Page 1

Dijous 21 de maig // Núm. 35

AVUI VESPRE COMENÇARÀ LA CAMPANYA ELECTORAL Ahir EU va presentar la seva proposta de campanya electoral, juntament amb Raül Romeva, eurodiputat i nº 2 de la candidatura d’IU/ICV-euia. Amb el lema “CRISI DE DRETES, SOLUCIONS D’ESQUERRES”, des d’EU volem afrontar les eleccions amb un missatge molt clar, i amb un conjunt d’alternatives des de l’esquerra a la crisi econòmica, que és una crisi ocasionada per les mesures conservadores. Avui vespre, a les 19:30 h, hi haurà una activitat d’apertura de campanya a la Plaça Espanya de Palma, i demà tendrem la presència del coordinador federal d’IU, Cayo Lara, amb qui es preveu la realització de diferents actes i reunions, així com un gran acte públic al Teatre de CCOO a Palma.

PSOE LLENÇA VÍDEO ELECTORAL APEL·LANT ALS NEOCONS I EL FEIXISME Per al candidat d’EU, David Abril, “els vídeos electorals del PSOE reiteren la intenció d’aquest partit d’apel·lar a la por per anar votar. De nou, com a les Eleccions Generals, no es presenten amb una proposta del que volen fer a Europa, sinó que mostren tota una sèrie de persones d’idees aberrants que segurament votarien al PP o a partits conservadors”. “El problema -segons Abril-, és que el PP i el PSOE han coincidit en el 83% de les votacions al Parlament europeu, i han estat d’acord amb la majoria de Directives”.

PRESÈNCIA DEL PP A BALEARS EN CAMPANYA: ÉS ESTRANY TANT “SUPORT” A ESTARÀS PERQUÈ SE’N VAGI A BRUSEL·LES El PP va presentar també ahir la seva campanya electoral, i va anunciar la presència de molts líders estatals del PP, entre ells Mariano Rajoy, una presència justificada pel “suport” a la presidenta del PP Balear, Rosa Estaràs. Des d’EU consideram que “és una mica estrany tant suport perquè la presidenta del PP Balears se’n vagi a Brusel·les, no es sap si li fan un favor o li fan un mal!”.

Aixeca't amb el peu esquerre! 21/05/09  

Aixeca't amb el peu esquerre! 21/05/09. El butlletí matiner d'Esquerra Unida de les Illes Balears

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you