Page 1

VAC ANȚE ÎN ALBENA 2017

NOIMEBRIE 2016  |  MARTIE 2017


CUPRINS

INFORMAŢII GENERALE ������������������������������������������������� 1

MAGNOLIA LUX *** ��������������������������������������������������������� 9

PARADISE BLUE ***** ����������������������������������������������������� 2

MURA *** ��������������������������������������������������������������������������� 10

FLAMINGO GRAND ***** ����������������������������������������������� 2

SLAVUNA *** ��������������������������������������������������������������������� 10

HOTEL KALIAKRA **** ����������������������������������������������������� 3

.COM *** ������������������������������������������������������������������������������11

HOTEL GERGANA **** ����������������������������������������������������� 3

LAGUNA MARE *** �����������������������������������������������������������11

LAGUNA GARDEN **** �����������������������������������������������������4

DOBROTITSA **+ �������������������������������������������������������������12

LAGUNA BEACH **** ��������������������������������������������������������4

ELITSA *** ��������������������������������������������������������������������������12

MALIBU **** ����������������������������������������������������������������������� 5

KOMPAS *** ����������������������������������������������������������������������13

SANDY BEACH *** ������������������������������������������������������������ 5

ALTHEA *** �������������������������������������������������������������������������13

PRIMASOL RALITSA AQUA CLUB **** ����������������������� 6

COMPLEX VITA PARK *** ��������������������������������������������� 14

PRIMASOL RALITSA SUPERIOR *** ��������������������������� 6

MAGNOLIA STANDARD *** ������������������������������������������ 14

NONA *** ����������������������������������������������������������������������������� 7

DOBRUDJA *** ����������������������������������������������������������������15

BORYANA *** ��������������������������������������������������������������������� 7

KALIOPA *** ����������������������������������������������������������������������15

ARABELLA BEACH **** ���������������������������������������������������8

VILE MAGNOLIA *** ������������������������������������������������������� 16

AMELIA *** ��������������������������������������������������������������������������8

PANORAMA ** ������������������������������������������������������������������ 16

COMPLEX ORCHIDEYA *** �������������������������������������������� 9

OASIS ** ���������������������������������������������������������������������������� 16


ALBENA

Considerată una dintre cele mai frumoase staţiuni de pe litoralul Mării Negre, Albena este situată la 30 km de „capitala” maritimă a Bulgariei, oraşul Varna şi la aproximativ 70 km de graniţa României (punctul de frontieră Vama Veche). Staţiunea Albena, ale cărei plaje cu nisip fin se întind pe 3,5 km lungime, vă oferă peste 14.900 locuri de cazare în 43 de hoteluri (2*,3*, 4*, 5*) aşezate pe malul mării sau pe colinele apropiate, oferind o vedere impresionantă spre mare şi spre

1

INFORMAŢII GENERALE

rezervaţia naturală Baltata. Totul concură la o vacanţă perfectă: plaja largă, nisipul fin, clima temperată, apa curată a mării, posibilitatea de practicare a diveselor sporturi (schi nautic, surfing, tenis de câmp, minigolf, echitaţie, volei pe plajă).

INFORMAŢII GENERALE BULGARIA LOCAŢIE Europa de Sud-est, învecinându-se cu Marea Neagră, între România şi Turcia. LINIE DE COASTĂ 354 km. CLIMA Temperată; ierni reci şi umede, veri calde şi uscate. ORA Ora este +2 după Greenwich şi +1 după Europa centrală. POPULAŢIA Populaţia Bulgariei este aproximativ de 8 milioane locuitori în capitala ţării, Sofia, sunt aproape 1,5 milioane de locuitori, iar în capitala maritimă Varna – 450 000 locuitori. LIMBA Limba oficială este limba bulgară, aparţinând familiei limbilor slave. CURENTUL ELECTRIC Tensiunea extensibilă a reţelei este 220V, iar frecvenţa 50 Hz. LEGĂTURI TELEFONICE Din hotelul Dvs. puteţi lua legătura telefonic cu oricine doriţi, formând codul ţării şi a oraşului. Dacă doriţi să formaţi un număr bulgăresc prefixul ţării este 00359.

PAŞAPOARTE ŞI VIZE Cetăţenii din ţările care fac parte din Uniunea Europeană şi EFTA nu au nevoie de viză şi pot călători pe baza cărţii de identitate sau a paşaportului.

FARMACII Funcţionează între orele 8.00 şi 20.00, însă există şi farmacii cu program non-stop. Pentru o informaţie mai precisă adresaţi-vă recepţiei de la hotel.

BĂNCI Băncile funcţionează de luni până vineri inclusiv, între orele 9.00 şi 16.00. Este bine să aveţi paşaportul la Dvs., care vă poate fi necesar la schimbul valutar sau la achitarea cecurilor. În unele hoteluri există şi bancomate.

APA Apa de la robinet este potabilă, dar conţine mult clor, de aceea vă recomandăm apă minerală îmbuteliată.

CĂRTI DE CREDIT În hotelurile mai mari, la punctele de închiriat automobile, în unele restaurante şi centre comerciale puteţi folosi principalele cărţi de credit internaţionale. Informaţii despre ce fel de cărţi de credit se admit puteţi găsi pe stickerele din vitrinele magazinelor şi ale hotelurilor. VALUTA Valuta bulgară se numeşte LEVA şi este alcătuită din 100 stotinki. Toate plăţile se efectuează în moneda naţională. Bancnotele sunt de 1, 2, 10, 20, 50 şi 100 de leva, iar monedele de 1, 2, 5, 20 şi 50 de stotinki. Se recomandă ca schimbul valutar să fie efectuat la birourile de schimb, la recepţia hotelului, la aeroport sau la bancă.

PLAJA Majoritatea plajelor sunt gratuite, numai umbrelele şi şezlongurile se plătesc (cu excepţia hotelurilor care au incluse în tarif aceste servicii). RELIGIA Religia principală în Bulgaria este creştin ortodoxă de răsărit. Mai există şi populaţie de altă credinţă – islamism, catolicism, iudaism s.a. SĂRBĂTORI OFICIALE 1 ianuarie – Anul nou; 3 martie – Ziua naţională; 1 mai – Ziua muncii (Ziua solidarităţii muncitoreşti); 6 mai – Sf. Gheorghe, Ziua armatei bulgare; 24 mai – Ziua scrierii slave şi a culturii bulgare; 6 septembrie – Ziua Unirii Bulgariei; 22 septembrie – Ziua Independenţei; 1 noiembrie – Ziua renascentiştilor bulgari; 25 decembrie – Crăciunul

Pentru mai multe informaţii privind reducerile pentru copii şi tipurile de cameră, vă rugăm să contactaţi agenţia.


2

BULGARIA | ALBENA

PARADISE BLUE

SE DESCHIDE ÎN 2017 DEMIPENSIUNE

***** Ideal localizat chiar în centrul staţiunii cu o superbă vedere la mare, acesta este cel mai nou hotel al Albenei axat pe lux, confort şi servicii impecabile. LOCALIZARE Situat în centrul stațiunii, cu vedere la mare, nou construit, hotelul oferă cel mai înalt confort și standarde de calitate. FACILTĂŢI HOTEL 233 camere duble şi apartamente, ce au fost concepute pentru a insufla o stare de profundă relaxare. Restaurantul a-lacarte și cel tip bufet oferă o bucătărie excepțională, preparate de o mare varietate, cât şi produse ecologice. Piscina grandioasă exterioară a hotelului are o vedere splendidă spre mare și este perfectă pentru relaxare. Şezlongurile moderne și umbrelele sunt oferite gratuit pentru oaspeți. Centrul Spa wellness din cadrul hotelului oferă programe unice și inovatoare de răsfăţ şi tratamente Spa. TIP CAMERĂ Studio Lux Studio Lux Regim Single

20.05 - 07.06 15.09 - 30.10

ALTE FACILITĂŢI Recepţie 24h, conexiune gratuită la internet, bibliotecă, lobby bar, bar la piscină, club de noapte, terase largi, sală de fitness, piscină pentru copii și aqua park, colț de internet, sală de conferințe multifuncțională, plajă privată, roomservice, parcare subterană, club pentru copii și program animație, spălătorie, servicii rent-a-car, schimb valutar, coafor. FACILITĂŢI CAMERE TV cu ecran plat, conexiune TV prin cablu, seif, telefon, acces internet, mini-bar, aer condiționat, cafea și ceai, baie cu cadă şi cabină de duş, uscător de păr, balcon. Capacitate maximă de cazare: 2 adulţi și 2 copii / 3 adulţi și 1 copil. Animalele de companie nu sunt acceptate.

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

22.06 - 09.07 28.08 - 03.09

10.07 - 27.08

53

62

78

95

100

119

151

184

REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii • 1 copil pana la 11.99 ani beneficiază de gratuitate; • 1 copil cu 1 adult: tarif de cameră single; • 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulţi: primul copil beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru al doilea se plăteşte 30% din loc;

• Al 3-lea adult în cameră plăteste 80% din tariful de adult.

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / demipensiune

FLAMINGO GRAND *****

MIC DEJUN

-20% până la 31.12.2016

Situat chiar în centrul staţiunii Hotelul Flamingo Grand este o veritabilă bijuterie, cu un stil arhitectural modern, creând astfel o atmosferă plăcută şi relaxantă, grija pentru mediu şi premiile dobândite făcând dovada acestui fapt. LOCALIZARE La doar 150m de plajă. FACILITĂŢI HOTEL Restaurant principal Atrium, lobby bar, crama Dionysius VIP lounge, Piano Bar Bailando, club de noapte, Bistro, centru Spa Elements, piscină acoperită, tango-bar, sală de conferinţe, piscina în aer liber cu whirlpool de mari dimensiuni şi cu atracţii acvatice, seif la recepţie (contra cost), exchange, plajă privată, sală de fitness, sală de squash, 5 sali de conferinţă, salon de coafură, internet cafe, minibar, room service, parcare subterană, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, cafea şi ceai zilnic

în fiecare cameră (gratuit), TV cablu, TV suplimentar contra cost, club pentru copii, teren de joacă pentru copii, piscina pentru copii cu mini parc de distracţii acvatice. FACILITĂŢI CAMERE Aer condiţionat, chicinetă, TV LCD prin cablu, internet, seif, minibar, facilităţi de pregătit ceai sau cafea, telefon cu legatură internaţională directă, fier de calcat, masă de călcat, sistem de încuiere, acces internet gratuit, baie cu cabină de duş şi cadă pentru hidromasaj, uscător de păr, telefon, sistem S.O.S., sistem muzical. Camerele sunt cu vedere parţială la mare (cele de la etajele superioare).

20.05 - 07.06 15.09 - 30.10

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

22.06 - 09.07 28.08 - 03.09

10.07 - 27.08

Studio Standard

28

48

58

67

Studio Lux

34

50

67

72

Studio executive

37

54

69

74

TIP CAMERĂ

REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii • 1 copil până la 11.99 ani beneficiază de gratuitate; • 1 copil cu 1 adult: tarif de cameră single; 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulţi: primul copil beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru al doilea se plăteşte 30% din loc;

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / mic dejun Taxa de staţiune: 05.05.16 – 30.10.16 - 1 EURO/adult/zi şi 0,5 euro/copil (2 -11.99 ani )/zi Pentru mai multe informaţii privind reducerile pentru copii şi tipurile de cameră, vă rugăm să contactaţi agenţia.

• Al 3-lea adult în cameră plăteşte 80% din tariful de adult. Alte praguri înscrieri timpurii • 15% pt plata integrală până la 28.02.2017 Reducerile se aplică pentru un sejur de minimum 7 nopţi, doar la camerele cu studio de lux (număr limitat)!


