Page 1

FULL DEL SOCI 01

Abril 2011 Salutació del president Benvolgut soci, Quan s’acosta el bon temps, sovint ens posem les piles. Altra vegada estem a l’inici d’una nova campanya a la vinya, segurament incerta, apassionant o traumàtica. Caldrà veure-ho.

La botiga virtual www.etim.cat i l’aposta digital

Abans farem una parada a la Fira del vi, una nova ocasió perquè Falset i el Priorat s’omplin de gent d’aquí i d’allà. I també una oportunitat més perquè els socis de la Cooperativa passem pel nostre celler, millor encara si ho fem acompanyant familiars i amics que aquests dies siguin aquí. Certament és l’edifici de tota la vida, però sempre hi descobrirem quelcom diferent: unes imatges, una nova representació teatral o simplement el vi.

Hem fet una aposta clara per la venda directa i el comerç electrònic amb la posada en marxa de la botiga virtual www.etim.cat, des d’on comercialitzem els nostres productes a la xarxa. A través del web, es poden fer comandes en línia de tota la gamma de vins, vermuts, olis i balsàmics. Més endavant, s’ampliarà l’oferta amb altres productes vinculats als que es generen a la Cooperativa.

I, en aquesta edició de la fira, ens hi trobareu encara més a nosaltres. Els membres de la junta volem aprofundir en la relació amb el soci i és per això que us rebrem en un espai fet a mida per compartir opinions i escoltar la vostra veu. Ho anomenarem “cafè del soci” i serà un punt de trobada davant l’envasadora per despatxar amb tots els qui tingueu interès a posar-vos al dia o a plantejar idees noves mentre fem un vermut o un vi. Per als qui estem implicats en la Cooperativa és important que fem nostre el celler i el compartim amb parents i coneguts. I els anem recordant que molt aviat serem centenaris i que, per sobre de tot el que es pugui comentar, fem un molt bon vi que volem vendre i portar més enllà dels 100 anys.

La botiga electrònica es presenta en català i castellà i en un futur pròxim es planteja ampliar el servei a altres països europeus. La intenció és tractar el client a internet igual com en els establiments físics, d’una forma directa, clara i personal. El consumidor pot ser geogràficament distant, però la Cooperativa hi vol establir uns vincles ferms i oferir-li una atenció acurada a través de canals com el telèfon, el correu electrònic o l’Skype. En paral·lel, s’ha fet una aposta per aconseguir una presència activa i àmplia a les xarxes socials que ens permeti connectar amb les persones i les institucions afins, relacionades amb la producció agrícola de qualitat. Dos dels recursos digitals són: www.facebook.com/etimonline www.flickr.com/etim_falset

Ens hi veiem? Josep Maria Cots, president

La Cooperativa Falset Marçà i el nou logotip Ens modernitzem a les portes del centenari. Un nou cicle amb imatge i denominació renovades. Som la Cooperativa Falset Marçà, una empresa de trajectòria reconeguda que ara aposta per la innovació i la creativitat. El nou logotip identifica l’esperit i la personalitat de la Cooperativa. La forma de segell recorda els que s’estampen a les tines i les caixes de vins, a les etiquetes de l’oli i altres productes agroalimentaris, i transmet allò que som: tradició, qualitat certificada, autenticitat i producció artesanal. El dibuix fusiona la façana del celler cooperatiu amb la terra, i representa l’arrelament al territori. El cercle simbolitza la unió de la Cooperativa i esdevé alhora el punt de trobada de tots aquells qui en formem part, des dels socis als clients. El logotip ha de rellançar la imatge de l’empresa i atorgar un valor afegit a tots els nostres productes.


L’agrobotiga de Cambrils, punt de trobada enogastronòmic

Tornen les visites teatralitzades al celler

Hem ampliat la xarxa d’agrobotigues amb la inauguració d’un nou establiment a Cambrils, el primer fora del Priorat.. S’ha apostat per un municipi amb cultura gastronòmica i atractiu turístic per comercialitzar tota la gamma de vins, vermuts, olis i balsàmics.

