Page 1

FOTOGRAFERING I B Ø R N E H Ø J D E


FLUEN PÅ VÆGGEN Når din institution bestiller en fotosession hos Et Øjeblik, griber det ikke forstyrrende ind i institutionens hverdag og rutiner. Der skal ikke stilles op eller laves om på noget og vores besøg koster ikke institutionen besvær og administration. Fotografen fungerer som fluen på væggen og fotograferer børnene, når de er i gang med dagligdagen på legepladsen, i puderummet, i dukkekrogen – eller hvor de gode situationer opstår. Naturlige situationer i barnets liv. Ingen unaturlige opstillede portrætter!


ET FOTOGRAFISK INDBLIK I HVERDAGEN... Et Øjeblik tager kampen op mod tradtionel institutionsfotografering. Et Øjeblik blander portræt- og reportagefotografering og giver dermed forældrene en mulighed for at få et professionelt fotografisk indblik i børnenes hverdag. Det gør det sjovere for børnene, nemmere for institutionen og mere interessant for forældrene. Vi tager billeder, der fortæller om nysgerrighed, vovemod, livskraft, generthed og glimt i øjet. Naturlige situationer i barnets liv.


IDÉEN BAG ET ØJEBLIK Et Øjeblik ApS er stiftet af en gruppe professionelle fotografer, der alle har børn i institutionsalderen. Målet har fra starten været at hæve kvalitetsnivauet for institutionsfotografering og gøre det nemmere for institutionen - uden meromkostning for forældrene. Et Øjeblik benytter udelukkede professionelle fotografer og stiller store krav til kvaliteten af billederne.


NEM ONLINE BESTILLING Efter Et Øjebliks besøg i institutionen, udvælges de bedste billeder af det enkelte barn. Herefter behandles billederne og uploades til et passwordbeskyttet galleri på Et Øjebliks hjemmeside. Her kan forældre nemt og hurtigt logge ind, og bestille det antal billeder de ønsker - og der er naturligvis ingen købetvang. Man kan vælge at få billederne printet på eksklusivt mat fotopapir eller leveret digitalt på en CD. Alle betalingskort kan benyttes på hjemmesiden.

Fotografering i institution

Bestilling

Tryk af billeder

Levering


Et Øjeblik gør fotografering sjovt for børnene, omkostningsfrit for institutionerne og nemt for forældrene.

www.etøjeblik.dk www.etoejeblik.dk

Et Øjeblik ApS - Bjørnholms Allé 4-6 - DK-8260 Viby J - TLF: 70 20 60 01 - info@etoejeblik.dk (Telefonerne er åbne alle hverdage imellem 9.00 og 12.00)

Et Øjeblik ApS brochure  

Et Øjeblik ApS blander portræt- og reportagefotografering og giver forældrene en mulighed for at få et professionelt fotografisk indblik i b...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you