-20

%

până la 31.12.2016

3

BULGARIA | ALBENA

HOTEL KALIAKRA

ALL INCLUSIVE PLUS

**** Situat chiar pe plajă, hotelul Kaliakra este unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate hoteluri de pe coasta Mării Negre. Mâncăruri variate şi băuturi atent selectate, atenţia oferită turiştilor săi şi conceptul ecofriendly sunt doar câteva din atuurile ce îl reprezintă. LOCALIZARE Hotelul are o arhitectură originală şi este situat în partea de nord a staţiunii, pe malul mării, la poalele dealurilor pitoreşti, acoperite de vegetaţie bogată. Este format din 2 corpuri renovate în anul 2007: Kaliakra şi Kaliakra superior. REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii • 1 copil până la 11.99 ani beneficiază de gratuitate; 1 copil cu 1 adult: tarif de cameră single; • 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulţi: primul copil beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru al doilea se plăteşte 30% din loc;

• Al 3-lea adult în cameră plăteşte 80% din tariful de adult. Alte praguri înscrieri timpurii • 15% pt plata integrală până la 28.02.2017 Reducerile se aplică pentru sejururi de minimum 7 nopți, doar la camerele duble superior (număr limitat)!

FACILITĂŢI HOTEL Restaurant cu terasă şi aer condiţionat, 2 piscine exterioare cu tobogane pentru copii, lobby bar, snack bar, pool bar, lounge bar, masaj, magazin, exchange, parcare, rent a

TIP CAMERĂ

20.05 - 07.06 15.09 - 30.10

Dublă Superior Dublă Standard

car, seif şi frigider contra cost, internet cafe, internet în camere, aprovizionarea zilnică a camerelor cu ceai şi cafea, o aprovizionare gratuită a minibarului / sejur, seif gratuit în camere. FACILITĂŢI CAMERE Camerele sunt confortabile, dotate cu telefon, radio, televizor cu program prin satelit, baie cu duş, posibilitate de acces la internet, seif (contra cost), aer condiţionat şi balcon. Unele camere sunt cu fațada îndreptată spre mare.

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

22.06 - 09.07 28.08 - 03.09

49

67

87

95

41

58

77

86

10.07 - 27.08

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / All Inclusive plus

-20

%

până la 31.12.2016

HOTEL GERGANA

ALL INCLUSIVE

**** Hotelul Gergana este în capătul sudic al staţiunii, chiar pe plajă, lângă rezervaţia Baltata. Complet renovat în anul 2008, hotelul este o combinaţie inedită între mediul natural intact din rezervaţie şi contactul direct cu nisipul şi marea, transformându-l într-un loc unic, pentru relaxarea dumneavoastră deplină.

REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii • 1 copil până la 11.99 ani beneficiază de gratuitate; 1 copil cu 1 adult: tarif de cameră single; • 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulţi: primul copil beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru al doilea se plătește 30% din loc;

• Al 3-lea adult în cameră plăteşte 80% din tariful de adult. Alte praguri înscrieri timpurii • 15% pt plata integrală până la 28.02.2017 Reducerile se aplică pentru sejur minim 7 nopți doar la camerele cu vedere la mare / side sea view ( număr limitat )!

LOCALIZARE Hotelul Gergana este clasic, stilat, situat convenabil într-o zonă liniştită, pe plajă, cu o vedere superbă către mare. Este înconjurat de frumoasa rezervaţie naturală Baltata. Hotelul a fost renovat integral în anul 2008, îmbinând perfect confortul, relaxarea şi facilităţile moderne. Distanţa până la centrul staţiunii este de 1 km. Info parcare: parcarea este contra-cost: 6 leva/maşină/sejur şi se achită la recepţie, nu se poate rezerva/garanta din agenţie! FACILITĂŢI HOTEL Piscină exterioară, restaurant, lobby

bar, pool bar, terasă exotică cu vedere la rezervaţie, internet cafe, internet în cameră, minibar, salon de coafură, fitness, cabinet de masaj, magazine, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, exchange, internet Wi-Fi în holul hotelului, mini club pt copii, teren de joacă pentru copii şi piscine pt copii. FACILITĂŢI CAMERE Aer condiţionat, mobilate modern, baie cu duş sau cadă, TV prin cablu, acces la internet (contra cost), balcon, vedere la mare sau la parc. GRATUIT: 2 selonguri şi o umbreluţă la plajă/cameră.

20.05 - 07.06 15.09 - 30.10

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

22.06 - 09.07 28.08 - 03.09

10.07 - 27.08

Dublă side sea view

37

51

64

79

Dublă seaview

39

52

66

81

TIP CAMERĂ

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / All Inclusive

Taxa de staţiune: 05.05.16 – 30.10.16 - 1 EURO/adult/zi şi 0,5 euro/copil (2 -11.99 ani )/zi Pentru mai multe informaţii privind reducerile pentru copii şi tipurile de cameră, vă rugăm să contactaţi agenţia.


4

BULGARIA | ALBENA

LAGUNA GARDEN

ALL INCLUSIVE

-20% până la 31.12.2016

**** Face parte din complexul Lagunas, este în partea centrală a staţiunii în imediata vecinătate a principalei alei comerciale, cu numeroase magazine de suveniruri, baruri şi restaurante tematice. În 2002 Hotelul a fost distins cu premiul Primo-Award, acordat de Neckerman. LOCALIZARE Hotelul este situat la 150m de ţărmul mării. Arhitectura este tip terasă, oferind o minunată privelişte spre mare. FACILITĂŢI HOTEL Hotelul a fost renovat în anul 2000 şi dispune de un restaurant cu aer condiţionat, bar cu separeuri, snack bar, sală de congres cu 250 de locuri, sală Internet cu aer condiţionat, birou de schimb valutar, piscină în aer liber cu jacuzzi, piscina pentru copii, loc de joacă pentru copii, miniclub, parcare, salon de coafură, manichiură şi pedichiură, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, internet în holul hotelului.

Info parcare: parcarea este contra-cost: 6 leva/maşină/sejur şi se plăteşte la recepţie, nu se poate rezerva/garanta din agenţie. GRATUIT: utilizarea a 2 şezlonguri şi o umbreluță la plajă/cameră. FACILITĂŢI CAMERE Toate camerele sunt amenajate confortabil şi dispun de următoarele dotări: aer condiţionat, baie cu duş şi uscător de păr, telefon, TV prin cablu, minibar, balcon, majoritatea au vedere la mare, pe jos au mochetă, 2 paturi normale + fotoliu extensibil, capacitate de cazare 2 adulţi + 2 copii.

20.05 - 07.06 15.09 - 30.10

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

22.06 - 09.07 28.08 - 03.09

10.07 - 27.08

Dublă standard

32

42

55

66

Dublă standard regim single

41

54

71

85

TIP CAMERĂ

REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii • 1 copil până la 11.99 ani beneficiază de gratuitate; 1 copil cu 1 adult: tarif de cameră single; • 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulţi: primul copil beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru al doilea se plăteşte 30% din loc

• Al 3-lea adult în cameră plăteşte 80% din tariful de adult. Alte praguri înscrieri timpurii • 15% pt plata integrală până la 28.02.2017 Reducerile se aplică pentru sejururi de minimum 7 nopţi, pentru un număr limitat de camere!

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / All Inclusive

LAGUNA BEACH

ALL INCLUSIVE

**** Este localizat chiar pe maulul marii, în centrul staţiunii, înconjurat de zone de parc şi grădini frumos amenajate, dispune de 7 etaje şi păstrează clasica arhitectură în trepte caracteristică Albenei, ceea ce face posibil ca majoritatea camerelor să fie cu vedere la mare. LOCALIZARE Hotelul Laguna Beach este situat în zona centrală a staţiunii, pe țărmul mării, având o arhitectură tip terasă, care oferă o minunată privelişte spre mare. Parcarea este contra-cost: 6 leva/maşină/ sejur şi se plăteşte la recepţie, nu se poate rezerva/garanta din agenţie. FACILITĂŢI HOTEL Piscină exterioară, piscină interioară, restaurant, lobby bar, jacuzzi, masaj, saună, internet cafe, minibar, închiriere seif la recepţie, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, exchange, sală de conferinţe, wireless gratuit în holul hotelului, în restaurant şi în zona piscinei, mini club

până la 31.12.2016

pt copii, loc de joacă, piscină pentru copii cu mini parc de distracţii acvatice. Laguna Beach este un club francez sub numele de Club Lookea Authentique Laguna Beach 4 *. Programele de animaţie şi toate activităţile de divertisment din cadrul clubului vor fi efectuate de către o echipă profesionistă numai în limba franceză. GRATUIT: utilizarea a 2 şezlonguri şi o umbreluţă la plajă/cameră. FACILITĂŢI CAMERE Mobilate modern, renovate şi dispun de: aer condiţionat, minibar, telefon, TV prin cablu, baie cu duş, balcon cu măsuţă şi scaune, majoritatea camerelor au vedere la mare, pe jos au pardoseală.

20.05 - 07.06 15.09 - 30.10

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

22.06 - 09.07 28.08 - 03.09

10.07 - 27.08

Dublă standard

32

48

61

68

Dublă standard regim single

41

61

76

87

TIP CAMERĂ

-20%

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / All Inclusive

REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii • 1 copil pana la 11.99 ani beneficiaza de gratuitate; 1 copil cu 1 adult: tarif de camera single; • 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulti: primul copil beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru al doilea se plăteşte 30% din loc;

Taxa de staţiune: 05.05.16 – 30.10.16 - 1 EURO/adult/zi şi 0,5 euro/copil (2 -11.99 ani )/zi Pentru mai multe informaţii privind reducerile pentru copii şi tipurile de cameră, vă rugăm să contactaţi agenţia.

• Al 3-lea adult în cameră plăteşte 80% din tariful de adult. Alte praguri înscrieri timpurii • 15% pt plata integrală până la 28.02.2017 Reducerile se aplică pentru sejur minim 7 nopți pentru un număr limitat de camere!


-20

%

până la 31.12.2016

5

BULGARIA | ALBENA

MALIBU ****

ALL INCLUSIVE

Amplasarea perfectă a hotelului Malibu, între principala alee comercială a complexului Albena şi frumoasa sa plajă, face ca el să fie ales în egală măsură pentru odihnă şi divertisment. LOCALIZARE Cu o locaţie perfectă între strada principală cu magazine şi frumoasa plajă a staţiunii, Hotelul Malibu este mijlocul prin care puteti să petreceţi o vacanţă minunată şi activă! Hotelul este înconjurat de multe spaţii verzi cu pini şi flori şi se află la numai 100 de metri de plajă. A fost renovat ultima dată în 2001.

REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii • 1 copil până la 11.99 ani beneficiază de gratuitate; 1 copil cu 1 adult: tarif de cameră single; • 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulţi: primul copil beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru al doilea se plăteşte 30% din loc;

• Al 3-lea adult în cameră plăteşte 80% din tariful de adult. Alte praguri înscrieri timpurii • 15% pt plata integrală până la 28.02.2017 Reducerile se aplică pentru sejururi de minimum 7 nopţi, pentru un număr limitat de camere!

CAPACITATE 157 de camere, din care 151 sunt camere duble şi 6 sunt single. FACILITĂŢI HOTEL Malibu reprezintă o clădire de 4/5 etaje, total renovată, cu 3 sectoare şi 3 lifturi,

care dispune de: piscină exterioară, restaurant principal cu bar, lobby bar, bar la piscină, minibar, cabinet de masaj, seif la recepţie, spălătorie şi călcătorie, închiriere maşini, schimb valutar, internet, programe de animaţie 6 zile/săptămână. Accesul cu animale de companie este permis (animale mici până la 5 kg), contra cost: 10 leva/zi. Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă la plajă, pentru fiecare cameră. FACILITĂŢI CAMERE Toate camerele sunt dotate cu: aer condiţionat, TV prin cablu, telefon, baie cu duş, internet (contra cost), balcon.

20.05 - 07.06 15.09 - 30.10

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

22.06 - 09.07 28.08 - 03.09

Dublă standard

30

43

52

65

Dublă standard regim single

39

55

67

80

TIP CAMERĂ

10.07 - 27.08

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / All Inclusive

-20

%

până la 31.12.2016

SANDY BEACH ***

Hotelul Sandy Beach vă asigură o vacanţă în adevăratul sens al cuvântului, plină de emoţii şi momente minunate. Camerele confortabile, locaţia ideală şi serviciile ireproşabile sunt garanţia unui sejur desăvârşit. LOCALIZARE Sandy Beach a fost renovat integral în 2011 şi oferă o largă gamă de facilităţi şi servicii, care vă pot asigura o vacanţă minunată. Este localizat în centrul staţiunii, la numai 100m de plajă, este înconjurat de numeroase magazine, restaurante şi baruri.

REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii • 1 copil până la 11.99 ani beneficiază de gratuitate; • 1 copil cu 1 adult: tarif de cameră single; • 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulţi: primul copil beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru al doilea se plăteşte 30% din loc;

• Al 3-lea adult în cameră plăteşte 80% din tariful de adult. Alte praguri înscrieri timpurii • 15% pt plata integrală până la 28.02.2017 Reducerile se aplică pentru sejururi de minimum 7 nopţi, doar la camerele duble standard (număr limitat)!

ALL INCLUSIVE

FACILITĂŢI HOTEL Hotelul dispune de piscină exterioară, restaurant, lobby bar, bar la piscină, cabinet de masaj, internet, sală de animaţie, seif (se închiriază de la recepţie), teren de tenis în apropiere, spălătorie şi călcătorie, închiriere maşini, exchange, acces internet wireless gratuit la recepţie, lobby bar şi în zona piscinei, mini club pentru copii, piscină pentru copii, parcare.

CAPACITATE 163 de camere, din care 150 sunt camere duble şi 13 sunt single. FACILITĂŢI CAMERE Toate camerele sunt amenajate modern şi confortabil şi dispun de baie cu duş, telefon, TV prin cablu, balcon, pe jos au mochetă, 2 paturi şi fotoliu/canapea extensibilă, capacitate de 2 adulţi + 2 copii.

20.05 - 07.06 15.09 - 30.10

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

22.06 - 09.07 28.08 - 03.09

10.07 - 27.08

Dublă Standard

30

43

56

67

Dublă Superior

34

46

61

73

TIP CAMERĂ

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / All Inclusive

Taxa de staţiune: 05.05.16 – 30.10.16 - 1 EURO/adult/zi şi 0,5 euro/copil (2 -11.99 ani )/zi Pentru mai multe informaţii privind reducerile pentru copii şi tipurile de cameră, vă rugăm să contactaţi agenţia.


6

BULGARIA | ALBENA

PRIMASOL RALITSA AQUA CLUB ****

ALL INCLUSIVE PLUS

-20%

Intrare la

până la 31.12.2016

inclusă

Hotelul este integral renovat în 2014, având camere foarte cochete, aqua parkul este chiar lângă hotel garantând distracţie şi adrenalină, iar serviciile de masă suprind turiştii, fiind peste aşteptări. LOCALIZARE În zona parcului, la numai 950m de plajă. Exclusiv pentru turiştii cazati în zona de parc a staţiunii există autobuz de transfer către/de la plajă, care circulă zilnic între orele 09:00 – 17:00. FACILITĂŢI HOTEL Piscină exterioară şi interioară, restaurant principal şi restaurant a-la-carte, lobby bar, bar în restaurant, snack bar, restaurant RAI (pe plajă), internet cafe, sală de conferinţă cu 400 de locuri, seif la recepţie, servicii de spălătorie şi călcătorie, magazin, închirere maşini, schimb valutar, internet în camere (cablu), acces la internet wireless gratuit în TIP CAMERĂ

20.05 - 07.06 15.09 - 30.10

lobby. Accesul cu animalele de companie este permis (mici până la 5 kg - 10 leva /zi). FACILITĂŢI CAMERE Toate camerele sunt dotate cu 2 paturi /1 pat dublu, pat suplimentar (fotoliu extensibil), aer condiţionat, TV prin cablu, baie cu duş şi uscător de păr, balcon, cu măsuţă şi scaune, pe jos au mocheta. Info parcare: parcarea este contra-cost: 6 leva/maşină/sejur, se achită la recepţie şi nu se poate rezerva/garanta din agenţie! NOU!!! Aquapark Aqua Mania – intrarea şi utilizarea piscinelor/toboganelor este gratuită pt turiştii complexului, şezlonguri şi umbreluţe în funcţie de disponibilitate.

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

22.06 - 09.07 28.08 - 03.09

10.07 - 27.08

Dublă standard

36

50

59

66

Vilă / max 4 adulţi + copil 0-11.99 ani

122

164

194

216

REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii • 1 copil până la 11.99 ani beneficiază de gratuitate; 1 copil cu 1 adult: tarif de cameră single; • 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulţi: primul copil beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru al doilea se plăteşte 30% din loc

• Al 3-lea adult în cameră plăteşte 80% din tariful de adult. Alte praguri înscrieri timpurii • 15% pt plata integrală până la 28.02.2017 Reducerile se aplică pentru sejururi de minimum 7 nopţi, doar la un număr limitat de camere!

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / All Inclusive Plus

PRIMASOL RALITSA SUPERIOR ***

ALL INCLUSIVE PLUS

-20% până la 31.12.2016

Într-o zonă liniştită şi calmă, înconjurat de pădure de pini şi zone de parc hotelul corespunde tuturor standardelor necesare unui hotel de familie. Cadrul natural, combinat cu arhitectura modernă şi calitatea serviciilor garantează confortul deplin. LOCALIZARE În zona parcului, la 800m de plajă. Exclusiv pentru turiştii cazaţi în zona de parc a staţiunii există autobuz de transfer către/de la plaja, care circulă zilnic între 09:00-17:00.

spălătorie şi călcătorie, magazin, închirere maşini, schimb valutar, internet în camere (cablu), internet wireless gratuit în lobby. Accesul cu animalele de companie este permis (mici până la 5 kg - 10 leva /zi).

CAPACITATE 246 de camere, din care 238 de camere duble, 5 camere single, 3 studio-uri.

FACILITĂŢI CAMERE 2 paturi /1 pat dublu, pat suplimentar (fotoliu extensibil), balcon, aer condiţionat, TV prin cablu, baie cu duș, balcon. Parcarea este 6 leva/maşină/sejur, se achită la recepţie şi nu se poate rezerva din agenţie! NOU!!! Aquapark Aqua Mania – intrarea şi utilizarea piscinelor/toboganelor este gratuită pentru turiştii complexului, şezlonguri şi umbreluţe în funcţie de disponibilitate.

FACILITĂŢI HOTEL Piscină exterioară şi interioară, restaurant principal şi restaurant a-la-carte, lobby bar, bar în restaurant, snack bar, restaurant RAI (pe plajă), internet cafe, sală de conferinţă cu 400 de locuri, seif la recepţie, servicii de TIP CAMERĂ Dublă standard Dublă Ralitsa Garden - corp K

20.05 - 07.06 15.09 - 30.10

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

22.06 - 09.07 28.08 - 03.09

10.07 - 27.08

36

50

59

66

30

43

55

57

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / All Inclusive Plus

REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii • 1 copil până la 11.99 ani beneficiază de gratuitate; 1 copil cu 1 adult: tarif de cameră single; 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulţi: primul copil beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru al doilea se plăteşte 30% din loc • Al 3-lea adult în cameră

Taxa de staţiune: 05.05.16 – 30.10.16 - 1 EURO/adult/zi şi 0,5 euro/copil (2 -11.99 ani )/zi Pentru mai multe informaţii privind reducerile pentru copii şi tipurile de cameră, vă rugăm să contactaţi agenţia.

Intrare la

inclusă

plăteşte 80% din tariful de adult. Alte praguri înscrieri timpurii • 15% pt plata integrală până la 28.02.2017 Reducerile se aplică pentru sejururi de minimum 7 nopţi, doar la un număr limitat de camere!


-25

%

până la 31.12.2016

7

BULGARIA | ALBENA

NONA ***

ALL INCLUSIVE

Fiind lângă plaja nisipoasă acesta nu este singurul avantaj al Hotelului Nona, palmaresul său este completat de serviciile bune de masă şi curăţenie, dar şi de liniştea oferită de apropierea de rezervaţia Baltata. LOCALIZARE Hotelul este situat pe plajă şi a fost renovat în 2011, oferind o gamă largă de servicii şi facilităţi. Este poziţionat la numai 400 metri de centrul staţiunii. CAPACITATE 176 de camere, din care 146 duble, 24 single, 4 apartamente cu living şi dormitor şi 2 apartamente cu 2 dormitoare. REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii • 1 copil până la 11.99 ani beneficiază de gratuitate; 1 copil cu 1 adult: tarif de cameră single; • 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulţi: primul copil beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru al doilea se plăteşte 30% din loc;

• Al 3-lea adult în cameră plăteşte 80% din tariful de adult. Alte praguri înscrieri timpurii • 20% pt plata integrală până la 28.02.2017 • 15 % pt plata integrală până la 31.03.2017 Reducerile se aplică pentru sejururi de minimum 7 nopţi!

FACILITĂŢI HOTEL piscină exterioară Elitsa, restaurant principal, snack bar Elitsa, Pool Bar Elitsa, masaj, internet cafe, minibar, închiriere seif

TIP CAMERĂ

20.05 - 07.06 15.09 - 30.10

la recepţie, magazine, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, exchange, wireless gratuit în holul hotelului, pe terasă hotelului şi pe plaja din faţa hotelului, loc de joacă şi piscină pentru copii. GRATUIT: utilizarea a 2 şezlonguri şi o umbreluţă la plajă/cameră. FACILITĂŢI CAMERE Toate camerele sunt mobilate modern, renovate şi dispun de: aer condiţionat, telefon, TV prin cablu, baie cu duş, acces la internet (contra - cost), balcon, vedere la mare sau la parc.

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

22.06 - 14.07 26.08 - 03.09

15.07 - 25.08

Dublă Park view

27

37

47

56

Dublă Sea view

28

39

51

61

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / All Inclusive

-20

%

până la 31.12.2016

BORYANA ***

Puteţi avea un concediu fără egal în imediata vecinătate a frumoasei rezervaţii naturale Baltata. Atmosfera plăcută din hotel, alături de bogata ofertă All Inclusive şi politeţea în prestarea serviciilor garantează o vacanţă de vară perfectă în Albena. Hotelul a fost renovat integral în anul 2013. LOCALIZARE Hotelul Boryana este situat pe malul mării în imediata apropiere a rezervaţiei naturale Baltata şi doar la 300m de centrul balneologic Medica. Hotelul este renovat în 2013. CAPACITATE 176 camere, din care 158 de camere duble, 12 single, 4 apartamente cu 1 dormitor şi 2 apartamente cu 2 dormitoare.

REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii • 1 copil până la 11.99 ani beneficiază de gratuitate; • 1 copil cu 1 adult: tarif de cameră single; • 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulţi: primul copil beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru al doilea se plăteşte 30% din loc;

• Al 3-lea adult în cameră plăteşte 80% din tariful de adult. Alte praguri înscrieri timpurii • 15% pt plata integrală până la 28.02.2017 Reducerile se aplică pentru sejururi de minimum 7 nopţi, doar la camerele cu vedere la mare (număr limitat)!

ALL INCLUSIVE

FACILITĂŢI HOTEL Piscină exterioară, piscină pentru copii, restaurant, lobby bar, snack bar, pool bar, masaj, internet cafe, minibar, închiriere seif

la recepţie, magazin, salon de coafură, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, exchange, acces internet Wi-Fi gratuit în recepţie, lobby bar şi în zona piscinei, pe terasă restaurantului şi pe plaja din faţa hotelului. GRATUIT: 2 şezlonguri şi o umbrelă la plajă/ cameră. FACILITĂŢI CAMERE Toate camerele sunt mobilate modern şi dispun de aer condiţionat, baie cu duş sau cadă, telefon, TV prin cablu, acces la internet (în unele camere, contra-cost), balcon, vedere la mare sau la parc

20.05 - 07.06 15.09 - 30.10

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

22.06 - 09.07 28.08 - 03.09

10.07 - 27.08

Dublă park view

29

42

52

63

Dublă sea view

30

44

58

67

TIP CAMERĂ

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / All Inclusive

Taxa de staţiune: 05.05.16 – 30.10.16 - 1 EURO/adult/zi şi 0,5 euro/copil (2 -11.99 ani )/zi Pentru mai multe informaţii privind reducerile pentru copii şi tipurile de cameră, vă rugăm să contactaţi agenţia.


