Page 1

BUDAPESTA

PRAGA

BUDAPESTA

75

PRAGA

de la

VINO ÎN AGENŢIILE

de la

VIENA

89

BERLIN

VIENA

VENEŢIA

BERLIN

CAZĂRI

VENEŢIA

159 145 125

de la

de la

de la

*preţurile sunt pentru un sejur de 3 sau 4 nopţi

2010

CITY BREAK

PENTRU MII DE ASTFEL DE OFERTE


Multi cred că Eurolines nu oferă decât transport cu autocarul... Este numai vina noastră că nu am reuşit până acum să intrăm în conştiinţa ta ca o reţea de agenţii cu toate serviciile turistice incluse, însă acest lucru este pe cale să se schimbe. Dorim să te informăm şi să te învăţăm că orice are legătura cu turismul şi transportul se poate rezolva în reţeaua de agenţii Eurolines.

Fie că ai nevoie de: - bilete de avion, autocar sau tren; - pachete turistice de la cei mai importanţi jucători din piaţa de travel; - asigurări medicale, rent a car, le găseşti pe toate într-o singură locaţie – agenţia EUROLINES. Poţi să ne priveşti ca pe o reţea de distribuţie a produselor proprii şi a pachetelor turistice lansate în piaţă de marii tour-operatori. De aici şi conceptul de HYPERMARKET DE PRODUSE TURISTICE.

Parteneri turism

Parteneri linii aeriene

Găseşti la noi ofertele pe care le au toţi partenerii noştri, aleşi pe sprânceană pentru a-ţi asigura calitate şi diversitate maximă. Avantajul nostru principal – reţeaua de 42 de agenţii, devine şi avantajul tău, pentru că este foarte simplu să ne găseşti în toată ţara şi, astfel, să ai acces la ofertele de turism ale tuturor marilor tour-operatori. Serviţi profesionist şi prompt, de tineri ambiţioşi, care permanent îşi îmbunătăţesc abilităţile profesionale şi se bazează pe cea mai modernă tehnologie şi sisteme de vânzări, te vei simţi corect consiliat către alegerea perfectă. Faptul că putem oferi toate produsele de transport şi de turism din această ţară ne pune în plăcuta ipostază să putem oferi o consultanţă de calitate. Şi, chiar mai mult decât atât, pentru cei care sunt încântaţi de internet, prezenţa noastră acolo a făcut importante progrese. 24 de ore pe zi, în fiecare zi a anului, pe internet sau prin call-center suntem unicii din România care stau non-stop la dispozitia clienţilor. Am adunat în această broşura câteva exemple de pachete pe care le oferim. Găseşti mii de astfel de oferte în agenţiile noastre. Te aşteptăm să te convingi că denumirea de “travel hypermarket” nu este deloc exagerată! Dragoş Anastasiu, Preşedinte Eurolines


City Break la Budapesta Perioada: 20.04 - 15.06.2010/ 15.09 – 15.12.2010 Sedere la destinatie: 4 nopti/ 3 zile Transport cu autocarele Eurolines

Unul din orasele cu cea mai frumoasa asezare din lume, lucru datorat in principal Dunarii si efectului sau acaparant. Orasul este format din doua parti. In partea de est a Dunarii se afla Pesta, care ocupa doua treimi din suprafata, iar pe partea de vest se afla Buda care reprezinta o treime din oras.

75

Nu rata! ▶ o plimbare cu funicularul din Piata Adam Clark pana in varful dealului Gellert, situat la 140 metrii deasupra fluviului; ▶ hotelul Gellert, o minunata constructie Art Nouveau ridicata intre 1912-1918; ▶ bisericuta in stanca a calugarilor carmeliti, redeschisa in 27 august 1989; ▶ bazilica Matei Corvin si Bastionul Pescarilor, situate pe dealul Gellert; ▶ impozantul Palat Regal, datand din sec. al XIII-lea.

99

115

de la

de la

de la

Korona Pension

Hotel Fortuna

Hotel Tulip Inn Millenium

Localizare: Pensiunea este localizata la 5 km de centrul orasului, intr-o zona foarte linistita, la cativa metri de statia de autobuz Camere: sunt dotate cu aer conditionat, Tv satelit, telefon, minibar, uscator de par Facilitati: receptie mica, early check-in, 3 etaje, sauna , rent a car , servicii de curatatorie

Localizare: Hotelul este localizat la 5 km de centrul orasului, la 3 minute de statia de autobuz, 2 minute de statia Nagyvarad Ter, la 3 km de statia Kereti. Camere: sunt dotate cu aer conditionat, Tv satelit, telefon, minibar, telefon, uscator de par. Facilitati: receptie de dimensiuni mici, early check- in, 1 lift, 1 etaj, parcare cu plata.

Localizare: Hotelul este localizat la 3 km de centrul orasului, la 3 minute de statia de metrou Nagyvarad Ter, aproape de statia Nepliget. Camere: sunt dotate cu conexiune la laptop, aer conditionat, Tv satelit, telefon, minibar, uscator de par (in unele camere). Facilitati: receptie de dimensiuni medii, early check-in, 2 lifturi, room service, 4 etaje, parcare, sauna, magazine, rent a car, servicii de curatatorie.

Oferta include transport cu autocar Eurolines, 4 nopti cazare.

Oferta include transport cu autocar Eurolines, 4 nopti cazare cu mic dejun

Oferta include transport cu autocar Eurolines, 4 nopti cazare cu mic dejun

City break cu avionul: de la 229 euro/ persoana si include bilet avion, 3 nopti cazare in camera dubla la hotel 3*, mic dejun, taxe de aeroport incluse. Viziteaza www.eurolines.ro pentru mai multe oferte.

