Page 1

productcatalogus nr. 5

Voor jou voor je huis 2011

FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.


Een verscheidenheid aan geuren Wij bieden je graag een unieke catalogus aan, toegewijd aan geuren. Alle nieuwe producten die wij ditmaal hebben voorbereid hebben fascinerende en gedenkwaardige karakters. Sommigen zijn gemaakt op basis van FM geuren van Federico Mahora, reeds bekend van de parfums en de verzorgingslijn. Zelfs een standaardactiviteit als stofzuigen kan een bron van groot plezier zijn. En van een heerlijke geur. Stop simpelweg het patroon voorzien van parfum in de stofzuiger (pag. 6-7) en begin met schoonmaken om te genieten van jouw favoriete aroma. Een fraaie geur zal jou nu ook vergezellen in je auto, dankzij de Car Fresheners (pag. 58-61), en de nieuwe geuren van de Home Perfumes (pag. 8-9) zullen niet alleen jouw romantische avonden voor twee plezierig maken. Geuren omringen ons overal. Laten we ervoor zorgen dat deze heerlijk zijn. Krijg een goede indruk en winkel met succes!

een huis

creëer

gevuld met geuren

Een huis waarin onvergetelijke momenten worden gecombineerd met de heerlijkste aroma’s. Dit is hoe unieke herinneringen worden gecreëerd.

De zoetheid van vanille, de frisheid van bloemen en fruit om je elke dag bij te staan. Zij creëren de sfeer van een plaats waar je graag terugkomt.

Artur Trawiński FM GROUP World

Bouw een school in Mozambique met ons!

Deze FM GROUP FOR HOME Productcatalogus No. 5 is geldig vanaf juni 2011. Het aanbod in deze catalogus betreffende de prijzen en producten zijn geldig vanaf juli 2011 zolang de voorraad strekt of wanneer er een nieuwe versie van de catalogus te verkrijgen is (of een prijswijziging wordt aangekondigd op www.fmgroup.be, www.fmgroup.nl of in de FM GROUP Benelux prijslijst).

F O U N DAT I O N

www.golden-tulip.com

Het marketingplan, de catalogus en ander commercieel, promotie- en informatiemateriaal welke worden gepubliceerd en goedgekeurd door FM GROUP World zijn de enige geautoriseerde informatiebronnen met als doel het verkopen en adverteren van FM GROUP producten.


voor jou voor jouw huis

AIR

A

K

p. 11 E UW ! NIE REN GEU

5-12

geuren voor stofzuigers

p. 12

BODY

vloeibare zeep (fresh woody soap citrus & conifers) vloeibare zeep (royal fruity soap mango & peach)

p. 14

vlekkenverwijderaar (multi fabric stain remover) wasmiddel (laundry liquids) wasverzachters (fabric softeners) luxe wasverzachters (luxury fabric softeners) strijkhulp (anti-crease ironing spray)

p. 17

p. 15

13-15

anti-mist schuim (anti-mist foam) schermreiniger (crt & lcd screen cleaner) haard- en ovenreiniger (fireplace glass & oven cleaner) GLASS cleaner (glass cleaner) MULTI PURPOSE cleaner (multi purpose cleaner) voor hardnekkig vuil (power cleaner) laminaatreiniger (laminate floor liquid) tapijtreiniger (carpet & upholstery cleaner) metaalreinigingspasta (metal cleaning paste)

meubelreiniger (furniture cleaner)) leder was conditioner (leather wax conditioner) afwasmiddelen (dishwashing liquids) keukenreiniger (kitchen cleaner) extra krachtige keukenreiniger (degreaser extra power) preparaat om roestvrij staal te reinigen (inox cleaner) ontkalker (descaler all purpose)

LAUNDRY

p. 18-19 p. 20-21

(wardrobe fragrances)

geurhangers voor de kast

p. 24 p. 26 p. 27 p. 28 p. 29 p. 30

25-34

p. 31 p. 32 p. 33 p. 34 p. 36 p. 37

35-37

p. 39 p. 40 p. 41

38-43

p. 42 p. 43

voor douchecabines (shower cleaner) badkamerreiniger (bathroom cleaner)

p. 50

voor sanitaire ruimtes (lemon wc cleaning gel)

p. 53

52-53

A

multifunctionele reinigingsdoeken op rol (multi function roll wipes) microvezeldoekjes (delicat cloth)

p. 55 p. 56

54-56

A

CAR PERFUMES (car perfumes) CAR PERFUMES NAVULLING (car perfume refills) velgenreiniger (aluminium rim cleaner) COCKPIT care spray (cockpit care spray)

BK

AUTO

ACCESSORIES

TOILET

BATH

kitchen

4

(home perfumes)

16-24

p. 45

T

huis parfum

geurhangers voor auto, kantoor en huis

p. 22-23

schuurmelk (multi surface soft cleanser) GROUT cleaner (grout cleaner) kalk en roest verwijderingsgel (limescale & rust remover gel) ontstopper (drain cleaner)

B AT H

B

REFRESHING PRODUCTS

www.fmgroup.be

www.fmgroup.nl

p. 46 p. 47

44-48

p. 48

p. 51

49-51

p. 58-60 p. 61 p. 62

57-63

A

AIR

F

UNIVERSAL

U

p. 8-10

E UW NIE REN! GEU

(air fresheners)

FURNITURE

L

p. 6-7

(vacuum fresheners)

KITCHEN

B

geuren voor stofzuigers (vacuum fresheners) geuren voor het interieur (home perfumes) geuren voor uw kledij (wardrobe fragrances) geurhangers voor uw auto, kantoor en huis (air fresheners)

U weet hoe u een unieke sfeer kan creëren. U kunt alle zintuigen beïnvloeden – door kleuren op een originele manier te combineren, romantische muziek en onweerstaanbare geur...

p. 63

FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

5


VACUUM FRESHENERS

2 patronen doordrongen met parfum

geurkracht vasthouden De vacuum freshener, in de vorm van een patroon doordrongen met parfum. Het verspreidt een fijn aroma wanneer je stofzuigt, terwijl het de stofgeur neutraliseert. Geschikt voor alle soorten stofzuigers, met uitzondering van de types die men met water kan gebruiken. De grootte van een patroon: 47x77 mm

