Page 1


SESSIO 1 SESSIO 2 SESSIO 3 SESSIO 4 SESSIO 5 SESSIO 6 SESSIO 7 SESSIO 8 SESSIO 9

4 5 6 8 9 10 12 13 14

INDEX

INDEX

DIBUIX PER AL DISSENY

3


REPAS

Aquest exercici consistex en arreglar una fotografia amb desperfectes i donar-li color, partint d’una imatge original monocromàtica. Juntament amb el logotip de “Coca-Cola” i l’eslògan “Para todos” l’estil de la fotografia ha de remetre als anuncis de la companyia de la dècada dels 50 i 60.

BALANc de BLANC I NEGRE

Aquest exercici consistex en arreglar 4 fotografies subexposades per donar-los-hi les tonalitats de blanc, negre i gris adequats. Per fer-ho, utilitzem l’eina de Nivells i Corbes.

SESSIO 2

5 DIBUIX PER AL DISSENY

SESSIO 1 DIBUIX PER AL DISSENY

4


BALANc de color

Transformació d’una imatge a color en blanc i negre, ajustant els seus valors. Les eines utilitzades son la de Desaturar, Nivells i Corbes.

Transformació d’una imatge a color subexposada modificant-ne els valors de CMYK. Les eines utilitzades son la de Nivells i la de Corbes.

Retoc d’una imatge a color mitjançant màscares i modificant les tonalitats. Les eines utilitzades són la Pluma i el Balanç de color.

Retoc d’una imatge igualant les tonalitats de color. Les eines utilitzades són la Pluma, els Nivells, les Corbes i el Balanç de color.

sessio 3

7 DIBUIX PER AL DISSENY

sessi o 3 DIBUIX PER AL DISSENY

6


BALANc de color

Retoc d’una imatge igualant les tonalitats de color, les condicions: una imatge original amb 4 colors o més, i el resultat amb un sol color.. Les eines utilitzades són la Pluma, els Nivells, les Corbes i el Balanç de color.

MAQUILLAR

Retoc d’un retrat, maquillant i arregant imperfeccions. Les eines utilitzades són la Màscara de capa, el Desenfoc gaussià, el Balanç de color i el Pinzell.

sessio 5

9 DIBUIX PER AL DISSENY

sessi o 4 DIBUIX PER AL DISSENY

8


marca d’aigua

Crear una marca d’aigua amb un imagotip o un logotip mitjançant accions. Les eines utilitzades són la de Text, la de Rasteritzar, la d’Opacitat, i diferents tipus de Desenfocs.

PANORamica

Montar una perspectiva amb 4 fotografies. L’eina utilitzada és el Photomerge.

sessio 6

11 DIBUIX PER AL DISSENY

sessi o 6 DIBUIX PER AL DISSENY

10


HDR

Mitjançant tres imatges consecutives amb diferents graus d’exposició, combinar-les per aconsseguir una imatge en HDR. L’eina utilitzada és la de Combinar imatges per aconseguir una en HDR.

punt de fuga

Introduir diferents plans en diferents imatges. Mitjançant l’eina de Punt de Fuga.

sessio 8

13 DIBUIX PER AL DISSENY

sessi o 7 DIBUIX PER AL DISSENY

12


SESSIO 9 DIBUIX PER AL DISSENY

14

BRIEFING PRACTICA FINAL


Dossier Pràctiques Photoshop  
Dossier Pràctiques Photoshop  

Recull de les pràctiques de l'assignatura de Photoshop de 2n GSD.