditionat, TV, seif, uscator de par, balcon.

Iunie de la 587 €

Iulie de la 631 €

August de la 676 €

Septembrie de la 587 €

Iunie de la 590 €

Iulie de la 656 €

August de la 727 €

Septembrie de la 590 €

de la 98 €/luna

de la 105 €/luna

de la 113 €/luna

de la 98 €/luna

de la 98 €/luna

de la 109 €/luna

de la 121 €/luna

de la 98 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, ultra all inclusive, bilet avion, transferuri.Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 31.03.2012. Plecari: Bucuresti, Bacau, Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara.

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, ultra all inclusive, bilet avion, transferuri.Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012.Plecari: Bucuresti, Bacau, Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara.

15%

reducere

Hotel Magic Life Kemer Imperial 4*

Hotel Rixos Sungate 5*

Localizare: pe malul marii, in statiunea Kemer. Facilitati: 3 restaurante, 6 baruri, cafenea, piscina, sala fitness, activitati sportive (polo pe apa, tenis, sporturi nautice). Camerele dispun de aer conditionat, TV, telefon, minibar, seif, uscator de par, balcon/terasa.

Localizare: pe plaja, la 25 km de centrul Antalyei si 50 km de aeroport. Facilitati: 3 restaurante principale, 9 restaurante a la carte, centru SPA, cinema, mini zoo, 16 piscine exterioare, 3 piscine interioare, 10 tobogane, aqua park, plaja privata. In camere: minibar, TV, aer conditionat.

Iunie de la 691 €

Iulie de la 810 €

August de la 845 €

Septembrie de la 748 €

de la 115 €/luna

de la 135 €/luna

de la 141 €/luna

de la 125 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all inclusive, bilet avion, transferuri. Plecari: Bucuresti, Bacau, Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara.

4

Iunie de la 792 €

Iulie de la 858 €

August de la 983 €

Septembrie de la 858 €

de la 132 €/luna

de la 143 €/luna

de la 164 €/luna

de la 143 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all exclusive inclusive, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Bacau, Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara.


Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines și TUI TravelCenter. Ofertele nu includ taxele. La cerere oferim rent a car.

TURCIA - ALANYA, SIDE 15%

15%

reducere

reducere

ALANYA

ALANYA

Hotel Royal Vikingen Resort 5*

Hotel Aydinbey Gold Dreams 5*

Localizare: in zona Konakli, pe malul marii, la 12 km de centrul Alanyei. Facilitati: restaurante, baruri, centru SPA, servicii medicale, coafor, magazine, piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, tobogane, jacuzzi. In camere: aer conditionat, minibar, seif, TV, balcon.

Localizare: pe malul marii, la 20 km de centrul Alanyei. Facilitati: restaurante, baruri, internet cafe, salon infrumusetare, baby sitter, plaja proprie, umbrele si sezlonguri la plaja (gratuit), baie turceasca, sauna, animatie. In camere: aer conditionat, TV, minibar, telefon, seif, balcon.

Iunie de la 423 €

Iulie de la 495 €

August de la 566 €

Septembrie de la 423 €

de la 71 €/luna

de la 83 €/luna

de la 94 €/luna

de la 71 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all inclusive, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 31.03.2012. Plecari: Bucuresti, Bacau, Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara.

Iunie de la 492 €

Iulie de la 566 €

August de la 599 €

Septembrie de la 492 €

de la 82 €/luna

de la 94 €/luna

de la 100 €/luna

de la 82 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, ultra all inclusive, bilet avion, transferuri.Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Bacau, Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara.

10%

20%

reducere

reducere

SIDE

SIDE

Hotel Crystal Admiral Resort Suites & Spa 5*

Hotel Silence Beach Resort 5*

Localizare: la 50 m de plaja proprie, 80 km de aeroport. Facilitati: restaurant, piscine cu tobogane, centru SPA, internet wireless, umbrele si sezlonguri la plaja (gratuit). Camerele dispun de aer conditionat, TV, minibar, seif, balcon.

Localizare: pe malul marii in Manavgat, la 75 km de aeroport. Facilitati: restaurante, plaja privata, piscina interioara si exterioara,aquapark, tobogane, umbrele si sezlonguri la plaja(gratuit), centru SPA, activitati sportive. In camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, balcon.

Iunie de la 600 €

Iulie de la 688 €

August de la 739 €

Septembrie de la 591 €

Iunie de la 601 €

Iulie de la 794 €

August de la 727 €

Septembrie de la 624 €

de la 100 €/luna

de la 115 €/luna

de la 123 €/luna

de la 99 €/luna

de la 100 €/luna

de la 132 €/luna

de la 121 €/luna

de la 104 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, ultimate all inclusive, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Bacau, Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara.

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, ultra all inclusive, bilet avion, transferuri, Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Bacau, Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara.

10%

10%

reducere

reducere

SIDE

SIDE

Hotel Sensimar Side Resort & Spa 5*

Hotel Royal Dragon 5*

Localizare: pe plaja si la 7 km de centrul statiunii Side. Facilitati: restaurante, baruri, acces internet, piscine, centru SPA, activitati sportive. Camerele dispun de baie cu dus, aer conditionat, minibar, TV, aparat pentru ceai/cafea, uscator de par.

Localizare: pe plaja, la 5 km de Side. Hotelul este amenajat in stil chinezesc. Facilitati: piscine interioare si exterioare, tobogane, miniclub, parc de distractii, centru SPA, pista de bowling, terenuri de tenis. Camerele dispun de vedere la mare, aer conditionat, TV, minibar, seif.

Iunie de la 716 €

Iulie de la 747 €

August de la 778 €

Septembrie de la 716 €

de la 119 €/luna

de la 125 €/luna

de la 130 €/luna

de la 119 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all inclusive, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate pana la data de 31.03.2012. Plecari: Bucuresti, Bacau, Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara.

Iunie de la 846 €

Iulie de la 884 €

August de la 928 €

Septembrie de la 764 €

de la 141 €/luna

de la 147 €/luna

de la 155 €/luna

de la 127 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all exclusive inclusive, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Bacau, Cluj, Iasi, Sibiu, Timisoara.

5


TURCIA - KUSADASI, BODRUM

Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines și TUI TravelCenter. Ofertele nu includ taxele. La cerere oferim rent a car.

27%

până la

reducere

22%

reducere

KUSADASI

KUSADASI

Hotel Atlantique Holiday Club 3*+

Hotel Vera Santa Maria 4*

Localizare: pe malul marii. Facilitati: 3 restaurante, piscina, bar la piscina, internet cafe, magazin, seif, parcare, terenuri de tenis, baschet si minifotbal, centru nautic. Camerele dispun de balcon, baie cu dus, TV, aer conditionat, telefon, uscator de par.

Localizare: la 100 m de plaja si la 75 km de aeroport. Facilitati: restaurant principal, cabinet medical, piscina cu sectiune pentru copii, bar la piscina, sauna, sala fitness, miniclub. Camerele dispun de baie cu dus/cada, TV, balcon, aer conditionat centralizat, minibar, telefon.

Iunie de la 303 €

Iulie de la 354 €

August de la 354 €

Septembrie de la 318 €

de la 51 €/luna

de la 59 €/luna

de la 59 €/luna

de la 53 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all inclusive, transport autocar. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 10.04.2012. Plecari: Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Sibiu, Rm Valcea, Brasov.

Iunie de la 389 €

Iulie de la 436 €

August de la 420 €

Septembrie de la 391 €

de la 65 €/luna

de la 73 €/luna

de la 70 €/luna

de la 65 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla cu vedere la parc, all inclusive, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii de 22% (valabila pentru rezervari pana la 10.04.2012) si 10%(valabila pentru rezervari pana la 30.04.2012) . Plecare din Bucuresti.

13%

10%

reducere

KUSADASI

reducere

KUSADASI

Hotel Sealight 5*

Hotel Fantasia De Luxe 5*

Localizare: pe plaja, la 5 km de centrul orasului Kusadasi. Facilitati: 6 restaurante, 6 baruri, centru SPA, coafor, magazine, servicii medicale, spalatorie, bowling. Camerele dispun de baie cu cada, minibar, TV LCD, aer conditionat, minibar, balcon.

Localizare: pe paja, la 3 km de centrul orasului Kusadasi. Facilitati: piscina exterioare si interioara, piscina pentru copii, baie turceasca, sauna, centru infrumusetare, room service, miniclub, parcare, plaja privata. Camerele dispun de aer conditionat, minibar, seif, TV, telefon.

Iunie de la 498 €

Iulie de la 656 €

August de la 651 €

Septembrie de la 498 €

Iunie de la 528 €

Iulie de la 595 €

August de la 595 €

Septembrie de la 484 €

de la 83 €/luna

de la 109 €/luna

de la 109 €/luna

de la 83 €/luna

de la 88 €/luna

de la 99 €/luna

de la 99 €/luna

de la 81 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla cu vedere la parc, all inclusive, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Cluj, Timisoara.

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla cu vedere la parc, all inclusive, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Cluj, Timisoara.

10%

15%

reducere

reducere

BODRUM

BODRUM

Hotel Grand Newport 4*

Hotel Vera Club TMT 5*

Localizare: la 600 m de plaja si la 3 km de centrul statiunii Gumbet. Facilitati: 2 restaurante, snack bar, pool bar, lobby bar, piscina interioara si exterioara, sauna, hamam, centru fitness, loc de joaca pentru copii. Camerele dispun de aer conditionat (gratuit), minibar, TV, telefon.

Localizare: in Mugla, la 1 km de centrul orasului Bodrum. Facilitati: restaurant principal, restaurante a la carte, baruri, piscina, piscina pentru copii, umbrelute si sezlonguri(gratuit), sauna, baie turceasca, animatie. In camere: aer conditionat, minibar, TV, balcon/terasa, seif.

Iunie de la 433 €

Iulie de la 458 €

August de la 458 €

Septembrie de la 395 €

de la 72 €/luna

de la 76 €/luna

de la 76 €/luna

de la 66 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all inclusive, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Cluj, Timisoara.

6

Iunie de la 451 €

Iulie de la 610 €

August de la 582 €

Septembrie de la 451 €

de la 75 €/luna

de la 102 €/luna

de la 97 €/luna

de la 75 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all inclusive, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Cluj, Timisoara.


TURCIA - KUSADASI, BODRUM

Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines și TUI TravelCenter. Ofertele nu includ taxele. La cerere oferim rent a car.

10%

10%

reducere

reducere

KUSADASI

KUSADASI

Hotel Ephesia 4*

Hotel Adakule 4*

Localizare: pe malul marii, la 7 km de centrul statiunii Kusadasi. Facilitati: 2 restaurante, miniclub, animatie, plaja privata cu sezlonguri si umbrele, coafor, curatatorie, spalatorie, acces internet (contra cost). In camere: baie cu cada, aer conditionat, seif, minibar, TV, telefon, balcon.

Localizare: pe malul marii, la 3 km de centrul statiunii Kusadasi. Facilitati: 2 restaurante, 4 baruri, snack bar, 2 piscine, salon infrumusetare, coafor, magazine, spalatorie, parcare, sauna, baie turceasca, masaj, sporturi acvatice. In camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, telefon.

Iunie de la 32 €

Iulie de la 47 €

August de la 47 €

Septembrie de la 40 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, ultra all inclusive. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012.

Iunie de la 34 €

Iulie de la 46 €

Septembrie de la 24 €

August de la 46 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, all inclusive. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 31.03.2012.

15%

reducere

KUSADASI

KUSADASI

Hotel Ephesus Princess 5*

Hotel Aqua Fantasy 5*

Localizare: pe plaja. Facilitati: 6 restaurante, 2 snack baruri, baie turceasca, sauna, sala fitness, coafor, teren de joaca pentru copii, miniclub. Camerele dispun de aer conditionat centralizat, TV, seif, minibar, telefon, uscator de par, balcon.

Localizare: pe malul marii, la 10 km de centrul statiunii Kusadasi. Facilitati: 2 restaurante, 11 baruri, miniclub, minidisco, 15 piscine exterioare cu sectiune pentru copii, tobogan, piscina interioara, centru SPA, coafor. In camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, telefon, balcon.

Iunie de la 47 €

Iulie de la 56 €

August de la 56 €

Septembrie de la 47 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, ultra all inclusive.

Iunie de la 51 €

Iulie de la 75 €

August de la 75 €

Septembrie de la 42 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, all inclusive. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 31.03.2012.

10%

reducere

BODRUM

BODRUM

Hotel Salmakis Beach Resort 4*

Hotel Isis 5*

Localizare: in zona mai linistita a statiunii, pe plaja, la 1km de centrul orasului. Facilitati: restaurant, centru SPA, coafor, magazin, miniclub, loc de joaca pentru copii, acces internet wireless, curatatorie. In camere: aer conditionat, TV, baie cu dus, telefon, minibar, seif, balcon/terasa.

Localizare: pe plaja, in statiunea Gumbet. Facilitati: mai multe restaurante si baruri, miniclub, loc de joaca pentru copii, baie turceasca, masaj, sauna, coafor, spalatorie. Camerele dispun de aer conditionat, TV, minibar, seif, balcon; camere pentru nefumatori.

Iunie de la 49 €

Iulie de la 58 €

August de la 62 €

Septembrie de la 49 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, all inclusive. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012.

Iunie de la 50 €

Iulie de la 82 €

August de la 88 €

Septembrie de la 50 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, all inclusive.

7


TURCIA - BODRUM, MARMARIS

Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines și TUI TravelCenter. Ofertele nu includ taxele. La cerere oferim rent a car.

15%

10%

reducere

reducere

BODRUM

BODRUM

Hotel La Blanche 5*

Hotel Aegean Dream 5*

Localizare: pe plaja, in statiunea Turgutreis, la 18km de Bodrum. Facilitati: restaurant, baie turceasca, sauna, fitness, aerobic, piscine, saltele, prosoape de plaja, tobogane, miniclub, animatie, internet cafe. In camere: aer conditionat, TV, seif, telefon, baie cu dus/cada.

Localizare: la 1 km de Turgutreis si la 20 km de centrul orasului Bodrum. Facilitati: restaurante, lobby bar, snack bar, piscina, bar la piscina, vitamin bar, salon infrumusetare, acces internet, parcare, masaj. In camere: aer conditionat, TV, seif,telefon, balcon/terasa.Exista camere pentru nefumatori

Iunie de la 584 €

Iulie de la 726 €

August de la 663 €

Septembrie de la 584 €

de la 97 €/luna

de la 121 €/luna

de la 111 €/luna

de la 97 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, ultra all inclusive, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Cluj, Timisoara.