1 | City Break la Budapesta


City Break la Praga Perioada: 20.04 -15.06.2010/ 15.09 – 15.12.2010 Sedere la destinatie: 3 nopti/ 4 zile Transport cu autocarele Eurolines

Trebuie sa vizitezi: ▶ Fascinantul oras , adevarat centru cultural al Europei de Est este o rara bijuterie de istorie si arhitectura; ▶ Praga a fost un centru cultural activ pana la cel de-al doilea razboi mondial; pana la sfarsitul dictaturii socialiste, din nou Parga respira aerul libertatii, iar in 1994, devine capitala Republicii Cehe.

89

Supranumit si “Orasul de aur”, Praga este un oras-bijuterie care a fascinat imparati, artisiti si scriitori. Praga (Praha) este capitala Cehiei si cel mai cunoscut oras turistic din Europa Centrala. Capitala ceha ramane unul dintre cele mai frumoase orase europene, comparabila cu celelalte metropole din Germania, Austria, Italia sau Franta (la fel cum este si nivelul preturilor!). Pe strazile multiseculare ale capitalei pragheze vei intalni, la tot pasul, o multime de turisti extaziati de atmosfera unica a acestui oras, incarcata de aerul unui mileniu de istorie clasica europeana, pe care nu prea o mai gasesti niciunde!

de la

89

de la

95

de la

Hotel Top Praha

Hotel City Centre

Hotel Grand

Localizare: Hotelul este localizat la 7 km de centrul orasului, la 500 m de statia de autobuz Roztyly, la 2 km de statia de metrou Hlavni Nadrazi. Camere: sunt dotate cu minibar, uscator de par, Tv, radio. Facilitati: lifturi, sauna, piscina, receptie, cafenea; sunt acceptate animale de companie.

Localizare: Hotelul deschis in 2000 si renovat in 2003 este localizat la 100 m de centrul orasului , la 200 m de raul Moldau, 1 km de parcul Letna, 50 m de zona comerciala, 30 m de restaurant, 100 m de discoteca, 100 m de statia de metrou , 500 m de statia Florenc. Camere: sunt dotate cu dus, telefon, Tv satelit si cablu, incalzire central. Facilitati: receptie, seif, birou de schimb valutar, restaurant, gradina, lifturi. Oferta include transport cu autocar Eurolines, 3 nopti cazare cu mic dejun

Localizare: Hotelul este localizat la 1 km de centrul orasului, aproape de piata Wenceslass, la 2 minute de statia de autobuz, 1 km de cea mai apropiata statie de tren, 10 minute de mers pe jos de statia de metrou Hlavni Nadrazi. Camere: sunt dotate cu Tv, radio, telefon, uscator de par, baie, dus. Facilitati: receptie de dimensiuni medii, 1 lift, 4 etaje, parcare, rent a car, servicii de spalatorie.

Oferta include transport cu autocar Eurolines, 3 nopti cazare cu mic dejun

Oferta include transport cu autocar Eurolines, 3 nopti cazare cu mic dejun

City break cu avionul: de la 199 euro/ persoana si include bilet avion , 3 nopti cazare in camera dubla la hotel 3*, mic dejun, taxe de aeroport incluse. 2 | City Break la Praga

Viziteaza www.eurolines.ro pentru mai multe oferte.


City Break la Viena Perioada: 20.04 -15.06.2010/ 15.09 – 15.12.2010 Sedere la destinatie: 4 nopti/ 3 zile Transport cu autocarele Eurolines

Un oras al muzicii in care te afunzi in istorie si te pierzi pe taramul fermecatoarelor povesti cu printi si printese. Orasul Viena te impresioneaza prin arhitectura, remarcabila imbinare dintre vechi, clasic si modern. Cele mai multe cladiri istorice poarta amprenta stilurilor baroc, gotic sau rococo.

159

Trebuie sa vizitezi! ▶ Palatul Schonbrunn - a fost resedinta de vara a familiei regale de Habsburg; ▶H  ofburg - fosta resedinta imperiala este astazi resedinta presedintelui republicii si adaposteste o serie de muzee; ▶ Prater - Cea mai mare atractie a parcului este Roata Uriasa (Riesenrad), de 65 m inaltime; ▶ Karlskirche - Biserica Sf. Karl - edificiu baroc reprezentativ pentru Imperiul Habsburgic 1737; ▶ S tephansdom - Catedrala Sf. Stefan - a supravietuit multor razboaie si a devenit simbolul libertatii Vienei.

165

209

de la

de la

de la

Hotel Thuringer Hof

Hotel Kunsthof

Hotel Trend Appartementhotel

Localizare: Hotelul este localizat la 2 km de centrul orasului, la 1 minut de statia de metrou Alserstrasse, la 3 km de statia de tren Westbahnhof, 3 minute de statia de autobuz Camere: sunt dotate cu Tv, satelit, radio, telefon, uscator de par. Facilitati: receptie de dimensiuni medii, 2 lifturi, room service, 4 etaje.

Localizare: Hotelul este localizat la 1 km de centrul orasului, aproape de statia Pratersten Camere: sunt dotate cu Tv satelit, radio, telefon, urcator de par. Facilitati: receptie de dimensiuni medii, 1 lift, 4 etaje, rent a car, serviciul de spalatorie.

Localizare: Hotelul este localizat aproape de centrul orasului, la 100 m de statia de autobuz , 3 km de statia de tren , 2 km de statia de metrou Am Schaspfwerk, la 4 km de zona comerciala. Camere: sunt dotate cu uscator de par, aer conditionat, Tv, baie, dus. Facilitati: lifturi, receptie, seif; sunt acceptate animale de companie.

Oferta include transport cu autocar Eurolines, 4 nopti cazare cu mic dejun

Oferta include transport cu autocar Eurolines, 4 nopti cazare cu mic dejun

Oferta include transport cu autocar Eurolines, 4 nopti cazare cu mic dejun

City break cu avionul: de la 229 euro/ persoana si include bilet avion , 3 nopti cazare in camera dubla la hotel 3*, mic dejun, taxe de aeroport incluse. Viziteaza www.eurolines.ro pentru mai multe oferte.

