__MAIN_TEXT__

Page 1

ΤΕΥΧΟΣ 3

ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΗ

Σύστημα Ολοκληρωμένης Προστασίας FAMILY CARE

ΜΑΪΟΣ 2020

Q&A

Ένας Οδηγός για την προστασία της Οικογένειάς μας

aφιeρωμα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!


Οφείλουμε να αλλάζουμε και να σας ακούμε, να προσαρμοζόμαστε, να υιοθετούμε νέες ιδέες, να εξελισσόμαστε!


περιεχομενα Αγαπητοί Ασφαλισμένοι, Χρόνια Πολλά-Χριστός Ανέστη! Φέτος, το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης συνδυάστηκε με την ανακοίνωση της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν λόγω της εξάπλωσης του Covid-19 και τα οποία άλλαξαν την καθημερινότητα όλων μας. Μια αλλαγή που στην καλή της εκδοχή αφορούσε στην καραντίνα και στο #μένουμεσπίτι και στην άσχημη εκδοχή της στην απώλεια αγαπημένων μας ανθρώπων. Τώρα που ετοιμαζόμαστε να επιστρέψουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα, θα πρέπει, περισσότερο από ποτέ, να σκεφτούμε και να νιώσουμε θετικά. Να θυμηθούμε τη σοφία της έκφρασης «ουδέν κακόν αμιγές καλού» και της παροιμίας «κάθε εμπόδιο σε καλό». Να κάνουμε ό,τι πρέπει για να είμαστε ασφαλείς εμείς και οι αγαπημένοι μας!

04

θεμα Η ασφάλιση της Οικογένειάς σας είναι σημαντική

06

θεμα Δίπλα στον ασφαλισμένο Με σύγχρονες ηλεκτρονικές υπηρεσίες

08

θεμα Ασφάλιση Ζωής & Millennials

09

θεμα Τα νέα της Εταιρίας

10

Q&A

Το τεύχος που ήδη ξεφυλλίζετε είναι αφιερωμένο στη δυνατότητα που έχετε να εξασφαλίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα την απόλυτη προστασία που χρειάζονται και το υψηλό επίπεδο ζωής σε περίπτωση που μια αιφνίδια απώλεια εμφανιστεί.

Ένας οδηγός για την προστασία της Οικογένειάς μας

Μέσα από χρηστικά παραδείγματα, αναφορές, ερωτοαπαντήσεις και πληροφορίες, προσπαθούμε να αποτυπώσουμε με έναν εύκολο και εύπεπτο τρόπο την ανεκτίμητη αξία της ηρεμίας που μπορείτε να εξασφαλίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα πως οτιδήποτε κι αν σας συμβεί δεν θα τους αναγκάσει να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους. Κι όλα αυτά με προσιτό ασφάλιστρο!

ιnfographic

Καλή ανάγνωση, με την πεποίθηση ότι οι ημέρες που έρχονται θα είναι πολύ καλύτερες από αυτές που ζήσαμε το τελευταίο διάστημα!

12

Τι προσφέρει ένα ασφαλιστήριο Ζωής

14

προγραμμα Σύστημα Ολοκληρωμένης Προστασίας Οικογένειας FAMILY CARE

16

ΠΕΛΑΤΕΣ Μια σχέση εμπιστοσύνης Καλή ανάγνωση!

Γιώργος Γκοτζαγεώργης Διευθυντής Marketing & Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων

18

θεμα Ρωτήστε τον Ασφαλιστικό σας σύμβουλο

ΤΡΙΜΗΝΙΑΊΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΤΕΎΧΟΣ ΤΗΣ ΑΕΓΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΠΊΣΤΗ

ΕΠΙΜΈΛΕΙΑ ΈΚΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΉΣ: Theasis Expo IKE, Μοισιόδακος 19, Αθήνα, ΤΚ 115 24, info@theassisexpo.gr * Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοσης του περιεχομένου του ενημερωτικού τεύχους με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογραφήσεως ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία.

Το ενημερωτικό τεύχος ViSION διατίθεται για ενημέρωση και διανέμεται Δωρεάν, έντυπα και ηλεκτρονικά.

