Page 1

Resultaat in huidverbetering


U wilt toch ook alleen het allerbeste voor uw huid? Voor een mooie huid is helaas meer nodig dan verzorgende producten aanbrengen in de badkamer of een enkele behandeling in de behandelstoel. Een mooi gave en gezonde huid vraagt om de รกllerbeste verzorging van zowel de buiten- als de binnenkant van uw lichaam. Bij Cosmetisch Instituut Mirjam Stoof kunt u daarom terecht voor een totaalconcept voor mannen en vrouwen, dat bestaat uit specialistische behandelingen met innovatieve apparatuur en topproducten van Hannah, Obagi en Neoderma. Dit in combinatie met suppletie door de nutricosmetics van LavieSage en coaching over voeding en thuisverzorging. Dankzij dit totaalconcept kunnen we samen toewerken naar een optimale conditie van uw huid. Professionele huidverbetering Cosmetisch Instituut Mirjam Stoof is sinds 1995 gespecialiseerd in professionele huidverbetering. Op onze moderne locatie aan Het Spaarne in Dronten gaat een team van hoogopgeleide specialisten uiteenlopende huidproblemen effectief te lijf. Medische behandelingen zijn ook mogelijk dankzij onze intensieve samenwerking met een cosmetisch arts. Of u nu komt voor acne, cellulite, couperose of overbeharing: uw huid is bij ons in goede handen. Wellness Naast specialistische behandelingen biedt Cosmetisch Instituut Mirjam Stoof ontspannende wellnessarrangementen. Pure verwenmomenten voor wie even helemaal weg wil dromen.

Hartelijke groet, Cosmetisch instituut Mirjam Stoof

-2-


Wat kunnen wij voor u betekenen? Elke huid is uniek. Een standaard behandelplan als basis voor een stralende huid bestaat dus niet. Omdat huidverbetering alleen mogelijk is als er voldoende informatie is over u en uw huid, vindt ter kennismaking altijd eerst een consult plaats met ĂŠĂŠn van onze huidcoaches. Tijdens dit consult worden uw wensen uitvoerig besproken en ondergaat u een professionele huidanalyse met behulp van de Skin Analyzer en de Collagenoson. Vervolgens stelt uw huidcoach een behandelplan op, met uw gewenste resultaat als uitgangspunt. Collagenoson Naast een gewone huidmeting (aan de buitenkant) met de Skin Analyzer, kunnen wij ook zien hoe uw huid er van binnen uitziet. De Collagenoson is een revolutionair apparaat dat nagenoeg uniek is in Nederland. Met behulp van de Collagenoson kunnen wij het collageengehalte in uw huid en de kwaliteit van uw bindweefsel meten. Daarnaast kunnen wij u - heel belangrijk! - precies laten zien hoe uw opperhuid eruitziet. De opperhuid is namelijk uw bescherming tegen invloeden van buitenaf. Als deze niet intact is, zullen allerlei stoffen die daar niet horen uw huid binnenkruipen die daar niet horen. Bovendien heeft u dan last van enorm veel vochtverlies, waardoor uw huid sneller dan u lief is, veroudert.

-3-


huidverbetering & anti-aging Vanaf uw twintigste vermindert uw huidconditie. Dat heeft de natuur nou eenmaal zo bepaald. De huid wordt doffer en slapper en kringen en fijne lijntjes verschijnen. Ook begint het effect van zonschade die de huid in de loop der jaren heeft opgelopen zichtbaar te worden in de vorm van bijvoorbeeld pigmentvlekjes. Verder verwijden de poriÍn, wordt de huidstructuur grover en kan couperose ontstaan. Een eenvoudige crème van de drogist zal uw huidconditie niet verbeteren, laat staan verjongen. Hiervoor zijn specialistische behandelingen, veelal met apparatuur, nodig. Thuis heeft de huid aansluitend een intensieve verzorging nodig, met producten die zijn afgestemd op uw persoonlijke huidconditie. Wij adviseren u graag met een behandelplan op maat.