8

BULGARIA | ALBENA

ARABELLA BEACH

ALL INCLUSIVE

-25% până la 31.12.2016

**** Hotel Arabella Beach vă întâmpină cu o atmosferă deosebit de caldă şi prietenoasă, combinată cu servicii impecabile. Aici vă veţi bucura în linişte de răsăritul soarelui şi veţi avea un concediu relaxant. LOCALIZARE Pe plajă, la aproximativ 400m distanţă de magazine, restaurante şi baruri. CAPACITATE 108 camere distribuite după cum urmează: 80 de camere duble, 3 apartamente, 22 de studiouri, 3 camere cu uşă interconectoare. Info parcare: parcarea este contra-cost: 6 leva/maşină/zi şi se plăteşte la recepţie, nu se poate rezerva/garanta din agenţie.

FACILITĂŢI HOTEL Piscină exterioară, piscină pentru copii, restaurant, snack bar, lobby bar, internet cafe, minibar, salon de coafură, cabinet de masaj, seif în cameră, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, exchange, Wi-Fi în holul hotelului. FACILITĂŢI CAMERE Toate camerele sunt amenajate confortabil şi dispun de: aer condiţionat, telefon, TV prin cablu, baie cu duş, balcon, seif (contra-cost).

20.05 - 07.06 15.09 - 30.10

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

Dublă standard

32

44

61

66

Dublă standard regim single

41

56

77

84

TIP CAMERĂ

22.06 - 14.07 26.08 - 03.09

15.07 - 25.08

REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii • 1 copil până la 11.99 ani beneficiază de gratuitate; 1 copil cu 1 adult: tarif de cameră single; • 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulţi: primul copil beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru al doilea se plăteşte 30% din loc;

• Al 3-lea adult în cameră plăteşte 80% din tariful de adult. Alte praguri înscrieri timpurii • 20% pt plata integrală până la 28.02.2017 • 15 % pt plata integrală până la 31.03.2017 Reducerile se aplică pentru sejururi de minimum 7 nopţi!

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / All Inclusive

AMELIA ***

DEMIPENSIUNE

Poziţia excelentă a hotelului şi corpul nou Amelia Superior fac din acest hotel un complex aparte. Amelia Superior este un hotel tematic dedicat primei femei aviator – Amelia Earhart – designul şi eleganţa îl definesc. LOCALIZARE Standard (ex DRUJBA): în partea centrală a staţiunii Albena, chiar la începutul străzii comerciale, la o distanţă de 100m de plajă. Superior: în centrul staţiunii, la cativa metri de plajă. FACILITĂŢI CAMERE Standard: 121 camere dotate cu televizor cu program prin satelit, telefon, baie cu cadă, balcon. Contra cost, se poate închiria şi folosi în cameră frigider. Superior: 40 de camere noi superioare, date în folosinţă anul acesta, ce corespund unei categorii de 4*, spatioase, confortabile şi elegante, dispun de sofa, birou, măsuţă de cafea, TV LCD, acces la internet, telefon, baie cu duş, balcon mare. Capacitatea de cazare este de de 2 adulţi + 2 copii sau 3 adulţi + 1 copil.

până la 31.12.2016

Lobby Bar 10:00 - 24:00 h *turiştii cu demipensiune sau pensiune completă beneficiază de apă şi vin în timpul meselor. Info: şezlonguri şi umbreluţe gratuit la plajă şi la piscinele hotelurilor Laguna Beach şi Garden. FACILITĂŢI HOTEL Standard: Hotelul are 7 etaje cu 3 lifturi, bar cu separeuri, birou de schimb valutar, seif la recepţie (contra cost), parcare cu 40 de locuri. Restaurant adiacent hotelului, lobby bar, seif la recepţie, închiriere frigider, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb valutar, umbreluţe şi şezlonguri la piscină de la Laguna Garden sau Beach. Utilizarea gratuită la plaja a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră.

20.05 - 07.06 15.09 - 30.10

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

22.06 - 14.07 26.08 - 03.09

15.07 - 25.08

Double room Superior

29

53

61

68

Double Standard Room

N/A

26

31

35

TIP CAMERĂ

-25%

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / demipensiune

Amelia Superior

REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii • 1 copil până la 11.99 ani beneficiază de gratuitate; • 1 copil cu 1 adult: tarif de cameră single; • 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulţi: primul copil beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru al doilea se plăteşte 30% din loc;

Taxa de staţiune: 05.05.16 – 30.10.16 - 1 EURO/adult/zi şi 0,5 euro/copil (2 -11.99 ani )/zi Pentru mai multe informaţii privind reducerile pentru copii şi tipurile de cameră, vă rugăm să contactaţi agenţia.

• Al 3-lea adult în cameră plăteşte 80% din tariful de adult. Alte praguri înscrieri timpurii • 20% pt plata integrală până la 28.02.2017 • 15 % pt plata integrală până la 31.03.2017 Reducerile se aplică pentru sejururi de minimum 7 nopţi!


-25

%

până la 31.12.2016

9

BULGARIA | ALBENA

COMPLEX ORCHIDEYA ***

ALL INCLUSIVE FAMILII CU COPII CUPLURI

Atmosfera calmă şi plăcută din zonă este alegerea perfectă pentru toţi cei care simt nevoia de relaxare departe de ritmul alert al vieţii cotidiene. LOCALIZARE Este situat la aproximativ 750m de plajă, are o spectaculoasă vedere la mare şi este înconjurat de o frumoasă grădină. Este format din 2 corpuri, Orhidea şi Orchidea Park. Exclusiv pentru turiştii cazati în zona de parc a staţiunii, există autobuz de transfer către/de la plaja care circula zilnic între orele 09:00 – 17:00. REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii • 1 copil până la 11.99 ani beneficiază de gratuitate; 1 copil cu 1 adult: tarif de cameră single; • 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulţi: primul copil beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru al doilea se plăteşte 30% din loc;

• Al 3-lea adult în cameră plăteşte 80% din tariful de adult. Alte praguri înscrieri timpurii • 20% pt plata integrală până la 28.02.2017 • 15 % pt plata integrală până la 31.03.2017 Reducerile se aplică pentru sejururi de minimum 7 nopţi!

FACILITĂŢI CAMERE Toate camerele sunt amenajate modern şi dispun de: aer condiţionat, telefon, TV prin cablu şi baie cu dus. Apartamentele au baie cu cadă, toate unităţile au balcon.

FACILITĂŢI COMPLEX Complexul dispune de: piscină exterioară, restaurant principal cu terasă, lobby bar, bar la piscină, ice bar, cabinet de masaj,

TIP CAMERĂ

20.05 - 07.06 15.09 - 30.10

seif (se închiriaza de la recepţie), mini club pentru copii, loc de joacă pentru copii, piscină pentru copii, spălătorie şi călcătorie, închiriere maşini, teren de tennis în apropiere, acces internet Wi-Fi gratuit în lobby, în recepţie şi în zona piscinei. Este permis accesul cu animale de companie mici (pana la 5 kg, contra cost - 10 leva/zi).

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

22.06 - 14.07 26.08 - 03.09

15.07 - 25.08

Dublă standard

26

34

42

47

Dublă Regim single

33

44

55

61

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / All Inclusive

-25

%

până la 31.12.2016

MAGNOLIA LUX

ALL INCLUSIVE FAMILII CU COPII CUPLURI

***

Hotelul este potrivit pentru familii cu copii sau cupluri care preferă linişte şi intimitate.

LOCALIZARE Hotelul Magnolia LUX, renovat în anul 2002, este situat la 800m de plaja staţiunii Albena, în zona de parc. Se oferă transfer gratuit de la hotel la plajă şi retur. FACILITĂŢI HOTEL Magnolia LUX dispune de un restaurant cu aer condiţionat, restaurant a-la-carte, bar cu separeuri, snack bar, piscină în aer liber, piscină pentru copii, teren de tenis, cabinet pentru masaj, parcare. REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii • 1 copil până la 11.99 ani beneficiază de gratuitate; 1 copil cu 1 adult: tarif de cameră single; • 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulţi: primul copil beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru al doilea se plăteşte 30% din loc;

• Al 3-lea adult în cameră plăteşte 80% din tariful de adult. Alte praguri înscrieri timpurii • 20% pt plata integrală până la 28.02.2017 • 15 % pt plata integrală până la 31.03.2017 Reducerile se aplică pentru sejururi de minimum 7 nopţi!

ALL INCLUSIVE Restaurant principal: mic dejun, prânz şi cină. Meniu special pentru copii. Seri tematice: bulgărească nationala, bulgărească regională, cu specific marin, italiană. Snack bar - snacksuri, salate, pizza, dulciuri şi îngheţată. Băuturi: băuturi alcoolice bulgăreşti şi de import, vin bulgăresc şi bere bulgărească la halbă, sucuri, băuturi carbogazoase, apă minerală, cafea.

FACILITĂŢI CAMERE Telefon, televizor cu program prin satelit, baie, aer condiţionat, balcon.

20.05 - 07.06 15.09 - 30.10

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

22.06 - 14.07 26.08 - 03.09

15.07 - 25.08

Dublă standard

26

34

42

47

Dublă Regim single

33

44

55

61

TIP CAMERĂ

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / All Inclusive

Taxa de staţiune: 05.05.16 – 30.10.16 - 1 EURO/adult/zi şi 0,5 euro/copil (2 -11.99 ani )/zi Pentru mai multe informaţii privind reducerile pentru copii şi tipurile de cameră, vă rugăm să contactaţi agenţia.


10

BULGARIA | ALBENA

MURA ***

ALL INCLUSIVE

-20% până la 31.12.2016

Locaţia chiar pe plajă este un mare avantaj, restaurantul imens cu terasă şi vedere la mare, piscină cochetă, dar şi prezenţa unei mici piscine interioare vă stau la dispoziţie pentru un sejur aşa cum meritaţi. LOCALIZARE Hotel Mura este situat chiar pe plajă, lângă rezervaţia naturală Baltata şi a fost renovat în anul 2011. CAPACITATE 186 de camere, din care 170 camere duble, 14 apartamente cu 1 dormitor şi 2 apartamente cu 2 dormitoare. FACILITĂŢI HOTEL Piscină exterioară, piscină interioară, restaurant, lobby bar, pool bar Gergana, jacuzzi, internet cafe, minibar, masaj, magazine, închiriere seif la recepţie, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car,

TIP CAMERĂ

20.05 - 07.06 15.09 - 30.10

exchange, wireless gratuit în holul hotelului, miniclub pt copii, teren de joacă pentru copii şi piscină pentru copii. Info parcare: parcarea este contra-cost: 6 leva/maşină/sejur şi se plăteşte la recepţie, nu se poate rezerva/garanta din agenţie. GRATUIT: utilizarea a 2 şezlonguri şi o umbreluţă la plajă/cameră. FACILITĂŢI CAMERE Toate camerele şi apartamentele sunt mobilate modern şi dispun de aer condiţionat, baie cu dus, telefon, TV prin cablu, balcon cu măsuţă şi scaune, vedere la mare sau la parc.

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

22.06 - 09.07 28.08 - 03.09

10.07 - 27.08

Dublă park view

28

39

51

59

Dublă sea view

30

42

54

63

REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii • 1 copil până la 11.99 ani beneficiază de gratuitate; 1 copil cu 1 adult: tarif de cameră single; • 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulţi: primul copil beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru al doilea se plăteşte 30% din loc;

• Al 3-lea adult în cameră plăteşte 80% din tariful de adult. Alte praguri înscrieri timpurii • 15% pt plata integrală până la 28.02.2017 Reducerile se aplică pentru sejururi de minimum 7 nopţi, doar la camerele cu vedere la mare (număr limitat)!

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / All Inclusive

SLAVUNA ***

ALL INCLUSIVE

Remarcabil situat chiar pe plajă, Hotelul Slavuna oferă camere renovate, majoritatea cu vedere la mare, piscina şi animaţia fiind pe placul turiştilor de toate vârstele. Hotelul a fost renovat în 2008.

