Page 1


GRAFIČKI UREDNIK Eugen Buzov VICEVE IZABRALO Uredništvo Sva prava pridržana GODINA PROIZVODNJE Studeni, 2013.


Jelena Rozga snima novu pjesmu!

Severina o 'Hurem'


Jelena Rozga na svome Facebook Fan Pageu objavila svojim fanovima kako ulazi u studio i kreće sa snimanjem nove pjesme. Kako će se pjesma zvati, nije poznato ... No, ako želite saznati sve o novoj pjesmi Jelene Rozge nemojte zaboraviti na 8. broj našeg zabavnika jer u njemu donosimo sve novosti vezano uz Rozginu novu pjesmu. Fanovi su nestrpljivi i zato savjetujemo Rozgi da požuti ;)


ZABAVA NA JEDNOM MJESTU!

„Uspjeh ne dolazi sam po sebi, za njega se valja izboriti.“


Što 17 plavuša čeka ispred diska? Čekaju 18-tu jer je zabranjen ulazak ispod 18!


RECEPT BROJA

Potrebni sastojci    

Priprema Za palačinke: 1. Mješavinu za palačinke pomiješajte s praškom za pecivo, a vrhnje s mlijekom. 2. U mlijeko uspite mješavinu za palačinke neprestano miješajući električnom miješalicom dok smjesa ne postane gusta. 3. U zagrijanu nauljenu tavu lagano ulijte tijesto da prekrije 2/3 tave (ali ne do kraja). 4. Na gornje rubove pažljivo dolijte malu kolicinu tijesta tako da se naprave 2 mala kruga spojena s velikim krugom (da izgledaju kao uši).

Za ukrašavanje: 1. Šlag istucite električnom miješalicom da postane čvrst, a čokoladu rastopite na pari i stavite u papirnati tuljac za ukrašavanje. 2. S pripremljenim šlagom premažite veliki krug palačinke, a s rastopljenom čokoladom prošarajte manje krugove. 3. Na velikom krugu iscrtajte lice Mickey Mousa (oci, usta, nos), a prerezanu jagodu upotrijebite kao jezik.


Cool zabavnik 7 proba  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you