-4-


Nutricosmetics van LavieSage Helaas biedt voeding tegenwoordig te weinig essentiële voedingsstoffen om een optimale gezondheid en huidconditie te garanderen. Wie goed voor zichzelf wil zorgen, doet daarom slim aan suppletie om dit tekort aan te vullen. Als voedingsdeskundige en orthomoleculair voedingsdeskundige geeft Mirjam u hierover graag uitgebreid advies.

Gezond van binnen en mooi van buiten Bij Cosmetisch Instituut Mirjam Stoof werken we met de nutricosmetics van LavieSage. Deze supplementen bestaan uit hoogwaardige zuivere ingrediënten die de biochemische processen in de huid stimuleren. De aanmaak van nieuwe cellen en weefsel maakt het lichaam gezonder aan de binnenkant, en dat is te zien aan de buitenkant! De resultaten zijn niet alleen zichtbaar in het gezicht, ook de haren, nagels, botten, bloedvaten en hersenen profiteren van de supplementen. Elke dag weer. Als u kiest voor de nutricosmetics van Laviesage zult u snel merken dat u zich fitter voelt en dat uw huidconditie prachtig verbetert. Benieuwd wat de lijn van LavieSage voor u kan betekenen? Laat u dan uitgebreid informeren door één van onze speciaal hiervoor opgeleidde huidcoaches.

-5-


Laat u verrassen door de resultaten! Micro Needling therapie met Dermaroller of Dermapen Deze zeer doeltreffende behandelmethode zet de huid ertoe aan zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van collageen- en elastinevezels. Dat gebeurt met behulp van een rollertje microscopisch kleine naaldjes. Het resultaat is spectaculair en vergelijkbaar met dat van een filler. Intensieve peelings Peelings zijn er in alle soorten en maten. De één laat de gezonde huid nóg meer stralen, terwijl de ander huidproblemen aanpakt. Afhankelijk van uw huidconditie kunt u bij ons onder meer terecht voor een glycolzuurpeeling, Yellow Peel, Bleu Peel Radiance en een Facial Stimulator Peel. Pigmentvlekken, zonschade, melasma (zwangerschapsmasker), fijne tot diepere lijntjes, een doffe huid, acne, grove poriën en littekentjes: voor elk probleem is een oplossing. Wilt u zo lang mogelijk genieten van uw nieuwe stralende huid? Kies dan voor een kuur! Zuurstofbehandeling De zuurstofbehandeling is zeer geliefd onder wereldsterren om zijn bijzondere huidverjongende werking. Wilt u ook stralen als Madonna, Cameron Diaz en Halle Berry? Ontdek dan wat de zuurstofbehandeling voor u kan betekenen.

-6-

Megapeel microdermabrasie Rimpeltjes, een vale huid en grove poriën gaat u effectief te lijf met microdermabrasie. Resultaat? Een zijdezachte, gladde, gezonde en stevige huid. Bindweefselmassage Wie bang is voor rimpelvorming op latere leeftijd of al last heeft van huidverslapping, een vale huid of rimpels, moet beslist kennismaken met de bindweefselmassage. Deze diepgaande, zeer intensieve massage resulteert namelijk in een stevige veerkrachtige en mooi doorbloede huid, en dat heeft op onze klanten keer op keer het ‘WAUW!-effect’. Rimpel- en littekenreductietherapie

Deze intensieve therapie is gericht op het behandelen van littekens, rimpels en volumeverlies. Door het bindweefsel intensief los te maken en te traumatiseren wordt er gezorgd dat de huid beter in staat is zichzelf te genezen. Dit resulteert in het verfijnen van rimpels, structuurverbetering, meer volume en een liftend effect. Littekens worden beduidend minder zichtbaar.