3 | City Break la Viena


City Break la Berlin Perioada: 20.04 - 15.06.2010/ 15.09 – 15.12.2010 Sedere la destinatie: 3 nopti/ 3 zile Transport cu autocarele Eurolines

Oras cosmopolit, plin de istorie si de miscare. Numarul atractiilor culturale berlineze este practic nesfarsit, astfel incat nu conteaza in ce perioada a anului il vei vizita.

145

Nu rata! ▶ I nsula Muzeelor - Berlin are peste 170 de muzee, o parte semnificativa dintre ele fiind concentrate in zona centrala. Cele mai vizitate sunt: Muzeul Pergamon, Muzeul de Istorie, Muzeul Egiptean (expune faimosul bust al lui Nefertiti), Gemldegalerie; ▶Z  idul Berlinului, cu toata simbolistica si istoria sa; ▶P  alatul Charlottenburg, numit astfel in memoria Sophiei Charlotte, sotia lui Frederick I, in 1705; ▶P  oarta Brandenburg - cel mai reprezentativ simbol al Berlinului, construit in spiritul doric, are o istorie bogata ce merita descoperita

155

165

de la

de la

de la

Hotel Ivbergs Charlottenburg

Hotel Ivbergs Premium

Hotel Comfort Weissensee

Localizare: Hotelul este localizat la 3 km de centrul orasului, aproape de statia Messe Nord, la 1 minut de statia de autobuz. Camere: sunt dotate cu internet, aer conditionat, Tv satelit, radio. Facilitati: receptie de dimensiuni medii, 1 lift, 6 etaje

Localizare: Hotelul este localizat la 1 km de centrul orasului, 1 minut de statia de metrou Foolgische, aproape de statia de tren Wittenberger, 19 minute de statia de autobuz Camere: sunt dotate cu aer conditionat, Tv satelit, radio, minibar, uscator de par. Facilitati: receptie de dimensiuni medii, room service, 7 etaje

Localizare: Hotelul este localizat la 15 km de centrul orasului existand bune conexiuni cu mijloacele de transport in comun Camere: sunt dotate cu baie, uscator de par, Tv, radio, minibar, internet contra cost Facilitati: restaurant, bar, receptie, lift, seif, terasa, camera pentru bagaje.

Oferta include transport cu autocar Eurolines, 3 nopti cazare cu mic dejun

Oferta include transport cu autocar Eurolines, 3 nopti cazare cu mic dejun

Oferta include transport cu autocar Eurolines, 3 nopti cazare cu mic dejun

City break cu avionul: de la 279 euro/ persoana si include bilet avion, 3 nopti cazare in camera dubla la hotel 3*, mic dejun, taxe de aeroport incluse. 4 | City Break la Berlin

Viziteaza www.eurolines.ro pentru mai multe oferte.


City Break la Venetia Perioada: 20.04 -15.06.2010/ 15.09 – 15.12.2010 Sedere la destinatie: 3 nopti/ 4 zile Transport cu autocarele Eurolines

Un oras unic, fondat acum mai bine de 1.500 de ani pe 117 insule, avand 150 de canale si 400 de poduri. Un micut orasel cucerit de ape, un petec de pamant stingher asezat in nordul tinutului italian... Venetia a fost declarata cel mai romantic oras din lume si nici ca ar putea fi ceva mai adevarat.

125

Trebuie sa vizitezi! ▶P  oate cele mai frumoase palate din Europa, ridicate de bogatii negutatori venetieni, plasate de-a lungul Marelui Canal; ▶ I nsulele lagunei - Murano, Burano, Mazzorbo, Torcello, Sant’Erasmo sau Pellestrina ▶N  u rata plimbarile cu gondola pe celebrele canale. Sunt de neuitat. Admira amestecul arhitectonic de arta bizantina, gotica si renascentista a cladirilor pe langa care treceti pentru ca Venetia este un enorm muzeu in aer liber.

135

145

de la

de la

de la

Hotel Ariston

Hotel Venice Resort

Hotel President

Localizare: Hotelul este localizat la 1 km de centrul orasului Mestre si 10-15 minute de mers cu masina de Venetia, 2 km de statia de tren, 1 minut de statia de autobuz. Camere: sunt dotate cu aer conditionat, Tv satelit, telefon, uscator de par. Facilitati: receptie de dimensiuni medii, early check- in, room service, 1 lift, 3 etaje, servicii de spalatorie.

Localizare: Hotelul este localizat la 1 km de centrul orasului Mestre, la 10 minute de mers cu masina de Venetia, 1 minut de statia de autobuz. Camere: sunt dotate cu internet, aer conditionat, Tv satelit, uscator de par, minibar. Facilitati: receptie de dimensiuni medii, early check- in, room service, 1 etaj, parcare, servicii de spalatorie.

Localizare: Hotelul este localizat in Mestre, la 5 km de Venetia, la cateva minute de statia de autobuz, 1 km de statia de tren, 10 km de cea mai apropiata plaja. Camere: sunt dotate cu aer conditionat, Tv satelit, radio, telefon, minibar, uscator de par. Facilitati: receptie de dimensiuni medii, 2 lifturi, room service, 4 etaje, parcare, servicii de curatatorie.

Oferta include transport cu autocar Eurolines, 3 nopti cazare cu mic dejun

Oferta include transport cu autocar Eurolines, 3 nopti cazare cu mic dejun

Oferta include transport cu autocar Eurolines, 3 nopti cazare cu mic dejun

City break cu avionul: de la 339 euro/ persoana si include bilet avion, 3 nopti cazare in camera dubla la hotel 3*, mic dejun, taxe de aeroport incluse. Viziteaza www.eurolines.ro pentru mai multe oferte.

5 | City Break la Venetia


Promotii pentru City Break-uri Consulta ofertele din aceasta pagina pentru a vedea daca te incadrezi intr-una dintre categoriile de mai jos. Am pregatit o serie de promotii, structurate pe grupe de clienti, tocmai pentru a putea garanta cele mai bune preturi. In plus, este mult mai distractiv sa mergeti intr-un grup mai mare!