Iunie de la 587 €

Iulie de la 705 €

August de la 655 €

Septembrie de la 587 €

de la 98 €/luna

de la 118 €/luna

de la 109 €/luna

de la 98 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all inclusive, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Cluj, Timisoara.

10%

14%

reducere

reducere

MARMARIS

MARMARIS

Hotel Maris Beach 3*

Hotel Green Nature Resort & Spa 5*

Localizare: pe plaja si la 1.5 km distanta de centrul statiunii Marmaris. Facilitati: restaurante, piscina, bar la piscina, animatie, room service, spalatorie. Sezlongurile, umbrelele si saltelele de plaja sunt gratuite. Camerele dispun de aer conditionat, minibar, TV, seif (cu plata), balcon.

Localizare: la 500 m de plaja, la 2 km de centrul statiunii Marmaris. Facilitati: 2 piscine exterioare si 1 interioara, 2 piscine pentru copii, sauna, baie turceasca, centru SPA, 4 tobogane, internet wireless. In camere: baie cu dus/cada, aer conditionat centralizat, minibar, TV, seif, telefon, balcon.

Iunie de la 327 €

Iulie de la 379 €

August de la 373 €

Septembrie de la 327 €

Iunie de la 468 €

Iulie de la 592 €

August de la 540 €

Septembrie de la 468 €

de la 55 €/luna

de la 63 €/luna

de la 62 €/luna

de la 55 €/luna

de la 78 €/luna

de la 99 €/luna

de la 90 €/luna

de la 78 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all inclusive, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Cluj, Timisoara.

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all inclusive, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Cluj, Timisoara.

15%

10%

reducere

reducere

MARMARIS

MARMARIS

Hotel Elegance 5*

Hotel Aqua 5*

Localizare: pe plaja, la 1.5km de centrul statiunii Marmaris. Facilitati: 7 restaurante, 6 baruri, animatie, salon infrumusetare, 2 piscine, 1 piscina pentru copii, miniclub, acces internet. Camerele dispun de: aer conditionat centralizat, baie cu cada, seif, minibar, TV, balcon.

Localizare: pe plaja, la 200m de centrul statiunii Icmeler. Facilitati: 3 restaurante, 2 baruri, snack bar, aer conditionat, animatie, coafor, masaj, spalatorie. Camerele dispun de: aer conditionat centralizat, minibar, TV, in ternet wireless (gratuit), seif (gratuit).

Iunie de la 570 €

Iulie de la 760 €

August de la 612 €

Septembrie de la 552 €

de la 95 €/luna

de la 127 €/luna

de la 102 €/luna

de la 92 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all inclusive, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 15.04.2012. Plecari: Bucuresti, Cluj, Timisoara.

8

Iunie de la 637 €

Iulie de la 714 €

August de la 695 €

Septembrie de la 637 €

de la 106 €/luna

de la 119 €/luna

de la 116 €/luna

de la 106 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all inclusive, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Cluj, Timisoara.


TURCIA - BODRUM, MARMARIS

Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines și TUI TravelCenter. Ofertele nu includ taxele. La cerere oferim rent a car.

20%

reducere

BODRUM

BODRUM

Hotel WOW Bodrum Resort 5*

Hotel Kempinski Barbaros Bay 5*

Localizare: pe plaja, in statiunea Gumbet. Facilitati: mai multe restaurante si baruri, piscina, internet wireless in lobby, salon infrumusetare, spalatorie, curatatorie, servicii speciale pentru luna de miere. In camere: aer conditionat, minibar, seif, telefon, balcon/terasa.

Localizare: pe malul marii, in golful Barbaros. Facilitati: restaurant, terasa, salon infrumusetare, bar, lounge, miniclub. Camerele dispun de: aer conditionat, TV LCD, minibar, seif, acces internet wireless (gratuit), telefon.

Iunie de la 70 €

Iulie de la 84 €

August de la 84 €

Septembrie de la 70 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, all inclusive.

Iunie de la 82 €

Iulie de la 118 €

August de la 118 €

Septembrie de la 82 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, mic dejun. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 31.03.2012.

15%

reducere

MARMARIS

MARMARIS

Hotel Tropikal 4*

Hotel Maritim Grand Azur 5*

Localizare: langa plaja, la 4,5km de centrul statiunii Icmeler. Facilitati: restaurante, baruri, piscina exterioara, piscina pentru copii, sala fitness, masaj, sauna, animatie, acces internet (contra cost). Camerele dispun de aer conditionat centralizat, TV, seif, minibar, balcon.

Localizare: pe plaja, la 2 km de centrul statiunii Marmaris. Facilitati: restaurante, baruri, aer conditionat, animatie, room service, coafor, magazin, internet cafe. Camerele dispun de aer conditionat, baie cu cada/dus, minibar, TV, seif, balcon, acces internet (cu plata).

Iunie de la 42 €

Iulie de la 51 €

August de la 51 €

Septembrie de la 35 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, all inclusive.

Iunie de la 53 €

Iulie de la 64€

August de la 73 €

Septembrie de la 53 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, demipensiune. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012.

10%

reducere

MARMARIS

MARMARIS

Hotel Marti Resort 5*

Hotel Grand Pasa 5*

Localizare: la 500 m de Icmeler. Facilitati: restaurante, baruri, animatie, 2 piscine, piscina pentru copii, coafor, room service, baby sitter. Camerele dispun de: aer conditionat centralizat, baie cu dus si cada, minibar, seif, TV, telefon, balcon.

Localizare: la 350m fata de plaja si la 3,5km de centrul statiunii Marmaris. Facilitati: restaurante, baruri, animatie, piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, baie turceasca, sauna, animatie, room service, miniclub. In camere: aer conditionat, acces internet (gratuit), minibar, TV, seif.

Iunie de la 63 €

Iulie de la 63 €

August de la 71 €

Septembrie de la 52 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, demipensiune. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 31.03.2012.

Iunie de la 68 €

Iulie de la 80 €

August de la 80 €

Septembrie de la 58 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, all inclusive.

9


Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines și TUI TravelCenter. Ofertele nu includ taxele. La cerere oferim rent a car.

GRECIA CONTINENTALA 25%

20%

reducere

reducere

PARALIA

PARALIA

Hotel Alexander 3*

Hotel Konstantin 3*

Localizare: in centrul statiunii Paralia, la 180 m de plaja. Facilitati: terasa, receptie, salon. Camerele dispun de TV, frigider, chicineta, aer conditionat (contra cost).

Localizare: in statiunea Paralia, pe plaja. Facilitati: restaurant, bar, cafenea, acces internet, parcare, sezlonguri si umbrelute la plaja (gratuit). Camerele dispun de aer conditionat (gratuit), TV, frigider, telefon, uscator de par.

Iunie de la 152 €

Iulie de la 197 €

August de la 182 €

Septembrie de la 152 €

de la 25 €/luna

de la 33 €/luna

de la 30 €/luna

de la 25 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all inclusive, transport autocar. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 10.05.2012. Plecari: Bucuresti, Arad, Timisoara, Brasov, Iasi, Constanta, Sibiu, Braila.

Iunie de la 228 €

Iulie de la 332 €

August de la 332 €

Septembrie de la 212 €

de la 38 €/luna

de la 55 €/luna

de la 55 €/luna

de la 35 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, demipensiune, transport autocar. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 31.03.2012. Plecari:Bucuresti,Iasi,Bacau, Focsani, Buzau,Cluj,Mures,Brasov, Alba Iulia,Deva

25%

30%

reducere

reducere

OLYMPIC BEACH

HALKIDIKI

Hotel Danai & Spa 4*

Hotel Pilalidis 3*

Localizare: in statiunea Olympic Beach, la cateva minute de mers de plaja. Facilitati: restaurant, bar, piscina, umbrele si sezlonguri, internet corner,SPA, sala gimnastica, baby sitter (la cerere). Camerele dispun de aer conditionat, TV, telefon, minibar, seif, uscator de par, balcon.

Localizare: la 200 m de Pefkohori si 150 m de plaja. Facilitati: bar, piscina, bar la piscina, sezlonguri si umbrelute, TV in lobby, seif, centru rent a car. Camerele dispun de aer conditionat, TV satelit, baie cu dus, balcon/terasa, frigider, patuturi pentru copii (la cerere).

Iunie de la 302 €

Iulie de la 354 €

August de la 347 €

Septembrie de la 294 €

Iunie de la 194 €

Iulie de la 264 €

August de la 236 €

Septembrie de la 194 €

de la 50 €/luna

de la 59 €/luna

de la 58 €/luna

de la 49 €/luna

de la 32 €/luna

de la 44 €/luna

de la 39 €/luna

de la 32 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, demipensiune, transport autocar. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 25.04.2012. Plecari:Bucuresti, Timisoara, Craiova, Dr.T. Severin, Arad, Pitesti, Sibiu, Cluj.

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, transport autocar. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 15.05.2012. Plecari: Bucuresti, Rm. Valcea, Piatra Neamt, Braila, Bacau, Constanta, Suceava,Mures

20%

15%

reducere

reducere

HALKIDIKI

HALKIDIKI

Hotel Paradise 3*

Hotel Lagomandra 4*

Localizare: in centrul cosmopolit al Kassandrei, la 100 m de plaja si la 1 km de centrul statiunii Kriopigi. Facilitati: restaurant, piscina, pool bar. Camerele dispun de vedere la mare sau la piscina, baie cu dus, aer conditionat, frigider, telefon.

Localizare: in Halkidiki, pe bratul Sithonia, la 130 m e plaja. Facilitati: restaurant, taverna, baruri, piscina cu sectiune pentru copii, loc de joaca pentru copii, teren de tenis, volei pe plaja, acces internet, parcare. In camere: aer conditionat (gratuit), frigider, TV, acces internet, telefon,balcon

Iunie de la 270 €

Iulie de la 310 €

August de la 270 €

Septembrie de la 238 €

de la 45 €/luna

de la 52 €/luna

de la 45 €/luna

de la 40 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, demipensiune, transport autocar. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate pana la 25.04.2012 Plecari: Bucuresti, Rm. Valcea, Piatra Neamt, Braila, Bacau, Constanta, Suceava, Mures, Iasi. 10

Iunie de la 334 €

Iulie de la 492 €

August de la 511 €

Septembrie de la 334 €

de la 56 €/luna

de la 82 €/luna

de la 85 €/luna

de la 56 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, demipensiune, transport autocar. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate pana la 30.04.2012 Plecari: Bucuresti, Iasi, Bacau, Focsani, Buzau, Cluj, Mures, Brasov, Alba Iulia, Deva, Timisoara.


Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines și TUI TravelCenter. Ofertele nu includ taxele. La cerere oferim rent a car.

GRECIA CONTINENTALA 15%

10%

reducere

xghgf

reducere

PARALIA

PARALIA

Hotel Mediterranean Resort 3*

Hotel Mediterranean Princess 4*

Localizare: la cateva minute de centrul statiunii si la 80 m de plaja. Facilitati: restaurant, cafenea, piscina interioara si exterioara, snack bar, jacuzzi,sauna, sala fitness, sezlong si umbrela la plaja(gratuit),sala conferinta, sporturi nautice. In camere: aer conditionat (gratuit), minibar, telefon, TV.

Iunie de la 20 €

Iulie de la 30 €

August de la 30 €

Septembrie de la 17 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, demipensiune. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Sejur minim 3 nopti.

Localizare: peste drum de plaja cu nisip. Facilitati: restaurant cu terasa, bar, lobby cu zona relaxare, zona TV, acces internet, lift, parcare. In camere: aer conditionat, terasa, minibar, seif, telefon, TV satelit, uscator de par.

Iunie de la 26 €

Iulie de la 37 €

August de la 40 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, demipensiune. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Serii de 3 nopti.

15%

15%

reducere

NEI PORI

Septembrie de la 22 €

reducere

HALKIDIKI

Hotel Evilion Sea & Sun 4*

Hotel Alkion 3*

Localizare: la 50m de plaja, in apropierea Muntelui Olimp si Castelului Platamona. Facilitati: restaurant, cafenea, piscina, snack bar, terasa, sezlonguri si umbrele (gratuit). In camera: aer conditionat, seif, minibar, TV satelit, telefon, uscator de par.

Localizare: la 600 m de plaja. Facilitati: restaurant, piscina, terasa, snack bar la piscina, colt TV. In camere: baie cu dus, aer conditionat, seif (contra cost), TV satelit, telefon, frigider, balcon/terasa.

Iunie de la 26 €

Iulie de la 32 €

August de la 29 €

Septembrie de la 23 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, demipensiune. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 31.03.2012. Oferta speciala 6=7(platesti 6 nopti si stai 7) in perioada 04.06.-11.06.2012.

Iunie de la 19 €

Iulie de la 27 €

August de la 26 €

Septembrie de la 19 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, demipensiune. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012.

15%

15%

reducere

reducere

HALKIDIKI

HALKIDIKI

Hotel Gerakina Beach 3*+

Hotel Alia Palace 4*+

Localizare: pe plaja.Facilitati: restaurant, taverna pe plaja, snack bar, bar la piscina, bar, mini market, piscina cu apa sarata, piscina interioara, piscina si loc de joaca pentru copii, sala fitness, mini club, coafor, parcare. In camere: aer conditionat, frigider, TV, balcon/terasa, uscator de par.

Localizare: la nord de Pefkohori, la 800m de plaja, intr-un cadru linistit. Facilitati: restaurant cu terasa, restaurant la piscina si a la carte, bar, crama, acces internet, minimarket, parcare (contra cost). Camerele dispun de: aer conditionat, balcon, minifrigider, seif, TV, telefon, radio, uscator de par.

Iunie de la 26 €

Iulie de la 33 €

August de la 33 €

Septembrie de la 19 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, demipensiune. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 31.03.2012.

Iunie de la 29 €

Iulie de la 39 €

August de la 41 €

Septembrie de la 25 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, demipensiune. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012.

11


Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines și TUI TravelCenter. Ofertele nu includ taxele. La cerere oferim rent a car.

GRECIA - THASSOS, CORFU 30%

34%

reducere

THASSOS

reducere

THASSOS

Vila Teo 3*

Hotel Aeolis Thassos Palace 4*

Localizare: in Limenas, la 10 minute de plaja. Facilitati vila: cate o bucatarie comuna pe fiecare etaj. Camerele dispun de baie, TV, frigider, aer conditionat (contra cost).

Localizare: la 100m de plaja, in statiunea Astris. Facilitati: restaurant, bar, acces internet wireless in zonele publice, parcare, piscina cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrelute(gratuit),bar. In camere: aer conditionat, balcon, seif, frigider, TV, telefon, acces internet.

