Page 1

MARTIE 2013 OCTOMBRIE 2013

TuRCIA GRECIA BuLGARIA CIPRu SPANIA ITALIA EAu

REP. DOMINICANĂ CuBA MEXIC MALDIVE MAuRITIuS SEYCHELLES


Descoperă

gama diversificată

a vacanţelor TUI

din cele 28 cataloage.

În acest catalog veţi găsi o selectie de oferte TUI Austria GmbH şi TUI GmbH Germania. Pentru mai multe informaţii privind preţul şi condiţiile de călătorie vă rugăm să contactaţi agentul dvs. de turism. CONTACT: TUI Austria GmbH, Heiligenstädterstraße 31, A-1190 Viena, FN 49448 V; DVR 0696498


Concediul meu

3

designed by

Acum vă găsiţi şi mai repede concediul de vis: vă stă la dispoziţie o gamă de hoteluri alese de TUI Reisewelten după standarde de calitate precise. Asta înseamnă: oferta potrivită pentru fiecare client! TUI Classic Lasaţi-vă răsfăţaţi de gazdele dumneavoastră. TUI Clasic promite confort şi servicii personalizate care vă vor conferi o stare de bine. Vă puteţi relaxa în hotelurile alese şi circuitele în care veţi fi însoţiţi de ghizi competenţi.

TUI LIFESTYLE Descoperiţi noi orizonturi: hoteluri moderne în metropole dinamice şi unele dintre cele mai frumoase destinaţii de plajă vă aşteaptă. Pentru dumneavoastră vacanţele includ: acces gratuit la internet. Bucuraţi-vă de experienţe unice în circuitele personalizate şi de spaţiul personal, cu TUI Lifestyle.

TUI NATURE Înconjuraţi de natură: TUI Nature vă oferă cazare în hoteluri şarmante, tradiţionale şi circuite fascinante care vă facilitează o cunoaştere mai profundă a stilului de viaţă al localnicilor, al florei şi faunei locale. Bucuraţi-vă de experienţe unice, privelişti de vis şi întâlniri autentice.

TUI SCENE Relaxare, distracţie şi acţiune: TUI Scene vă aduce în mijlocul evenimentelor. Alegeţi între hoteluri în oraşe sau la plajă, cu mic dejun prelungit şi WLAN inclus. Descoperiţi locaţii şi magazine în vogă, cluburi şi baruri în apropiere. Cunoaşteţi oameni noi şi petreceţi cu prietenii.

TUI PREMIUM* Bucuraţi-vă de experienţe deosebite într-o ambianţă cu stil: TUI Premium înseamnă servicii hoteliere de înaltă clasă în locaţii exclusiviste. Calitatea excelentă, oazele de wellness, gustoasa bucătărie internaţională şi ofertele de servicii suplimentare, fac ca vacanţa dumneavoastră să fie perfectă.

TUI VITAL* * Găsiţi TUI Premium şi TUI Vital în cataloagele anuale.

Calea spre o stare de bine: TUI Vital vă îmbie cu hotelurile specializate pe wellness – în apropierea dumneavoastră, locuri cu climă mediteraneană sau în locuri exotice. Programele diversificate cu proceduri individualizate rezonează cu dorinţele dumneavoastră. Găsiţi echilibrul perfect între corp şi spirit!

TUI

Soare, nisip şi mare: TUI Beach înseamnă un concediu de vis la plajă! Fie că alegeţi plaja de nisip aflată în apropierea hotelului sau piscina, fiecare client îşi va găsi un loc la soare. Ofertele variate de sport şi divertisment vor asigura un concediu cu multă distracţie alături de prieteni, în familie sau în doi.

Reisewelten

TUI BEACH


4

Căutătorii de

comori

Noi vă optimizăm vacanţa. Pentru că TUI Reisewelten doreşte să vă îndeplinească dorinţele în concediu. Experţii din agenţia dumneavoastră TUI se vor ocupa personal de orice doleanţă şi vă vor rezerva şi serviciile suplimentare de la încheierea asigurărilor de călătorie până la închirierea de maşini.

Îndrumător Vedeţi, cunoaşteţi, experimentaţi mai mult cu TUI

ACEASTA ÎNSEAMNĂ DIVERSITATEA: MAI MULTE HOTELURI Catalogul dumneavoastră TUI vă prezintă hoteluri pe gustul fiecăruia. O selecţie mai mare puteţi obţine de la experţii din agenţiile TUI şi pe www.tui.at

NOU: CĂLĂTORIA CU SMARTPHONE Coduri de genul acestuia vă permit accesul la servicii suplimentare – live pe smartphone-ul sau tableta dumneavoastră.

SCANAŢI ŞI EXPERIMENTAŢI MAI MULT!

Practic Web-code-ul TUI Doriţi să aflaţi mai multe despre hotelul sau circuitul dumneavoastră? Pentru a accesa toate informaţiile online introduceţi web-code-ul în browser. Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/IBZ20010

1

Fiecare hotel şi circuit are un web-code. Aici vă oferim online informaţii suplimentare.


3

Ajutor ARC – Ajutorul Rapid TUI O vacanţă lipsită de griji, chiar şi atunci când ceva nu vă este pe plac. Vă asigurăm “ajutor rapid şi compensaţii” prin intermediul însoţitorului de grup TUI. Facil şi rapid (la faţa locului) – nu doar în momentul întoarcerii acasă; ca să vă puteţi concentra la ceea ce este mai important: concediul dumneavoastră.

4

Siguranţă

Managementul siguranţei TUI Management al siguranţei şi situaţiilor de criză certificat. Mai multe informaţii în cataloagele de preţuri TUI.

Ecologic

călătorii

în lume

Prin TUI găsiţi instantaneu oferta care vi se potriveşte: Alegeţi călătoria TUI care corespunde dorinţelor dumneavoastră. Mai multe informaţii la pagina 3.

6

mai

multe

Ne respectăm responsabilităţile şi ne implicăm la nivel mondial pentru binele oamenilor şi naturii. Mai multe informaţii despre proiectele noastre pe: www.tui-deutschland.de/umwelt

7

libertate de mişcare

Rezervarea locurilor

CLASSIC

5

rapid

5

2

TUI Vorteile

NATURE

Asiguraţi-vă locurile dorite în avion încă din momentul rezervării vacanţei (în limita dis­ponibilităţii). În funcţie de destinaţie la un cost de max. 15 € / persoană. Mai multe informaţii în cataloagele de preţuri TUI.

TUI CARS – Experienţe individuale BEACH

LIFESTYLE

Puteţi să închiriaţi maşini prin serviciul TUI Cars în momentul rezervării pachetului dumneavoastră de vacanţă. Bucuraţi-vă de circuitul dumneavoastră fiind independenţi. Rezervări şi consiliere în agenţia dumneavoastră TUI.

SCENE

8

pro climă

Iniţiativa climatică TUI Deveniţi un apărător al mediului prin calcularea amprentei de CO2 echivalentă unui zbor tur-retur cu plecare din Frankfurt. Informaţii la www.tui-klimainitiative.de


6

În lanţurile hoteliere TUI vă aşteaptă experienţe inedite – pentru o vacanţă perfectă ce nu lasă nici o dorinţă neîmplinită.

Lanţuri hoteliere TUI

TUI BEST FAMILY

PURAVIDA

În hotelurile TUI best Family clienţii, de la mic la mare, sunt răsfăţaţi – personalul calificat TUI best Family oferă programe foarte variate pentru copii şi adulţi.

Vacanţă în propriul ritm – bucuraţi-vă de ceea ce vă place, relaxaţi-vă în locurile care vă plac, primiţi servicii aşa cum vi le doriţi. Resorturile PURAVIDA înseamnă o atmosferă destinsă, libertate de alegere şi lifestyle.

VIVERDE Trăiţi natura cu toate simţurile – activ şi conştient. Flerul regional, bucătăria sănătoasă precum şi serviciile individualizate oferite de gazde vor face din vacanţa dumneavoastră într-un hotel VIVERDE o experienţă frumoasă şi poate chiar atemporală.

SENSIMAR Relaxaţi-vă alături de partener, bucuraţi-vă de linişte şi deconectaţi-vă. În hotelurile Sensimar vă răsfăţăm cu servicii personalizate, experienţe culinare de înaltă clasă, wellness şi activităţi sportive – întotdeauna în locaţii frumoase direct lângă mare.

ROBINSON Robinson vă oferă vacanţe de primă clasă în locaţii unice la mare, lângă lacuri sau în munţi. Experimentaţi vacanţa de vis într-o atmosferă relaxantă, într-unul din cele 24 de cluburi şi 1 hotel în oraş – singuri, în doi sau cu întreaga familie.


7

Libertate

de alegere

PACHET TUI Vacanţă la pachet La rezervarea unei călătorii prin pachetele TUI aveţi toate serviciile necesare incluse. Următoarele servicii sunt incluse în pachetele TUI: • Zbor • Transfer la hotel • Cazare şi servicii suplimentare specifice hotelurilor • Asistenţă turistică în limba germană prin TUI Service • ARC – ajutor rapid şi compensaţii direct la faţa locului • Restituirea banilor în cazul în care serviciile rezervate nu sunt mulţumitoare Mai multe informaţii în cataloagele de preţuri TUI. TUI INDIVIDUAL Concediu foarte flexibil Planificaţi-vă concediul individual în funcţie de dorinţele dumneavoastră: combinaţi hoteluri, zboruri şi transferuri după placul dumneavoastră! TUI vă oferă posibilitatea de a rezerva hoteluri fără restricţie la numărul de zile. În cataloagele de preţuri TUI veţi găsi preţurile individuale pentru fiecare hotel. Alcătuiţi-vă propria călătorie de vis. Pentru a vă face concediul şi mai confortabil vă oferim posibilitatea de a rezerva servicii suplimentare. Mai multe informaţii în cataloagele de preţuri TUI.

oferte

speciale

Calitatea nu trebuie să fie costisitoare. Fie că rezervaţi din timp sau last minute, călătoriţi cu familia sau singuri, aici regăsiţi numai o parte din nenumăratele oferte speciale – mai multe oferte găsiţi în cataloagele de preţuri TUI.

Reducere Early Booking 60 de zile Rezervaţi cu cel puţin 60 de zile înainte de începerea sejurului şi veţi beneficia de reduceri atractive în anumite hoteluri. Urmăriţi ofertele în cataloagele de preţuri TUI. Mai multe oferte speciale şi informaţii în cataloagele de preţuri TUI.


8

Configurator

de vacanţă

calitatea

hotelurilor

Gazdele dumneavoastră doresc să vă convingă prin servicii excepţionale şi calitate – pentru garanţia unei vacanţe relaxante de care vă veţi aminti cu plăcere.

premiile şi certificările noastre Ţelul nostru este ca dumnea­ voastră să fiţi mulţumiţi. De aceea suntem foarte exigenţi în alegerea hotelurilor. Hotelurile cele mai bune sunt recompensate cu premii şi primesc în acelaşi timp o certificare.

TUI HOLLY

ECORESORT

Certificarea TUI Holly este cea mai înaltă distincţie pe care o poate primi un hotel. Această certificare este acordată hotelurilor în funcţie de satisfacţia clienţilor noştri. De aceea, la nivel mondial, doar 100 dintre cele mai îndrăgite hoteluri TUI sunt premiate cu această certificare.

Pentru obţinerea certificării ECO RESORT se pot califica numai hotelurile şi resorturile care au obţinut în prealabil certificarea TUI Campion ECO şi îndeplinesc şi în anii următori cerinţele ecologice. Certificarea este acordată de evaluatori independenţi. Mai multe informaţii pe www.ecoresort-tui.com

Satisfacţia clienţilor TUI Certificarea “satisfacţia clienţilor TUI”, acordată pe baza formularelor de impresii primite de la clienţi, a fost verificată în martie 2012 de TÜV Saarland. Acesta garantează pentru corectitudinea acordării acestei certificări şi pentru faptul că TUI nu modifică în nici un fel calificativele acordate de clienţi fiecărui hotel. Informaţii despre TÜV Saarland şi despre condiţiile certificării se găsesc în cataloagele de preţuri TUI.

TUI Campion ECO Într-un hotel TUI Campion ECO vă bucuraţi de concediu fără a afecta mediul înconjurător. Această certificare vă indică hotelurile şi resorturile TUI care se disting printr-o politică managerială bazată pe protecţia mediului înconjurător şi protecţia socială. Toate informaţiile pe www.tui-deutschland.de/nachhaltigkeit


Belek | Riviera Turcească | Turcia

Titanic Deluxe Belek 5 Lux şi modernitate în noul hotel al lanţului Titanic care va fi inaugurat în primăvara 2013. Bucuraţi-vă de servicii de lux într-un decor idilic, cu acces facil la plaja privată.

All inclusive Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/AYT31057

Localizare • Înconjurat de o pădure de pini • Plajă privată de nisip, lungă de 1 km Distanţe • Aeroport < 50 km • Centrul localităţii < 5km, centrul oraşului < 10km Complex • 6 piscine: piscină exterioară cu apă dulce, piscină exterioară cu apă de mare, piscină Activity, piscină interioară cu apă dulce • Aquapark • Internet: WLAN/ WiFi • Mai multe baruri: bar în lobby, bar la piscină, Beachclub, Pub • Patiserie • Magazin de suveniruri, magazin de bijuterii, minimarket, frizer • spălătorie • camere: 600 • categorie locală: 5 stele Cazare • cameră dubla Tip 1 (DZX1), standard, 31-35 mp, orientare

spre uscat, AC, balcon • cameră familială tip1 (FZX1), 2 camere, orientare spre grădină, living separat cu zonă de dormit, AC, balcon, 2 băi Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie

Wellness • Saună: 3, Hamam, Baie turcească cu aburi Contra cost • Masaj • Cosmetică: tratamente faciale, michiură, pedichiură

Masă • All Inclusive • Mai multe restaurante • Restaurant bufet • restaurant A-la-carte

Divertisment • Discotecă • Cursuri de dans • Spectacole • Muzică live

Sport • Sală de fitness • Aerobic • Ciclism: închiriere echipament sportiv • Sporturi nautice: canoe, scufundări • Fotbal pe plajă, volei pe plajă Contra cost • Ciclism: biciclete • Sporturi nautice: Banannaboat, schi nautic, catamaran, parasailing, surfing, jetski

Familie • Club pentru copii/ miniclub, de la 7 ani • 2 piscine pentru copii (cu apă dulce) Oferte speciale Reduceri Early Booking: • pentru rezervări efectuate în perioada 1.4.-30.4.2013 reducere 10%/pers/noapte • pentru rezervări efectuate până la 31.3.2013 reducere 15%/pers/ noapte • reducere 10% pentru sejururi mai lungi de 22 nopţi

1 noapte cazare, All Inclusive, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

70 €

Mai multe informaţii în agenţie

Sondaj satisfacţie clienţi TUI Momentan nu există destule evaluări de la clienţi pentru a putea clasifica acest hotel.

9


Turcia | Riviera Turcească | Belek

10

All inclusive familien Aici familiile se simt bine! Cei mici vor fi entuziasmaţi de nou amenajata piscină cu tobogane şi de clubul copiilor, în timp ce camerele familiale mari cu zonă de dormit separată şi gradul înalt de satisfacţie a clienţilor îi vor convinge pe cei mari. Marco Friedrich TUI best FAMILY friedrich@tui.de

Distracţie pentru mic & mare! În fiecare an evaluăm hotelurile după 50 de criterii care sunt importante pentru un concediu cu familia. nnn mm Pentru bebeluşi (0-2) • Grup de joacă 0-3 ani: de 6 ori/ săptămână câte o oră, sub supravegherea unui părinte • Pătuţ pentru bebeluşi, scaune pentru bebeluşi • Babysitter la cerere, contra cost • Preluare comenzi articole pentru bebeluşi

•M ini discotecă, loc de joacă • 1 piscină pentru copii •M ini bowling, mini darts •B ufet pentru copii •C ursuri de înot, rezervări la faţa locului în perioada 01.0714.09.2013

nnnn m

Pentru adolescenţi (13-16) • Programe pentru nnnn m Pentru Mici şi Mari (3-12) adolescenţi de 6 ori/ săptămână în perioada • Programe de 6 ori/ săptămână: orele 10-12:30 vacanţei & 15-18 în două grupe de vârstă 3-6 & 7-12 ani

Locul ideal pentru o vacanţă cu familia!


Belek | Riviera Turcească | Turcia

Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/AYT31010

Exemplu cameră

Timp pentru întreaga familie

TUI best Family Papillon Ayscha % Situat direct pe frumoasa plajă din Belek acest complex este foarte îndrăgit în rândul turiştilor datorită serviciilor de calitate şi personalului prietenos. Ghizii TUI best Family, îndeplinesc dorinţele turiştilor de toate vârstele.

Localizare • direct pe plaja de nisip • durată transfer: cca. 40 min • Belek cca. 2 km Complex • grădină • 1 piscină: piscină exterioară cu apă dulce • şezlonguri/ umbreluţe, gratuite la piscină şi pe plajă • Internet: WLAN/ WiFi; gratuit în lobby • camere: 364 • categorie locală: 5 stele Cazare • cameră dubla Tip 1 (DZX1), cca. 27 mp, AC central cu temporizator, balcon • cameră familială tip1 (FZX1), cca. 54 mp, 1 cameră, living separat cu zona de dormit, AC central cu temporizator, balcon Informaţii suplimentare despre alte tipuri de camere în agentie

Masă • All Inclusive: băuturi nonalcoolice, băuturi alcoolice locale şi internaţionale 24 ore, program prelungit pentru micul dejun, gustări după-amiaza, cafea, ceai, prăjituri, gustări la miezul nopţii • 6 restaurante: restaurant principal (bufet), 5 restaurante A-la-carte (asiatic, turcesc începând cu 01.04, pescăresc, italian între 15.05-15.10), 1 dată/săptămână, inclus în tarif Sport • Programe de sport şi fitness, personal calificat TUI • Sală de fitness • Cursuri de fitness, aerobic etc. Wellness • Saună, Hamam • Spa contra cost Divertisment • programe de zi de 6 ori /săptămână, personal calificat TUI • programe de seară (de mai multe ori pe săptămână)

Altele • Brăţară AI obligatorie • programe TUI best FAMILY între 22.03- 04.11.2013 Avantaje • Early check-in/ late check-out în funcţie de disponibilitate • La sosire veţi primi un coş cu fructe în cameră Oferte speciale • Reduceri Early Booking: pentru rezervări efectuate până la 31.3.13 reducere 15%/ pers/ noapte (nu se cumulează cu reduceri pentru sejururi prelungite) 1 noapte reducere la 7 nopţi rezervate, pentru sejururi între 7-21 nopţi, pentru check-in între 12.5-21.5 şi 9.8-18.8 (ofertă valabilă pentru rezervări între 1.4.13-3.11.13) La rezervarea unui sejur de minim 22 nopţi reducere de 5%/pers/ noapte Se pot rezerva suplimentar • Închirieri buggy-uri la faţa locului

ALL INCLUSIVE

1 noapte cazare, All Inclusive, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

60 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Turkei.

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Turkei. Situaţia la zi pe tui-katalog.info

11


12


Belek | Riviera Turcească | Turcia

Exclusiv la TUI*

Hotel Maxx Royal Belek Golf & Spa 5 Hotelul este o îmbinare reuşită a luxului cu un design unic. O experienţă aparte o constituie serile petrecute la un cocktail elegant în clubul hotelului: Club Royal Horse.

ALL INCLUSIVE GOLF Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/AYT31061

Design

WLAN inclus

Individual

Inspiraţie

Exemplu cameră

Localizare • Direct pe plaja de nisip Complex • Stil: modern, orientat pe design • 8 piscine • Aquapark cu intrare gratuită • Internet: WLAN/WiFi: gratuit în zona recepţiei şi în lobby • Camere: 429 • Categorie locală: 5 stele Cazare • Cameră familială Tip 1 (FZX1), 2 camere, 100 mp, cu orientare spre uscat, cu vedere spre grădină, AC central, balcon • Junior Suite cu vedere la mare Tip 1 (JSM1), cu pat suplimentar, 70 mp, vedere la mare, AC central, balcon Masă • All inclusive: băuturi alcoolice şi non-alcoolice • Bufet • Restaurant A-la-carte contra cost

Relaxare

Aici vă destindeţi şi aveţi suficient spaţiu individual pentru experienţe de vacanţă foarte personale. Mai multe pe pagina 3.

Sport • Sală de fitness • Tenis: mai mult de 4 terenuri, suprafaţă dură sau zgură, nocturnă Golf • Mai mule terenuri de golf în imediata apropiere Wellness Contra cost • Centru wellness, Spa • Masaj • Centru de înfrumuseţare, cosmetică Divertisment • Zilnic programe internaţionale de divertisment Familie • miniclub, de la 1 an • servicii îngrijire copii (daycare) Altele • *rezervări pe piaţa tur operatorilor germani exclusiv la World of TUI

Avantaje • Early check-in/ Late check-out în funcţie de disponibilitate Oferte speciale • Reduceri Early Booking: pentru rezervări efectuate până la 30.4.13 reducere 15%/ pers/ noapte (ofertă valabilă pentru sejururi de minim 4 nopţi) • Reduceri pentru copii: tarif fix pentru copii (2-11 ani) 1 noapte cazare, All Inclusive, pe persoană, în Junior Suite (JSG1) De la

111 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Turkei.

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Turkei. Situaţia la zi pe tui-katalog.info

13


14

Turcia | Riviera Turcească | Lara

Hotel Delphin Imperial 5

ALL INCLUSIVE

Clădire nouă impunătoare din îndrăgitul lanţ de hoteluri Delphin. Design elegant combinat cu un grad ridicat de confort. Un centru exclusiv de wellness care răsfaţă trupul şi sufletul. 7 restaurante A-la-carte satisfac pretenţiile culinare.

Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/AYT24041

Localizare • Direct pe plaja de nisip Complex • Grădină • Zonă de piscine • Aquapark cu intrare gratuită • Internet: WLAN/WiFi: în lobby • Camere: 650 • Categorie locală: 5 stele Cazare • Cameră dublă Tip 1 (DZX1), 31-35 mp, cu landview, AC cu funcţie de temporizare, balcon • Cameră familială Tip 1 (FZX1), cu uşă de interconectare, 2 camere, cu pat suplimentar , 51-60 mp, living separat cu zona de dormit, AC, balcon Masă • All inclusive: băuturi alcoolice şi non-alcoolice • Restaurant A-la-carte

Sport • Activităţi sportive zilnic • Sală de fitness • Cursuri de fitness, aerobic contra cost (servicii neincluse în pachet) • Tenis: teren suprafaţă dură, nocturnă, închiriere echipament • Sporturi nautice: şcoală de scufundări Wellness • Centru wellness, Spa • Saună: Hamam (baie turcească), saună cu aburi contra cost • Masaj • Cosmetică Divertisment • Programe de divertisment în timpul zilei şi seara • discotecă Familie • divertisment pentru tineri • divertisment pentru copii • miniclub, de la 4 ani • serviciu îngrijire copii/ creşă • 1 piscină pentru copii, separată

Avantaje • Excursie pentru shopping în Antalya Oferte speciale: • Reduceri Early Booking: •P entru rezervări între 1.3.13 – 31.3.13 reducere 12%/ pers/ noapte • Reduceri pentru copii: tarif fix pentru copii (2-6 ani) 1 noapte cazare, All Inclusive, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

89 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Turkei.

Sondaj satisfacţie clienţi TUI Momentan nu există destule evaluări de la clienţi pentru a putea clasifica acest hotel.


Lara | Riviera Turcească | Turcia

Concorde De luxe Resort % Hotelul atrage printr-o arhitectură care iese din tipare, o clădire futuristică în care grija pentru mediul înconjurător este foarte importantă. Iar SPA-ul hotelului oferă numeroase proceduri pentru relaxare.

All inclusive Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/AYT24060

Localizare • Direct pe plaja de nisip Complex • Grădină • 2 piscine • Internet: WLAN/WiFi: gratuit în zona publică, în lobby • Camere: 401 • Categorie locală: 5 stele Cazare • Cameră dublă cu vedere la mare Tip 1 (DZM1), cu pat suplimentar, 26-30 mp, vedere directă la mare, AC cu funcţie de temporizare, balcon • Cameră familială cu vedere la mare Tip 1 (FZM1), 1 cameră, 46-50 mp, vedere directă la mare, AC cu funcţie de temporizare, balcon Masă • All inclusive: băuturi alcoolice şi non-alcoolice • Bufet • Restaurant A-la-carte contra cost

Sport • Animatori sportivi zilnic • Centru de fitness • Tenis: teren suprafaţă dură, nocturnă (contra cost), închiriere echipament • Contra cost: Biciclete Wellness Contra cost • Centru wellness, Spa • Masaj • Beauty Center, Cosmetică Divertisment • Programe de divertisment în timpul zilei şi seara • discotecă Familie • miniclub, de la 4 ani • serviciu îngrijire copii/ creşă Altele • All Inclusive 24 ore Avantaje • Early check-in/ late check-out, în funcţie de disponibilitate

Oferte speciale • Reduceri Early Booking: • Pentru rezervări efectuate până la 31.3.13 reducere 15%/ pers/ noapte • Pentru rezervări între 1.4.13 – 30.4.13 reducere 10%/ pers/ noapte • Camere Best-Price (ofertă limitată) • Reduceri pentru copii: tarif fix pentru copii (2-12 ani) • Oferte sejur prelungit : pentru rezervarea unui sejur de minim 22 nopţi, reducere 10%/ pers/ noapte 1 noapte cazare, All Inclusive, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

54 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Turkei.

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Turkei. Situaţia la zi pe tui-katalog.info

Aflaţi mai multe despre certificările noastre de la pagina 8

15


16

Turcia | Riviera Turcească | Side

Ce aţi zice de o combinaţie de hoteluri? Descoperiţi multiplele faţete ale Rivierei Turceşti. Sonja Rode Sensimar Hotels & Resorts rode@tui.de

SPA pentru o stare de bine

Bucuraţi-vă de o stare de bine

Zona de wellness a complexului Sensimar Side Resort & Spa se remarcă prin personalul profesionist şi prietenos şi prin designul armonios al celor 2200 mp.

Trei restaurante de top – unul tip bufet, 2 A-la-carte – precum şi 7 baruri, vă vor răsfăţa simţurile. Aici există ceva pentru toate gusturile.


Side | Riviera Turcească | Turcia

Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/AYT42026

TIMP PENTRU INTIMITATE ÎN DOI

Sensimar Side Resort & Spa

%

Sensimar este un pol de linişte pentru cupluri. Concediu pentru simţuri: bucuraţi-vă de un design armonios din lemn, marmură şi materiale nobile, gastronomie rafinată, wellness pe o suprafaţă de peste 2000 mp şi o frumoasă vedere la mare.

