Page 1

jo

ETROGUET: BUSCOFEINA2012: #00

elisenda troguet pal Tema: INTRODUCCIÓ AL MÓN LABORAL

Acabats els estudi de disseny especialitzats en interiorisme a l’escola Elisava, i actualment cursant un master en restauració i rehabilitació d’espais a l’escola Bau, tinc especial interès i motivació per incorporar-me al món laboral. La intenció és mostrar ràpidament els treballs que he realitzat i que reflexen la meva personalitat, la manera de treballar i de fer, el tipus de disseny que m’interessa, com sóc i les meves intencions.

+DISSENY INTEGRAL +MUNTATGES EFÍMERS +DETALLS CONSTRUCTIUS +FOTOGRAFIA +IDENTITAT CORPORATIVA +MAQUETES +IL·LUMINACIÓ +ESTANDS +RESTAURACIÓ +RETAIL DESIGN +EXPOSICIONS.


ETROGUET: BUSCOFEINA2012: #01 PROJECTEINTEGRAL: PIS 95M2

+ESPAI NEUTRE, BLANC I OBERT ERA L’ENCÀRREG PER A SOLUCIONAR LA DISTRIBUCIÓ. EL RESULTAT ÉS UN ESPAI CÒMODE, FÀCIL I ORDENAT. QUE COM A PEÇA CENTRAL, LA CUINA DISTRIBUEIX EL PROGRAMA AMB DUES PORTES-QUADRE CORREDERES DONANT UN AIRE INDUSTRIAL A LA CASA.


ETROGUET: BUSCOFEINA2012: #02 PFE RESTAURACIÓ: CHANEL, UNA ALTRA FORMA DE VIURE L’ESPAI

+SHOWROOM DE CHANEL AL PALAU BOADA, TREBALL DE RESTAURACIÓ DE LA PLANTA NOBLE ENFOCADA A UNA NOVA DIRECCIÓ. ES REPLANTEJA LA POSICIÓ, ORGANITZACIÓ I LÍNEA DE PRIORITATS EN RELACIÓ L’ESPAI-PROGRAMA-MOBILIARI. OBTENINT COM A RESULTAT UNA DESCONTEXTUALITZACIÓ DE L’ESPAI PER FOCALITZAR L’INTERÉS EN PUNTS CLAUS I UNA DESLOCALITZACIÓ DELS MATERIALS ORIGINALS I NOUS APLICATS A LES ZONES PROJECTUALS DE LA PLANTA D’ACTUACIÓ.


ETROGUET: BUSCOFEINA2012: #03 DPQ: ESTAND DEGUSTA

+MONTAR UN ESPAI AMB RECURSOS LIMITATS, GASTAN EL MÍNIM MATERIAL POSSIBLE DE COMPRA. S’UTILITZARAN TOTA MENA D’ELEMENTS QUE RECORDIN AL MÓN RURAL, TRADICIONAL. ON LA SUMA DE LA FUSTA, LA TELA DE GALLINER I EL JOC DE DIFERENTS TELES; MATERIAL REUTILITZAT, FORMA UN ESPAI EFIMER EL MÉS SOSTENIBLE POSSIBLE, DONANT VIDA A ELEMENTS EN DESÚS PER UNS INSTANTS.


ETROGUET: BUSCOFEINA2012: #04 PFE: REFUGIAR-SE, MOLT MÉS QUE UNA CARCASSA

+PROJECTE LLEUGER, FÀCIL I RÀPID DE CONSTRUIR, TRANSPORTAR I COL·LOCAR AL TERRENY. UN ESPAI D’ALLOTJAMENT PUNTUAL EN CAS D’EMERGÈNCIA O PER A SATISFER EL PUR PLAER LLUNY DE LA CIUTAT. UN ESPAI DE DIMENCIONS MÍNIMES QUE CONSERVA ELS VALORS MÉS PURS DE DORMIR A L’ALTA MUNTANYA COBRINT LES NECESSITATS DE 12 PERSONES.