Elos Fotofacial & Elos Refirme

Chinese Kruidenpeeling Hoewel de Chinese Kruidenpeeling als biologische peeling zeer geschikt is voor de aanpak van uiteenlopende huidproblemen, zetten wij deze voornamelijk in bij acne. De peeling is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Acnebehandeling

Fotofacial resulteert dankzij bipolaire radiofrequentie gecombineerd met licht in een jonge, gladde huid. Ook ideaal bij rosacea, couperose, pigmentvlekken en rimpeltjes. Voor een verstrakkend en liftend effect kan de Refirme methode worden toegepast. LPG Endermologie Zeg vaarwel tegen cellulite en verwelkom een glad en strak figuur met endermologie. Tijdens een mechanische bindweefselmassage wordt uw lichaam opnieuw gemodelleerd met spectaculair resultaat. Mesotherapie Neem afscheid van kleine rimpels en fijne lijntjes! Mesotherapie is een preventieve anti-aging behandeling die uw gezicht, hals en decolleté met behulp van micro-injecties met hyaluronzuur in optimale conditie brengt en houdt.

Veel mensen hebben last van acne en schamen zich hiervoor. Gelukkig is acne heel goed te bestrijden met intensieve behandelingen. Gaat u gebukt onder acne? Cosmetisch Instituut Mirjam Stoof is al meer dan 17 jaar gespecialiseerd in acnebehandelingen, dus laten we daar samen zo snel mogelijk verandering in brengen. In de meeste gevallen worden acnebehandelingen vergoed door uw zorgverzekeraar.

-7-


Permanente make-up Cosmetisch We zien er graag tiptop verzorgd uit: thuis, op het werk, in het zwembad, op vakantie, tijdens het sporten en in de sauna. Heeft u het gevoel dat gewone make-up u te vaak laat zitten? Laat u dan verrassen door de natuurlijke resultaten van permanente make-up! U kunt bij ons terecht voor het aanbrengen van een mooie eyeliner, lipliner en perfecte wenkbrauwen. Wij beheersen de nieuwste technieken en zijn uiteraard gekeurd door de GGD. Medisch Cosmetisch Instituut Mirjam Stoof is aangesloten bij de NSGP met een cosmetische en medische registratie. Dat betekent dat wij u ook bij een medische indicatie kunnen helpen. Bijvoorbeeld bij het verfraaien van een hazenlip, inkleuring van littekens als gevolg van een ongeluk of operatie, tepelhofreconstructies bij een borstreconstructie en nieuwe wenkbrauwen bij alopecea.

Cosmetisch arts Cosmetisch Instituut Mirjam Stoof gaat verder waar een schoonheidssalon stopt. Naast professionele huidverbetering en huidverjonging bieden wij niet-operatieve medisch(e) cosmetische correcties in samenwerking met een cosmetisch arts. Zo kunt u voor vervelende diepe lijnen in uw gezicht kennismaken met dr. Robin Ernsting. U kunt op afspraak bij Robin terecht voor behandelingen met fillers, Botox en Liquid Facelift. Aan uw eerste consult zijn geen kosten verbonden.

-8-


Minerale make-up Make-up met een huidverbeterende werking: bestaat dat? Ja, dat bestaat! Minerale make-up is een revolutionaire vorm van natuurlijke make-up die roodheid en oneffenheden wegneemt en de huid tegelijkertijd laat ademen. Minerale make-up is geschikt voor de meest gevoelige huid en biedt maximale bescherming tegen de zon. Mineralogie Bij Cosmetisch Instituut Mirjam Stoof werken we met de minerale make-up van Mineralogie. Het bijzondere van deze natuurlijke lijn is dat zij de acnehuid verbetert en rust brengt in rosacea- en couperosehuid. Mineralogie heeft een zeer uitgebreid assortiment met dekkende, sprekende, langhoudende en trendy kleuren voor ogen, lippen, wangen en teint. U kunt bij ons terecht voor een persoonlijk make-up advies. Ook organiseren wij make-up workshops. Hiervoor kunt u zich individueel of met een groep(je) inschrijven.

