Page 1

Project & Taak Management

projecttaakmanagement.docx

20-6-2013

Pagina 1 van 3


Inhoud In de workshop leert u hoe u in in korte tijd van idee naar concept naar project kunt gaan met Mindjet. De mogelijkheden van de ingebouwde brainstorm faciliteit om tot innovatieve ideeĂŤn te komen worden behandeld. Ook de analysis view, waarmee u analyses van de verschillend ideeĂŤn kunt maken, komt aan bod Mindjet is een zeer waardevol planningsmiddel. Transform de topics in de mindmap tot taken door prioriteiten toe te kennen en status, begintijd, eindtijd, inspanning en resources. Leg relaties tussen taken. Bereken de totale doorlooptijd van het project. Gebruik de Gantt view om de taken in een balkenplanning te zien. Stel filters in om unieke overzichten te maken en benut de marker index om verschillende aspecten van het project te belichten. Gebruik Autocalc om de kosten te berekenen en inzichtelijk te maken. Houd uw project binnen budget en deadline en voldoe aan de opdracht. Dankzij de koppelingen met Mindjet Tasks, Microsoft Outlook, Microsoft SharePoint en IBM Connections blijft ieder teamlid op de hoogte en kan snel geanticipeerd worden op wijzigingen. Samenwerken ongeacht locatie was nog nooit zo gemakkelijk.

Doelgroep Deze workshop richt zich op iedereen die projectmatig bezig is en daarbij gebruikt maakt van Mindjet (projectmanagers, projectleiders, project office medewerkers en projectmedewerkers). Voor deze workshop is het handig dat u over enige basiskennis van mindmapping en Mindjet (ook bekend als MindManager) beschikt. Het volgen van de introductieworkshop raden wij u aan als u nog maar weinig ervaring met mindmapping of Mindjet heeft.

Locatie Open inschrijving: De workshop wordt gegeven in Utrecht. In-huis: De workshop verzorgen wij op de door u gewenste locatie.

projecttaakmanagement.docx

20-6-2013

Pagina 2 van 3


Kalender Open inschrijving: De workshop duurt ĂŠĂŠn dagdeel (3 uur). 's Ochtends van 9.00 - 12.00 of 's middags van 13.30 - 16.30 uur. Zie voor de actuele data onze webshop. In Huis: De datum voor de workshop is in overleg. Via onze website kunt u alvast een datum reserveren.

Prijs Open inschrijving: Zie voor de actuele prijs onze webshop In Huis: EUR 800,00 per workshop exclusief BTW. Bundelkorting: In combinatie met aanschaf van Mindjet licentie geldt een korting. Informeer naar de voorwaarden.

De trainers zijn door Mindjet gecertificeerd: Ary Velstra Esther van Wijngaarden

Drielingh bv - Demkaweg 11AD 3555HW Utrecht - 030-7507222 - mindjet@drielingh.nl www.drielingh.nl

projecttaakmanagement.docx

20-6-2013

Pagina 3 van 3

Workshop Projectmanagement  

In de workshop Projectmanagement leert u hoe u met Mindjet effectieve projectplanningen kunt maken en hoe u de taken binnen tijd en budget k...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you