Page 1

CONTRA LES POLÍTIQUES D'AUSTERITAT I LES RETALLADES QUE ENS ABOQUEN CAP A LA POBRESA

MANUAL D'INSTRUCCIONS PER A UNA VAGA GENERAL CIUTADANA NO TREBALLEM

NO CONSUMIM

No vagis al teu lloc de treball, no obris el teu comerç ni exercesquis la teva activitat laboral…

Fes vaga de consum de béns, productes i serveis . No compris ni vagis a bars ni restaurants, apaga la tele…

NO ANEM A CLASSE

NO USEM ELS SERVEIS PÚBLICS

No assistesquis a classe, no duguis els teus fills/es al col·legi…

No usis transport públic, no facis gestions en l'administració…

COL·LABORA EN LA DIFUSIÓ DE LA VAGA

PARTICIPA EN ELS PIQUETS INFORMATIUS

Els dies previs i el dia de la Vaga difon la convocatòria i explica els motius de la mateixa.

Els piquets informatius són fonamentals per garantir el dret a la Vaga dels treballadors i treballadores i aturar la coacció empresarial.

INFORMA'T i INFORMA SOBRE LA VAGA

PARTICIPA A LES MANIFESTACIONS CONVOCADES

Segueix tota la informació de la Vaga, a través de mitjans sindicals i/o alternatius i des de www.izquierda-unida.es El dia de la Vaga fes fotos i vídeos i comparteix-los per les xarxes socials. Si ets testimoni d'algun acte repressiu, denuncia-ho.

És important que el dia de la Vaga les manifestacions siguin massives. Ves a la convocatòria de la teva ciutat.

EL 14N ENS ATURAM TOTS I TOTES. HO ATURAM TOT!

DESCARREGA, ENVIA, COPIA I DIFON AQUEST PAMFLET:

www.esquerraunida.org

EL 14 DE NOVEMBRE

M A R U T A O H

TOT

L FUTUR PER GUANYAR E

14N

VAGA GENERAL


14N

PER UNA VAGA GENERAL CIUTADANA Els petits empresaris i autònoms són també copejats per les mesures del Govern, que redueixen el consum, incrementen la seva fiscalitat i els priven del crèdit n e c e s - sari, tot per garantir el pagament d'un deute provocat pels especuladors.

Els sindicats de classe CC.00, UGT i altres organitzacions sindicals, amb el suport de 150 organitzacions socials que formen part de la Cimera Social, han convocat una Vaga General per al proper 14 de novembre. Una jornada de lluita, juntament amb altres pobles europeus. Esquerra Unida també dóna suport la convocatòria. Els seus militants participaran activament en la seva organització i desenvolupament. Cridem a tots els treballadors i treballadores i al conjunt de la ciutadania a prendre també un paper actiu en la mateixa; a ser protagonistes del seu èxit. Les raons són més clares que mai: com a conseqüència de la reforma laboral i de la política de retallades del Govern, anam cap a més sofriment i cap a una catàstrofe social. Aquest país no podrà suportar per molt de temps que una de cada quatre persones no trobi treball, que més de la meitat de la joventut romangui sense ocupació i, per tant, sense poder tenir un projecte de vida, ni que en més de 1.737.000 de llars tots els seus membres estiguin en atur. No és possible seguir admetent el desnonament dels qui no poden pagar la seva hipoteca, ni que més del 20% de la població visqui ja per sota el llindar de la pobresa, amb una accelerada feminització de la mateixa.

A VAG ERAL

14NATURAM HO

GEN

TOT

Les retallades copegen tots els sectors populars de la societat: el ‘co-pagament’ sanitari, les retallades en sanitat, serveis socials, dependència i educació, i també en les pensions; l’ apujada d'impostos, com l'IVA; el rescat de la banca, transferint el seu cost al conjunt de la ciutadania; la retallada del salari i els acomiadaments en el sector públic i l'austeritat reforçada imposada pel projecte de Llei de Pressupostos Generals de l'Estat 2013; tots tenen un denominador comú: no carreguen la crisi sobre els seus responsables i culpables, sinó sobre els qui no l'han provocada.

Una gran part de la societat està sent greument perjudicada per la política del PP. Per això és necessària una resposta social i ciutadana, una àmplia mobilització de tot el poble. Una mobilització que coincideix en aquest dia amb la lluita, amb diferents formes, dels treballadors i treballadores d'altres països d'Europa, també afectats en les seves condicions de vida i treball per les mesures imposades per la Comissió Europea, subscrites pels partits socialdemòcrates i neoliberals. La resposta dels pobles d'Europa també ha a ser un èxit. Davant aquesta situació, defensam que hi ha la possibilitat d'una altra política, creadora d'ocupació i estimuladora de l'economia, que millori els serveis socials i garanteixi els drets del món del treball. Aquesta política és necessària per evitar el desastre. Els doblers per finançar-la hi són; són en la lluita contra el frau fiscal i l'economia submergida, i en unes mesures fiscals justes i progressives. Si hi ha recursos per salvar a la Banca, ha d'haver-n’hi per crear ocupació.

Només amb la nostra mobilització aconseguirem un canvi radical en la política.

Díptic Esquerra Unida Vaga 14N 2012  
Díptic Esquerra Unida Vaga 14N 2012  

Díptic Esquerra Unida Vaga 14N 2012

Advertisement