Page 1

2018 MONIKE MAKON RNB | SOUL | JAZZ

Enèrgica, potent, propietària d’una talentosa i poderoa veu. Monique Makon es mou còmodament en diferents registres de la música negra (soul, jazz, r’n’b, blues, rock). És una jove promesa que no permetrà que el públic es quedi quiet.

LÍDIA MORA & RUSELITO FLAMENCO

Lidia Mora és una cantaora autodidacta. S’ha nodrit del flamenco del carrer escoltant grans noms com Mairena, Porrina de Badajoz, Farina… Ruselito és una jove promesa de la guitarra flamenca, que ja ha acompanyat cantadors i balladors, i actuat com a solista al festival Ciutat Flamenco 2017.

JUAN SNK RAP FUSIÓ Aquest raper aposta molt fort per donar llum a una nova forma de gaudir del rap amb total llibertat, fusionantlo amb la música jazz i al costat de noms tan reconegus com els de David Pastor i Mario Roldán. Té un repertori de lletres i composicions pròpies amb reminiscències de blues i soul.

NAMELESS POP ACÚSTIC

Nameless és un grup acústic amb un repertori ple de temes propis i versions. Format per la Núria, la Marina i l’Alba, tres noies que amb només dues guitarres, un ukelele i les seves veus, són capaces d’omplir qualsevol escenari amb la seva frescura i naturalitat.

RAQUEL LÚA

CANTAUTORA

La veu melismática i les lletres poètiques carcateritzen aquesta jove cantant i compositora. Les seves harmonies viatgen a l’arrel de cada génere musical: bossa, flamenco, fado, cançó grega, chacarera... Guanyadora del primer premi del Concurs de Cantautor/es d’Horta-Guinardó, Festival Estrena’t i finalista amb dos premis del concurs Acústica (2017).


BALKAN PARADISE ORCHESTRA BALKAN

Fanfàrria femenina de música balcànica, única en la seva espècie. Vuit instrumentistes de vent i percussió disparen melodies frenètiques i ritmes trepidants per animar tota mena d’esdeveniments de carrer.

DANAE & GOLO POP | SOUL

Danae Carmona i Martí Gómez formen el projecte musical Danae & Golo, un jove duet que fusiona el pop i el soul amb altres estils en composicions pròpies i versions. Tot això, sempre vestit d’un ambient intimista i proper.

THE ARTICHOKES CLASSY ROCK

Es defineixen com ‘rockers amb classe’, una proposta trencadora amb elements del rock amb influències de blues, soul i indie. El grup està format per Carlota Cerrillo (veu), Ferran Pegenaute (guitarra), Guillem Muñoz (guitarra), Lucas Liesa (bateria) i Adrià Passarell (baix). Possibilitat reduïda a duet de guitarra i veu.

PAULA PESO R&B | SOUL

La veu poderosa de Paula Peso sedueix amb un registre pronunciat que embolcalla l’escenari d’una atmosfera càlida però potent a parts iguals. En aquest projecte també hi participen músics com en Matt Devillers (bateria i baix), i Pau Garcia (teclat, piano i synth).

SIMON TAIBI RAP

Els versos rapejats del jove Simon Taibi estan marcats per la seva passió per la música urbana. Escriptor de les seves pròpies cançons, fusiona rap sobre música en acústic, amb un estil a mig camí de la lectura de poesia moderna amb cançó d’autor. Un M.C. a qui no hem de perdre de vista.

PROJECTES SOCIALS Àlex Serra social@tallerdemusics.com +34 93 443 43 46 Cendra 34, 08001 Barcelona

cabalmusical.cat

Propostes Cabal Musical 2018  
Propostes Cabal Musical 2018  
Advertisement