LOCALIZARE Hotelul Slavuna, renovat în anul 2008, este situat pe plajă, în imediata apropiere a rezervaţiei naturale Baltata. CAPACITATE 128 de camere, din care 117 sunt camere duble, 10 apartamente, 1 maisonette.

seif în camere, wireless în holul hotelului, mini club pentru copii, teren de joacă pentru copii, piscină pentru copii. Info parcare: parcarea este contra-cost: 6 leva/maşină/sejur şi se plăteşte la recepţie, nu se poate rezerva/garanta din agenţie. GRATUIT: 2 şezlonguri şi o umbreluţă la plajă/cameră.

FACILITĂŢI HOTEL Piscină exterioară, restaurant principal (în hotel Mura), Lobby Bar, Pool Bar Gergana, internet cafe, internet în camere, minibar, cabinet de masaj, închiriere seif la recepţie, servicii de spălătorie şi călcătorie, exchange,

FACILITĂŢI CAMERE Toate camerele şi apartamentele sunt mobilate modern, dispun de aer condiţionat, baie cu duş sau cadă, telefon, TV prin cablu, acces la internet (contra cost), balcon, vedere la mare.

TIP CAMERĂ

20.05 - 07.06 15.09 - 30.10

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

22.06 - 09.07 28.08 - 03.09

10.07 - 27.08

Dublă seaview

32

44

58

66

Dublă seaview regim single

41

57

74

84

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / All Inclusive

-20% până la 31.12.2016

REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii • 1 copil până la 11.99 ani beneficiază de gratuitate; 1 copil cu 1 adult: tarif de cameră single; • 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulţi: primul copil beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru al doilea se plăteşte 30% din loc;

Taxa de staţiune: 05.05.16 – 30.10.16 - 1 EURO/adult/zi şi 0,5 euro/copil (2 -11.99 ani )/zi Pentru mai multe informaţii privind reducerile pentru copii şi tipurile de cameră, vă rugăm să contactaţi agenţia.

• Al 3-lea adult în cameră plăteşte 80% din tariful de adult. Alte praguri înscrieri timpurii • 15% pt plata integrală până la 28.02.2017 Reducerile se aplică pentru sejururi de min. 7 nopţi, doar la camerele cu vedere la mare/ side sea view (număr limitat)!


-25

%

până la 31.12.2016

11

BULGARIA | ALBENA

.COM ***

ALL INCLUSIVE PLUS

Este situat în zona pitorească a parcului staţiunii Albena şi oferă multe distracţii pentru orice vârstă: loc de joacă pentru copii şi programe de divertisment, sală de gimnastică, platformă în aer liber pentru aerobic. LOCALIZARE Hotelul .Com este localizat în pitorească zona de parc a Albenei şi oferă o varietate de servicii şi animaţie pentru toate vârstele. Hotelul se află la aproximativ 900m de plajă. Exclusiv pentru turiştii cazaţi în zona de parc a staţiunii există autobuz de transfer către/de la plaja, care circulă zilnic între orele 09:00 – 17:00. REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii • 1 copil până la 11.99 ani beneficiază de gratuitate; 1 copil cu 1 adult: tarif de cameră single; • 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulţi: primul copil beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru al doilea se plăteşte 30% din loc;

• Al 3-lea adult în cameră plăteşte 80% din tariful de adult. Alte praguri înscrieri timpurii • 20% pt plata integrală până la 28.02.2017 • 15 % pt plata integrală până la 31.03.2017 Reducerile se aplică pentru sejururi de minimum 7 nopţi!

FACILITĂŢI HOTEL Hotelul dispune de piscină exterioară cu tobogane, restaurant principal cu terasă, lobby bar, snack bar, restaurant-bar RAI (pe plaja), sală de fitness dotata cu

TIP CAMERĂ

20.05 - 07.06 15.09 - 30.10

aer condiţionat, teren de volei, internet cafe, rent a car, exchange, acces internet wireless gratuit în zonele publice ale hotelului, pe plaja şi pe străzile principale ale Albenei. Utilizarea gratuită la plajă a două şezlonguri şi o umbreluţă pentru fiecare cameră. CAPACITATE 327 camere, din care 307 camere sunt duble şi 20 sunt single. FACILITĂŢI CAMERE Camerele sunt amenajate modern şi dispun de baie cu duş, telefon, TV, birou, balcon.

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

22.06 - 14.07 26.08 - 03.09

15.07 - 25.08

Dublă standard

26

34

43

46

Dublă standard regim single

33

44

56

60

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / All Inclusive plus

-20

%

până la 31.12.2016

LAGUNA MARE ***

La numai 100 m de plajă şi remarcabil prin arhitectură sa în nenumărate trepte, oferă turiştilor săi o vacanţă de vară unică, porţiunile întinse de parc care îl îmbrăţişează din toate direcţiile creează o atmosferă de calm care alungă stresul şi ne face să uităm de ritmul accelerat al vieţii zilnice. LOCALIZARE Hotelul este situat la 100m de țărmul mării. Arhitectura este tip terasă, oferind o minunată privelişte spre mare. A fost renovat în 2001.

REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii • 1 copil până la 11.99 ani beneficiază de gratuitate; • 1 copil cu 1 adult: tarif de cameră single; • 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulţi: primul copil beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru al doilea se plăteşte 30% din loc;

CAPACITATE 155 de camere, din care 135 sunt camere duble, 14 single şi 6 studiouri. Info parcare: parcarea este contra-cost: 6 leva/maşină/sejur şi se plăteşte la recepţie, nu se poate rezerva/garanta din agenţie. • Al 3-lea adult în cameră plăteşte 80% din tariful de adult. Alte praguri înscrieri timpurii • 15% pt plata integrală până la 28.02.2017 Reducerile se aplică pentru sejururi de minimum 7 nopţi, pentru un număr limitat de camere!

ALL INCLUSIVE

FACILITĂŢI HOTEL Clienții hotelului LAGUNA MARE folosesc toate facilităţile hotelului LAGUNA GARDEN; piscină exterioară (Laguna Garden); restaurant principal (Laguna Garden); lobby bar; masaj, club internet; minibar; închiriere seif şi frigider; servicii de spălătorie şi călcătorie; rent a car; schimb valutar, wireless gratuit în holul hotelului, în restaurant şi în zona piscinei, mini club pt copii. FACILITĂŢI CAMERE Camerele sunt amenjate comfortabil şi dispun de aer condiţionat, baie cu duş, telefon, TV prin cablu, minibar, balcon.

20.05 - 07.06 15.09 - 30.10

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

22.06 - 09.07 28.08 - 03.09

10.07 - 27.08

Dublă standard

30

40

52

64

Dublă standard regim single

39

53

66

79

TIP CAMERĂ

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / All Inclusive

Taxa de staţiune: 05.05.16 – 30.10.16 - 1 EURO/adult/zi şi 0,5 euro/copil (2 -11.99 ani )/zi Pentru mai multe informaţii privind reducerile pentru copii şi tipurile de cameră, vă rugăm să contactaţi agenţia.


12

BULGARIA | ALBENA

DOBROTITSA **+

ALL INCLUSIVE

-25% până la 31.12.2016

Recomandarea noastră este de 3* pentru acest hotel situat chiar lângă plajă. Mâncarea mereu proaspată şi gustoasă, animaţia antrenantă şi amabilitatea personalului fac turiştii să se simtă ca acasă! LOCALIZARE Hotelul Dobrotitsa este un hotel modern, situat pe plajă, ce combină o largă varietate de facilităţi şi servicii impecabile. Este situat la numai 400m de zona de bazar, magazine, baruri şi restaurante, etc. Atenţie - Hotelul este cotat de Albena la 2* din cauza faptului că nu are lift!

copii. Hotelul este compus din trei corpuri de patru etaje. La dispoziţia oaspeţilor sunt: cabinet de masaj, magazin, birou de schimb valutar, parcare, ret-a-car, seif şi frigider contra cost. Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă la plajă, pentru fiecare cameră. FACILITĂŢI CAMERE Camerele dispun de: baie cu duş, telefon, TV prin cablu, aer condiţionat, pe jos au pardoseală.

CAPACITATE 148 de camere, din care 138 sunt camere duble, 5 camere single şi 5 apartamente. FACILITĂŢI HOTEL Hotelul dispune de un restaurant pitoresc cu terasă, lobby bar, piscina exterioară pentru adulţi şi copii, loc de joacă pentru TIP CAMERĂ

20.05 - 07.06 15.09 - 30.10

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

22.06 - 14.07 26.08 - 03.09

15.07 - 25.08

Dublă standard

28

39

50

57

Dublă standard regim single

36

48

65

69

REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii • 1 copil până la 11.99 ani beneficiază de gratuitate; 1 copil cu 1 adult: tarif de cameră single; • 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulţi: primul copil beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru al doilea se plăteşte 30% din loc;

• Al 3-lea adult în cameră plăteşte 80% din tariful de adult. Alte praguri înscrieri timpurii • 20% pt plata integrală până la 28.02.2017 • 15 % pt plata integrală până la 31.03.2017 Reducerile se aplică pentru sejururi de minimum 7 nopţi!

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / All Inclusive

ELITSA ***

ALL INCLUSIVE

până la 31.12.2016

Lăsaţi-vă cuceriţi de vederea spre Marea Neagră sau spre rezervaţie! Datorită arhitecturii emblematice pentru întregul complex şi situării sale inspirate, Elitsa este locul preferat de relaxare pentru mulţi iubitori ai concediilor la mare. LOCALIZARE Hotel Elitsa se află pe plajă, în imediata apropiere a rezervaţiei naturale `Baltata`. CAPACITATE 176 de camere, din care 161 de camere duble, 9 camere single, 6 apartamente. FACILITĂŢI HOTEL Piscină exterioară, restaurant principal, lobby bar, snack bar, pool bar, masaj, internet cafe, închiriere seif la recepţie, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent-a-car, exchange, acces internet wireless gratuit holul hotelului, pe terasa restaurantului şi pe plaja din faţa hotelului, teren de joacă pentru copii, piscină pentru copii.

FACILITĂŢI CAMERE Toate camerele dispun de aer condiţionat, baie cu duş sau cadă, telefon, TV prin cablu, acces la internet (contra cost), balcon, vedere la mare sau la parc. Info parcare: parcarea este contra-cost: 6 leva/maşină/sejur şi se achită la recepţie, nu se poate rezerva/garanta din agenţie! GRATUIT: utilizarea a 2 şezlonguri şi o umbreluta pe plaja/cameră.

20.05 - 07.06 15.09 - 30.10

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

22.06 - 14.07 26.08 - 03.09

15.07 - 25.08

Dublă Park view

25

33

43

50

Dublă Sea view

26

37

48

54

TIP CAMERĂ

-25%

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / All Inclusive

REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii • 1 copil pana la 11.99 ani beneficiaza de gratuitate; • 1 copil cu 1 adult: tarif de camera single; • 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulti: primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare, iar pentru al doilea se plăteşte 30% din loc;

Taxa de staţiune: 05.05.16 – 30.10.16 - 1 EURO/adult/zi şi 0,5 euro/copil (2 -11.99 ani )/zi Pentru mai multe informaţii privind reducerile pentru copii şi tipurile de cameră, vă rugăm să contactaţi agenţia.

• Al 3-lea adult in camera plăteşte 80% din tariful de adult. Alte praguri înscrieri timpurii • 20% pt plata integrală până la 28.02.2017 • 15 % pt plata integrală până la 31.03.2017 Reducerile se aplică pentru sejururi de minimum 7 nopţi!


-25

%

până la 31.12.2016

13

BULGARIA | ALBENA

KOMPAS ***

ALL INCLUSIVE

Complet renovat în anul 2008, Kompas este înconjurat de o splendidă zonă de parc şi grădini care va oferă o stare de confort şi calm alături de servicii impecabile şi o atmosferă plăcută, este un loc ideal pentru cupluri şi/sau familii cu copii.

REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii • 1 copil până la 11.99 ani beneficiază de gratuitate; • 1 copil cu 1 adult: tarif de cameră single; • 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulţi: primul copil beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru al doilea se plăteşte 30% din loc;

LOCALIZARE În zona parcului, la 500m de plajă. Exclusiv pentru turiştii cazati în zona de parc a staţiunii există autobuz de transfer către/ de la plaja, care circula zilnic între orele 09:00 – 17:00. Hotelul a fost renovat în 2008. • Al 3-lea adult în cameră plăteşte 80% din tariful de adult. Alte praguri înscrieri timpurii • 20% pt plata integrală până la 28.02.2017 • 15 % pt plata integrală până la 31.03.2017 Reducerile se aplică pentru sejururi de minimum 7 nopţi!

FACILITĂŢI CAMERE Camerele sunt amenajate modern şi confortabil şi dispun de: baie cu duş, telefon, TV prin cablu. Toate camerele au balcon, 2 paturi normale şi un fotoliu extensibil, capacitate maximă 2 adulţi + 1 copil.

CAPACITATE 169 de camere, din care 159 sunt camere duble, 5 sunt single şi 5 apartamente.

TIP CAMERĂ

20.05 - 07.06 15.09 - 30.10

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

22.06 - 14.07 26.08 - 03.09

15.07 - 25.08

Dublă standard

25

31

36

40

Dublă standard regim single

32

40

46

52

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / All Inclusive

-25

%

ALTHEA ***

ALL INCLUSIVE

până la 31.12.2016

Este situat într-una din zonele cele mai pitoreşti ale staţiunii la circa 800 metri de fâşia de plajă. Transportul regulat şi gratuit de care beneficiază turiştii hotelului până la plajă face ca deplasările să fie eficient de rapide şi plăcute. LOCALIZARE Hotelul se află la aproximativ 800m de plajă, în zona de parc a staţiunii. Exclusiv pentru turiştii cazati în zona de parc a staţiunii există autobuz de transfer către/ de la plaja, care circula zilnic între orele 09:00 – 17:00. REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii • 1 copil până la 11.99 ani beneficiază de gratuitate; • 1 copil cu 1 adult: tarif de cameră single; • 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulţi: primul copil beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru al doilea se plăteşte 30% din loc;

• Al 3-lea adult în cameră plăteşte 80% din tariful de adult. Alte praguri înscrieri timpurii • 20% pt plata integrală până la 28.02.2017 • 15 % pt plata integrală până la 31.03.2017 Reducerile se aplică pentru sejururi de minimum 7 nopţi!

FACILITĂŢI HOTEL Hotelul Althea are trei sectoare separate de 2, 3 şi 4 etaje, restaurant principal care deserveşte mese tip bufet, piscină

exterioară pentru adulţi, Lobby bar, exchange, rent a car, parcare, seif la recepţie, piscină şi loc de joacă pentru copii, programe de animaţie (la Hotel .Com). FACILITĂŢI CAMERE Hotelul dispune de 182 camere duble şi 18 mezonete, dotate cu telefon, TV prin cablu, baie cu duş, balcon. Hotelul oferă spre închiriat frigidere.

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

22.06 - 14.07 26.08 - 03.09

15.07 - 25.08

Dublă standard

25

28

30

Dublă standard regim single

32

36

39

TIP CAMERĂ

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / All Inclusive

Taxa de staţiune: 05.05.16 – 30.10.16 - 1 EURO/adult/zi şi 0,5 euro/copil (2 -11.99 ani )/zi Pentru mai multe informaţii privind reducerile pentru copii şi tipurile de cameră, vă rugăm să contactaţi agenţia.


14

BULGARIA | ALBENA

COMPLEX VITA PARK

ALL INCLUSIVE PLUS

-20% până la 31.12.2016

Intrare la

inclusă

*** Deşi este în zona de parc, mai departe de plajă, Complexul Vita Park compensează prin servicii de masă şi curăţenie de înaltă calitate, vilele oferă intimitate celor care o doresc, iar piscina şi animaţia vă aşteaptă la distracţie! LOCALIZARE În frumoasa zonă de parc, este locul ideal pentru vacanta dumneavoastră de vară. Există autobuz de transfer către/de la plajă, care circulă zilnic între orele 09:00 – 17:00.

aer condiţionat, balcon, frigider contra cost. Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă la plajă, pt. fiecare cameră. Turiştii cazati în vilele Vita Park beneficiază de toate facilităţile hotelului Vita Park.

FACILITĂŢI HOTEL Restaurant principal cu terasă, piscină exterioară, bar la piscină, lobby bar cu terasă, sală de animaţie, snack bar, acces la restaurantul de lângă plaja Rai, biliard (contra cost), animaţie în timpul zilei şi seara, recepţie 24 ore, mini club pentru copii, teren de joacă, meniu pentru copii, Wi-Fi în recepţie, lobby şi în zona piscinei.

FACILITĂŢI VILE Pe două etaje şi la fiecare etaj este câte 1 apartament; fiecare apartamanent este împărţit în trei camere, dintre care 2 dormitoare şi o bucătărie sau 2 dormitoare şi o sufragerie. Există 1 toaletă/apartament. Camerele sunt mobilate modern şi au fiecare telefon şi televizor prin cablu. NOU!!! Aquapark Aqua Mania - intrarea şi utilizarea piscinelor/toboganelor este gratuită pt turiştii complexului, şezlonguri şi umbreluţe în funcţie de disponibilitate.

FACILITĂŢI CAMERE Baie cu duş, balcon, telefon, TV prin cablu, TIP CAMERĂ

05.05 - 07.06 15.09 - 30.10

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

22.06 - 09.07 28.08 - 03.09

10.07 - 27.08

Dubla standard

29

39

50

53

Vilă 4 adulţi / 4 adulţi + 1 copil 0-11.99 ani

88

133

168

177

REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii • 1 copil până la 11.99 ani beneficiază de gratuitate; • 1 copil cu 1 adult: tarif de cameră single; • 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulţi: primul copil beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru al doilea se plăteşte 30% din loc;

• Al 3-lea adult în cameră plăteşte 80% din tariful de adult. Alte praguri înscrieri timpurii • 15% pt plata integrală până la 28.02.2017 Reducerile se aplică pentru sejururi de minimum 7 nopţi, pentru un număr limitat de camere!

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / All Inclusive Plus

MAGNOLIA STANDARD ***

ALL INCLUSIVE

Atmosfera calmă şi plăcută din zonă este alegerea perfectă pentru toţi cei care simt nevoia de relaxare, departe de ritmul alert al vieţii cotidiene. Hotelul este potrivit pentru familii cu copii sau cupluri care preferă linişte şi intimitate. LOCALIZARE Hotelul Magnolia Standard este situat la 750m de plajă, în zona de parc (lângă Magnolia Lux) şi a fost renovat în iarna anului 2007-2008. Exclusiv pentru turiştii cazati în zona de parc a staţiunii există autobuz de transfer către/de la plaja, care circula zilnic între orele 09:00; 17:00.

FACILITĂŢI HOTEL Restaurant, Lobby Bar, Snack bar, Pool bar, piscină exterioară cu tobogane pentru copii, exchange, rent a car, servicii de spălătorie şi călcătorie. Internet în holul hotelului. Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă la plajă, pentru fiecare cameră.

CAPACITATE 340 de camere, din care 200 sunt în corpul Magnolia Lux şi 140 în corpul Magnolia Standard.

FACILITĂŢI CAMERE Camerele sunt amenajate modern şi confortabil, dispun de baie cu duş, telefon, TV prin cablu, balcon.

20.05 - 07.06 15.09 - 30.10

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

22.06 - 14.07 26.08 - 03.09

15.07 - 25.08

Dublă standard

25

30

39

44

Dublă standard regim single

32

39

50

58

TIP CAMERĂ

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / Ultra All Inclusive

REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii • 1 copil până la 11.99 ani beneficiază de gratuitate; • 1 copil cu 1 adult: tarif de cameră single; • 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulţi: primul copil beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru al doilea se plăteşte 30% din loc;

Taxa de staţiune: 05.05.16 – 30.10.16 - 1 EURO/adult/zi şi 0,5 euro/copil (2 -11.99 ani )/zi Pentru mai multe informaţii privind reducerile pentru copii şi tipurile de cameră, vă rugăm să contactaţi agenţia.

• Al 3-lea adult în cameră plăteşte 80% din tariful de adult.


-25

%

până la 31.12.2016

15

BULGARIA | ALBENA

DOBRUDJA ***

DEMIPENSIUNE

Cel mai înalt Hotel din Albena – este fără îndoială unul din simbolurile litoralului bulgăresc. Poziţia centrală, facilităţile deosebite pentru organizarea congreselor, centrul Medica, fac din acest hotel o atracţie inedită.

REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii • 1 copil până la 11.99 ani beneficiază de gratuitate; • 1 copil cu 1 adult: tarif de cameră single; • 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulţi: primul copil beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru al doilea se plăteşte 30% din loc;

• Al 3-lea adult în cameră plăteşte 80% din tariful de adult. Alte praguri înscrieri timpurii • 20% pt plata integrală până la 28.02.2017 • 15 % pt plata integrală până la 31.03.2017 Reducerile se aplică pentru sejururi de minimum 7 nopţi!

LOCALIZARE Hotelul Dobrudja se află în centrul staţiunii la doar 150m de plajă, exact la începutul străzii comerciale de meşteşugari.

FACILITĂŢI CAMERE Mobilier nerenovat, baie cu cada, toaletă, telefon, TV prin cablu, mini bar. O parte din camere dispun de aer condiţionat şi balcon.

FACILITĂŢI HOTEL Clădirea de 17 etaje cu şase lifturi dispune de: piscină exterioară şi interioară (de dimensiuni semiolimpice), restaurant principal, restaurant panoramic Ciel Belu, cafe-bar Panorama, lobby bar, centru Spa Medica - cel mai mare din Albena, sală de fitness, servicii de spălătorie şi călcătorie, minibar, internet cafe, magazine, garaj subteran, rent-a-car, exchange, acces internet Wi-Fi în recepţie, lobby bar şi în zona piscinei, 3 săli de conferinţă. Pe plajă turiştii beneficiază gratuit de o umbreluţă mobilă/cameră.

RESTAURANTE SI BARURI Mic dejun 07:30 - 10:00 h; prânz 12:00 - 14:30 h; cina 18:00 - 21:00 h; Cafe-bar „Panorama” 09:00 - 00:00 h. BUSINESS: Sala „Atlantic” - 250 locuri cu diferite posibilităţi de amenajare, precum şi cu opţiunea pentru traducere simultana în 5 limbi. Sala „Pacific” - sală de consiliu cu 30 locuri. „Sala Rosie” - 110 locuri, cu diferite posibilităţi de amenajare.

TIP CAMERĂ

20.05 - 07.06 15.09 - 30.10

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

22.06 - 14.07 26.08 - 03.09

15.07 - 25.08

Dublă fără balcon

19

21

25

27

Dublă cu balcon

21

25

27

29

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / demipensiune

-25

%

până la 31.12.2016

KALIOPA ***

DEMIPENSIUNE

Situat chiar pe malul mării, veţi simţi adierea proaspată a brizei marine în timp ce vă bucuraţi de o atmosferă relaxantă şi plăcută.

LOCALIZARE chiar pe faleză, în partea centrală a staţiunii Albena.

REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii • 1 copil până la 11.99 ani beneficiază de gratuitate; • 1 copil cu 1 adult: tarif de cameră single; • 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulţi: primul copil beneficiază de gratuitate la cazare, iar pentru al doilea se plăteşte 30% din loc;

• Al 3-lea adult în cameră plăteşte 80% din tariful de adult. Alte praguri înscrieri timpurii • 20% pt plata integrală până la 28.02.2017 • 15 % pt plata integrală până la 31.03.2017 Reducerile se aplică pentru sejururi de minimum 7 nopţi!