Iunie de la 173 €

Iulie de la 201 €

August de la 201€

Septembrie de la 159 €

de la 29 €/luna

de la 34 €/luna

de la 34 €/luna

de la 27 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, mic dejun, transport autocar. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 27.03.2012. Plecari: Bucuresti, Arad, Timisoara, Brasov, Cluj, Iasi, Constanta, Sibiu, Braila.

Iunie de la 358 €

Iulie de la 444 €

August de la 464 €

Septembrie de la 358 €

de la 60 €/luna

de la 74 €/luna

de la 77 €/luna

de la 60 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all inclusive, transport autocar. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 15.05.2012. Plecari: Bucuresti, Arad, Timisoara, Brasov, Cluj, Iasi, Constanta, Sibiu, Braila.

25%

40%

reducere

reducere

CORFU

CORFU

Vila Niki 3*

Hotel Jason 3*

Localizare: la 50 m de plaja, in statiunea Agios Gordis. Facilitati: vila detine gradina si terasa. Camerele dispun de chicineta dotata cu plita electrica si vesela necesara, aer conditionat (contra cost).

Localizare: in statiunea Ipsos, la 400m de plaja si de centrul statiunii. Facilitati: piscina exterioara, bar la piscina, piscina pentru copii, birou de schimb valutar, snack bar, terasa, parcare. Camerele dispun de minifrigider, TV, balcon, aer conditionat (contra cost), seif (contra cost).

Iunie de la 168 €

Iulie de la 210 €

August de la 216 €

Septembrie de la 174 €

Iunie de la 279 €

Iulie de la 379 €

August de la 379 €

Septembrie de la 299 €

de la 28 €/luna

de la 35 €/luna

de la 36 €/luna

de la 29 €/luna

de la 47 €/luna

de la 63 €/luna

de la 63 €/luna

de la 50 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, transport autocar. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 25.04.2012. Plecari:Bucuresti, Brasov, Arad, Craiova, Pitesti, Ploiesti, Rm. Valcea, Timisoara.

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, mic dejun, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 25.03.2012. Plecari: Bucuresti, Iasi.

10%

20%

reducere

reducere

CORFU

CORFU

Hotel Aquis Sandy Beach 4*

Hotel Aquis Pelekas Beach 5*

Localizare: pe plaja St. Georgios. Facilitati: restaurant, 2 piscine exterioare, piscina si loc de joaca pentru copii, internet wireless, animatie, 2 terenuri de tenis, sezlonguri si umbrele la piscina (gratuit). In camera:aer conditionat, TV, minifrigider,terasa/balcon

Localizare: pe plaja, in statiunea Pelekas, la 14 km de aeroport. Facilitati: 2 restaurante, piscina, piscina copii, loc de joaca copii, amfiteatru. Camerele dispun de aer conditionat, TV, DVD player, minifrigider, internet wi-fi, telefon, seif, balcon.

Iunie de la 456 €

Iulie de la 568 €

August de la 568 €

Septembrie de la 440 €

de la 76 €/luna

de la 95 €/luna

de la 95 €/luna

de la 73 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all inclusive, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 01.04.2012. Plecari: Bucuresti, Iasi.

12

Iunie de la 600 €

Iulie de la 739 €

August de la 739 €

Septembrie de la 600 €

de la 100 €/luna

de la123 €/luna

de la 123 €/luna

de la 100 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all inclusive, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Iasi.


Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines și TUI TravelCenter. Ofertele nu includ taxele. La cerere oferim rent a car.

GRECIA - THASSOS, CORFU 10%

10%

reducere

reducere

Wolters Reisen

THASSOS

THASSOS

Hotel Makryammos Village 4*

Studios Nostos - studiouri

Localizare: pe plaja, in statiunea Makryammos. Facilitati: terasa, restaurant, piscina, bar la piscina, internet wireless in hol, living. Camerele sunt situate in bungalowuri si dispun de baie cu dus, aer conditionat, TV, telefon, seif, frigider, uscator de par.

Localizare: la 100m de plaja si la 300m de centrul statiunii Limenaria. Facilitati studiouri: aer conditionat, TV, balcon, living/dormitor, chicineta, 2 plite electrice, frigider, toaster, ceainic, baie cu dus.

Iunie de la 41 €

Iulie de la 56 €

August de la 52 €

Septembrie de la 24 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, demipensiune, sezlonguri si umbrele la piscina. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012.

Iunie de la 296 €

Iulie de la 440 €

August de la 566 €

Septembrie de la 296 €

Oferta include: cazare pe noapte per studio (capacitate maxima 8 persoane). Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 31.03.2012. Sejur minim 7 nopti.

15%

15%

reducere

reducere

CORFU

CORFU

Hotel Gemini 3*

Hotel Messonghi Beach 3*

Localizare: la 50 m de plaja de nisip si pietris, in Messonghi. Facilitati: restaurant, piscina cu sectiune pentru copii, terasa, snack bar la piscina, seif la receptie, acces internet (contra cost). Camerele dispun de baie cu dus, telefon, TV, aer conditionat (contra cost), balcon/terasa.

Localizare: pe plaja de pietris, la 800 m de centrul statiunii Messonghi. Facilitati: 2 restaurante, baruri, internet cafe, discoteca, coafor, magazin, magazin bijuterii, 4 piscine (1 cu apa de mare), terasa cu sezlonguri si umbrele, snackbar, bar la piscina si pe plaja. In camere: baie cu dus, balcon.

Iunie de la 23 €

Iulie de la 33 €

August de la 36 €

Septembrie de la 23 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, demipensiune. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012.

Iunie de la 28 €

Iulie de la 33 €

August de la 34 €

Septembrie de la 28 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, all inclusive. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012.

10%

reducere

Wolters Reisen

CORFU

CORFU

Hotel Aquis Agios Gordis Beach 4*

Appartments Apostolis

Localizare: la 100 m de plaja (accesul pe plaja se face pe scari). Facilitati: bar cu terasa, magazin, internet wireless, restaurant principal cu terasa, 2 restaurante a la carte, terasa pe acoperis, piscina, snack bar la piscina. In camere: baie cu dus, aer conditionat, TV LCD, balcon, minibar.

Localizare: la marginea statiunii Nissaki. Facilitati apartamente: chicineta, aragaz, frigider, TV, balcon/terasa, gradina, gratar, sezlonguri si umbrele la soare, parcare.

Iunie de la 77 €

Iulie de la 92 €

August de la 92 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, all inclusive Sejur minim 4 nopti.

Septembrie de la 77 €

Iunie de la 215 €

Iulie de la 305 €

August de la 215 €

Septembrie de la 161 €

Oferta include: cazare pe noapte per apartamnet (capacitate maxima 3 persoane). Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 31.03.2012.

13


Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines și TUI TravelCenter. Ofertele nu includ taxele. La cerere oferim rent a car.

GRECIA - INSULA CRETA 24%

18%

reducere

reducere

Hotel Mari Kristin 3*

Hotel Panorama Village 4*

Localizare: la 10 m de mare si 400 m de centrul statiunii Hersonissos. Facilitati: piscina, sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina; cu plata la plaja), restaurant, bar, sporturi nautice, schimb valutar. Camerele dispun de baie cu dus, balcon, TV, aer conditionat (contra cost), frigider (contra cost).

Localizare: la 500 m de plaja, oferind o frumoasa priveliste a golfului Agia Pelagia. Facilitati: restaurant, piscina, sezlonguri si umbrele, bar la piscina, snack bar, loc de joaca pentru copii, biliard, tenis de masa. Camerele dispun de TV, frigider, seif, aer conditionat (gratuit), balcon/terasa.

Iunie de la 303 €

Iulie de la 394 €

August de la 364 €

Septembrie de la 334 €

de la 51 €/luna

de la 66 €/luna

de la 61 €/luna

de la 56 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, demipensiune, bilet avion,transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 15.05.2012. Plecari: Bucuresti, Cluj, Timisoara.

Iunie de la 373 €

Iulie de la 431 €

August de la 431 €

Septembrie de la 373 €

de la 62 €/luna

de la 72 €/luna

de la 72 €/luna

de la 62 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all inclusive, bilet avion,transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 15.04.2012. Plecari: Bucuresti, Cluj, Timisoara.

16%

13%

reducere

reducere

Hotel Astir Beach 4*

Hotel Albatros 4*

Localizare: pe plaja, in statiunea Gouves. Facilitati: restaurant, bar, piscina cu sectiune pentru copii, bar la piscina, loc de joaca pentru copii, animatie. Camerele dispun de baie cu cada/dus, aer conditionat, minifrigider, TV, seif, acces internet, balcon/terasa.

Localizare: in statiunea Hersonissos, la numai 30 m de plaja. Facilitati: 2 restaurante, 2 piscine, bar la piscina, piscina si loc de joaca pentru copii, salon infrumusetare, servicii medicale. In camere: TV, aer condituionat (gratuit), seif, acces internet (contra cost), balcon/terasa.

Iunie de la 373 €

Iulie de la 478 €

August de la 460 €

Septembrie de la 408 €

Iunie de la 394 €

Iulie de la 453 €

August de la 478 €

Septembrie de la 394 €

de la 62 €/luna

de la 80 €/luna

de la 77 €/luna

de la 68 €/luna

de la 66 €/luna

de la 76 €/luna

de la 80 €/luna

de la 66 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, demipensiune, bilet avion,transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 15.05.2012. Plecari: Bucuresti, Cluj, Timisoara.

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, demipensiune, bilet avion,transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Cluj, Timisoara.

27%

27%

reducere

reducere

Hotel Blue Marine 5*

Hotel Aquis Bella Beach 5*

Localizare: pe plaja din Amoudara. Facilitati: 3 restaurante, bar, piscina interioara si exterioara, bar la piscina, piscina si loc de joaca pentru copii, centru de talasoterapie, masaj, sauna. In camere: aer conditionat, TV, frigider, minibar, acces internet, telefon.

Localizare: pe plaja, in statiunea Anissaras, la 25 km de aeroport. Facilitati: 2 restaurante, 3 baruri, piscina interioara si exterioara, sezlonguri si umbrele la piscina si la plaja, prosoape de plaja, SPA, animatie, miniclub, In camere: aer conditionat, minifrigider, internet wireless, balcon/terasa.

Iunie de la 477 €

Iulie de la 576 €

August de la 576 €

Septembrie de la 477 €

de la 80 €/luna

de la 96 €/luna

de la 96 €/luna

de la 80 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all inclusive, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 15.05.2012. Plecari: Bucuresti, Cluj, Timisoara.

14

Iunie de la 499 €

Iulie de la 598 €

August de la 598 €

Septembrie de la 499€

de la 83 €/luna

de la 100 €/luna

de la 100 €/luna

de la 83 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla cu vedere la gradina, all inclusive, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 15.05.2012. Plecari: Bucuresti, Cluj, Timisoara.


Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines și TUI TravelCenter. Ofertele nu includ taxele. La cerere oferim rent a car.

GRECIA - INSULA RODOS 22%

17%

reducere

reducere

Hotel Evi 3*

Hotel Lindos Village 4*

Localizare: in Faliraki, la 850 m de plaja. Facilitati: restaurant, piscina, sezlonguri si umbrele (gratuit), bar la piscina, snack bar, loc de joaca si piscina pentru copii, seif, acces internet in lobby (contra cost). In camere: aer conditionat, minibar/frigider, balcon/terasa.

Localizare: la 300 m de plaja, in statiunea Lindos, pe o colina. Facilitati: restaurant, taverna, bar, lobby bar, masaj, sala gimnastica, 2 piscine, piscina pentru copii, bar la piscina, gradina, parcare, activitati sportive. In camere: aer conditionat, seif, TV, uscator de par, balcon/terasa.

Iunie de la 342 €

Iulie de la 405 €

August de la 413 €

Septembrie de la 342 €

de la 57 €/luna

de la 68 €/luna

de la 69 €/luna

de la 57 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all inclusive, bilet avion,transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 15.05.2012. Plecare din Bucuresti.

Iunie de la 477 €

Iulie de la 520 €

August de la 520 €

Septembrie de la 477 €

de la 80 €/luna

de la 87 €/luna

de la 87 €/luna

de la 80 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all inclusive, bilet avion,transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 25.04.2012. Plecare din Bucuresti.

17%

reducere

Hotel Ibiscus 4*

Hotel Lindos Royal 4*

Localizare: la 50m de plaja cu nisip si pietricele, la 800m de centrul orasului Rodos. Facilitati: restaurant, bar, piscina, sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina; cu plata la plaja), acces internet (contra cost). Camerele dispun de baie cu cada/dus, aer conditionat, balcon, frigider, TV, seif (contra cost).

Localizare: la 10 m de plaja, 5 km de orasul Lindos, 53 km de aeroport. Facilitati: restaurant, bar, lobby, gradina, acces internet (contra cost), 3 piscine, piscina pentru copii, bar la piscina. Camerele dispun de baie cu cada/dus, TV, aer conditionat, frigider, uscator de par, balcon/terasa.

Iunie de la 500 €

Iulie de la 616 €

August de la 616 €

Septembrie de la 616 €

Iunie de la 516 €

Iulie de la 548 €

August de la 556 €

Septembrie de la 556 €

de la 83 €/luna

de la 103 €/luna

de la 103 €/luna

de la 103 €/luna

de la 86 €/luna

de la 91 €/luna

de la 93 €/luna

de la 93 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, demipensiune, bilet avion,transferuri. Plecare din Bucuresti.

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all inclusive, bilet avion,transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 25.04.2012. Plecare din Bucuresti.

29%

reducere

Hotel Kresten Royal 5*

Hotel Ixian Grand 5*

Localizare: la cativa metri de izvoarele minerale din Kallithea si la 120 m de plaja. Facilitati: restaurante, piscine exterioare cu apa dulce si apa de mare, piscina pentru copii, zona wellness, centru fitness. Camerele dispun de aer conditionat, halate, papuci, TV, balcon/terasa, minifrigider, acces internet.

Localizare: pe plaja cu pietricele din Ixia, la 6 km de orasul Rodos. Facilitati: 3 restaurante, 2 baruri, 2 piscine (una cu apa de mare), piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, internet wireless, curatatorie. In camere: balcon, aer conditionat, halate, papuci, TV, acces internet.

Iunie de la 582 €

Iulie de la 657 €

August de la 699 €

Septembrie de la 582 €

de la 97 €/luna

de la 110 €/luna

de la 117 €/luna

de la 97 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all inclusive, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 05.05.2012. Plecare din Bucuresti.

Iunie de la 626 €

Iulie de la 626 €

August de la 671 €

Septembrie de la 551 €

de la 104 €/luna

de la 104 €/luna

de la 112 €/luna

de la 92 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, demipensiune, bilet avion, transferuri. Plecare din Bucuresti.