Pentru pensionari

Pentru elevi

Pentru studenti

Pensionari – 3+1 gratuit

Elevi – 7+1 gratuit

Studenti – 5+1 gratuit

Valabilitatea ofertei: in perioada 20.04 – 15.06.2010 si 15.09 – 15.12.2010 a. Tarifele promotionale se obtin daca cel putin 1 persoana din grupul de 4 este pensionar; b. Toti membrii grupului trebuie sa aiba peste 18 ani inclusiv; c. Se va atasa copia talonului (taloanelor) de pensie.

Valabilitatea ofertei: in perioada 20.04 – 15.06.2010 si 15.09 – 15.12.2010 a. Tarifele promotionale se obtin numai pentru grup de elevi (sub 20 ani exclusiv) de 7 persoane + un profesor insotitor; b. La achizitie se va prezenta carnetul sau legitimatia elevilor; c. Pentru elevii sub 18 ani insotitorul va avea nevoie de procura de la ambii parinti ai fiecarui elev, membru al grupului.

Valabilitatea ofertei: in perioada 20.04 – 15.06.2010 si 15.09 – 15.12.2010 a. Tarifele promotionale se obtin numai pentru grup de 6 persoane cu varste cuprinse intre 18 si 26 ani; b. Gratuitatea se va acorda in baza legitimatiei de student (minim un tanar din grup trebuie sa fie student); c. La achizitie se va prezenta legitimatia de student.

6 | Promotii pentru City Break-uri

Viziteaza www.eurolines.ro pentru mai multe oferte.


Cazari individuale

Simte-te ca acasa oriunde in lume. Daca vrei sa vizitezi un oras din Europa, Asia sau de oriunde, daca te deplasezi in interes de serviciu sau pur si simplu vrei sa-ti organizezi singur un circuit pentru vacanta ta si ai nevoie de cazare apeleaza la agentiile Eurolines, iar consultantii nostri iti ofera peste 20.000 de unitati de cazare, atat vile si pensiuni, cat si hoteluri de 5*. Cu Eurolines iti organizezi vacanta sau scurta deplasare dupa cum doresti, fie ca vrei doar cazare sau un pachet complet incluzand si bilet de avion sau autocar, transfer de la aeroport la hotel si retur sau poate vrei si o masina de inchiriat la destinatie pentru a scapa de grija condusului.

26

â‚Ź

de la

/pers/noapte mic dejun inclus

Roma

34

de la

/pers/noapte mic dejun inclus

Roma

28

â‚Ź

â‚Ź de la

/pers/noapte mic dejun inclus

Venetia

Aurora Garden

Villa Glori

Villa Stucky

Localizare: Situat intr-o zona rezidentiala, langa Via Normentana, la 50 m de cea mai apropiata statie de autobuz. Facilitati: Hotelul dispune de receptie non stop, schimb valutar, bar, internet, parcare cu taxa, spalatorie, gradina si terasa. Camerele dispun de aer conditionat, baie cu dus, feon, acces la internet, minibar, tv, balcon

Localizare: Situat central, aproape de Piata Sf. Petru si de Forumul Roman, la 2 minute de mers pe jos pana la cea mai apropiata statie de autobuz. Facilitati: dispune de room-service, parcare cu plata, solar, schimb valutar, spalatorie. Camerele dispun de aer conditionat, baie cu dus, feon, acces la internet, minibar, tv.

Localizare: Situat la 20 minute de mers cu masina de Venetia, la 3 minute de mers pe jos pana la statia de autobuz. Facilitati: dispune de room-service, parcare cu plata, schimb valutar, spalatorie. Camerele dispun de aer conditionat, baie cu dus, feon, acces la internet, minibar, tv.

Viziteaza www.eurosite.ro pentru mai multe oferte.

7 | Cazari individuale


24

de la

/pers/noapte mic dejun inclus

Venetia

29

de la

/pers/noapte mic dejun inclus

Munchen

29

de la

/pers/noapte mic dejun inclus

Munchen

Hotel Ca’ Del Moro

Hotel Ludwig

Leonardo Hotel & Residenz

Localizare: Situat in Lido, la 30 minute de mers cu masina/transport public de centrul orasului, la 10 minute de mers cu masina de vaporreto, la 100 m de plaja. Facilitati: dispune de receptie deschisa 24 ore, parcare, loc de joaca pentru copii, piscina, sauna, terase, gradina. Camerele dispun de baie cu dus, feon, minibar, mini frigider, aer conditionat, seif, TV, balcon, terasa.

Localizare: Localizat la 1 km de centru; la 1 minut de mers pe jos este statia de metrou si foarte aproape Marienplatz. Facilitati: restaurant traditional german, early chek-in la 12:00, 7 etaje, 2 lifturi, spalatorie, TV prin cablu, radio, telefon.

Localizare: situat in zona Giesing, la 3 minute de mers pe jos de statia de metrou-u2/ silberhornstrasse, la 3 km de centrul orasului. Facilitati: restaurant, parcare (contra cost), sauna, centru fitness, schimb valutar, internet, Tv satelit, telefon, radio, feon. Camerele sunt spatioase si moderne.

24

de la

/pers/noapte mic dejun inclus

Frankfurt

25

de la

/pers/noapte mic dejun inclus

Frankfurt

25

de la

/pers/noapte mic dejun inclus

Berlin

Courtyard By Marriott Messe

Hotel Luxor

Hotel Comfort Weissensee

Localizare: Hotelul este situat la aproximativ jumatatea distantei intre aeroport si centrul orasului, la 5 minute de condus fata de centrul expozitional. Facilitati: Hotelul dispune de piscina, sauna, centru de fitness, restaurant, bar. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie, feon, TV.

Localizare: Hotelul este situat central, la cativa pasi de centrul comercial si principalele atractii turistice. Facilitati: Dispune de restaurant, receptie non-stop, bar, parcare (contra cost). Camerele dispun de baie cu dus, feon, TV satelit, acces internet, seif.