FACILITĂŢI HOTEL Dispune de 140 de camere, piscină exterioară, restaurant a-la-carte Kaliopa, Restaurant Amelia (mic dejun, cină), lobby bar, bar la piscină, masaj, internet cafe, minibar, servicii de spălătorie şi călcătorie, închiriere seif la recepţie, rent a car, schimb valutar, acces internet wireless gratuit la recepţie, teren de joacă şi piscină pentru copii, lobby bar şi în zona piscinei. Pe plajă, turiştii beneficiază de o umbreluţă + şezlong/cameră gratuite.

FACILITĂŢI CAMERE Camerele sunt amenajate modern şi confortabil şi disupun de: aer condiţionat, baie cu duş, telefon, TV prin cablu, balcon, capacitate maximă de cazare 2 adulţi + 2 copii.

20.05 - 07.06 15.09 - 30.10

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

22.06 - 14.07 26.08 - 03.09

15.07 - 25.08

Dublă standard

23

31

38

44

Dublă standard regim single

30

41

50

60

TIP CAMERĂ

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / Ultra All Inclusive

Taxa de staţiune: 05.05.16 – 30.10.16 - 1 EURO/adult/zi şi 0,5 euro/copil (2 -11.99 ani )/zi Pentru mai multe informaţii privind reducerile pentru copii şi tipurile de cameră, vă rugăm să contactaţi agenţia.


16

BULGARIA | ALBENA

VILE MAGNOLIA

-25% până la 31.12.2016

*** LOCALIZARE Într-o zonă plăcută şi liniştită din parc, la aproximativ 1 km de plajă. Există autobuz de transfer către/de la plajă, care circulă zilnic între orele 09:00 – 17:00. FACILITĂŢI CAMERE Vilele au fost renovate în 2005. Fiecare

vilă are parter + etaj, 2 camere/etaj, capacitate maximă 4 adulţi + 1 copil; 1 cameră este cu pat dublu/ matrimonial şi cealaltă este cu 2 paturi twin + canapea extensibilă. Camerele dispun de: aer condiţionat, TV prin cablu, telefon, baie cu duş.

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

TIP CAMERĂ

22.06 - 14.07 26.08 - 03.09

15.07 - 25.08

Vilă 4 adulti / 4 adulti + 1 copil 0 -11.99 52 63 70 ani – fără masă Vilă 4 adulţi / 4 adulti + 1 copil 0 -11.99 66 77 84 ani – mic dejun Tarife exprimate în EURO / cameră / noapte / tip de masă specificat

PANORAMA ** LOCALIZARE Hotelul se află la 600 de metri de plajă, în zona de parc. Exclusiv pentru turiştii cazati în zona de parc a staţiunii există autobuz de transfer către/de la plajă, care circulă zilnic între orele 09:00 – 17:00. CAPACITATE 169 de camere, din care 150 sunt camere duble, 3 apartamente şi 16 maisonette.

ALL INCLUSIVE

FACILITĂŢI HOTEL Piscină exterioară (Hotel Kompas), restaurant principal (restaurant Kompas), lobby bar, snack bar, internet cafe, închiriere seif la recepţie, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb valutar, loc de joacă pentru copii. FACILITĂŢI CAMERE Camerele sunt amenajate modern şi confortabil, dispun de baie cu duş, telefon, TV prin cablu, balcon.

20.05 - 07.06 15.09 - 30.10

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

22.06 - 14.07 26.08 - 03.09

15.07 - 25.08

Dublă standard

25

31

36

40

Dublă standard regim single

32

40

46

52

TIP CAMERĂ

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / All Inclusive

OASIS **

ALL INCLUSIVE

LOCALIZARE Hotelul Oasis este situat în partea centrală a staţiunii Albena, la aproximativ 100m de malul mării. CAPACITATE 167 da camere, din care 137 duble şi 25 single.

FACILITĂŢI HOTEL Hotelul Oasis dispune de restaurant principal, piscină exterioară, lobby bar, snack bar, ice bar, internet cafe, servicii de spălătorie şi călcătorie, rent a car, schimb valutar. Utilizarea gratuită a două şezlonguri şi o umbreluţă la plajă, pentru fiecare cameră. FACILITĂŢI CAMERE Camerele sunt mobilate modern, dotate cu telefon, TV prin cablu, baie cu duş, aer condiţionat şi balcon.

20.05 - 07.06 15.09 - 30.10

08.06 - 21.06 04.09 - 14.09

22.06 - 14.07 26.08 - 03.09

15.07 - 25.08

Dublă standard

28

35

44

46

Dublă standard regim single

36

45

56

59

TIP CAMERĂ

Tarife exprimate în EURO / persoană / noapte / All Inclusive

REDUCERI ADIŢIONALE Alte praguri înscrieri timpurii • 20% pt plata integrală până la 28.02.2017 • 15 % pt plata integrală până la 31.03.2017

Reducerile se aplică pentru sejururi de minimum 7 nopţi!

-25% până la 31.12.2016

REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii: 1 copil 0-11.99 ani - gratuit; 1 copil cu 1 adult: tarif de cameră single; 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulţi: primul copil - gratuit la cazare, iar pentru al doilea se plăteşte 30% din loc; Al 3-lea adult 80% din tarif de adult.

Alte praguri înscrieri timpurii • 20% pt plata integrală până la 28.02.2017 • 15 % pt plata integrală până la 31.03.2017 Reducerile se aplică pentru sejururi de minimum 7 nopţi!

-25% până la 31.12.2016

REDUCERI ADIŢIONALE Reduceri copii: 1 copil 0-11.99 ani - gratuit; 1 copil cu 1 adult: tarif de cameră single; 2 copii 2 -11.99 ani + 2 adulţi: primul copil - gratuit la cazare, iar pentru al doilea se plăteşte 30% din loc; Al 3-lea adult 80% din tarif de adult.

Taxa de staţiune: 05.05.16 – 30.10.16 - 1 EURO/adult/zi şi 0,5 euro/copil (2 -11.99 ani )/zi Pentru mai multe informaţii privind reducerile pentru copii şi tipurile de cameră, vă rugăm să contactaţi agenţia.

Alte praguri înscrieri timpurii • 20% pt plata integrală până la 28.02.2017 • 15 % pt plata integrală până la 31.03.2017 Reducerile se aplică pentru sejururi de minimum 7 nopţi!


AGENŢII

TravelCenter

ALBA-IULIA Str. Avram Iancu, nr. 3 (lângă serviciul Pașapoarte) Tel/Fax: 0258–81.2532 Mobil: 0733–33.7271 alba@eurolines.ro ARAD Bd. Revoluției, nr. 31 Tel: 0257–25.0397 RDS Tel: 0357–44.5883 Mobil: 0723–31.9312/0735–17.7531 arad@tui-travelcenter.ro BACĂU ARENA MALL Str. Ștefan cel Mare, nr. 28 (Arena Mall) Tel/Fax: 0234–51.7738 RDS Tel: 0334–40.1161 Mobil: 0727–22.5748 bacau@eurolines.ro BAIA MARE Bd. Traian, nr. 7 Tel: 0262–22.4670 RDS Tel: 0362–40.1385 Mobil: 0723–56.2907 baia.mare@eurolines.ro

Informațiile cuprinse în acest material au fost valabile la data tipăririi (noiembrie 2016). Pentru informații actualizate contactați agențiile noastre. Imaginile din acest material sunt cu titlu de prezentare.

BAIA MARE VIVO! MALL Str. Victoriei, nr. 73 Tel: 0362–41.4109 / 0362–41.4110 Mobil: 0770–63.9528 baiamare.vivo@tui-travelcenter.ro BRAȘOV PIAȚA SFATULUI Piața Sfatului, nr. 18 Tel/Fax: 0268–47.4008/47.5219 RDS Tel: 0368–40.1357 Mobil: 0372–79.1004 brasov@eurolines.ro BRAȘOV CALEA BUCUREȘTI Str. Calea București, nr. 79, bl. S37 Tel: 0268–32.7722 RDS Tel: 0368–80.0583 Mobil : 0372–76.6464 brasov.ag@eurolines.ro BRAȘOV CORESI MALL Str. Zaharia Stancu, nr. 1 Centru comercial Coresi Tel: 0368–73.4972/71 Fax: 0368–73.4973 Mobil: 0770–66.3258 brasov.coresi@tui-travelcenter.ro BRĂILA Calea Călărașilor, nr. 71, bl. 16 Tel: 0239–69.2034 Tel/Fax: 0239–69.2014 RDS Tel: 0339–40.1198 Mobil: 0771–49.2276 braila@eurolines.ro BUCUREȘTI AFI COTROCENI MALL Bd. General Vasile Milea, nr. 4, sector 6 (AFI Palace Cotroceni, et. 1) Tel: 0314–38.1766 Fax: 0314–38.1765 Mobil: 0725–40.0392 afi @tui-travelcenter.ro BUCUREȘTI BĂLCESCU Bd. Nicolae Bălcescu, nr. 21, sector 1 Tel: 021–315.0131 Tel/Fax: 021–312.1041 Mobil: 0721–33.5956; 0740–01.9778 balcescu@eurolines.ro BUCUREȘTI BĂNEASA MALL Șos. București–Ploiești, nr. 42B (Băneasa Shopping City, etaj 1) Tel: 031–438.6981 baneasa@tui-travelcenter.ro BUCUREȘTI ENESCU Str. George Enescu, nr. 36–40, sector 1 (Piața Lahovari) Tel: 021–315.7177 Tel/Fax: 021–315.6864 RDS Tel: 031–402.2228 Mobil: 0726–33.5234 enescu@eurolines.ro BUCUREȘTI IANCULUI Șos. Mihai Bravu, nr. 107–119, sector 2 (Piața Iancului) Tel: 021–250.6133/250.6197 Tel/Fax: 021–250.6133 RDS Tel: 031–405.5189 Mobil: 0727–78.8123 iancului@eurolines.ro BUCUREȘTI MEGAMALL Pierre de Coubertin, nr. 3-5, sector 2 Tel: 031–437.9797 Mobil: 0735–00.2103 megamall@tui-travelcenter.ro BUCUREȘTI MILITARI Bd. Iuliu Maniu, nr. 61, sector 6 Tel: 0318–05.9998 / 0214–33.0611 Mobil: 0722–61.6367 militari@tui-travelcenter.ro

BUCUREȘTI PARKLAKE Str. Liviu Rebreanu, nr. 4, sector 3 Tel: 0314–25.2590 Mobil: 0775–37.5121 parklake@tui-travelcenter.ro

HUNEDOARA Str. Geroge Enescu, nr. 14 Tel: 0354–88.0404; 0354–88.0402 Mobil: 0724–55.8991 hunedoara@tui-travelcenter.ro

BUCUREȘTI SUN PLAZA MALL Calea Văcărești, nr. 391, et. 1, sector 4 Tel: 031–438.0582 Fax: 031–438.0583 Mobil: 0725–40.0391 sunplaza@tui-travelcenter.ro

IAȘI Str. 14 Decembrie 1989, nr. 4 bis Tel: 0332–40.7311 Fax: 0232–24.5703 iasi@eurolines.ro

BUCUREȘTI VERANDA MALL Str. Ziduri Moși, nr. 23, sector 2 Tel: 031–426.0224; 031–426.0225 veranda@tui-travelcenter.ro

IAȘI PALAS MALL Str. Palas, nr. 7A Tel: 0332–80.3197 Fax: 0332–80.3198 palas@tui-travelcenter.ro

BUCUREȘTI VITAN MALL Calea Vitan, nr. 55–59, sector 3 (Mall Vitan, et. 1) Tel: 031–425.9487 Mobil: 0770–13.6201 bucurestimall@eurolines.ro

ORADEA Str. Republicii, nr. 10 Tel: 0359–43.8436 Fax: 0359–17.6336 Mobil: 0723–94.9177 oradea@tui-travelcenter.ro

CLUJ Str. Napoca, nr. 2–4, ap. 7 (vis-á-vis de Hotel Continental) Tel: 0264–48.4884 Tel/Fax: 0264–43.1961 RDS Tel: 0364–40.9359 Mobil: 0372–79.1013 cluj@eurolines.ro