-9-


ONGEWENSTE HAARGROEI • Epileren • Harsen • Elektrisch ontharen • Elos lichttherapie Scheren is een tijdrovende dagelijkse bezigheid die bovendien een spoor van wondjes en bultjes achterlaat. Het gladde resultaat is van zeer korte duur: in de meeste gevallen verschijnen de eerste stoppels al binnen 24 uur. Steeds meer vrouwen en mannen kiezen daarom voor een methode waarbij ongewenste haargroei langer, of zelfs definitief, wegblijft. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor epileren en harsen. Dankzij deze behandelingen kunt u een paar weken genieten van een zijdezachte huid. Wilt u definitief afscheid nemen van haargroei in het gelaat of op het lichaam? Maak dan kennis met elektrisch ontharen of Elos lichttherapie.

- 10 -


ONGEWENSTE HAARGROEI Definitief ontharen Als u definitief afscheid wilt nemen van ongewenste haargroei, kunt u bij ons terecht voor elektrisch ontharen en Elos lichttherapie. Wij beschikken over de ANBOS specialisaties elektrisch ontharen en lichttherapie, dus u kunt vertrouwen op een goed en eerlijk advies, en de allerbeste behandelingen. Elektrisch ontharen Elektrisch ontharen is de oudste methode voor het definitief verwijderen van haartjes. Tijdens een behandeling worden met behulp van de Blend- of Diathermiemethode haarfollikels vernietigd, waardoor er geen nieuwe haren meer kunnen groeien. Elektrisch ontharen is vooral geschikt voor een enkele storende haar, kleine gebieden en rode en grijze haartjes die niet met lichttherapie verwijderd kunnen worden. Elos lichttherapie Elos lichttherapie is de nieuwste succesvolle ontwikkeling binnen de verschillende definitieve ontharingsmethoden. Waar andere technieken als IPL en de laser alleen geschikt zijn voor zwarte haren op een zo blank mogelijke huid, is Elos lichttherapie geschikt voor het verwijderen van zwarte, bruine en blonde haartjes op zowel de blanke als de donkere huid. Tijdens een behandeling worden licht- en radiofrequentie op een veilige en pijnloze manier naar de haarwortel geleid. De voedingsbron van de haar wordt direct uitgeschakeld, waardoor nieuwe haargroei geen kans maakt. Na een aantal behandelingen zijn de ongewenste haartjes definitief verwijderd. In uw lichaam zitten duizenden slapende haarzakjes. Deze kunnen onder invloed van bijvoorbeeld hormonen en medicijnen haartjes produceren. Het is dus mogelijk dat er een aantal jaren na de behandelingen een paar nieuwe haartjes gaan groeien. Gelukkig volstaat in de meeste gevallen een enkele behandeling om deze haartjes te verwijderen. Afspraak maken Overweegt u om ongewenste haartjes duurzaam tegen te gaan? Dan bent van harte welkom voor een consult. Wij informeren u graag over onze verschillende methoden. Afhankelijk van uw wensen en de plaats waar de overbeharing voorkomt, kiezen wij voor u de meest geschikte methode en ontvangt u aansluitend een behandelplan op maat. In de meeste gevallen worden elektrisch ontharen en Elos lichttherapie vergoed door uw zorgverzekeraar.

- 11 -


VOEDING EN GEZONDHEID Bewust omgaan met uw gezondheid Door bewustwording kunt u nieuwe keuzes maken en daarmee uw gezondheid en welbevinden verbeteren. Dat merkt u al op korte termijn en dit werkt ook zeker door in de toekomst. De meeste mensen zijn zich niet bewust van wat hun lichaam precies nodig heeft om optimaal gezond te kunnen functioneren. Vaak is de gedachte: als ik de “aanbevolen dagelijkse hoeveelheid” (ADH) vitaminen en mineralen binnen krijg, ben ik goed bezig. Maar weet u dat de ADH de minimale hoeveelheid is die we nodig hebben om niet ziek te worden? En tussen niet ziek worden en optimaal gezond zijn ligt een wereld van verschil! Voedingsadvies en suppletie Door middel van de juiste voeding, in combinatie met orthomoleculaire supplementen* krijgt uw lichaam weer een optimale weerstand, waardoor vele klachten kunnen verminderen of verdwijnen. Vaak is hierbij ook een aanpassing van de leefstijl nodig en soms ook een andere manier van denken.