Het patroon dient te worden geplaatst dichtbij de filter van de luchtuitlaat van de stofzuiger en de heteluchtcirculatie stimuleert de geurverspreiding. De verpakking bevat twee geurpatronen.

splendid

violet

vacuum freshener

2 stuks Een ietwat excentriek aroma van magnoliabloesem, viooltjes en lelietjes van dalen, gebroken door de subtiliteit van appel en komkommer (FM 81). splendid violet vacuum freshener

sunny

PRIJS:

A009

7,75 €

breeze vacuum freshener

2 stuks Verleidelijke en zeer sensuele geur van frisse mandarijnen, verrijkt met sterke noten van jasmijn en de zoetigheid van vanille (FM 23). sunny breeze vacuum freshener

PRIJS:

7,75 €

a010

De afmeting van een enkel patroon: 47x77 mm

Let op! Tijdens het toepassen het contact met de huid vermijden – verwijder het patroon direct van de verpakking.

6

www.fmgroup.be

www.fmgroup.nl

FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

7


HOME perfumes

Home perfumes zijn een perfecte compositie van essentiële oliën, verstopt in een spectaculair glazen parfumfles. De set bevat een elegante fles met parfumolie en 5 geurstokjes.

geleidelijk geuruitstoot E UWR E I N EU G

sweet

vanilla home perfume

Zoet, sensueel aroma van vanille kalmeert en helpt om te regenereren. De balsamische geur brengt een tropische frisheid met zich mee.

sweet vanilla home perfume

blue

wave

home perfume

E UWR E I N EU G

Dynamische, citrus- en kruidige noten zijn de essentie van verfijning. Zij verfrissen het interieur en brengen het element van sensueel mysterie naar boven.

a008 312,50 €/1L

INHOUD: 40ml PRIJS:

12,50 €

blue wave home perfume

a007 312,50 €/1L

INHOUD: 40ml PRIJS:

12,50 €

zoet, sensueel aroma

citrus & kruidig aroma 8

www.fmgroup.be

www.fmgroup.nl

FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

9


effectieve look onvergetelijk aroma

green

tea

home perfume Een klein vleugje groene thee zal je naar een exotische en avontuurlijke wereld brengen, haar levendig aroma zal je humeur een boost geven en de omgeving vullen met positieve energie. green tea home perfume

Z051

KLEERKAST GEUREN De geurhangers, doordrengd met de originele geurcomposities laten geleidelijk subtiele aroma’s vrij en verspreiden ze in uw kleerkast en dressing. Het is een goede oplossing voor uw huis en kantoor.

sunny

breeze

wardrobe fragrance Laat zoete noten van mandarijn, jasmijn en vanille in uw kleerkast! Deze geur harmoniseert perfect met de luxury fabric softener – sunny breeze – en parfum nummer FM 23.

sunny breeze wardrobe fragrance

312,50 €/1L

INHOUD : 40ml PRIJS:

PRIJS:

12,50 €

E042

7,70 €

morning

mist

wardrobe fragrance Laat uzelf wegdragen door een vlaag van jasmijn, witte roos, bamboe, appel en citroen! Deze geur harmoniseert perfect met parfum nummer FM 33.

groene verfrissing

morning mist wardrobe fragrance

PRIJS:

10

www.fmgroup.be

www.fmgroup.nl

E043

7,70 € FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

11


voor jou voor jouw huis

AIR FRESHENERS voor auto, kantoor en huis

PRODUCTS FOR THE BODY vloeibare zeep

(fresh woody soap citrus & conifers)

vloeibare zeep

(royal fruity soap mango & peach)

nieuw design

E UWR Air E I N EU G freshener Geuren voor vrouwen

FM 25 – Een harmonieuze mengeling van freesia, iris, passiebloem, exotisch fruit en witte ceder.

A025

FM 147 – Het is de enige compositie waar de geuren van mandarijn, lychee, pruim en lelie een perfecte combinatie vormen.

A147

FM 173 – Een haast hypnotische melange van zure amandelen, vanille, muskus, mos en jacaranda.

A173

PRIJS:

populaire geuren Originele kartonnen fleshangers werden gedempt in geurcomposities van de meest populaire FM GROUP parfums. Ze zijn gemaakt van topkwaliteit absorptiekarton. Stapsgewijs spreiden zij hun aroma om auto, kantoor of huis te verfrissen.

2,00 €

E UWR Air E I N EU freshener G Geuren voor mannen

FM 52 – Hypnotiserend aroma van citrusvruchten, appel, kaneel en pittige kruidnagel.

A052

FM 134 – Boeiend aroma van mandarijn, bittere sinaasappel, ceder, patchouli en zeewier.

A134

B

BODY

air fresheners

Iedere dag bij het verlaten van uw huis, raakt u objecten aan welke stof, vuil en bacteriën bevatten. Daarom hebt u een goed reinigingsmiddel nodig. Een middel dat schoonmaakt en lekker ruikt.

De air fresheners van de productcatalogus nr. 4 in de vorige layout zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

12

www.fmgroup.be

www.fmgroup.nl

FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

13


VLOEIBARE zepen

Aromatische vloeibare zeep die optimaal hydrateert en de huid verzacht zodat ze zijdezacht aanvoelt en aangenaam is om aan te raken.

voedt en verzacht de huid Met een neutrale pH voor de huid (5,5) reinigen en voeden zij het lichaam terwijl ze een aangename, frisse, subtiele geur op de huid achter laten.

fresh woody

soap

citrus & conifers

Een unieke combinatie met toetsen van coniferen (den, spar, cypres) en een frisse noot van citrus, citroengras en een lichte hint van rozenhout. Een verfijnde compositie voor zij die unieke sensaties verwachten.

fresh woody soap

royal fruity

soap

mango & peach

Het zoete aroma van heerlijke mango’s en perziken zullen u vervoeren naar een tropische, zonovergoten tuin. Gun het uzelf elke dag een beetje te ontspannen.