Localizare: Hotelul este localizat la 15 km de centrul orasului existand bune conexiuni cu mijloacele de transport in comun. Facilitati: restaurant, bar, receptie, lift, seif, terasa, camera pentru bagaje. Camerele sunt dotate cu baie, uscator de par, Tv, radio, minibar, internet contra cost.

8 | Cazari individuale

Viziteaza www.eurosite.ro pentru mai multe oferte.


13

15

de la

/pers/noapte mic dejun inclus

Praga

de la

/pers/noapte mic dejun inclus

Praga

23

de la

/pers/noapte mic dejun inclus

Londra

Hotel City Centre

Hotel Aida

Hotel Lancaster

Localizare: localizat la 100 m de centrul orasului, la 200 m de raul Moldau, 1 km de parcul Letna, 50 m de zona comerciala, 100 m de statia de metrou, 500 m de statia Florenc. Facilitati: receptie, seif , birou de schimb valutar, restaurant , gradina Camere sunt dotate cu baie cu dus , telefon , Tv satelit si cablu , incalzire centrala

Localizare: Hotel nou reconstruit, situat la 5 statii de metrou de Piata Wenceslas, bulevardul principal din Praga, cu multe magazine, restaurante si piete in aer liber. Facilitati: receptie non-stop, schimb valutar, servicii de spalatorie, perfect pentru familii cu copii, parcare contra cost Camerele sunt dotate cu mobila moderna, TV plasma, telefon, feon, seif, minibar, conectare gratuita la internet.

Localizare: aproape de centrul orasului, langa parcul Hyde Park si muzeul V&A. Facilitati: restaurant, bar, receptie 24 de ore, gradina, seif, incalzire, camera de bagaje; fumatul interzis in toate spatiile publice si private, zona pentru fumatori, sauna, sala de fitness, teren de golf (la maxim 3 km), spa & centru de frumusete, baie turceasca/baie de aburi, piscina interioara.

39

de la

/pers/noapte mic dejun inclus

Londra

32

de la

/pers/noapte mic dejun inclus

Viena

40

de la

/pers/noapte mic dejun inclus

Viena

Hotel Ramada London Docklands

Hotel Senator

Hotel Kunsthof

Localizare: Se afla in Londra pe strada 2 Festoon Way in partea de est a orasului, la numai 23 minute cu masina de centrul orasului. Facilitati: TV, instalatie climatizare, seif, acces Internet, camere pentru nefumatori, room service.

Localizare: hotelul este situat in centrul orasului, poate fi gasit usor si rapid cu masina si prin intermediul mijloacelor de transport public, iar o statie de tramvai se afla in fata hotelului. Facilitati: Restaurant, bar, receptie 24 de ore, camere nefumatori, camera de bagaje, aer conditionat, curatatorie chimica. Internet prin cablu disponibil in centrul de afaceri, gratuit. Este posibila parcarea privata in incinta si este contra cost.

Localizare: Hotelul este localizat la 1 km de centrul orasului , aproape de statia Pratersten. Facilitati: receptie, rent a car, serviciu de spalatorie. Camerele sunt dotate cu Tv satelit, radio, telefon, urcator de par

Viziteaza www.eurosite.ro pentru mai multe oferte.

9 | Cazari individuale


21

de la

/pers/noapte mic dejun inclus

Madrid

35

de la

/pers/noapte mic dejun inclus

Madrid

36

de la

/pers/noapte mic dejun inclus

Paris

Rafaelhoteles Piramides

Hotel NH Fuenlabrada

Hotel Apollo Opera

Localizare: Situat in centrul orasului, de la gara se poate ajunge la hotel foarte rapid, pe jos. Facilitati: Locuri de parcare in garaj, sala de conferinta, spalatorie, room service, minibar, TV, acces internet, camere pentru nefumatori, seif.

Localizare: este situat in centrul orasului Fuenlabrada, la 20 km si 20 minute cu transportul in comun de Madrid. Facilitati: seif, incalzire, camera de bagaje, aer conditionat, sala de gimnastica, centru de fitness in apropiere, sali de conferinta si servicii complete pentru astfel de evenimente (recomandat pentru conferinte).

Localizare: hotelul este situat in partea nordica a Parisului , langa faimosul teatru Moulin Rouge. Facilitati: sala pentru mic dejun, TV, minibar, uscator par.

50

de la

/pers/noapte mic dejun inclus

Paris

22

de la

/pers/noapte

Helsinki

37

de la

/pers/noapte mic dejun inclus

Helsinki

Residhome Parc Du Millenaire

Hotel Eurohostel

Holiday Inn Helsinki City West

Localizare: Este situat in inima noului cartier Faubourg de l’Arch ,langa parcul Du Millenaire , la cea mai mare intrare in Paris. Facilitati: Instalatie de climatizare, acces internet, TV, telefon, seif, spalatorie, parcare; toate camerele sunt pentru nefumatori

Localizare: Este situat in districtul Katajanokka la o distanta de aproximativ 500 metrii de Zoo Ferry si Market Square. Facilitati: Restaurant, internet, servicii de spalatorie, seif; toate camerele sunt pentru nefumatori

Localizare: situat la cateva minute distanta de centrul orasului. Facilitati: restaurant, bar, sala de conferinte, sala de fitness, uscator de par, seif, aer conditionat.

10 | Cazari individuale

Viziteaza www.eurosite.ro pentru mai multe oferte.


45

76

de la

/pers/noapte

Hong Kong

de la

/pers/noapte

Hong Kong

59

de la

/pers/noapte mic dejun inclus

Singapore

Hotel Novotel Nathan Road Kowloon

Hotel Langham Place Mongkok

Rendezvous Hotel

Localizare: Hotelul are o locatie centrala, aflandu-se pe principalul pasaj al Kowloon-ului, de asemenea cunoscut drept “mila de aur” si este la 35 km distanta fata de Aeroportul International din Hong Kong. Facilitati: Camere pentru nefumatori, aer conditionat, halate de baie , uscator de par, cinematograf intern si acces la internet , room service 24 de ore, lift, sala sport/fitness, bar/ pub si restaurant.