Aflaţi mai multe despre certificările noastre de la pagina 8

Localizare • În afara localităţii • direct pe plaja de nisip

• Restaurant bufet cu terasă • 2 restaurante A-la-carte, de ex. „Kulinarium”

Distanţe • centrul localităţii: 800 m • centrul oraşului: 7 km

Sport • Animatori sportivi, programe disponibile de 6 ori/ săptămână, personal calificat TUI • Sală de fitness • Cursuri de fitness

Complex • 2 piscine: 1 piscină exterioară cu apă dulce, 1 piscină interioară cu apă dulce • Internet: WLAN/ WiFi gratuit • camere: 237 • categorie locală: 4,5 stele Cazare • cameră dubla Tip 1 (DZX1), 31-35 mp, vedere laterală spre mare, living cu zonă de dormit, AC, balcon • cameră dublă cu vedere la mare Tip1 (DZM1), 31-35 mp, vedere la mare, living cu zonă de dormit, AC, balcon Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie Masă • All Inclusive: băuturi nonalcoolice şi băuturi alcoolice locale între orele 10-24, dupăamiaza: cafea şi prăjituri

Wellness • Centru wellness & Spa “NarSpa” Divertisment • programe de zi de 6 ori /săptămână, personal calificat TUI • programe de seară (de mai multe ori pe săptămână) • muzică live Altele • vârsta minimă 18 ani • ţinuta obligatorie Avantaje • Early check-in/ late check-out în funcţie de disponibilitate • Check-in VIP •O ferte speciale pentru luna de miere • 1x masaj de 20 min sau tratament cosmetic/ pers inclus • 10% reducere la procedurile de wellness

Oferte speciale • Reduceri Early Booking: pentru rezervări efectuate până la 31.3.13 reducere 10%/ pers/ noapte (nu se cumulează cu reduceri pentru sejururi prelungite) • 2 nopţi reducere pentru sejururi de 21-28 nopţi, pentru check-in între 19.6-26.6 şi 26.7-4.8 (ofertă valabilă pentru rezervări între 1.4.13 – 3.11.13) • 1 noapte reducere pentru sejururi de 14-20 nopţi, pentru check-in între 19.6-26.6 şi 26.7-4.8(ofertă valabilă pentru rezervări între 1.4.13 – 3.11.13) • 1 noapte reducere pentru sejururi de 7-13 nopţi, pentru check-in între 19.6-26.6 şi 26.7-4.8 • La rezervarea unui sejur de minim 22 nopţi, reducere 10%/ pers/noapte • Ofertă seniori (60+): clienţii peste 60 de ani beneficiază de reducere 10%/pers/noapte (ofertă valabilă pentru sejururi de maxim 21 nopţi, rezervări între 1.4.133.11.13. Nu se cumulează cu reduceri pentru sejur prelungit)

ALL INCLUSIVE CUPLURI WELLNESS

Se pot rezerva suplimentar • Pachet Romance 1 noapte cazare, All Inclusive, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

69 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Turkei.

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Turkei. Situaţia la zi pe tui-katalog.info

17


Turcia | Riviera Turcească | Manavgat

18

All inclusive familien Aici familiile se simt bine! Cei mici vor fi entuziasmaţi de nou amenajata piscină cu tobogane şi de clubul copiilor, în timp ce camerele familiale mari cu zonă de dormit separată şi gradul înalt de satisfacţie a clienţilor îi vor convinge pe cei mari. Marco Friedrich TUI best FAMILY friedrich@tui.de

Distracţie pentru mic & mare! În fiecare an evaluăm hotelurile după 50 de criterii care sunt importante pentru un concediu cu familia. nnnnn Pentru bebeluşi (0-2) • Grup de joacă 0-3 ani: de 6 ori/ săptămână câte o oră, sub supravegherea unui părinte • Pătuţ pentru bebeluşi, scaune pentru bebeluşi • Babysitter la cerere, contra cost • Preluare comenzi articole pentru bebeluşi – informaţii în agenţie

& 15-18 în două grupe de vârstă 3-6 & 7-12 ani •M ini discotecă, loc de joacă • 1 piscină pentru copii •M ini bowling, mini darts •B ufet pentru copii •C ursuri de înot, rezervări la faţa locului în perioada 01.07-14.09.2013

nnnnn

Pentru adolescenţi (13-16) • Programe pentru adoles­ cenţi de 6 ori/ săptămână nnnnn Pentru Mici şi Mari (3-12) în perioada vacanţei • Programe de 6 ori/ săptămână: orele 10-12:30

Locul ideal pentru o vacanţă cu familia!


Manavgat | Riviera Turcească | Turcia

Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/AYT51045

Exemplu cameră

Timp pentru întreaga familie

TUI best Family Iberotel Palm Garden 4 Situat direct pe plajă acest complex eco-friendly este foarte îndrăgit în rândul turiştilor. Ghizii TUI best Family, îndeplinesc dorinţele turiştilor de toate vârstele. ALL INCLUSIVE

Localizare • direct pe plaja de nisip/ pietricele • durata transfer: cca.1 oră

Aflaţi mai multe despre certificările noastre de la pagina 8

Complex • grădină • 1 piscină exterioară cu apă dulce cu tobogane • piscină interioară cu apă dulce • şezlonguri/ umbreluţe, gratuite la piscină şi pe plajă • Internet: WLAN/ WiFi; gratuit în zona recepţiei, în lobby, în Panorama Bar • camere: 363 • categorie locală: 4 stele Cazare • cameră dubla Tip 2 (DZX2) cu max. 1 pat suplimentar, cca. 24 mp, AC cu reglare individuală, balcon sau terasă • cameră familială tip1 (FZX1), 2 camere (cu uşă de interconectare), cca. 38 mp, AC cu reglare individuală, balcon sau terasă Mai multe tipuri de camere în agenţie

Masă •A ll Inclusive: băuturi nonalcoolice, băuturi alcoolice locale şi internaţionale 24 ore, program prelungit pentru micul dejun, gustări după-amiaza, cafea, ceai, prăjituri, gustări la miezul nopţii • 3 restaurante: restaurant bufet (cu terasă), 2 restaurante A-lacarte (turcesc şi italian), 1 dată/ sejur, inclus în tarif Sport • Programe de sport şi fitness disponibile de 6 ori/ săptămână, personal calificat TUI • Sală de fitness • Cursuri de fitness, aerobic etc. Divertisment • p rograme de zi de 6 ori / săptămână, personal calificat TUI • programe de seară (de mai multe ori pe săptămână) Altele • hotel certificat „TÜV Hotel Safety Check” • programe TUI best FAMILY între 16.04.- 03.11.2013

Avantaje • programe pentru copii şi adulţi oferite de ghizi TUI best FAMILY • Early check-in (ora 10:00)/ late check-out (ora 16:00) în funcţie de disponibilitate Oferte speciale: • Reduceri pentru copii • Reduceri Early Booking: pentru rezervări efectuate până la 30.4.13 reducere 10%/ pers/ noapte (nu se cumulează cu reduceri pentru sejururi prelungite) • 21= 18 nopţi pentru check-in între 16.4 – 23.4 • 2 nopţi reducere pentru sejururi de 14-20 nopţi, pentru check-in între 16.4-30.4 • 1 noapte reducere pentru sejururi de 7-13 nopţi, pentru check-in între 16.4-07.5 şi 13.10-17.10 • Ofertă “1 adult + 1 copil” (FSX1, DSX1) Se pot rezerva suplimentar • Închirieri buggy-uri la faţa locului

1 noapte cazare, All Inclusive, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

53 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Turkei.

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în agenţie Situaţia la zi pe tui-katalog.info

19


20

Turcia | Sudul Turciei – Marea Egee | Sarigerme

Resortul se află într-un golf privat, pe întinsa plajă din Sarigerme. Bucuraţi-vă de soare, sporturi nautice şi plimbări lungi pe plajă. Sabrina Dahlke PURAVIDA Resorts dahlke@tui.de

PURA

Bucuraţi-vă de priveliştea asupra mării în timp ce practicaţi yoga. De şase ori pe săptămână se oferă diverse cursuri profesioniste.

VIDA

Experimentaţi plăcerea de a face grătar la Adventure Barbecue. Aici toată lumea poate să aşeze pe grătar ce îşi doreşte.


Sarigerme | Sudul Turciei – Marea Egee | Turcia

Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/DLM15041

Totul despre timpul meu

PURAVIDA Resort Seno % Concediu în ritmul propriu: într-o atmosferă relaxată vă puteţi bucura de designul modern, lifestyle, cursuri profesioniste de fitness şi yoga precum şi de variata gastronomie experimentală PURAVIDA.

Localizare • Direct la un golf • Plaja de nisip lată, care se întinde pe câţiva kilometrii • Durată transfer: cca. 30 minute Complex • Grădină • 3 piscine principale (1 piscină pentru adulţi) • Internet: WLAN/WiFi inclus • Şezlonguri şi prosoape incluse • Camere: 314 • Categorie locală: 4 stele Cazare • Cameră dublă Tip 1 (DZX1), cu orientare spre mare, AC, balcon • Cameră familială Tip 1 (FZX1), cu orientare spre mare, 1 cameră, living separat cu zona de dormit, AC, balcon Masă • Gastronomie experimentală PURAVIDA • All Inclusive: băuturi nonalcoolice şi băuturi alcoolice locale 24 ore, restaurant principal (bufet) • 3 restaurante A-la-carte, obligatoriu cu rezervare

Sport • Program fitness & yoga PURAVIDA: de ex. bodypump, pilates, yoga (de 6 ori pe săptămână) • Sală de fitness • Zonă de fitness în aer liber • Sporturi nautice contra cost Wellness • Spa PURArelax • Saună, Hamam • Proceduri contra cost Divertisment • Programe de divertisment seara: de ex. DJ, Fitness@Night • Hobby Kitchen: sesiuni de gătit împreună cu bucătarul hotelului Familie • servicii îngrijire copii (daycare) pentru copii între 3-12 ani • workshopuri pentru adolescenţi între 13-17 ani • 3 piscine pentru copii cu tobogane • Paturi penru bebeluşi Altele • Există o zonă exclusivă pentru adulţi

Avantaje • Transfer direct • Restaurante “First Date”, “Habby Kitchen” şi “Adventure Barbecue” 1 dată/sejur, inclus în tarif Oferte speciale • Reduceri Early Booking: • Pentru rezervări între 1.2.13 – 31.3.13 reducere 10%/ pers/ noapte (nu se cumulează cu reduceri pentru sejururi prelungite • 14 = 11 nopţi pentru check-in între 29.4– 6.5 şi 11.10-3.11 (valabil pentru rezervări între 1.2.13-3.11.13) • 1 noapte reducere pentru sejururi de 7-13 nopţi în perioada 29.413.5 (valabil pentru rezervări între 1.2.13-3.11.13) • 1 noapte reducere la 7 nopţi rezervate pentru sejururi de 7-14 nopţi, pentru check-in între 11.10-13.11 (valabil pentru rezervări între 1.2.13-3.11.13) • Honeymoon Special (oferte pentru luna de miere) • Limitat: cameră Best-Price • Reduceri pentru copii: tarif fix pentru copii (2-12 ani)

ALL INCLUSIVE WELLNESS

1 noapte cazare, All Inclusive, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

92 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Turkei.

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Turkei. Situaţia la zi pe tui-katalog.info

21


22


Özdere | Vestul Turciei Marea Egee | Turcia

Hotel Paloma Pasha 5 Acest hotel orientat pe design, aflat într-o locaţie idilică, promite un concediu de primă clasă. Camerele cu vedere la mare oferă o privelişte de neuitat asupra golfului, iar camerele tip Suite oferă multe alte facilităţi. Piscina cu apă dulce înconjoară clădirea principală.

All inclusive Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/ADB15040

Exemplu cameră (SUM1)

Localizare • În afara localităţii, zonă liniştită • Direct la un golf cu plajă de nisip privată

locale, gustări, gustări la miezul nopţii, prăjituri • Bufet • 2 restaurante A-la-carte contra cost

Complex • Grădină • 2 piscine • Mai multe baruri • Internet • Camere: 268 • Categorie locală: 5 stele

Sport • Sală de fitness • Sporturi nautice: canoe, hidrobiciclete, contra cost • Tenis • Sporturi nautice

Cazare • Cameră dublă cu vedere la mare Tip 1 (DZM1), 31-35 mp, vedere directă la mare, AC central, balcon • Suite cu vedere la mare Tip 1 (SUM1), 1 cameră, 61-70 mp, vedere directă la mare, AC central, încălzire centrală, terasă cu jacuzzi şi şezlonguri, diverse servicii suplimentare Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie. Masă • All inclusive: 24 ore băuturi non-alcoolice, băuturi alcoolice

Wellness • Saună: Hammam, Cameră de meditaţie contra cost • Centru wellness Divertisment • Spectacole • Muzică live Familie • miniclub, de la 4 ani Oferte speciale • Reduceri Early Booking: •P entru rezervări între 1.2.13 – 31.3.13 reducere 10%/ pers/ noapte (nu se cumulează cu reduceri pentru sejururi prelungite

• 1 noapte reducere la 7 nopţi rezervate pentru sejururi de 7-21 nopţi, pentru check-in între 5.5-12.5, 26.5-2.6 şi 20.10-30.10 (valabil pentru rezervări între 1.2.13-3.11.13) • Reduceri pentru copii: tarif fix pentru copii (2-12 ani)

1 noapte cazare, All Inclusive, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

37 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Turkei.

Piscina pentru copii

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Turkei. Situaţia la zi pe tui-katalog.info

23


24

Turcia | Riviera Turcească | Belek

Exclusiv la TUI*

All inclusive

Hotel Riu Kaya Belek 4

Situat direct pe plajă, hotelul Riu Kaya Belek oferă posibilitatea practicării sporturilor nautice. În plus, complexul beneficiază de 10 terenuri de tenis şi este situat în imediata apropiere a terenului de golf Kaya Eagles.

Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/AYT31017

Exemplu cameră

Localizare: • Direct pe plaja de nisip/ pietricele Complex • Grădină • Zonă de piscine • Internet: WLAN/WiFi, gratuit în lobby • Camere: 506 • Categorie locală: 5 stele Cazare: • Cameră dublă cu vedere la mare Tip 1 (DZM1), cu pat suplimentar, 26-30 mp, vedere directă la mare, AC cu temporizator, balcon •S uite Tip 1 (SUX1), 1 cameră, 46-50 mp, vedere directă la mare, living separat cu zonă de dormit, AC cu temporizator, balcon Masă: • All Inclusive: băuturi nonalcoolice şi băuturi alcoolice locale • Bufet • 3 restaurante A-la-carte gratuite

Sport • Centru de fitness Contra cost • Tenis: mai mult de 4 terenuri de tenis pe zgură Golf • Mai multe terenuri de golf în imediata apropiere Wellness Contra cost (nu sunt incluse în pachet) • Spa, masaj • Centru de înfrumuseţare Divertisment • Divertisment de zi şi de seară Familie: • Miniclub “RiuLand” Altele: • *rezervări pe piaţa tur operatorilor germani exclusiv la World of TUI Avantaje • Early check-in/ Late check-out (în funcţie de disponibilitate) • 1 coş cu fructe şi apă în cameră

Oferte speciale • Reduceri Early Booking: - p entru rezervări efectuate între 1.3.13-31.3.13 reducere 10%/ pers/ noapte (ofertă valabilă pentru sejururi în perioada 30.43.11, pentru sejururi de maxim 20 nopţi, nu se cumulează cu reduceri pentru sejururi prelungite) - 1 noapte reducere la 7 nopţi rezervate, pentru sejururi între 7-20 nopţi, pentru check-in între 9.4-20.4 şi 25.9-5.10 (ofertă valabilă pentru rezervări între 1.3.13-25.8.13) • Tarif fix pentru copii (2-12 ani) 1 noapte cazare, All Inclusive, pe persoană, în cameră dublă (DZM1) De la

51 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Turkei.

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Turkei. Situaţia la zi pe tui-katalog.info


Kyllini | Peloponezul de vest | Grecia

Hotel Olympia Golden Beach Resort % Frumosul complex atrage prin amenajarea de bun gust şi prin atmosfera caldă. Un shuttle către plaja privată a hotelului este la dispoziţia clienţilor. Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/GPA10060

Exemplu cameră

Localizare • În afara localităţii, zonă liniştită, despărţit de plajă printr-o stradă • Plajă cu dune de nisip cca.200m; plaja privată cca. 400m • Transfer shuttle spre plajă Complex • Grădină • Terasă • 2 piscine: piscină exterioară cu apa dulce, piscină interioară cu apă dulce • Prosoape de baie gratuite • şezlonguri/umbreluţe gratuit la piscină şi pe plajă • Internet: gratuit în lobby • Lobbybar, bar la piscină • Terasă cu vedere spre piscină • Camere: 57 • Categorie locală: 4,5 stele Cazare • Bungalow Tip 1 (BUX1), orientare spre grădină sau spre piscină, AC, terasă cu şezlonguri • Cameră dublă Tip 1 (DZX1), orientare spre grădină sau spre piscină, AC, balcon sau terasă

Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie. Masă • Mic dejun, demipensiune: dimineaţa bufet, seara bufet sau meniu la alegere (în funcţie de sezon) • 1 restaurant • restaurant A-la-carte contra cost Sport • Sală fitness Contra cost • 1 teren tenis Wellness Contra cost • Spa • Masaj Familie • Loc de joacă pentru copii • 1 piscină pentru copii, integrată în piscina mare Avantaje • Shuttle spre plajă

Oferte speciale • Reduceri Early Booking: pentru rezervări între 1.3.13-30.4.13 reducere 15%/pers/ noapte • 1 noapte reducere la 7nopţi rezervate, pentru sejururi între 7-21 nopţi pentru check-in între 10.5-24.5 şi 28.9-18.10 • Reduceri pentru seniori: clienţii cu vârste peste 60 ani beneficiază de reducere 10%/ pers/ noapte pentru sejururi în perioada 10.5-30.6 şi 23.8-18.10. Ofertă limitată. • Reduceri pentru copii 1 noapte cazare, mic dejun, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

48 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland Situaţia la zi pe tui-katalog.info

25


26


Hanioti/ Kassandra | Halkidiki | Grecia

Grecotel Pella Beach 4 Atmosfera familială şi localizarea sa în apropierea localităţii şi a plajei fac din acest hotel o destinaţie optimă pentru vacanţă. Clienţii noştri apreciază bucătăria excelentă şi serviciile personalizate. În fiecare an evaluăm hotelurile după 50 de criterii care sunt importante pentru un concediu cu familia.

Exemplu cameră

nnnnn

nnnnn

Pentru bebeluşi (0-2) •P ătuţ pentru bebeluşi inclus •G ăleată specială pentru scutece • Scaune pentru copii la restaurant

Pentru Mici şi Pentru adolescenţi Mari (3-12) (13-16) • Grecoland Corner • Club 4 U pentru cu îngrijitori, pentru tinerii între 13-17 copii între 3-12 ani, ani, în timpul de 6 ori/ săptămână sezonului (orele 10-12:00 & 15:00-17:00) • Loc de joacă pentru copii, piscină pentru copii

Calitate

nnnnn

Ospitalitate

Servicii Detaşare

Confort

Încredere

Petreceţi o vacanţă lipsită de griji în hotelurile alese. Mai multe pe pag 3.

Localizare • direct pe plaja de nisip/ pietricele • centrul localităţii la cca. 500 m Complex • Complex compact cu distanţe mici • Grădină • Piscină exterioară cu apă dulce • Şezlonguri/ umbreluţe • Internet: contra cost • Asistenţă medicală, asistenţă client • Camere: 205 • Categorie locală: 4 stele Cazare • Cameră dublă Tip 1 (DZX1): vedere laterală spre mare, AC, balcon • Cameră familială Tip 1 (FZX1), orientare spre uscat, AC, balcon Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie. Masă • Demipensiune: mic dejun bufet, prânz la tavernă sau cina bufet

• All Inclusive: bufet, băuturi non-alcoolice,diverse băuturi alcoolice internaţionale, băuturi alcoolice locale, prăjituri/ patiserie • 2 restaurante Sport Contra cost • Diverse sporturi nautice (în funcţie de sezon/ condiţii meteo) Wellness Contra cost: Wellness Center Divertisment • Divertisment pentru adulţi Familie • Clubul copiilor/ Miniclub Grecoland Corner, de la 3/12 ani, mijlocul lunii iunie-mijlocul lunii septembrie • Club pentru adolescenţi, 13-17 ani, mijlocul lunii iunie-mijlocul lunii septembrie

Avantaje • Pentru clienţii cu demipensiune: întâmpinare cu 1 sticlă vin, 1 sticlă apă şi fructe • Ofertă specială pentru luna de miere: tinerii căsătoriţi aflaţi în luna de miere vor primi la sosire o sticlă de vin spumant şi nuci cu miere (Notă în rezervare: Honeymooner) Oferte speciale • Reduceri pentru copii (2-14 ani) 1 noapte cazare, demipensiune, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

49 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland Situaţia la zi pe tui-katalog.info

ALL INCLUSIVE FAMILII Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/SKG33010

27


28


Lefkimi | Corfu, Agios Petros | Grecia

Aquis Capo di Corfu 5 Acest complex modern se află pe plajă într-o zonă liniştită şi este perfect pentru o vacanţă cu familia. Oferta pentru sejururile All Inclusive este foarte diversificată.

ALL INCLUSIVE Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/CFU50005

Localizare de top

Şezlonguri

Plajă de nisip Soare

Mare

Detaşare

Aruncaţi-vă în valuri sau relaxaţi-vă pe cele mai frumoase plaje în imediata apropiere a hotelului. Mai multe pe pag 3.

Exemplu cameră

Localizare • În afara localităţii, zonă liniştită • Diect pe plaja de nisip • Centrul localităţii la cca. 2 km Complex: • Grădină • terasă • piscină: piscină exterioară cu apă dulce • şezlonguri/ umbreluţe • prosoape de baie • Internet: WLAN gratuit • camere: 176 • categorie locală: 4 stele Cazare: • Cameră dublă Tip 1 (DZX1), standard, AC cu reglare individuală, balcon sau terasă, WLAN • Cameră familială cu vedere la grădină Tip1 (FZG1), duplex, vedere directă la grădină, AC cu reglare individuală, balcon sau terasă, WLAN Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie.

Masă • Demipensiune: bufet • All Inclusive: bufet, băuturi nonalcoolice, băuturi alcoolice locale, gustări, prăjituri/ patiserie • Restaurant principal • Restaurant A-la-carte contra cost Sport • Animatori sportivi • 1 teren de tenis Divertisment • Divertisment pentru adulţi • Muzică live Familie • Divertisment pentru copii • Clubul copiilor/ Miniclub, de la 4 ani • Îngrijitori copii • 1 piscină pentru copii Altele • *rezervări pe piaţa tur operatorilor germani exclusiv la World of TUI

Oferte speciale • Reduceri pentru copii: tarif fix pentru copii (2-14 ani) 1 noapte cazare, demipensiune, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

47 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland Situaţia la zi pe tui-katalog.info

29


30


Gouvia | Corfu | Grecia

Exclusiv la TUI*

Grecotel Eva Palace % Aflat în peninsula Kommeno acest hotel este destinaţia perfectă de vacanţă pentru cupluri de toate vârstele. Situat în imediata apropiere a unui mic golf, acest hotel resort oferă turiştilor servicii personalizate şi o panoramă superbă asupra Mării Ionice.

ALL INCLUSIVE PREMIUM Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/CFU50005

Exemplu cameră

Calitate

Ospitalitate

Servicii Detaşare

Confort

Încredere

Petreceţi o vacanţă lipsită de griji în hotelurile alese. Mai multe pe pag 3.

Localizare • În mijlocul naturii deasupra mării, zonă liniştită • plaja de nisip/ pietricele, acces pe scări Complex • Complex compact cu distanţe mici • Piscină exterioară cu apă de mare • Şezlonguri/ umbreluţe gratuite la piscină şi pe plajă • Internet: WLAN gratuit în lobby; mai multe baruri • Asistenţă medicală: se poate consulta un medic vorbitor de limba engleză • Asistenţă clienţi • Camere: 225 • Categorie locală: 4 stele Cazare • Bungalow Tip 1 (BUX1): orientare spre mare, AC, balcon • Cameră dublă cu vedere la mare Tip 1 (DZM1), vedere directă la mare, AC, balcon Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie.

Masă • Mic dejun: bufet, prelungit • Demipensiune: bufet • All Inclusive: bufet, băuturi non-alcoolice, băuturi alcoolice, gustări, prăjituri/ patiserie • 2 restaurante Sport • Sală de fitness Contra cost: tenis, sporturi nautice (în funcţie de sezon/ condiţii meteo) Wellness Contra cost: Wellness Center Divertisment • Animaţie seara Altele • *rezervări pe piaţa tur operatorilor germani exclusiv la World of TUI • pentru cupluri & persoane singure peste 16 ani

Avantaje • Pentru clienţii cu demipensiune: întâmpinare cu 1 sticlă vin, 1 sticlă apă şi fructe 1 noapte cazare, demipensiune, pe persoană, în cameră dublă (DZM1) De la

63 €

Mai multe informaţii în agenţie

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland Situaţia la zi pe tui-katalog.info

31


32

Grecia | Corfu | Agios Gordios

Aquis Agios Gordios Beach Hotel 4 All inclusive CUPLURI

Poziţionarea ideală oferă o privelişte superbă a golfului din Agios Gordios. Gradul ridicat de confort şi dotările acestui hotel care dispune inclusiv de o mică zonă de wellness, sunt garanţia pentru o vacanţă reuşită.

Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/CFU41001

Localizare • La plaja publică • Plaja de nisip/ pietricele la 50 m (acces pe scări) • Centrul localităţii la cca. 600m Complex • grădină • piscină: piscină exterioară cu apă dulce • Internet: WLAN gratuit • camere: 246 • categorie locală: 4 stele Cazare • Bungalow Tip 1 (BUX1), orientare spre grădină, AC balcon, WLAN • Cameră dublă cu vedere la mare Tip1 (DZM1), vedere directă la mare, AC, balcon, WLAN Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie.

Masă • Demipensiune: bufet • All Inclusive: bufet, băuturi nonalcoolice, băuturi alcoolice locale, gustări, prăjituri/ patiserie • Restaurant A-la-carte contra cost Sport • Animatori sportivi • Sală de fitness Contra cost: sporturi nautice, în funcţie de sezon/ condiţii meteo Wellness • Wellness center • Saună Contra cost • Masaj • Proceduri cosmetice Divertisment • Divertisment pentru adulţi • Muzică live

Altele • Vârsta minimă la acest hotel este 18 ani Oferte speciale • Reduceri Early Booking: pentru rezervări efectuate până la 31.3.13 reduceri de 15%/pers/ noapte 1 noapte cazare, demipensiune, pe persoană, în cameră dublă (DZM1) De la

38 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland Situaţia la zi pe tui-katalog.info


Messonghi | Corfu | Grecia

Hotel Apollo Palace 4 Complexul hotelier construit în stil tradiţional este punctul ideal de pornire pentru cei care doresc să descopere insula. Iar cei care doresc să se relaxeze au la dispoziţie o grădină umbrită de măslini şi o micuţă capelă.

All inclusive Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/CFU13010

Exemplu cameră

Localizare: • Plaja de nisip/ pietricele la cca. 150 m • Centrul localităţii la cca. 100m Complex • Grădină • Terasă • 2 piscine • Şezlonguri/ umbreluţe la piscină • Internet: în lobby, contra cost • camere: 290 • categorie locală: 4 stele Cazare • Cameră dublă Tip1 (DZX1), AC, balcon sau terasă Masă • Demipensiune: bufet • All Inclusive: bufet, băuturi nonalcoolice, băuturi alcoolice locale, gustări, prăjituri/ patiserie • Restaurant principal • Restaurant A-la-carte contra cost

Sport Contra cost • 1 teren tenis • Ciclism: mountainbike, biciclete • Diverse sporturi nautice, în funcţie de sezon/ condiţii meteo Divertisment • Divertisment pentru adulţi Familie • Clubul copiilor/ Miniclub, de la 4 ani • Loc de joacă pentru copii • 2 piscine pentru copii, integrate în piscina mare • Pătuţ pentru bebeluşi Altele • Papuci de plajă recomandaţi • La rezervări All Inclusive este obligatorie purtarea unei brăţări AI sau a unei legitimaţii

Oferte speciale • Reduceri Early Booking: pentru rezervări efectuate între 28.2 – 29.4.13 reduceri de 10%/pers/ noapte • Reduceri pentru copii • Camere Best Price: ofertă limitată 1 noapte cazare, demipensiune, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

41 €

Mai multe informaţii în agenţie

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland Situaţia la zi pe tui-katalog.info

33


34


Faliraki | Rhodos | Grecia

Exclusiv la TUI*

Grecotel Rhodos Royal 4 Copiii adoră clubul Grecoland, grădina splendidă şi bineînţeles vestita plajă din Faliraki, care se întinde în faţa hotelului. Mai multe piscine, tobogane de apă, camere familiale spaţioase, All Inclusive în stil Grecotel şi servicii de calitate! Aşa arată o vacanţă distactivă!

