Page 1


Për informata dhe rezervime na vizitoni në zyret tona, adresa: Vellusha e Poshtme 17, Prishtinë, tel: 038 235 235. Rezervoni para datave të shënuara pranë hoteleve për të fituar zbritjet deri në 30% varësisht nga hoteli që zgjedhni.

Rixos Lares ★★★★★ | ANTALYA | ULTRA ALL INCLUSIVE

Holiday Garden Resort ★★★★★ | ANTALYA | ALL INCLUSIVE

Në këtë objekt të mrekullueshëm, si të rriturit ashtu edhe fëmijët do të ndjehen njësoj të lumtur. Pajisjet dhe ofertat e shumta për fëmijë u mundësojnë edhe prindërve të kenë pushime relaksuese dhe mjaft të rehatshme.

Ky resort ndodhet në qendër të Qendrës së Turizmit Alara, i rrethuar me gjelbrim dhe i vendosur pranë plazhit, do t’ju ofrojë kënaqësinë e një pushimi vërtetë relaksues dhe të paharrueshëm.

Përparësitë tuaja: • Mëngjesi, dreka dhe darka në formë bufeje • Pasdite kafe/çaj dhe ëmbëlsira • Pijet alkoolike dhe joalkoolike lokale dhe disa të importuara gjatë 24 orëve • Tri restorantet A-la carte (meksikan, turk dhe mesdhetar) mund të shfrytëzohen nga një herë gjatë qëndrimit

Rezervoni para 28 shkurtit PËRFITONI

20% ZBRITJE

Përparësitë tuaja: • Mëngjesi, dreka dhe darka në formë bufeje • Disa bare dhe restaurant A la Carte në dispozicionin tuaj • Pishina të jashtme dhe brendshme, pishinë për fëmijë • Banjë turke, saunë, fitnes klub, spa, internet café, bilardo, ping-pong, tenis, volejboll plazhi etj. • Animacione dhe show të ndryshëm

Rezervoni para 28 shkurtit PËRFITONI

20% ZBRITJE

Royal Adam & Eve ★★★★★ | BELEK | ULTRA ALL INCLUSIVE

Asteria Beach Elita Resort ALL INCLUSIVE Silence Resort★★★★★ ★★★★★||SIDE SIDE | ULTRA ALL INCLUSIVE

Një ndër vendet më speciale në botë për nga disajni, arkitektura, akomodimi dhe shërbimi i klasit të lartë. Ky hotel mirëpret mysafirët e veçantë të cilët dëshirojnë të kalojnë mirë dhe të dallohen nga të tjerët.

Akomodimi: përbëhët nga ndërtesa shtatëkatëshe dhe pastaj posedon 267 dhomadhe prejtë tërriturit, cilave Pushuesit e Hoteli pasionuar, aventurierët aktivë si dhe fëmijët, tinejxherët 2 janë të përshatura për njerëzit me aftësi kufizuara. Ka restaurantin tarracë i cilitëshërben adhurojnë me të madhe komforin dhe të ofertat e shumta sportiveme e animuese këtij specialitete internacionale, restaurantin A la carte, lobby barin, snack barin, vitamin hoteli ekskluziv dhe të pajisur për mrekulli

Përparësitë tuaja: • Mëngjes, drekë dhe darkë në formë bufeje • Spa profesionale • Disa pishina për të rritur dhe fëmijë • Disa restaurante A-la carte • Diskotekë të mrekullueshme • Preferuar për çifte dhe të rinjtë

Rezervoni para 28 shkurtit PËRFITONI

20% ZBRITJE

Përparësitë tuaja: • Mëngjesi, dreka dhe darka në formë bufeje • Dreka dhe darka edhe A-la carte (rezervimi i preferueshëm) • Çaj/kafe dhe ëmbëlsira, si dhe supë mesnate • Pijet vendore alkoolike dhe joalkoolike • Tenis, aerobik, vallëzim, gjimnastikë uji, pingpong, futboll të vogël, minigolf, volejboll plazhi, basketboll, pikado etj.

Rezervoni para 31 MARSIT PËRFITONI

30% ZBRITJE

Delphin Botanik ★★★★★ | ALANYA | ULTRA ALL INCLUSIVE

Adam & Eve Lonicera World ★★★★★ Hotel ★★★★ | BELEK | ALANYA | ULTRA| ALL ALL INCLUSIVE

E keni menduar ndonjëherë një pushim ku do ta shijoni tej mase natyrën? Ky kopsht botanik, me mbi 1800 bimë të ndryshme, nga palmat, kaktusët dhe gjithë ato bimë, ju bën ta ndjeni botën e gjelbër qysh në hapin e parë kur ta vizitoni.