royal fruity soap

E001 11,90 €/1L

INHOUD : 500ml PRIJS:

5,95 €

E039 11,90 €/1L

INHOUD : 500ml PRIJS:

5,95 €

smakelijke aroma van perzik en mango

originele geur van conifeer en citrus

14

www.fmgroup.be

www.fmgroup.nl

FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

15


voor jou voor jouw huis

WASMIDDELEN

VLEKKENVERWIJDERAAR

vlekkenverwijderaar

LUXE WASVERZACHTERS

VLOEIBARE WASMIDDELEN

STRIJKHULP

(multi fabric stain remover)

(laundry liquids)

(luxury fabric softeners)

(anti-crease ironing spray)

WASVERZACHTERS (fabric softeners)

chloorvrij multi

fabric

stain remover

De met actieve enzymen verrijkte vloeibare vlekkenverwijderaar verwijdert beslist zelfs hardnekkige vlekken. Het middel is chloorvrij en bijgevolg geschikt voor witte en bonte was. Omdat het de vezels spaart, kan het zelfs voor fijne was worden gebruikt.

laundry

l

de handige verstuiver Vergemakkelijkt het rechtstreeks aanbrengen op de vlek multi fabric stain remover

INHOUD : 750ml PRIJS:

Het is ons doel om zowel bij de hand- als machinewas te garanderen dat je kleding zuiver is. Wij hebben dit doel voor 100% bereikt.

5,05 €

verstuiver

TOTAALPRIJS: 5,55 €

16

www.fmgroup.be

E005

(zonder verstuiver) 6,73 €/1L

www.fmgroup.nl

PRIJS:

actieve enzymes

E031

0,50 € FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

17


vloeibare WASMIDDELEN alle types wasmachines en handwas

vivid

colours

sensuele geur van violet en magnolia (FM 81)

laundry liquid

De met uiterste zorg geselecteerde werkzame stoffen van dit vloeibaar wasmiddel beschermen de kleur en vorm van de kleding. Het product is geschikt voor zwarte en zeer donkere kleding en verwijdert uitstekend verschillende soorten vuil. De zachte formule maakt het perfect oplosbaar in water en het werkt ook bij lage temperaturen zonder sporen na te laten op de kledij.

werkt effectief zelfs bij lage temperaturen

white

laundry liquid

De unieke werkzame stoffen van dit vloeibaar wasmiddel geven lichtintensiteit aan witte en lichte kleuren en maken ze fris en stralend. Zij verwijderen betrouwbaar alle soorten vuil. Dankzij de vloeibare consistentie lost het wasmiddel snel op in water, laat zich goed uitspoelen en laat geen sporen achter op de kleding. Het is een betrouwbaar reinigingsproduct bij alle watertemperaturen, onafhankelijk van de waterhardheid. Ook geschikt voor fijne was. white laundry liquid

E007

INHOUD : 1000ml PRIJS:

vivid colours laundry liquid

INHOUD : 1000ml PRIJS:

18

www.fmgroup.be

www.fmgroup.nl

7,00 â‚Ź

E006

5,95 â‚Ź

een subtiel aroma van wilde orchidee

FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

19


WASVERZACHTERS langdurige, aangename geur

blue

star

fabric softener

Een romantische combinatie van een lichte rozengeur met een frisse, zachte magnoliageur, verrijkt met een zoete honinggeur.

blue star fabric softener

E008

INHOUD : 1000ml PRIJS:

Dit wasverzachterconcentraat maakt de was zacht en geeft aan kleding een unieke lichtheid en elasticiteit. Het voorkomt elektrostatische lading op de kleding. Brengt de ionenbalans weer in orde. Geeft een langdurige en aangename geur. Dit wasverzachterconcentraat maakt de was zacht en geeft aan kleding een unieke lichtheid en elasticiteit. Het voorkomt elektrostatische lading op de kleding.

sun

lime

fabric softener

5,95 €

moon

De verfrissende geur van vers geplukte bamboebladeren werd gecombineerd met een sterk limoen- en bergamo-accent en met het zachte, warme aroma van meiklokjes en cederhout.

fantasy fabric softener

Een zoete, intensieve geurcompositie van een dominerend warm jasmijnaroma en een sterke muskusgeur. moon fantasy fabric softener

sun lime fabric softener

E009

INHOUD : 1000ml PRIJS:

5,95 €

E010

INHOUD : 1000ml PRIJS:

20

www.fmgroup.be

www.fmgroup.nl

5,95 €

FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

21


luxe WASVERZACHTERS

Exclusieve geurcomposities, reeds gebruikt in parfums en geparfumeerde producten werden ook gebruikt om deze wasverzachters te maken.

een droom van zachtheid en lichtheid verfijnde geur composities Met de perfect geselecteerde componenten verzachten en parfumeren de luxury fabric softeners uw kleding zeer goed.

secret

garden luxury fabric softener

Een opzwepende geur van frisse bloeiende witte rozen verdund met wilde klimop versterkt met aroma’s van mandarijn en Afrikaanse orchidee (FM 10).

secret garden luxury fabric softener

INHOUD : 1000ml PRIJS:

7,00 €

E037

splendid

violet

luxury fabric softener Een lichtelijk excentriek aroma van magnolia’s, viooltjes en lelies, gebroken met de zachtheid van appel en groene komkommer (FM 81). splendid violet luxury fabric softener

E032

INHOUD : 1000ml PRIJS:

7,00 €

sunny

breeze

luxury fabric softener Een verleidelijke en sensuele geur van frisse mandarijnen versterkt met sterke noten van jasmijn en de zoetheid van vanille (FM 23). sunny breeze luxury fabric softener

E038

INHOUD : 1000ml PRIJS:

22

www.fmgroup.be

www.fmgroup.nl

7,00 €

FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

23


voor jou voor jouw huis

UNIVERSELE PRODUCTEN

STRIJKHULP

anti-mist schuim

MULTI PURPOSE cleaner

schermreiniger

krachtreiniger

haard- en ovenreiniger

laminaatreiniger

glasreiniger

tapijtreiniger

(anti-mist foam)

een uniek parfum van een naaldwoud na de regen

(crt & lcd screen cleaner)