3


θεμα

Η ΑΣΦΆΛΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΆΣ ΣΑΣ ΕΊΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ

Κ

άθε οικογένεια σχεδιάζει το δικό της ξεχωριστό οικονομικό πλάνο, επιλέγει τον δικό της τρόπο ζωής, τις δικές της υποχρεώσεις και ανελαστικές δαπάνες. Κάθε σημαντική στιγμή στη ζωή μας σημαίνει πολλά για εμάς, είτε είναι η αγορά σπιτιού, αυτοκινήτου, η εκπαίδευση, είτε φυσικά η δημιουργία οικογένειας. Ο τρόπος με τον οποίο προστατεύουμε όλες αυτές τις στιγμές εξασφαλίζει ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο τόσο για εμάς όσο και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Στη ζωή όμως δεν μπορούμε να είμαστε για όλα απολύτως προετοιμασμένοι. Ελλοχεύουν κίνδυνοι, δυσάρεστες εκπλήξεις ή «κακοτοπιές» που δεν έχουμε υπολογίσει. Τρανό παράδειγμα αποτελεί η δεκαετής οικονομική κρίση στη χώρα, η οποία έπληξε, κατά κοινή ομολογία, την πλειοψηφία των ελληνικών νοικοκυριών. Η αύξηση της ανεργίας, οι φορολογικές-δημοσιονομικές επιβαρύνσεις και τόσα άλλα, επανακαθόρισαν συνήθειες και προτεραιότητες στη ζωή μας. Υπό το πρίσμα αυτό, ας αναλογιστούμε τι αλλαγές μπορεί να επιφέρει μια απώλεια ζωής ή η αδυναμία για εργασία στο μέλος που διασφαλίζει το βιοτικό επίπεδο μιας οικογένειας. Οι συνέπειες μπορεί να είναι εξαιρετικά δυσάρεστες για

4

τα αγαπημένα του πρόσωπα, τα οποία για να καλύψουν τις ανάγκες τους, όπως τρέχοντα έξοδα, αποπληρωμή δανείων, πληρωμή φόρου κληρονομιάς κ.ά., μπορεί να χρειαστεί να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο διαβίωσής τους. Το κράτος και η κρατική πρόνοια, όπως τα γνωρίσαμε, ανήκουν στο παρελθόν και η ιδιωτική ασφάλιση έρχεται και σε αυτή την περίπτωση να σταθεί «αρωγός» στις ανάγκες που δημιουργούνται. Η μόνη υπεύθυνη και συνετή επιλογή είναι η Ασφάλιση Ζωής για την προστασία της οικογένειάς μας. Με την εξέλιξη και την ευελιξία των ασφαλιστηρίων συμβολαίων, η Aσφάλιση Zωής είναι η βασική επιλογή στη μελέτη οικονομικών πλάνων προστασίας της οικογένειας. Περισσότερο όμως είναι μια έμπρακτη απόδειξη ότι μεριμνούμε για το μέλλον των ανθρώπων που αγαπούμε. Έχοντας πάντα στο επίκεντρο των άνθρωπο, η Ευρωπαϊκή Πίστη αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα και την ανάγκη προστασίας της οικογένειάς σας, ιδιαίτερα στη δύσκολη στιγμή, παρέχοντας ολοκληρωμένα προγράμματα τα οποία προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες. Ρωτήστε σήμερα τον Ασφαλιστικό σας σύμβουλο και διασφαλίστε τα άτομα που έχουν το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή σας!


5


θεμα

ΔΊΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΈΝΟ ΜΕ ΣΎΓΧΡΟΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΈΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ Ψηφιακές εφαρμογές για διευκόλυνση της καθημερινότητάς σας 24/7

Πόσες φορές δεν γέμισε το γραφείο σας με αλληλογραφία και έντυπα που δυσκόλευαν την εργασία σας; Τώρα, με την Online Θυρίδα, μπορείτε να παραλάβετε όλα τα έγγραφα που συνδέονται με την ασφάλισή σας, χωρίς κίνδυνο απώλειας, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος, αφού μειώνετε τη διακίνηση της αλληλογραφίας σας με τον παραδοσιακό έγχαρτο τρόπο.

Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας, την ειδοποίηση πληρωμής ασφαλίστρων, ή μία πρόσθετη πράξη. Όλα αυτά με 2 εύκολα βήματα: Με τη συμπλήρωση των τριών τελευταίων ψηφίων του ΑΦΜ σας Α.Φ.Μ.

___

Με την καταχώρηση κωδικού μιας χρήσης που παραλαμβάνετε στο κινητό σας τηλέφωνο ή στο email σας. password

6


€ €

Πώς πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας με την Εταιρία εύκολα, αποτελεσματικά και με ηλεκτρονικό τρόπο; Η Ευρωπαϊκή Πίστη σας παρέχει την υπηρεσία Onlinepay, με την οποία μπορείτε να εξοφλήσετε γρήγορα και με ασφάλεια το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας όλο το 24ωρο.

Η εξόφληση μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη χρήση οποιασδήποτε χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας Visa και MasterCard και η συναλλαγή σας πραγματοποιείται χωρίς καμία επιβάρυνση.

