Page 1

CICLE D’ESPECTACLES FAMILIARS al SANDARU CENTRE CÍVIC PARC SANDARU · DOSSIER DE PATROCINI ·

‘2011


ÍNDEX

1 introducció

2 descripció del format del cicle d’espectacles infantils

3 breu memòria dels darrers cicles d’espectacles familiars al Sandaru

4 modalitats de col·laboració

CENTRE CÍVIC PARC SANDARU · DOSSIER DE PATROCINI · ‘2011


1 introducció Una demanda ciutadana

El centre cívic

El barri

El projecte que presentem a continuació és una proposta que dóna resposta a les peticions dels ciutadans del barris del Parc, la Llacuna i la Vila Olímpica de Barcelona, dels barris propers i a aquella població de la ciutat que té interès en el consum d’arts escèniques de forma transgeneracional. S’ofereix una programació de qualitat que s’adapta a l’entorn on es realitza.

Aquest projecte es genera en el marc d’una programació global d’un equipament municipal, concretament de l’Ajuntament de Barcelona. Es tracta d’un centre cívic, per tant, el projecte s’enclava en una projecció general de l’equipament on els eixos de l’animació sociocultural fonamenten les bases de les diverses línies d’actuació.

El Centre Cívic Parc-Sandaru està ubicat al Districte de Sant Martí de Barcelona, al territori del Parc del Poblenou, al barri del Parc. És l’equipament de referència dels barris del Parc, la Llacuna i la Vila Olímpica. La seva situació, però, fa que la zona real d’influència també s’estengui als barris veïns de Fort Pius (Eixample) i Born (Ciutat Vella).

CENTRE CÍVIC PARC SANDARU · DOSSIER DE PATROCINI · ‘2011


2del descripció del format cicle d’espectecles familiars

En què consisteix Història El cicle d’espectacles familiars del Sandaru va néixer l’any 2007 amb l’objectiu d’atendre a les demandes del públic familiar. Des dels seus inicis fins ara, aquest cicle s’ha mantingut actiu i amb un públic fidel, amb una mitjana de 350 persones per espectacle, gràcies a la realització de diverses representacions emmarcades dins d’un projecte on la transmissió de valors es fa a través de diverses disciplines artístiques.

El cicle d’espectacles familiars del Sandaru es basa en la realització de sis representacions de caire escènic, totes elles de disciplines diferents: teatre, circ, titelles, màgia, teatre musical, etc. Les funcions es duen a terme el durant el matí del primer diumenge de cada mes, d’octubre a abril, seguint el curs escolar. L’hora d’inici de cada un dels espectacles és a les 11:30 i el preu és de 4€, encara que es contempla la possibilitat de fer un 2x1 als grups nombrosos. A més, també hi ha la possibilitat de comprar un abonament de tres espectacles per 9€.

I a més... Una hora abans de l’espectacle, el centre obre les portes a un espai de coneixement dinamitzat per animadors socioculturals. És a dir, es concreten accions prèvies a les actuacions per contextualitzar la temàtica de les representacions i/o de l’eix temàtic que dóna argument a la temporada i d’aquesta manera, crear un marc de referència atractiu pels infants. CENTRE CÍVIC PARC SANDARU · DOSSIER DE PATROCINI · ‘2011


Difusió 6.000 tríptics amb tota 10.000 postals

(dors i revers) en color de la programació general del cicle.

7.000 postals A6

(dors i revers) amb color de l’espectacle específic de cada mes.

CENTRE CÍVIC PARC SANDARU · DOSSIER DE PATROCINI · ‘2011

la programació cultural del trimestre, enviada a tots els usuaris del centre.


Difusió

Newsletter

setmanal enviat a 6.000 usuaris. Publicació al nostre web

www.ccparcsandaru.cat.

Equipaments Municipals

Escoles

on es distribueixen les postals: Centre Cívic Fort Pienc, la Ludoteca del Parc de la Ciutadella, Centre Cívic Convent de Sant Agustí, Biblioteca Fort Pienc, Biblioteca Pública Arús, Centre Cívic Barceloneta, Centre Cívic Drassanes, Centre Cívic La Farinera, Centre Cívic Sant Martí, Centre Cívic Casa Elizalde, Centre Cívic Casa Golferichs, etc.

on es distribueixen les postals: CEIP Pere Vila, CEIP Parc Ciutadella, CEIP Antoni Brusi, CEIP Bogatell, Llar d’infants El Parc, Escola Bressol Municipal Puigmal, Llar d’infants Maria Reina, Escola Fort Pienc, Escola Sant Martí, Escola Bressol Municipal Àlaba, Escola Bressol Municipal Bac de Roda.