Localizare: Hotelul are o locatie exceptionala, aflandu-se in inima Kowloon-ului si avand acces direct la statia de metrou Mongkok. Hotelul se afla la aproximativ 20 de mile fata de Aeroportul International din Hong Kong, in apropiere de Langham Place Shopping Mall. Facilitati: Acces internet (wireless), seif in camera, televizor LCD/cu plasma, cuptor cu microunde, minibucatarie, bar/pub, restaurant, centru de afaceri,sala sport/fitness, sauna, spa, piscina exterioara.

Localizare: Rendezvous Hotel este situat in inima centrului civic , cultural si comercial , la doar 20 km distanta de aeroportul Singapore. Facilitati: Camere nefumatori, aer conditionat, halate de baie, cinematograf intern, birou, uscator de par, acces internet (wireless), room service 24 de ore, bar/pub, serviciu de spalatorie/curatatorie chimica, facilitati sedinte, restaurant, jacuzzi, sala sport/fitness, sauna, piscina exterioara .

90

de la

/pers/noapte mic dejun inclus

Singapore

43

de la

/pers/noapte mic dejun inclus

Beijing

82

de la

/pers/noapte mic dejun inclus

Beijing

Singapore Marriott Hotel

Hotel Novotel Xinqiao

Kempinski Hotel Beijing Lufthansa Center

Localizare: Hotelul este situat central , la 15 minute fata de Studiourile Universal si este la doar 20 km (12 mile) distanta fata de Aeroportul international din Singapore. Facilitati: Aer conditionat, halate de baie, cinematograf intern, uscator de par,room service 24 de ore, restaurant cu bucatarie internationala si locala, piscina (copii), sala sport/fitness, sauna, baie cu aburi, spa, piscina exterioara, gradina.

Localizare: Hotelul este situat in centrul Chongwenmen, la 40 km fata de Aeroportul International, la cateva minute de mers pe jos fata de principalele atractii turistice: Forbidden City, Temple of Heaven si Tiananmen Square. Facilitati: Internet, radio, tv satelit, uscator par, fierbator pentru prepararea ceaiului/cafelei , aer conditionat, seif, room service 24 ore, salon de infrumusetare, bar, parcare, restaurant, sala conferinta, miniclub pentru copii, sauna, spalatorie, sala de fitness, aerobic.

Localizare: Situat la 15 km distanta de centrul orasului si la 20 km de aeroportul international. Facilitati: Aer conditionat, halate de baie, uscator de par, acces internet (wireless), room service 24 de ore, bar/pub, piscina interioara, jacuzzi, sauna, sala sport/fitness.

Viziteaza www.eurosite.ro pentru mai multe oferte.

11 | Cazari individuale


47

de la

/pers/noapte

Melbourne

91

de la

/pers/noapte

Melbourne

52

de la

/pers/noapte mic dejun inclus

Sydney

Hotel Holiday Inn On Flinders

Langham Hotel

Victoria Court Hotel

Localizare: Este perfect localizat in centrul de afaceri al orasului, la doar cateva minute de Melbourne Convention Centre , World Trade Centre si Bursa din Melbourne. Facilitati: Aer conditionat, uscator de par, masa de calcat, room service 24 de ore, bar/ pub, restaurant, room service, casete valori, facilitati persoane cu handicap, centru de afaceri,sala sport/fitness, piscina exterioara.

Localizare: Situat pe malul raului Yarra in districtul Soutbank langa National Gallery of Victorya, The Arts Center, Federation Square si Crown Casino. Facilitati: Aer conditionat, halate de baie, cinematograf intern, room service 24 de ore, bar/pub, restaurant, piscina interioara, jacuzzi, sala sport/fitness, sauna, baie cu aburi, masaj.

Localizare: Hotelul este situat intr-o zona linistita in inima districtului gastronomic al orasului. Facilitati: Aer conditionat, uscator par, TV, radio, ceas, fierbator ceai/cafea, telefon international. Serviciile oferite sunt personalizate pentru fiecare client si de asemenea toate camerele sunt decorate diferit.

74

de la

/pers/noapte

Sydney

37

de la

/pers/noapte

Miami

65

de la

/pers/noapte

Miami

Four Seasons Hotel

Hotel Hilton Miami Downtown

JW Marriott Hotel

Localizare: in zona portului, la 15 km distanta de Aeroportul International, la o distanta mica de Opera si Gradina Botanica Regala, de zona istorica a orasului, de gradina zoologica, distanta catre aceste obiective putand fi parcursa foarte usor pe jos. Facilitati: Hotelul dispune de piscina incalzita, spa cu servicii speciale pentru cupluri, sala fitness, restaurant, cinematograf intern, restaurant, casete valori, facilitati persoane cu handicap.

Localizare: Hotelul este situat in inima districtului Biscayne - recunoscut ca un centru al artei, la 5 minute distanta fata de port si 15 minute fata de aeroport. Facilitati: Aer conditionat, televizor LCD, telefon, acces internet, uscator de par, seif, room service 24 ore, servicii de spalatorie/ curatatorie chimica, restaurant, magazine, parcare, sala fitness si piscina situata pe acoperisul hotelului.

Localizare: Hotelul este situat aproape de principalele centre de afaceri cat si de pricipalele obiective turistice-Miami Metro Zoo, Muzeul de Arheologie si Istorie Naturala, precum si de punctul de plecare catre Parcul Everglades. Facilitati: Instalatie de climatizare, telefon, minibar, seif, acces internet, piscina, sala de fitness, teren de tenis, restaurante a la carte, centru spa.

12 | Cazari individuale

Viziteaza www.eurosite.ro pentru mai multe oferte.