Σημειώνεται πως με τη χρήση πιστωτικής κάρτας μπορείτε να εξοφλείτε τα ασφάλιστρα έως και σε 12 άτοκες δόσεις, ενώ μετά τη συναλλαγή μπορείτε να εκτυπώσετε το συμβόλαιό σας σε πραγματικό χρόνο!

7


θεμα

ΑΣΦΆΛΙΣΗ ΖΩΉΣ

& millennials

Έ

να μεγάλο «στοίχημα» για την ιδιωτική ασφάλιση παραμένει η ανάπτυξη της ασφαλιστικής συνείδησης στην κουλτούρα και την καθημερινότητα των πολιτών. Εστιάζοντας την προσοχή μας στις νεότερες γενιές και την Ασφάλιση Ζωής, νέες προκλήσεις και δυνητικές ευκαιρίες βρίσκονται στο προσκήνιο. Η γενιά που νομοτελειακά έρχεται στο επίκεντρο είναι αυτή των millennials. Πρόκειται για το ηλιακό γκρουπ ανθρώπων που γεννήθηκαν ανάμεσα στο 1981 και το 2000. Άμεσοι υποψήφιοι δηλαδή, για ένα ασφαλιστήριο που θα είναι ικανό να προστατέψει τα αγαπημένα πρόσωπα ή την Οικογένεια που οραματίζονται στο εγγύς μέλλον. Σύμφωνα με πρόσφατες εκτιμήσεις, οι millennials υπολογίζεται ότι θα καλύπτουν το 50% του εργατικού δυναμικού ως το 2030. Στα βασικά τους γνωρίσματα, πάνω από 9 στους 10 διαθέτουν smartphone, το 25% αγοράζει συστηματικά από το διαδίκτυο αφού πρώτα ελέγξει αρχικά τουλάχιστον 4 διαφορετικές πηγές. Προτιμούν να καταναλώνουν τοπικά και εγχώρια προϊόντα ενώ αναζητούν διαθέσιμες προσφορές για τις αγορές τους. Επιδιώκουν την αποκόμιση εμπειριών, χρησιμοποιούν τις σύγχρονες τεχνολογίες, επιλέγουν τα ταξίδια παρά τα υλικά αγαθά.

8

Υπό αυτό το πρίσμα, ωστόσο, δεν προνοούν και δεν προετοιμάζονται για την περίπτωση της άτυχης στιγμής που θα πλήξει τους ίδιους και τα οικεία τους πρόσωπα. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως, σύμφωνα με πρόσφατη διεθνή μελέτη, το 82% των millennials δεν γνωρίζει την Ασφάλεια Ζωής και τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει. Σύμφωνα με την Pew Research, το 60% των οικογενειών βασίζονται σε διπλά εισοδήματα, ενώ το 31% σε ένα ενιαίο εισόδημα. Επί της ουσίας, το 91% των οικογενειών χρειάζονται ένα ή και τα δύο εισοδήματα για να επιβιώσουν. Τι θα συμβεί όταν το ένα ή και τα δυο μέλη δεν θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν εισόδημα; Όταν δεν υπάρχει ένα «μαξιλάρι ασφαλείας» για τις δύσκολες στιγμές; Το διακύβευμα δε παραμένει μεγάλο, αν αναλογιστεί κανείς πως, παρά τα διαφορετικά χαρακτηριστικά που διακρίνουν τους millennials από το σύνολο του πληθυσμού, μια κρίσιμη παράμετρος παραμένει δυστυχώς ίδια: Η χαμηλή ασφαλιστική συνείδηση. Σε αυτό το πλαίσιο και για κάθε περίπτωση, η Ασφάλιση Ζωής είναι εδώ για να προσφέρει σιγουριά και σταθερότητα για το ξεκίνημα κάθε νέας Οικογένειας!


ΤΑ ΝΈΑ ΤΗΣ

ΕΤΑΙΡΊΑΣ

Η καλύτερη χρονιά σε λειτουργικό επίπεδο ήταν το 2019 για την Εταιρία. Σημείωσε αύξηση 50,3% στα κέρδη προ φόρων, τα οποία ανήλθαν σε 22,4 εκατ. ευρώ. Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 11,2% στα 212,4 εκατ. ευρώ, περαιτέρω άνοδο κατέγραψαν τα Ίδια Κεφάλαια κατά 22,0% στα 142,1 εκατ. ευρώ. Άνοδο κατά 7,8 ποσοστιαίες μονάδες σημείωσε ο Δείκτης Φερεγγυότητας (SCR), ο οποίος διαμορφώθηκε στο 167,6%. Ο Όμιλος κατέχει πλέον μερίδιο αγοράς 5,2%, το οποίο έχει διπλασιαστεί τα δέκα τελευταία έτη, ενώ παρουσιάζει υψηλή ρευστότητα, γεγονός που του επιτρέπει να έχει μηδενικό δανεισμό, σημαντικά ελεύθερα αποθεματικά και να καταβάλλει άμεσα τις υποχρεώσεις προς τους πελάτες του.