15


GRECIA - ZAKYNTHOS, SANTORINI

Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines și TUI TravelCenter. Ofertele nu includ taxele. La cerere oferim rent a car.

18%

20%

reducere

reducere

ZAKYNTHOS

ZAKYNTHOS

Hotel Danny 3*

Hotel Golden Sun Resort 3*

Localizare: la 500 m de plaja si la 300m de centrul statiuni Alykanas. Facilitati: restaurant, snack bar, cocktail bar, gradina, piscina, loc de joaca pentru copii. Camerele dispun de vedere la gradina sau la piscina, frigider, telefon, aer conditionat (contra cost), seif (contra cost).

Localizare: la 150m de plaja si 400 m de centrul statiunii Kalamaki. Facilitati: restaurant, piscina, jacuzzi, sala sport, sauna, sporturi de apa, loc de joaca pentru copii. Camerele dispun de aer conditionat, TV, telefon.

Iunie de la 232 €

Iulie de la 288 €

August de la 288 €

Septembrie de la 250 €

de la 39 €/luna

de la 48 €/luna

de la 48 €/luna

de la 42 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, mic dejun, bilet avion,transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 05.05.2012. Plecare din Bucuresti.

Iunie de la 427 €

Iulie de la 483 €

August de la 483 €

Septembrie de la 427 €

de la 71 €/luna

de la 81 €/luna

de la 81 €/luna

de la 71 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all inclusive, bilet avion,transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 20.04.2012. Plecare din Bucuresti.

30%

14%

reducere

reducere

ZAKYNTHOS

SANTORINI

Hotel Zante Park 5*

Hotel Zephyros 3*

Localizare: la 200 m de plaja, intr-o zona mai linistita a statiunii Laganas. Facilitati: restaurant, snack bar, cocktail bar, piscina, bar la piscina, sala firness, sauna, masaj, sporturi nautice, spalatorie. camerele dispun de balcon/terasa, TV, minibar, aer conditionat, seif, telefon.

Localizare: la 250 m de plaja, in centrul statiunii Kamari si la 8 km de Fira, capitala Insulei Santorini. Facilitati: restaurant, bar, lobby bar, piscina, bar la piscina, acces internet, birou de schimb valutar. Camerele dispun de aer conditionat, TV, frigider.

Iunie de la 530 €

Iulie de la 602 €

August de la 602 €

Septembrie de la 530 €

Iunie de la 356 €

Iulie de la 391 €

August de la 391 €

Septembrie de la 356 €

de la 88 €/luna

de la 100 €/luna

de la 100 €/luna

de la 88 €/luna

de la 59 €/luna

de la 65 €/luna

de la 65 €/luna

de la 59 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, all inclusive, bilet avion,transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 25.04.2012. Plecare din Bucuresti.

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, mic dejun, bilet avion,transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 25.04.2012. Plecare din Bucuresti.

10%

10%

reducere

reducere

SANTORINI

SANTORINI

Hotel Roussos Beach 3*+

Hotel Afroditi Beach 4*

Localizare: pe plaja, in centrul statiunii Kamari. Facilitati: restaurant, salon pentru mic dejun, snack bar, piscina, bar la piscina, sezlonguri si umbrelute la piscina, spalatorie. Camerele dispun de aer conditionat, TV, telefon, radio, seif, frigider.

Localizare: pe plaja, in centrul statiunii Kamari. Facilitati: restaurante, centru SPA, piscina, piscina incalzita, snack bar, sezlonguri si umbrelute la piscina. baby sitter, rent a car. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, frigider, TV, seif, halate, papuci, balcon/terasa.

Iunie de la 475 €

Iulie de la 475 €

August de la 475 €

Septembrie de la 393 €

de la 79 €/luna

de la 79 €/luna

de la 79 €/luna

de la 66 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, mic dejun, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecare din Bucuresti.

16

Iunie de la 588 €

Iulie de la 588 €

August de la 588 €

Septembrie de la 494 €

de la 98 €/luna

de la 98 €/luna

de la 98 €/luna

de la 82 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, mic dejun, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecare din Bucuresti.


Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines și TUI TravelCenter. Ofertele nu includ taxele. La cerere oferim rent a car.

BULGARIA 10%

10%

reducere

reducere

ALBENA

ALBENA

Hotel Oasis 3*

Hotel Laguna Beach 4*

Localizare: in partea centrala a statiunii, la 200 m de plaja. Facilitati: restaurant, cafe bar, bar cu separeuri, piscina, teren de joaca pentru copii, seif (contra cost). Camerele dispun de aer conditionat, balcon, TV, telefon.

Localizare: in zona centrala a statiunii, pe plaja. Facilitati: restaurant, aer conditionat, bar cu separeuri, snack bar, sala conferinte, sala internet, birou schimb valutar, jacuzzi, piscina interioara si exterioara, piscina si loc de joaca pentru copii, parcare.

Iunie de la 26 €

Iulie de la 39 €

August de la 39 €

Septembrie de la 26 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, all inclusive. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Sejur minim 5 nopti in perioada 22.06.-02.09.2012

Iunie de la 28 €

Iulie de la 44 €

August de la 44 €

Septembrie de la 28 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, all inclusive. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Serii de 7 nopti cu intrare duminica in perioada 17.06.-02.09.2012

10%

10%

reducere

reducere

SUNNY BEACH

ALBENA

Hotel Kaliakra Superior 4*

Hotel Nessebar Beach 3*

Localizare: in partea de nord a statiunii, pe plaja. Facilitati: restaurant cu aer conditionat, bar, 2 piscine cu tobogane, bar la piscina, teren de joaca pentru copii, birou schimb valutar, parcare. Gratuit: sezlong si umbreluta la plaja. Camerele dispun de balcon, acces internet.

Localizare: la 30 m de plaja si la 800 m fata de centrul statiunii. Facilitati: restaurant, restaurant pescaresc si a la carte, pizzerie, piscina, 2 baruri de zi, snack bar, firness, masaj, seif, teren de joaca pentru copii. Camerele dispun de balcon, aer conditionat, telefon, TV, radio.

Iunie de la 35 €

Iulie de la 68 €

August de la 68 €

Septembrie de la 35 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, ultra all inclusive. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 31.03.2012. Serii fixe de 7 nopti cu intrare duminica. Taxa de statiune este inclusa.

Iunie de la 25 €

Iulie de la 32 €

August de la 32 €

Septembrie de la 25 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, all inclusive. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012.

20%

10%

reducere

reducere

SUNNY BEACH

SUNNY BEACH

Hotel Hrizantema 4*/ Trakia Plaza 4*

Hotel Riu Helios 4*

Localizare: ambele hoteluri sunt la aproximativ 120 m distanta de plaja. Facilitati: restaurant, piscina exterioara, bar de zi, bar la piscina, magazin, teren de joaca pentru copii, parcare (contra cost). Camerele dispun de baie cu dus, minibar, aer conditionat, TV, balcon.

Localizare: in centrul statiunii Sunny Beach, in apropiere de plaja. Facilitati: restaurante, complex de piscine cu sectiune pentru copii, fitness, masaj, sauna, jacuzzi, acces internet, birou de schimb valutar, seif, coafor. Camerele dispun de aer conditionat, TV, minibar, telefon, radio.

Iunie de la 31 €

Iulie de la 41 €

August de la 41 €

Septembrie de la 31 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, all inclusive. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 15.05.2012.

Iunie de la 35 €

Iulie de la 44 €

August de la 53 €

Septembrie de la 36 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, all inclusive. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012.

17


Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines și TUI TravelCenter. Ofertele nu includ taxele. La cerere oferim rent a car.

BULGARIA 15%

20%

reducere

reducere

NISIPURILE DE AUR

NISIPURILE DE AUR

Hotel Mimosa 4*

Hotel RIU Dolce Vita 4*

Localizare: la 200 m de plaja si la 100 m de centrul statiunii. Facilitati: restaurant, terasa, Bavarian Pub, lobby bar, seif la receptie, piscine interioare si exterioare cu sectiuni pentru copii, centru SPA, animatie. Camerele dispun de balcon, aer conditionat, minibar, TV, telefon.

Localizare: la 150 m de plaja. Facilitati: gradina de 5000 mp, restaurant, lobby bar si lounge bar cu terasa, piscina interioara si exterioara, bar la piscina, sezlonguri si umbrele la piscina, centru SPA. Camerele dispun de balcon/terasa, aer conditionat.

Iunie de la 31 €

Iulie de la 41 €

August de la 41 €

Septembrie de la 31 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, all inclusive. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 15.05.2012.

Iunie de 38 la €

Iulie de la 48 €

August de la 59 €

Septembrie de la 38 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, all inclusive. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012.

10%

10%

reducere

reducere

DUNI

DUNI

Hotel Marina Beach 4*

Hotel Marina Royal Palace 5*

Localizare: pe plaja. Facilitati: 3 restaurante principale si 2 a la carte, baruri, piscina, loc de joaca pentru copii, animatie, 10 terenuri de tenis, sala firness, aerobic. Camerele dispun de balcon/terasa, aer conditionat, mini frigider, seif (contra cost).

Localizare: la 30 m de plaja si la 800 m fata de centrul statiunii. Facilitati: restaurant, restaurant pescaresc si a la carte, pizzerie, piscina, 2 baruri de zi, snack bar, firness, masaj, seif, teren de joaca entru copii. Camerele dispun de balcon, aer conditionat, telefon, TV, radio.

Iunie de la 44 €

Iulie de la 55 €

August de la 55 €

Septembrie de la 44 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla cu vedere la parc, all inclusive. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 31.03.2012. Sejur minim 7 nopti 13.06-15.09.2012 si minim 5 nopti in restul perioadelor.

Iunie de la 46 €

Iulie de la 58 €

August de la 58 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla cu vedere la parc, all inclusive. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 31.03.2012. Sejur minim 7 nopti 13.06-15.09.2012 si minim 5 nopti in restul perioadelor.

15%

20%

reducere

reducere

ELENITE/SVETI VLAS

Septembrie de la 46 €

ELENITE

Hotel Zornitza Sands 4*

Hotel Royal Park 4*

Localizare: aproape de malul marii, in apropierea statiunii Elenite. Facilitati: restaurant, bar, centru SPA, centru medical, coafor, parcare, piscina interioara si exterioara, 2 restaurante, cocktail bar, sala internet, schimb valutar. Camerele dispun de aer conditionat, internet, minibar, TV.

Localizare: la numai 20 m de plaja. Facilitati: restaurant, piscina, sezlonguri si umbrele la piscina si la plaja, acces la Aquapark Atlantida (inclus in tarif). Camerele dispun de baie cu cada, aer conditionat, seif, minibar, TV, telefon.

Iunie de la 21 €

Iulie de la 27 €

August de la 27 €

Septembrie de la 21 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, demipensiune. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012.

18

Iunie de la 33 €

Iulie de la 55 €

August de la 42 €

Septembrie de la 33 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla cu vedere la parc, all inclusive. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012.


Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines și TUI TravelCenter. Ofertele nu includ taxele. La cerere oferim rent a car.

BULGARIA 20%

15%

reducere

BALCHIK

reducere

TSAREVO

Hotel Mistral 4*

Hotel Beachclub Serenity Bay 4*

Localizare: situat in prima linie de hoteluri de langa plaja. Facilitati: restaurant cu terasa, piscina pentru adulti si piscina pentru copii, parcare (contra cost), seif la receptie, spalatorie, room service non stop. Camerele dispun de aer conditionat, acces internet, minibar, telefon, TV.

Localizare: situat pe plaja, in statiunea Tsarevo. Facilitati: restaurant, piscina, bar la piscina, umbreluta si sezlong la piscina, teren sport, fitness, sauna, acces internet, seif, parcare (contra cost), discoteca, biliard. Camerele dispun de baie cu dus, balcon, TV, chicineta.

Iunie de la 26 €

Iulie de la 28 €

August de la 26 €

Septembrie de la 21 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, mic dejun. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012.

Iunie de 27 la €

Iulie de la 38 €

August de la 53 €

Septembrie de la 27 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, all inclusive. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012.

10%

10%

reducere

reducere

OBZOR

NESSEBAR

Hotel Sol Luna Bay 4*

Hotel Sol Nessebar Palace 5*

Localizare: pe plaja, foarte aproape de Obzor. Facilitati: restaurant, lobby bar, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, bar la piscina, club pentru copii, firness, masaj, jacuzzi, sezlonguri si umbrelute la plaja (gratuit). In camere: aer conditionat, balcon, TV, minibar.

Localizare: la 100 m de plaja. Facilitati: restaurante, baruri, piscina interioara si exterioara cu tobogane, mini club, internet, centru SPA, coafor, sala conferinte, farmacie, teren tenis si basket. Camerele dispun de balcon, aer conditionat, TV, telefon, seif.

Iunie de la 34 €

Iulie de la 48 €

August de la 48 €

Septembrie de la 34 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla cu vedere la parc, all inclusive. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012.

Iunie de la 42 €

Iulie de la 57 €

August de la 57 €

Septembrie de la 42 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla cu vedere la parc, all inclusive. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012.

20%

reducere

SF. CONSTANTIN SI ELENA

POMORIE

Hotel Via Pontik 5*

Hotel Azalia 4*

Localizare: pe plaja, in statiunea Pomorie. Facilitati: restaurant, sali conferinta, Garden Bar, Pool Bar, centru SPA, crama cu degustare de vinuri, piscina interioara si exterioara, parcare. (gratuit). In camere: baie cu cada/dus, telefon, TV, balcon, aer conditionat.

Localizare: pe plaja. Facilitati: restaurant principal, restaurant a la carte, lobby bar, club de noapte, piscina interioara si exterioara, centru SPA, loc de joaca pentru copii, teren tenis, parcare. In camere: aer conditionat, balcon, TV, minibar.

Iunie de la 42 €

Iulie de la 42 €

August de la 42 €

Septembrie de la 29 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, all inclusive. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012.

Iunie de la 53 €

Iulie de la 64 €

August de la 76 €

Septembrie de la 53 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, ultra all inclusive.

19


SPANIA - COSTA BRAVA

Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines și TUI TravelCenter. Ofertele nu includ taxele. La cerere oferim rent a car.

8%

reducere

Hotel Caprici Verd 4*

Hotel Les Palmeres 4*

Localizare: la 100 m de plaja, in zona linistita a statiunii Santa Susana. Facilitati: restaurant, baruri, piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, jacuzzi, tenis de masa, sauna, fitness, animatie. Camerele dispun de balcon, aer conditionat, TV, seif, frigider, telefon.

Localizare: la 100 m de plaja, in statiunea Callela. Facilitati: restaurant, bar la receptie, piscina interioara si exterioara, jacuzzi, terasa pe acoperis, sauna, masaj, sala gimnastica. Camerele dispun de balcon, TV, minibar, aer conditionat, uscator de par.