PITEȘTI Str. Victoriei, nr. 9 (Teatrul Alexandru Davila) Tel/Fax: 0248–61.0323 RDS Tel: 0348–44.5749 Mobil: 0372–76.6470 pitesti@eurolines.ro

CLUJ VIVO! MALL Str. Avram Iancu, nr. 492–500, Florești Tel: 0364–41.3492 Fax: 0364–41.3493 cluj.vivo@tui-travelcenter.ro CLUJ TRAVEL BRANDS Str. Avram Iancu, nr. 492–500, Florești Tel: 0364–73.6156 cluj.vivo@travelbrands.ro CLUJ THE OFFICE Clădirea The Offi ce Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 77 Tel: 0364–43.7997; 0364–43.7998 theoffi ce@tui-travelcenter.ro CONSTANȚA CITY PARK MALL Bd. Alexandru Lăpușneanu, nr. 116C Tel: 0341–17.9064 / 0341–17.9065 Fax: 0341–17.9066 constantacity@tui-travelcenter.ro CONSTANȚA VIVO! MALL Bd. Aurel Vlaicu, nr. 220 Tel: 0341–17.0332 constanta.vivo@tui-travelcenter.ro CONSTANȚA OVIDIU Piața Ovidiu, nr. 11, bl. A1 Tel: 0241–48.8250/61.9039 Fax: 0241–61.9041 Mobil: 0722–25.8257 constanta.ovidiu@eurolines.ro CONSTANȚA ȘTEFAN CEL MARE Str. Ștefan cel Mare, nr. 71 Tel: 0341–41.2517 Fax: 0241–51.9680 Mobil: 0372–79.1005 constanta@eurolines.ro CRAIOVA Str. Al. I. Cuza, nr. 5, bl. Romarta Tel: 0251–46.6764 Fax: 0351–40.4032 Mobil: 0372–76.6465 craiova@eurolines.ro CRAIOVA ELECTROPUTERE MALL Str. Calea București, nr. 80 (Mall Electroputere) Tel: 0351–46.6812 Fax: 0351–46.6806 mallcraiova@tui-travelcenter.ro DEVA DECEBAL Str. Decebal, bl. J (vis-á-vis de fostul Magazin Tineretului) Tel/Fax: 0254–23.4220 RDS Tel: 0354–40.1181 Mobilink: 0372–79.1006 Vodafone: 0723–32.2747 deva@eurolines.ro DEVA SHOPPING MALL Str. Calea Zarandului, nr. 87 Tel: 0354–40.4450 devamall@tui-travelcenter.ro GALAȚI Str. Brăilei, nr. 202 (lânga Arcada) Tel: 0236–47.3330 Tel/Fax: 0236–47.3331 RDS Tel: 0336–40.1386 galati@eurolines.ro STR. BRĂILEI, NR. 6 Tel: 0336–80.2305 Fax: 0336–80.2306 Mobil: 0770–63.7257 galati@tui-travelcenter.ro

TIMIȘOARA IULIUS MALL Str. Demetriade, nr. 1, bl. E 25 (Iulius Mall, lângă cinematograf) RDS Tel: 0356–00.3548 Fax: 0356–00.3539 Mobil: 0723–59.4628 malltimisoara@tui-travelcenter.ro TIMIȘOARA UNGUREANU Str. Emanoil Ungureanu, nr. 9 Tel: 0356–17.1122 timisoara.ungureanu@tui-travelcenter.ro TULCEA Str. Păcii, nr. 20 Tel: 0240–51.7836 tulcea@tui-travelcenter.ro

PETROȘANI Bd. 1 Decembrie, nr. 108, ap. 1 Tel: 0354–88.4844 Tel/Fax: 0354–88.4918 Mobil: 0773–77.5072 petrosani@eurolines.ro

STR. RODNEI, NR. 1A Tel: 0363–40.1339, 0363–40.1345 Mobil: 0728–22.8450 bistrita.autogara@eurolines.ro

PIATRA NEAMȚ Str. Mihai Eminescu, nr. 5, bl. D6, sc. B, p. 39 Tel/Fax: 0233–22.8323 RDS Tel: 0333–40.1031 Mobil: 0773–77.5042 neamt@eurolines.ro

RÂMNICU VÂLCEA Str. Calea lui Traian, nr. 135, bl. N2 (lângă Tribunal) Tel/Fax: 0250–70.2948 RDS Tel: 0350–40.7714 valcea@tui-travelcenter.ro

BUCUREȘTI BUZEȘTI Str. Buzești, nr. 44, sector 1 Tel: 021–316.3661/316.3662 Tel/Fax: 021–316.5482 RDS Tel: 031–401.6673 Mobil: 0726–11.1362 buzesti@eurolines.ro

SIBIU Bd. Vasile Milea, nr. 11A (lângă Apicola) Tel: 0269–21.3536 Fax: 0269–21.2248 Mobil: 0372–79.1010 RDS Tel: 0369–40.1045 sibiu@eurolines.ro STR. NICOLAE BĂLCESCU, NR. 2 (lânga Hotel Împăratul Romanilor) Tel: 0369–42.9242 Mobil: 0722–36.4988 sibiu.balcescu@eurolines.ro SIGHIȘOARA Piața Octavian Goga, nr. 9 Tel: 0265–77.3977 Fax: 0365–88.2152 RDS Tel: 0365–80.7804 Mobil: 0372–76.6474 sighisoara@eurolines.ro SLATINA Str. Primăverii, bl. FA 19, sc. B, ap. 1 Tel/Fax: 0249–40.6243 RDS Tel: 0349–40.9009 Mobil: 0372–76.6475 slatina@eurolines.ro TÂRGOVIȘTE Bd. Libertății, bl. A3 Tel/Fax: 0245–60.6058 RDS Tel: 0345–40.1083 Mobil: 0372–76.6476 targoviste@eurolines.ro TÂRGU MUREȘ Str. Călărașilor, nr. 38 (vis-á-vis de banca BRD) Tel: 0265–30.6126 Tel/Fax: 0365–88.2153 RDS Tel: 0365–40.8746 Mobil: 0773–77.5122 mures@eurolines.ro TIMIȘOARA BOCȘA Str. Carol Telbisz, nr. 4 (Centru – în spatele Magazinului Bega) Tel/Fax: 0256–43.5799 RDS Tel: 0356–41.1581 Mobil: 0372–79.1012 timisoara@eurolines.ro TIMIȘOARA CITY MALL Str. Calea Sagului, nr. 100 Tel: 0356–00.7555, 0356–00.7556 Mobil: 0736–36.3855 citytimisoara@tui-travelcenter.ro

CHIȘINĂU Str. Cosmonauților, nr. 9 Tel/Fax: + 373–(0)–22–86.6668 chisinau@tui-travelcenter.md

BISTRIȚA Bd. Decebal, nr. 15, sc. A, ap. 4 Tel: 0263–23.5502 RDS Tel: 0363–40.1152 Mobil: 0734–35.5367; 0372–76.6463 bistrita@eurolines.ro

BRAȘOV Șos. Cristianului, cap linie Bartolomeu Tel/Fax: 0368–00.8020 brasov.autogara@eurolines.ro

SATU MARE Str. I. C. Brătianu, nr. 12 Tel/Fax: 0261–71.0377 RDS Tel: 0361–40.1687 Mobil: 0372–76.6473 satu.mare@eurolines.ro

CORPORATE TRAVEL Str. Reînvierii, nr. 3-5, sector 2, București Tel: 031–437.9833 Fax: 031–437.9733 corporate@tui-travelcenter.ro

AGENŢII

PLOIEȘTI AFI MALL Str. Calomfi rescu, nr. 2, et. 1 Tel: 0344–80.2425, 0344–80.2426 Mobil: 0731–79.3456 ploiesti.afi @tui-travelcenter.ro

REȘIȚA B-dul Republicii, nr. 3 Tel: 0355–42.4242 Fax: 0355–42.4042 resita@tui-travelcenter.ro

AGENȚIA ON-LINE Tel: 031–438.7321 / 031–438.7322 oferte@tui-travelcenter.ro

MESAGERIE: 021–316.5481 mesagerie@eurolines.ro CLUJ Str. Fabricii, nr. 105 Tel: 0364–73.0238 Fax: 0364–73.0136 Mobil: 0723–29.5842 cluj.autogara@eurolines.ro CRAIOVA Bd. Decebal, Autogara Pelendava Tel: 0351–44.8889 Mobil: 0722–24.6495 craiova.autogara@eurolines.ro DROBETA TURNU–SEVERIN Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 78 Tel: 0252–32.5579 Fax: 0352–40.1246 Mobil: 0770–65.4086 severin@eurolines.ro FĂGĂRAȘ Bd. Unirii, bl. 7 Tel/Fax: 0268–28.0980 RDS Tel: 0368–43.0220 Mobil: 0722–65.3280 fagaras@eurolines.ro FOCȘANI Str. Cuza Vodă, nr. 10 Tel: 0237–63.3663 / 0337–40.1843 focsani@eurolines.ro LUGOJ Str. 20 Decembrie 1989, nr. 28 Tel/Fax: 0256–33.7937 RDS Tel: 0356–41.1583 Mobil: 0372–79.1016, 0727–22.0348 lugoj@eurolines.ro MEDIAȘ Str. Ludwig Stephan Roth, nr. 8 Tel/Fax: 0269–82.1015 RDS Tel: 0369–40.7006 medias@eurolines.ro

PITEȘTI Str. Targul din Vale, nr. 54 (Autogara Sud – Astra) Tel/Fax: 0348–41.2159 pitesti.autogara@eurolines.ro PLOIEȘTI Str. Depoului, nr. 9-11 Tel/Fax: 0344–80.2039 Mobil: 0770–55.1418 ploiesti.autogara@eurolines.ro RÂMNICU VÂLCEA Str. George Coșbuc, nr. 4 (Autogara 1 Mai) Tel: 0350–40.2150 Mobil: 0724–31.3253 valcea.autogara@eurolines.ro SEBEȘ Str. Lucian Blaga, nr. 83-85 Tel: 0258–73.2063 Tel/Fax: 0258–73.4501 RDS Tel: 0358–40.1121 sebes@eurolines.ro SIBIU Str. Europa Unită, nr. 11 (Autogara Vest) Tel: 0269–25.9965, 0269–25.9970 sibiu.autogara@eurolines.ro SIGHETU MARMAȚIEI Str. Bogdan Voda, nr. 5/11 (intrare din Str. Traian) Tel/Fax: 0262–31.9322 RDS Tel: 0362–80.3045 Mobil: 0729–61.8009 sighet@eurolines.ro SUCEAVA Str. Ana Ipătescu, nr. 4, bl. F, sc. E, ap. 1 Tel: 0230–20.6346 RDS Tel: 0330–40.1081 suceava@eurolines.ro TIMIȘOARA Calea Stan Vidrighin, nr. 12 (Autogara Normandia) Tel/Fax: 0256–28.8132 RDS Tel: 0356–41.1599 Mobil: 0372–76.6478 timisoara.ag@eurolines.ro VASLUI Str. Stefan cel Mare, bl. 312, sc. A Tel/Fax: 0235–31.6278 RDS Tel: 0335–41.2109 vaslui@eurolines.ro

FRANCIZE BUCUREȘTI MOȘILOR Calea Moșilor, nr. 231, bl. 41 A, sector 2 Tel: 0314–37.0398 Mobil: 0727–27.7280 mosilor@tui-travelcenter.ro CARACAL Str. Antonius Caracalla 18, jud. Olt Tel: 0249–51.7665 Mobil: 0752–29.4079 caracal@eurolines.ro

VACANŢE ÎN RATE

www.tui-travelcenter.ro | www.eurolines.ro

ROVINARI Strada Prieteniei , nr. 13 , corpul B Tel: 0253–37.2019 rovinari@eurolines.ro ZALĂU Bd. Mihai Viteazu, nr.14 Complex Galeriile Meses, parter Tel: 0260–63.2222 Mobil: 0764–98.8140; 0757–01.5315 zalau@tui-travelcenter.ro

Brosura TUI TravelCenter – Vacante in Albena, iarna 2017  
Brosura TUI TravelCenter – Vacante in Albena, iarna 2017  
Advertisement