Page 1

Handleiding
U heeft een e-mail ontvangen met uw inloggegevens. Vul de gegevens in en klik op Login
Na het inloggen komt u op het overzicht met beoordelingen. (Dit scherm bevat nu nog geen beoordelingen.)Maak een medewerker aan door op de knop Nieuwe medewerker te klikken.
Vul de gegevens in. De velden met een * zijn verplichte velden, de andere velden zijn optioneel.Klik op Opslaan om de gegevens te bewaren en terug te keren naar het overzicht.
In de gratis demo maakt u gebruik van een basis competentieprofiel. In de betaalde toepassing zult u zelf uw profielen kunnen samenstellen op basis van vele competenties.Klik in het overzicht op Nieuwe beoordeling om een beoordeling toe te voegen. Selecteer in het veld Naam de naam van de medewerker, die u zojuist heeft toegevoegd. De gegevens van de medewerker en het basiscompetentieprofiel worden opgehaald. Klik op Toevoegen beoordeling om de beoordeling te maken.


De beoordeling wordt getoond.  Klik op de competentie (‌klik hier om te bewerken) om de score per competentie in te vullen. 
Geef een score door per aspect een waarde van 1 tot 5 te selecteren. Voor ieder geselecteerd aspect verschijnt een zin in het veld Aantekeningen. U kunt deze tekst overschrijven. (Doe dit als u alle aspecten heeft geselecteerd, anders wordt uw tekst overschreven.)


Typ in het veld Tips voor verbetering uw tip(s) voor deze medewerker.  Bent u klaar met deze competentie? Klik op Opslaan en volgende om naar de volgende competentie te gaan. 

In de demo typt u zelf uw tip(s). In de betaalde toepassing zult u bovendien tips uit de bibliotheek kunnen selecteren.
Klik op Opslaan om terug te keren naar de beoordeling. De gegevens worden opgeslagen.


De informatie in uw beoordeling kunt u weergeven in een rapport (Microsoft Word document).  Klik op Maak rapport om het rapport te genereren.  Klik op het rapport (Beoordelingsdocument: ‌) om het te bekijken. 


Kies ervoor om het document te Openen in Word.  Bekijk het rapport.  Bewaar het rapport op uw eigen computer. 

In de demo maakt u gebruik van een standaardopmaak. In de betaalde toepassing zult u het Word rapport conform uw huisstijl kunnen opmaken. U kiest zelf de instellingen en het Word-sjabloon.


Klik in de beoordeling op Annuleren om terug te keren naar het beoordelingsoverzicht.  Voeg een nieuwe medewerker toe  en  Maak nog een beoordeling‌ 


Wilt u meer zien van Reviews in the Cloud? Neemt u dan contact met ons op.

www.

.nl/reviews/

Handleiding Reviews in the Cloud  

Handleiding van de demotoepassing Reviews in the Cloud

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you