Distracţie pentru mic & mare! În fiecare an evaluăm hotelurile după 50 de criterii care sunt importante pentru un concediu cu familia. nnnnn

nnnnn

nnnnn

Pentru bebeluşi (0-2) •P ătuţuri pentru bebeluşi, încălzitor pentru biberon, Babyphone •S ervicii de îngrijire bebeluşi (babysitter) la cerere, contra cost

Pentru Mici şi Mari (3-12) • club Grecoland pentru copiii între 3-12 ani, de 6x pe săptămână (câte o oră dimineaţa/ după-amiaza, pe durata întregului sezon) • Tobogane • Bufet pentru copii în sezonul estival

Pentru adolescenţi (13-16) • Club 4 U pentru adolescenţi între 13-16 ani, de la mijlocul lunii iunie până la mijlocul lunii septembrie

Calitate

Ospitalitate

Servicii Detaşare

Confort

Încredere

Petreceţi o vacanţă lipsită de griji în hotelurile alese. Mai multe pe pag 3.

Exemplu cameră

Localizare • Direct pe plaja de nisip/pietricele, cca. 5km distanţă faţă de localitate Complex • Grădină • Piscine exterioare cu apă dulce, tobogan cu apă • Şezlonguri/umbreluţe la piscină/ pe plajă, gratuit • WLAN/WiFi în lobby • Bar în lobby, bar la piscină, bar pe plajă • Cea mai bună calitate a serviciilor • Camere: 353 • Categorie locală: 4 stele Cazare • Cameră dublă Tip 1 (DZX1), orientare spre grădină, AC în funcţie de sezon, balcon • Cameră familială Tip 1 (FZX1), living cu zonă de dormit, încăpere deschisă cu 2 locuri de dormit (accesibilă printr-o scară de lemn perpendiculară, cu trepte alternante), AC în funcţie de sezon, terasă

Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie Masă • All Inclusive: bufet, băuturi non-alcoolice şi băuturi alcoolice locale, gustări, gustări la miezul nopţii, prăjituri/patiserie • 3 restaurante Sport Contra cost: • închirieri biciclete, sporturi nautice Wellness Contra cost: • Spa Divertisment • Divertisment de seară Familie • Divertisment pentru tineret, club pentru copiii de peste 3 ani, piscină pentru copii, pătuţ pentru bebeluş, GrecoBaby: diverse articole pentru bebeluşi

Altele • Purtarea unei brăţări All Inclusive, obligatorie

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Avantaje • Prânz grecesc duminica

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă

Oferte speciale • Reduceri pentru copii • Ofertă “1 adult + 1 copil” (DSX1,FSX1)

* Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland Situaţia la zi pe tui-katalog.info

1 noapte cazare, All Iclusive, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

60 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland

ALL INCLUSIVE FAMILII Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/RHO13010

35


36


Faliraki | Rhodos | Grecia

Exclusiv la TUI*

Hotel Esperos Mare 4

O destinaţie de vacanţă cu o atmosfera foarte personală, situată direct la frumoasa plajă din Faliraki. O piscină magnifică şi zona de lagune “Lazy River”. Servicii atente şi orientate pe îndeplinirea tuturor dorinţelor personale.

ALL INCLUSIVE Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/RHO13021

Localizare de top

Şezlonguri

Plajă de nisip Soare

Mare

Detaşare

Aruncaţi-vă în valuri sau relaxaţi-vă pe cele mai frumoase plaje în imediata apropiere a hotelului. Mai multe pe pag 3.

Exemplu cameră

Localizare • În afara localităţii, direct la plaja de nisip/pietricele; centrul localităţii la cca. 5km Complex • grădină • zonă de piscine • Prosoape de baie gratuit • Şezlonguri/ umbreluţe gratuite lângă piscină şi la plajă • Aquapark contra cost • Bar în lobby, bar la piscină • Camere: 152 • Categorie locală: 4 stele Cazare • Cameră dublă cu vedere la mare Tip 1 (DZM1), vedere directă la mare, AC, balcon • Cameră dublă Tip 1 (DZX1), AC, balcon Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie. Masă • All Inclusive: bufet, băuturi non-alcoolice, băuturi alcoolice, gustări, gustări la miezul nopţii, prăjituri/ patiserie

• 2 restaurante • Restaurant A-la-carte contra cost

• 1x /sejur cină la restaurantul tematic • Umplere de bun venit a minibarului, cu apă, răcoritoare şi bere

Sport • Animator sportiv, sală de fitness, 2 terenuri de tenis

Oferte speciale • Reduceri Early Booking: • Pentru rezervări efectuate între 1.3.13-31.3.13 reducere 15%/ pers/ noapte • Pentru rezervări efectuate între 1.4.13-30.4.13 reducere 10%/ pers/noapte • Reduceri pentru copii •O fertă “1 adult + 1 copil” (DSX1)

Wellness Contra cost: • centru de wellness, masaj, proceduri de înfrumuseţare Divertisment • Divertisment de zi şi de seară • Muzică live Familie • Club pentru copii / Miniclub • Pătuţ pentru bebeluşi Altele • *rezervări pe piaţa tur operatorilor germani exclusiv la World of TUI • este obligtorie purtarea unei brăţări nedetaşabile, la rezervări All Inclusive Avantaje

1 noapte cazare, All Inclusive, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

56 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland Situaţia la zi pe tui-katalog.info

37


Grecia | Rhodos | Kolimbia

38

All inclusive familien Parcul acvatic imens, cu nenumăratele tobogane pentru mici şi mari, vă garantează o vacanţă de neuitat. Şi toate astea fără taxă de intrare! Marco Friedrich TUI best FAMILY friedrich@tui.de

Distracţie pentru mic & mare! În fiecare an evaluăm hotelurile după 50 de criterii care sunt importante pentru un concediu cu familia. nnnn m

nnnn m

Pentru bebeluşi (0-2) • Grup de joacă 0-3 ani: de 6 ori/ săptămână câte o oră, sub supravegherea unui părinte • Pătuţ pentru bebeluşi, scaune pentru bebeluşi • Închiriere cărucior, încălzitor pentru biberon, Babyphone, • Servicii de îngrijire bebeluşi (babysitter) la cerere, contra cost • Preluări comenzi articole pentru bebeluşi, informaţii în agenţie

Pentru Mici şi Mari (3-12) •P rograme de 6 ori/ săptămână: orele 10-12:30 & 15-18 în două grupe de vârstă 3-6 & 7-12 ani • Piscină pentru copii, Minidisco • 3 Locuri de joacă pentru copii • b ufet pentru copii •A quapark gratuit •C ursuri de înot, rezervari la faţa locului, între 01.07-14.09.2013

nnnn m Pentru adolescenţi (13-16) • Programe pentru adoles­ cenţi de 6 ori/ săptămână în perioada vacanţei

Locul ideal pentru o vacanţă cu familia!


Kolimbia | Rhodos | Grecia

Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/RHO14012

Timp pentru întreaga familie

TUI best Family Atlantica Aegean Blue % Localizarea direct la plaja de nisip/pietricele şi arhitectura modernă a hotelului nu entuziasmează doar familii. Aici programele oferite de ghizii calificaţi TUI best FAMILY sunt în prim plan.

Localizare • Centrul localităţii la cca. 600m • durata transfer: cca. 1 oră

Aflaţi mai multe despre certificările noastre de la pagina 8

Complex: • grădină • 2 piscine: piscină exterioară cu apă dulce • şezlonguri/ umbreluţe, gratuite la piscină şi contra cost pe plajă • Aquapark gratuit • Internet: WLAN/WiFi gratuit în lobby • camere: cca. 396 • categorie locală: 4,5 stele Cazare: • cameră dublă Tip 1 (DZX1), cu pat suplimentar, cca. 30 mp, orientare spre uscat, AC în funcţie de sezon, balcon • c ameră familială tip1 (FZX1), cca. 44 mp (36 mp + 8 mp zonă pentru copii), living cu pat dublu şi 2 zone de dormit suplimentare, despărţire printr-o uşă glisantă de lemn, AC în funcţie de sezon, balcon sau terasă Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie

Masă • All Inclusive: băuturi non-alcoolice, băuturi alcoolice locale între orele 10:00- 24:00, program prelungit pentru micul dejun tip continental (între orele 10:00 – 11:00), gustări, gustări la miezul nopţii, cafea, ceai, prăjituri, patiserie • 2 restaurante: restaurant principal cu terasă (bufet), restaurant A-lacarte, 1x/săptămână inclus

Avantaje • programe pentru copii şi adulţi oferite de ghizi TUI best FAMILY • check-in rapid la hotel • la sosire, fructe sau dulciuri, 1 sticlă apă şi 1 sticlă vin în cameră • intrare gratuită la Aquapark • degustare de vinuri 1x/ săptămână • curs de gătit 1x/sejur

Sport • Programe de sport şi fitness disponibile de 6 ori/ săptămână, personal calificat TUI • Sală de fitness (pentru adulţi) • Cursuri de fitness, Aerobic etc.

Oferte speciale: • Ofertă “1 adult + 1 copil” (DSX1)

Divertisment • p rograme de zi de 6 ori / săptămână, personal calificat TUI • programe de seară (de mai multe ori pe săptămână) Altele • brăţară ‘AI’ obligatorie • programe TUI best FAMILY între 25.04.- 03.11.2013

1 noapte cazare, All Iclusive, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

71 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland

ALL INCLUSIVE

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland Situaţia la zi pe tui-katalog.info

39


40

Grecia | Rhodos | Kiotari

Club Rodos Princess Beach Hotel 4

All inclusive

Hotel amenajat în stil modernist, cu o arhitectură interesantă, situat deasupra unui golf superb. Piscină atractivă, frumos amenajată cu palmieri şi o vedere extraordinară asupra mării. Multe sporturi nautice.

Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/RHO16013

Exemplu cameră

Localizare • În afara localităţii, deasupra mării • Acces la plaja de nisip/pietricele pe scări

Masă • All Inclusive: bufet, băuturi nonalcoolice, băuturi alcoolice locale, gustări, prăjituri/ patiserie • 2 restaurante cu terasă

Altele • Este obligtorie purtarea unei brăţări All Inclusive • Se recomandă purtarea papucilor de plajă

Complex • grădină • Piscină exterioară cu apă dulce • Şezlonguri/ umbreluţe • Bar în lobby, bar la piscină, bar pe plajă • Camere: 356 • Categorie locală: 4 stele

Sport • Sală de fitness, 2 terenuri de tenis • Contra cost: sporturi nautice

Oferte speciale Reduceri Early Booking: • Pentru rezervări efectuate între 1.2.13-30.4.13 reducere 15%/ pers/noapte • Reduceri pentru copii

Cazare • Cameră dublă cu vedere la mare Tip 1 (DZM1), vedere directă la mare, AC în funcţie de sezon, balcon sau terasă • Cameră dublă Tip 1 (DZX1), vedere laterală spre mare, AC în funcţie de sezon, balcon sau terasă Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie.

Wellness • Piscină interioară cu apă dulce Divertisment • Divertisment de zi şi de seară în timpul sezonului estival • Muzică live Familie • Club pentru copii / Mini-club în vacanţele şcolare, pentru copiii peste 4 ani • Loc de joacă pentru copii, 1 piscină pentru copii • Pătuţ pentru bebeluşi, la cerere

Rezervă suplimentar la pachet • Transfer privat TUI 1 noapte cazare, All Iclusive, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

53 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland Situaţia la zi pe tui-katalog.info


Elounda | Creta | Grecia

Elounda Beach & Oaspeţii elegantului hotel Elounda Beach sunt încântaţi de multitudinea de tratamente oferite în centrul de wellness “Thalaspa Chenot”. Exclusivista terasă de pe acoperiş, vă oferă o privelişte de neuitat asupra mării şi suficient spaţiu pentru a vă putea bucura de ea în linişte.

PREMIUM WELLNESS Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/HER50011

Exemplu cameră

Localizare: • în afara localităţii • Direct pe plaja privată, de nisip/ pietricele • Centrul localităţii la cca. 1,5km. Complex: • Grădină • 2 piscine exterioare cu apă dulce, una dintre ele pe acoperiş • Prosoape de baie gratuit • Şezlonguri/umbreluţe la piscină • Bar în lobby, bar la piscină, bar pe plajă • Camere: 244 • Categorie locală: 5 stele Cazare: • Bungalou cu vedere la mare Tip 1 (BUM1), 26-30mp, vedere directă la mare, AC, balcon sau terasă • Cameră dublă Tip 1 (DZX1), 41-45 mp, vedere la grădină, AC, balcon sau terasă Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie

Masă: • Mic dejun, demipensiune: bufet • Mai multe restaurante • Restaurant A-la-carte contra cost Sport: • Sală de fitness • Tenis : mai mult de 4 terenuri cu iarbă Contra cost • Sporturi nautice (în funcţie de sezon/vreme) Wellness: Contra cost • Centru wellness, Masaj, proceduri de înfrumuseţare, cosmetică Divertisment: • Divertisment de seară Familie: • Club pentru copii/Miniclub, de la 4 ani • Contra cost: s ervicii îngrijire copii Avantaje: • Zilnic o sticlă cu apă • 1 sticlă de vin şi un coş cu fructe la sosire

Oferte speciale: • Reduceri Early Booking: pentru rezervări efectuate între 1.2.1331.3.13 reducere 17%/ pers/ noapte • pentru rezervări efectuate între 1.4.13-31.5.13 reducere 10%/ pers/ noapte • Reduceri pentru seniori (60+): clienţii cu vârsta peste 60 ani primesc reducere 10%/ pers/noapte pentru sejururi în perioada 1.6-19.10 (ofertă valabila pentru rezervări în perioada 1.6.13-19.10.13). Ofertă limitată. • Reduceri pentru copii (3-14 ani) 1 noapte cazare, mic dejun, pe persoană, în cameră dublă (DZM1) De la

130 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland

Sondaj satisfacţie clienţi TUI Momentan nu există destule evaluări de la clienţi pentru a putea clasifica acest hotel.

41


42


Gouves | Creta | Grecia

Exclusiv la TUI*

Grecotel Amirandes ^ Acest complex exclusivist cu atmosferă internaţională, vă asigură o vacanţă perfectă la mare prin designul său excepţional şi un cadru de lux. Oaspeţii sunt întâmpinaţi de un stil de viaţă mediteranean elegant.

Wellness Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/HER40011

Design

WLAN inclus

Individual

Inspiraţie

Exemplu cameră

Localizare • Direct pe plaja de nisip/pietricele • Centrul localităţii la cca. 2km. Complex • Stil: modern, orientat pe design • Grădină • Terasă • Piscină: piscină exterioară cu apă de mare, piscină interioară cu apă dulce • Prosoape de baie gratuit • Şezlonguri/umbreluţe • Internet: WLAN gratuit • Camere: 205 • Categorie locală: 5 stele Cazare • Bungalow Tip 1 (BUX1), Deluxe/ Premium/Superior, orientare spre grădină, living cu zonă de dormit, AC, terasă, WLAN/WiFi • Cameră dublă Tip 1 (DZX1), Deluxe/Premium/Superior, vedere la grădină, AC, balcon sau terasă, WLAN/WiFi Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie

Relaxare

Aici vă destindeţi şi aveţi suficient spaţiu individual pentru experienţe de vacanţă foarte personale. Mai multe pe pagina 3.

Masă • Mic dejun: program prelungit • Demipensiune: Bufet, meniu al alegere • Restaurant principal • Restaurant A-la-carte

Avantaje: • 1 sticlă de vin, 1 sticlă de apă şi fructe la sosire

Sport: • Animator sportiv • Sală de fitness Contra cost • Tenis: 4 terenuri • Sporturi nautice

1 noapte cazare, demipensiune, pe persoană, în cameră dublă (DZX1)

Wellness Contra cost • Centru wellness, Spa Divertisment • Divertisment pentru adulţi • Muzică live Familie • 1 piscină pentru copii, separată

Oferte speciale • Reduceri pentru copii

De la

86 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland Situaţia la zi pe tui-katalog.info

43


Grecia | Creta | Amoudara

44

All inclusive familien Aici punem preţ pe familie. De la Minigolf, la plimbări pe bicicletă sau plimbări pe mare în canoe sau cu hidrobicicleta, oferta este foarte diversificată! Marco Friedrich TUI best FAMILY friedrich@tui.de

Distracţie pentru mic & mare! În fiecare an evaluăm hotelurile după 50 de criterii care sunt importante pentru un concediu cu familia. nnnnn

nnnnn

Pentru bebeluşi (0-2) • Grup de joacă 0-3 ani: de 6 ori/ săptămână câte o oră, sub supravegherea unui părinte • Pătuţ pentru bebeluşi, scaune pentru bebeluşi • 2 piscine separate pentru bebeluşi • Babyphone, încălzitor pentru biberon, gratuit • Închiriere cărucior la cerere, inclus • Preluări comenzi articole pentru bebeluşi, informaţii în agenţie

Pentru Mici şi Mari (3-12) • Programe de 6 ori/ săptămână: orele 10-12:30 & 15-18 în două grupe de vârstă 3-6 & 7-12 ani • Întâlnire Trolley & Masa Rotundă a lui Trollbert • L ocuri de joacă, bufet pentru copii • 2 piscine separate pentru copii •C ursuri de înot, rezervari la faţa locului, între 01.07-14.09.2013

nnnnn Pentru adolescenţi (13-16) • Programe pentru adoles­ cenţi de 6 ori/ săptămână în perioada vacanţei

Locul ideal pentru o vacanţă cu familia!


Amoudara | Creta | Grecia

Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/HER25017

Exemplu cameră

Timp pentru întreaga familie

TUI best Family Apollonia Beach 4 Complexul punctează prin localizarea sa, direct la plaja de nisip/pietricele din Amoudara. Aici familia se pune în mişcare, datorită programelor oferite de ghizii calificaţi TUI best FAMILY.

Localizare • În apă se găsesc formaţiuni stâncoase, se recomandă purtarea papucilor de plajă • durata transfer: cca. 30 min Aflaţi mai multe despre certificările noastre de la pagina 8

Complex • grădină • 3 piscine: o piscină exterioară cu apă de mare, 2 piscine exterioare cu apă dulce • şezlonguri/ umbreluţe, gratuite la piscină şi pe plajă • WLAN gratuit în spaţiul public • camere: cca. 334 • categorie locală: 5 stele Cazare: • cameră dublă Tip 1 (DZX1), cca. 28 mp, AC cu reglare individuală, balcon sau terasă • cameră familială tip1 (FZX1), cca. 50 mp, 2 camere cu uşă de interconectare, AC cu reglare individuală, balcon sau terasă Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie

Masă • Demipensiune: bufet dimineaţa şi seara • All Inclusive: băuturi nonalcoolice, băuturi alcoolice locale şi internaţionale între orele 10:00- 24:00, program prelungit pentru micul dejun (între orele 10:00 – 11:00), gustări • 1 restaurant principal (bufet), 3 restaurante tematice (grecesc, asiatic, italian) • 1 masă/sejur la unul dintre restaurantele tematice, inclusă în preţ la rezervare cu All Inclusive Sport • Programe de sport şi fitness disponibile de 6 ori/ săptămână, personal calificat TUI • Cursuri de fitness, Aerobic etc. Divertisment • p rograme de zi de 6 ori / săptămână, personal calificat TUI • programe de seară (de mai multe ori pe săptămână)

Altele • hotel certificat „TÜV Hotel Safety Check” • brăţară ‘AI’ obligatorie • programe TUI best FAMILY între 17.04.- 04.11.2013 Avantaje • programe pentru copii şi adulţi oferite de ghizi TUI best FAMILY Oferte speciale • Reduceri Early Booking: pentru rezervări efectuate între 1.2.1331.3.13 reducere 15%/ pers/ noapte • Ofertă “1 adult + 1 copil” (DSX1) 1 noapte cazare, demipensiune, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

47 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland

ALL INCLUSIVE

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland Situaţia la zi pe tui-katalog.info

45


46


Psalidi | Kos | Grecia

Exclusiv la TUI*

Grecotel Kos Imperial Thalasso 5 “Palatul de apă” Grecotel, are o splendidă zonă de piscine şi o ambianţă de 5*, fiind situat pe plaja din Psalidi. Aici puteţi să vă bucuraţi pe deplin de concediu, beneficiind de servicii de cea mai înaltă clasă. Rafinata zonă de wellness vă oferă relaxare pură.

WELLNESS Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/KGS13020

Piscină

Calitate

Ospitalitate

Servicii Detaşare

Confort

Încredere

Petreceţi o vacanţă lipsită de griji în hotelurile alese. Mai multe pe pag 3.

Exemplu cameră dublă

Localizare • Direct pe plaja de pietricele • Este recomandată purtarea papucilor de plajă • Durată transfer: cca. 1 oră Complex • Complex compact cu distanţe mici • Grădină • Terasă • Zonă piscine: Piscină exterioară cu apă de mare, piscină exterioară cu apă dulce • Prosoape de baie gratuit • Şezlonguri/umbreluţe gratuit la piscină şi pe plajă • Internet: WLAN/WiFi în lobby • Bar în lobby, bar la piscină, bar pe plajă • Asistenţă medicală, asistenţă clienţi în limba germană • Camere: 384 • Categorie locală: 5 stele Cazare • Cameră dublă cu vedere la mare Tip 1 (DZM1), vedere directă la mare, AC, balcon

• Cameră dublă Tip 1 (DZX1), AC, balcon sau terasă Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie Masă: • Mic dejun: bufet, program prelungit • All Inclusive: bufet, băuturi non-alcoolice şi băuturi alcoolice, gustări, prăjituri/patiserie • 3 restaurante Sport: • Sală fitness, 2 terenuri de tenis Wellness • Contra cost: Spa Divertisment • Divertisment pentru adulţi Familie • Club pentru copii, pătuţ pentru bebeluşi Altele • *rezervări pe piaţa tur operatorilor germani exclusiv la World of TUI

Avantaje • Easy Check-in pentru zborul de întoarcere. Mai multe informaţii în agenţie • La demipensiune: 1 sticlă cu vin, 1 sticlă cu apă, fructe • Ofertă specilă pentru “Luna de miere”: 1 sticlă cu vin spumant, nuci cu miere la sosire • Halate de baie, papuci de casă, prosoape de baie, seif Oferte speciale • Reduceri pentru copii (2-14 ani) 1 noapte cazare, demipensiune, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

70 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland Situaţia la zi pe tui-katalog.info

47


48

Grecia | Kos | Psalidi/Agios Fokas

Michelangelo Resort & Spa 5 Localizarea complexului Michelangelo Resort&Spa este unică: deasupra mării Egee şi în imediata apropiere a oraşului Kos. Aceasta împreună cu designul modern al complexului, creează locaţia perfectă pentru un concediu relaxant. Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/KGS13025

Exemplu cameră

Localizare • În afara localităţii, zonă liniştită • Direct la plaja de pietricele Complex • Grădină • terasă • 3 piscine: piscină interioară cu apă dulce, piscină infinity cu apă dulce, piscină exterioară cu apă dulce • Prosoape de baie • Şezlonguri/ umbreluţe • Internet • Camere: 250 • Categorie locală: 5 stele Cazare • Cameră dublă cu vedere la mare Tip 1 (DZM1), Deluxe/Premium/ Superior, 26-30 mp, vedere laterală la mare, AC, balcon sau terasă • Cameră dublă Tip 1 (DZX1), 25 mp, orientare spre uscat, în clădirea principală, AC, balcon sau terasă Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie.

Masă • Demipensiune: bufet, seara • All Inclusive: bufet, băuturi nonalcoolice, băuturi alcoolice locale, gustări, prăjituri/ patiserie • 2 restaurante Sport • Animatori sportivi • Sală de fitness • Contra cost: Tenis Wellness Contra cost • Spa Divertisment • Divertisment pentru adulţi Altele • la rezervări All Inclusive, este obligtorie purtarea unei brăţări nedetaşabile sau a unei legitimaţii Avantaje • Easy Check-in pentru zborul de întoarcere. Mai multe informaţii în agenţie

Oferte speciale • Reduceri Early Booking: • Pentru rezervări efectuate între 1.3.13-30.4.13 reducere 15%/ pers/noapte (nu se cumulează cu reduceri pentru sejururi prelungite) 1 noapte cazare, demipensiune, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

46 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland Situaţia la zi pe tui-katalog.info


Nisipurile de Aur | Varna | Bulgaria

Exclusiv la TUI*

Hotel Kini Park $

Acest hotel este o adevărată oază de linişte şi este foarte îndrăgit de turişti. Situat într-o pădure de stejari, hotelul este ideal pentru iubitorii de natură şi oferă în acelaşi timp cadrul propice pentru relaxare. Intraţi în atmosfera familiară şi încercaţi oferta culinară. Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/VAR21019

Exemplu cameră

Fler Activ

Descoperiri

Stil de viaţă

Linişte Naturaleţe

Vacanţă pentru toate simţurile în locuri aproape de natură cu atmosferă locală şi bucătărie regională. Mai multe informaţii pe pag. 3

Localizare • La marginea localităţii/ oraşului, lângă pădure, în mijlocul naturii, zonă liniştită • Cca. 500 m de plaja de nisip – există cale de acces Distanţe • Aeroport < 50 km • Centrul localităţii < 1 km Complex • Stil local • 1 piscină: piscină cu apă dulce • Camere: 150 • Categorie locală: 3 stele Cazare • Cameră dublă Tip 1 (DZX1), balcon • Cameră familială Tip 1 (FZX1), 1 cameră, living separat cu zonă de dormit (parţial uşă glisantă), balcon Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie.

Masă • Demipensiune: mic dejun bufet, cina bufet • Restaurant A-la-carte • Seară tematică 1 dată pe săptămână • Zonă nefumători • Bucătărie specială: preparate regionale, preparate de sezon Wellness Contra cost • Masaj Divertisment • Divertisment seara • Muzică live Familie • Loc de joacă pentru copii Altele • *rezervări pe piaţa tur operatorilor germani exclusiv la World of TUI

Oferte speciale • Reduceri Early Booking: pentru rezervări între 1.2.13-31.3.13 reducere 15% / pers/ noapte • pentru rezervări între 1.4.1331.5.13 reducere 10% / pers/ noapte • 1 noapte reducere la 7 nopţi rezervate, ofertă valabilă pentru sejururi între 7-27 nopţi pentru check-in între 12.5- 29.6 şi 4.9-4.10 • Reduceri pentru copii 1 noapte cazare, demipensiune, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

22 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland Situaţia la zi pe tui-katalog.info

49


50


Sinemoretz | Burgas | Bulgaria

Exclusiv la TUI*

Bella Vista Beach Club 4

Delectaţi-vă cu priveliştea grandioasă a golfului şi a unei întinse plaje de nisip. Acest hotel este ideal şi pentru iubitorii de natură şi atrage printr-o ofertă variată şi un foarte bun raport preţ-calitate.

ALL INCLUSIVE FAMILII

Distracţie pentru mic & mare! În fiecare an evaluăm hotelurile după 50 de criterii care sunt importante pentru un concediu cu familia. nnnnn

nnnnn

nnnnn

Pentru bebeluşi (0-2) •P ătuţ pentru bebeluşi inclus, la cerere • Închiriere încălzitor pentru biberon şi cărucior (la cerere şi contra cost) • s caune pentru bebeluşi în restaurant •P iscină pentru bebeluşi

Pentru Mici şi Mari (3-12) • Miniclub pentru copiii de la 4-12 ani, de 6x pe săptămână • Piscină separată pentru copii • Loc de joacă • Bufet separat pentru copii

Pentru adolescenţi (13-16) • Posibilitate de a practica diverse sporturi nautice

Localizare de top

Şezlonguri

Plajă de nisip Soare

Mare

Detaşare

Aruncaţi-vă în valuri sau relaxaţi-vă pe cele mai frumoase plaje în imediata apropiere a hotelului. Mai multe pe pag 3.

Exemplu cameră

Localizare • Prima plajă, în afara localităţii • Plajă de nisip în 50m Distanţe • Centrul localităţii < 1 km, Centrul oraşului < 1 km Complex • Terasă • Piscină exterioară cu apă dulce, jacuzzi • Internet: WLAN în zona recepţiei • Camere: 211 • Categorie locală: 4 stele Cazare • Cameră dublă Tip 1(DZX1), AC, balcon • Cameră familială Tip 1 (FXZ1), 1 cameră, living separat cu zonă de dormit, AC, balcon Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie.