Iunie de la 425 €

Iulie de la 528 €

August de la 541 €

Septembrie de la 348 €

de la 71 €/luna

de la 88 €/luna

de la 90 €/luna

de la 58 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, mic dejun, bilet avion, transferuri. Plecari: Bucuresti, Cluj, Timisoara.

Iunie de la 432 €

Iulie de la 483 €

August de la 618 €

Septembrie de la 432 €

de la 72 €/luna

de la 81 €/luna

de la 103 €/luna

de la 72 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, mic dejun, bilet avion,transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012.Plecari: Bucuresti, Cluj, Timisoara.

25%

reducere

Hotel Reymar Playa 3*

Hotel Top Calella Palace 4*

Localizare: in statiunea Malgrat del Mar, aproape de plaja. Facilitati: restaurant, cafe bar, gradina, terasa, piscina, birou de schimb valutar, acces internet, solar, parcare. Camerele dispun de aer conditionat, TV, telefon.

Localizare: la 300 m de plaja in statiunea Callela. Facilitati: restaurante, cafenea, bar, meniuri pentru copii, acces internet, piscina climatizata, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele, piscina pentru copii, sauna, animatie. Im camere: aer conditionat, TV, balcon/terasa

Iunie de la 485 €

Iulie de la 547 €

August de la 634 €

Septembrie de la 391 €

Iunie de la 502 €

Iulie de la 583 €

August de la 635 €

Septembrie de la 551 €

de la 81 €/luna

de la 91 €/luna

de la 106 €/luna

de la 65 €/luna

de la 84 €/luna

de la 97 €/luna

de la 106 €/luna

de la 92 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, demipensiune, bilet avion,transferuri. Plecari: Bucuresti, Cluj, Timisoara.

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, demipensiune, bilet avion,transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 31.03.2012. Plecari: Bucuresti, Cluj, Timisoara.

10%

reducere

Hotel Top Amaika 4*

Hotel Top Pineda Palace 4*

Localizare: la 100 m de plaja, in statiunea Callela. Facilitati: restaurant, snack bar, sala fitness, internet wireless, miniclub, animatie, piscina, jacuzzi, sauna, parcare, schimb valutar, camera de bagaje. Camerele dispun de aer conditionat, balcon, seif, TV.

Localizare: la 20 m de plaja, in centrul statiunii Pineda de Mar. Facilitati: restaurant, bar, piscina pe acoperis, piscina pentru copii, sauna, jacuzzi, sala gimnastica, biliard, miniclub, animatie. Camerele dispun de aer conditionat, telefon, balcon, TV, seif, minibar.

Iunie de la 512 €

Iulie de la 543 €

August de la 684 €

Septembrie de la 464 €

de la 85 €/luna

de la 91 €/luna

de la 114 €/luna

de la 77 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, pensiune completa, bilet avion, transferuri. Plecari: Bucuresti, Cluj, Timisoara.

20

Iunie de la 550 €

Iulie de la 629 €

August de la 678 €

Septembrie de la 542 €

de la 92 €/luna

de la 105 €/luna

de la 113 €/luna

de la 90 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, demipensiune, bilet avion,transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 31.05.2012. Plecari: Bucuresti, Cluj, Timisoara.


Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines și TUI TravelCenter. Ofertele nu includ taxele. La cerere oferim rent a car.

SPANIA - MALLORCA 10%

14%

reducere

reducere

Hotel Palma Mazas 2*

Hotel Caballero 3*

Localizare: la 300 m de plaja, intr-o zona linistita a statiunii Arenal. Facilitati: restaurant, bar, piscina cu sectiune pentru copii. Camerele dispun de baie, uscator de par, telefon, balcon.

Localizare: la 150 m de plaja, in statiunea Playa de Palma. Facilitati: restaurant, bar, piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, tenis, biliard, parcare. Camerele dispun de balcon, telefon, TV, seif, aer conditionat.

Iunie de la 402 €

Iulie de la 402 €

August de la 489 €

Septembrie de la 402 €

de la 67 €/luna

de la 67 €/luna

de la 82 €/luna

de la 67 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, mic dejun, bilet avion,transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Cluj.

Iunie de la 477 €

Iulie de la 513 €

August de la 597 €

Septembrie de la 513 €

de la 80 €/luna

de la 86 €/luna

de la 100 €/luna

de la 86 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, demipensiune, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Cluj.

22%

7%

reducere

reducere

Hotel Iberostar Playa de Palma 4*

Hotel LTI Fashion - Nautic 4*

Localizare: la 100 m de plaja, in statiunea Playa de Palma. Facilitati: restaurant, salon cu bar, terasa, gradina, piscina, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele, snack bar la piscina, centru infrumusetare, internet wireless, animatie. In camere: aer conditionat, TV, minibar, telefon.

Localizare: in C'an Pastilla, in primul land de hoteluri, vizavi de plaja si de clubul nautic. Facilitati: restaurant cu specific, terasa, bar, room service, spalatorie, internet wireless, piscina, bar la piscina, SPA, sporturi nautice. In camere: baie cu dus/cada, aer conditionat, minibar, seif (contra cost).

Iunie de la 540 €

Iulie de la 724 €

August de la 706 €

Septembrie de la 699 €

Iunie de la 587 €

Iulie de la 599 €

August de la 629 €

Septembrie de la 599 €

de la 90 €/luna

de la 121 €/luna

de la 118 €/luna

de la 117 €/luna

de la 98 €/luna

de la 100 €/luna

de la 105 €/luna

de la 100 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, demipensiune, bilet avion,transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Cluj.

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, demipensiune, bilet avion,transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 28.04.2012. Plecare din Bucuresti.

15%

10%

reducere

reducere

Hotel El Cid 4*

Be Live Grand Palace de Muro 4*

Localizare: pe malul marii, in statiunea C'an Pastilla. Facilitati: restaurant, bar, fitness, sauna, jacuzzi, baie turceasca, solarium, 3 piscine, gradini, acces internet, coafor, teren tenis, parcare. Camerele dispun de vedere la mare, aer conditionat, TV, minibar, seif, uscator de par.

Localizare: pe plaja cu nisip din Playa de Muro, la 60 km de aeroport. Facilitati: restaurante, baruri, piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, piscina cu valuri, sauna, baie cu aburi, masaj, SPA. Camerele dispun de terasa, aer conditionat, minibar, seif, TV.

Iunie de la 647 €

Iulie de la 647 €

August de la 748 €

Septembrie de la 724 €

de la 108 €/luna

de la 108 €/luna

de la 125 €/luna

de la 121 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, demipensiune, bilet avion,transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Cluj.

Iunie de la 870 €

Iulie de la 964 €

August de la 1027 €

Septembrie de la 750 €

de la 145 €/luna

de la 161 €/luna

de la 171 €/luna

de la 125 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, mic dejun, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecari: Bucuresti, Cluj.

21


COSTA DEL SOL, TENERIFE, COSTA BLANCA

Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines și TUI TravelCenter. Ofertele nu includ taxele. La cerere oferim rent a car.

10%

10%

reducere

reducere

COSTA DEL SOL

COSTA DEL SOL

Hotel Melia Sol Don Pedro 4*

Hotel Benalmadena 4*

Localizare: pe malul marii, in zona plajei Bajondillo, 800m de centrul statiunii Facilitati: 2 restaurante, mai multe baruri, 9 piscine, bar la piscina, gradini, sezlonguri si umbrele, centru SPA, animatie, activitati sportive, internet. In camere: aer conditionat, TV, uscator de par, seif (cu plata).

Localizare: pe malul marii, in statiunea Benalmadena. Facilitati: restaurant cu priveliste catre mare, cafenea, snack bar, 2 piscine, jacuzzi, sauna, baie turceasca, loc de joaca pentru copii, internet la receptie. In camere: aer conditionat, seif, minibar, TV, telefon, balcon.

Iunie de la 526 €

Iulie de la 641 €

August de la 625 €

Septembrie de la 625 €

de la 88 €/luna

de la 107 €/luna

de la 104 €/luna

de la 104 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, demipensiune, bilet avion,transferuri, asistenta turistica. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecare din Bucuresti.

Iunie de la 604 €

Iulie de la 695 €

August de la 757 €

Septembrie de la 609 €

de la 101 €/luna

de la 116 €/luna

de la 126 €/luna

de la 102 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, demipensiune, bilet avion,transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecare din Bucuresti.

20%

15%

reducere

reducere

TENERIFE

TENERIFE

Hotel Sol Tenerife 4*

Villa Cortes 5*

Localizare: pe plaja, in statiunea Playa de Las Americas. Facilitati: restaurant, coafor, masaj, piscine, sala fitness, miniclub, scoala de scufundari, acces internet, teren de fotbal si de volei. Camerele dispun de aer conditionat, minibar, seif, TV, uscator de par, terasa.

Localizare: pe prima linie la ocean, la 3 minute de mers pe jos de cea mai frumoasa zona a statiunii Playa de Las Americas. Facilitati: 6 restaurante, 6 piscine, 5 baruri, 6 sali de conferinta, teren volei si fotbal, coafor, centru SPA. In camere: aer conditionat, TV, seif, minibar.

Iunie de la 695 €

Iulie de la 778 €

August de la 778 €

Septembrie de la 728 €

Iunie de la 950 €

Iulie de la 1122 €

August de la 1122 €

Septembrie de la 1022 €

de la 116 €/luna

de la 130 €/luna

de la 130 €/luna

de la 121 €/luna

de la 158 €/luna

de la 187 €/luna

de la 187 €/luna

de la 170 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, mic dejun, bilet avion,transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecare din Bucuresti.

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, mic dejun, bilet avion,transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecare din Bucuresti.

15%

reducere

COSTA BLANCA

COSTA BLANCA

Hotel Palm Beach 4*

Hotel Barcelo Asia Gardens 5*

Localizare: la 750 m de plaja, in statiunea Benidrom. Facilitati: piscina exterioara si interioara, sezlonguri si umbrele la piscina, bar la piscina, fitness, sauna, gradina, loc de joaca pentru copii, restaurant, discoteca. Camerele dispun de aer conditionat, minibar, TV, telefon.

Localizare: la 150 m deasupra nivelului marii, inconjurat de o padure de pini, la 2km de Benidorm. Facilitati: restaurante, 3 baruri, centru SPA, 7 piscine, sala fitness, helioport, loc de joaca pentru copii. Camerele dispun de terasa, acces internet (gratuit), seif, telefon TV LCD.

Iunie de la 425 €

Iulie de la 487 €

August de la 560 €

Septembrie de la 431 €

de la 71 €/luna

de la 81 €/luna

de la 93 €/luna

de la 72 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, demipensiune, bilet avion,transferuri. Plecare din Bucuresti.

22

Iunie de la 979 €

Iulie de la 1074 €

August de la 1342 €

Septembrie de la 979 €

de la 163 €/luna

de la 179 €/luna

de la 224 €/luna

de la 163 €/luna

Oferta include:7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, mic dejun, bilet avion,transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Plecare din Bucuresti.


Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines și TUI TravelCenter. Ofertele nu includ taxele. La cerere oferim rent a car.

CROATIA 10%

reducere

INSULA KRK

OPATIJA

Casa de vacanta Kazimira 3*

Hotel Palace Bellevue 3*

Localizare: la 400m de plaja si 250 m de centrul orasului. Facilitati apartamente: camera de zi dormitior ,TV, aer conditionat, gratar, bucatarie cu zona pentru luat masa, baie cu dus, balcon/terasa. Apartamentele au o suprafata de aproximativ 46 mp.

Localizare: hotelul este situat central, despartit de plaja de o promenada. Facilitati:piscina interioara, restaurant, cafenea cu terasa, bar, magazin, schimb valutar, seif la receptie, parcare (contra cost). Camerele dispun de climatizare, TV, telefon, uscator de par.

Iunie de la 33 €

Iulie de la 51 €

August de la 40 €

Septembrie de la 33 €

Oferta include: cazare pe noapte per apartament (capacitate maxima 4 persoane) Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 31.05.2012. Sejur minim 4 nopti si 7 nopti pentru check in in zilele de sambata/duminica.

Iunie de la 37 €

Iulie de la 43 €

August de la 43 €

Septembrie de la 37 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, mic dejun.

7%

reducere

INSULA PAG

POREC

Casa de vacanta Danijela 3*

Hotel Laguna Mediteran 3*

Localizare: la 200 m de plaja si 800 m de centrul orasului. Facilitati apartamente: 2 dormitoare, TV, aer conditionat, gratar, filtru de cafea, bucatarie cu zona de luat masa, baie cu dus, balcon. Apartamentele au o suprafata de aproximativ 45 mp si dispun de parcare.

Localizare: la 100 m de plaja, inconjurat de paduri de cedru si stejar. Facilitati: restaurant, cocktail bar, cafenea, piscina cu apa de mare, piscina pentru copii, umbrele si sezlonguri la piscina, parcare (contra cost). Camerele dispun de: TV, aer conditionat, seif, uscator de par.

Iunie de la 38 €

Iulie de la 76 €

August de la 48 €

Septembrie de la 38 €

Oferta include: cazare pe noapte per apartament (capacitate maxima 4 persoane) Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 01.04.2012.

Iunie de la 42 €

Iulie de la 63 €

August de la 51 €

Septembrie de la 21 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, mic dejun. Tariful include reducere 2 euro/noapte pentru rezervari efectuate cu cel putin 60 zile inainte de check in.

ROVINJ

UMAG

Hotel Valalta Village 3*

Hotel Melia Coral 5*

Localizare: la 50 m de plaja. Facilitati: restaurant, pizzerie, supermarket, parcare acoperita (cu plata), piscina, piscina pentru copii, tobogane, centru fitness. Apartamentele dispun de TV, minifrigider, terasa.

Localizare: la 100 m de plaja. Facilitati: restaurant, taverna, bar tapas, club pe plaja, snack bar, terasa, piscina, sezlonguri si umbrele de plaja (gratuit), centru SPA, parcare (gratuit). Camerele dispun de TV, telefon, minibar.

Iunie de la 46 €

Iulie de la 50 €

August de la 50 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in apartament, demipensiune.

Septembrie de la 39 €

Iunie de la 55 €

Iulie de la 83 €

August de la 83 €

Septembrie de la 48 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, demipensiune. Reducere 10% pentru seniori (persoane peste 60 ani).

23


Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines și TUI TravelCenter. Ofertele nu includ taxele. La cerere oferim rent a car.