Akomodimi: Hoteli përbëhët ndërtesa shtatëkatëshe dhe posedon 267 dhoma të cilave Lonicera World, kjo perlë e nga rajonit Incekum, me një pamje panoramike, ofronprej plazhin e 2 janëdhe të përshatura për njerëzit menë aftësi kufizuara. Ka restaurantin meplazheve tarracë i cili artë ujin e kthjellët të kaltër një të nga pjesët më ekskluzive të të shërben Antalias. specialitete internacionale, restaurantin A la carte, lobby barin, snack barin, vitamin

Përparësitë tuaja: • Mëngjesi, dreka dhe darka në formë bufeje • 6 restaurante, një në park, otoman, italian, sushi, japonez, peshku • Sporte të ndryshme, tenis, ping-pong, volejboll, mini golf etj. • Fitnes qendër, banjë turke dhe saunë • Spa dhe wellness qendra, trajtime nga më të ndryshmet

Rezervoni para 28 SHKURTIT PËRFITONI

25% ZBRITJE

Përparësitë tuaja: • Mëngjesi, dreka dhe darka në formë bufeje • Të gjitha pijet alkoolike dhe joalkoolike vendore prej 10:00 – 02:30 • Ushqime të shpejta, snacks, ëmbëlsira, fruta, kafe/çaj • 4 pishina, 4 pishina për fëmijë, 2 pishina të brendshme • Aktivitete sportive, bilardo, internet, ping-pong etj.

Rezervoni para 28 shkurtit PËRFITONI

20% ZBRITJE


Për informata dhe rezervime na vizitoni në zyret tona, adresa: Vellusha e Poshtme 17, Prishtinë, tel: 038 235 235. Rezervoni para datave të shënuara pranë hoteleve për të fituar zbritjet deri në 30% varësisht nga hoteli që zgjedhni.

Hedef Resort ★★★★★ | ALANYA | ULTRA ALL INCLUSIVE

Concordia Celes ★★★★

Çlodhuni dhe shijoni. Ky hotel i ri, elegant dhe modern ëshë i pajisur në veçanti për të plotësuar të gjitha kërkesat tuaja për një pushim që do ta mbani gjatë në mend.

Ky hotel do t’ju ofrojë më shumë se pushimi që keni ëndërruar. Nëse doni të kaloni një pushim ndryshe nga të tjerët, romantik dhe jo të zakonshëm, të shijoni çdo moment dhe ta mbani mend gjatë, atëherë ju duhet të jeni këtu.

Përparësitë tuaja: • Mëngjesi, dreka dhe darka në formë bufeje • Biliardo, loja me birila, internet kafe, tenis, pikado, ping pong, basketboll, volejboll, banjo turke, sauna dhe qendra e fitnesit • Ombrella, shtretërit dhe peshqirët në pishinë dhe plazh pa pagesë

Rezervoni para 28 SHKURTIT PËRFITONI

20% ZBRITJE

| ALANYA | ALL INCLUSIVE

Përparësitë tuaja: • Mëngjesi, dreka dhe darka në formë bufeje • Mëngjesi për ata që zgjohen vonë • Gjatë ditës ushqime të lehta • Pasdite kafe/çaj dhe pjekurina • Në mesnatë shërbehet supë • Pijet lokale alkoolike dhe joalkoolike nga ora 10.00 – 24.00

Rezervoni para 31 MARSIT PËRFITONI

30% ZBRITJE

Mukarnas Resort ★★★★★ | ALANYA | ULTRA ALL INCLUSIVE

Krizantem Hotel ★★★★ | ALANYA | ALL INCLUSIVE

Ky hotel me një arkitekturë të bukur dhe hapësira të mjaftueshme, do t’ju mirëpresë me traditën mikpritëse Anatoliane të kombinuar me konceptin modern të turizmit duke bërë qëndrimin tuaj këtu sa më të gëzuar, relaksues dhe të këndshëm.

Ky hotel me 5800 m2 i renovuar më 2004 është mjaft atraktiv si për të rritur ashtu edhe për fëmijë me mundësitë që ofron dhe shërbimin nga stafi i sjellshëm, i afërt dhe profesional.