CENTRE CÍVIC PARC SANDARU · DOSSIER DE PATROCINI · ‘2011


3d’espectacles Breu memòria dels darrers cicles familiars al Sandaru Diumenge 1 de febrer del 2009

En clau de Bach de Cia. Bitxicleta.

L’eix d’interès d’aquest espectacle consistia en transportar als més petits per el món de la música amb la Joaneta Sebastiana Bach. L’assistència va ser de 420 persones.

Diumenge 5 d’abril del 2009

Merci Bien de Cia. Mumusic Circus

La representació amb un alt nivell tècnic del circ i de la música, ens van donar la oportunitat de conèixer diverses tècniques com el màstil xinès i els equilibris amb barres de ferro verticals, mostrant la seva formació i experiència en aquest àmbit. L’aforament va ser de 400 persones.

CENTRE CÍVIC PARC SANDARU · DOSSIER DE PATROCINI · ‘2011

Diumenge 1 de març del 2009

Fadunito, Ai, Ai, Ai de Cia. Fadunito.

La representació infantil va consistir amb l’actuació de pallassos que interactuaven amb contes, música i peripècies malabarístiques. Hi van assistir 403 persones.

Diumenge 4 d’octubre del 2009

L’illa encantada de Cia. T-Gràcia. Aquesta representació consistia en tres germans que descobrien un mapa a les golfes que els portava a una illa encantada. L’aforament va ser de 450

persones.


Diumenge 13 de desembre del 2009

Diumenge 7 de març del 2010

En Pau i les coses velles de Cia. Tatonia.

Embolic a la granja de Cia. La Baldufa

El missatge educatiu d’aquesta obra és transmetre els conceptes de reciclatge, recuperació i consum de manera divertida sense deixar de banda la imaginació en els jocs infantils. L’assistència va ser de 430 persones.

Diumenge 3 d’octubre del 2010

Roda el Món de Cia. L’estenedor.

La representació consistia amb en Lau, un viatger que cansat de recórrer tots els països del món decideix buscar llocs imaginaris. Hi van assistir 425 persones.

Una obra amb assessorament pedagògic que tracta temes com la tolerància, la immigració i el racisme a través de personatges coneguts pels infants com poden ser els animals. L’aforament va ser de 450 persones.

Diumenge 7 de novembre del 2010

La cuina musical de Cia. El Gary.

El Mestre Papanata ens ensenya la seva cuina perquè el públic tingui la oportunitat de degustar les “galetes somiadores” a través del clown, la música, les titelles i la mímica. Van assistir unes 450 persones.

CENTRE CÍVIC PARC SANDARU · DOSSIER DE PATROCINI · ‘2011


4

Modalitats de col·laboració Sponsor principal del Cicle d’Espectacles Familiars al Sandaru

a)

Aportació de l’empresa: 3000€ Aportació de l’empresa: 3000€ Inclou

Aparició del logo de l’empresa a tota la documentació impresa del cicle, en un lloc preferent i fent constar el seu nivell de sponsorització.

Enllaç des de la pàgina web del centre cívic a la pàgina web de l’empresa. 4 invitacions per a cada espectacle del cicle. Descomptes del 50% de les entrades pels treballadors de l’empresa a cada espectacle del cicle. Cessió dels espais del centre cívic a preus especials. 2 inscripcions gratuïtes a qualsevol dels Cursos i Tallers culturals del centre cívic.

CENTRE CÍVIC PARC SANDARU · DOSSIER DE PATROCINI · ‘2011


Sponsor d’un espectacle concret del Cicle d’Espectacles Familiars al Sandaru

b)

Aportació de l’empresa: 1000€ Inclou

Col.laborador del Cicle d’Espectacles Familiars al Sandaru

c)

Aportació de l’empresa: 500€ Inclou

Aparició del logo de l’empresa a tota la documentació impresa de l’espectacle específic del cicle, en un lloc preferent i fent constar el seu nivell de sponsorització.

Aparició del logo de l’empresa a tota la

documentació impresa de la programació general del cicle fent constar el seu nivell de col.laboració.

Enllaç des de la pàgina web del centre cívic a la

pàgina web de l’empresa.

4 invitacions per l’espectacle sponsoritzat del cicle. Descomptes del 50% de les entrades de l’espectacle sponsoritzat pels treballadors de l’empresa.

Enllaç des de la pàgina web del centre cívic a la

pàgina web de l’empresa.

4 invitacions d’algun dels espectacles del cicle.

CENTRE CÍVIC PARC SANDARU · DOSSIER DE PATROCINI · ‘2011


Centre Cívic Parc Sandaru c/ Buenaventura Muñoz 21 08018 Barcelona 93 309 06 35 info@ccparcsandaru.cat

www.ccparcsandaru.cat

Gràcies! CENTRE CÍVIC PARC SANDARU · DOSSIER DE PATROCINI · ‘2011

Dossier infantil  
Dossier infantil  
Advertisement