CROATIA, MUNTENEGRU 10%

reducere

SPLIT

DUBROVNIK

Hotel Radisson Blu Resort 4*

Hotel Valamar Lacroma 4*

Localizare: la 100 m de plaja cu pietris si 2,5 km de centrul istoric al orasului Facilitati:restaurante, terasa, piscina interioara,sauna, baie de aburi, internet wireless, parcare (contra cost). In camere: halat, papuci, uscator de par, TV, internet wireless, minibar, aparat pentru ceai/cafea, aer conditionat, balcon.

Localizare: la 300 m de plaja si la 6 km de centrul orasului Dubrovnik. Facilitati: restaurante, baruri, piscina interioara si exterioara, zona SPA, sezlonguri si umbrele la plaja (gratuit). Camerele dispun de TV, aer conditionat, minibar, acces internet (contra cost), seif.

Iunie de la 57 €

Iulie de la 72 €

August de la 74 €

Septembrie de la 51 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, mic dejun. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 31.03.2012. Oferta speciala 7=6 (stai 7 nopti si platesti 6) pe perioada iunie-septembrie.

ZADAR

Iunie de la 61 €

Iulie de la 61 €

August de la 67 €

Septembrie de la 61 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, mic dejun. Tariful include reducere 5% pentru rezervari efectuate cu cel putin 60 zile inainte de check in.

DUBROVNIK

Holiday Village Zaton 3*+

Hotel Vis 3*

Localizare: de-a lungul plajei cu nisip, intr-o padure de pini. Facilitati: restaurante, baruri, supermarket, piscine, teren de joaca si piscine pentru copii, tobogan, miniclub,. Apartamentele (aproximativ 29mp) dispun de living cu chicineta cu zona de luat masa, dormitor, terasa/balcon.

Localizare: pe plaja, cu vedere catre arhipelagul Elafiti. Facilitati: restaurant, bar, spalatorie, internet, plaja proprie, bar pe plaja. Camerele dispun de balcon cu vedere la mare/la parc, aer conditionat, TV satelit, baie cu casa/dus, minibar (in camerele superioare).

Iunie de la 63 €

Iulie de la 119 €

August de la 119 €

Septembrie de la 44 €

Oferta include: cazare pe noapte per apartament (capacitate maxima 4 persoane). Oferta speciala 7=6 (stai 7 nopti si platesti 6) pentru check in datele de 09.06.2012 si 25.08.2012.

Iunie de la 526 €

Iulie de la 618 €

August de la 618 €

Septembrie de la 565 €

de la 88 €/luna

de la 103 €/luna

de la 103 €/luna

de la 94 €/luna

Oferta include: 7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, demi-pensiune, bilet avion, transferuri, asistenta turistica. Plecare din Bucuresti.

10%

10%

reducere

reducere

MUNTENEGRU - BUDVA

MUNTENEGRU - BECICI

Hotel Aleksandar 2*+

Hotel Queen of Montenegro 4*

Localizare: la cativa metri de plaja si la 1,5km de centrul vechi al orasului Budva. Facilitati: 2 restaurante, cafenea, piscina, coafor, parcare. Camerele dispun de aer conditionat,TV, frigider, balcon/terasa.

Localizare: la 200 de plaja, pe un deal cu vedere catre mare. Facilitati: receptie, restaurante, cocktail bar, internet wireless, piscina, sezlongoruri si prosoape la piscina (gratuit), parcare (gratuit). Camerele dispun de aer conditionat, frigider cu minibar, TV, seif, acces internet.

Iunie de la 25 €

Iulie de la 39 €

August de la 32 €

Septembrie de la 15 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, all inclusive. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012.

24

Iunie de la 49 €

Iulie de la 53 €

August de la 53 €

Septembrie de la 38 €

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, demipensiune. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 30.04.2012. Oferta speciaa 7=6 (stai 7 nopti si platesti 6) in perioada 16.06.-25.06.2012.


MALTA,ITALIA,PORTUGALIA,FRANTA

Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines și TUI TravelCenter. Ofertele nu includ taxele. La cerere oferim rent a car.

17%

reducere

MALTA

ITALIA

Hotel Solana 4*, Mellieha

Hotel Isabela 3*, Sicilia

Localizare: pe strada principala a statiunii Mellieha. Facilitati: 2 restaurante, cafenea, piscina interioara, exterioara si cu hidro-masaj, bar la piscina, sala fitness, jacuzzi, acces internet. Camerele dispun de baie, TV, aer conditionat, frigider, seif, balcon.

Localizare: in Taormina, pe strada principala, Corso Umberto. Facilitati: sala mic dejun, camera bagaje, lift. Camerele dispun de baie cu dus, uscator de par, telefon, TV satelit, minibar, seif, aer conditionat.

Iunie de la 388 €

Iulie de la 439 €

August de la 455 €

Septembrie de la 455€

de la 65 €/luna

de la 73 €/luna

de la 76 €/luna

de la 76 €/luna

Oferta include: 7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, mic dejun, bilet avion, transferuri, asistenta turistica. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 20.04.2012. . Plecare din Bucuresti.

Iunie de la 499 €

Iulie de la 499 €

August de la 542 €

Septembrie de la 542 €

de la 83 €/luna

de la 83 €/luna

de la 90 €/luna

de la 90 €/luna

Oferta include: 7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, mic dejun, bilet avion, transferuri. Oferta speciala: 8% reducere pentru plecarile din perioada 26.06.-17.07.2012 (reducerea este inclusa in tarif). Plecare din Bucuresti.

10%

reducere

PORTUGALIA

PORTUGALIA

Hotel Londres 3*, Estoril

Hotel Pestana Cascais 4*, Cascais

Localizare: la 500 m de plaja Tamariz. Facilitati: restaurant, bar, snack bar, acces internet wireless (gratuit, in holul hotelului), piscina, 2 saloane coafura, sala jocuri, servicii rent a car, spalatorie. Camerele dispun de balcon, TV cu ecran plat.

Localizare: intr-o zona linistita, la cateva minute de centrul orasului si plaja Guincho. Facilitati: restaurant, salon evenimente, Atlantico bar, piscine, piscina pentru copii, bar la piscina, sezlonguri si umbrelute la piscina, baie turceasca, sauna, centru infrumusetare, teren tenis,gradina, parcare(gratuit)

Iunie de la 504 €

Iulie de la 536 €

August de la 597 €

Septembrie de la 517 €

Iunie de la 681 €

Iulie de la 737 €

August de la 790 €

Septembrie de la 737 €

de la 84 €/luna

de la 89 €/luna

de la 100 €/luna

de la 86 €/luna

de la 114 €/luna

de la 123 €/luna

de la 132 €/luna

de la 123 €/luna

Oferta include: 7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, mic dejun, bilet avion, transferuri. Plecare din Bucuresti.

Oferta include: 7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, mic dejun, bilet avion, transferuri. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 31.05.2012. . Plecare din Bucuresti.

FRANTA

FRANTA

Hotel All Season Nice Vieux Port 3*, Nisa

Hotel Embassy 4*, Cannes

Localizare: in zona portului vechi din Nisa si la 850 m de Centrul de Conventii Acropolis. Facilitati: internet wireless (gratuit), parcare publica, receptie. Camerele dispun de baie cu dus, aer conditionat, TV satelit, seif, uscator de par.

Localizare: la 150 m de Promenade Croisette si langa plaja. Facilitati: restaurant, curte interioara cu terasa, bar, piscina si jacuzzi pe acoperis, plaja privata, parcare, acces internet. Camerele dispun de aer conditionat, TV, minibar, seif, acces internet, uscator de par.

Iunie de la 688 €

Iulie de la 663 €

August de la 663 €

Septembrie de la 598 €

de la 115 €/luna

de la 111 €/luna

de la 111 €/luna

de la 100 €/luna

Oferta include: 7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, mic dejun, bilet avion, transferuri. Plecare din Bucuresti.

Iunie de la 718 €

Iulie de la 746 €

August de la 784 €

Septembrie de la 731 €

de la 120 €/luna

de la 124 €/luna

de la 131 €/luna

de la 122 €/luna

Oferta include: 7 nopti cazare, de persoana, in camera dubla, mic dejun, bilet avion, transferuri. Plecare din Bucuresti.

25


Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines și TUI TravelCenter. Ofertele nu includ taxele. La cerere oferim rent a car.

ROMANIA

10%

reducere

EFORIE NORD

JUPITER

Hotel Fortuna 3*

Hotel Delta 3*

Localizare: in centrul statiunii Eforie Nord, la 10 minute de plaja. Facilitati: restaurant, bar, sala fitness, mini SPA, acces internet. Bebe All inclusive: baby cot/pat suplimentar, masa, loc de joaca, teatru, facilitati pentru copii. Camerele dispun de baie cu dus, minibar, TV, telefon, internet wireless.

Localizare: pe bratul Sf. Gheorghe, avand o suprafata de aproximativ 30000 mp si dispune de 50 camere duble si 40 apartamente situate in mai multe vile. Facilitati: bar lacustru, piscina, jacuzzi, sauna, teren de sport.

Iunie de la 36 lei

Iulie de la 68 lei

August de la 84 lei

Septembrie de la 36 lei

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla,. Sejur minim 5 nopti.

Iunie de la 47 lei

Iulie de la 68 lei

August de la 68 lei

Septembrie de la 47 lei

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 31.03.2012. Sejur minim 5 nopti.

10%

reducere

NEPTUN

VAMA VECHE

Complex 2D 3*

Hostel Baz Art 1*

Localizare: perpendicular pe malul marii, la 350 m de plaja, aproape de centrul statiunii. Facilitati: bar de zi cu terasa, piscina cu bar, piscina pentru copii, piscina acoperita, internet wireless, bar turcesc, parcare (contra cost). Camerele de la parter beneficiaza de iesire in gradinita proprie.

Localizare: la 50 m de plaja, pe aleea principala din Vama Veche. Facilitati: restaurant, terasa. Camerele dispun de baie, aer conditionat, TV, minibar.

Iunie de la 47 lei

Iulie de la 89 lei

August de la 89 lei

Septembrie de la 47 lei

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla la parter, mic dejun. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 31.03.2012. Sejur minim 5 nopti.

Iunie de la 48 lei

Iulie de la 58 lei

August de la 73 lei

Septembrie de la 38 lei

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla. Sejur minim 5 nopti.

12%

reducere

MAMAIA

MAMAIA

Hotel Victoria 4*

Hotel Golden Tulip 4*

Localizare: in centrul statiunii Mamaia, la 25 m de plaja si 300 m de Cazino. Facilitati: 2 restaurante, terasa, gradina de vara, internet wireless in lobby, jocuri de divertisment. Camerele dispun de aer conditionat, TV, frigider, telefon, balcon. Pentru copii: spatiu de joaca amenajat pe plaja si la hotel.

Localizare: in nordul statiunii Mamaia, pe plaja. Facilitati: hotelul dispune de piscina (cu bar) situata pe plaja, acces internet, restaurant, parcare cu plata in spatele hotelului, terasa in aer liber. Camerele dispun de minibar, aer conditionat, seif, TV.

Iunie de la 81 lei

Iulie de la 105 lei

August de la 101 lei

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, mic dejun. Sejur minim 3 nopti.

26

Septembrie de la 75 lei

Iunie de la 101 lei

Iulie de la 134 lei

August de la 136 lei

Septembrie de la 110 lei

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla standard, mic dejun. Tariful include reducerea de inscrieri timpurii valabila pentru rezervari achitate integral pana la data de 25.04.2012. Sejur minim 7 nopti.


Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines și TUI TravelCenter. Ofertele nu includ taxele. La cerere oferim rent a car.

ROMANIA

SFĂ‚NTU GHEORGHE

BALTENII DE SUS

Complex Green Village 4*

Hotel Wels 4*

Localizare: pe bratul Sf. Gheorghe, avand o suprafata de aproximativ 30000 mp si dispune de 50 camere duble si 40 apartamente situate in mai multe vile. Facilitati: bar lacustru, piscina, jacuzzi, sauna, teren de sport.

Localizare: in satul Baltenii de Sus, pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe, cu iesire la Dunare, cu acces direct de pe sosea si de pe apa. Facilitati: restaurant cu bar si semineu, loc de joaca pentru copii, teren de volei in aer liber, tenis de masa, sala fitness, terasa, parcare pazita.

Iunie de la 109 lei

Iulie de la 159 lei

August de la 109 lei

Septembrie de la 109 lei

Iunie de la 114 lei

Iulie de la 114 lei

August de la 114 lei

Septembrie de la 114 lei

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, mic dejun. Tarifele sunt valabile pentru sejururi de minim 2 nopti si nu includ transfer.

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, mic dejun.

COVASNA

BAILE FELIX

Hotel Clermont 4*

Hotel President 4*

Localizare: in partea de est a statiunii, la 50 m de strada principala. Facilitati: piscina, sauna, jacuzzi, firness, internet gratuit (cablu si wireless), paturi pentru copii sub 5 ani, jocuri, ziare, reviste, parcare (gratuit). Camerele dispun de: climatizare, baie cu cada si dus, minibar, TV.

Localizare: in statiunea Baile Felix, langa padure. Facilitati: restaurant, terasa, 2 piscine, centru SPA cu masaj, tratamente, sauna, baie turceasca. Camerele dispun de aer conditionat, TV cu ecran plat, aparat pentru ceai/cafea.

Iunie de la 159 lei

Iulie de la 159 lei

August de la 159 lei

Septembrie de la 159 lei

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, mic dejun, acces la: piscina, sauna, fitness.

Iunie de la 168 lei

Iulie de la 168 lei

August de la 168 lei

Septembrie de la 168 lei

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, demipensiune. Tarifele sunt valabile pentru sejururi de minim 5 nopti.

FUNDATA

SINAIA

Complex Cheile Gradistei 3*

Hotel New Montana 4*

Localizare: pe un platou din zona Fundata cu acces doar pe un drum privat Facilitati: restaurant, centru de conferinte, centru SPA, 158 camere in mai multe hoteluri de 2* si 3* si in mai multe vile. Camerele dispun de baie cu dus si TV.

Localizare: in centrul statiunii Sinaia. Facilitati: restaurant, bar, 4 sali de conferinta, piscina, sauna, jacuzzi, fitness, parcare, coafor, centru de afaceri, spalatorie. Camerele dispun de minibar, TV, linie telefonica internationala, acces internet.

Iunie de la 113 lei

Iulie de la 113 lei

August de la 113 lei

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, mic dejun.

Septembrie de la 113 lei

Iunie de la 135 lei

Iulie de la 135 lei

August de la 135 lei

Septembrie de la 135 lei

Oferta include: cazare de persoana, pe noapte, in camera dubla, mic dejun.

27


Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines și TUI TravelCenter. Ofertele nu includ taxele. La cerere oferim rent a car, transferuri.