Përparësitë tuaja: • Mëngjesi, dreka dhe darka në formë bufeje • 4 restaurante A la carte • Pijet vendore alkoolike dhe jo alkoolike gjatë 24 orësh • Biliardo, saunë, spa qendër • Pishinë e veçantë për fëmijë • Animacione dhe argëtim

Rezervoni para 28 SHKURTIT PËRFITONI

22% ZBRITJE

Përparësitë tuaja: • Mëngjesi, dreka dhe darka në formë bufeje, mëngjesi për gjumashët • Gjatë ditës meze, pasdite kafe/çaj dhe ëmbëlsira • 1 restorant A-la carte (me rezervim) • Pijet lokale alkoolike dhe joalkoolike shërbehen nga ora 10.00 – 24.00

Rezervoni para 28 SHKURTIT PËRFITONI

20% ZBRITJE

Adam & Eve ★★★★★ | BELEK | ULTRA ALL INCLUSIVE Kemer Reach Hotel ★★★★★ | KEMER | ALL INCLUSIVE

Ak-Ka Hotels Antedon ★★★★★ | KEMER | ULTRA ALL INCLUSIVE

Akomodimi: Hotelinë përbëhët nga ndërtesa shtatëkatëshe 267 dhoma prej të cilave Ky hotel i hapur gusht 2006, i vendosur në qendërdhe të posedon qytetit të Kemerit, ju ofron 2 janë të përshatura përnë njerëzit metë aftësi kufizuara. Ka restaurantin mekohë tarracë cili shërben mundësinë që të jeni zemër jetëstësë natës dhe në të njëjtën të ishijoni edhe specialitete internacionale, restaurantin la carte, lobby barin, snack barin, vitamin pamjen e mahnitshme drejt detit dheA maleve.

Gjatë qëndrimit në këtë hotel për pushimin tuaj do të gjeni një kënaqësi të pafundme, shërbim të kualitetit të lartë. Hoteli ndër të tjera është i njohur për detin e bukur dhe parajsën turistike në Rajonin Beldibi, që gjendet në mesin e pishave unike.

Përparësitë tuaja: • Mëngjesi, dreka dhe darka në formë bufeje • Tri pishina, të brendshme, të jashtme me rrëshqitëse uji dhe një për fëmijë • Saunë, banjë turke, fitnes, masazhë, trajtime të ndryshme • Ping-pong, bilardo, aerobik, volejboll plazhi etj. • Animacione, show, muzikë të gjallë mbrëmjeve

Rezervoni para 28 SHKURTIT PËRFITONI

20% ZBRITJE

Përparësitë tuaja: • Mëngjesi, dreka dhe darka në formë bufeje • Bufe në mesditë dhe në mbrëmje • Pasdite kafe/çaj dhe ëmbëlsira, bufe mesnate • Pijet alkoolike dhe joalkoolike vend­ore, por edhe disa të importuara, në baret e hapura, deri në ora 02.30

Rezervoni para 28 SHKURTIT PËRFITONI

25% ZBRITJE


Për informata dhe rezervime na vizitoni në zyret tona, adresa: Vellusha e Poshtme 17, Prishtinë, tel: 038 235 235. Rezervoni para datave të shënuara pranë hoteleve për të fituar zbritjet deri në 30% varësisht nga hoteli që zgjedhni.

Arma’s Beach Hotel ★★★★ | KEMER | ALL INCLUSIVE

Simena Hotel ★★★★★ | KEMER | ULTRA ALL INCLUSIVE

Me një lokacion perfekt, në pikën ku Malet Taurus zhyten në detin e bukur Mesdhe, aty ndodhet Arma’s Beach Hotel. Ofron përzgjedhje mjaft të pasur dhe shërbime kualitative. Ndodhet 1 km nga qendra e Kemerit.

Ky hotel ofron një pushim pa brenga. Në këtë godinë simpatike të rrethuar me objekte të trashëgimisë kulturore, për pushime verore familjare, si të vegjlit, ashtu edhe të rriturit do të ndjehen të kënaqur.

Rezervoni para 31 MARSIT PËRFITONI

Përparësitë tuaja: • Mëngjesi, dreka dhe darka në formë bufeje, mëngjesi për gjumashët • Pasdite kafe/çaj dhe ëmbëlsira • Pijet freskuese dhe alkoolike lokale nga ora 10.00 – 23.00 • Banja turke, sauna, masazhi, qendra e wellnesit, sportet ujo-re, bilardo, interneti, play station.