Στην κορυφή του στρατηγικού σχεδιασμού της Εταιρίας παραμένει η εθελοντική αιμοδοσία, που πραγματοποιείται τρεις φορές τον χρόνο. Η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει δημιουργήσει δική της Τράπεζα Αίματος από το 2003, προσφέροντας μονάδες αίματος στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Στα τέλη Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η τελευταία αιμοδοσία, στην οποία συγκεντρώθηκαν επιπλέον 65 μονάδες αίματος στην Τράπεζα.

Ένα πλάνο δράσεων για την ψηφιακή στρατηγική της επόμενης τριετίας εγκαινίασε η Εταιρία, με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο! Στη σχετική Ημερίδα “Digital, yet Human” τέθηκαν επί τάπητος τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα, οι μεγάλες ευκαιρίες και οι κίνδυνοι από τις νέες τεχνολογίες, εστιάζοντας στη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών και στην υποστήριξη των κανονιστικών απαιτήσεων.

Στα 510.000 ευρώ ανήλθε η επιστροφή ασφαλίστρων για το 2019, στους κατόχους του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας, οι οποίοι πραγματοποιούν απλά τις καθημερινές τους αγορές από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Το πανελλαδικό δίκτυο των συνεργαζόμενων εταιριών διευρύνεται συνεχώς. Ενδεικτικά, συμμετέχουν εταιρίες όπως Σκλαβενίτης, Μασούτης, EKO, BP, Revoil, Vodafone, Πλαίσιο, Market In, Notos, Sephora, Adidas, BSB, Lynne, Pet City κ.ά.

Με τα Διεθνή Πρότυπα, τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες και τις βέλτιστες πρακτικές της Βιώσιμης Ανάπτυξης είναι εναρμονισμένη η Εταιρία, όπως αποδεικνύεται από την πιστοποίηση προτύπου ISO 50001:2011 που έλαβε πρόσφατα, αναφορικά με το Σύστημα της Ενεργειακής της Διαχείρισης. Σημειώνεται πως αποτελεί τη μοναδική ασφαλιστική στην Ελλάδα με αυτό το πρότυπο!

Παραγωγός Πράσινης Ενέργειας καθίσταται η Ευρωπαϊκή Πίστη μετά την εξαγορά φωτοβολταϊκού πάρκου στη Λάρισα, σε συνδυασμό με την ήδη υπάρχουσα υποδομή στη στέγη των κεντρικών γραφείων. Η Εταιρία περιορίζει το ανθρακικό της αποτύπωμα και αποδεικνύει απτά τη δέσμευσή της για βιώσιμη ανάπτυξη με διαφάνεια και υπευθυνότητα.

9


Q&A

ΈΝΑΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΆΣ ΜΑΣ Χρήσιμες Συμβουλές για τη διαμόρφωση ενός άρτιου ασφαλιστικού προγράμματος

Είναι ακριβή η Ασφάλιση Ζωής; Μπορεί να ανταποκριθεί η μέση ελληνική οικογένεια; Όπως συμβαίνει σε όλες τις ασφαλιστικές καλύψεις, τα πραγματικά οφέλη και η αξιολόγηση του κόστους της δαπάνης κρίνονται τη δύσκολη στιγμή, την ώρα της αποζημίωσης. Ένα ασφαλιστήριο Ζωής δεν είναι τόσο ακριβό όσο πιστεύει κανείς, ειδικά σε σχέση με τα οφέλη που προσφέρει. Απεναντίας, μερικοί καφέδες τον μήνα ή άλλα έξοδα διασκέδασης ισοδυναμούν με τη μελλοντική προστασία των αγαπημένων μας προσώπων. Αξίζει τον κόπο να διακινδυνεύσουμε το μέλλον τους; Η Ασφάλιση Ζωής είναι προσιτή για το μέσο Έλληνα και μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις οικονομικές του δυνατότητες, καθώς υπάρχει η ευελιξία επιλογής του ύψους του κεφαλαίου, της διάρκειας ασφάλισης, καθώς και του είδους των καλύψεων.

10

Μήπως είμαι νέος για μια Οικογενειακή Ασφάλιση Ζωής; Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας για το πότε είναι καλύτερο να ξεκινήσει κάποιος μια οικογενειακή Ασφάλιση Ζωής. Ο καθένας από εμάς ορίζει το πότε χρειάζεται να προστατεύσει τα αγαπημένα του πρόσωπα, καθώς η ηλικία που κάποιος δημιουργεί τη δική του οικογένεια ποικίλλει. Βέβαια, όποιος αποφασίσει να κάνει μια οικογενειακή Ασφάλιση Ζωής, θα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι όσο πιο νέος είναι ηλικιακά, τόσο το κόστος της ασφάλισης είναι χαμηλότερο.