(fireplace glass & oven cleaner)

(glass cleaner)

doet het strijkijzer gemakkelijk glijden

(laminate floor liquid)

(carpet & upholstery cleaner)

metaalreinigingspasta (metal cleaning paste)

ironing spray

E011 19,83 â‚Ź/1L

waterspuit en waterdamp zijn niet meer nodig

INHOUD : 300ml PRIJS:

www.fmgroup.nl

5,95 â‚Ź

U

UNIVERSAL

Het geparfumeerde schuim vergemakkelijkt het strijken en brengt op het textieloppervlak een lichte film aan, die de vouw glad maakt en de gestreken stof verstevigt, zodat het weefsel zich gemakkelijker laat strijken. De stofvezelstructuur wordt daarbijniet beschadigd. De gestreken kleding heeft een elegant effect. anti-crease ironing spray

www.fmgroup.be

(power cleaner)

Anti-crease

een ontstaande film strijkt plooien glad

24

(multi purpose cleaner)

In je woning is het in alle vertrekken zuiver. Deze zuiverheid verleent jouw woning haar unieke karakter. Jij let daarbij op elk detail. Dat doen wij ook.

FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

25


ANTI-MIST FOAM

SCHERMREINIGER crt & lcd

ideaal voor glas

Anti-mist

foam

Het schuim wordt aanbevolen voor alle oppervlakken blootgesteld aan nevel: ramen spiegels, douches, tegels, autoruiten of autoramen of glazen. Het reinigt niet alleen grondig, maar laat ook een onzichtbare beschermende laag na die de afzetting van mist en stof op het oppervlak voorkomt. Laat geen strepen na.

anti-mist foam

E050 22,00 €/1L

INHOUD : 300ml PRIJS:

6,60 €

screen

cleaner

De schermreiniger is aanbevolen om glazen oppervlaktes te reinigen, liquid crystal en plastiek. Verwijdert vuil, stof, vingerafdrukken en vetvlekken van uw computerscherm, tv, plasma en LCD schermen, afstandsbedieningen, GSM toestellen, het toetsenbord van uw computer. Het laat geen strepen na. Met een elektrostatisch laagje beperkt het het vasthouden van stof. Bevat geen alcohol.

voorkomt het vasthouden van stof zonder alcohol

verhoogt het gebruikscomfort

crt & lcd screen cleaner E044 (zonder verstuiver) 18,80 €/1L

INHOUD : 250ml PRIJS:

verhoogt de rijveiligheid

verstuiver

TOTAALPRIJS: 5,20 €

26

www.fmgroup.be

www.fmgroup.nl

4,70 €

PRIJS:

E049

0,50 € FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

27


GLASREINIGER

haard- en OVENREINIGER verwijderd rookvlekken en assen fireplace gL ASS & OVEN cleaner

Het product verwijdert assen, verbrand vet en rookvlekken gevormd in ovens, open haarden, grills en huishoudapparaten (pannen, potten enz.). Het is ten zeerste aan te raden voor het reinigen van de open haard en de oven. Het maakt geen krassen op het gereinigde oppervlak en laat geen strepen na.

veilig voor de gereinigde oppervlaktes fireplace glass & oven cleaner

met glansmiddel verrijkt

glass

cleaner

Deze glasreiniger op basis van alcohol verwijdert vet en vuil (vooral handafdrukken) van vensterruiten snel en betrouwbaar. Bovendien geven de aanwezige glansmiddelen een kristalglans aan de ruiten. Dankzij de unieke nanodeeltjes ontstaat op het glasoppervlak een film, die nieuwe verontreiniging voorkomt. Het middel verspreidt een aangename geur.

bevat nanodeeltjes kiezelgrond

E033

glass cleaner

(zonder verstuiver) 5,33 € /1L

INHOUD : 750ml PRIJS:

PRIJS:

28

www.fmgroup.be

www.fmgroup.nl

INHOUD : 750ml

4,00 €

verstuiver

PRIJS:

E031

0,50 €

E012

(zonder verstuiver) 5,33 € /1L

4,00 €

verstuiver

TOTAALPRIJS: 4,50 €

TOTAALPRIJS: 4,50 €

PRIJS:

E031

0,50 € FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

29


universele REINIGER

KRACHTREINIGER

unieke geur van frisse granaatappelbloesems ideaal voor het reinigen van grote oppervlakken

multi

p ur p ose cleaner

Deze universele reiniger kan voor het reinigen en het onderhoud van alle afwasbare oppervlakken worden gebruikt, o.a. bakblikken, vloeren, muren, tegels, sanitaire armaturen, enz. Het product verwijdert alle mogelijke soorten vuil snel en betrouwbaar en laat geen strepen achter. De zorgvuldig geselecteerde geurcompositie verspreidt een langdurig aangename geur.

multi purpose cleaner

INHOUD : 1000ml PRIJS:

5,50 €

E014

power cleaner

Deze professionele krachtreiniger reinigt vaste, onbehandelde, waterbestendige en alkalibestendige oppervlakken. Hij verwijdert uitstekend organische (oliën) en synthetische (smeervetten) verontreiniging in het huishouden, in garages, werkplaatsen, serres, enz. Het product is ideaal voor de reiniging van werkkleding, autotapijten, motoren, bakovens en ruiten van haarden, afvoerkappen in de keuken, hekwerken, terrassen en balkons evenals voor de verwijdering van organische vervuiling op straatstenen en voorgevels.

power cleaner

E013

INHOUD : 1000ml PRIJS:

8,25 €

krachtige formule 30

www.fmgroup.be

www.fmgroup.nl

FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

31


LAMINAATREINIGER

TAPIJTREINIGER reinigt en verzorgt

carpet & upholstery cleaner

laminate floor liquid

Deze geconcentreerde laminaatreiniger op basis van alcohol verwijdert olieachtige vervuiling evenals dagelijks vuil en stof. Het product laat geen strepen of vlekranden achter en heeft geen invloed op de natuurlijke eigenschappen van het behandelde oppervlak. Het product is geschikt voor het reinigen en verzorgen van vloeren muurlaminaat, meubelfineer en geverfd hout. laminate floor liquid