Masă • All Inclusive: toate mesele bufet, mic dejun cu program prelungit, băuturi non-alcoolice şi băuturi alcoolice locale, orele 10-23 • 2 restaurante • 1x/ sejur : cina la restaurant tematic (rezervare) Sport Contra cost • Tenis • Sporturi nautice: diverse sporturi nautice Wellness • Jacuzzi, saună, masaj Divertisment • Divertisment zi/seară Familie • Miniclub, între 4-12 ani Altele • *rezervări pe piaţa tur operatorilor germani exclusiv la World of TUI • brăţară All Inclusive obligatorie

Oferte speciale • Reduceri pentru seniori (tip cameră DZX1): reducere 10% / pers/ noapte pentru clienţii cu vârste peste 55 ani pentru check-in în perioada 17.5-23.5 şi 1.10-6.10 1 noapte cazare, All Inclusive, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

30 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Turkei

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Turkei Situaţia la zi pe tui-katalog.info

Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/BOJ14010

51


52

Bulgaria | Varna | Nisipurile de Aur

Exclusiv la TUI*

All inclusive

Hotel Marina Grand Beach 4

Acest hotel este perfect pentru o vacanţă dedicată wellness-ului. Înotaţi în piscină şi locuiţi într-un ambient foarte plăcut. Sky Bar-ul hotelului oferă o privelişte grandioasă.

Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/VAR21020

Calitate

Ospitalitate

Servicii Detaşare

Confort

Încredere

Petreceţi o vacanţă lipsită de griji în hotelurile alese. Mai multe pe pag 3.

Localizare • La cca. 30m de plaja de nisip Distanţe • Centrul localităţii < 50 km Complex • Complex compact cu distanţe mici • Piscină interioară cu apă dulce, piscină exterioară cu apă dulce, jacuzzi • Camere: 234 • Categorie locală: 4,5 stele Cazare • Cameră dublă (DZM1), vedere la mare, AC, balcon • Suite (SUM1), 1 cameră, vedere la mare, living separat cu zonă de dormit, AC, balcon Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie.

Masă • Demipensiune: mic dejun bufet, cina bufet • All Inclusive: toate mesele bufet, băuturi non-alcoolice şi alcoolice (între orele 8-23, în funcţie de bar) • Restaurant principal Sport • Sală de fitness Wellness Contra cost • Centru de wellness, Spa • Proceduri cosmetice Divertisment • Divertisment zi/seară Familie • Miniclub, între 4-12 ani • Loc de joacă pentru copii Contra cost • Servicii babysitter Altele •*rezervări pe piaţa tur operatorilor germani exclusiv la World of TUI • brăţară All Inclusive

Avantaje • Întâmpinare cu: o sticlă de vin şi o sticlă de apă / cameră Oferte speciale • Reduceri Early Booking: pentru rezervări până la 31.3.13 reducere 20% / pers/ noapte • pentru rezervări între 1.4.1330.4.13 reducere 15% / pers/ noapte • 1 noapte reducere la 7 nopţi rezervate, ofertă valabilă pentru sejururi între 7-27 nopţi pentru check-in între 12.5- 13.6 şi 4.9-5.10 • Reduceri pentru seniori (tip cameră DZM1): reducere 10% / pers/ noapte pentru clienţii cu vârste peste 55 ani pentru check-in în perioada 12.5-10.6 şi 3.9-5.10 1 noapte cazare, demipensiune, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

27 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Turkei

SOndaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Turkei Situaţia la zi pe tui-katalog.info


Ayia Napa | Coasta de sud-est | Cipru

Exclusiv la TUI*

Hotel Alion Beach 5

Situat pe una dintre cele mai frumoase porţiuni ale plajei, acest hotel vă oferă relaxare şi odihnă într-o atmosferă plăcută, dispunând de o grădină splendidă. Personalul vă va răsfăţa cu servicii de calitate. Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/LCA20010

Calitate

Ospitalitate

Servicii Detaşare

Confort

Încredere

Petreceţi o vacanţă lipsită de griji în hotelurile alese. Mai multe pe pag 3.

Localizare • Direct la plaja de nisip • Centrul localităţii la cca. 700m Complex • Complex compact cu distanţe mici • Grădină • Piscină interioară cu apă dulce, piscină exterioară cu apă dulce • Prosoape de baie gratuit • Şezlonguri/ umbreluţe • Internet: WLAN în spaţiul public • Bar în lobby, bar lângă piscină • Asistenţă medicală, asistenţă clienţi în limba germană • Camere: 100 • Categorie locală: 5 stele Cazare • Cameră dublă (DZM1), vedere la mare, AC, încălzire, balcon • Cameră dublă (DZX1), orientare spre uscat, AC, încălzire, balcon

Masă • Demipensiune: mic dejun (bufet), la prânz sau seara bufet/meniu • Restaurant principal, restaurant bufet • Restaurant A-la-carte (contra cost, cu rezervare) Sport • Sală de fitness, 2 terenuri de tenis Wellness Contra cost • Masaj • Cosmetică Divertisment • Divertisment de seară • Muzică live • Săptămânal degustare de vinuri locale Familie • 1 piscină pentru copii, integrată Altele • *rezervări pe piaţa tur operatorilor germani exclusiv la TUI

Avantaje • Early check-in/late check-out (în funcţie de disponibilitate) • Posibilitate rezervare şezlonguri pentru grădină • O sticlă de vin şi un coş cu fructe în cameră la sosire • 1x / sejur masaj de 30 de minute (în funcţie de disponibilitate) • Reumplere minibar cu apă şi răcoritoare Oferte speciale • Reduceri Early Booking: pentru rezervări efectuate până la 30.4.13 reducere 4 Euro/ pers/ noapte (ofertă valabilă pentru sejururi între 23.3-4.9 şi 17.103.11) • 1 noapte reducere la 7 nopţi rezervate pentru sejururi între 7-20 nopţi, pentru check-in în 8.7. • Reduceri pentru copii

1 noapte cazare, mic dejun, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

65 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland Situaţia la zi pe tui-katalog.info

Aflaţi mai multe despre certificările noastre de la pagina 8

53


54

Cipru | Coasta de vest | Paphos

Amathus Beach Hotel Paphos 5 Serviciile de primă clasă şi confortul vă acompaniază pe întraga durata a şederii în acest GOLF hotel. Spendida grădină mediteraneană se întinde până la mare. Zona de wellness vă PREMIUM oferă relaxare iar restaurantele vă răsfaţă cu delicii culinare. Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/PFO10016

Exemplu cameră

Localizare • Direct la plaja de nisip/pietricele • Localitatea la cca. 4km, portul la cca.2km Complex • Grădină • Zonă piscine • Şezlonguri/ umbreluţe • Internet: WLAN în spaţiul public • Beachclub, Cocktailbar, bar în lobby, Pianobar, cafenea • Camere: 273 • Categorie locală: 5 stele Cazare • Cameră dublă cu vedere la mare Tip 1(DZM1), vedere directă la mare, AC, încălzire, balcon sau terasă • Cameră dublă Tip 1 (DZX1), orientare spre uscat, AC, încălzire, balcon sau terasă Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie

Masă • Mic dejun, Demipensiune: dimineaţa bufet, seara meniu la alegere • Mai multe restaurante • Restaurant A-la-carte, contra cost Sport • Sală de fitness • 3 terenuri de tenis Golf • Mai multe terenuri de golf în imediata apropiere, teren de golf de 18 găuri Wellness Contra cost • Centru de wellness, Masaj, proceduri cosmetice Divertisment • Divertisment de zi şi de seară în timpul sezonului estival Familie • Club pentru copiii peste 4 ani, în sezonul estival, 1 piscină pentru copii

Altele • Cel mai apropiat aeroport este aeroportul din Larnaca Avantaje • La sosire veţi primi în cameră o sticluţă cu vin dulce, fructe şi flori, la plecare o sticluţă cu ulei de măsline. Oferte speciale • Reduceri Early Booking: Pentru rezervări efectuate în perioada 1.3.13 – 30.4.13 reducere de 10%/pers/noapte • La rezervarea unui sejur cu demipensiune, plătiţi preţul unui sejur cu mic dejun - pentru sejururi în perioada 1.4 – 30.4 • Reduceri pentru copii 1 noapte cazare, mic dejun, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

90 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Griechenland

Sondaj satisfacţie clienţi TUI Momentan nu există destule evaluări de la clienţi pentru a putea clasifica acest hotel.


Tucepi | Dalmaţia | Croaţia

Bluesun Hotel Alga 4 Hotelul se află în imediata apropiere a plajei cu pietricele, fiind despărţit de aceasta printr-o zonă de promenade. Complexul impresionează printr-o înaltă calitate a serviciilor, iar plaja îmbie turiştii să se bucure de apusuri de soare minunate sau să lenevească la soare. Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/SPU34011

Exemplu cameră

Calitate

Ospitalitate

Servicii Detaşare

Confort

Încredere

Petreceţi o vacanţă lipsită de griji în hotelurile alese. Mai multe pe pag 3.

Localizare • Pe plaja localităţii/oraşului, despărţit de plajă printr-o promenadă • Plajă: pietricele Distanţe • Pe plajă • Centrul localităţii cca. 500 m Complex • Complex compact cu distanţe mici • Piscină interioară cu apă dulce, piscină cu apă de mare, jacuzzi • Internet: WLAN/WiFi în lobby • Asistenţă medicală: medic vorbitor de limba engleză • Taxa de staţiune inclusă • Camere: 330 • Categorie locală: 4 stele Cazare • Cameră dublă Tip 3 (DZX3), 1620 mp, orientare spre mare, AC, încălzire, balcon • Cameră dublă Best Price Tip 1 (DZZ1), 16-20 mp, AC, încălzire Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie

Masă • Mic dejun: bufet • Demipensiune • Pensiune completă • Bufet: feluri principale, deserturi, salate, antreuri • Restaurant bufet Sport Contra cost • Posibilitate de a practica sporturi nautice Wellness • Contra cost: m asaj Divertisment • Divertisment pentru adulţi Familie • Divertisment pentru copii Oferte speciale • Reduceri Early Booking: • Pentru rezervări între 31.12.12 – 31.3.13 reducere 10%/ pers/ noapte (nu se cumulează cu reduceri pentru sejururi prelungite

• 4 nopţi reducere pentru sejururi de 21-28 nopţi pentru check-in între 23.3-29.3 şi în 5.10 • 2 nopţi reducere pentru sejururi de 14-20 nopţi pentru check-in între 23.3-29.3, în 1.6 si în12.10 • 1 noapte reducere pentru sejururi de 7-13 nopţi, pentru check-in între 23.3-29.3, în 1.6, în 15.6, în 7.9 şi între 16.1019.10 • Reduceri pentru copii 1 noapte cazare, mic dejun, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

27 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Kroatien

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Kroatien Situaţia la zi pe tui-katalog.info

55


56

Croaţia | Istria | Umag

Sugestie PREMIUM Oaza luxoasă şi liniştită CAROLEA SPA oferă relaxare pură.


Umag | Istria | Croaţia

Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/PUY10111

m WELLNESS

Kempinski Hotel Adriatic Acest hotel de lux este situat pe malul Mării Adriatice. Frumuseţea locului îi fascinează pe cei care ajung aici. Pentru pasionaţii de golf este un privilegiu să joace o partidă pe traseul de 18 găuri aflat în vecinătatea hotelului.

Localizare • În afara zonei pentru turism de masă, zonă liniştită • Plajă: stânci, pietricele Complex • Piscină exterioară cu apă dulce, piscină interioară cu apă dulce • Prosoape de baie • Şezlonguri/ umbreluţe, la piscină şi pe plajă • Internet: WLAN/WiFi • Bar în lobby, bar la piscină, bar pe plajă • Taxa de staţiune/ eco-taxa inclusă • Camere: 186 • Categorie locală: 5 stele Cazare • Cameră dublă cu vedere la mare Tip 1 (DZM1), 31-35 mp, vedere la mare, AC, balcon • Cameră dublă Tip 1 (DZX1), 31-35 mp, AC, balcon • Cameră dublă Tip 2 (DZX2), 31-35 mp, orientare spre mare, AC, balcon • Suite cu vedere la mare Tip 1 (SUM1), 1 cameră, 71-80 mp, vedere directă la mare, living separat cu zona de dormit, AC, balcon Masă • Mic dejun (bufet) sau demipensiune (prânz sau cină) • 2 restaurante: restaurant principal, restaurant A-la-carte (în lunile de vară) Sport • Sală de fitness contra cost • Tenis: 4 terenuri cu iarbă • Ciclism: cu închiriere de echipament • Sporturi nautice: navigare cu velier, scufundări

Golf • Contra cost: Golf Wellness • Centru wellness, Spa • Saună: cameră de meditaţie Contra cost • Saună: Hamam • Masaj • Proceduri cosmetice/ înfrumuseţare Altele Perioada sejururilor - Vara 2013, rezervări începând cu noiembrie 2012 Oferte speciale • Vignietă Austria valabilă 10 zile Reduceri Early Booking: • la rezervări cu până la 90 zile înaintea începerii sejurului, reducere 20% (ofertă valabilă pentru sejururi în perioada 1.6.-30.6 şi 1.9. -30.9. pentru camere DZX1/DZX2/ DZM1; nu se cumulează cu suplimentele de masă şi cu oferte speciale) • la rezervări cu până la 90 zile înaintea începerii sejurului, reducere 30% (ofertă valabilă pentru sejururi în perioada 1.6.-30.6 şi 1.9. -30.9. pentru camere SUM1; nu se cumulează cu suplimentele de masă şi cu oferte speciale) • la rezervări cu până la 60 zile înaintea începerii sejurului, reducere 20% (ofertă valabilă pentru sejururi în perioada 1.3.-31.5 şi 1.10. -16.11. pentru camere DZX1/DZX2/DZM1; nu se cumulează cu suplimentele de masă şi cu oferte speciale) • la rezervări cu până la 60 zile înaintea începerii

sejurului, reducere 30% (ofertă valabilă pentru sejururi în perioada 1.3.-31.5 şi 1.10. -16.11. pentru camere SUM1; nu se cumulează cu suplimentele de masă şi cu oferte speciale) • 14=12 nopţi pentru sejur în perioada 1.7.-31.8. (pentru camere DZX1/DZX2/DZM1/SUM1) • 1 0=8 nopţi pentru sejur în perioada 1.5.-30.6. şi 1.9. – 30.9.(pentru camere DZX1/DZX2/ DZM1/SUM1) • 8=6 nopţi pentru sejur în perioada 1.4.-30.4. şi 1.10. – 12.10.(pentru camere DZX1/DZX2/ SUM1) • 8=6 nopţi pentru sejur în perioada 1.4.-30.4. şi 13.10. – 31.10.(pentru camere DZM1) • 7=6 nopţi pentru sejur în perioada 1.7.-31.8. (pentru camere DZX1/DZX2/DZM1/SUM1) • 6 =4 nopţi pentru sejur în perioada 1.3.-31.3. şi 13.10. – 16.11.(pentru camere DZX1/DZX2/DZM1) • 6 =4 nopţi pentru sejur în perioada 1.3.-31.3. şi 1.11. – 16.11.(pentru camere SUM1) • 5=4 nopţi pentru sejur în perioada 1.5.-30.6. şi 1.9. – 30.9.(pentru camere DZX1/DZX2/DZM1/SUM1) • 4 =3 nopţi pentru sejur în perioada 1.4.-31.5. şi 1.10. – 31.10.(pentru camere SUM1) • 4 =3 nopţi pentru sejur în perioada 1.4.-30.4. şi 1.10. – 12.10.(pentru camere DZX1/DZX2/DZM1) • 3 =2 nopţi pentru sejur în perioada 1.3.-31.3. şi 13.10. – 16.11.(pentru camere DZX1/DZX2/DZM1/SUM1) 1 noapte cazare, mic dejun, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

73 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Premium nahelieger

PACHETUL DUMNEAVOASTRĂ PREMIUM ​ P rimire specială n n ​ Parcare în garaj, gratuită n ​U pgade la camere (în funcţie de disponibilitate)

57


58

Croaţia | Dalmaţia | Tucepi

Bluesun Hotel Neptun 3 ALL INCLUSIVE FAMILII Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/SPU34012

Acest hotel oferă activităţi pentru toată familia! Cei mici pot să participe la programele de divertisment, în timp ce părinţii lor se pot relaxa în zona frumos amenajată de piscine. All Inclusive cu servicii de cea mai bună calitate.

Distracţie pentru mic & mare! În fiecare an evaluăm hotelurile după 50 de criterii care sunt importante pentru un concediu cu familia. nnnnn

nnnnn

nnnnn

Pentru bebeluşi (0-2) • Pătuţuri pentru bebeluşi incluse • Scaune pentru bebeluşi

Pentru Mici şi Mari (3-12) • Miniclub pentru copiii între 4-12 ani • Piscină pentru copii încălzită • Loc de joacă • Colţul copiilor cu mini-bufet şi ore speciale de masă

Pentru adolescenţi (13-16) • Program pentru adolescenţi între 14-16 ani pe perioada vacanţei • WLAN inclus

Calitate

Ospitalitate

Servicii Detaşare

Confort

Încredere

Petreceţi o vacanţă lipsită de griji în hotelurile alese. Mai multe pe pag 3.

Localizare • Pe plaja localităţii/oraşului, zona animată • Plajă: publică, cu pietricele Distanţe • Plajă cca. 50 m • Centrul localităţii cca. 1 km Complex • Complex compact cu distanţe mici • Piscină exterioară cu apă dulce • Internet: WLAN/WiFi în lobby • Asistenţă medicală: medic vorbitor de limba engleză • Taxa de staţiune inclusă • Camere: 254 • Categorie locală: 3 stele Cazare • Cameră dublă Best Price Tip 1 (DZZ1), AC • Cameră familială cu vedere la mare Tip 1 (FZM1), 26-30 mp, vedere la mare, living separat cu zona de dormit, AC, balcon Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie

Masă • All Inclusive • Bufet: Mic dejun, feluri principale, deserturi, salate, antreuri • Restaurant bufet Sport • Animator sportiv • Aerobic • Posibilitate de a practica sporturi nautice, scufundări Divertisment • Divertisment pentru adulţi Familie • Divertisment pentru copii • 1 piscină pentru copii • Pătuţ pentru bebeluş, la cerere Altele • Cardul Club trebuie prezentat la cerere

Oferte speciale • Reduceri Early Booking: • Pentru rezervări între 1.1.13 – 31.3.13 reducere 10%/ pers/ noapte (nu se cumulează cu reduceri pentru sejururi prelungite • 4 nopţi reducere pentru sejururi de 21-28 nopţi pentru check-in între 11.5-18.5 şi 21.9-28.9 • 2 nopţi reducere pentru sejururi de 14-20 nopţi pentru check-in în 11.5, între 1.6-5.6, în 22.6 şi între 21.9-25.9 • 1 noapte reducere pentru sejururi de 7-13 nopţi, pentru check-in în 11.5, între 1.6-5.6, în 22.6, în 7.9 şi în 21.9 • Reduceri pentru copii:

1 noapte cazare, mic dejun, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

44 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Kroatien

SOndaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Kroatien Situaţia la zi pe tui-katalog.info


Playa de Palma | Mallorca | Spania

Exclusiv la TUI*

Hotel Riu San Francisco 4

Această locaţie scrie deja istorie. Hotelul a fost inaugurat în 1953, fiind primul hotel din lanţul Riu în Playa de Palma. Hotelul şi-a păstrat şarmul până astăzi. Micuţa terasă a restaurantului invită la micul dejun şi la relaxare. Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/PMI43010

Calitate

Ospitalitate

Servicii Detaşare

Confort

Încredere

Exemplu cameră

Localizare • zonă animată • despărţit de plajă printr-o stradă şi promenadă • plajă publică de nisip Complex • Terasă la soare • 1 piscină exterioară cu apă dulce • Şezlonguri/ umbreluţe gratuite la piscină • Internet: WLAN/WiFi contra cost • Camere: 133 • Categorie locală: 4 stele Cazare • Cameră dublă Best Price Tip 1 (DZZ1): AC, încălzire centrală, balcon, contra cost: seif, minibar • Suite cu vedere la mare Tip 1 (SUM1), vedere directă la mare, AC, încălzire centrală, balcon, contra cost: seif, minibar Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie.

Petreceţi o vacanţă lipsită de griji în hotelurile alese. Mai multe pe pag 3.

Masă • Demipensiune: bufet • Bufet: mic dejun, antreuri, salate, feluri principale, demonstraţii de gătit, deserturi, seri tematice de mai multe ori pe săptămână • 1 Restaurant: bufet

Oferte speciale • Pentru rezervări efectuate între 1.3.13-28.3.13 reducere 15%/ pers/ noapte (ofertă valabilă pentru sejururi de minim 5 nopţi în perioada 14.7-3.11) • Reduceri pentru copii

Sport • Sală de fitness (în Riu Bravo) • Contra cost: diverse sporturi nautice

Se pot rezerva suplimentar la pachet • Închiriere maşini prin TUI Cars

Divertisment • Muzică live de mai multe ori pe săptămână Altele • *rezervări pe piaţa tur operatorilor germani exclusiv la World of TUI

1 noapte cazare, demipensiune, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

50 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Balearen

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Balearen Situaţia la zi pe tui-katalog.info

59


Spania | Mallorca | Cala Mandia

60

All inclusive familien Camerele familiale renovate şi reamenajate vor fi pe placul întregii familii. Şi noul Splashpark invită la bălăceală. Un hotel care răspunde nevoilor celor mici şi mari. Marco Friedrich TUI best FAMILY friedrich@tui.de

Distracţie pentru mic & mare! În fiecare an evaluăm hotelurile după 50 de criterii care sunt importante pentru un concediu cu familia. nnnnn Pentru bebeluşi (0-2) • Grup de joacă 0-3 ani: de 6 ori/ săptămână câte o oră, sub supravegherea unui părinte • Pătuţ pentru bebeluşi, scaune pentru bebeluşi • Piscină pentru bebeluşi • Babysitter la cerere, contra cost • Babyphone, încălzitor pentru biberon, închiriere cărucior contra cost

& 15-18 în două grupe de vârstă 3-6 & 7-12 ani • Întâlnire Trolley & Masa Rotundă a lui Trollbert, de mai multe ori pe săptămână • Splashpark, călărie pe ponei • Bufet pentru copii şi meniu pentru copii • Mountainbike-uri pentru copii

nnnnn

Pentru adolescenţi (13-16) • Programe pentru adoles­ cenţi de 6 ori/ săptămână nnnnn Pentru Mici şi Mari (3-12) în perioada vacanţei • Programe de 6 ori/ săptămână: orele 10-12:30

Locul ideal pentru o vacanţă cu familia!


Cala Mandia | Mallorca | Spania

Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/PM160001

Exemplu cameră

Timp pentru întreaga familie

TUI best Family Cala Mandia 4 Complexul renovat nu oferă doar programe variate de sport şi divertisment pentru cei mici şi mari cu ghizi calificaţi TUI best FAMILY, ci şi distracţie pentru copii la parcul acvatic “Splashpark”!

Localizare • Deasupra golfului • Cca. 100-600m distanţă de plajă, în funcţie de localizarea apartamentului • durata transfer: cca. 90-120 min Complex • grădină • 3 piscine exterioare cu apă dulce • piscină interioară cu apă dulce • zonă exclusivă pentru adulţi • şezlonguri/ umbreluţe, gratuite la piscină şi contra cost pe plajă • Internet: WLAN/ WiFi; contra cost în lobby • camere: cca. 564 • categorie locală: 4 stele Cazare • apartament Tip 1 (APX1), 1 cameră, living separat cu zonă de dormit, AC central cu reglare individuală, balcon sau terasă • cameră familială tip1 (FZX1), 1 cameră, living separat cu zonă de dormit, AC central cu reglare individuală, balcon sau terasă Mai multe informaţii despre

tipurile de camere, în agenţie Masă • All Inclusive: băuturi nonalcoolice, băuturi alcoolice locale şi internaţionale între orele 10:30- 24:00, gustări, îngheţată, cafea, ceai, produse de patiserie între 10:30-18:00, prăjituri între 15:00-17:00 • 1 restaurant bufet (cu terasă) • 3 restaurante tematice (toate cu terasă; două dintre ele gratuite) Sport • Programe de sport şi fitness disponibile de 6 ori/ săptămână, personal calificat TUI • Sală de fitness, cursuri de fitness etc. Wellness • Centru de wellness contra cost Divertisment • p rograme de zi de 6 ori / săptămână, personal calificat TUI • programe de seară (de mai multe ori pe săptămână)

Altele • brăţară ‘AI’ obligatorie • hotel certificat „TÜV Hotel Safety Check” • programe TUI best FAMILY între 01.05.- 01.11.2013 Avantaje • programe pentru copii şi adulţi oferite de ghizi TUI best FAMILY Oferte speciale • Reduceri Early Booking: pentru rezervări efectuate până la 31.3.13 reducere 20%/ pers/ noapte • 1 noapte reducere la 7 nopţi rezervate, pentru sejururi între 7-21 nopţi, pentru check-in între 1.5-12.5, 31.5-14.6 şi 6.9-22.9 • Ofertă “1 adult + 1 copil” (ASX1) Se pot rezerva suplimentar la pachet • Închiriere maşini prin TUI Cars • Închirieri buggy-uri la faţa locului 1 noapte cazare, All Inclusive, pe persoană, în apartament (APX1)

ALL INCLUSIVE

De la

94 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Balearen

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Balearen Situaţia la zi pe tui-katalog.info

61


62


Torremolinos | Costa del Sol | Spania

Exclusiv la TUI*

Hotel Riu Nautilus 4 Hotelul aflat într-o zonă foarte animată, direct pe plaja de nisip, a fost renovat complet în iarna trecută. Bucuraţi-vă de servicii de cea mai bună calitate. Hotelul se află într-o zonă centrală şi satisface pretenţiile tuturor tipurilor de clienţi. Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/AGP22020

Exemplu cameră

Calitate

Ospitalitate

Servicii Detaşare

Confort

Încredere

Petreceţi o vacanţă lipsită de griji în hotelurile alese. Mai multe pe pag 3.

Complex • Complex compact cu distanţe mici • Grădină • 1 piscină exterioară cu apă dulce • Prosoape de baie – se reţine garanţie • şezlonguri/ umbreluţe, gratuite la piscină şi contra cost pe plajă • Internet: zonă WLAN/WiFi, lobby: contra cost, terminale internet: contra cost • Asistenţă medicală: medic vorbitor de limba germană • Asistenţă clienţi: în limba germană • Camere: 293, 3, 7 etaje • Categorie locală: 4 stele Cazare • Cameră dublă Best Price Tip 1 (DZZ1), 26-30 mp, AC central, încălzire centrală, balcon sau terasă • Junior Suite cu vedere la mare Tip 1 (JSM1), 36-40 mp, vedere directă la mare, living cu zonă de dormit, AC central, încălzire centrală, balcon sau terasă

Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie. Masă • Mic dejun: bufet • Demipensiune: bufet, seara • Bufet: mic dejun, antreuri, salate, feluri principale, demonstraţii de gătit, deserturi, seri tematice 1x / săptămână • 2 restaurante: restaurant bufet cu terasă, restaurant A-la-carte (deschis cca. mijlocul lunii iunie – mijlocul lunii septembrie) Divertisment • Muzică live seara sau spectacole, de mai multe ori pe săptămână Altele -*rezervări pe piaţa tur operatorilor germani exclusiv la World of TUI - vârstă minimă 18 ani Oferte speciale • Reduceri Early Booking: pentru rezervări efectuate între 1.3.13-21.3.13 reducere 15%/

pers/ noapte (ofertă valabilă pentru sejururi în perioada 15.7-3.11) Se pot rezerva suplimentar la pachet • Închiriere maşini prin TUI Cars 1 noapte cazare, mic dejun, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

51 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Spanien

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Spanien Situaţia la zi pe tui-katalog.info

63


Spania | Costa del Sol | Marbella,

64

Hotel Fuerte Marbella 4 Acest îndrăgit hotel este situat în centrul oraşului Marbella, la o distanţă mică de frumosul oraş vechi şi în imediata vecinătate a promenadei şi a plajei de nisip. Aici puteţi experimenta o combinaţie perfectă între city-break şi concediul pe plajă. Punct ideal de pornire pentru excursii în împrejurimi.