?

Το έχω ανάγκη; Αφού καλύπτομαι από το ομαδικό ασφαλιστήριο. Τα ομαδικά ασφαλιστήρια στις επιχειρήσεις είναι πράγματι πολύ σημαντικά, όμως η ατομική ασφάλιση έχει άλλα χαρακτηριστικά. Για την ακρίβεια, το ασφαλιστικό κεφάλαιο σχετίζεται με τις μικτές αποδοχές, οπότε οι συνθήκες είναι μεταβαλλόμενες, καθώς η παροχή μπορεί να τροποποιηθεί μετά από απόφαση του εργοδότη, να καταργηθεί ή ο εργαζόμενος να αλλάξει χώρο εργασίας. Σε κάθε περίπτωση, το ατομικό συμβόλαιο παρέχει την «tailor-made» διαδικασία, κατά την οποία προσαρμόζουμε εμείς τους όρους ανάλογα με τις ανάγκες της οικογένειάς μας.

Αποταμιεύω γενικά κάποια χρήματα, δεν αρκεί; Η απλή αποταμίευση σίγουρα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, μπορεί όμως να μην έχει συγκεκριμένη στόχευση. Οι εξειδικευμένοι Ασφαλιστικοί σύμβουλοι μπορούν να βοηθήσουν στο να καταρτιστεί ένα άρτιο οικονομικό πλάνο, βάσει των εξόδων διαβίωσης, των λοιπών εξόδων και των αναγκαίων κεφαλαίων για σύζυγο-παιδιά, υπολογίζοντας το κεφάλαιο Ζωής που πράγματι θα χρειαστεί. Η οικογενειακή Ασφάλιση Ζωής αποτελεί ένα ξεχωριστό μέρος του οικονομικού μας προγραμματισμού με γνώμονα τη φροντίδα των αγαπημένων μας.

Τι άλλο κερδίζω με την Ασφάλεια Ζωής; Λιγότερο άγχος, ανησυχία και προβληματισμούς για το μέλλον των αγαπημένων μας προσώπων. Άλλωστε, η ψυχολογική ανακούφιση που μπορεί να παρέχει η Ασφάλιση Ζωής για την προστασία της οικογένειας δεν είναι καθόλου αμελητέα. Το «δίχτυ προστασίας» που δημιουργεί κανείς –στη δυσάρεστη σκέψη ότι κάτι μπορεί να συμβεί– είναι αυτό που θα φροντίσει έτσι ώστε η οικογένειά μας να μην έρθει αντιμέτωπη με έκτακτα και μεγάλα έξοδα τη δύσκολη στιγμή.

11


infographic

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΖΩΗΣ Γιατί οι πολίτες δεν αγοράζουν Ασφάλεια Ζωής

Επειδή θεωρούν ότι αφορά κάτι στο μακροπρόθεσμο μέλλον

Επειδή θεωρούν ότι είναι ακριβή Δεν είναι ενημερωμένοι ή δεν κατανοούν τα οφέλη της Ασφάλειας Ζωής

Είναι πιεσμένοι από άλλα έξοδα και υποχρεώσεις

Επειδή πιστεύουν ότι δεν τη χρειάζονται

Έλλειψη προνοητικότητας

Οι λόγοι για να αγοράσουμε μια Ασφάλεια Ζωής

€ Είναι μια κίνηση προνοητικότητας που προστατεύει την οικογένεια μας

Μπορεί να καλύψει χρέη ή να αποτελέσει κληρονομιά

Καλύπτει έγκαιρα τους αγαπημένους μας

12

Όσο πιο νωρίς, τόσο πιο χαμηλό είναι το ασφάλιστρο

Διασφαλίζει ένα στάνταρ επίπεδο διαβίωσης

Λίγα ευρώ από τα καθημερινά έξοδα ισοδυναμούν με μια Ασφάλεια Ζωής

Χαρίζει σημαντική στήριξη σε δύσκολες στιγμές


Πληρώνουμε τις δαπάνες επιβίωσης των οικογενειών των ασφαλισμένων μας.

Family Care Μοναδικό & πολύτιμο

13


προγρaμμα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

FAMILY CARE Όλοι όσοι έχετε οικογένεια είναι σίγουρο ότι ξοδεύετε ένα σημαντικό μέρος του εισοδήματός σας για αυτήν. Οι δαπάνες για το σπίτι, το σχολείο, τα παιδιά, την περίθαλψη και τόσες άλλες ανάγκες και επιθυμίες των μελών της οικογένειάς σας, είναι η χειροπιαστή απόδειξη της πραγματικής σας αγάπης στα οικεία σας πρόσωπα.

