Page 1

Cooperativa Falset Marçà Agrobotigues Falset. C/ Miquel Barceló, 31. Tel. 649 99 81 52 // Marçà. C/ de Dalt, 74. Tel. 977 17 82 01 Cambrils. C/ Pau Casals, 23 (Plaça del Pòsit) Tel. 977 365 054 // Botiga virtual www.etim.cat Tel. 668 843 730. Oficines Falset. C/ Miquel Barceló, 31. Tel. 977 830 105. Fax 977 83 03 63. info@etim.es

Cooperativa Falset Marçà

Som + Cooperativa: 100 anys fent història La Cooperativa Falset Marçà és el resultat de la fusió de les cooperatives de Falset i Marçà el 1999, una unió que va reforçar i culminar un projecte empresarial en l’àmbit de la producció i l’elaboració. La Cooperativa commemora aquest 2012 el centenari, amb un economia sanejada i possibilitats reals de seguir creixent, immersa en un procés de modernització i d’expansió comercial. Els vins i olis de Falset Marçà s’exporten a 33 països. L’aposta per la internacionalització és compartida amb l’impuls de la venda directa a través de la botiga virtual www.etim.cat, i les tres agrobotigues pròpies a Falset, Marçà i Cambrils. S’hi comercialitzen els vins, vermuts, la garnatxa dolça o el ranci, i els olis. La garantia de qualitat l’avala un sistema cooperatiu format per 350 socis, un equip de 17 treballadors i l’experiència contrastada de 100 anys elaborant vins i olis. D‘entre tots els productes, en destaca la marca Ètim. El celler cooperatiu de Falset Marçà és obra de l’arquitecte modernista Cèsar Martinell –a la vegada company i deixeble de Gaudí, que es va inspirar en les formes medievals. L’edifici és una de les anomenades “Catedrals del Vi” per la seva imponent arquitectura. Amb la voluntat d’obrir-se al públic, el celler organitza des de fa dos anys visites teatralitzades. L’aposta per l’enoturisme s’ha vist reforçada darrerament amb la modernització de la imatge de la Cooperativa, que reivindica la tradició, la qualitat certificada, l’autenticitat i la producció artesanal alhora que la innovació d’uns productes reconeguts per la DO Montsant i la DOP Siurana.

Aposta digital

www.etim.cat www.facebook.com/etimonline @etimonline

blog.etim.cat www.flickr.com/etim_falset

Puntuacions destacades

94

punts

91

punts

92

punts

92

punts

9,49 punts/10

“Wine Advocate” Robert Parker Ètim L’Esparver 2005

Guia Peñín Ètim Syrah 2006

Guia Peñín Ètim Ranci

Guia Peñín Ètim Verema Sobremadurada Selecció Vinyes 2007

Guia dels Vins de Catalunya Ètim Blanc 2010

Medalla d’Or Castell de Falset 2006 “La Selección”

Medalla d’Or Ètim Old Vines Grenache 2007 “La Selección”


Grans xifres Fundació el 1912 Exportació a 33 països des de 1999 (33% del mercat) Última operació: Entrada al mercat austríac amb més de 300 ampolles a Salzburg Facturació de 2,7 milions d’euros anuals Producció d’ 1 milió d’ampolles (750.000 distribució – 250.000 venda directa als establiments propis o de tercers) Àmplia gamma de vins, produïts per pagesos de Falset i Marçà. Dels més frescos als més complexos, recullen l’essència i el caràcter de la DO Montsant. Els olis són reconeguts per la DOP Siurana: Falset, Imus, Ètim (blanc, negre, rosat), Castell de Falset, Ètim Syrah, Ètim Esparver, Vermut de Falset, Ranci, Verema Tardana (negre, blanc), Ètim Acidul, Ètim Oli d’Oliva Verge Extra.

On som

Situada al sud de Catalunya, a l’interior de les comarques de Tarragona, el Priorat és una regió per descobrir sense presses. “Per copsar el caràcter dels vins de la comarca del Priorat, cal haver viscut l’experiència dels verds tendres de la primavera, de les garnatxes tintades amb els morats del sol post, de les munyantes d’aram de què parlava el poeta, de les oliveres de plata que fan tertúlia amb els ceps… Diuen que els vins són vius, que dins de cada ampolla hi ha l’hivern, la primavera, l’estiu i la tardor de cada anyada. Hi són les pluges anhelades, les calors rigoroses, els freds afiliats… També hi és l’explosió dels ferments i els dies de repòs dins de les bótes, dins la calma ombrívola dels cellers”. (Turisme del Priorat) La comarca acull dues denominacions d’origen, la DOQ Priorat i la DO Montsant, compartint una història que es remunta al segle XII. La joventut de la DO Montsant ve avalada per una sòlida tradició que, unida a la innovació i la creativitat, la projecten amb força cap al futur. Amb aquest propòsit treballa la Cooperativa Falset Marçà.

A Falset www.falset.org i Marçà www.marca.altanet.org Al Priorat www.turismepriorat.org A la DO Montsant www.domontsant.com

Som + Cooperativa  

Document informatiu de la CFM i els seus productes

Advertisement