Deze tapijtreiniger verwijdert vlekken en vuil van tapijten en vloerbedekkingen. De aanwezige werkzame stoffen vormen een actief schuim dat diep in de tapijtvezels doordringt en zo het vuil betrouwbaar verwijdert. Dankzij de anti-elektrostatische werking laden de vezels zich niet op. Daardoor wordt de opname van nieuw stof en vuil bemoeilijkt. Het product is geschikt voor handwas en machinewas. carpet & upholstery cleaner

E016

INHOUD : 1000ml PRIJS:

4,60 â‚Ź

E015

INHOUD : 1000ml PRIJS:

9,95 â‚Ź

laat geen vegen na

werkt anti-electrostatisch citroengeur

32

www.fmgroup.be

www.fmgroup.nl

FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

33


voor jou voor jouw huis

REINIGINGSPASTA voor metaal

PRODUCTEN VOOR MEUBELS meubelreiniger

(furniture cleaner)

reinigt en conserveert

metal

bevat corrosieremmers

leder was conditioner

(leather wax conditioner)

Geconcentreerde reiniginscrème die vuil snel verwijdert en de glans van de objecten gemaakt van zilver, goud, koper, aluminium, messing, roestvrij staal, chroom en nikkel herstelt. Het garandeert een goede behandeling van de gereinigde oppervlaktes. De corrosieremmers die de crème bevat, vertragen het vernietigingsproces van het metaal en garanderen een langdurige bescherming. Dankzij zijn eigenschappen kan de crème overal in huis gebruikt worden (juwelen, zilverwerk, vergulde objecten, klokken, hulpstukken, mixers en gootstenen in roestvrij staal, muziekinstrumenten), tuin (hekken, jardinieres, metalen lampen en tuinmeubelen) en garage (metalen onderdelen van de wagen, fietsen, bromfietsen). De crème is ontworpen voor manuele reiniging. Het bevat geen corrosieve zuren, dus het is veilig voor de huid.

metal cleaning paste

E041 60,67 €/1L

F

furniture

cleaning paste

U wilt dat uw meubels er altijd als nieuw uit zien. Om dit te bereiken is het niet voldoende ze gewoon te poetsen. Het vraagt om aangepaste zorgen. Ga zacht om met elk meubelstuk...

INHOUD : 150ml PRIJS:

34

www.fmgroup.be

www.fmgroup.nl

9,10 €

FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

35


MEUBELSPRAY

LEDER WAS conditioner

voorkomt nieuwe stofafzetting conditionerende oliën furniture

cleaner anti-dust

Deze meubelspray bevat was en anti-elektrostatische werkzame stoffen. De spray is bestemd voor de reiniging en het dagelijks onderhoud van houten meubelen en op hout gelijkende materialen. Het product laat op het oppervlak een beschermende film achter. Speciale werkzame stoffen bemoeilijken nieuwe stofafzetting. De spray laat geen krassen of strepen achter op het behandelde oppervlak.

furniture cleaner

E017 19,17 €/1L

INHOUD : 300ml PRIJS:

leather wax

conditioner

Beschermende was gemaakt van natuurlijke beienwas met toegevoegde conditionerende oliën. Ontworpen voor de behandeling van oppervlaktes gemaakt van glad echt en ecologisch leder en het maakt het zachter en flexibeler. Het herstelt de natuurlijke kleur en glans van de behandelde oppervlaktes en voorkomt dat ze uitdrogen en kreuken. Aanbevolen voor het schoonmaken van lederen meubilair en wagenbekleding, als ook voor modieuze lederen goederen (handtassen, aktetassen, koffers, portefeuilles, riemen, handschoenen), lederen kleding (jassen, broeken), schoenen, zadels en andere lederen artikelen.

5,75 €

leather wax conditioner

E040 42,00 €/1L

INHOUD : 300ml PRIJS:

de aanwezige was beschermt het oppervlak

zoete caramel en vanillegeur 36

www.fmgroup.be

www.fmgroup.nl

12,60 €

voor natuurlijk en synthetisch leder

FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

37


voor jou voor jouw huis

PRODUCTEN VOOR DE KEUKEN afwasmiddelen

preparaat voor het schoonmaken van roestvrij staal

(dishwashing liquids)

keukenreiniger

(inox cleaner)

ontvetter extra krachtig

(descaler all purpose)

ontkalker

(kitchen cleaner)

afwasmiddelen Een hooggeconcentreerd wasmiddel (20%) verwijdert snel en effectief vet en andere viezigheid en laat de vaat schoon en glanzend achter. Daarbij zijn de afwasmiddelen verrijkt met glycerine, welke de handen voedt en.

(degreaser extra power)

aloe

dishwashing liquid Het delicate aroma van aloë vera staat bekend om zijn verzorgende kenmerken. Laat zijn fantastische kracht vrij in uw keuken!

E020

red

citrus

dishwashing liquid

E019

KITCHEN

K

Zonnige kracht van citrus gecombineerd met de frisheid van kersenbloesem. Een zeer aangename geur die voor altijd in uw keuken zal blijven hangen.

dishwashing liquids (zonder dispensorpomp) 6,13 €/1L

INHOUD : 750ml PRIJS:

De keuken is een werkplaats waar je elke dag met veel enthousiasme je culinaire fantasie werkelijkheid laat worden. Om hier rustig te kunnen werken, moet alles in orde worden gehouden. Als je de beste recepten voor zuiverheid nog zoekt, vind je ze beslist op de volgende pagina’s... 38

www.fmgroup.be

www.fmgroup.nl

4,60 €

dispenserpomp

TOTAALPRIJS: 5,10 €

PRIJS:

E030

0,50 € FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

39


ONTVETTER extra krachtig

KEUKENREINIGER

verwijdert zelf oud hardnekkig vetresten

kitchen cleaner

Universeel, weinig schuimend preparaat voor het schoonmaken van keukenoppervlaktes. Het verwijdert perfect dagelijks vuil. Ideaal voor het reinigen en ontvetten van kastjes, tafelbladen, kookplaten, dorpels, en vloer- en wandtegels. Laat geen strepen en watervlekken na. U kunt er glazuur mee reinigen, keramiek, staal laminaat en stenen oppervlaktes.

degreaSER

extra power

De intense ontvetter verwijdert vetresten van tafelbladen, gootstenen, frituurpannen, ventilatoren, afzuigkappen, ovens, grills, kookplaten, tegels en andere keukenapparaten. Lost gemakkelijk zelfs het hardnekkigste, verbrande resten van vet en olie, plakkerig vuil. Het maakt geen krassen en laat geen strepen na. Regelmatig gebruik van het preparaat vergemakkelijkt het onderhoud en de hygiëne van elke keuken. Het laat een charmant aroma achter van verse appelsienbloesem op de schoongemaakte oppervlaktes achter.