ALBA-IULIA Str.Avram Iancu, nr. 3 parter (langa serviciul pasapoarte) Tel: 0258-81.25.32 Fax: 0258-81.25.32 alba@eurolines.ro

Bd. Nicolae Balcescu, nr. 21, sector 1 Tel: 021-315.01.31 Tel/Fax: 021-312.10.41 balcescu@eurolines.ro

MEDIAS Str. I. C. Bratianu, nr. 3 Tel/Fax: 0269-82.10.15 RDS Tel: 0369-40.70.06 medias@eurolines.ro

Calea Vitan, nr. 55-59, sector 3 ORADEA (Complex Comercial Mall Vitan, et. 1) Str. Primariei, nr. 46 Tel: 0259-43.21.28 Tel: 031-425.94.87 RDS Tel: 0359-40.79.02 bucurestimall@eurolines.ro oradea.ag@eurolines.ro BUZAU PIATRA NEAMT Bd. Unirii, 5B, parter Str. Mihai Eminescu, BACAU (langa Biblioteca Judeteana) nr. 5, bl. D6, Str. 9 Mai, nr. 78, parter Tel: 0238-71.13.33 sc. B, ap. 39 Tel/Fax: 0234-51.77.38 Fax: 0338-40.11.51 Tel/Fax: 0233-22.83.23 RDS Tel: 0334-40.11.61 buzau@eurolines.ro RDS Tel: 0333-40.10.31 bacau@eurolines.ro neamt@eurolines.ro CLUJ BAIA MARE Str. Napoca, nr. 2-4, ap. 7 Bd. Traian, nr. 7 (vis-a-vis de Hotel Continental) PLOIESTI Bd. Republicii, nr. 10, bl. 33C Tel: 0262-22.46.70 Tel: 0264-48.48.84 Tel: 0244-51.47.68, 59.06.31 Tel/Fax: 0262-22.46.47 Tel/Fax: 0264-43.19.61 Tel/Fax: 0244-40.73.46 RDS Tel: 0362-40.13.85 RDS Tel: 0364-40.93.59 Mobil: 0724.TRAVEL baia.mare@eurolines.ro cluj@eurolines.ro (0724.872.835) ploiesti@eurolines.ro BISTRITA CONSTANTA Bd. Decebal, nr. 15, sc. A, ap. 4 Str. Stefan cel Mare, nr. 71 PITESTI Tel: 0263-23.55.02 Tel: 0241-66.27.04, 66.18.16 Piata Vasile Milea, nr. 2-4 RDS Tel: 0363-40.11.52 Tel/Fax: 0241-51.96.80 (parter Complex Fortuna) bistrita@eurolines.ro RDS Tel: 0341-41.25.17 Tel/fax: 0248-610.323 Mobil: 0372.791.005 RDS Tel: 0348-445.749 BRASOV constanta@eurolines.ro E-mail: pitesti@eurolines.ro Piata Sfatului, nr. 18 Tel/Fax: 0268-47.40.08 CRAIOVA RAMNICU VALCEA RDS Tel: 0368-40.13.57 Str. Brestei, bl. K, parter brasov@eurolines.ro (vis-a-vis de sediul Electrica) Str. Calea lui Traian, nr. 84, bl. S7, parter (Lenin Sud) Tel: 0251-466.764 Tel/Fax: 0250-702.948 Str. Calea Bucuresti, nr. 79, Fax: 0351-404.032 RDS Tel: 0350-402.838 bl. S37, ap. 2 craiova@eurolines.ro valcea.ag@eurolines.ro Tel/Fax: 0268-32.77.22 RDS Tel: 0368-80.05.83 DEVA RESITA brasov.ag@eurolines.ro Str. Decebal, bl. J, parter Str. Pasaj Nera, nr. 1 (vis-a-vis de fostul Magazin Tineretului) Tel/Fax: 0255-21.00.56 Soseaua Cristianului, Tel/Fax: 0254-23.42.20 RDS Tel: 0355-40.12.04 cap linie Bartolomeu RDS Tel: 0354-40.11.81 resita@eurolines.ro Tel/Fax: 0368-00.80.20 Mobilink: 0372-791.006 brasov.autogara@eurolines.ro deva@eurolines.ro SATU MARE Str. I. C. Bratianu, nr. 12 BRAILA DROBETA TURNU-SEVERIN Calea Calarasilor, nr. 71, bl. 16 Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 111 Tel/Fax: 0261-71.03.77 RDS Tel: 0361-40.16.87 Tel: 0239-69.20.34 Tel: 0252-325.579 satu.mare@eurolines.ro Tel/Fax: 0239-69.20.14 Fax: 0352-401.246 RDS Tel: 0339-40.11.98 severin@eurolines.ro SEBES braila@eurolines.ro Str. Lucian Blaga, nr. 83-85 FAGARAS Tel: 0258-73.20.63 BUCURESTI Bd. Unirii, bl. 8 Tel/Fax: 0258-73.45.01 Incinta Aeroportului Baneasa Tel/Fax: 0268-28.09.80 RDS Tel: 0358-40.11.21 Tel/Fax: 021-230.40.57 RDS Tel: 0368-43.02.20 sebes@eurolines.ro baneasa@eurolines.ro fagaras@eurolines.ro

Informaţiile cuprinse în acest material au fost valabile la data tipăririi (martie 2010). Pentru informaţii actualizate contactaţi agenţiile noastre. Imaginile din acest material sunt cu titlu de prezentare.