Υπέρτατη Πράξη Προστασίας της Οικογένειας 

14

Με το Family Care, η Ευρωπαϊκή Πίστη καλύπτει την απαραίτητη ανάγκη επιβίωσης της οικογένειάς σας. Της παρέχει το μηνιαίο ποσό που έχετε επιλέξει για να την εξασφαλίσετε σε περίπτωση απώλειας ζωής σας από ατύχημα και το δεκαπλάσιο αυτού του μηνιαίου ποσού ως εφάπαξ.


Επιλέξτε το ποσό που επιθυμείτε, σύμφωνα με τις οικονομικές σας δυνατότητες Η οικονομική επιβάρυνση για την απόκτηση της ολοκληρωμένης προστασίας της οικογένειάς σας είναι τόση, ώστε να μην επηρεάζει καθόλου την ποιότητα της ζωής σας. Το κόστος του προγράμματος προσαρμόζεται στις δικές σας, μοναδικές ανάγκες.

Παράδειγμα ασφάλισης στο πρόγραμμα Family Care Για άτομο 40 ετών που επιθυμεί να διασφαλίσει εισόδημα 1.000 ευρώ στην οικογένειά του για τα επόμενα 10 έτη και εφάπαξ καταβολή 10.000 ευρώ σε περίπτωση απώλειας της ζωής του από ατύχημα, η οικονομική επιβάρυνση είναι της τάξης των 0,70 ευρώ την ημέρα. Με αυτά τα χρήματα o ασφαλιζόμενος μπορεί να εξασφαλίσει υψηλό επίπεδο ζωής στα αγαπημένα του πρόσωπα, σε περίπτωση που αυτός δεν θα μπορεί να το κάνει.

…κ  αι μην ξεχνάτε το κέρδος από τη χρήση του Ασφαλιστικού Γονέα Κάθε φορά που ψωνίζετε στα supermarket ή γεμίζετε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας ή πληρώνετε το κινητό σας ή κάνετε αγορές σε είδη ένδυσης, υπόδησης, σπιτιού, καλλυντικά κ.ά. στις συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις, συγκεντρώνετε αυτόματα ΕΥΡΩ. Με τα ΕΥΡΩ που συγκεντρώνετε, μπορείτε να εξασφαλίσετε μείωση των ασφαλίστρων στην ανανέωση κάθε υπάρχοντος ή μελλοντικού σας ασφαλιστηρίου συμβολαίου στην Ευρωπαϊκή Πίστη. Επιπλέον, έχετε Δικαίωμα δωρεάν αγορών από τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις, σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης από ατύχημα, ή και σε περίπτωση απώλειας ζωής από ατύχημα. Άρα όσο περισσότερες αγορές πραγματοποιείτε στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις τόσο μεγαλύτερη είναι η προστασία της οικογένειάς σας και η μείωση στα ασφάλιστρά σας. Για παράδειγμα, κάτοχος προγράμματος Ασφαλιστικού Γονέα πραγματοποιεί τις εξής αγορές (Απρίλιος ’20 - Μάρτιος ’21):

Κατηγορία καταστήματος Supermarket Καύσιμα Λοιπά Σύνολα 12μήνου

Ποσό αγορών

Ποσοστό επιστροφής

3.000€ 1,5% 2.000€ 1% 1.750€ 2% 6.750€

Ποσό επιστροφής 45€ 20€ 35€ 100€

Όπως προκύπτει, θα έχει έκπτωση 100 ευρώ στο ετήσιο συμβόλαιο!

Μάθετε περισσότερα για το Πρόγραμμα στο asfalistikosgoneas.gr

15


πελατεσ

ΜΙΑ ΣΧΈΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗΣ

Βαΐα ΡΆΜΦΟΥ

16

Πώς γνωρίσατε το πρόγραμμα; Μέσω του Ασφαλιστικού σας συμβούλου, από κάποιο φίλο σας ή με άλλο τρόπο;

Σε ποιο συμβόλαιο λαμβάνετε την έκπτωσή σας; Πόσο πιστεύετε ότι σας έχει ωφελήσει η χρήση που κάνετε με τις αγορές σας;

Η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι μια μεγάλη και αξιόπιστη Εταιρία στον ασφαλιστικό χώρο και για μένα σίγουρα ήταν στις πρώτες προτιμήσεις μου. Έχω ασφαλίσει το αυτοκίνητό μου στην Εταιρία και το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας μου έγινε γνωστό από τον Ασφαλιστικό μου σύμβουλο, αλλά και πιο πριν με είχε ενημερώσει άνθρωπος του φιλικού μου περιβάλλοντος, ο οποίος είχε ήδη κάρτα και μου εξήγησε τα προνόμιά του. Χρησιμοποιώ τον Ασφαλιστικό Γονέα στο super market, σε πρατήρια ΕΚΟ που έχω κοντά μου, σε καταστήματα καλλυντικών και φυσικά σε όποιο άλλο κατάστημα τυχαίνει να κάνω τις αγορές μου και βλέπω το σήμα.