47

voor dagelijks gebruik voor speciale taakjes

E018

degreaser extra power E035

(zonder verstuiver) 7,93 € /1L

(zonder verstuiver) 9,33 €/1L

kitchen cleaner

INHOUD : 750ml PRIJS:

5,95 €

verstuiver

PRIJS:

40

www.fmgroup.be

www.fmgroup.nl

INHOUD : 750ml PRIJS:

E031

0,50 €

7,00 €

verstuiver

TOTAALPRIJS: 6,45 €

TOTAALPRIJS: 7,50 €

PRIJS:

E031

0,50 € FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

41


preparaat voor het reinigen van ROESTVRIJ STAAL geurloos

ino x

delicaat silicone

cleaner

Preparaat voor het reinigen van roestvrij staal (INOX). Bevat zachte siliconen die verschillende soorten vlekken doeltreffend verwijderen (bv. vingerafdrukken, olieresten enz.) laat het gereinigde oppervlak glanzend achter en beschermt tegen meer vlekken. Speciaal aanbevolen om stalen onderdelen van koelkasten, magnetrons en boorden van ovens. Het product kan ook gebruikt worden om de buitenkant van potten, zeilboten en decoratieve stalen elementen te reinigen.

inox cleaner

verwijdert kalk zeer grondig

descaler all purpose

Zeer efficiënt professioneel reinigingsmiddel met hoge zuurtegraad verwijdert roest en kalkaanslag zelfs van plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn (zoals verwarmingselementen). In het bijzonder aangeraden voor het schoonmaken van ketels, strijkijzers, koffieapparaten, afwasmachines en andere huishoudapparaten. Het product bevat petrochemische ruwe materialen, synthetische aroma’s, kleurstoffen en conserveermiddelen van genetisch gemanipuleerde materialen. Attentie! Het product niet gebruiken voor oppervlaktes die gevoelig zijn voor zuren (al dan niet met chroom belegde messing, glazuur plastieken voorwerpen gevoelig voor zuur, aluminium en oppervlaktes van natuurlijk en synthetisch steen), omdat ze niet beschadigd mogen worden. Gebruik het product in overeenstemming met de aanbevelingen op het label.

E045

(zonder verstuiver) 44,00 € /1L

INHOUD : 250ml PRIJS:

universele ONTKALKER

11,00 €

descaler all purpose

verstuiver

PRIJS:

42

www.fmgroup.be

www.fmgroup.nl

E049

0,50 €

E034

INHOUD : 1000ml PRIJS:

8,40 €

TOTAALPRIJS: 11,50 € FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

43


voor jou voor jouw huis

SCHUURMELK

PRODUCTEN voor badkamer / keuken schuurmelk

granules om verstopte buizen vrij te maken

(multi surface soft cleanser)

(drain cleaner)

voegenreiniger (grout cleaner)

kalk- en roestverwijderaar (limescale & rust remover gel)

fluwelen consistentie multi

surface soft cleanser

Delicate zachte reiniger voor de keuken, sanitaire installaties en nikkel oppervlaktes helpt zelfs het meest hardnekkige vuil te verwijderen zonder krassen op het oppervlak te maken. Met zijn formule geeft het een perfecte bescherming en een unieke glans.

multi surface soft cleanser

E021 6,13 â‚Ź/1L

INHOUD : 750ml PRIJS:

Twee verschillende functies maar dezelfde behoeftes. Keuken en badkamer, hoever ze ook van elkaar liggen, ze hebben allebei speciale aandacht nodig. U bent bezorgd om hun unieke karakter, en wilt ervoor zorgen dat ze zuiver zijn.

44

www.fmgroup.be

www.fmgroup.nl

4,60 â‚Ź

frisse citroengeur

FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

45


kalk- en ROESTVERWIJDERINGSGEL

VOEGENREINIGER zelfreinigende laag van nanodeeltjes

grout cleaner

Het preparaat verwijdert snel en grondig alle vuil van de muur- en vloertegels (glazuur, terracotta, marmer, mosaic). Het creëert een zelfreinigende laag van nanodeeltjes die actief het vuil bestrijden en de voegen permanent beschermen tegen vuil en water. Het preparaat spoelt niet af en verkleurt de voegen niet (het kan gebruikt worden voor zowel witte als gekleurde voegen).

verfrist de kleur van de voegen frisse citroengeur grout cleaner

limescale & rust

remover gel

De unieke formule van de gel vergemakkelijkt de snelle en effectieve verwijdering van kalkafzettingen, zeepresten, roestvlekken en andere types vuil op sanitaire voorzieningen. Het maakt niet alleen baden, gootstenen, wastafels maar ook kranen en douches krijgen hun vroegere glans terug. Met de consistentie van de zachte gel blijft het preparaat ook op ovale oppervlaktes (bv. lavabo’s). De laag substantie bedekt het oppervlak dat moet schoongemaakt worden en laat de actieve bestanddelen hun werk doen.

delicate geur van oranjebloezem beschadigt het schoongemaakte oppervlakte niet

E036

limescale & rust remover gel

INHOUD : 750ml PRIJS:

PRIJS:

46

www.fmgroup.be

INHOUD : 750ml

4,20 €

verstuiver

PRIJS:

E031

0,50 €

E023

(zonder verstuiver) 6,13 € /1L

(zonder verstuiver) 5,60 €/1L

4,60 €

verstuiver

TOTAALPRIJS: 4,70 €

www.fmgroup.nl Produkty FM GROUP for home są oryginalnymi produktami FM GROUP World

TOTAALPRIJS: 5,10 €

PRIJS:

E031

0,50 € FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

47


voor jou voor jouw huis

GRANULES OM VERSTOPTE BUIZEN VRIJ TE MAKEN

PRODUCTEN VOOR DE BADKAMER douchecabine reiniger (shower cleaner)

badkamer reiniger (drain cleaner)

ideaal voor keuken en badkamer

drain cleaner Preparaat in granulevorm voor zelfactiverende ontstopping van verstopte buizen en sifons. Het bevat ingrediënten die vet en keukenafval oplossen. Het elimineert onmiddellijk de congestie en bijhorende onaangename geur. Als u het op regelmatige basis gebruikt kan u de properheid van uw buizen en sifons behouden.

drain cleaner

E022

11,90 €/1kg

POIDs: 500 g PRIJS:

5,95 €

B

bath

grease killer

U houdt van uw badkamer. Het is uw ziel, uwoasis van ontspanning, uw SPA aan huis... U moet zeker zijn dat het ideaal is in elk aspect. Prachtig. Uiterst comfortabel. Perfect schoon.

neutraliseert 48

www.fmgroup.be

www.fmgroup.nl

FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

49


DOUCHECABINEREINIGER

badkamer REINIGER uiterst effectief

verfrissend aroma van pompelmoes en kersen

shower

cleaner

Deze douchecabinereiniger verwijdert snel en betrouwbaar verscheidene soorten verontreiniging (bv. zeepresten, watervlekken, kalkafzetting) dankzij zijn actieve en werkzame stoffen. Het product laat een beschermende film achter op het oppervlak en voorkomt zo nieuwe vuilafzetting. Het is uitstekend geschikt voor het reinigen van badarmaturen, badkuipen, tegels, douchecabines en andere oppervlakken.

beschermend laagje dat de afzetting van stof voorkomt shower cleaner

bathroom

cleaner

Deze unieke, veelzijdige badreiniger verwijdert vuil en vlekken van badarmaturen, tegels, terracotta, douchecabines en kunststofoppervlakken zonder daarbij krassen achter te laten. Door zijn actieve werkzame stoffen ruimt het product zeepafzetting, watervlekken, vetvlekken en andere verontreiniging helemaal op. De aanwezige verzorgende glansmiddelen verlenen de armaturen en badtegels een stralende glans. De ook in het reinigingsmiddel aanwezige nanodeeltjes van kiezelgrond dringen in de oppervlaktestructuur door en doen de vuildeeltjes zo loskomen van het oppervlak.

frisse, langurige citrusgeur

E026

bathroom cleaner

(zonder verstuiver) 5,60 €/1L

INHOUD : 750ml PRIJS:

PRIJS:

50

www.fmgroup.be

www.fmgroup.nl

INHOUD : 750ml

4,20 €

verstuiver

PRIJS:

E031

0,50 €

E025

(zonder verstuiver) 5,60 €/1L

4,20 €

verstuiver

TOTAALPRIJS: 4,70 €

TOTAALPRIJS: 4,70 €

PRIJS:

E031

0,50 € FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

51


voor jou voor jouw huis

WC cleaning GEL

PRODUCTEN VOOR HET TOITET WC-REINIGINGSGEL (lemon wc cleaning gel)

lemon wc cleaning gel

Deze dikvloeibare gel is voor het reinigen van verscheidene sanitaire installaties geschikt. Het product verwijdert kalkafzetting, roest, watervlekken, vetvlekken en andere verontreinigingen. De gereinigde oppervlakken worden stralend schoon. Het product laat zich gemakkelijk afspoelen, veroorzaakt geen krassen en laat een frisse, aangename geur achter. lemon wc cleaning gel

E024 6,13 €/1L

PRIJS:

TOILET

T

INHOUD : 750ml

De wc is een zeer belangrijke plaats. Net zoals een gevoelige controlestrip geeft ook dit vertrek informatie over de hygiëne in je huis. Een regelmatige reiniging en desinfectie van de wc is in geen geval overdreven. Dit is belangrijk voor jouw gezondheid en die van je familie. 52

www.fmgroup.be

www.fmgroup.nl

4,60 €

easy to flush

FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

53


voor jou voor jouw huis

REINIGINGSDOEKEN op rol

ACCESSORIES MULTIFUNCTIONELE REINIGINGSDOEKEN OP ROL (multi function roll wipes)

REINIGINGSDOEK UIT MICROVEZEL (delicat cloth)

handige rol zo groot als een keukenrol een speciale oppervlaktestructuur vergemakkelijkt de opname van vocht multi

function roll wipes

34 wipes De veelzijdig bruikbare reinigingsdoeken op rol zijn uitstekend geschikt voor het reinigen van oppervlakken in het huishouden. De unieke oppervlaktestructuur vergemakkelijkt de opname van water, olieachtige substanties, reinigingsmiddelen en kleuren. De reinigingsdoeken zijn scheurvast en laten geen strepen of krassen op het oppervlak achter. Dankzij de perforatie kan het gewenste aantal stuks gemakkelijk worden afgescheurd. De reinigingsdoeken kunnen worden uitgewassen en meermaals worden gebruikt.