ARAD Bd. Revolutiei, nr. 31, parter Tel: 0257-25.03.97 RDS Tel: 0357-40.86.16 arad@eurolines.ro

Str. Ankara, nr. 6, sector 1 Tel: 021-230.54.89 Tel/Fax: 021-230.03.70 RDS Tel: 031-405.51.88 touring.ankara@eurolines.ro Str. Buzesti, nr. 44, sector 1 Tel: 021-316.36.61, 316.36.62 Tel/Fax: 021.316.54.82 RDS Tel: 031-401.66.73 buzesti@eurolines.ro Mesagerie: 021-316.54.81 mesagerie@eurolines.ro

GALATI Str. Brailei (lânga Arcada) Tel: 0236-47.33.30 Tel/Fax: 0236-47.33.31 RDS Tel: 336-40.13.86 galati@eurolines.ro HUNEDOARA Str. Avram Iancu, nr. 9, bl. 140, ap. 1 Tel: 0254-74.77.74 Fax: 0254-74.77.74 hunedoara@eurolines.ro

Str. George Enescu, nr. 36-40, sector 1 (P-ta Lahovari) Tel: 021-315.71.77 Tel/Fax: 021-315.68.64 RDS Tel: 031-402.22.28 enescu@eurolines.ro

IASI Str. 14 Decembrie 1989, nr. 4 bis Tel/Fax: 0232-24.57.03 RDS Tel: 0332-40.73.11 iasi@eurolines.ro

Sos. Mihai Bravu, nr. 107-119, sector 2 (Piata Iancului) Tel: 021-250.61.33, 250.61.97 Tel/Fax: 021-250.55.29 RDS Tel: 031-405.51.89 iancului@eurolines.ro

LUGOJ Str. 20 Decembrie 1989, Nr. 28 Tel/Fax: 0256-33.79.37 RDS Tel: 0356-41.15.83 lugoj@eurolines.ro

SIBIU Bd. Vasile Milea, bl. 10, ap. 18 (vis-a-vis de ACR) Tel/Fax: 0269-21.35.36 Mobil: 0372.791.010 RDS Tel: 0369-40.10.45 sibiu@eurolines.ro SIGHETU MARMATIEI Str. Bogdan Voda, nr. 5/11 (Intrare din Str. Traian) Tel/Fax: 0262-31.93.22 RDS Tel: 0362-803.045 sighet@eurolines.ro SIGHISOARA P-ta Octavian Goga, nr. 9 Tel: 0265-77.39.77 Fax: 0365-88.21.52 RDS Tel: 0365-80.78.04 sighisoara@eurolines.ro SLATINA Str. Primaverii, bl. FA 19, sc. B, ap. 1 Tel/Fax: 0249-406.243 RDS Tel: 0349-409.009 slatina@eurolines.ro

SUCEAVA Str. Ana Ipatescu 4, bl. F, sc. E, ap. 1 Tel/Fax: 0230-20.63.46 RDS Tel: 0330-40.10.81 suceava@eurolines.ro TARGOVISTE Bd. Libertatii, bl. A3, parter Tel/Fax: 0245-606.058 RDS Tel: 0345-401.083 targoviste@eurolines.ro TARGU MURES Str. Calarasilor, nr. 38 (vis-a-vis de banca BRD) Tel: 0265-30.61.26 Tel/Fax: 0265-30.61.25 RDS Tel: 0365-40.87.46 mures@eurolines.ro TIMISOARA Str. Bocsa, nr. 4 (Centru - in spatele Magazinului Bega) Tel/Fax: 0256-43.57.99 RDS Tel: 0356-41.15.81 timisoara@eurolines.ro Str. M. Kogalniceanu, nr. 20 (Gara de Est) Tel/Fax: 0256-28.81.32 RDS Tel: 0356-41.15.99 timisoara.ag@eurolines.ro

HAMBURG Intertouring, 22047 Friedrich-Ebert-Damm 93 B Tel: 0049-40-72.69.84.56 Tel/Fax: 0049-40-63.60.83.86 hamburg@intertouring.de www.intertouring.de MÜNCHEN Intertouring, 80799 Barer str. 71 Tel: 0049-89-27.77.91.50, 27.77.91.51 Tel/Fax: 0049-89-27.77.91.52 munchen@intertouring.de www.intertouring.de STUTTGART Intertouring, 70173 ArnulfKlett-Platz 2 Tel: 0049-711-72.23.27.89; 72.23.27.90 Fax: 0049-711-72.23.27.91 stuttgart@intertouring.de www.intertouring.de Informatii si rezervari bilete de autocar: Tel: 021.316.77.82/83/84 Program: L-V 09-18. S 10-14 Call Center NON-STOP Tel: 0801.000.888

www.eurolines.ro VASLUI Str. Stefan cel Mare, bl. 312, sc. A Tel/Fax: 0235-31.62.78 RDS Tel: 0335-41.21.09 vaslui@eurolines.ro REPUBLICA MOLDOVA CHISINAU Aleea Garii, nr. 1 (Gara Feroviara) Tel: +373-22.549.835, 22.549.813 office@eurolines.md Str. Teatrala, nr. 4/1 Tel: +373-22.222.827 Fax: +373-22.224.802 office@eurolines.md GERMANIA BERLIN Intertouring, 10787 Budapesterstr. 26 Tel: 0049-30-210.19.737 Tel/Fax: 0049-30-210.19.738 berlin@intertouring.de www.intertouring.de BREMEN Ro Reisen, Herdentorsteinweg 7, 28195 Bremen Tel: 00421-639.368.17 Fax: 00421-336.507.30 ro.reisen@t-online.de www.intertouring.de FRANKFURT Intertouring, 60329 Baseler Platz 3 Tel: 0049-69-25.28.84, 51.52.11 Tel/Fax: 0049-69-25.29.83 info@intertouring.de www.intertouring.de FREIBURG Balint-Reisen, Freiburg 79115 Lörracherstr. 33 Tel: 0049-76-14.49.00 Tel/Fax: 0049-76-14.41.313 info@balint-reisen.de www.intertouring.de Posesorii de CardAvantaj si Card Euroline beneficiază de plata în 5 rate în perioada 15.03 30.06.2010 si de discount-uri în agenţiile Eurolines.

City Break 2010  

Cateva dintre miile de oferte puse la dispozitie de agentiile Eurolines pentru cei care doresc o vacanta de cateva zile in Europa.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you