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου μου είναι συνδεδεμένο με την κάρτα του Ασφαλιστικού Γονέα. Η επιστροφή ασφαλίστρων που έχω συγκεντρώσει είναι σημαντική και σίγουρα η χρήση με έχει ωφελήσει, καθώς μου δίνει τη δυνατότητα να πληρώνω λιγότερα ασφάλιστρα. Κάθε φορά ο Ασφαλιστικός μου σύμβουλος στην ανανέωση του συμβολαίου με ενημερώνει για την έκπτωση που έχω. Πώς θα χαρακτηρίζατε την απόφαση της Ευρωπαϊκής Πίστης να παρέχει το συγκεκριμένο προϊόν στους πελάτες της;

Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις από κάτι που ήδη έχεις ανάγκη και αγοράζεις. Θα ήταν τελείως διαφορετικό να πρέπει να κάνεις αγορά σε κάτι που δεν χρειάζεσαι για να έχεις κάποιο όφελος. Αυτή είναι η επιτυχία του Ασφαλιστικού Γονέα, ότι συνεχίζεις τις συνήθειές σου και κερδίζεις! Θα συστήνατε, έχετε ήδη συστήσει τον Ασφαλιστικό Γονέα σε κάποιον γνωστό σας; Φυσικά! Και εγώ με τη σειρά μου έχω παροτρύνει ανθρώπους του φιλικού και οικογενειακού μου περιβάλλοντος να αποκτήσουν τον Ασφαλιστικό Γονέα, είτε έχουν κάποιο συμβόλαιο στην Ευρωπαϊκή Πίστη είτε όχι. Είναι σημαντικά τα οφέλη του προγράμματος και όποιος το χρησιμοποιεί εκπλήσσεται ιδιαίτερα και εκτιμά τόσο το προϊόν όσο και την Ευρωπαϊκή Πίστη, που παρέχει τη δυνατότητα επιστροφής ασφαλίστρων αλλά και κάλυψης της οικογένειας.


Πελάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης μιλούν για τα οφέλη από τον Ασφαλιστικό Γονέα και τη σχέση τους με την Εταιρία

Δημήτριος ΒΛΑΣΣΌΠΟΥΛΟΣ Πώς γνωρίσατε το πρόγραμμα; Μέσω του Ασφαλιστικού σας συμβούλου, από κάποιο φίλο σας ή με άλλο τρόπο; Είμαι πελάτης της Ευρωπαϊκής Πίστης για περισσότερα από 7 χρόνια. Το πρώτο μου ασφαλιστήριο ήταν για το αυτοκίνητό μου και ήταν η αφορμή για να γνωρίσω την Εταιρία και την ασφαλίστριά μου, ενώ στη συνέχεια έκανα ένα ακόμα ασφαλιστήριο Ζωής, για τον γιό μου. Στη συνέχεια, μου συνέστησε και το πρόγραμμα του Ασφαλιστικού Γονέα. Η αλήθεια είναι ότι ενώ είχα ακούσει για το πρόγραμμα, δεν είχα πιστέψει ότι ήταν δωρεάν, και μόνο όταν μου το εξήγησε η ασφαλίστριά μου βεβαιώθηκα για αυτό.

Το συμβόλαιο στο οποίο λαμβάνω την επιστροφή ασφαλίστρων είναι το Ασφαλιστήριο Ζωής του γιού μου και πληρώνω λιγότερα ασφάλιστρα, γεγονός που με εξυπηρετεί αφάνταστα, αφού εξοικονομώ περίπου 30 ευρώ σε κάθε εξαμηνιαία ανανέωση. Η έκπτωση αυτή αποφορτίζει τον οικογενειακό προϋπολογισμό μας από ένα έξοδο το οποίο όμως είναι σημαντική επένδυση και για εμάς και για το παιδί μας. Πολύ σημαντικό είναι το ότι μπορούμε να κάνουμε τα ψώνια μας σε πολλές επιχειρήσεις και έτσι είναι πολύ εύκολο να συγκεντρώνουμε ικανοποιητικά ποσά επιστροφών. Καλό θα ήταν να εμπλουτίζεται το πρόγραμμα κάθε τόσο και με νέες επιχειρήσεις, ώστε να έχουμε ακόμα περισσότερες επιλογές.