Amb motiu de la Setmana Santa, hem reprès el cicle de visites teatralitzades al celler els caps de setmana. L’activitat es fa a les 12 del migdia, té una durada d’una hora i inclou un tast de vins. La companyia Teatre del Nap-Buf (Ferran Vidilla, Gerard Martí i Gerard Domènech) és l’encarregada de la visita que s’organitza per a un mínim de 2 persones i un màxim de 50. Més de 4.000 persones van participar l’any passat a les visites teatralitzades, cosa que va permetre a diferents públics conèixer la nostra activitat i productes. També se n’organitzen de més institucionals, a càrrec del personal de la Cooperativa, de dimarts a divendres i els diumenges, també a les 12 hores.

La nova botiga és la quarta de la Cooperativa i se suma a les de Falset, la de Marçà i la virtual. Està situada a la plaça del Pòsit (Carrer Pau Casals, 23), en un local de 50 metres quadrats, al costat de la Confraria de Pescadors. Vol ser un punt de trobada enogastronòmic, motiu pel qual ja s’hi ha fet la presentació del llibre de novela negra “Un riu de crims”, compilat pels escriptors Fede Cortés i Jordi Pijoan-López, i un tast dels vins clàssics de la Cooperativa dirigit per l’enòleg Jordi Alonso.

Valoració excel·lent a “La Semana Vitivinícola” La guia de la revista especialitzada de la Comunitat Valenciana “La Semana Vitivinícola” ha reconegut dos vins de la Cooperativa amb puntuacions superiors. Un és l’Ètim L’Esparver 2006, valorat amb 91 punts i del qual destaca que en boca té per igual un caràcter licorós i a regalèssia balsàmica. L’altre és l’Ètim Old Vines Grenache 2007, un monovarietal de garnatxa distingit amb 90 punts i que segons la publicació és potent i amb un cert apunt mineral. La publicació s’ha editat enguany per primera vegada.

16a Fira del Vi PROGRAMA D’ACTES COOPERATIVA FALSET MARÇÀ

Divendres, 29 d’abril 20h. Presentació de l’aposta digital de la Cooperativa Falset Marçà. La botiga virtual www.etim.cat i l’estratègia a les xarxes socials.

Dissabte, 30 d’abril 13h. Presentació del llibre “Un riu de crims” i tast. L’obra és un recull de relats de gènere negre ambientats a les nostres comarques.

19h. Lectures negres amb tast. Autors del llibre “Un riu de crims” llegiran textos i es tastarà l’Ètim Old Vines Grenache 2007.

Diumenge, 1 de maig 12h. Lectures negres amb tast. Autors del llibre “Un riu de crims” llegiran textos i es tastarà l’Ètim Old Vines Grenache 2007.

Tots els dies Visites teatralitzades amb misteri. Dissabte 30 (12h, 13h, 17,30h i 18,30h) i diumenge 1 (12h, 13h, 14h). L’activitat és gratuïta i inclou un tast.

Exposicions fotogràfiques “Monuments del Territori”, d’Anton Briansó i Ramon Cornadó. Una mirada als monuments més emblemàtics de la demarcació de Tarragona.

Exposició gràfica “Veure vi”, d’Isabel Sabaté. Més informació a: www.facebook.com/etimonline www.firadelvi.org Agrobotigues. Falset. C/ Miquel Barceló, 31. Tel. 977 830 105 // Marçà. Plaça de les Arenes, 3. Tel. 977 178 366 // Cambrils. C/ Pau Casals, 23 (Plaça del Pòsit) Tel. 977365054 // Botiga virtual www.etim.cat Tel. 668 843 730.

Una col·lecció de gravats per interpretar el beure en el veure.

Cafè del soci. El punt de trobada on informar a socis i visitants dels projectes de la Cooperativa.

*Totes les activitats es fan al celler cooperatiu.

Full del soci. Abril de 2011  

informacio per al soci de la cooperativa falset marça

Advertisement