CUPLURI Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/AGP 24006

Exemplu cameră

Aflaţi mai multe despre certificările noastre de la pagina 8.

Localizare • Portul de Yachturi la 10 km Complex: • Grădină 4000 mp • Terasă • 2 piscine: 1x cu incălzire, posibilitate transformare în piscină interioară • Paturi cu baldachin, contra cost • Şezlonguri / umbreluţe gratuite lângă piscină • Internet: WLAN/WiFi, gratuit, Internet/DSL: contra cost în lobby • Camere: 263 • Categorie locală: 4 stele Cazare • Cameră dublă cu vedere la mare Tip 1 (DZM1), vedere directă la mare, AC central, încălzire centrală, balcon sau terasă • Cameră dublă Tip 1 (DZX1), vedere spre uscat, AC central, încălzire centrală, cadă Mai multe informaţii despre tipurile de camere, în agenţie.

Masă • Mic dejun: bufet • Demipensiune: bufet sau meniu, în funcţie de gradul de ocupare • Bufet: Mic dejun, antreuri, salate, feluri principale, demonstraţii de gătit, deserturi • 2 restaurante: restaurant bufet, restaurante A-la-carte situat pe plajă (iulie şi august) Sport: • Centru de fitness • Aerobic, Aquagym, Spinning Wellness • Saună, baie turcească Contra cost: • În hotelul partener Fuerte Miramar (distanţă cca. 300m): centru hidroterapie, Spa, proceduri cosmetice Divertisment • Divertisment de seară • “Fuerte Experiencias” pentru a cunoaşte mai bine ţara şi oamenii

Avantaje • Reduceri taxă de mediu • Cadouri de bun venit Oferte speciale • Reduceri Early Booking: pentru rezervări efectuate între 28.2.13-30.3.13, reducere 10%/ pers/noapte (ofertă valabilă pentru sejururi în perioada 30.3-21.7 şi 21.8-3.11, nu se cumulează cu reduceri pentru sejururi prelungite) • 4 nopţi reducere pentru sejururi de minim 21 de nopţi, pentru check-in între 8.4-11.5 şi 16.918.10 • 2 nopţi reducere pentru sejururi de 14-20 nopţi, pentru check-in între 8.4-11.5 şi 16.9-25.10 • 1 noapte reducere pentru sejururi de 7-13 nopţi, pentru check-in între 8.4-18.5 şi 16.9-2.11 • Ofertă “1 adult + 1 copil” (DSX1)

Se pot rezerva suplimentar la pachet • Închiriere maşini prin TUI Cars 1 noapte cazare, mic dejun, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

62 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Spanien

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Spanien Situaţia la zi pe tui-katalog.info


Cala San Vicente | Ibiza | Spania

Exclusiv la TUI*

Grupotel Cala San Vicente 4

Situat pe plaja cu nisip fin a golfului Cala San Vicente, hotelul este înconjurat de dealuri stâncoase şi zone împădurite. Cei care caută linişte si relaxare au găsit locul ideal!

ALL INCLUSIVE Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/IBZ20010

Localizare de top

Şezlonguri

Plajă de nisip Soare

Mare

Detaşare

Aruncaţi-vă în valuri sau relaxaţi-vă pe cele mai frumoase plaje în imediata apropiere a hotelului. Mai multe pe pag 3.

Exemplu cameră

Localizare • Pe plaja de nisip, zonă liniştită Distanţe • Centrul localităţii: cca. 7 km • Centrul oraşului: cca. 15 km Complex • Terasă la soare • 1 piscină • Prosoape de baie – se reţine garanţie • Şezlonguri/ umbreluţe gratuite lângă piscină şi la plajă • Internet: WLAN/WiFi gratuit în zona recepţiei şi în bar • 1 bar • Camere: 117 • Categorie locală: 4 stele Cazare • Cameră dublă cu vedere la mare Tip 1 (DZM1): vedere directă la mare, AC central, balcon • Junior Suite cu vedere la mare Tip 1 (JSM1), vedere directă la mare, AC central, balcon Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie.

Masă • Demipensiune: bufet, seara • All Inclusive: băuturi nonalcoolice, băuturi alcoolice, gustări, prăjituri/ patiserie • All Inclusive între orele 10:3024:00 • Cină de gală : 1x/ săptămână Sport • Tenis: 1 teren suprafaţă dură, contra cost • Ciclism • Sporturi nautice: scufundări Divertisment • Divertisment pentru adulţi • Muzică live Altele • *rezervări pe piaţa tur operatorilor germani exclusiv la World of TUI

Oferte speciale • Reduceri Early Booking: • Pentru rezervări efectuate între 1.3.13-30.4.13 reducere 10%/ pers/ noapte • 1 noapte reducere la 7 nopţi rezervate, ofertă valabilă pentru sejururi între 7-21 nopţi pentru check-in între 2.5-16.5 şi 6.10-20.10 • Reduceri pentru copii Se pot rezerva suplimentar la pachet • Închiriere maşini prin TUI Cars 1 noapte cazare, demipensiune, pe persoană, în cameră dublă (DZM1) De la

40 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Balearen

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Balearen Situaţia la zi pe tui-katalog.info

65


66


Playa Paraiso | Tenerife | Spania

Roca Nivaria Gran Hotel 5 Localizat deasupra mării, direct la promenadă, acest frumos hotel construit în stil minimalist, încântă prin vederea de neuitat asupra Atlanticului, până la insula La Gomera. Vă puteţi bucura de această privelişte fie din incinta Spa-ului modern, fie din zona piscinelor.

ALL INCLUSIVE PREMIUM WELLNESS Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/TFS34040

Pol de linişte Exemplu cameră dublă

Distanţe • Plajă : direct • Transfer shuttle spre hotelul “Jardines de Nivaria” Complex • 2 piscine: zonă piscine cu piscină exterioară cu apă dulce, piscină exterioară cu apă de mare, cu încălzire şi jacuzzi. • Internet: WLAN/WiFi, gratuit • Camere: 289 • Categorie locală: 5 stele Cazare • Cameră dublă Tip 1 (DZX1), 31-35 mp, orientare spre uscat, AC, balcon sau terasă • Junior Suite cu vedere la mare Tip 1 (JSM1), 41-45 mp, vedere la mare, living cu zonă de dormit, AC, balcon sau terasă Mai multe informaţii despre tipurile de camere, în agenţie. Masă • Demipensiune: bufet, seara • All Inclusive (până la ora 23): băuturi non-alcoolice/alcoolice/

alcoolice locale, prăjituri/patiserie, este recomandată prezentarea cheii/cartelei de acces • Bufet: mic dejun, seri tematice de mai multe ori pe săptămână • 3 restaurante: restaurant bufet, 2 restaurante A-la-carte Sport • Animatori sportivi • Centru de fitness • Tenis: 2 terenuri Wellness Contra cost • Spa, saună, masaj Divertisment • Divertisment de zi şi de seară Familie • Club pentru bebeluşi / miniclub, de la 10 luni • 1 piscină pentru copii, separată Altele • Serviciile All Inclusive se încheie în ziua plecării, la ora 12

• E arly check-in (începând cu ora 10:00) şi late check-out (până la ora 18:00) fără costuri suplimentare (în funcţie de disponibilitate). Avantaje • oferte speciale pentru luna de miere • 1 sticlă de vin & fructe • Reduceri taxă de mediu • Demipensiune / All Inclusive: cină - meniu trei feluri – într-unul dintre cele două restaurante cu specialităţi (zilnic) • La rezervarea unei camere cu vedere la mare, 1x/persoană/ sejur 1 circuit de wellness. Oferte speciale • Reduceri Early Booking: pentru rezervări efectuate până la 15.4.13 reducere 12%/ pers/ noapte • În perioada 29.8-30.9 nu se percepe supliment de cameră single (ofertă valabilă pentru camere Seview în regim de single. Nu se cumulează cu reducerile de early booking)

Se pot rezerva suplimentar la pachet • Închiriere maşini prin TUI Cars 1 noapte cazare, demipensiune, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

73 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Kanaren

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Kanaren Situaţia la zi pe tui-katalog.info

Aflaţi mai multe despre certificările noastre de la pagina 8.

67


68

Spania | Tenerife | Costa Adeje

Gran Hotel Bahia del Duque Resort 5 GOURMET Relaxare pură într-o locaţie cu arhitectură de poveste: vile domneşti şi terase liniştite, o PREMIUM promenadă şi ştrandul Playa del Duque în imediată apropiere; la acestea se adaugă un Spa de WELLNESS vis şi restaurante elegante care satisfac pretenţiile culinare ale tuturor clienţilor. Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/TFS31010

Piscină

Pol de linişte Exemplu camera dublă cu vedere la mare

Complex • 4 piscine: 2 piscine exterioare cu apă dulce, 2 piscine exterioare cu apă de mare • Internet: WLAN/WiFi, gratuit în zona de recepţie • Camere: 356 • Categorie locală: 5 stele Deluxe Cazare • Cameră dublă Tip 1 (DZX1), AC, balcon sau terasă, acces internet de mare viteză • Junior Suite cu vedere la mare Tip 2 (JSM2), Casa Ducales, vedere la mare, living cu zonă de dormit, AC, balcon sau terasă, acces internet de mare viteză, servicii preferenţiale Mai multe informaţii despre tipurile de camere, în agenţie. Masă • Mic dejun : bufet • Demipensiune: seara, bufet, demonstraţie de gătit. Alternativ, restaurant A-la-carte “Las Agvas”

• Mai multe restaurante: restaurant bufet, restaurante A-la-carte contra cost (in funcţie de sezon) Sport • Sală de fitness Contra cost • Tenis: mai multe terenuri • Închiriere mountainbike-uri Wellness Contra cost • Spa, 3 zone saună • Masaj, Thalassoterapie • Proceduri cosmetice Divertisment • Divertisment seara Familie • Miniclub, de la 4 ani • 1 piscină pentru copii, separată Altele • Membru “Leading Hotels of the World” • Casa Ducales cu servicii deosebite

Avantaje • 1 ghid de călătorie per rezervare (la alegere) • Zbor: 30kg bagaj de cală la zborurile charter, acces lounge în aeroporturile desemnate • Early check-in/late check-out cu invitaţie la micul dejun la sosiri înainte de 10:00 • 1x intrare la cazinoul Costa Adeje • Întâmpinare cu o sticlă de vin şi mici atenţii Oferte speciale • Reduceri Early Booking: pentru rezervări până la 31.3.13, reducere 20%/ pers/ noapte (nu se cumulează cu reduceri pentru sejur prelungit) • pentru rezervări între 1.4.1330.4.13, reducere 15%/ pers/ noapte (nu se cumulează cu reduceri pentru sejur prelungit) • 1 noapte reducere la 7 nopţi rezervate pentru check-in între 1.6-18.7 şi 23.8- 30.9.13 (ofertă valabilă pentru rezervări între

1.5.13-3.11.13) • La rezervarea unui sejur cu demipensiune plătiţi preţul unui sejur cu mic dejun. Ofertă valabilă pentru sejururi în perioada 1.5-31.5 şi 1.10-25.10. 1 noapte cazare, mic dejun, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

142 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Balearen

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Balearen Situaţia la zi pe tui-katalog.info


Playa Mitjorn | Formentera | Spania

Exclusiv la TUI*

Insotel Club Formentera Playa 4

Clubul oferă o gamă foarte variată de activităţi sportive şi de agrement! Hotelul se află pe frumoasa plajă Mitjorn. Acum puteţi să vă bucuraţi de concediu optând pentru camerele duble renovate (DZX2 şi DZM1).

All inclusive Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/FXX10005

Playa Mitjorn

Restaurant

Localizare de top

Şezlonguri

Plajă de nisip Soare

Mare

Detaşare

Exemplu cameră, Studio cu terasă

Localizare • Direct pe plajă Complex • 2 piscine • Internet: WLAN/WiFi în zona publică, contra cost • Fotoliu-şezlong la plajă, contra cost • Camere: 333 • Categorie locală: 4 stele Cazare • Cameră dublă Tip 1 (DZX1), AC, balcon Contra cost: WLAN/ WiFi • Studio Tip 1 (STX1), 21-25 mp, AC, balcon sau terasă Contra cost: WLAN/ WiFi Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie. Masă • Demipensiune: bufet, seara • All Inclusive: băuturi non-alcoolice, băuturi alcoolice, gustări, prăjituri/ patiserie • All Inclusive între orele 10:30-24:00 • program prelungit pentru micul dejun • ţinută decentă obligatorie

Sport • animatori sportivi, zilnic • Tenis: 2 terenuri cu nocturnă, contra cost • Sală de fitness • Aerobic Contra cost • Sporturi nautice: catamaran, surfing, cursuri de surfing, scufundări, cursuri de scufundări Divertisment • Divertisment pe timpul zilei, zilnic Familie • Divertisment pentru copii • Clubul copiilor, de la 4 ani • Loc de joacă pentru copii Altele • în regim AI este obligatorie prezentarea brăţării sau a actului de identitate • *rezervări pe piaţa tur operatorilor germani exclusiv la World of TUI Avantaje • Vin, bere, apa şi băuturi răcoritoare incluse pentru rezervările cu demipensiune

Aruncaţi-vă în valuri sau relaxaţi-vă pe cele mai frumoase plaje în imediata apropiere a hotelului. Mai multe pe pag 3.

• Transferul cu barca în Ibiza este inclus Oferte speciale • Reduceri pentru copii • Ofertă “1 adult + 1 copil” (DSX1) Reduceri Early Booking: • pentru rezervări până la 30.4.13 reducere 10 Euro/ pers/ noapte (ofertă valabilă pentru rezervări cazare cu demipensiune) • pentru rezervări până la 30.4.13 reducere 26 Euro/ pers/ noapte (ofertă valabilă pentru rezervări cazare All Inclusive) • 1 noapte reducere la 7 nopţi rezervate, ofertă valabilă pentru sejururi între 7-28 nopţi pentru check-in între 28.5- 6.6 1 noapte cazare, demipensiune, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

46 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Balearen

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Balearen Situaţia la zi pe tui-katalog.info

69


70


Playa Blanca | Lanzarote | Spania

Hotel Princesa Yaiza 5 Experienţe deosebite îi aşteaptă pe clienţii acestui elegant hotel în stil colonial. Puterea terapeutică a mării vă va ajuta să vă relaxaţi în centrul pentru Thalassoterapie. În plus, cele 8 restaurante ale complexului oferă o experienţă culinară rafinată.

GOURMET PREMIUM WELLNESS Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/ACE23022

Centru Thalassoterapie

bucurie Exemplu cameră, Junior-Suite

Localizare • Zonă liniştită, despărţit de plajă printr-o zonă de promenadă • Plajă: publică, nisip • durată transfer: cca. 40 min Complex • grădină • 5 piscine: piscină exterioară cu apă de mare, piscină exterioară cu apă dulce, jacuzzi • Internet: WLAN/WiFi : gratuit, Internet: contra cost • Camere: 485 • Categorie locală: 5 stele Cazare • Cameră dublă Tip 1 (DZX1), 41-45 mp, vedere spre grădină sau spre piscină, AC, balcon sau terasă • Suite cu vedere la mare Tip 1 (SUM1), 1 cameră, 61-70 mp, vedere directă la mare, living separat cu zona de dormit, AC, balcon sau terasă Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie.

Masă • Mic dejun sau demipensiune • Bufet: mic dejun, antreuri, salate, feluri principale, demonstraţii de gătit, deserturi • Restaurante: 3 restaurante bufet, 5 restaurante A-lacarte contra cost, cu rezervare prealabilă Sport • animatori sportivi: de mai multe ori pe săptămână cursuri de fitness, pilates, spinning, centru de fitness Wellness Contra cost • centru Thalassoterapie, Spa • piscină interioară cu apă de mare, jacuzzi, duşuri cu jet de apă Divertisment • Divertisment seara, zilnic

Familie • Ţara copiilor (Kinderland), amfiteatru • Divertisment pentru copii, zilnic, clubul copiilor/ miniclub, de la 1 an

• Cameră dublă în regim de SGL fără supliment pentru sejururi în perioada 1.5-14.7.2013. Ofertă valabilă pentru camere tip DZM1 şi DZX1. Nu se cumulează cu reduceri pentru sejur prelungit

Avantaje • 1 procedură Thalassoterapie / persoană/ sejur • Early check-in/ Late check-out în funcţie de disponibilitate •U nităţi de cazare cu vedere la mare: degustare de vinuri la hotel • Suite Tip 3 (SUM3) şederi de minim 7 nopţi: masaj spate, baie Cleopatra, vin spumant • Oferte speciale pentru luna de miere

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Kanaren

Oferte speciale • Reduceri Early Booking: pentru rezervări până la 30.3.13, reducere 15%/pers/noapte • p entru rezervări în perioada 1.5.13-3.11.13, cu până şa 45 de zile înainte de începerea sejurului, reducere 10%/pers/ noapte

* Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Kanaren Situaţia la zi pe tui-katalog.info

1 noapte cazare, mic dejun, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

80 €

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă

Aflaţi mai multe despre certificările noastre de la pagina 8.

71


72

Italia | Sardinia de nord | Porto Rotondo

Hotel Abi d’Oru % Acest hotel este situat direct pe una dintre cele mai frumoase plaje ale Sardiniei, ceea ce îl face locul ideal pentru vacanţe relaxante. Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/OLB12061

Exemplu cameră(DZX2)

Localizare de top

Şezlonguri

Plajă de nisip Soare

Mare

Detaşare

Aruncaţi-vă în valuri sau relaxaţi-vă pe cele mai frumoase plaje în imediata apropiere a hotelului. Mai multe pe pag 3.

Localizare • Direct la plaja de nisip • Până la Porto Rotondo cca. 4km • Autobuz (tip Shuttle) spre Porto Rotondo, contra cost Complex • Grădină • Terasă • Piscină exterioară cu apă dulce • Prosoape de baie • Şezlonguri/umbreluţe la piscină • 3 baruri: bar în lobby, bar la piscină, Snackbar “Il Marinaio” • Camere: 170 • Categorie locală: 5 stele Cazare • Cameră dublă (DZX1/DZZ1), AC/încălzire, balcon sau terasă, WLAN/WiFi • Junior Suite (JSX1), vedere laterală la mare, living cu zonă de dormit, AC/încălzire, balcon sau terasă, WLAN/WiFi Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie

Masă • Mic dejuns sau demipensiune • dimineaţa bufet, seara meniu la alegere cu bufet pentru antreuri, salate şi desert • 3 restaurante • Restaurant principal “I Fenicotteri” cu terasă şi vedere de vis spre mare • Restaurant “Il Laghetto” aproape de piscină • Restaurant pe plajă “Marinella” (la prânz buffet şi grill), seara A-la-carte (cu rezervare) Sport • Tenis Contra cost • Sporturi nautice: caiac, navigare pe mare, surf, scufundări • Teren de golf “Pevero” la cca. 20 km distanţă Divertisment • Muzică în barul din lobby

Familie • Divertisment pentru copii • Mini-club pentru copiii între 4-10 ani • piscină pentru copii integrată • Pătuţ pentru bebeluş Avantaje • Şezlonguri, umbreluţe şi prosoape de baie pe plajă • La sejururi de minim 10 nopţi, beneficiaţi de 10 şedinţe de masaj/cameră Oferte speciale • Reduceri Early Booking: • Pentru rezervări între 1.1.1331.3.13 reducere 15%/ pers/ noapte (nu se cumulează cu reduceri pentru sejururi prelungite) •P entru rezervări între 1.4.13-30.6.13 reducere 10%/pers/noapte (ofertă valabilă pentru sejururi în perioada 1.9-5.11, nu se cumulează cu reduceri pentru sejururi prelungite)

• 1 noapte reducere la 7 nopţi rezervate pentru check-in între 15.5-30.6 şi 15.9-5.11 (ofertă valabilă pentru rezervări în perioada 1.4.13-5.11.13) • 1 noapte reducere la 4 nopţi rezervate pentru sejururi în perioada 24.4 – 17.5 • Cameră dublă pentru 1 persoană, fără taxa suplimentară pentru sejururi în perioada 24.418.5 şi 28.9-5.11 (ofertă valabilă pentru camera DZX1 şi DZX2) • Reduceri pentru copii 1 noapte cazare, mic dejun, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

85 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Italien


Villasimius | Sardinia de sud | Italia

Hotel Pullman Timi Ama Sardegna 5 Acest hotel de lux din sud-estul Sardiniei este aşezat la un lac sărat, ce separă hotelul de mare. Hotelul de 5 stele oferă o vedere minunată asupra lagunei.

WELLNESS Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/CAG15060

Exemplu cameră(DZX1)

Restaurant pe plajă

Localizare • La câteva minute de mers pe jos faţă de plajă • Până la Villasimius cca. 2km • Autobuz (tip Shuttle) spre plajă

• Dimineaţa şi seara bufet • 2 restaurante • Restaurant principal “La Veranda” cu terasă, restaurant A-la-carte “l Genepri”

Complex • Piscină exterioară cu apă dulce, jacuzzi • Prosoape de baie (disponibile la piscină) • Şezlonguri/umbreluţe la piscină • Internet: WLAN/WiFi pentru 3 ore • 4 baruri: bar în lobby, bar la piscină, bar pe plajă, VIP Club • Camere: 275 • Categorie locală: 5 stele

Sport • Animator fitness • Sală fitness • Tenis Contra cost (nu sunt incluse în pachet) • Sporturi nautice: caiac, catamaran, navigare pe mare, surf, scufundări, schi nautic • Ciclism: Mountainbike, bicicletă • Golf

Cazare • Cameră dublă (DZX1/DZZ1), AC, balcon sau terasă, WLAN/WiFi • Junior Suite (JSX1), cca. 40-45 mp, vedere la grădină, AC, balcon sau terasă, WLAN/WiFi Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie Masă • Demipensiune

Wellness Contra cost • Centru de wellness • Saună, hamam • Masaj • Proceduri de înfrumuseţare/Beauty Divertisment • Spectacole • Muzică în Pianobar

Familie •D ivertisment pentru copii între 28.04-25.05 şi 08.09-21.10 •M ini-club pentru copiii între 4-12 ani •C lub pentru adolescenţi între 13-17 ani • p iscină pentru copii separată Contra cost: • Mini-club pentru copiii între 4-12 ani, în perioada 26.05-07.09 Avantaje • Şezlonguri/ umbreluţe şi prosoape de baie pe plajă • 1x/sejur pentru 2pers/cameră, intrare gratuită în centrul de wellness • La sosire, 1 sticlă cu apă şi 1 coş cu fructe în cameră Oferte speciale Reduceri Early Booking: • Pentru rezervări între 1.3.1330.4.13 reducere 10%/ pers/ noapte (ofertă valabilă pentru sejururi în perioada 27.4-2.8 şi 24.8-19.10)

• Pentru rezervări între 1.5.1330.6.13 reducere 10%/pers/ noapte (ofertă valabilă pentru sejururi în perioada 7.9-19.10) • 3 nopţi reducere la 14 nopţi rezervate pentru sejururi între 27.4-21.6 şi 24.8-19.10 • 1 noapte reducere pentru sejururi între 7-13 nopţi, în perioada 27.4 – 21.6 şi 24.8-19.10 • 1 noapte reducere pentru sejururi între 4-6 nopţi, în perioada 27.4 – 7.6 şi 7.9-19.10 • Reduceri pentru copii (2-11 ani) 1 noapte cazare, demipensiune, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

149 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Italien

73


74

Emiratele Arabe Unite | Dubai

DUBAI BEACH

Atlantis, The Palm 5

FAMILIE Descoperiţi mitul Atlantidei într-un hotel al superlativelor. Lăsaţi-vă uimiţi de această SPORT & FUN capodoperă arhitecturală, precum şi de amplasarea neobişnuită. Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/DXB10005

Lobby

Aventură

Exemplu cameră Deluxe

Localizare • Direct la plaja privată, de nisip • Durată transfer: cca. 45 min.

Masă • Mic dejun, Demipensiune • Mai multe restaurante

Distanţe • Aeroport < 50 km • Centrul oraşului < 10 km

Sport • Centru de fitness, Tenis Contra cost • Sporturi nautice

Complex • Grădină • Zonă piscine • Prosoape de baie • Şezlonguri, umbreluţe la piscină şi la plajă • WLAN/WiFi contra cost • Mai multe baruri • Cafenea • Camere: > 500 • Categorie locală: 5 stele Cazare • Cameră Deluxe (DZX1), 46-50 mp, AC, balcon franţuzesc, Internet contra cost • Cameră Ocean Deluxe (DZM1), 4650 mp, vedere la mare, AC, balcon franţuzesc, Internet contra cost Mai multe informaţii despre tipurile de camere, în agenţie.

Wellness Contra cost • Spa • Saună, baie turcească cu aburi, jacuzzi • Masaj • Proceduri de înfrumuseţare Familie Contra cost • Club pentru copii, Mini-club pentru copiii peste 3 ani • Club pentru adolescenţi • Servicii de îngrijire copii • Mai multe piscine pentru copii Altele • Sejururi vară 2013, rezervări începând cu Noiembrie 2012 Avantaje

• Intrare gratuită la “The Lost Chambers” şi la parcul acvatic “Aquaventure” (servicii externe) • Autobuz (tip shuttle) spre centrul comercial aflat în apropiere Oferte speciale • Reduceri pentru copii 1 noapte cazare, mic dejun, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

256 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Orient/Indischer Ozean

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Orient/Indischer Ozean Situaţia la zi pe tui-katalog.info


Dubai | Emiratele Arabe Unite

The Westin Dubai Mina

Jumeirah

DUBAI BEACH ^

DUBAI BEACH 5

Atmosfera unui grand hotel şi arhitectura modernă, fac din hotelul Westin unul dintre locaţiile de top pentru o vacanţă pe plaja Jumeirah. La anumite date predefinite, primiţi demipensiune gratuită!

Hotelul de tradiţie entuziasmează printr-o locaţie ideală – în imediata apropiere a clădirii Burj Al Arab! Faceţi-vă timp pentru o vizită la Uptown Bar şi bucuraţi-vă de priveliştea spectaculoasă.

Seyahi

Beach

Golf

Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/DXB10076

Distanţe • Aeroport < 50 km Complex • Grădină • 3 piscine exterioare • WLAN/WiFi • Camere: 294 • Categorie locală: 5 stele Cazare • Cameră Deluxe Sea View (DZM1), 51-60 mp, vedere la mare, AC Mai multe informaţii despre tipurile de camere, în agenţii Masă •M ic dejun, Demipensiune, Pensiune completă Sport • Contra cost (nu sunt incluse în pachet): Golf Altele • Oferte speciale pentru luna de miere, Sejururi vară 2013, rezervări începând cu Noiembrie 2012

FAMILIE GOURMET SPORT & FUN

Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/DXB10012

Exemplu cameră

Localizare • Direct la plaja de nisip

75

Oferte speciale • Upgrade la mese • Reduceri Early Booking: pentru rezervări în perioada 1.3-31.3.13, reducere 15%/ pers/noapte (ofertă valabilă pentru sejururi în perioada 11.5-27.9.13) • Reduceri pentru copii (6-11 ani) 1 noapte cazare, mic dejun, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

131 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Orient/Indischer Ozean

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Orient/Indischer Ozean Situaţia la zi pe tui-katalog.info Notă: Momentan nu există destule evaluări de la clienţi pentru o clasificare detaliată a acestui hotel.

Restaurant Waterfront

Localizare • Direct la plaja de nisip Distanţe: • Aeroport < 50 km

Avantaje • Autobuz (tip shuttle) spre centre comerciale şi spre Jumeirah Resort

Complex • Grădină • 7 piscine exterioare • WLAN/WiFi contra cost • Mai multe baruri • Camere: >500 • Categorie locală: 5 stele

Oferte speciale • Reduceri pentru copii

Cazare • Cameră Ocean Deluxe (DZM1), 46-50 mp, orientare spre mare, AC, balcon sau terasă • Cameră Ocean Deluxe Balcony (DZM2), 46-50 mp, orientare spre mare, AC, balcon sau terasă Masă: • Mic dejun, Demipensiune • Mai multe restaurante • Restaurant bufet Altele • Sejururi vară 2013

1 noapte cazare, mic dejun, pe persoană, în cameră dublă (DZM1) De la

193 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Orient/Indischer Ozean

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Orient/Indischer Ozean Situaţia la zi pe tui-katalog.info


Emiratele Arabe Unite | Dubai

76

DUBAI BEACH

Sheraton Jumeirah Beach Resort & Towers % Pe lângă amplasarea direct la mare, complexul este faimos şi pentru întinsa grădină de palmieri. Dacă aveţi cef de plimbări sau shopping, direct de la hotel porneşte Jumeirah Walk, o promenadă foarte îndrăgită, care se întinde pe kilometri întregi.

Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/DXB10032

Lobby

Exemplu cameră standard

Localizare • Direct la plaja de nisip Distanţe • Aeroport < 50 km Complex • Grădină • 1 piscină exterioară • Internet contra cost • 2 baruri • Camere: 256 • Categorie locală: 5 stele Cazare • Cameră Deluxe Walk View (DZX1), 36-40 mp, orientare spre mare, AC • Cameră Deluxe Sea View (DZX2), 36-40 mp, orientare spre mare, AC Masă: • Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completă • Mai multe restaurante Altele • Sejururi vară 2013, rezervări începând cu Noiembrie 2012

Avantaje • Intrare gratuită la Jumeirah Beach & Health Club, inclusiv şezlonguri pe plajă Oferte speciale • Reduceri Early Booking: pentru rezervări până la 30.4.13, reducere 15%/pers/ noapte (ofertă valabilă pentru sejururi în perioada 1.7-30.9, nu se aplică şi pentru serviciile de masă) • p entru rezervări până la 31.7.13, reducere 15%/pers/ noapte (ofertă valabilă pentru sejururi în perioada 1.10-31.10, nu se aplică şi pentru serviciile de masă) • Pentru rezervări în perioada 1.3.13-31.3.13 reducere 5%/pers/ noapte (ofertă valabilă pentru sejururi în perioada 1.5-30.6, nu se aplică şi pentru serviciile de masă) • Pentru rezervări în perioada 1.5.13-31.5.13 reducere 10%/ pers/noapte (ofertă valabilă pentru sejururi în perioada 1.7-30.9, nu se aplică şi pentru serviciile de masă)

• Pentru rezervări în perioada 1.6.13-30.6.13 reducere 5%/ pers/noapte (ofertă valabilă pentru sejururi în perioada 1.7-30.9, nu se aplică şi pentru serviciile de masă) • Pentru rezervări în perioada 1.8.13-31.8.13 reducere 10%/ pers/noapte (ofertă valabilă pentru sejururi în perioada 1.10-31.10, nu se aplică şi pentru serviciile de masă) • Pentru rezervări în perioada 1.9.1330.9.13 reducere 5%/pers/noapte (ofertă valabilă pentru sejururi în perioada 1.10-31.10, nu se aplică şi pentru serviciile de masă) • Reduceri pentru copii (4-11 ani) 1 noapte cazare, mic dejun, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

83 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Orient/Indischer Ozean

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Orient/Indischer Ozean Situaţia la zi pe tui-katalog.info


Thailanda | Phuket | Bang Tao Beach

Mae Nam Beach | Koh Samui | Thailanda

Best Western Premier Bangtao Beach Resort & Spa 4 Hotelul Premier al lanţului Best Western este o oază de linişte şi relaxare pe plaja Bang Tao.

77

The Paradise – Koh Samui 4 Bucuraţi-vă de o vacanţă relaxantă pe una dintre cele mai frumoase plaje din nordul insulei Koh Samui. Atmosfera liniştită şi serviciile personalizate vă vor încânta.

Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/HKT49009

ALL INCLUSIVE SCUFUNDĂRI

Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/USM45020

Stare de bine experimentează

mai mult

Resortul este ideal pentru a vă relaxa câteva zile după o excursie prin Thailanda. Grădina frumoasă şi plaja de vis îndeplinesc toate dorinţele pentru o vacanţă relaxantă. Cameră Deluxe

Localizare • direct pe plaja de nisip • durata transfer: cca. 40 min Distanţe • Aeroport < 20 km Complex • Grădină, 2 piscine • WLAN/ WiFi în zona publică • 2 baruri • camere: 199 • categorie locală: 4 stele Cazare • cameră Deluxe (DZX1), 41-45 mp, orientare spre grădină, AC, balcon, Internet, WLAN/WiFi Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie Masă •M ic dejun, demipensiune •A ll Inclusive • 2 restaurante Altele •S ejururi vară 2013, rezervări începând cu noiembrie 2012 Oferte speciale • Reduceri Early Booking: la rezervări până la 30.4.2013, reducere 20%/ pers/ noapte

• La rezervarea unui sejur de minim 28 nopţi, reducere 5%/pers/noapte. în plus beneficiaţi de un masaj thailandez şi de o masă gratuită pentru 2 persoane (fără băuturi). • Reduceri pentru seniori: clienţii cu vârste peste 60 ani beneficiază de reducere 10%/ pers/ noapte. Ofertă limitată. • Reduceri pentru copii 1 noapte cazare, mic dejun, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

25 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Asien

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Asien Situaţia la zi pe tui-katalog.info

Localizare • Z onă liniştită, direct pe plaja de nisip Distanţe • Aeroport < 10 km Complex • grădină, 2 piscine exterioare, jacuzzi • WLAN/ WiFi: în zona publică • camere: 78 • categorie locală: 4 stele Cazare • Deluxe (DZX1), 36-40 mp, AC, terasă Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie Masă • Mic dejun, demipensiune • All Inclusive (de la 7 nopţi) • 2 restaurante Wellness Contra cost • Spa, masaj Altele • Sejururi vară 2013, rezervări începând cu noiembrie 2012 Avantaje • în primele două zile ale sejurului 1 masaj/ cameră

Oferte speciale • Ofertă pentru familii: la rezervarea unei camere Deluxe suplimentare pentru copii (max. 2 copii între 2-16 ani) cea de a doua cameră este gratuită • Reduceri pentru copii • Ofertă pentru luna de miere: fructe, flori, prăjitură şi o sticlă de vin la sosire. Trebuie sa prezinte o copie a certificatului de căsătorie la check-in. 1 noapte cazare, mic dejun, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

43 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Asien

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Asien Situaţia la zi pe tui-katalog.info

Aflaţi mai multe despre certificările noastre de la pagina 8.


Thailanda | Phuket | Bang Tao Beach

78

Dusit Thani Laguna Phuket 5 Resortul se află într-o locaţie de vis, având pe o parte plaja iar pe cealaltă parte o lagună cu GOLF plaje mai puţin populate. La aceasta se adaugă o atmosferă plăcută şi servicii de foarte PREMIUM bună calitate; premisele unei vacanţe reuşite sub soarele tropical. Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/HKT49039

Lobby

Piscină

Cameră Deluxe Ocean Front

Aflaţi mai multe despre certificările noastre de la pagina 8.

Localizare: • Zonă liniştită, direct pe plaja de nisip, plaja publică • durata transfer: cca. 40 min

• Laguna Pool Villa (VIX1), 2 camere, > 200mp, living separat cu zonă de dormit, AC, balcon şi terasă, WLAN/WiFi

Distanţe • Aeroport < 20 km

Masă: • Mic dejun, demipensiune • Mai multe restaurante

Complex: • 1 piscină, 1 jacuzzi • WLAN/ WiFi: în lobby • 2 baruri • Boutique, minimarkt, frizer • camere: 254 • categorie locală: 5 stele Cazare: • Deluxe Lagoon View (DZX1), 31-35 mp, vedere spre lagună, AC, balcon sau terasă, WLAN/WiFi • Deluxe Sea View (DZX2), 31-35 mp, vedere spre mare, AC, terasă, WLAN/WiFi • Ocean Front Deluxe (DZX3), 31-35 mp, vedere spre mare, AC, balcon, WLAN/WiFi • Dusit Club Room (DZX4), 31-35 mp, vedere spre mare, AC, terasă, WLAN/ WiFi, servicii suplimentare incluse

Sport: • Sală de fitness, aerobic, jogging Contra cost • Golf • Ciclism: mountainbike • sporturi nautice (în funcţie de sezon/ condiţii meteo): kaiac, navigare cu velier, surfing, scufundări Wellness: • Contra cost: Spa, masaj Altele: • Oferte speciale pentru luna de miere: fructe, flori şi o sticlă de vin la sosire. Pat matrimonial garantat. Trebuie sa prezinte o copie a certificatului de căsătorie la check-in. • Sejururi vară 2013, rezervări începând cu noiembrie 2012

Avantaje: • Laguna Pool Villa (VIX1): 1 sticlă de vin şi ciocolată la sosire Oferte speciale: •R educeri Early Booking: pentru rezervări efectuate cu până la 30 de zile înainte de sosire reducere 25%/ pers/ noapte (nu se cumulează cu reduceri pentru sejururi prelungite) • 1 noapte reducere la 7 nopţi rezervate, pentru check-in între 1.5-31.10 (nu se aplică şi pentru serviciile de masă) • Pentru rezervarea unui sejur de minim 10 zile veţi beneficia de un voucher pentru restaurant, în valoare de 1500 Baht • Servicii suplimentare incluse la rezervarea unei camere Dusit Club (DZX4): o băutură la sosire, checkin privat, serviciu check-aut express şi late check-out, fructe proaspete zilnic, băuturi răcoritoare în minibar, acces gratuit la internet etc. • Reduceri pentru copii

Se pot rezerva suplimentar: • Pachet Premium 1 noapte cazare, mic dejun, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

68 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Asien

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Asien Situaţia la zi pe tui-katalog.info


Krabi | Thailanda

Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi 5 Acest resort exclusiv oferă confort la cel mai înalt nivel! Bucuraţi-vă de una dintre cele mai frumoase plaje private din golful Pai Pong şi de priveliştea spectaculoasă oferită de bărcile tradiţionale care se îndreaptă spre Railay.

PREMIUM SCUFUNDĂRI Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/KBV50004

Lobby

Exemplu cameră – 1 bedroom ocean facing villa with pool

Localizare • direct pe plaja de nisip • durata transfer: cca. 40 min Distanţe • Aeroport < 50 km • Centrul localităţii < 10 km Complex • Grădină • 2 piscine, jacuzzi • WLAN/ WiFi: contra cost • 2 baruri • camere: 192 • categorie locală: 5 stele Cazare • Deluxe Ocean Facing (DZM1), 71-80 mp, AC, balcon sau terasă • Deluxe Garden View (DZX1), 71-80 mp, vedere spre grădină, AC, balcon sau terasă Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie Masă • Mic dejun, demipensiune • Mai multe restaurante

Sport • Sală de fitness • sporturi nautice (în funcţie de sezon/ condiţii meteo): kaiac, navigare cu velier, surfing Contra cost • tenis: teren suprafaţă dură, nocturnă, închiriere echipament • sporturi nautice (în funcţie de sezon/ condiţii meteo): snorkelling, scufundări, şcoală de scufundări Wellness Contra cost • Spa • Saună • Masaj Altele • Oferte speciale pentru luna de miere: pentru sejururi de peste 3 nopţi - fructe, flori şi cină „în doi” sau un tratament pentru cupluri la SPA. Trebuie sa prezinte o copie a certificatului de căsătorie la check-in. • Sejururi vară 2013, rezervări începând cu noiembrie 2012

Avantaje • pentru sejururi de peste 10 nopţi: 1 cină gratuită • pentru sejururi de peste 7 nopţi: 1 tratament la SPA Oferte speciale • Pentru rezervări de minim 10 nopţi beneficiaţi de o cină gratuită/ pers/ sejur (meniu prestabilit, fără băuturi) • Pentru rezervări de minim 7 nopţi beneficiaţi de un tratament gratuit la SPA de persoană/ sejur (60 minute). • Reduceri pentru copii Se pot rezerva suplimentar •B eneficii CLUB pentru Club Lounge 1 noapte cazare, mic dejun, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

51 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Asien

Sondaj satisfacţie clienţi TUI Momentan nu există destule evaluări de la clienţi pentru a putea clasifica acest hotel.

Terasă la Spa Cenvaree

79


80


Punta Cana | Republica Dominicană

Punta Cana

ClubHotel Riu Bambu 4 Acest frumos Clubhotel este în mod special adaptat la nevoile celor mai mici dintre clienţi. Camerele familiale spaţioase, clubul copiilor “Riu-Land” şi o gamă variată de activităţi sportive şi divertisment sunt garanţia unei vacanţe reuşite pentru întreaga familie.

ALL INCLUSIVE CLUB Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/PUJ62045

Divertisment pentru copii

Exemplu cameră SUX1

Localizare • Direct pe plajă • Durată transfer cca. 40 min

Sport • Sală de fitness • Tenis: 2 terenuri, nocturnă

Complex • 3 piscine • WLAN/ WiFi: contra cost, în lobby; terminale internet: contra cost • 4 baruri • Camere: > 500 • categorie locală: 5 stele

Wellness • Saună Contra cost • Centru wellness, Spa

Cazare • Cameră familială (FZX1), 31-35 mp, orientare spre grădină, AC, terasă • Cameră dublă standard (ROX1), 21-25 mp, AC, balcon sau terasă Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie Masă • All Inclusive: băuturi non-alcoolice, băuturi alcoolice, gustări • 4 restaurante

Divertisment • Divertisment, zilnic • Discotecă “Pacha” • Casino Riu Palace Macao Familie • Clubul copiilor 4-7 şi 8-12 ani Altele • Oferte speciale pentru luna de miere: fructe şi o sticlă rom la sosire. Trebuie sa prezinte o copie a certificatului de căsătorie la check-in • Hotel foarte îndrăgit şi de clienţii nord- şi sudamericani • www.tui.de/hotelrundgang

Piscină renovată

• Acces la facilităţile celorlalte hoteluri din lanţul Riu (în afară de facilităţile hotelurilor Riu Palace) • Sejururi vară 2013 Avantaje • Check-in online pentru zborul de întoarcere spre casă cu airberlin • Hartă turistică Oferte speciale • Reduceri pentru copii 1 noapte cazare, All Inclusive, pe persoană, în cameră dublă (ROX1) De la

54 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Karibik

Restaurant asiatic

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Karibik Situaţia la zi pe tui-katalog.info

Stare de bine

81


82


Punta Cana | Republica Dominicană

83

Punta Cana

Hotel Riu Palace Punta Cana 5 Acest hotel Premium al renumitului lanţ hotelier RIU se află pe frumoasa plajă “Playa Arena Gorda” şi impresionează prin eleganţa designului şi prin dotarea exclusivă a camerelor.

ALL INCLUSIVE TOP PREMIUM Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/PUJ62052

Exemplu cameră

Zonă SPA

Localizare • Direct pe plajă • Durată transfer cca. 40 min Complex • 1 piscină • WLAN/ WiFi: în zona publică; terminale internet: contra cost • Mai multe baruri • Camere: > 500 • categorie locală: 5 stele Cazare • Junior Suite Standard (JSX1), 36-40 mp, vedere parţială la mare, AC, balcon sau terasă, WLAN/ WiFi • Suite Jacuzzi (JSX3), orientare spre mare, jacuzzi pe cel de-al doile balcon, AC, WLAN/WiFi Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie Masă • All Inclusive: băuturi nonalcoolice, băuturi alcoolice, gustări • Mai multe restaurante

Terasa restaurantului

Sport • Animatori sportivi, zilnic • Sală de fitness • Tenis: 4 terenuri la Riu-Resort

• Acces la facilităţile celorlalte hoteluri din lanţul Riu (în afară de Riu Palace Bavaro/Macao) • Sejururi vară 2013

Wellness • Saună Contra cost • Centru wellness, Spa

Avantaje • Check-in online pentru zborul de întoarcere spre casă • Hartă turistică

Divertisment • Divertisment, zilnic • Discotecă “Pacha” • Casino Riu Palace Macao

Oferte speciale • Upgrade la tipul de cameră posibil • Reduceri pentru copii

Familie • Clubul copiilor 4-12 ani

Se pot rezerva suplimentar • Pachet Premium

Altele • Oferte speciale pentru luna de miere: fructe şi o sticlă rom la sosire. Trebuie sa prezinte o copie a certificatului de căsătorie la check-in • Purtare brăţară de plastic obligatorie pe perioada sejurului • Hotel foarte îndrăgit şi de clienţii nord- şi sudamericani

Piscină

1 noapte cazare, All Inclusive, pe persoană, în Junior Suite (JSX1) De la

72 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Karibik

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Karibik Situaţia la zi pe tui-katalog.info

Stare de bine


84


Punta Cana | Republica Dominicană

85

Punta Cana

Hotel Riu Palace Bavaro 5 Cel mai nou hotel din lanţul RIU combină elemente moderne cu elemente specific caraibiene şi localizarea de vis, pe plaja din Punta Cana, cu servicii de cea mai buna calitate.

ALL INCLUSIVE TOP PREMIUM Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/PUJ62066

zonă piscine

Exemplu cameră

Localizare • Direct pe plajă • Durată transfer cca. 40 min

Sport • Sală de fitness • Tenis: 4 terenuri la Riu-Resort

Complex • 1 piscină • WLAN/ WiFi: în lobby; terminale internet: contra cost • Mai multe baruri • Camere: > 500 • categorie locală: 5 stele

Wellness • Saună cu aburi Contra cost • Centru wellness, Spa

Cazare • Junior Suite Garden View (JSG1), 41-45 mp, orientare spre grădină, AC, balcon sau terasă, WLAN/ WiFi • Suite Jacuzzi (SUX1), 51-60 mp, AC, balcon sau terasă, WLAN/ WiFi Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie Masă • All Inclusive: băuturi nonalcoolice, băuturi alcoolice, gustări • Mai multe restaurante • Dine Around (gratuit)

Divertisment • Divertisment, zilnic • Discotecă “Pacha” • Casino Riu Palace Macao Familie • Clubul copiilor 4-12 ani Altele • Oferte speciale pentru luna de miere: fructe şi o sticlă rom la sosire. Trebuie sa prezinte o copie a certificatului de căsătorie la check-in • Purtare brăţară de plastic obligatorie pe perioada sejurului • Acces la facilităţile celorlalte hoteluri din lanţul Riu (în afară de Riu Palace Macao) • Sejururi vară 2013

Avantaje • Check-in online pentru zborul de întoarcere spre casă cu Airberlin • Hartă turistică Oferte speciale • Upgrade la tipul de cameră posibil • Reduceri pentru copii • Reduceri Early Booking: pentru rezervări până la 30.04.13 reducere 10%/pers/noapte Se pot rezerva suplimentar • Pachet Premium 1 noapte cazare, All Inclusive, pe persoană, în Junior Suite (JSG1) De la

77 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Karibik

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Karibik Situaţia la zi pe tui-katalog.info

Stare de bine


86

Stare de bine Bucuraţi-vă de timpul petrecut |în doi, relaxaţi-vă şi încântaţi-vă toate simţurile. Restaurantul nostru A-la-carte “Kulinarium” precum şi celelalte restaurante din resort vă invită să le încercaţi preparatele.


Punta Cana | Republica Dominicană

87

Punta Cana

Sensimar Punta Cana Villas & Suites 5 Sensimar în Caraibe. Atmosferă tropicală, poftă de viaţă şi pasiune, iată cum am putea descrie acest hotel aflat în interiorul resortului Riu Bavaro Palace; un hotel care îi atrage deopotrivă pe iubitorii de soare şi pe tinerii aflaţi în luna de miere.

ALL INCLUSIVE TOP PREMIUM TIMP ÎN DOI Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/PUJ62065

Exemplu cameră

Hotel pentru relaxare “Villas & Suites” pentru un concediu de vis. Putem să vă oferim şi un Jacuzzi cu vedere spre Marea Caraibilor? În Suitele spaţioase ale hotelului cuvântul de ordine este relaxarea.

Localizare • În mijlocul complexului RIU Palace Bavaro • Direct pe plaja de nisip Complex: • 1 piscină cu apă dulce • Internet: WLAN/ WiFi • Camere: 104 • categorie locală: 5 stele Cazare: • Junior Suite Garden View Tip A (JSG1), 41 mp, AC, balcon sau terasă • Suite Jacuzzi Oceanfront (SUM1), 57 mp, vedere la mare, AC, balcon sau terasă Masă • All Inclusive: bufet băuturi non-alcoolice/ alcoolice locale şi internaţionale între orele 0-24 • Restaurant bufet cu terasă • Restaurant A-la-carte “Kulinarium” • Dine Around (gratuit)

Sport • Animatori sportivi, personal calificat TUI, de 6 ori pe săptămână • Cursuri de fitness • Sală de fitness Golf • Reducere taxă Greenfee Wellness Contra cost • Centru wellness, Spa Divertisment • Divertisment pe timpul zilei, personal calificat TUI, zilnic • Divertisment seara, de mai multe ori pe săptămână Altele • Vârsta minimă în acest hotel este 18 ani • Ţinută decentă • Purtare brăţară AI obligatorie pe perioada sejurului • Sejururi vară 2013

Avantaje • Hartă turistică • Oferte speciale pentru luna de miere: fructe şi o sticlă rom la sosire. Trebuie sa prezinte o copie a certificatului de căsătorie la check-in Se pot rezerva suplimentar • Pachet Premium • Pachet Romance 1 noapte cazare, All Inclusive, pe persoană, în Junior Suite (JSG1) De la

77 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Karibik

experimentează

mai mult

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Karibik Situaţia la zi pe tui-katalog.info

TIMP PENTRU INTIMITATE ÎN DOI


88

Stare de bine Bucuraţi-vă de tratamentele şi ritualurile din modernul Spa Yhi Spa, care vă va răsfăţa cu produsele de wellness selectate cu atenţie şi cu cele două circuite hidrotermale. În plus, cele patru pavilioane separate sunt dotate cu câte un jacuzzi şi au vedere spre mare, astfel că relaxarea este garantată.


Varadero | Cuba

Varadero

Paradisus Varadero Resort 5

Ascuns în paradisul grădinilor tropicale, direct pe plaja din Varadero, acest resort are o ofertă All Inclusive foarte atractivă, un ambient plăcut şi o ofertă foarte diversificată de activităţi şi sporturi.

ALL INCLUSIVE TOP PREMIUM WELLNESS Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/VRA 20004

Exemplu Junior Suite Seaview

Locuinţa de vis Bucuraţi-vă de o şedere de vis în zona de Royal Service. Un hotel în hotel, aceasta oferă servicii exclusive şi o zonă privată, cum ar fi de ex. zona de plajă Royal Service cu concierge.

Localizare • Zonă liniştită, direct pe plaja de nisip • durata transfer: cca. 40 min Complex • grădină • 3 piscine, jacuzzi • Prosoape de baie, şezlonguri şi umbreluţe: la piscină, la plajă • Internet: contra cost • Mai multe baruri • camere: > 500 • categorie locală: 5 stele Cazare • Junior Suite Garden View (JSX1), 36-40 mp, living cu zonă de dormit, AC, balcon sau terasă • Junior Suite Sea View (JSM1), 36-40 mp, vedere spre mare, living cu zonă de dormit, AC, balcon sau terasă • Suite Deluxe Seaview (SUM1), 71-80 mp, vedere spre mare, living separat cu zonă de dormit, AC, balcon sau terasă, se poate rezerva doar prin TUI

Masă • All Inclusive: băuturi nonalcoolice, băuturi alcoolice, gustări • Mai multe restaurante • Restaurant principal, bufet • Restaurante A-la-carte Sport • Sală de fitness • Tai Chi, aerobic, yoga, gimnastică în apă • Tenis: 3 terenuri suprafaţă dură, nocturnă • Sporturi nautice fără motor: ex. Scufundări (pentru scufundători certificaţi) Wellness Contra cost • Centru wellness, Spa Divertisment • Animatori, zilnic, discotecă Familie • Clubul copiilor/ Miniclub, de la 1 an

Altele • Oferte speciale pentru luna de miere: la o şedere minimă de 6 nopţi check-in privat/ late checkout pana la ora 15:00, fructe, flori şi o sticlă de vin spumant la sosire, o cină în 2 şi micul dejun în cameră în ziua a doua (cu rezervare prealabilă).Trebuie sa prezinte o copie a certificatului de căsătorie la check-in. • Sejururi vară 2013 Avantaje • hartă turistică Oferte speciale • Reduceri Early Booking: pentru rezervări efectuate cu până la 60 de zile înainte de sosire reducere 16 Euro/ pers/ noapte. Copiii nu beneficiază de reducere. • Reducere XXL : pentru rezervări efectuate înainte de 30.4.2013, reducere suplimentara 50 Euro/ pers/ sejur. Ofertă valabilă pentru sejururi de min 7 nopţi. • Reduceri pentru copii

Se pot rezerva suplimentar • Închiriere maşini prin TUI Cars • Pachet Premium 1 noapte cazare, All Inclusive, pe persoană, în Junior Suite (JSX1) De la

119 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Karibik

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Karibik Situaţia la zi pe tui-katalog.info

pentru cei

deschişi

89


90

Cuba | Varadero

Varadero

ALL INCLUSIVE

Hotel Meliá Varadero 4

Acest complex modern situat în mijlocul unei grădini, atrage nu numai prin serviciile de calitate şi printr-o ofertă All Inclusive de nerefuzat ci şi prin amplasarea piscinelor şi a terasei. Un hotel ideal pentru clienţii de toate vârstele.

Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/VRA 20045

Localizare • Cca. 100 m distanţă de plajă • Aeroport < 50 km Complex • Grădină, terasă • 2 piscine, jacuzzi • Prosoape de baie • şezlonguri la piscină şi la plajă • umbreluţe: la plajă • Internet: contra cost • Mai multe baruri • camere: 490 • categorie locală: 5 stele Cazare • Cameră standard (DZX1), 26-30 mp, AC, balcon • Cameră standard Sea View (DZM1), 26-30 mp, vedere directă spre mare, AC, balcon • Cameră Superior (Big Balcony) (DZX2), 31-35 mp, AC, balcon Masă • All Inclusive: băuturi nonalcoolice, băuturi alcoolice, gustări • Mai multe restaurante • Restaurant principal, bufet

• Restaurante A-la-carte Sport • Sală de fitness, aerobic • Tenis: teren suprafaţă dură, nocturnă • Ciclism: biciclete • Sporturi nautice: Kaiac, catamaran, surfing • Tir cu arcul Wellness Contra cost • Centru wellness Divertisment • Animatori, de mai multe ori pe sătpămână Familie • 1 piscină pentru copii, separată Altele • Oferte speciale pentru luna de miere: la o şedere minimă de 6 nopţi check-in privat/ late checkout pana la ora 15:00, fructe, flori şi o sticlă de vin spumant la sosire, o cină în 2 şi micul dejun în cameră în ziua a doua (cu

rezervare prealabilă). Trebuie sa prezinte o copie a certificatului de căsătorie la check-in. • Purtarea unei brăţări de plastic obligatorie pe tot parcursul sejurului • Sejururi vară 2013 Avantaje • hartă turistică Oferte speciale • Reduceri Early Booking: pentru rezervări efectuate cu până la 60 de zile înainte de sosire reducere 11 Euro/ pers/ noapte. Copiii nu beneficiază de reducere. • Reduceri pentru copii • Camere Best-Price (ofertă limitată) Se pot rezerva suplimentar • Închiriere maşini prin TUI Cars

1 noapte cazare, All Inclusive, pe persoană, în Junior Suite (DZX1) De la

72 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Karibik

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Karibik Situaţia la zi pe tui-katalog.info


Varadero | Cuba

Sandals Royal Hicacos Resort & Spa % Varadero

Acest resort cu clădirile sale colorate şi râul care curge lin prin grădina îngrijită se adresează în mod special cuplurilor şi tuturor celor care îşi doresc o vacanţă liniştită.