Σε ποιο συμβόλαιο λαμβάνετε την έκπτωσή σας; Πόσο πιστεύετε ότι σας έχει ωφελήσει η χρήση που κάνετε με τις αγορές σας;

Πώς θα χαρακτηρίζατε την απόφαση της Ευρωπαϊκής Πίστης να παρέχει το συγκεκριμένο προϊόν στους πελάτες της;

Με το πρόγραμμα του Ασφαλιστικού Γονέα, μπορώ ουσιαστικά να διαμορφώσω εγώ τα ασφάλιστρά μου, επιλέγοντας απλώς σε ποιες επιχειρήσεις θα κάνω τα ψώνια μου. Επιπλέον, αν μου συμβεί κάτι, η οικογένειά μου δεν θα στερηθεί τα απαραίτητα. Είναι ένα πρόγραμμα που αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του ότι η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι δίπλα μας και στα δύσκολα. Θα συστήνατε, έχετε ήδη συστήσει τον Ασφαλιστικό Γονέα σε κάποιον γνωστό σας; Έχω μιλήσει για τον Ασφαλιστικό Γονέα σε όλο τον κόσμο! Πρόκειται για μια ευκαιρία να κάνουμε οικονομία, αλλά και για ένα ασφαλιστήριο που μας κάνει να είμαστε πιο ήρεμοι, αφού κάνουμε κάτι για τον εαυτό μας και για την οικογένειά μας. Η Ευρωπαϊκή Πίστη κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη μου, λόγω της εικόνας της, αλλά και μέσω του προγράμματος του Ασφαλιστικού Γονέα.

1 17 7


θεμα

ΡΩΤΉΣΤΕ

ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΌ ΣΑΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟ!

Α

7 στους 10 εμπιστεύονται τον Ασφαλιστικό τους σύμβουλο για ένα συμβόλαιο Ζωής

παραίτητος όσο ποτέ παραμένει ο ρόλος του Ασφαλιστικού συμβούλου στην ιδιωτική ασφάλιση για την κάλυψη των αναγκών κάθε ασφαλισμένου. Ο ρόλος του είναι τόσο χρήσιμος όσο και πολυδιάστατος αν αναλογιστεί κανείς τις προκλήσεις και τις εργασίες που πρέπει να φέρει εις πέρας. Στην πραγματικότητα, το επάγγελμα του Ασφαλιστικού συμβούλου δεν είναι απλά η πώληση ασφαλιστικών προϊόντων: είναι η τέχνη του ευ εργάζεσθαι μέσα από τη γνώση ενός περιβάλλοντος που αλλάζει καθημερινά. Ένα επάγγελμα με κοινωνικές διαστάσεις καθώς συμβάλλει με τις γνώσεις του σε κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον των πελατών του. Αναφορικά με τον κλάδο Ζωής, το αποτύπωμα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης είναι αδιαμφισβήτητο: Μόνο στα ατομικά ασφαλιστήρια Ζωής, για παράδειγμα, 7 στους 10 πολίτες εμπιστεύθηκαν τον Ασφαλιστικό τους σύμβουλο για τη σύναψη ενός συμβολαίου το 2019. Ο Ασφαλιστικός σύμβουλος είναι απαραίτητος όσο είναι ο γιατρός σας σε προβλήματα υγείας. Είναι ο πιστοποιημένος συνεργάτης σας που κατέχει εκείνες τις εξειδικευμένες γνώσεις για να σας κατευθύνει σωστά στη σύναψη του κατάλληλου ασφαλιστηρίου Ζωής για εσάς και την Οικογένειά σας.

18

➧Π  ου αναλύει τις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά, διαβλέποντας τα πιθανά μελλοντικά ρίσκα στη Ζωή σας. ➧Π  ου βρίσκεται κοντά σας 365 μέρες τον χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο. ➧Π  ου διασφαλίζει την ανάπτυξή σας τη στιγμή που μπορεί να συμβεί κάτι έκτακτο και αναπάντεχο. ➧Π  ου εμπνέει εμπιστοσύνη προστατεύοντας την αξιοπρέπειά σας με τη βοήθεια ενός ασφαλιστηρίου Ζωής. ➧Π  ου συμβάλλει στις καθημερινές προσπάθειές σας και θα σταθεί δίπλα στην Οικογένειά σας όταν το χρειαστεί.. Ρωτήστε σήμερα τον Ασφαλιστικό σας σύμβουλο που θα καλύψει τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες. Γιατί η προστασία της Οικογένειάς μας είναι μια πράξη Ευθύνης!


19


Profile for Ethos Media - Redefining Media

VISION #3, Μαΐος 2020  

VISION #3, Μαΐος 2020