ETROGUET: BUSCOFEINA2012: #05 ETERNA LOUISE, ESPAI PER LA DONA

+CENTRE DE CUSTOMITZACIÓ DE ROBA, TAN POT SER UN TALLER, UNA BOTIGA, UN CENTRE D’INFORMACIÓ, UNA PASSAREL·LA. UN SERVEI PÚBLIC FET A MIDA! LOCAL PENSAT PER FACILITAR EL MÀXIM ELS DIFERENTS USOS I LA MOBILITAT REDUIDA DELS USUARIS


ETROGUET: BUSCOFEINA2012: #06 MICRO CCCB, ESPAI MULTICULTURAL

+EL MICRO CCCB FORMA PART DEL BARRI I L’ESPAI PÚBLIC ENTRA DINS EL CENTRE. S’HABILITA UNA PLAÇA AL TERRAT PER INTRODUIR NOUS USUARIS.


ETROGUET: BUSCOFEINA2012: #07 CANON REFLEX SHOP, UNA NOVA FORMA D’EXPOSAR

+PLANTEJAMENT D’UNA FORMA DIFERENT D’EXPOSAR PER A BOTIGUES ESPECIALITZADES EN CÀMERES REFLEX DIGITAL. ON L’EXPERIMENTACIÓ DEL PROPI USUARI AMB L’OBJECTE I L’ESPAI SERÀ EL VINCLE D’UNIÓ I FIDELITZACIÓ AMB LA MARCA. PROJECTE PENSAT EN MÒDULS APLICABLES A QUALSEVOL TIPOLOGIA DE LOCAL PER TAL DE MANTINDRE SEMPRE LA MATEIXA ESTÈTICA.

......... ZONA D’EXPOSICIÓ .....ZONA D’EXPERIMENTACIÓ ..ZONA DE RECEPCIÓ/ATENCIÓ


ETROGUET: BUSCOFEINA2012: #08 PA SOLÀ, SHOWROOM

+REALITZACIÓ D’UN SHOWROOM PER PA SOLÀ. UN ESPAI PUR QUE TRANSMET VALORS DES DELS PROPIS MATERIALS.


ETROGUET: BUSCOFEINA2012: #09 PG. SANTJOAN163,5E,1A: CUINA

+ REMODELACIÓ DE LA CUINA I REBEDOR D’UN PIS ANTIC DE L’EIXAMPLE QUE PERMET PROJECTAR 12M2. S’HA BUSCAT LA TOTXANA ORIGINAL DE L’EDIFICI PER DONAR-LI PERSONALITAT AL CONJUNT DE MOBLE DE CORIAN BLANC. ÉS COL·LOCA UNA PEÇA ÚNICA FETA PER L’INDRET; ESTANTERIA. ES CONSERVA LA FINESTRA I PORTA ORIGINAL, FENT-LI UNA RESTAURACIÓ. PROJECTE REALITZAT PER MI SOLA AMB EL SEGUIMENT D’OBRA INCLÒS.


ETROGUET: BUSCOFEINA2012: #10 DULCE CALLE DULCE HOGAR, INTERVENCIÓ AL CARRER

+MUNTATGE EFÍMER A LA RAMBLA DEL RAVAL. L’OBJECTIU ÉS ATRAURE L’ATENCIÓ DELS USUARIS INSITU PER INCIDIR EN EL MAL ÚS QUE SE LI FA A L’ESPAI PÚBLIC DE LA CIUTAT DE BCN. UN BARRI ON LA MULTICULTURAL I TAT, LA CONVIVÈNCIA, EL RESPECTE I EL COMPARTIR, ÉS PRIMORDIAL PEL CORRECTE FUNCIONAMENT I DESENVOLUPAMENT DEL BARR