18 PLUS ALL INCLUSIVE TOP PREMIUM Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/VRA 20072

Exemplu cameră

Localizare • Zonă liniştită, direct pe plaja de nisip • durata transfer: cca. 40 min Complex • grădină • 3 piscine, 4 jacuzzi • Prosoape de baie, şezlonguri şi umbreluţe: la piscină, la plajă • Internet: contra cost • Mai multe baruri • camere: 404 • categorie locală: 5 stele Cazare • Garden View Junior Suite (JSX1), living cu zonă de dormit, AC, balcon sau terasă • Premium Junior Suite (JSX2), living cu zonă de dormit, AC, balcon sau terasă • Concierge Junior Suite (JSX3), living cu zonă de dormit, AC, balcon sau terasă, servicii suplimentare Masă • All Inclusive: băuturi nonalcoolice, băuturi alcoolice, gustări

• Mai multe restaurante • Restaurant principal, bufet • Restaurante A-la-carte Sport • Sală de fitness • aerobic, gimnastică în apă • Tenis: 3 terenuri suprafaţă dură, nocturnă • Diverse sporturi nautice

Notă: introduceţi în rezervare menţiunea „Honeymooner” • Vârsta minimă în hotel: 18 ani • Doar pentru cupluri • Sejururi vară 2013

Sondaj satisfacţie clienţi TUI

Avantaje • hartă turistică

* Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Karibik Situaţia la zi pe tui-katalog.info

Wellness Contra cost • Centru wellness, Spa

Oferte speciale • Reduceri Early Booking: pentru rezervări efectuate cu până la 60 de zile înainte de sosire reducere 15%/ pers/ noapte

Divertisment • Animatori, zilnic • discotecă

Se pot rezerva suplimentar • Închiriere maşini prin TUI Cars • Pachet Premium

Altele • Oferte speciale pentru luna de miere: la o şedere minimă de 3 nopţi, fructe şi o sticlă de vin spumant la sosire, upgrade la cameră în funcţie de disponibilitate, 2 tricouri, o fotografie, 10% reducere la procedurile la SPA şi o cină romantică. Trebuie sa prezinte o copie a certificatului de căsătorie la check-in.

1 noapte cazare, All Inclusive, pe persoană, în Junior Suite (JSX1) De la

94 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Karibik

0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă

91


92


Playa del Carmen | Mexic

Playa del Carmen

Hotel Riu Yucatan 4

Situarea în imediata apropiere a populatei “5.Avenida” şi a localităţii Playa del Carmen, precum şi atmosfera familială, fac din acest hotel construit pe modelul unei "hacienda" mexicane o foarte îndrăgită destinaţie pentru vacanţe pe plaja caraibiană.

ALL INCLUSIVE GOLF SCUFUNDĂRI Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/CUN43040

Localizare • Zona hotelieră Playacar • Direct pe plajă • durata transfer: cca. 100 min

Sport • Animatori sportivi, zilnic • Sală de fitness • Tenis: 3 terenuri, nocturnă

Complex • 2 piscine • jacuzzi • WLAN/ WiFi: în lobby, gratuit 90 min/ zi; terminale internet contra cost • Mai multe baruri • camere: > 500 • categorie locală: 5 stele

Wellness Contra cost • Centru wellness: “Renova” Spa

Cazare • cameră dublă standard (DZX1), 26-30 mp, AC cu reglare centralizată, balcon • Suite (SUX1), 61-70 mp, AC cu reglare centralizată, balcon

Altele • Oferte speciale pentru luna de miere: fructe şi o sticlă de tequila la sosire. • Purtare brăţară de plastic obligatorie pe perioada sejurului • Acces la facilităţile celorlalte hoteluri din lanţul Riu (în afară de mic dejun şi cină/ în afară de facilităţile hotelurilor Riu Palace) • Hotel foarte îndrăgit şi de clienţii nord- şi sudamericani • Sejururi vară 2013

Masă • All Inclusive: pensiune completă, băuturi non-alcoolice, băuturi alcoolice, gustări • 3 restaurante

Divertisment • Divertisment internaţional, zilnic • Discotecă în Riu Tequila Familie • Clubul copiilor 4-7 şi 8-12 ani

Oferte speciale • Reduceri pentru copii Reduceri Early Booking: • pentru rezervări până la 31.03.13 reducere 10% / pers/ noapte (pentru sejur în perioada 01.05.-09.07.2013) • pentru rezervări până la 30.04.2013 reducere 10% / pers/ noapte (pentru sejur în perioada 10.07.-20.08.2013) • pentru rezervări până la 30.04.2013 reducere 15% / pers/ noapte (pentru sejur în perioada 21.08.-31.10.2013) Se pot rezerva suplimentar • Închiriere maşini prin TUI Cars 1 noapte cazare, All Inclusive, pe persoană, în Junior Suite (DZX1) De la

63 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Karibik

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă

Stare de bine

* Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Karibik Situaţia la zi pe tui-katalog.info

Aflaţi mai multe despre certificările noastre de la pagina 8.

93


94

Mexic | Tulum

Tulum

Dreams Tulum Resort & Spa 5

Hotelul cu arhitectură colonială se află în apropiere de Tulum - leagănul civilizaţiei ALL INCLUSIVE TOP Maya - pe coasta Mării Caraibilor. Complexul oferă clienţilor săi liniştea şi relaxarea necesare WELLNESS pentru a petrece o vacanţă de vis. Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/CUN46035

Cabină SPA Oceanfront

Restaurant Portofino

Exemplu cameră Deluxe Garden View

Localizare • Zonă liniştită • Direct pe plaja de nisip • Durată transfer cca. 100 min

Sport • Centru de fitness • 1 teren de tenis • Diverse sporturi nautice

Complex • Grădină • 2 piscine • Mai multe baruri • camere: 431 • categorie locală: 5 stele

Wellness Contra cost • Centru wellness, Spa

Cazare • Premium Junior Suite Ocean View (JSM1), 51-60 mp, vedere spre mare, living cu zonă de dormit, AC, balcon sau terasă • Deluxe Garden View (ROX1), 41-45 mp, orientare spre grădină, AC, balcon sau terasă Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie Masă • A ll Inclusive: băuturi non-alcoolice, băuturi alcoolice, băuturi alcoolice locale • Mai multe restaurante • Restaurant A-la-carte • Dine Around

Divertisment • Divertisment, zilnic Familie • Clubul copiilor 3-12 ani • Piscină pentru copii, integrată în piscina mare Altele • Oferte speciale pentru luna de miere: fructe şi o sticlă de vin spumant la sosire, 1 mic dejun în pat (rezervare prealabilă). Trebuie sa prezinte o copie a certificatului de căsătorie la check-in (nu mai vechi de 3 luni). • Sejururi vară 2013

Avantaje • Voucher pentru SPA Oferte speciale • Upgrade la tipul de cameră • 9 vouchere/ cameră, în valoare totală de 200 USD pentru: SPA, cine romantice în 2 pe plajă sau vin A-la-carte. Ofertă valabilă pentru sejururi de minim 7 nopţi. Voucherele nu pot fi răscumpărate, nu sunt transmisibile şi nu se pot combina. • Reduceri pentru copii Se pot rezerva suplimentar • Închiriere maşini prin TUI Cars

1 noapte cazare, All Inclusive, pe persoană, în Junior Suite (JSX1) De la

99 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Karibik

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Karibik Situaţia la zi pe tui-katalog.info Notă: Momentan nu există destule evaluări de la clienţi pentru o clasificare detaliată a acestui hotel.


Cancun | Mexic

CancÚn

Riu Palace Peninsula 5

Bucuraţi-vă de un concediu într-un ambient modern şi plăcut în acest complex care şi-a deschis porţile în anul 2012.

ALL INCLUSIVE TOP DESIGN Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/CUN40038

Exterior

Exemplu Junior Suite standard

Clădire Clădirea principală creează o fereastră între Marea Caraibilor şi Laguna Cancun: noul hotel Riu este unic pe Riviera Maya, impresionând prin arhitectura îndrăzneaţă şi designul modern. Lobby

Localizare • Direct pe plajă Complex • 4 piscine • WLAN/ WiFi: în lobby • Mai multe baruri • camere: > 500 • categorie locală: 5 stele Cazare • Junior Suite Sea View (JSM1), 36-40 mp, vedere spre mare, AC, balcon sau terasă, WLAN/ WiFi • Junior Suite Standard (JSX1), 36-40 mp, AC, balcon sau terasă, WLAN/WiFi • Junior Suite Jacuzzi Villas (JSX2), AC, Ventilator de tavan, balcon sau terasă cu jacuzzi, WLAN/WiFi Masă • All Inclusive: băuturi nonalcoolice, băuturi alcoolice, gustări • Mai multe restaurante

Sport • Animatori sportivi, zilnic • Sală de fitness Wellness • Saună cu aburi Contra cost • Centru wellness, Spa • Masaj Divertisment • Divertisment, zilnic Familie • Clubul copiilor 4-7 şi 8-12 ani Altele • Oferte speciale pentru luna de miere: fructe şi o sticlă de tequila la sosire. Trebuie sa prezinte o copie a certificatului de căsătorie la check-in. • Purtare brăţară de plastic obligatorie pe perioada sejurului • Acces la facilităţile hotelului Riu Caribe • Deschis/ construit vara 2012 • Sejururi vară 2013

Oferte speciale • Reduceri pentru copii Reduceri Early Booking: • pentru rezervări până la 30.04.13 reducere 10% / pers/ noapte (pentru sejur în perioada 01.05.-09.07.2013) • pentru rezervări până la 30.04.2013 reducere 12% / pers/ noapte (pentru sejur în perioada 10.07.-20.08.2013) • pentru rezervări până la 30.04.2013 reducere 15% / pers/ noapte (pentru sejur în perioada 21.08.-31.10.2013) Se pot rezerva suplimentar • Închiriere maşini prin TUI Cars 1 noapte cazare, All Inclusive, pe persoană, în Junior Suite (JSX1) De la

104 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Karibik

Sondaj satisfacţie clienţi TUI Momentan nu există destule evaluări de la clienţi pentru a putea clasifica acest hotel.

Stare de bine

95


96

Maldive | Baa-Atoll

NOU LA TUI

Reethi Beach Resort 4

O staţiune cu atmosferă informală dar elegantă, servicii de cea mai înaltă calitate şi bucătărie delicioasă. Ideal pentru relaxare. Plaja de nisip alb şi apele turcoaz, completează sentimentul de vacanţă. Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/MLE80070

“The Bar”

Vedere exterioară bungalow standard

Localizare • Plajă de nisip • Durata de transfer: cca. 35 min cu hidroavion

Masă • Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completă, All Inclusive • Mai multe restaurante

Distanţe • Aeroport > 100 km

Sport • volei pe plajă Contra cost • Sală de fitness, tenis, Banannaboat, canoe, catamaran, Kite-surfing, snorkelling, surfing, şcoală de scufundări PADI, schi nautic, squash

Complex • Grădină • Terasă • 1 piscină exterioară • WLAN/WiFi la recepţie, în bar • Mai multe baruri • Boutique, magazin de bijuterii • Camere: 110 • Categorie locală: 4 stele Cazare • Water Villa (BUM1), 61-70 mp, vedere la mare, AC, terasă cu şezlonguri • Reethi Villa (BUX1), 36-40 mp, orientare spre grădină, AC, terasă cu şezlonguri Mai multe informaţii despre tipurile de camere, în agenţie.

Wellness Contra cost • Spa, masaj, proceduri de înfrumuseţare Familie • Pătuţ pentru bebeluş (la cerere), scaun special pentru bebeluş Altele • Asistenţă telefonică TUI • Ofertă specială pentru luna de miere: fructe şi flori la sosire, precum şi o cină romantică. Trebuie sa prezinte o copie a certificatului de căsătorie (nu

Poză Model Water Villa

mai veche de 6 luni) la check-in. • Sejururi vară 2013, rezervări începând cu noiembrie 2012 Oferte speciale • Reduceri Early Booking: la rezervări efectuate până la 30.4, reducere 7%/ persoană/ noapte (nu se aplică la serviciile de masă). Copii nu beneficiază de reduceri. • Reduceri pentru copii

1 noapte cazare, mic dejun, pe persoană, în Bungalow (BUX1) De la

43 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Orient/Indischer Ozean

Sondaj satisfacţie clienţi TUI Momentan nu există destule evaluări de la clienţi pentru a putea clasifica acest hotel.


Ari-Atoll | Maldive

Ranveli Village 3 Această insulă de vis este pontul nostru pentru cupluri care doresc să se bucure de intimitate în mijlocul peisajului minunat oferit de Maldive. Hotelul cu atmosfera sa caldă şi serviciile prietenoase crează toate premisele pentru clipe romantice.

SCUFUNDĂRI Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/MLE60028

Exemplu cameră Superior

Localizare • Direct la plaja de nisip • Durata de transfer: cca. 25 min cu hidroavion Distanţe • Aeroport < 100 km Complex • Terasă • 1 piscină exterioară • WLAN/WiFi în spaţiul public, Internet contra cost • 3 baruri • Magazin de suveniruri • Camere: 56 • Categorie locală: 3 stele Cazare • Cameră Superior (DZX1), AC, balcon sau terasă Masă: • Pensiune completă • 1 restaurant bufet Sport: • Volei pe plajă, tenis de masă, biliard Contra cost (nu sunt incluse în pachet) • canoe, snorkeling, surf, şcoală de scufundări PADI

Wellness Contra cost • Spa, masaj Divertisment • Divertisment de seară Familie • 1 piscină pentru copii integrată în piscina exterioară Altele • Asistenţă telefonică TUI • Ofertă specială pentru luna de miere: fructe şi o sticlă de vin la sosire. • Aniversarea căsătoriei: fructe la sosire. Trebuie să prezinte o copie a certificatului de căsătorie la check-in. • Sejururi vară 2013, rezervări începând cu noiembrie 2012 Oferte speciale •R educeri Early Booking: penru rezervări efectuate până la 15.5.13, reducere 30%/ pers/ noapte (nu se cumuleayă cu reducerile pentru sejur prelungit).

• 1 noapte reducere la fiecare 7 nopţi rezervate, pentru check-in între 16.5-25.7 şi 1.9-25.10 (ofertă valabilă pentru rezervări începând cu 16.5.13) •R educeri pentru copii 1 noapte cazare, pensiune completă, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

93 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Orient/Indischer Ozean

Sondaj satisfacţie clienţi TUI Momentan nu există destule evaluări de la clienţi pentru a putea clasifica acest hotel.

97


98

Artă culinară Lăsaţi-vă răsfăţaţi de experienţe culinare unice, în cele nouă restaurante ale hotelului. Cu serviciile “Select All Inclusive” puteţi lua masa în oricare dintre restaurantele hotelului şi să vă bucuraţi de vinurile alese special pentru fiecare masă.

Exemplu Deluxe Beach Villa


Rasdhoo | Maldive

Kuramathi Island Resort 4 Situat pe una dintre cele mai mari insule de vacanţă din Maldive, în acest hotel există întotdeauna ceva nou de descoperit. O caracteristică unică este Centrul ECO, unde veţi găsi expus scheletul unei balene. Aici au loc prelegeri despre protejarea şi conservarea Maldivelor, precum şi despre fascinanta lume subacvatică.

SCUFUNDĂRI WELLNESS Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/MLE50020

Exemplu Water Villa cu jacuzzi

Exemplu Honeymoon Pool Villa

Subacvatic Un centru ECO, sub îndrumarea unui biolog marin, se dedică în totalitate protejării şi conservării lumii subacvatice din Maldive.

pentru cei

deschişi

Sand Bar

Localizare • Direct la plaja de nisip • Durata de transfer: cca. 90 min cu barcă cu motor sau cca. 20 min cu hidroavion Distanţe • Aeroport < 100 km Complex • Terasă • 2 piscine exterioare • WLAN/WiFi în spaţiul public, contra cost • Mai multe baruri/restaurante • Magazin de suveniruri, butic, magazin bijuterii, frizerie • Camere: 290 • Categorie locală: 4 stele Cazare • Water Villa (BUM1), 51-60 mp, vedere la mare, AC, terasă cu şezlonguri • Beach Villa (BUX1), 61-70 mp, vedere la mare, AC, terasă cu şezlonguri Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie.

Masă • Pensiune completă, All Inclusive, Select All Inclusive Sport • Sală de fitness, tenis Contra cost • catamaran, snorkelling, navigare pe mare, surf, şcoală de scufundări PADI, schi nautic Wellness • Contra cost: Spa, masaj, proceduri de înfrumuseţare Divertisment • Divertisment de seară Familie • Club pentru copii (3-12 ani) • Loc de joacă pentru copii, 1 piscină pentru copii Altele • Asistenţă TUI la faţa locului • Ofertă specială pentru luna de miere: fructe şi flori la sosire, precum şi o cină romantică. • Aniversarea căsătoriei: fructe şi flori la sosire, precum şi o cină romantică

Trebuie sa prezinte o copie a certificatului de căsătorie la check-in. • Sejururi vară 2013, rezervări începând cu noiembrie 2012 Oferte speciale • Reduceri Early Booking: la rezervări cu până la 30 de zile înainte de începerea sejurului, reducere 4%/pers/noapte (ofertă valabilă pentru camere DZX1, BUX1 şi BUX 2, pentru sejururi de minim 7 nopţi. oferta nu include şi serviciile de masă) • la rezervări cu până la 30 de zile înainte de începerea sejurului, reducere 8%/pers/noapte (ofertă valabilă pentru camere BUX3, BUX4, BUX5, BUX6, BUM1 şi BUM2, pentru sejururi de minim 7 nopţi. oferta nu include şi serviciile de masă) • 1 noapte reducere la 7 nopţi rezervate, pentru sejururi de 7-28 nopţi în perioada 1.5-19.7 şi 1.931.10 (oferta nu include şi mesele) • Reduceri pentru copii 1 noapte cazare, pensiune

completă, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

73 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Orient/Indischer Ozean

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Orient/Indischer Ozean Situaţia la zi pe tui-katalog.info

Aflaţi mai multe despre certificările noastre de la pagina 8.

99


100

Exemplu Sangu Water Villa

Exemplu Beach Villa


Lhaviyani-Atoll | Maldive

Kuredu 4 O insulă întinsă cu nisip fin, care oferă totul şi răspunde aproape oricărei pretenţii. Împătimiţi de scufundări, jucători de golf şi iubitori de soare, care caută totuşi varietate, vor găsi pe această insulă totul pentru o vacanţă ideală.

ALL INCLUSIVE SCUFUNDĂRI Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/MLE40040

Exemplu Beach Villa

Localizare • Direct la plaja de nisip • Durata de transfer: cca. 40 min cu hidroavion

Masă • Demipensiune, Pensiune completă, All Inclusive, Gold All Inclusive

Distanţe • Aeroport > 100 km

Sport • Sală de fitness, canoe, surfing, volei pe plajă, fotbal Contra cost • tenis, golf, ciclism, Kite-surfing, şcoală de scufundări PADI

Complex • 2 piscine exterioare cu apă dulce, 1 pisină exterioară pentru copii • WLAN/WiFi în 2 baruri, contra cost • Mai multe baruri/restaurante • Magazin de suveniruri, butic, magazin bijuterii • Camere: 383 • Categorie locală: 4 stele Cazare • Garden Bungalow (BUX1), 5160 mp, vedere spre grădină, AC, terasă cu şezlonguri • Beach Bungallow (BUX2), 51-60 mp, orientare spre mare, AC, terasă cu şezlonguri Mai multe informaţii despre tipurile de camere, în agenţie.

Wellness Contra cost • Spa, masaj, proceduri de înfrumuseţare Divertisment • Divertisment de seară (muzică live, seri video scufundări) Altele • Asistenţă TUI la faţa locului • Ofertă specială pentru luna de miere: fructe şi o sticlă de vin sumant la sosire. Trebuie sa prezinte o copie a certificatului de căsătorie (nu mai vechi de 6 luni) la check-in.

• Vârsta minimă în Sangu Water Villa (BUM1): 12 ani • All Inclusive: obligatorie purtarea unei brăţări nedetaşabile • Sejururi vară 2013, rezervări începând cu noiembrie 2012 Avantaje • 1x/pers/sejur Sunset Cruise inclus (în fucţie de disponibilitate şi condiţii meteo) Oferte speciale • 1 croazieră Sunset Cruise/ pers/ sejur (în funcţie de disponibilitate şi de condiţiile meteo) • Reduceri pentru copii 1 noapte cazare, All Inclusive, pe persoană, în Bungalow (BUX1) De la

96 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Orient/Indischer Ozean

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Orient/Indischer Ozean Situaţia la zi pe tui-katalog.info

Aflaţi mai multe despre certificările noastre de la pagina 8.

101


102

Exemplu Water Villa


Ari-Atoll | Maldive

Constance Moofushi Resort Maldive 5 Pe această insulă, unde se împletesc în mod ideal gradul ridicat de confort şi viaţa în mijlocul naturii, domneşte o atmosferă calmă, care vă invită la visare. Pentru că bunăstarea este prioritară, aici dorinţele vă sunt citite din ochi.

ALL INCLUSIVE TOP SCUFUNDĂRI Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/MLE60085

Exemplu Beach Villa

Localizare • Direct la plaja de nisip • Durata de transfer: cca. 30 min cu hidroavion Distanţe • Aeroport < 100 km Complex • Terasă • 1 piscină exterioară • WLAN/WiFi în spaţiul public • 2 baruri, Butic • Camere: 110 • Categorie locală: 5 stele Cazare • Water Villa (BUM1), 61-70 mp, vedere la mare, AC, terasă cu şezlonguri, WLAN/WiFi • Senior Water Villa (BUM2), 91-100 mp, vedere la mare, AC, terasă cu şezlonguri, WLAN/WiFi • Beach Villa (BUX1), 51-60 mp, AC, terasă Masă • All Inclusive Top • 2 restaurante

Sport • Sală de fitness, caiac, catamaran, snorkelling, navigare pe mare, surfing, hidrobicicletă, volei pe plajă Contra cost • Yoga, aerobic, şcoală de scufundări PADI Wellness Contra cost • Spa, masaj Divertisment • Divertisment de seară, 1x/ săptămână spectacol de tradiţii şi obiceiuri locale Familie • 1 piscină pentru copii, separată Altele • Asistenţă telefonică TUI • Ofertă specială pentru luna de miere: fructe şi o sticlă de vin spumant la sosire, precum şi 50% reducere la o procedura la SPA. Trebuie sa prezinte o copie a certificatului de căsătorie (nu

Exemplu Beach Villa

mai veche de 9 luni) la check-in. • Aniversarea căsătoriei (ofertă valabilă pentru aniversările din 5 în 5 ani): fructe şi o sticlă de vin spumant la sosire, precum şi 50% reducere la o procedura la SPA. Trebuie sa prezinte o copie a certificatului de căsătorie la check-in. • Sejururi vară 2013, rezervări începând cu noiembrie 2012 Oferte speciale • Reduceri Early Booking: la rezervări cu până la 60 de zile înainte de începerea sejurului, reducere 5%/pers/noapte (ofertă valabilă pentru sejururi de minim 5 nopţi) • 2 nopţi reducere la 6 nopţi rezervate pentru sejururi în perioada 1.5 – 31.10

1 noapte cazare, All Inclusive, pe persoană, în Bungalow (BUX1) De la

386 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Orient/Indischer Ozean

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Orient/Indischer Ozean Situaţia la zi pe tui-katalog.info Notă: Momentan nu există destule evaluări de la clienţi pentru o clasificare detaliată a acestui hotel.

103


104

Mauritius | Mahebourg

Le Preskil Beach Resort 4

ALL INCLUSIVE

Situat pe o mică peninsulă privată şi înconjurat de trei plaje cu nisip fin acest complex oferă cele mai bune premise pentru o vacanţă relaxată. Pentru iubitorii sporturilor nautice şi pentru scufundători există multe variante de petrecere a timpului liber.

Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/MRU73010

Exemplu Deluxe Penthouse Room

Localizare • direct pe plajă: nisip • durata transfer: cca. 15 min Distanţe • Aeroport < 10 km Complex • Grădină • 2 piscine •W LAN/WiFi în zona publică: contra cost • 1 bar • Magazin de suveniruri, Boutique, frizer • camere: 200 • categorie locală: 4 stele Cazare • Lagoon Room (DZM1), 36-40 mp, orientare spre mare, AC, balcon sau terasă • Prestige Cottage Room (DZM2), 4145 mp, vedere spre mare, AC, terasă Mai multe informaţii despre tipurile de camere în agenţie Masă • Demipensiune, All Inclusive • 3 restaurante

Sport • sală fitness, tenis, kaiac, snorkelling, navigare cu velier, surfing, hidrobiciclete, volei pe plajă Contra cost • biciclete, şcoală de scufundări PADI, pescuit în ocean, excursie cu vapor cu podea de sticlă Wellness • Contra cost: Spa, Saună, Masaj Divertisment • Divertisment seara cu spectacole Familie • Clubul copiilor (3-11 ani) • Piscină pentru copii • Contra cost: S ervicii babysitter Altele • Oferte speciale pentru luna de miere şi pentru aniversări de căsătorie, pentru sejururi în perioada 1.5-31.10.2013: 1 masaj (20 min)/ cuplu/ sejur şi o cină romantică. Trebuie să prezinte certificatul de căsătorie la check-in (pentru luna de miere certificatul nu mai vechi de 9 luni şi pentru aniversări oferta este valabilă după al 5-lea an de căsnicie, la fiecare 5 ani). • Sejururi vară 2013

Oferte speciale • Reduceri Early Booking: la rezervari cu până la 45 zile înaintea începerii sejurului, reducere 5%/pers/ noapte (ofertă valabilă pentru sejururi de minim 5 nopţi în perioada 1.10-31.10) • la rezervari cu până la 45 zile înaintea începerii sejurului, reducere 10%/pers/ noapte (ofertă valabilă pentru sejururi de minim 5 nopţi în perioada 1.5-30.9) • 5 nopţi reducere la sejururi de minim 20 nopţi, pentru check-in în perioada 1.5-30.9. (pentru camere DZM1, DZM2 şi DZM3) • 3 nopţi reducere la sejururi de 20-31 nopţi, pentru check-in în perioada 1.10-31.10. (pentru camere DZM1, DZM2 şi DZM3) • 4 nopţi reducere la sejururi de 13-19 nopţi, pentru check-in în perioada 1.5-30.9. (pentru camere DZM1, DZM2 şi DZM3) • 3 nopţi reducere la sejururi de 13-19 nopţi, pentru check-in în perioada 1.10-31.10 (pentru camere DZM1, DZM2 şi DZM3) • 3 nopţi reducere la sejururi de 11-31 nopţi, pentru check-in în perioada 1.6-31.7. (pentru camere DZM1, DZM2 şi DZM3) • 2 nopţi reducere la sejururi de 10-12 nopţi, pentru check-in în perioada 1.5-31.5 şi 1.831.10 (pentru camere DZM1, DZM2 şi DZM3)

• 2 nopţi reducere la sejururi de 7-10 nopţi, pentru check-in în perioada 1.6-31.7 (pentru camere DZM1, DZM2 şi DZM3) • 1 noapte reducere la sejururi de 6-9 nopţi, pentru check-in în perioada 1.5-31.5 şi 1.831.10 (pentru camere DZM1, DZM2 şi DZM3) •R educeri pentru copii Se pot rezerva suplimentar • Închiriere maşini prin TUI Cars 1 noapte cazare, demipensiune, pe persoană, în cameră dublă (DZM1) De la

101 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Orient/Indischer Ozean

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Orient/Indischer Ozean Situaţia la zi pe tui-katalog.info


Flic en Flac | Mauritius

La Pirogue % Acest hotel îndrăgit de clienţi este un complex de bungalow-uri situat în mijlocul grădinilor tropicale. Este adresa ideală pentru un concediu liniştit la plajă.