20% ZBRITJE

Përparësitë tuaja: • Mëngjesi, dreka dhe darka në formë bufeje • Gjatë ditës ushqime të ndryshme si dhe snack, akullore • Të gjitha pijet alkoolike dhe joalkoolike të vendit • Tenis, fitnes, pikado, pingpong, futboll të vogël, volejboll plazhi, vaterpolo, aerobik, basketboll, gjimnastikë, Shuffleboard, boccia, kanu, lundrim me pedale dhe surfim

Rezervoni para 28 Shkurtit PËRFITONI

25% ZBRITJE

Ak-Ka Hotels Alinda ★★★★★ | KEMER | ULTRA ALL INCLUSIVE

Fantasia De Luxe ★★★★★ | KEMER | ULTRA ALL INCLUSIVE

I vendosur në gjirin e mrekullueshëm të Kirisit, me pamje nga vargmalet e Taurusit, ky hotel i plotëson të gjitha kërkesat për një pushim të qetë dhe të palodhshëm, ndërsa shërbimi i mirë është i garantuar.

Hotel ekskluziv, me një pozitë perfekte për të ofruar pushime të paharruara. Shtrihet në mes malit me pisha dhe plazhit të gjerë dhe të gjatë me rërë. Ideal për ata që dojnë të çlodhen, por edhe për ata që parapëlqejnë aktivitete gjatë pushimit.

Rezervoni para 28 Shkurtit PËRFITONI

Përparësitë tuaja: • Mëngjes, drekë dhe darkë në formë bufeje, • Meze, kafe/çaj dhe ëmbëlsirë, meze në mesnatë • Të gjitha pijet alkoolike dhe jo­alkoolike vendore prej orës 10.00 deri në orën 24.00, në diskotekë deri në orën 02.30 • Tenis, pingpong, pik­ado, volejboll plazhi, xhakuzi, surfing • Programe animuese dhe argëtuese

25% ZBRITJE

Përparësitë tuaja: • Mëngjesi, dreka dhe darka në formë bufeje, • Gjatë ditës ushqime të lehta • Pasdite kafe/çaj dhe ëmbëlsira, bufe mesnate • Pijet alkoolike dhe joalkoolike vend­ore, por edhe disa të importuara nga ora 10.00 – 02.00

Rezervoni para 31 MARSIT PËRFITONI

20% ZBRITJE

La Mer Art Hotel ★★★★★ | KEMER | ULTRA ALL INCLUSIVE

Rixos Sungate ★★★★★ | KEMER | All Exclusive All Inclusive

Ky hotel me një vend ndodhje mjaft të bukur, në brigjet e Rivierës Turke, mbrapa ka Malet Olympus dhe Taurus. Pushimi juaj këtu do të jetë tejet relaksues dhe i mrekullueshëm me shërbimet kualitative që ofron hoteli dhe natyrën e detin e bukur.

Ky thjesht mund të quhet qytet i pushimit. Nuk mjafton vetëm fjala ‘hotel’ për të definuar Rixos Sungate, një nga vend pushimet më të mëdha në Mesdhe. Këtu do të gjeni të gjitha që i keni imagjinuar për një pushim përrallor, bile edhe më shumë.

Përparësitë tuaja: • Mëngjesi, dreka dhe darka në formë bufeje • Gjatë ditës, meze turke dhe ndërkombëtare • Pasdite kafe/çaj dhe ëmbëlsira, si dhe meze të natës • Pije të ndryshme të lokale alkoolike dhe joalkoolike, si dhe disa të importuara, nga ora 10:00 deri në ora 02:00

Rezervoni para 28 Shkurtit PËRFITONI

20%

ZBRITJE

Përparësitë tuaja: • Mëngjesi, dreka dhe darka në formë bufeje • Më shumë se 10 restaurante A la Carte • Qendrën profesionale të wellness dhe spa • Ushqime dhe pije në bare dhe 3 bufe restaurantet • Parajsë e vërtetë për fëmijët, Mbretëria e madhe e fëmijëve, pishinë e ndarë, kinema, show të ndryshëm, trampolinë etj.

Rezervoni para 28 Shkurtit PËRFITONI

23% ZBRITJE

Broshura Early Booking - deri 30% zbritje  

Në këtë broshurë do të gjeni disa nga hotelet për të cilat mund të përfitoni deri 30% zbritje nëse rezervoni para datave 28 shkurt dhe 31 ma...