Wist u dat... • • • • • • •

We per jaar 3 kilo gifstoffen binnenkrijgen door het aanschaffen van niet biologische voeding? De bestrijdingsmiddelen gewoon door de schil van de appel heendringen en dus in de hele appel zitten? E-nummers invloed op uw lichaam hebben? “De pil” een vitamine B tekort veroorzaakt? Bepaalde voedingsstoffen bepaalde klachten kunnen verergeren en andere voedingsstoffen bepaalde klachten juist kunnen verminderen? Verzuring van ons lichaam ervoor zorgt dat we ontstekingsgevoeliger worden? Bepaalde voeding zorgt voor verzuring van ons lichaam en bepaalde voeding juist niet?

*Supplementen zijn extra voedingsstoffen in de vorm van een supplement en nadrukkelijk géén medicijnen. Voedingsstoffen zijn bouwstoffen van ons lichaam; ze werken als een team samen. Ons lichaam herkent de voedingsstoffen als lichaamseigen en gebruikt ze volgens de evolutionaire principes. Medicijnen zijn lichaamsvreemde stoffen, die het lichaam zo snel mogelijk probeert af te breken. Medicijnen werken zelfstandig en vernietigen het teamwork van de voedingsstoffen. Orthomoleculaire supplementen zijn hoog gedoseerd, niet synthetisch (zoals farmaceutische supplementen), bevatten geen gist, bindstoffen, vulstoffen, synthetische kleurstoffen, smaakstoffen, suikers of suikervervangers (aspartaam).

- 12 -


NATUURGENEESKUNDE Natuurgeneeskunde bevat een heel spectrum aan alternatieve geneeswijzen, die het zelfhelend vermogen van de mens stimuleren. Bijzonder is dat deze geneeswijze zich richt op het gehele lichaam en niet alleen op de zieke delen of de ziekteverwekkers. Zo kan natuurgeneeskunde uw immuunsysteem stimuleren en uw lichaamseigen geneeskracht bevorderen, waardoor lichamelijke klachten aanzienlijk kunnen afnemen of zelfs volledig verdwijnen. Als voedingsdeskundige, orthomoleculair voedingsdeskundige en fytotherapeute adviseert Mirjam Stoof u over het optimaal gezond houden van uw lichaam (en daarmee indirect uw huid).

Voor welke klachten kunt u o.a. terecht bij Mirjam? Candida, eczeem, darm- en spijsverteringsstoornissen (ziekte van Crohn, colitis ulcerosa, prikkelbare darmsyndroom), ziekte van Pfeiffer, immuunstoornissen (allergieën, intolerantie), coeliakie, osteoporose, artrose, fibromyalgie, ADHD, stress, burn-out, zonneallergie en meer. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie laat Mirjam u kennismaken met Bio-Resonantie Therapie, Bio-Tensor, Bach Bloesem Therapie, Schüssler Celzouten, Ontzuren, Ontgiften, NLP en Energetische Geneeswijzen.

Wist u dat... • • • • •

Zonlicht onmisbaar is voor onze vitamine D3 aanmaak? Vitamine D3 (en dus ook zonlicht) ontstekingsremmend werkt? Vele ziekten, van artrose en reuma tot depressies en ADHD aan een slecht functionerende darmflora en de daarop volgende lekkage van gifstoffen worden toegeschreven? 80% van onze afweer in onze darmen zit? Bepaalde pijnstillers (de NSAID’s: ontstekingsremmende pijnstillers als ibuprofen, diclofenac, meloxicam, naproxen, etofenamaat, clecoxib, aspirine) de aanmaak van stoffen remmen die een belangrijke rol spelen in de bescherming van de slijmlaag in de maag en darm? Hierdoor wordt de darm en maagwand kwetsbaar en lek.