ALL INCLUSIVE Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/MRU30050

Exemplu Superior Room

Localizare • direct pe plajă: nisip • durata transfer: cca. 1 oră Distanţe • Aeroport < 100 km Complex • 1 piscină • 2 baruri • Magazin de suveniruri, Boutique • camere: 248 • categorie locală: 4,5 stele Cazare • cameră standard (BUX1), 21-25 mp, orientare spre grădină, AC, terasă • Superior Room (BUX2), 31-35 mp, orientare spre grădină, AC, terasă Mai multe informaţii despre tipurile de camere, în agenţie Masă • Demipensiune, All Inclusive • Mai multe restaurante

Sport • centru fitness, aerobic, kaiac, snorkelling, hidrobiciclete, navigare cu velier, surfing, volei pe plajă, fotbal, minigolf Contra cost • personal trening, tenis, mountainbike, banana boat, catamaran, parasailing, şcoală de scufundări PADI, schi nautic, tir cu arcul

Oferte speciale • Reduceri pentru copii

Divertisment • Divertisment seara cu spectacole, muzică live

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Orient/Indischer Ozean

Familie • Clubul copiilor (4-11 ani) • Teensclub (12-17 ani) Altele • Pot fi utilizate şi facilităţile hotelului partener “Sugar Beach” (unele contra cost) • Sejururi vară 2013 Avantaje • Golf: Greenfee pentru terenul de golf de 18 găuri “Le Touessrok Golf” pe Ile aux Cerfs, inclus

Se pot rezerva suplimentar • Închiriere maşini prin TUI Cars 1 noapte cazare, demipensiune, pe persoană, în Bungalow (BUX1) De la

123 €

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Orient/Indischer Ozean Situaţia la zi pe tui-katalog.info

Aflaţi mai multe despre certificările noastre de la pagina 8.

105


106

Clasa golf Cele două terenuri de golf de 18 găuri ale resortului sunt un punct de atracţie pentru iubitorii sportului regilor, care doresc să petreacă un concediu liniştit şi să se bucure totodată de posibilitatea de a juca golf.

Exemplu Junior Suite


Belle Mare/ Poste de Flacq | Mauritius

107

Constance Belle Mare Plage 5 Bucuraţi-vă de numeroasele activităţi sportive şi petreceţi-vă concediul pe una dintre cele mai frumoase plaje ale insulei. Acest resort este o destinaţie ideală pentru cei care practică golful: cele două terenuri de 18 găuri ale resortului se află în mijlocul unui parc natural privat de cca. 140 hectare.

GOLF WELLNESS Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/MRU10030

Stare de bine Cele două oaze de wellness pun accent pe proceduri integrale cu elemente naturale şi unifică tradiţii vechi cu tehnici noi. Se folosesc printre altele, uleiuri, ierburi şi noroi vulcanic.

Teren de golf

pentru cei

deschişi Localizare • direct pe plaja de nisip • durata transfer: cca. 80 min Distanţe • Aeroport < 50 km Complex • 4 piscine: zonă de piscine • WLAN/ WiFi • Mai multe baruri • Boutique, frizer • camere: 256 • categorie locală: 5 stele Cazare • Cameră Prestige (DZX1), 41-45 mp, orientare spre mare, AC, balcon sau terasă, internet Mai multe informaţii despre tipurile de camere, în agenţie Masă • Demipensiune, pensiune completă • Mai multe restaurante

Sport • centru fitness, kaiac, snorkelling, volei pe plajă Contra cost • Tenis, kitesurfing, parasailing, surfing, şcoală de scufundări PADI Golf • Golf, Greenfee, Driving Range • 2 terenuri de golf de 18 găuri în imediata apropiere • Teren: drept, deluros, grad de dificultate: ridicat • Servicii: pro-shop Contra cost • Mingi de golf, închiriere crose, maşini de golf Wellness Contra cost: Spa Divertisment • Animatori seara, muzică live Familie • Clubul copiilor (4-12 ani) • Loc de joacă pentru copii, 1 piscină pentru copii

Altele • Oferte speciale pentru luna de miere: pentru sejururi între 1.519.10.2013 • L a rezervări de sejururi cu pensiune completă primiţi reducere la mesele suplimentare. • La o şedere minimă de 5nopţi: flori, o sticlă de vin şi tartine la sosire; o cină în 2 (nu include băuturile). Trebuie sa prezinte o copie a certificatului de căsătorie la check-in. • Sejururi vară 2013

• 2 nopţi reducere la 6 nopţi rezervate pentru check-in în perioada 1.5-20.10. (pentru camere DZX1, JSX1 şi JSM1 pentru max.2 persoane) • Reduceri pentru copii

Avantaje •G reenfee zilnic pentru cele doua terenuri de golf ale hotelului „The Legend” şi „The Links”, inclus • Posibilitate depozitare echipament golf

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Orient/Indischer Ozean

Oferte speciale Reduceri Early Booking: • pentru rezervări efectuate cu până la 60 de zile înainte de sosire reducere 15%/ pers/ noapte (pentru sejururi de minim 5 nopţi).

Se pot rezerva suplimentar • Închiriere maşini prin TUI Cars 1 noapte cazare, demipensiune, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

147 €

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Orient/Indischer Ozean Situaţia la zi pe tui-katalog.info


108

Gastronomie Experimentaţi All Inclusive autentic mauritian de cea mai înaltă calitate. Puteţi să vă răsfăţaţi cu preparatele din diferitele restaurante prin facilitatea Dine-Around.

„La Source“ Wellness Center

Beachcomber Hotel Shandrani Resort & Spa


Blue Bay | Mauritius

Beachcomber Hotel Shandrani Resort & Spa 5 Acest hotel ideal pentru familii este o combinaţie perfectă între plaje însorite, All Inclusive de cea mai bună calitate şi durată mica de transfer de la aeroport. Unul dintre hotelurile cu cea mai veche tradiţie din Mauritius.

ALL INCLUSIVE PREMIUM Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/MRU75010

Exemplu cameră deluxe

Prezentare Plaje cu nisip fin înconjoară acest complex. Grădina hotelului vă invită să zăboviţi şi să visaţi.

pentru cei

deschişi

Exemplu Family Apartement

Localizare • direct pe plaja de nisip, posibil zgomot de avion • durata transfer: cca. 15 min Distanţe • Aeroport < 10 km Complex • 2 piscine, 2 baruri • WLAN/ WiFi • Magazin de suveniruri, Boutique • camere: 327 • categorie locală: 5 stele Cazare • Superior Beachfront Room (DZM1), 46-50 mp, vedere spre mare, AC, balcon sau terasă • Superior Room (DZX1), 46-50 mp, AC, balcon sau terasă Mai multe informaţii despre tipurile de camere, în agenţie Masă • All Inclusive • Mai multe restaurante Sport • centru fitness, tenis, teren de golf de 9 găuri, mountainbike,

kaiac, snorkelling, surfing, hidrobiciclete, ski nautic Contra cost • lecţii de kitesurfing, lecţii de navigare, şcoală de scufundări PADI

Avantaje • pentru rezervări de min. 4 nopţi: sesiune de masaj 45 minute • 5 puncte bonus pentru deţinătorii de card TUI

check-in între 1.5-15.10 (pentru camere FZX1, DZX2, DZX1, DZM1 şi DZZ1) • Reduceri pentru copii • Camere Best-Price (ofertă limitată)

Wellness • Contra cost (nu sunt incluse în pachet): Centru Wellness

Oferte speciale Reduceri Early Booking: • pentru rezervări efectuate cu până la 30 de zile înainte de sosire reducere 10%/ pers/ noapte • 5 nopţi reducere pentru sejururi de 20-28 nopţi, pentru check-in în perioada 1.5-28.10 (pentru camere FZX1, DZX2, DZX1, DZM1 şi DZZ1) • 4 nopţi reducere pentru sejururi de 14-19 nopţi, pentru sejururi în perioada 1.5-28.10 (pentru camere FZX1, DZX2, DZX1, DZM1 şi DZZ1) • 13= 10 nopţi pentru check-in între 1.5– 15.10 (pentru camere FZX1, DZX2, DZX1, DZM1 şi DZZ1) • 2 nopţi reducere pentru sejururi de 10-12 nopţi, pentru sejururi în perioada 1.5-15.10 (pentru camere FZX1, DZX2, DZX1, DZM1 şi DZZ1) • 1 noapte reducere pentru sejururi de 6-9 nopţi, pentru

Se pot rezerva suplimentar • Închiriere maşini prin TUI Cars • Pachet Premium

Divertisment • Animatori seara, spectacole Familie • Clubul copiilor (3-12 ani) • Loc de joacă pentru copii, bufet pentru copii • 1 piscină pentru copii, separată Altele • Oferte speciale pentru luna de miere: pentru sejururi între 1.5-31.10.2013 o sticlă micuţă de şampanie şi fructe la sosire; 1 voucher pentru Beachcomber Boutique. Trebuie sa prezinte o copie a certificatului de căsătorie (nu mai vechi de 12 luni) la check-in. • Vârsta minimă în restaurantele “Le Boucanier” şi ”Teak Elephant”: 12 ani • Sejururi vară 2013, rezervări începând cu noiembrie 2012

1 noapte cazare, All Inclusive, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

193 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Orient/Indischer Ozean

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Orient/Indischer Ozean Situaţia la zi pe tui-katalog.info

Aflaţi mai multe despre certificările noastre de la pagina 8.

109


110

Stare de bine Vă puteţi lăsa răsfăţaţi în spaţioasa zonă de spa. Cele două centre, “Le Spa de Constance” cu 18 camere de tratament şi “Shisheido Spa”, oferă un program extensiv de wellness, pentru trup şi suflet.

Exemplu Hillside Villa


Insula Mahé | Seychelles

111

Constance Ephelia Resort 5 Complexul se întinde pe o suprafaţă de 120 hectare şi este situat la două plaje magnifice, având totodată vedere spre parcul naţional Port Launay Marine. Datorită ofertei variate de activităţi, cei mici şi mari vor putea experimenta ceva nou în fiecare zi.

PREMIUM WELLNESS Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/SEZ32001

Exemplu Water Villa cu jacuzzi

Yoga pe plajă

Artă culinară Ne îngrijim de confortul dumneavoastră în cinci restaurante şi baruri amenajate individual. De la mâncăruri mediteraneene, până la bucătărie franţuzească, asiatică sau sushi, veţi fi serviţi cu o varietate de preparate delicioase.

pentru cei

deschişi

Exemplu Junior Suite

Localizare • În mijlocul naturii, locaţie liniştită • Direct la 2 plaje: nisip, golf • Durata de transfer: cca. 40 min Distanţe • Aeroport < 50 km Complex • 6 piscine exterioare • WLAN/WiFi • Mai multe baruri/restaurante • Butic, frizerie • Camere: 267 • Categorie locală: 5 stele Cazare • Junior Suite (JSX1), 61-70 mp, AC, balcon sau terasă • Senior Suite (SUX1), 71-80 mp, AC, balcon sau terasă Mai multe informaţii despre tipurile de camere, în agenţii Masă • Demipensiune, Pensiune completă

Sport • Centru de fitness, tenis, squash, caiac, echipament snorkeling, hidrobiciclete, surfing Contra cost • şcoală de scufundări PADI, perete vertical pentru căţărări, Zipline Wellness • Saună, zonă masaj pentru tălpi Contra cost • Spa, masaj, proceduri de înfrumuseţare Divertisment • Divertisment de seară, muzică live Familie • Club pentru copii (4-12 ani) Contra cost • Servicii de îngrijire copii (babysitter) Altele • Oferte speciale pentru luna de miere / aniversarea căsătoriei, pentru sejururi de minim 6 nopţi în perioada 1.5-31.7 şi 1.9-31.10: 1 sticlă vin spumant şi o geantă de plajă la sosire • Vârsta minimă pentru Hillside Villa: 12 ani

• Sejururi vară 2013, rezervări începând cu noiembrie 2012 Oferte speciale Reduceri Early Booking: • la rezervări cu până la 60 de zile înainte de începerea sejurului, reducere 5%/ pers/noapte (ofertă valabilă pentru sejururi în perioada 1.10-31.10, pentru sejururi de minim 5 nopţi) • la rezervări cu până la 60 de zile înainte de începerea sejurului, reducere 10%/ pers/noapte (ofertă valabilă pentru sejururi în perioada 1.5-30.09, pentru sejururi de minim 5 nopţi) • 1 noapte reducere la 6 nopţi rezervate pentru sejururi în perioada 1.5 – 31.7 (ofertă valabilă pentru tipurile de came­ re JSX1, SUX1, VIX1, VIX2, VIX3, VIM1) • 1 noapte reducere la 6 nopţi rezervate pentru sejururi în perioada 1.9 – 31.10 (ofertă valabilă pentru tipurile de camere JSX1, SUX1, VIX1, VIX2, VIX3, VIM1) • La sejururi de minim 5 nopţi beneficiaţi de Early Check-in şi Late Check-out în funcţie de disponibilitate. • La rezervarea unui Junior Suite şi un

sejur de minim 5 nopţi primiţi o sticlă cu vin spumant la sosire. • La rezervarea de Senior Suite, Family Villa (2 camere/3 camere), Beach Villa (1 cameră) sau Hillside Villa (1 cameră) şi un sejur minim de 5 nopţi, primiţi 1xprânz/sejur în restaurantul "Helios ". • Reduceri pentru copii 1 noapte cazare, demipensiune, pe persoană, în Junior Suite (JSX1) De la

230 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Orient/Indischer Ozean

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu Servicii Amenajări Servicii de masă * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Orient/Indischer Ozean Situaţia la zi pe tui-katalog.info

Aflaţi mai multe despre certificările noastre de la pagina 8.


112


Insula Praslin | Seychelles

Constance Lemuria Resort ^ Complexul care aparţine de “Relais & Châteaux”, este situat într-o locaţie idilică între două plaje, în mijlocul naturii tropicale. Una dintre aceste plaje este impresionantul golf Anse Georgette. Trei restaurante de primă clasă, vă răsfaţă cu delicatese culinare.

GOLF WELLNESS Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/PRI50045

Restaurant “Beach Bar & Grill”

Exemplu Junior Suite

Localizare • Zonă liniştită, la plaja de nisip • Durata de transfer la aeroportul Mahe: cca. 90 min (inclusiv cu feribot) Distanţe • Aeroportul Mahe < 100 km Complex • Grădină, 1 piscină exterioară • WLAN/WiFi • 4 baruri, 3 restaurante • Camere: 105 • Categorie locală: 6 stele Cazare • Junior Suite (JSX1), 51-60 mp, orientare spre mare, living cu zonă de dormit, AC reglabil individual, ventilator de tavan, balcon sau terasă • Senior Suite (SUX1), 1 cameră, 101-120 mp, orientare spre mare, living separat cu zonă de dormit, AC, ventilator de tavan, balcon sau terasă Mai multe informaţii despre tipurile de camere, în agenţie.

Masă • Mic dejun, Demipensiune Sport • Sală de fitness, tenis, surfing Contra cost • Sporturi nautice: Scufundări, şcoală de scufundări, pescuit oceanic Golf • Taxă intrare inclusă Contra cost • Cart, obligatoriu Wellness • Saună, baie turcească de aburi Contra cost: Spa, masaj Familie • Club pentru copii (4-12 ani) Altele • Oferte speciale pentru luna de miere / aniversarea căsătoriei, pentru sejururi de minim 6 nopţi în perioada 1.5-31.7 şi 1.9-31.10 • Sejururi vară 2013

Oferte speciale Reduceri Early Booking: • la rezervări cu până la 60 de zile înainte de începerea sejurului, reducere 10%/pers/noapte (pentru sejururi de minim 5 nopţi) • 1 noapte reducere la 6 nopţi rezervate pentru sejururi în perioada 1.5 – 31.7 (ofertă valabilă pentru tipurile de camere JSX1, SUX1) • 1 noapte reducere la 6 nopţi rezervate pentru sejururi în perioada 1.9 – 31.10 (ofertă valabilă pentru tipurile de camere JSX1, SUX1) • Ofertă specială Golf: taxă de intrare pentru terenul de 18 găuri inclusă (Golf-Cart obligatoriu). • La sejururi de minim 5 nopţi beneficiaţi de Early Check-in şi Late Check-out în funcţie de disponibilitate. • La rezervarea unui Junior Suite şi un sejur minim de 5 nopţi, primiţi 1 sticlă cu vin spumant şi aperitiv (bruschete) la sosire.

• La rezervarea unui Senior Suite şi un sejur minim de 5 nopţi, primiţi fructe la sosire, precum şi 1 masaj (cca. 30 min; între orele 9:30-14)/adult/sejur. • Reduceri pentru copii 1 noapte cazare, mic dejun, pe persoană, în Junior Suite (JSX1) De la

270 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Orient/Indischer Ozean

Sondaj satisfacţie clienţi TUI Momentan nu există destule evaluări de la clienţi pentru a putea clasifica acest hotel.

113


114

Seychelles | Insula Mahé

Hotel Le Meridien Barbarons Beach 4 Un minunat recif de corali se întinde în faţa acestui hotel, situat pe coasta de vest a insulei Mahé, în mijlocul unei grădini tropicale, la plaja de nisip. Restaurantul principal “Le Mangrovia” şi restaurantul A-la-carte “La Cocoteraie” vă vor răsfăţa cu preparate delicioase. Informaţii suplimentare în agenţie sau pe tui-katalog.info/SEZ30021

Exemplu camera Deluxe

Localizare • Zonă liniştită, în mijlocul naturii • Direct la plaja de nisip, într-un golf • Durata de transfer: cca. 30 min Distanţe • Aeroport < 20km Complex • Grădină • 1 piscină exterioară • 2 baruri, 2 restaurante • Camere: 124 • Categorie locală: 4 stele Cazare • Cameră Deluxe Ocean View (DZM1), 31-35 mp, vedere la mare (parţială), AC, balcon sau terasă • Cameră Superior Garden View (DZX1), 31-35 mp, vedere spre grădină, AC, balcon sau terasă Mai multe informaţii despre tipurile de camere, în agenţie Masă • Demipensiune, Pensiune completă

Sport • Sală de fitness, tenis, volei pe plajă, canoe Contra cost • Golf, Echitaţie în apropiere, Jetski, scufundări la plaja Beau Vallon Wellness • Baie turcească de aburi Contra cost • Spa, masaj Divertisment • Divertisment de seară, muzică live de mai multe ori pe săptămână Familie • Club pentru copii (6-12 ani) • 1 piscină pentru copii Contra cost • Servicii de îngrijire copii (babysitter) Altele • Oferte speciale pentru luna de miere / aniversarea căsătoriei, pentru sejururi în perioada 1.531.10: fructe la sosire, 1 masaj (cca. 30 min)/ cuplu/ sejur, precum şi 30% reducere la tratamentele Spa. • Sejururi vară 2013

Oferte speciale Reduceri Early Booking: • la rezervări între 59-40 de zile înainte de începerea sejurului, reducere 10%/pers/noapte • la rezervări cu până la 60 de zile înainte de începerea sejurului, reducere 15%/pers/noapte • 6 nopţi reducere la sejururi de minim 24 nopţi, pentru check-in în perioada 1.5-31.10 (pentru camere DZX1, DZM1 şi JSM1) • 4 nopţi reducere la sejururi de 18-23nopţi, pentru check-in în perioada 1.5-31.10 (pentru camere DZX1, DZM1 şi JSM1) • 3 nopţi reducere la sejururi de 12-17 nopţi, pentru check-in în perioada 1.5-31.10 (pentru camere DZX1, DZM1 şi JSM1) • 1 noapte reducere la sejururi de 6-11 nopţi, pentru check-in în perioada 1.5-31.10 (pentru camere DZX1, DZM1 şi JSM1) • Reduceri pentru copii

1 noapte cazare, demipensiune, pe persoană, în cameră dublă (DZX1) De la

159 €

Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Orient/Indischer Ozean

Sondaj satisfacţie clienţi TUI 0% 20% 40% 60% 80% 100%*

Hotel în ansamblu * Procentul clienţilor foarte mulţumiţi sau mulţumiţi, situaţie actualizată în luna Iulie 2012. Mai multe informaţii în catalogul de preţuri Orient/Indischer Ozean Situaţia la zi pe tui-katalog.info Notă: Momentan nu există destule evaluări de la clienţi pentru o clasificare detaliată a acestui hotel.


115

Hoteluri

Hoteluri

şi facilităţi de cazare

3

Îndrumător

4

Lanţuri hoteliere

6

Informaţii utile

7

Turcia Belek Belek Lara Lara Side

Titanic Deluxe TUI best family Papillon Ayscha Hotel Delphin Imperial Concorde De luxe Resort

5 4+ 5* 4*+

Sensimar Side Resort & Spa

4*+

Manavgat

TUI best family Iberotel Palm Garden

4*

Sarigerme Ozdere Belek

PURAVIDA Resort Seno Hotel Paloma Pasha Hotel Riu Kaya Belek

4*+ 5* 4*

All Inclusive All Inclusive All inclusive, TUI Campion ECO All inclusive, TUI Campion ECO, Cupluri, Wellness All Inclusive, TUI Holly, ECO Resort, TUI Campion Eco All Inclusive, Wellness All Inclusive All Inclusive

9 10 14 15 16 18 20 22 24

Grecia Kyllini

Hotel Olympia Golden Beach Resort Hanioti/Kassandra Grecotel Pella Beach Insula Corfu - Agios Aquis Capo di Corfu Petros, Lefkimi Insula Corfu Grecotel Eva Palace Gouvia Insula Corfu Aquis Agios Gordios Agios Gordios Beach Hotel Insula Corfu Hotel Apollo Palace Messonghi Insula Rhodos Grecotel Rhodos Royal Faliraki Insula Rhodos Hotel Esperos Mare Faliraki Insula Rhodos TUI best Family Atlantica Kolimbia Aegean Blue Insula Rhodos Club Rodos Princess Kiotari Beach Hotel Elounda Elounda Beach Insula Creta Grecotel Amirandes Gouves Insula Creta TUI best family Apollonia Amoudara Beach Insula Kos Grecotel Kos Imperial Psalidi Thalasso Insula Kos - Psalidi/ Michelangelo Resort Agios Fokas & Spa

4*+

25

Ayia Napa Paphos

33

4*

All Inclusive, Familii

34

Punta Cana Punta Cana

4*

All Inclusive

36

Punta Cana

4*+

All Inclusive, TUI Campion Eco, Familii All Inclusive

38

Punta Cana

Phuket- Bang Tao Beach Krabi

Varadero

44

Varadero Varadero

5* 5*

Premium

48

All Inclusive, Familii All Inclusive

49 50 52

Wellness, Premium All Inclusive, Familii

46

55 56 58

Hotel Riu San Francisco

4*

TUI best family Cala Mandia Hotel Riu Nautilus

4*

Hotel Fuerte Marbella

4*

TUI Campion Eco, Cupluri

64

Grupotel Cala San Vicente Roca Nivaria Gran Hotel

4*

All Inclusive

65

5*

All Inclusive, Premium, Wellness

66

4*

59 All Inclusive

60

ta

log

Se

Pa g

rv

ca

ici

i

elt

rie go te

Re is

Ca

l te Ho

en

70

5*

Wellness

73

5* 5*

Familie, Sport & Fun Familie, Gourmet, Sport & Fun Golf

74 75

72

75 76

The Paradise - Koh Samui Best Western Premier Bangtao Beach Resort & Spa Dusit Thani Laguna Phuket Centara Grand Beach Resort & Villas Krabi

4*

All Inclusive Scufundari, TUI Campion Eco

4* 5* 5*

77 77

Golf, Premium, Cele mai bune 300 hoteluri TUI Premium, Scufundari

78 79

Club Hotel Riu Bambu Hotel Riu Palace Punta Cana Hotel Riu Palace Bavaro

4* 5*

Sensimar Punat cana Villas & Suites

5*

Paradisus Varadero Resort Hotel Melia Varadero Sandals Royal Hicacos Resort & Spa

5*

5*

All inclusive, Club All Inclusive Top, Premium All Inclusive Top, Premium All Inclusive Top, Premium, Timp in doi

80 82 84 86

Cuba

41 42

Bluesun Hotel Alga 4* Kempinski Hotel Adriatic 5* Bluesun Hotel Neptun 3*

TUI Holly, Gourmet, Premium, Wellness

69

Republica Dominicana

Premium, Wellness Wellness, Premium, TUI Holly All Inclusive, TUI Campion ECO, Familii Wellness, Premium

53 54

ew

ţie

All Inclusive

Spania Mallorca- Playa de Palma Mallorca - Cala Mandia Costa del Sol Torremolinos Costa del Sol Marvella Ibiza- Cala San Vicente Tenerife - Playa Paradiso

ina

4*

Croaţia Tucepi Istria- Umag Dalmatia - Tucepi

st

32

TUI Campion Eco Golf, Premium

68

Thailanda Koh Samui- Mae Nam Beach Phuket- Bang Tao Beach

All Inclusive, Cupluri

Hotel Alion Beach 5* Amathus Beach Hotel Paphos 5*

Hotel Pullman Timi Ama Sardegna

The Westin Dubai Mina Seyahi 5*+ Sheraton Jumeirah 4*+ Beach Resort & Towers

4*

Cipru

4*+

Dubai Dubai

30

Hotel Kini Park 3*+ Bella Vista Beach Club 4* Hotel Marina Grand Beach 4*

Hotel Abi d'Oru

Atlantis The Palm Jumeirah Beach

All Inclusive, Premium

4*

4* 5*

Gourmet, Premium, Wellness All Inclusive

Emiratele Arabe Unite

4*+

4*+ 5*+

5*

Dubai Dubai

26 28

40

Gran Hotel Bahia del Duques Resort Insotel Club Formentera Playa Hotel Princesa Yaiza

Italia Sardinia de NordPorto Rotondo Sardinia de Sud Villasimius

All Inclusive, Familii All Inclusive

Bulgaria Nisipurile de Aur Sinemoretz Varna

Tenerife - Costa Adeje Formentera Playa Mitjorn Lanzarote - Playa Blanca

4* 5*

4*

s te

le

TUI Reisewelten

De

ca Pa g

Se

rv

ici

i

ta

log

en elt

rie

ew

go te Ca

Re is

l te Ho

De

st

ina

ţie

s te

le

şi facilităţi de cazare

4* 4*+

All Inclusive Top, Premium, Wellness All Inclusive All inclusive Top, Premium, 18 Plus

88 90 91

Mexic Playa del Carmen

Hotel Riu Yucatan

4*

Tulum Cancun

Dreams Tulum Resort & Spa 5* Riu Palace Peninsula 5*

All Inclusive, Golf, Scufundari, Cele mai bune 300 hoteluri TUI All Inclusive Top, Wellness All Inclusive Top, Design

92 94 95

Maldive Baa Atoll Ari Atoll Rasdhoo

Reethi Beach Resort Ranveli Village Kuramathi Island resort

4* 3* 4*

Scufundari Scufundari, Wellness, cele mai bune 300 hoteluri TUI All Inclusive, Scufundari, TUI Holly All Inclusive Top, Scufundari

96 97 98

Lhaviyani Atoll

Kuredu

4*

Ari Atoll

Constance Moofushi Resort Maldive

5*

100

Le Preskil Beach Resort La Pirogue Constance Belle Mare Plage Beachcomber Hotel Shandrani Resort & Spa

4* 4*+ 5*

All inclusive All inclusive, TUI Holly Golf, Wellness

104 105 106

5*

All inclusive, Premium, Cele mai bune 300 hoteluri TUI

108

Premium, Wellness, TUI Holly Golf, Wellness

110 112 114

102

Mauritius Mahebourg Flic en Flac Belle Mare/Poste de Flacq Blue Bay

62

Seychelles Insula Mahe Insula Praslin Insula Mahe

Constance Ephelia Resort 5* Constance Lemuria Resort 5*+ Hotel Le Meridien 4* Barvarons Beach


DESCOPERĂ TUI

Reise WELTEN în acest catalog!

Transformaţi-vă visurile de vacanţă în realitate acum mai mult ca niciodată: cu noile TUI Reisewelten puteţi indentifica rapid şi usor destinaţia de vacanţă mult visată. Cu alte cuvinte: vacanţa creată special pentru tine! Mai multe detalii găsiţi în acest catalog, în agentia dumneavoastră de turism şi pe www.tui.at

VACANŢA MEA

Catalogul TUI 2013  

Turcia, Grecia, Bulgaria, Cipru, Spania, Italia, Emiratele Arabe Unite, Republica Rominicana, Cuba, Mexic, Maldive, Mauritius, Seychelles

Catalogul TUI 2013  

Turcia, Grecia, Bulgaria, Cipru, Spania, Italia, Emiratele Arabe Unite, Republica Rominicana, Cuba, Mexic, Maldive, Mauritius, Seychelles

Advertisement