CIRCUITE

Incursiune in Capitalele Imperiale

Italia Clasica si Insula Capri

Se viziteaza: Bratislava (Biserica incoronarii Mariei Tereza, centrul istoric, faleza Dunarii), Praga (Muzeul National, Opera, teatrul National, Castelul din Praga, Golden Lane), Viena (Ringul Vienez, Mariahilferstrasse), Budapesta (Citadela, Opera, Piata Eroilor, Parlamentul, Insula Margareta, Palatul Regal, Catedrala Regala, Bastionul Pescarilor.

Se viziteaza: Viena, Venetia, Padova, Verona, Milano, Pisa, Montecatini, Florenta, Roma, Tivoli, Napoli, Insula Capri, Assisi, San Marino, Ljubljana.

transport autocar, 7 nopti cazare, de persoana, mic dejun la hotel 3*/4*, tururi panoramice de orase, excursie Defileul Dunarii, insotitor roman de grup

299

50 €/luna

transport autocar, 10 nopti cazare, de persoana, mic dejun la hotel 2*-4*, 4 cine, insotitor de grup

455 €

de la 76 €/luna

Plecari: 13.05., 05.06., 29.06., 18.07., 10.08.,21.08.30.08.,13.09.2012. Grup minim 35 persoane.

Plecari: 13.04., 09.05., 09.06.2012. Grup minim 20 persoane.

Paris

Spania, Andaluzia

Se viziteaza: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Luvru, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf, Montmartre, Cartierul Latin, Sorbona, Panteonul, Valea Loarei, Versailles, Fontainbleau, Ile de la Cite. Croaziera pe Sena este inclusa.

Se viziteaza: Barcelona, Costa Brava, Zaragoza, Madrid, Toledo, Cordoba, Sevilla, Costa del Sol, Granada, Valencia. Se organizeaza excursii optionale in: Escorial, Gibraltar, Portaventura, Manastirea Montserrat, Andorra.

transport avion, 7 nopti cazare, de persoana, mic dejun la hotel 3*, transferuri, tur panoramic de oras cu ghid local, insotitor roman de grup

535

89 €/luna

transport avion, 10 nopti cazare, de persoana, mic dejun la hotel 2*/3*, 4 cine pe Costa Brava, transferuri, asistenta turistica

595

de la 99 €/luna

Plecari: 24.06., 17.08.2012. Grup minim: 25 persoane.

Plecari: 15.05., 19.06., 18.07., 01.08., 15.08., 21.08.2012. Grup minim: 25 persoane.

Tarile Baltice: Estonia, Letonia, Lituania

New York

Se viziteaza: Tallinn (Castelul Toompea, Biserica Dome, Catedrala Ortodoxa, Primaria), Riga (Catedrala Sf. petru, Castelul din Riga, Catedrala Dome), Vilnius (Biserica Sf.Petru si Paul, Catedrala Sf. Ana si Bernard, Piata Primariei, Muzeul KGB, Galeria Amber).

Se viziteaza: Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, Central Park, Wall Street, Fifth Avenue, Rockefeller Center. Sunt incluse excursii in Washington, Boston, Niagara, Philadelphia, Atlantic City.

transport avion, 8 nopti cazare, de persoana, mic dejun la hotel 4*, transferuri, intrarea la Palatul Rundale, ghizi locali, insotitor roman de grup

695

116 €/luna

Plecari: 11.07., 22.08.2012. Grup minim 25 persoane.

28

transport avion, 6 nopti cazare, de persoana, mic dejun la hotel 3*, transferuri, tur de oras, insotitor roman de grup

1190€ 198 €/luna

Plecari: 04.06., 17.08., 01.10.2012. Grup minim 30 persoane.


Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines și TUI TravelCenter. Ofertele nu includ taxele. La cerere oferim bilete de avion, rent a car, transferuri.

CROAZIERE

Spania Maroc Portugalia - Pullmantur

Mediterana de Vest - Norwegian Cruise Line

Ruta: SPANIA - MAROC - INSULELE CANARE - PORTUGALIA Malaga - Casablanca - Agadir - Lanzarote - Funchal - Lisabona

Ruta: SPANIA - ITALIA - FRANTA - SPANIA Barcelona - Napoli - Civitavecchia (Roma) - Livorno - Cannes - Marsilia Barcelona

loc in cabina interioara, 6 nopti, all inclusive, acces pe puntile vasului Empress si la facilitatile acestuia

de la

390

de la 65 €/luna

loc in cabina interioara, 7 nopti, fullboard extins, acces pe puntile vasului Norwegian Epic si la facilitatile acestuia, taxe portuare

de la

679 €

de la 113 €/luna

Plecari din Barcelona in perioada aprilie-octombrie Nu este inclus transportul in Barcelona.

Plecare din Malaga in 26 aprilie. Nu este inclus transportul in Malaga.

Insulele Grecesti si Turcia - Pullmantur

Capitale Baltice - MSC Cruises

Ruta: GRECIA - TURCIA - GRECIA Atena - Santorini - Marmaris - Izmir - Istanbul - Mykonos - Atena

Ruta: GERMANIA - DANEMARCA -SUEDIA - ESTONIA - RUSIA GERMANIA Kiel - Copenhaga - Stockholm - Tallinn - St. Petersburg -Kiel

loc in cabina interioara, 7 nopti, all inclusive, acces pe puntile vasului Zenith si la facilitatile acestuia, taxe portuare

de la

777

de la 130 €/luna

Plecari din Atena in perioada aprilie-septembrie. Nu este inclus transportul in Atena.

loc in cabina interioara, 7 nopti, fullboard extins, acces pe puntile vasului MSC Poesia si la facilitatile acestuia, taxe portuare

de la

799

de la 133 €/luna

Plecari din Kiel in perioada mai-septembrie. Nu este inclus transportul in Kiel.

Croaziera Insulele Caraibe - Silversea Cruises

Croaziera Asia -Royal Caribbean Cruise Line

Ruta: BARBADOS - CURACAO - ARUBA - BONAIRE- ISLA MARGARITA GRENADA - BARBADOS Bridgetown - Willemstad - Oranjestad - Kalendijk - El Guamache - St. George's - Bridgetown Bonus la bord: 600 $/apartament

Ruta: EMIRATELE ARABE UNITE - INDIA - MALAEZIA - SINGAPORE Dubai - Goa - Cochin - Penang - Kuala Lumpur - Singapore

loc in apartament Vista Suite, 7 nopti, pensiune completa, acces pe puntile vasului Silver Whisper 6* si la facilitatile acestuia, taxe portuare

1724

de la

de la 287 €/luna

Plecare din Barbados in 1 noiembrie. Nu este inclus transportul din Barbados.

loc in cabina interioara, 7 nopti, fullboard extins, acces pe puntile vasului Voyager of the Seas si la facilitatile acestuia, taxe portuare

1761€

de la

de la 294 €/luna

Plecare din Dubai in 15 mai. Nu este inclus transportul din Dubai

29


EVENIMENTE, SHOPPING, CITY BREAK

Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines și TUI TravelCenter. Ofertele nu includ taxele. La cerere oferim bilete de avion, rent a car.

Marele Premiu al Ungariei - Hungaroring

Concert Bryan Adams la Viena

Hotel Ibis Aero 3*: localizat in zona noua a orasului, avand acces facil catre centrul orasului. Facilitati: restaurant, bar, parcare, acces internet (gratuit). Camerele dispun de balcon, aer conditionat, TV, radio, telefon international.

Hotelul Senator 3*se afla la 15 min de mers cu masina de centrul Vienei. Facilitati: restaurant, bar. camerele dispun de aer conditionat, TV, seif, telefon, radio. Concertul Bryan Adams are loc la Wiener Stadthalle in data de 05.07.2012

2 nopti cazare in camera dubla, de persoana, mic dejun, bilet intrare la Hungaroring (Stehplaz- linie dreapta)

de la

163

de la 27 €/luna

2 nopti cazare in camera dubla la hotel 3*, de persoana, mic dejun, bilet la concert (categoria 3, loc pe scaun), taxa de livrare a biletelor

de la

249 €

de la 42 €/luna

Perioada 04.07. - 06.07.2012.

Perioada 27.07. - 29.07.2012.

Shopping Milano Hotel Antares Concorde 4*

Shopping Istanbul Hotel Grand Yavuz 4*

Localizare: la 50 m de statia de metrou Turro. Zona de shopping din jurul Piazzale Moreto la 20 minute de mers pe jos. Facilitati: restaurant, bar, sala fitness, room service. Camerele sunt decorate in stil englezesc si dispun de baie cu cada/dus, aer conditionat, internet wireless, minibar.

Localizare: in Sultanahmet, la cateva minute de mers pe hos de Moscheea Albastra si Marele Bazar. Imperial Tour se desfasoara zilnic, mai putin in zilele de luni si include vizita la Moscheea Albastra, Moscheea Sf. Sofia si shopping in Marele Bazar.

3 nopti cazare in camera dubla, de persoana, mic dejun, card de oras Milano

de la

101

3 nopti cazare in camera dubla, de persoana, mic dejun, pachet Imperial Tour

de la

203

de la 34 €/luna

de la 17 €/luna Plecari: iunie- septembrie 2012.

Plecari: iunie- august 2012 (cazare de vineri pana luni).

City break Venetia Hotel Giorgione 4*

City break Praga Hotel Golf 3*

Localizare: in centrul Venetiei, la 400 m de Podul Rialto. Facilitati: hotel decorat in stil clasic cu mobilier de epoca si decor venetian. Hotelul dispune de bar, tarasa, gradina, sala mic dejun, acces internet. In camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, uscator de par, telefon.

Localizare: la 15 minute de centrul orasului. Facilitati: restaurant, bar, parcare (gratuit), acces internet (gratuit). Turul de oras include: Strada Celetna, orasul vechi si piata orasului, Ceasul astronomic, Podul Charles, Castelul din Praga, Biserica St. Nicholas.

3 nopti cazare in camera dubla, de persoana, mic dejun, bilet avion, taxe aeroport

de la

289

de la 48 €/luna

Plecari in perioada iunie- septembrie 2012 cu zbor din Bacau, Bucuresti.

30

transport avion cursa Czech Airlines, 3 nopti cazare in camera dubla, de persoana, mic dejun, taxe aeroport, tur de oras cu ghid vorbitor de limba romana

214 €

Plecari: aprilie - iunie 2012. Plecare din Bucuresti.

36 €/luna


BILETE DE AVION

Bucuresti-STUTTGART

Bucuresti-Amsterdam

Tip zbor: dus-intors, direct, cu Blue Air Valabil pentru plecari dupa 15 Aprilie 2012. Tarif dus-intors ce include toate taxele.

de la

145

Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele de mai jos sunt valabile in limita locurilor disponibile in toate agentiile Eurolines si TUI TravelCenter. La cerere oferim rent a car, transferuri, DVD-uri turistice. Ofertele nu includ taxele.

Tip zbor: dus-intors via Viena cu Austrian Valabil pentru plecari dupa 15 Aprilie 2012. Tarif dus-intors ce include toate taxele.

prin CardAvantaj

de la 25 €/luna

Bucuresti-Londra

de la

159

TAROM

R

V

Tip zbor: dus-intors, direct, cu Wizz Valabil pentru plecari dupa 15 Aprilie 2012. Tarif dus-intors ce include toate taxele.

prin CardAvantaj

de la 27 €/luna

de la

149

prin CardAvantaj

de la 25 €/luna

B

Nº dossier : 2010015E Date : 18/02/2010 Validation DA/DC : Validation Client S K Y T E A M

Bucuresti-Paris

Bucuresti-Madrid

Tip zbor: dus-intors, direct, cu Tarom Valabil pentru plecari dupa 15 Aprilie 2012. Tarif dus-intors ce include toate taxele.

de la

189

Tip zbor: dus-intors via Praga, cu CSA Valabil pentru plecari dupa 15 Aprilie 2012. Tarif dus-intors ce include toate taxele.

prin CardAvantaj

de la 32 €/luna

Bucuresti-Viena

de la

179

Tip zbor: dus-intors, direct, cu Niki Valabil pentru plecari dupa 15 Aprilie 2012. Tarif dus-intors ce include toate taxele.

prin CardAvantaj

de la 30 €/luna

de la

TAROM

109 R

V

prin CardAvantaj

de la 18 €/luna

B

Nº dossier : 2010015E Date : 18/02/2010 Validation DA/DC : Validation Client S K Y T E A M

Bucuresti-Istanbul

Bucuresti-Munich

Tip zbor: dus-intors, direct, cu Pegasus Valabil pentru plecari dupa 15 Aprilie 2012. Tarif dus-intors ce include toate taxele.

de la 31

119

Tip zbor: dus-intors, direct, cu Tarom Valabil pentru plecari dupa 15 Aprilie 2012. Tarif dus-intors ce include toate taxele.

prin CardAvantaj

de la 20 €/luna

Bucuresti-Roma

de la

165

Tip zbor: dus-intors, direct, cu Alitalia Valabil pentru plecari dupa 15 Aprilie 2012. Tarif dus-intors ce include toate taxele.

prin CardAvantaj

de la 28 €/luna

de la

139

prin CardAvantaj

de la 23 €/luna


BILETE AUTOCAR

Budapesta

Bruxelles

Plecari: zilnic, exceptand duminica. Statie: Nepliget.

50

dus-intors

prin CardAvantaj

9 €/luna

Cazare: Hotel Luna 3*, de la 20 €/noapte in camera dbl, mic dejun.

Frankfurt

95

dus-intors

Viena

Plecari: miercuri, vineri. Statii: Gare du Nord, Rue de Progres.

121

dus-intors

prin CardAvantaj

21 €/luna

Cazare: Hotel Best Western City Centre 3*, de la 40 €/noapte in camera dbl, mic dejun.

Munchen

Plecari: luni, miercuri, joi, vineri, sambata. Statii: Hauptbahnhof.

Recomandam tuturor turistilor ca inainte de plecare sa isi intocmeasca o asigurare medicala de calatorie. Ofertele sunt valabile cu o luna de zile inainte, in limita locurilor disponibile, in toate agentiile Eurolines si TUI TravelCenter. La cerere oferim rent a car, DVD-uri turistice.

prin CardAvantaj

16 €/luna

Cazare: Hotel Manhattan 3*, de la 30 €/noapte in camera dbl, mic dejun.

Roma

prin CardAvantaj

dus-intors

12 €/luna

Cazare: Hotel Sheraton Westpark 4*, de la 20 €/noapte in camera dbl, mic dejun.

Amsterdam

Plecari: luni, joi, sambata. Statii: Autostazione Tiburtina.