Practisch en onmisbaar. Ze reinigen en vegen zeer precies, poetsen goed op en bovenal reduceren ze het verbruik van chemicaliën. Ze zullen een grote hulp zijn voor uw huishouden.

reinigingsdoeken op rol

PRIJS:

E029

12,40 €

afmetingen van een reinigingsdoek: 23x39 cm

54

www.fmgroup.be

www.fmgroup.nl

FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

55


voor jou voor jouw auto

REINIGINGSDOEK uit microvezel

CAR COSMETICS CAR PERFUMES

ALUMINIUM RIM cleaner

CAR PERFUMES NAVULLINGEN

COCKPIT care spray

(car perfumes)

ideal voor mensen die aan een allergie lijden

(car perfume refills)

(aluminium rim cleaner)

(cockpit care spray)

delicat cloth

reinigingsdoek uit microvezel

PRIJS:

auto

Door de unieke honingraatstructuur is de reinigingsdoek DEL ICAT ideaal voor polijsten en droogwrijven. Hij laat geen strepen, vlekranden of stofpluisje achter. De gebruikte microvezel kan een zevenvoudige hoeveelheid water van het eigen gewicht opnemen. Zo is de doek uitstekend geschikt voor het droogwrijven van glas en porselein. Bij gebruik van microvezeldoeken is de toevoeging van chemische reinigingsmiddelen nauwelijks nodig, want dankzij de microvezelstructuur is het reinigen van oppervlakken met zuiver water of droog mogelijk. Bovendien is het schoon houden van de reinigingsdoeken heel gemakkelijk, omdat ze met de hand of in de wasmachine op 60 °C gewassen kunnen worden.

E028

12,40 €

perfecte uitvoering

Uw richting is hygiëne en frisheid. De volgende pagina’s, zoals bewezen bewegwijzering, zullen u de kortste en veiligste route tonen. Gaat u met ons mee?

afmeting: 40x40 cm

56

www.fmgroup.be

www.fmgroup.nl

FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

57


CAR perfumes twee soorten geuren – voor vrouwen en mannen Car perfumes worden ontwikkeld en zijn gebaseerd op geuren van topkwaliteit. Zij verspreiden een plezierig, langdurig aroma.

langdurig aroma Plaats het met de haak op één van de luchtuitlaten en bevrijd haar wonderbaarlijke geur. De intensiteit van de geur kan worden aangepast middels de knop. De verpakking bevat een plastic omhulsel, een bevestiger en een parfumflesje met een inhoud van 6 ml.

summer whiff

car perfume

Laat jezelf betoveren door het zoete aroma van bloemen met enkele fruitnoten en delicate houtakkoorden. Deze geur harmoniseert perfect met FM 98 parfum voor vrouwen.

jamaica dream car perfume

Waan je in een paradijscompositie van appels, pruimen, kaneel en Jamaicaanse rum. Deze geur harmoniseert perfect met FM 57 geparfumeerd water voor mannen.

jamaica dream car perfume

AU11 1500,00 €/1L

INHOUD : 6 ml PRIJS:

summer whiff car perfume

AU10 1500,00 €/1L

INHOUD : 6 ml PRIJS:

58

www.fmgroup.be

www.fmgroup.nl

9,00 €

9,00 €

car parfum navulling (details op pagina 61)

FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

59


eenvoudige installatie

CAR PERFUME navulling Wanneer je reeds een car perfume bezit inclusief de installatietool, hoef je na gebruik enkel de navulling aan te schaffen. Het is goedkoop en milieubewust!

duurzaam in gebruik 1. Druk het parfumflesje in het plastic omhulsel tot je weerstand verneemt en een klik hoort.

3. Bevestig het geheel in een rechtopstaande positie op een van de luchtuitlaten.

2. Plaats de bevestiging aan de achterkant.

4. Houd het flesje rechtop, zelfs na installatie.

5. Probeer niet te demonteren of te repareren tijdens het rijden.

summer whiff

car perfume refill

6. Gebruik enkel de navulling van FM GROUP World. summer whiff car perfume refill

AU12 1116,67 €/1L

INHOUD : 6 ml PRIJS:

6,70 €

jamaica dream

car perfume refill

jamaica dream car perfume refill

AU13 1116,67 €/1L

INHOUD : 6 ml PRIJS:

60

www.fmgroup.be

www.fmgroup.nl

6,70 €

FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

61


aluminium velgen REINIGER

Verzorgende COCKPIT SPRAY

veilig voor verf herstelt een mooie glans

vertraagt het ouderdomsproces van plastic

cockpit

care spray

aluminium

rim

cleaner

Het preparaat verwijdert efficiënt dagelijks vuil van de velgen en motorkap, alsook hardnekkig vuil zoals bijvoorbeeld de laag van de remblokjes. Het is veilig voor de verf. Het kan ook gebruikt worden om stalen, chromen en gelakte velgen te reinigen.

Het preparaat reinigt grondig en verzacht het oppervlak van het dashboard en de plastieken onderdelen in uw wagen. Met anti-elektrostatische onderdelen voorkomt het het vasthouden van stofdeeltjes. Geeft het schoongemaakte oppervlak een delicate glans en de ingrediënten van het preparaat preserveren plastiek door het vertragen van het verouderingsproces.

cockpit care spray E046 24,33 €/1L

INHOUD : 300ml PRIJS: aluminium rim cleaner

7,30 €

E047

(zonder verstuiver) 7,07 €/1L

INHOUD : 750ml PRIJS:

5,30 €

verstuiver

PRIJS:

62

www.fmgroup.be

www.fmgroup.nl

voorkomt het vasthouden van stof

E031

0,50 €

zachtjes boenen TOTAALPRIJS: 5,80 € FM GROUP for home producten zijn echte FM GROUP World producten.

63


HOOFDKANTOOR BELGIË

DISTRIBUTIECENTRUM NEDERLAND

FM GROUP Belgium Wingepark 43 3110 Rotselaar Tel: (+32) 016/ 35 94 30 Fax: (+32) 016/ 48 24 36 info@fmgroup.be www.fmgroup.be

FM GROUP Netherlands Meulenakker 8c 7841ep Sleen Tel: (+31) 0 591 36 28 17 depotnl@fmgroup.be www.fmgroup.nl

Alle rechten voorbehouden. Niet kopiëren. Imitatie van originele FM GROUP producten wordt erkend als een daad van oneerlijke concurrentie.

Uw distributeur

Benelux ©

FM GROUP Benelux WWW.FMGROUP.BE

BENL 05

2011 J U N I

www.fmgroup.be

www.fmgroup.nl

Catalogus: For Home  

U houdt van uw badkamer. Het is uw ziel, uw oasis van ontspanning, uw SPA aan huis... U moet zeker zijn dat het ideaal is in elk aspect. Pra...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you