ETROGUET: BUSCOFEINA2012: #CURRÍCULUM

¬ DADES PERSONALS: Andorra 25.12.1988 Pg. Sant Joan 163, 5é 1à. 08037 Barcelona Actualment cursant un postgrau de rehabilitació d’espais a l’escola Bau i molt involucrada en el món de restauració de mobiliari. Tinc especial interès en introduir-me al sector laboral del disseny i poder participar al procés d’execució d’un projecte real, en tots els àmbits. ¬ EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL: ·Realització d’un projecte integral a nivell professional, reforma interior d’un pis de 95m2 a Escaldes Engordany, Andorra. Aixecament de planols, disseny i execcusió d’obra. Disseny de mobiliari específic. Abril-Agost 2012 ·Pràctiques a CASTEL VECIANA ARQUITECTURA.Treball al departament de disseny, elaboració de planols gràfics per a obra, treball amb maquetes, elaboració d’originalals a escala de la gràfica aplicada a espais comercials. Barcelona de Septembre 2011 a Juny del 2012. ·Realització d’un estand a nivell professional, per a DPQ a la fira Degusta de Barcelona 2011. ·Realització d’un projecte a nivell professional, reforma interior d’una Cuina - rebedor d’un pis de l’Eixample. Realització dels plànols, elecció dels materials i mobiliari, restauració d’elements originals de la finca i seguiment d’obra. Juny 2011 ·Pràctiques en un estudi de disseny d’interiors: MENYS ÉS MÉS, a Andorra: Treball de despatx realitzant plànols, i seguiment d’obres. Estiu 2011 ·Constructora CIM: Acompanyant d’obres; seguiment, presa de mides i primeres distribucions. Estiu 2010. ·Cal Serni: Gràfica de díptics, packaging, web i etiquetes. Temporades 2012-2011-2010-2009-2008. ·Borda Raubert: Gràfica carta restaurant. 2010

¬ FORMACIÓ ACADÈMICA: ·2012: POSTGRAU EN REHABILITACIÓ D’ESPAIS. Escola Bau. ·2011: POSTGRAU EN RESTAURACIÓ D’ESPAIS. Escola Bau. ·2011: Monogràfic de Restauració de Mobles. Escola ECORE,150 hores. ·2011: GRADUAT SUPERIOR EN DISSENY. Elisava Escola Superior de Disseny. Especialitat en disseny d’interiors. ·2011: BACHELOR OF ART. Winchester School of Art(Southampton University) ·2009: WORKSHOP,IĿLUMINACIÓ I MAQUETA. Taller d’interpretació espacial en 2D per obtindre resultats en 3D amb l’ajut dels efectes d’iŀluminació. Duració 36 hores. ·2006: BATXILLERAT CIENTÍFIC TECNOLÒGIC. Cursat al Col·legi Internacional dels Pirineus, Andorra. ¬ INFORMÀTICA: · Autocad · Photoshop · InDesign · Illustrator · FreeHand · Microsoft office (Entorn Mac i Pc) ¬ IDIOMES: ·Català: llengua materna ·Castellà: nivell alt ·Francès: nivell alt ¬ CAPACITAT I HABILITATS: ·Entusiasme per aplicar els meus coneixements de disseny al món laboral. ·Facilitat per treballar en grup, per poder aportar idees i poder enriquir-me dels demés. ·Responsable, ordenada i molt planificadora. Meticulosa, perfeccionista i amb gran constància en els treballs. ·Ganes d’aprendre i créixer en l’àmbit professional, poder treballar en projectes, ajudar, coŀlaborar i aportar idees per dur-les a terme. ·Activa i interessada en els projectes que em veig involucrada. ·Molt sociable i gran capacitat d’integració. Interessada en conèixer persones molt diferents de tots els àmbits professional.

ELISENDA TROGUET PAL

telf.: 665.731.745 +376.379.021 elisendatroguet@ gmail.com elisendatroguet. wordpress.com www.issuu.com/ etroguet

cv.digital