78

dus-intors

13 €/luna

Cazare: Hotel Tempio di Palade 3*, de la 34 € /noapte in camera dbl, mic dejun.

prin CardAvantaj

dus-intors

10 €/luna

Cazare: Hotel Prinz Eugen 4*, de la 35 €/noapte in camera dbl, mic dejun.

121

dus-intors

Plecari: marti, joi, sambata. Statii: Zentrale Omnibus Bahnhof, Am Funkturm.

101

dus-intors

prin CardAvantaj

22 €/luna

Cazare: Hotel Best Western Berlin Mitte 3*, de la 27 €/noapte in camera dbl, mic dejun.

Paris

Plecari: joi, sambata. Statii: Juliana Plein, Amstel Busstation

prin CardAvantaj

56

Berlin

Plecari: luni, miercuri, joi, vineri, sambata. Statii: Hackerbrücke.

68

Plecari: luni, miercuri, joi, vineri, sambata. Statii: Sudtiroler Platz.

prin CardAvantaj

18 €/luna

Cazare: Hotel Best Western Blue Square 4*, de la 35 €/noapte in camera dbl, mic dejun.

Plecari: miercuri, vineri, sambata. Statii: Autogara Internationala Gallieni.

101

dus-intors

prin CardAvantaj

18 €/luna

Cazare: Hotel Les Jardin d’Eiffel 3*, de la 40 € /noapte in camera dbl, mic dejun. 32


Ofertă valabilă în perioada 10 martie - 31 octombrie 2012.

CONTACT ..............................................................................................................................................................................................

Informaţiile cuprinse în acest material au fost valabile la data tipăririi (martie 2011). Pentru informaţii actualizate contactaţi agenţiile noastre. Imaginile din acest material sunt cu titlu de prezentare.

ALBA-IULIA Str. Avram Iancu nr 3, parter (langa serviciul Pasapoarte) Tel/Fax: 0258-81.25.32 alba@eurolines.ro ARAD Bd. Revolutiei, nr. 31, parter Tel: 0257-25.03.97 RDS Tel: 0357-40.86.16 Mobil: 0372-79.10.01 arad@eurolines.ro

TravelCenter Str. Revolutiei, nr. 70, ap. 7 Tel: 0357-44.58.83 Mobil: 0735-17.75.31 arad.ag@eurolines.ro

TravelCenter BACAU Str. Stefan cel Mare, nr. 28 (Arena Mall) Tel/Fax: 0234-51.77.38 RDS Tel: 0334-40.11.61 Mobil: 0727-22.57.48 bacau@eurolines.ro

TravelCenter BAIA MARE Bd. Traian, nr. 7 Tel: 0262-22.46.70 RDS Tel: 0362-40.13.85 Mobil: 0723-56.29.07 baia.mare@eurolines.ro

TravelCenter BISTRITA Bd. Decebal, nr. 15, sc. A, ap. 4 Tel: 0263-23.55.02 RDS Tel: 0363-40.11.52 Mobil: 0734-35.53.67; 0372-76.64.63 bistrita@eurolines.ro

TravelCenter BRASOV Piata Sfatului, nr. 18 Tel/Fax: 0268-47.40.08, 47.52.19 RDS Tel: 0368-40.13.57 Mobil: 0372-79.10.04 brasov@eurolines.ro

TravelCenter Str. Calea Bucuresti, nr. 79, bl. S37 Tel/Fax: 0268-32.77.22 RDS Tel: 0368-80.05.83 Mobil : 0372-76.64.64 brasov.ag@eurolines.ro Soseaua Cristianului, cap linie Bartolomeu Tel/Fax: 0368-00.80.20 brasov.autogara@ eurolines.ro

TravelCenter BRAILA Calea Calarasilor, nr. 71, bl. 16 Tel: 0239-69.20.34 Tel/Fax: 0239-69.20.14 RDS Tel: 0339-40.11.98 Mobil: 0372-79.10.15 braila@eurolines.ro BUCURESTI ANKARA Str. Ankara, nr. 6, sector 1 Tel: 021-230.54.89 Tel/Fax: 021-230.03.70 RDS Tel: 031-405.51.88 touring.ankara@eurolines.ro

TravelCenter BUCURESTI BUZESTI Str. Buzesti, nr. 44, sector 1 Tel: 021-316.36.61, 316.36.62 Tel/Fax: 021.316.54.82 RDS Tel: 031-401.66.73 Mobil:0726-11.13.62 buzesti@eurolines.ro Mesagerie: 021-316.54.81 mesagerie@eurolines.ro

TravelCenter BUCURESTI ENESCU Str. George Enescu, nr. 36-40, sector 1 (P-ta Lahovari) Tel: 021-315.71.77 Tel/Fax: 021-315.68.64 RDS Tel: 031-402.22.28 Mobil: 0726-33.52.34 enescu@eurolines.ro

TravelCenter BUCURESTI MOSILOR Calea Mosilor, nr. 231, bl. 41 A, parter, sector 2 Tel: 0314-37.03.98 Mobil: 0727-27.72.80 mosilor@eurolines.ro

TravelCenter BUCURESTI IANCULUI Sos. Mihai Bravu, nr. 107-119, sector 2 (Piata Iancului) Tel: 021-250.61.33, 250.61.97 Tel/Fax: 021-250.55.29 RDS Tel: 031-405.51.89 mobil: 0727-78.81.23 iancului@eurolines.ro

TravelCenter BUCURESTI BALCESCU Bd. Nicolae Balcescu, nr. 21, sector 1 Tel: 021-315.01.31 Tel/Fax: 021-312.10.41 Mobil: 0721-33.59.56; 0740-01.97.78 balcescu@eurolines.ro

TravelCenter BUCURESTI MALL Calea Vitan, nr. 55-59, sector 3 (Complex Comercial Mall Vitan, et. 1) Tel: 031-425.94.87 bucurestimall@eurolines.ro

TravelCenter Piata Ovidiu, nr. 11, bl. A1 Tel: 0241-48.82.50; 0241-61.90.39 Fax: 0241-61.90.41 Mobil: 0722-25.82.57 constanta.ovidiu@eurolines.ro

TravelCenter CLUJ Str. Napoca, nr. 2-4, ap. 7 (vis-a-vis de Hotel Continental) Tel: 0264-48.48.84 Tel/Fax: 0264-43.19.61 RDS Tel: 0364-40.93.59 Mobil: 0372-79.10.13 cluj@eurolines.ro

TravelCenter CRAIOVA Str. Brestei, bl. K, parter (vis-a-vis de sediul Electrica) Tel: 0251-46.67.64 Fax: 0351-40.40.32 Mobil: 0372-76.64.65 craiova@eurolines.ro B-dul Decebal, Autogara Pelendava Tel: 0351-44.88.89 Mobil: 0722-24.64.95 craiova.autogara@eurolines.ro

TravelCenter DEVA Str. Decebal, bl. J, parter (vis-a-vis de fostul Magazin Tineretului) Tel/Fax: 0254-23.42.20 RDS Tel: 0354-40.11.81 Mobilink: 0372-79.10.06 Mobil: 0723-32.27.47 deva@eurolines.ro DROBETA TURNU-SEVERIN Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 111, parter Tel: 0252-32.55.79 Fax: 0352-40.12.46 Mobil: 0372-76.64.66 severin@eurolines.ro FAGARAS Bd. Unirii, bl. 7, parter Tel/Fax: 0268-28.09.80 RDS Tel: 0368-43.02.20 Mobil: 0722-65.32.80 / 0762-31.69.36 fagaras@eurolines.ro

TravelCenter TravelCenter BUCURESTI BANEASA Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 44A, (Baneasa Shopping City, etaj 1) Tel: 031-438.69.81 baneasa@eurolines.ro

TravelCenter BUCURESTI CORA Sos. Vergului, nr. 20, sector 2 (Centrul Comercial Cora Pantelimon) Tel: 031-437.97.97 Mobil: 0735-00.21.03 corapantelimon@eurolines.ro

TravelCenter CONSTANTA Str. Stefan cel Mare, nr. 71 Tel: 0241-66.27.04, 66.18.16 Fax: 0241-51.96.80 RDS Tel: 0341-41.25.17 Mobil: 0372-79.10.05 constanta@eurolines.ro

GALATI Str. Brailei, nr. 202 (lânga Arcada) Tel: 0236-47.33.30 Tel/Fax: 0236-47.33.31 RDS Tel: 0336-40.13.86 galati@eurolines.ro

TravelCenter IASI Str. 14 Decembrie 1989, nr. 4 bis Tel: 0332-40.73.11 Fax: 0232-24.57.03 iasi@eurolines.ro LUGOJ Str. 20 Decembrie 1989, Nr. 28 Tel/Fax: 0256-33.79.37 RDS Tel: 0356-41.15.83 Mobil: 0372-79.10.16 / 0727-22.03.48 lugoj@eurolines.ro

MEDIAS Str. Ludwig Stephan Roth, nr. 8 Tel/Fax: 0269-82.10.15 RDS Tel: 0369-40.70.06 medias@eurolines.ro ORADEA Str. Primariei, nr. 46 Tel: 0259-43.21.28 RDS Tel: 0359-40.79.02 oradea.ag@eurolines.ro

TravelCenter Str. Roman Ciorogariu, nr. 1 Tel/Fax: 0359-43.84.36, 0359-17.63.36 Mobil: 0723-94.91.77 oradea@eurolines.ro PIATRA NEAMT Str. Mihai Eminescu, nr. 5, bl. D6, sc. B, ap. 39 Tel/Fax: 0233-22.83.23 RDS Tel: 0333-40.10.31 Mobil: 0372-76.64.99 neamt@eurolines.ro PLOIESTI Str. Depoului, nr. 9-11 Tel/Fax: 0344-80.20.39 Mobil: 0733-10.71.15 ploiesti.autogara@eurolines.ro

TravelCenter PITESTI Str. Victoriei, nr 9 (Teatrul Alexandru Davila) Tel/fax: 0248-61.03.23 RDS Tel: 0348-44.57.49 Mobil: 0372-76.64.70 pitesti@eurolines.ro

TravelCenter RAMNICU VALCEA Str. Calea lui Traian, nr. 84, bl. S7, parter (visa-vis de Scoala nr. 4) Tel/Fax: 0250-70.29.48 RDS Tel: 0350-40.28.38 Mobil: 0372-76.64.71 valcea@eurolines.ro Str. George Cosbuc nr. 4 Tel: 0350-40.21.50 valcea.autogara@eurolines.ro RESITA Str. Pasaj Nera, nr. 1 Tel/Fax: 0255-21.00.56 RDS Tel: 0355-40.12.04 Mobil: 0372-76.64.72 resita@eurolines.ro SATU MARE Str. I. C. Bratianu, nr. 12 Tel/Fax: 0261-71.03.77 RDS Tel: 0361-40.16.87 Mobil: 0372-76.64.73 satu.mare@eurolines.ro SEBES Str. Lucian Blaga, nr. 83-85 Tel: 0258-73.20.63 Tel/Fax: 0258-73.45.01 RDS Tel: 0358-40.11.21 sebes@eurolines.ro

TravelCenter SIBIU Bd. Vasile Milea, bl. 10, ap. 18 (vis-a-vis de ACR) Tel: 0269-21.35.36 Fax: 0269-21.22.48 Mobil: 0372.79.10.10 RDS Tel: 0369-40.10.45 sibiu@eurolines.ro

.............................................................................................................................................................................................. FRANCIZE BUZAU Bd. Unirii, 5B, parter (langa Biblioteca Judeteana) Tel: 0238-71.13.33 Fax: 0238-71.01.11 buzau@eurolines.ro

HUNEDOARA Str. Avram Iancu, nr. 9, bl. 140, ap. 1 Tel/Fax: 0254-74.77.74 Mobil: 0721-24.81.83 hunedoara@eurolines.ro

PLOIESTI Bd. Republicii, nr. 10, bl. 33C Tel: 0244-51.47.68, Tel/Fax: 0244-40.73.46 Mobil: 0724.TRAVEL (0724.87.28.35) ploiesti@eurolines.ro

ZALAU Str. Crisan, nr. 4, bl. T159, sc. F Tel/Fax: 0260-61.53.15 Mobil: 0731-37.83.39 zalau@eurolines.ro

TravelCenter Str. Nicolae Balcescu, nr. 2 (langa Hotel Imparatul Romanilor) Tel: 0369-42.92.42 Mobil: 0722.36.49.88 sibiu.balcescu@eurolines.ro SIGHETU MARMATIEI Str. Bogdan Voda, nr. 5/11 (Intrare din Str. Traian) Tel/Fax: 0262-31.93.22 RDS Tel: 0362-80.30.45 Mobil: 0729-61.80.09 sighet@eurolines.ro SIGHISOARA P-ta Octavian Goga, nr. 9 Tel: 0265-77.39.77 Fax: 0365-88.21.52 RDS Tel: 0365-80.78.04 Mobil: 0372-76.64.74 sighisoara@eurolines.ro SLATINA Str. Primaverii, bl. FA 19, sc. B, ap. 1 Tel/Fax: 0249-40.62.43 RDS Tel: 0349-40.90.09 Mobil: 0372-76.64.75 slatina@eurolines.ro

TravelCenter SUCEAVA Str. Ana Ipatescu 4, bl. F, sc. E, ap. 1 Tel/Fax: 0230-20.63.46 RDS Tel: 0330-40.10.81 suceava@eurolines.ro TARGOVISTE Bd. Libertatii, bl. A3, parter Tel/Fax: 0245-60.60.58 RDS Tel: 0345-40.10.83 Mobil: 0372-76.64.76 targoviste@eurolines.ro

TravelCenter TARGU MURES Str. Calarasilor, nr. 38 (vis-a-vis de banca BRD) Tel: 0265-30.61.26 Tel/Fax: 0365-88.21.53 RDS Tel: 0365-40.87.46 Mobil: 0372-76.64.85 mures@eurolines.ro

TravelCenter TIMISOARA Str. Bocsa, nr. 4 (Centru - in spatele Magazinului Bega) Tel/Fax: 0256-43.57.99 RDS Tel: 0356-41.15.81 Mobil: 0372-79.10.12 timisoara@eurolines.ro Str. M. Kogalniceanu, nr. 20 (Gara de Est) Tel/Fax: 0256-28.81.32 RDS Tel: 0356-41.15.99 Mobil: 0372-76.64.78 timisoara.ag@eurolines.ro VASLUI Str. Stefan cel Mare, bl. 312, sc. A Tel/Fax: 0235-31.62.78 RDS Tel: 0335-41.21.09 vaslui@eurolines.ro

TUI TravelCenter - Travel Hypermarket  

Oferte TUI TravelCenter pentru vacante insorite.

Advertisement