- 13 -


Diversen iCurl wimperpermanent Een sprekende oogopslag is voor iedereen weggelegd dankzij het iCurl wimperpermanent. Vergeet uw wimpelkrultang, want met iCurl brengen we binnen 20 minuten uw wimpers in een prachtige natuurlijke krul. Hiermee geniet u zes tot wel acht weken van de allermooiste wimpers. Voor nog meer effect kunt u uw wimpers eerst laten verven.

Summer Feet Summer Feet is dĂŠ behandeling voor mooi verzorgde voeten. Door middel van een verstevigende gel wordt een doorzichtig laagje aangebracht op uw teennagels met als finishing touch een wit of roze randje dat wordt uitgehard onder een uv-lamp. Een French manicue, maar dan voor uw voeten.

Wellness Wilt u ontsnappen aan de drukte van alledag? Boek dan een heerlijk verwenarrangement, een hotstone massage of extra zonuren onder onze zonnebank. Want wie zich goed voelt, kan de hele wereld aan! N.B. Zonnebank en huidverbetering gaat dat samen? Nee. Een teveel aan UV-straling beschadigd de collegene vezels. Daarom adviseren wij u tijdens het gebruik van de zonnebank geen gebruik te maken van de gezichtsbruiner en uw gezicht te bedekken. Zo profiteert u wel van de positieve effecten van de zonnebank: gecontroleerde straling, geen verbranding, vitamine D3 aanmaak en een mooie teint.

- 14 -


Informatie Omdat wij graag alle tijd nemen voor u en uw huid, werken wij uitsluitend op afspraak. Voor het maken van een afspraak, informatie over behandelingen, tarieven of het ophalen van producten kunt u ons bereiken op (0321) 316 524. Consult Wilt u kennismaken met cosmetisch instituut Mirjam Stoof? Dan bent u van harte welkom voor een consult met één van onze huidcoaches. Voor een consult reserveren wij 45 minuten en betaalt u € 25,00. Deze consultkosten worden in mindering gebracht op uw eerste behandeling, zodat het consult uiteindelijk kosteloos is. Afspraak maken Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Omdat wij vaak cliënten aan het behandelen zijn, kan het zijn dat wij geen gelegenheid hebben de telefoon persoonlijk te beantwoorden. U krijgt dan een antwoordapparaat en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Wilt u dit liever anders, dan kunt u ook een afspraak maken via onze online agenda op www.mirjamstoof.nl. Afspraak annuleren Mocht u - om welke reden ook - verhinderd zijn, verzoeken wij u vriendelijk om uw afspraak minimaal 48 uur van tevoren af te zeggen of te verplaatsen. Zo hoeven anderen niet onnodig lang te wachten op hun vervolgafspraak. Indien u niet tijdig annuleert, zijn wij genoodzaakt u € 25,00 per gereserveerd uur in rekening te brengen. Vergoedingen zorgverzekeraar Informatie over vergoedingen van behandelingen door zorgverzekeraars kunt u vinden op: www.zorgkiezer.nl/vergoedingen Webshop Voor het bestellen van producten kunt u telefonisch bij ons terecht. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om via onze webshop producten te bestellen www.mirjamstoof-webshop.nl

- 15 -


Bezoek onze webshop op:

www.mirjamstoof.nl

Volg on s nu oo k op Fac ebo ok !

C hec k on ze sit e me t je sm ar tph on e!

contactgegevens Cosmetisch Instituut Mirjam Stoof Het Spaarne 45 | 8253 PE Dronten T. 0321 316 524 instituut@mirjamstoof.nl | www.mirjamstoof.nl

Brochure Mirjam Stoof  

Brochure Cosmetisch Instituut Mirjam Stoof

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you